PÅ VÄG

Nu är min gäst på väg, ska bli riktigt roligt och mysigt att få ses och umgås. Som jag tidigare sagt så blir det idol och filmmys kombinerat med gotta.

Hör av mig senare under kvällen/natten eller i morgon. Jag får ta och önska er en riktigt trevlig fredag kväll

KÄRLEK

Du skrev precis till mig och frågade hur det var med mig, jag hade så lust att berätta för dig om just "det där". Men jag ska hålla på det ett tag, för det är då det blir som bäst.

MAT I SOFFAN TILLSAMMANS MED SJUKHUSET

Känns helt underbart att få sluta klockan elva på en fredag. Har kommit hem, varit ute och gått med hunden och ska nu till att äta och se på sjukhuset, har precis kopplat datorn till tv:n så nu ska jag bara till att sätta till mig och ta det lugnt.

SKOLAN

Redovisningar på G, har nu placerat mig i en skön stol för att ta in lyssnarrollen. Att få sluta vid sådär elva tiden idag känns väldigt skönt, händer inte alls så mycket på skolan idag, ska bara lyssna på lite redovisningar nu och sedan ska jag till att räkna lite mattetal.

Ikväll ska jag vara med P, det ska bli mysigt. Vi ska nog till att ge köket en chans och försöka göra en kladdkaka, se på idol, ta det lugnt och myspysa.

TORSDAGSMYS

Är precis utsprungen ur en uppfriskande dusch, nu blir det film och torsdagsmys för att penna inför morgondagen. Har tränat nybörjarna idag och jag ser framsteg, de är riktigt duktiga!

Nä nu blir det film och sms med P. Tvecksamt om det blir ett inlägg innan det blir sängen, om inte annat blir det uppdatering igen i morgon.

PÅ TOPP

Att få börja senare än vanligt, sluta tidigare än vanligt, känna att dagens mattelektion gick kalas, inse att i morse är det fredag, känna att spanskaprovet idag gick finemang och att känna att man är kär gör mig sådär galet kanon-kanon-super-super- duper-duper-kalas-kalas-braa!

Jag har nu sträckt ut mig i sängen, spelar magio låter som ekar i hela rummet. Känner att allt kring skolan börjar lugna ner sig, då det just nu endast är (en hel del i/masooor) i engelskan men det går framåt och i svenskan en upg. som ska in om drygt en vecka- wihooow må jag säga. Att i morgon få träffa just honom gör att man drömmer sig bort i några sekunder och hoppas att då man vaknar att det är fredag eftermiddagen. Men klockan bara rusar iväg, det blir allt färre timmar, minuter och sekunder färre vilket stor gillas just nu.

ROSA MOLN

Du är så fin och rar, både var det gäller utsidan så som insidan. Jag älskar dina blickar, ditt fina leende som gör att jag också börjar lee och skratta. Att få känna din kroppsvärme och din närhet gör en nästintill knäsvag och alldeles varm och lycklig innombords.

Att du tittar fram från övervåningen för att se när jag kommer, du springer ner till ytterdörren och kommer och möter mig. Ge mig världens kram och hänger in min jacka undertiden jag tar av mig skona. Att få mötas av dina trevliga föräldrar och få lära känna även de bättre var även det roligt. Att få vara med dig en kväll och få din närhet är guld värd och gör mig sådär extra wow glad.

Att få göra middag med dig, att gå på ögonmåttet då vi gjorde mackaronerna och inse att de blev alldeles för mycket då vi satt oss till borde för att äta. Att få se dig hälla upp makaroner på min tallrik och ge mig en enorm portion, jag skrattar och även du utbrister i skratt. När vi kände oss mäta så lämnade vi båda makaroner och hade båda svårt att ta oss från köket till tv:n för att fortsätta se på anda avenyn. Att få din arm runt mig och få känna din doft, att då möta dina läppar, dina tunga och din närhet känns bara sådär galetbra- wow chicka bom bom må jag säga.

Jag gillar dig och allt känns sådär bäst

NYSS ÅKT HEM

För inte allt så länge sedan åkte min lilla bubbe hem. Vi har haften helt underbart mysig eftermiddag/ikväll tillsamans. Lagade mat, såg på idol och film och till det så myste vi. Proppmätta blev vi båda två också, paltkoma skulle jag vilja kalla det. Saknar honom redan, men får inte vänta allt så länge nu till nästa gång vi ses, endast till på fredag. Det ska bli riktigt trevligt och mysigt.

Nu blir det sängen, spanskaprov i morgon, hoppas det kommer att gå bra. Hör av mig igen i morgon. God natt och sov så gott.

SNART KOMMER P

Snart slutar P, vilket betyer att han inte kommer till mig om allt för länge. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det ska bli riktigt trevligt att få ses fastän det inte var så länge sedan sist (i lördags) och senast vi pratades vid var bara några minuter sedan.

Men jag måste fixa lite små saker nu innan han kommer, återkommer senare under kvällen.

SPANSKA BREAK

Nu när jag ändå tar en break från spanskan och b.la. spelar en massa go musik så varför inte ge er en uppdatering då jag ändå är i farten?

Har insätt att det är en hel del på spanskan, få kanske trösta mig med att det är inte mycket som är helt nytt utan mer repitetion från förra årets kurs. Men som sagt, så är känns det väldigt nyttigt att färska upp minnet en del. Ikväll ska all spanska sitta och så är det bara för det har jag bestämt. Känns också som så och jag intar mig själv det. Spanska är ett roligt ämne så varför inte ägna mer tid åt det så att det sitter perfekt för?! Nu ska återgå till min spanska papper, hasta luega.

GOOD MORNING

god morgon alla, har ni sovit gott? Själv har jag sovit som en prinsessa fast blev dock väckt av att telefonen ringde klockan nio, andra dagen i rad jag blir väckt fastän jag har sovmorgon!! Men jag ska inte klaga över att mobilen ringde i morse, nio var en bra tid att kliva upp på. Har en del att göra idag nämligen så skönt att ta vara på den från starten!

Låg och smsade med P ända tills det var dags för nattsömnen. Det gör en så glad då telefonen plingar till och jag vet att det är från just honom. woopa woopa! Vi bestämde b.la. igår att han skulle komma till mig idag efter att han har slutat, så jag går nu runt här hemma och väntar tills att han ska sluta. Haha nja kanske inte riktigt, jag har en hel del att hinna göra innan han kommer, men jag måste ju erkänna att jag tycker det ska blir riktigt trevligt att få träffa honom igen, jag saknar honom.
'
Så nu är det nog bäst att jag sätter igång så jag har fått massa saker gjorda innan han kommer. Men jag kommer att höra av mig något mer under dagen, men tills vidare- ha en så bra dag!

NERBÄDDAD I SÄNGEN

Har nu bäddat ner mig i sängen, känner mig lite små krasslig och slut. Ska sätta på en film och kollar runt lite på datorn sedan blir det nog till att sova. Smsar just nu med P, vi ska till att ses och pratar just nu om när. Jag saknar honom, skulle bara vilja prata och mysa, känna hans närhet och socialasamvaro. Men via telefonen fungerar även det, fastän det inte alls blir på samma sätt. Men blir glad då det är just hans smssignal som plingar till och jag får läsa hans fina rader skrivna till just mig.

Nä nu ni, ska jag till att luta mig tillbaka och se på film. Jag hör av mig igen i morgon, för jag tror inte att det kommer bli någon mer uppdaterin nu ikväll. God natt

BLOGG.SE APP

La även märkte till nu att äntligen så har blogg.se lyckats få till en app. Har redan innan lanseringen kunnat uppdatera från min telefon via internet men det känns ju aboslut inte det minsta fel att blogg.se nu fått en alldeles egen app!

MIN DAG

Chillar på en massa hemma just nu, hade tänkt alldeles snart sätta igång med plugg. Men ville bara känna att jag kunde ta en lite vila innan. Vi har nämligen så grymt mycket i skolan just nu, men känner att det börjar bli allt mindre så det känns riktigt bra just nu. En av anledningarna till varför kan jag tänka mig resultatet från matteprovet, jag är så grymt glad. Jag älskar matte så är det bara, men stressen jag fick förra veckan på provet och till det resultatet jag fick så är jag nöjd. Wohow, ville bara springa runt och jubla runt då jag fick reda på det under dagens mattelektion, men kunde hejda mig lite hehe!

Nu ska jag ta och lyssna ett litet tag till på spotify och sedan sätta igång med spanska plugg, har nämligen prov på torsdag. Borde och ta och kolla igenom kalendern och skriva in en del saker i den. Hua vad jag gillar att ha ordning och kolla in i min färgglada kalender! Hör av mig senare

UPP OCH HOPPA

God morgon! Har kommit upp, klätt på mig och ska till att börja göra mig klar snart, men är lite för seg ännu känner jag. Har sovmorgon nu på morgonen men jag vaknade för ca. 40 minuter sedan av massa bankande.. Men jag låg och sträckte mig i sängen innan jag klev upp.

Låg som sagt och smsade med P i går kväll och vi pratade på fram mot strax efter tolv och avslutade samtalet då vi båda blev trötta och behövde vår nattsömn. Han hade sovmorgon ända till tolv idag, lät inte alls så fel, lät riktigt skönt. Men jag ska inte klaga, har sovmorgon jag också ett bta tag till.. Dock inte så länge som till halv tol.

Nä, tror det är bäst att jag göra sig i ordning, skola i sin vanliga ordning idag. Hör av mig något mer under dagen.


SÅDANT DÄR FINT ♥

"... Måste säga att det är tråkigt och vara ensam, sällskap hade inte varit fel nu :')<3 ..."


GOD NATT

Hua så trött jag är. Alldeles enormt grymt trött. Smsar med P som jag nu har gjort ett bra tag, har även nu under kvällen skickat in engelska upg. om källkritik (som nu var tredje upg. i ett tredje ämne om källkrtik). Så det känns enormt skönt att ha fått det inskickat, vet dock inte om det blev så bra som jag vill, men om jag ska vara riktigt ärligt just nu så får det vara som det är. Tror trots allt att det blev kanon.

Smsar som sagt med P nu, han är alldeles ensamen.. Stackarn, tycker lite synd om honom. Saknar honom gör jag också, längtar tills vi ska ses, vilket är/ ska bli snart. Båda vi två har riktigt mycket i skolan/ med körkortet just nu, men som vi båda har sagt så är att ses en viktigt prioritering. Så vi ska göra vårt yttersta för att träffas två gånger den här veckan, innan den hinner ta slut. Veckerna bara rusar förbi, lite för fort ibland. Vill ibland bara stoppa tiden för att ta vara på allt det där mysiga och perfekta extra mycket!

Nä, nu ni. Klockan har pacerat elva och jag är enormt trött. Därför ska jag nu göra mig klar för kvällen och hoppa i säng. Smsa med P ska jag också göra tills jag somnar. Så nu ska datorn stängas ner och ansiktet tvättas, vi hörs igen i morgon. God natt och sov så gott alla.

FIKA MED TJEJERNA

'

GOD MORGON

Vaknat, gör mig klar och snart är det skola som gäller.

IDOL MYS

Har tränat för en sista gång nu ikväll inför morgondagens redovisning och känner mig nu säker och har därför nu placerat mig i sängen med datorn och idol. Ska se ett avsnitt eller två och sedan stänga ner för kvällen.

MÖTET AVSLUTAT

Åter hemma efter mötet, det drog ut på tiden ganska bra. Men nu ska jag placera mig framför tv:n för att se på gustaffson 3 tr, hoppas det är riktigt bra.

PLUGG OCH SMS SKICKANINGAR MED P

Kollade precis in klockan och insåg att dagen har gått riktigt fort. Ska snart iväg på möta och kvällen avslutas med filmmys i soffan. Måndag och ny skolvecka igen i morgon. Att helgerna bara ska behöva rinnna iväg är lite synd, fast ändå bra på nåot underligt vis. För det är faktiskt då jag har något att längta till- nästa helg.

Ska fortsätta på min engelska upg. och prata med P nu. Hör av mig senare igen, vet dock inte om det blir uppdaering innan jag åker iväg på mötet eller inte. Har en del grejer att göra och sådär. Men absolut blir det något mer inlägg innan det är sovdags.

BEGER MIG UT I SOLEN

Nu är svenskan nästintill klar och jag ska nu bege mig ut i skolan och träna in texten till historia redovisningen som vi ska hålla i morgon. Jag hör av mig längre fram och får ta och önska er en fortsatt trevlig lördag (skulle verkligen önska att det var lördag idag, dels så jag kunde få återuppleva samma fina saker som hände igår idag igen, fastän vi snart ska ses igen. Varför jag även skulle önska att det kunde vara lördag idag är för att det är så skönt att vara ledig. Helgerna får alldeles för fort ibland.) söndag, då det faktiskt är det idag!

EN FAMN FÖR MIG

Nyvaken med ett lika stor leende som jag hade i går kväll/ inatt. Jag har fått sådan enorm energi som jag tänker bla. ta ut på plugg. Söndag brukar ofta bestå av en hel del plugg.. Förutom att jag ska fördigställa det sista på en svenska upg. så har jag ett möte i eftermiddag/ kväll och en eng. upg. som ska vara nästintill klar idag (den ska in i morgon, men jag är uppbokad i morgon eftermiddag).

Den här helgen kommer alltid betyda och ha ett så fint minne hos mig. I fredags var det som sagt kräftskivor-fest och den blev ritkigt lyckad, höll igång ända till klockan fyra och vaknade vid nio tiden för att de som var vaknade levde om så.. hAHA. I lördags (går) så var jag ju med P och det var det så speciellt, allt blev så lyckat.

MIN KVÄLL BLEV HELT PERFEKT!

Det är galet, helt alldeles otroligt galet. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, ett lyckorus som sprudlar runt inom och utanpå hela mig. Jag är så himla enormt mega bauta glad! Att ha fått vara hos pontus hela kväll, träffa hans föräldrar, prata, skratta, umgås och ha det sådär alldeles underbart mysigt har gjort min kväll- helt klart. Idag är en dag jag sent kommer att glömma.

Jag kom till han strax efter sju, åkte hem vid sisådär kvar över tolv. Tiden jag var hos honom, befann mig i hans famn och fick möta hans läppar, värmen som strålade ut från honom var så magiskt. Jag kan bara säga wow och lee. Att beskriva känslor är svårt och något jag inte ens tänker försöka förklara så mycket mer. Jag kan bara avsluta med att ännu en gång säga att jag har haft en helt otroligt kanonkväll.

Nu ska jag sova, och drömma sådär extra mycket fint. God natt.

PÅ VÄG TILL P

Nu ska jag precis åka, ska bli riktigt roligt att få träffa honom. Att även få träffa hans föräldrar ska bli spännande och trevligt. Jag hör nog av mig då jag kommer hem, om inte så blir det uppdateringar igen i morgon. Ha en kanonkväll alla.

VILA FÖR ATT SEDAN ÅKA TILL P

Har suttit med plugg ändå till nu, men har nu placerat mig i soffan och ser på robinson. Har fått en hel del plugg gjort och tänkte inte göra så mycket mer idag. Har även nu under eftermiddagen pratat med P och jag ska också om ett tag börjar göra mig klar för att åka hem till honom senare. Ska bli riktigt roligt, något jag ser fram emot väldigt mycket.

Men nu behöver jag ta en lite vila, har sovit ganska lite inatt och så har jag som sagt suttit med plugg hela dagen. Har av mig innan jag åker iväg.

NU HAR ALLA ÅKT

Nu är det lugnt och skönt här hemma igen. Natten och gårdagen blev kanonbra, kom i säng lite väl sent och klev upp vid tio i morse. Oavsätt hur trött jag nu än är så måste jag sätta igång med plugg, känner mig hyfsat stressad så det är bäst att jag sätter igång med desamma.

Hör av mig senare under dagen.

'

Nu ska vi till att försöka sova 

ÄNTLIGEN ÄR DET FREDAG IGEN

Åå så skönt det är att det äntligen är fredag igen. Skulle vilja säga att jag njuter till fullo men desvärre inte, inte riktigt än rättare sagt. Blev negativt överraskad då jag blev hämtad efter skolan. Men det blir nog bra ändå hoppas jag..

Ska ha kräftskiva här hemma och gästerna kommer om ca. en timme. Har en hel del att göra innan dess, båda var det gäller plugg (som det känns svårt att hinna med) och en massa förberedelser. Så istället för att fortsätta sitta vid datorn ska jag nu sätta igång!
'
Jag hör av mig senare under kvällen/ inatt. Om inte så blir det uppdatering igen i morgon. Ha en kanon fredag alla.

DAG 13- MITT FAVORITPROGRAM- OCH VARFÖR

Ja denna fråga är likasvår som att ange vilken film som är min favorit. Men på just denna punkt är det lättare att nämna endast en, och det är andra avenyn. En serie som jag var alldeles verkligen gillade stark och följde från första till sista avsnittet. Synd att det slutade som det gjort och att det inte blev mer avsnitt.

För att "återuppliva gamla minnen" så brukar jag då och då sätta på serien igen. Andra avenyn går heller inte den att lessna på, det är så bra. Händer alltid nya saker i vajre avsnitt. Spänningen som finns, längtan till att få se nästa. Haha ja, vad mer ska jag säga? Serien är helt grym, så för er som inte tidigare har sett Andra avenyn råder jag er till att se den, just för att den är så bra.

NATTDAGS

Vad läskigt, fick värsta hjärnsläppet vad jag hade för användarna till bloggen för att kunna skriva inlägg.

Nåja, nu är jag hemma efter att ha tränat. Är nu klar för kvällen och redo för att sova. Är riktigt slut och less just nu plus att jag har världens huvudvärk så nu ska jag lägga ner huvudet på kudden och sms:a med P tills att jag somnar. God natt och sov så gott.

INGA HÅL!

Har nu suttit i tandläkarstolen och fick därmed reda på att jag inte har några hål i mina tänder. Wiiihi

DAGENS MATTEPROV

Blev inget inlägg igår kväll. Såg bara på tv och kom i säng vääldigt tidigt. Idag på skolan har jag inte haft nåon chans till att uppdatera. Eller nu när jag tänker efter så skulle jag kunna ha uppdaterat i morse då vår första lektion blev inställd och alla i klassen var ändå på skolan för att lärarna hade varit alldeles för sen med att informera att letkionen blev inställd.

Idag så har det inte alls hänt så himla mycket förutom att jag har haft matteprov, och det var hemskt riktigt hemskt. Jag kännde verkligen att jag kunde kapitelet, vilket jag fortfarande känner. Men jag fick sådan press (både tid och i övrigt), då vi endast hade en timme att göra ett stort matteprov. Hade ingen klockan i klassrummet eller någonting... Så jag blev enormt stressad och hoppas innerligt nu att provet gick bra. Kommer att kännas riktigt jobbigt om det inte skulle gå bra då jag känner att jag kan det här kapitlet riktigt bra och att stressen inom mig tog över. Men oavsett så gick provet som det gick, så det är nu avbockat från min att göra lista. Men istället så blev listan utökad med en spanska upg. så listan är fortfarande lika långa. Kommer nog dröja ett tag innan den kryper.
'
Nu ska jag försöka äta för att sedan åka iväg och uträtta en del ärenden. Hör av mig senare idag tror jag. Hörs hej

DAG 12- EN LÅT SOM FÅR MIG ATT GRÅTA

Wow, det finns en mycket fin låt som ger mig gåshud och som fått mig att gråta ett flertal gånger då jag lyssnat på den. Dock inte alla gånger. Den ger mig en fin känsla och ger mig en massa fina minnen, minnen som jag aldrig kommer att glömma och som står mig varmt om hjärtat. Låten heter Stad i Ljust och är bara sådär "wow", den är så fin. Så fin.

DU KOMMER TILLBAKA

Det är nu bestämt, det var nu jag såg det, att du ska komma hem över helgen. Vet inte alls vad och hur jag känner. Blandade känslor som sveper över mig. Det känns så overkligen samtidigt som det känns så verkliget, så här och nu på något sätt.

MATTEMYS

Sitter med min kära mattebok och myser. Det är lite envis för den vill inte visa mig hur jag räknar ut svaret. Ska envisas och trilskas lite till med den för att förhoppningsvis lyckas räkna ut svaret på en fråga.

Utöver att sitta och jobba matte så händer det inte så mycket. Satt inte alls fel att få sluta vid tio istället för fram mot senare eftermiddagen. Ibland är guld värt. Ska därför återgå till matten nu, lika bra att passa på att ta vara på en ledig eftermiddagen genom att plugga matte och andra saker som behövs. Matten känns som prio ett då jag har prov på det i morgon. Men ska inte ägna så himla mycket tid åt det, då det redan känns som att jag kan den bra. Svenska och engelskan ska också hinnas göras.
'
Nä, nu ska jag sluta skriva vad jag gar att göra och istället sätta igång med de sakerna och få de gjorda! Hörs senare.

REDAN SLUTAT

Ja som rubriken lyder. Jag har redan fått slutat

TRÖTT JÄNTA

Nu är jag riktigt trött, börjar känna av i ryggen nu också. Smsar med P och ska nog göra det ett tag till, men ska i alla fall stänga ner datorn nu. Känner att jag behöver ladda batteriet inför skolan i morgon och för att orka med allt som står på morgondagens schema. Det är skönt på något underligt sätt att ha många bollar i luften, men det viktiga är att orka hålla alla i rullning.

God natt och sov så gott.

DAG 11- MIN REAKTION NÄR JAG SER MIG SJÄLV I SPEGELN

'

DET ÄR SPECIELLT

Vill just nu bara skrika rakt ut av lycka, glädje och kärlek! wooohooow säger jag med ett megastort leende!

UPPE PÅ TOPPEN DÄR ALLT ÄR SOM FINAST

Vet inte vad jag ska ta mig till. Jag känner mig tom. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, men framåt och mot nya mål ska jag ta mig. Jag tänker kämpa och nå till toppen för det har jag bestämt mig för att göra. Bara man har ett mål, så finns det något att sträfa efter, och just det har jag. Och jag vill och tänker lyckas!

MIDDAG OCH KLIPPNING PÅ G

Hallå! Är nu hemma, har nyss duschat och ska snart äta för att sedan invänta frisören idag smäller det. Eller?... Ska klippa håret men hur det blir vet jag inte ritkigt. Antingen blir det en rejäl klippning eller endast topparna, vi får se. Beslutar mig om hur senare.. Har tänkt en bra tag på att klippa det kort, men har inte riktigt vågat (?) eller vetat om jag velat och jag känner fortfarande något i den stilen samtidigt som jag verkligen känner för att klippa det kort... Svårt, riktigt svårt att veta vad jag ska göra med det.

Som jag sa, så är jag nu hemma. Skoldagen idag har varit riktigt seg och lång har det kännts som så det är väldigt uppskattat att nu får befinna sig hemma. Är nog bäst att jag stoppar något i magen nu med desamma för annars kan risken finnas att jag svimmar.
'
Jag hör av mig efter klippningen igen, ha det bra så långe. Hej hej hej

SKOLA, DAGS FÖR MATTE

Snart är det mattematik som häller, dags att tagga inför matteprovet som vi har inom någon få dag. Ska ta vara på det här mattepasset till max. Ska ta och vässa penspetsen och kolla så att jag fått med mig linjal och suddet! Hör av mig senare under dagen. Ha det grymt 

DET KALLAS SMÄRTA

Har något så fruktansvärt ont i ryggen så nu blir det sängen med desamma. Borstar tänderna på vägen och hoppar i sängen med en värktablett i handen.

DAG 10- MIN FAVORIT FILM

Filmer är en väldigt bra uppfinning. Något som går hem hos mig väldigt bra. Det finns så grymt många filmer, filmer som passar allas smaker eftersom utbudet är så mixat. Någon favoritfilm skille jag ha väldigt svårt att säga, för jag är en riktigt allgillar. Men det finns en stoppgräns bland filmer och det är skräck som blir för onaturligt, fastän om det är läskligt så måste det ändå finns verklighet i den för att jag ska gilla den.

Men om jag istället ska nämna nåra som jag gillar så är det t.ex. de vanliga svenska deckarna beck, wallander, johan folk, marina wern irene huss osv. De är alltid lika enkla och "mysiga" att se på. De uppskattas. Jag gillar även komedier och drama filmer, humor får det också gärna vara. T.ex. sommaren med göran så jag och P på nu i lördags och det är så himla bra. Vi satt där och nästa veck oss i skratt för att den är så bra, fasän vi båda sett den filmen ett fler tal gånger tidigre.
'
Inception är den också en riktigt bra film. Dock så måste jag erkänna att jag var lite för okoncentrerad då jag såg på den, det var tillsammans med K och det blev att vi pratade och myste istället. Som tur var så hade han sett på den tidigare och kunde ändå förklara för mig vad den handlade om så jag hängde med. Men åter till filmen, det är ruksigt bra. Har svårt att säga vad den handlar om, men man skulle kunna säga att den är en typ av framtidsfilm. Där saker händer som inte kan ske idag.
'
One tree hill är också det en helt galet bra film, fast i o för sig så är det en serie. Så har svårt att veta om den får klassas me här eller inte, men oavsett så kan jag bara nämna att den är en ungdomsserie där man följer olika elever som går på high school och så växer de upp och så händer den en massa drama kring dessa människor. En serie som jag själv aldrig kan få nog av. Kan se om alla säsonger om och om igen...
'
Jag märker att jag har svårt att svara på den här frågan då jag egentligen kan babbla upp hur många filmer som helst! Får nog istället säga som så att jag får efter då jag sett en film som jag gillar här, för annars så skulle det här inlägget bli alldeles för långt eftersom jag som sagt har en exremt blandad filmsmak. Men det är bra det, kan alltså se nästintill vilken film som helst och tycka om den! Filmer som jag sett då det varit något speciellt eller då jag var någon speciell så sätter också filmen ett bättre spår med mig. Skulle kunna skriva en fin novell kring historier kring en del filmer, hehe.

JOBBAT MATTE HELA DAGEN, NU SKA JAG STÄNGA NER

har suttit upptagen med matte enda sedan jag kom hem, kör hårt och intensivt med det för att verkligen lyckas med provet som är nu i vecksn. Älska matte så detta hoppas jag inte kommer bli några problem med. Ska alldeles strax avsluta för kvällen, tänka bara avsluta med det jag håller på med just nu.

Hör hur tv:n är igång där nere, ska nog röra mig neröver alldeles strax. Ska nog också höra hur det är med P, hur hans dag har varit osv. Kände mig helt borta (rättare sagt halvsov) då vi skulle säga god natt. Vaknade flera gånger i natt osv. Hm.. Märkliget, haha. Kände mig helt bort då jag vaknade i morse och trode inte att jag hade sagt god natt, då jag hade gjort det.
'
Men nu ska jag börja stänga ner matten, förbere för i morgon och sedan sätta mig i soffan med mobilen för att prata med P.

MEN MIG FÅR DU INTE TILLBAKS

Du vill alltid samma sak,
du vill ha det du förlorat,
men mig kommer du inte få tillbaks

NI VER VAD JAG TYCKER OM HONOM

Han är min.
Bara min.

WHEN YOU FEEL IT

Du går snabbt att bygga upp en vänska, och ännu snabbare att riva den.
Ta hand om alla dina fina vänner där ute, och påminn dem om vad de betyder för dig.
När du faller, vilka tar emot dig? Och när du skrattar, vilka skrattar med dig?

GOD MORGON

Hallå! Vad jag gör uppe ungefär en timme tidigare än vad jag hade tänkt beror på att jag tog helt fel då jag kollade på klockan då jag gick upp. Aja, får lägga mig och mysa i soffan ett tag i stället.

Har ett möte nu underförmiddagen i alla fall som jag måste ta mig till. Jag måste även försöka lämna in min dator på skolan för att förhoppningsvis få tillbaka den idag!

Strödigt och blandat inlägg, därför avslutar jag här med att säga att nu ska jag äta frukost. Hör av mig senare under dagen om jag får tillbaka mig datorn under dagen, annars får det blir då jag slutar i eftermiddag.

DAGS ATT FIXA SKOLDATORN

Hopa, vilken dag. Gick undan då jag åkte iväg på träningen och därför  det inte blev något inlägg. Men nu är jag åter, nysduchsat och ska nu till att fixa skoldatorn, efter det blir det nog en film och sängen. Skönt med lite sovmorgon i morgon, känns att jag fick ganska lite sömn inatt.

Blir nog ett godnatt inlägg senare. Men tills dess, ha det så bra.

DAG 9- INNEHÅLLET I MIN VÄSKA

Haha, vilken roligt punkt. Men en sådär här punkt är viktig/ bra (?) den också!
I min väska kan man ibland hitta väldigt mycket, anda gånger inte alls lika mycket. Men till vardags tar jag upp vad som alltid brukar befinna sigi min väska och det är alltså: ett tuggummiförpackning, penna, sudd, dator, laddare, telefon, hörlurar, plånbok, bindor/ tampong, läppsyl.. Ja lite sådant där. En frukt brukar också ibland titta fram, lika så en flaska med någon dryck, är oftast antingen LOKA/Ramlösa eller en vitamin well.

SÅ DÄR ALLDELES FINT, MAGISKT

I morse då jag gick in en snabbis för att kolla såg jag en helt fantasiskt, fin och obeskrivbar saker. En känsla som jag kanske egentligen inte borde ha, fast ändå sa "absolut ja". "Du är saknad! Långt hem nu ju... Hoppas du har det kalasbrra! :D"

Kanske inget speceillt för vissa, men just den texten från just den personen är helt magisk och den gjorde större delen av mig dag.

MATEMATISKA TERMER HELA DAGEN OCH NU MIDDAG

idag har jag varit riktit enormt envis med matten, har suttit med den större delen av dagen. Hur mycket den har lönat sig får jag verkligen hoppas att det har gjort då jag har lagt ner så pass mycket tid på den. Det är vitkigt att komma ihåg att ta breaker och hitta på något annat än att bara sitta intensivt med något och tro att allt fastnar samtidigt.

Men det känns som sagt att en del nya saker har gått in, kanske är det tack vare CD- skivan som ingick i boken som jag just nu håller på att kollar på? Intressant och ganska enkelt att hänga med och förstå, betydligt lättförstådigare än exemplerna i boken i alla fall!
'
Ska vi äta middagen, är ritkigt hungrig. Efter maten så blir det nog att fortsätta ett tag till med matten och möjligen ett träningspass. Vi får se, skulle vara skönt men jag känner mig lite seg och stressad över att ha så mycket att göra (något jag inte borde känna och vara)!

ATT TA EN BREAK ÄR VIKTIGT DET OCKSÅ

har nu fastnat här, det vill säga med datorn och en massa sköna låtar. Men det har inte alls blivit speciellt länge bara ett par minuter, max. Jag valde nämligen att ta en break från mitt matteplugg, känner inte alls för att plugga matte eller egentligen samtidigt för jag älskar matte. Eller älska var väl kanske att ta i en snutta, men jag gillari alla fall det matematiska ämnet.

Ska nog forstätta kolla runt lite till på nya datorn innan det blir forsätta in i de mattematiska termerna. Hör av mig senare under dagen igen. Hoppas ni får en kanonsöndag.

GOD MORGON

Nu är jag vaken, efter att ha sovit i ca. sex timmar är jag nu vaken och pigg. Riktigt pigg och sprulande av glädje och allt sådant där fin fint. Svävandes runt på rosa moln med en kopp kaffe i handen är vad som sker just nu för sekunden.

Gårdagen som jag redan sagt, var helt   p e r f e k t   är så glad över att vi sågs, hur bra allt är kring det som just är på väg att hända. Att få vara med honom i en massa timmar, få prata, mysa och dela en massa skratt är bara så bäst just nu. Att han van över mig på briljar tre gånger är nog inte så mycket att säga, vi kan väl skylla på att jag var snäll och lät honoom vinna, hehe. Att bara få lära känna honom ännu mer är bara det guld värt. Glad tjej är vad jag är just nu, som har en massa energi att ge till dagens plugg. Men några avbrott kommer det allt bli med en massa sms till just honom.

WOPA WOPA, NU ÄR DET SOVDAGS

Nu ska här sovas. Har pratat med P till nu. Eftersom han blev tvungen att åka buss hem, då varken jag eller han har körkort än.. Men det gick bra, vi har smsat hela hans bussresa hem och nu är han inne i värmen och vi ska till att sova när som helst. Klockan ikväll har gått alldeles för fort, hua.. .. Men man brukar väl säga någonting med att då klockan går fort så har man haft roligt, och det är just det vi har haft blandat med mysighet och trevlighet. Alltå en helt galet perfekt underbar sagolik kväll/ natt!
Nu ska det till att sova, det är söndag och massa skolplugg och annat som väntar om ett par timmar. Men nu först ska jag sova och drömma alldeles underbara drömmar. Sov gott, eller rättare sagt hoppas ni sover gott/ fortsätter att sova gott. För det ska jag göra.

KOMMER ATT DRÖMMA SOM EN PRINSESSA

Han åkte nyss!  

NY DATOR OCH SNART MIDDAGSDAGS

Varit dåligt med uppdateringar idag, dels för att jag har tagit vara på den här dagen genom att ha myst på, pluggat och gjort en del ärenden. Men nu är jag åter hemma. Har b.la. under dagen införskaffat mig en ny dator, en bärbar- perfekt.

Ska snart äta och om inte allt för länge kommer P, ska bli riktigt roligt att få träffas. Det var prick en vecka sedan idag som vi sågs och jag små saknar den pojken lite. Eller kanske ganska mycket. Det ska bli riktigt trevligt att få träffas igen. Får se vad vi hittar på för något, kanske blir det att kolla på en film eller två?
nä, som sagt, nu är det middagsdag tror jag. Luktar mat här hemma!

DAG 8- NÅGONTING JAG ÅNGRAR

Jag skulle inte ångra någonting jag har gjort. Det som redan har hänt och de val man valt är gjorda och jag skulle säga att med allting så finner man någoting possitivt. Man lär sig nya saker oavsett situationens slut. Jag är glad över mina val och ångrar ingenting. Jag kan ibland tänka att "varför gjorde jag inte så för" men samtidigt, vad skulle hända om jag gjorde så? Och jag inser alltid att jag gjort rätt val så jag ångrar ingenting jag har gjort, så är det bara. Hoppas andra känner likadant som mig.

Att ånga någonting lönar sig inte, jag har svårt att se vad man "vinner" på att ångra. Se det ljusa i det du valt att göra och utgå från de. Du kommer att finna mycket bra och det kommer att leda in en på fina spår- om du försöker och verkligen tror på det.


S!ESTA - FÖR FJÄRDE FJÄRDEN

Kanske dags att börja tänka på refrängen. En dag i morgon också, och inte vilken dag som helst. Jag ska träffa honom och det känns bra, riktigt bra, kanon, fantastiskt, galet, perfekt, sagolikt och allt där till.

Klockan är inte ställd och det känns väldigt bra, men jag får heller inte sova bort halva dagen. Det är helg och det vill man (jag) ta vara på så mycket jag kan- vilket för mig inte är att sova fram mot lunch, vilket ibland absolut kan vara riktigt skönt och behövligt. Så okej, ibland. Men inte i morgon. Jag har en del saker på min "att måste göra lista".

Nä, nu är det läggdags, klockan är extremt lite och jag är trött. Alldeles för trött för att orka hålla mig vaken känns det som. Att jag ska behöva komma i säng så här tidigt då det är fredag och helg. Men det är nog så här det blir om man är uppe alldeles för sent då det är skolan och kliver upp alldeles för tidigt om mornarna då man sovit alldeles för få timmar.

Som sagt, nu är det sovsdags. God natt alla.

ÄR DET VÄRT DET?

"Man vet aldrig vad som kommer hända,vad för olika situationer man tvingas att ställas inför. Som ibland kan ge oss en helt annorlunda syn på livet. En relation som står dig nära kan lätt förändras- Till det bättre, till det sämre, av olika anledningar såsom tillit,löften, eller att det är något som får två personers band växa starkare pågrund av vad man hittat, vad man kan få, vilket kan va de bästa du gjort - eller de sämsta du gjort.

 

Det viktigaste är att göra allt det man vill, och inte tveka. För man måste verkligen våga chansa i sånna här situationer. Trottsallt är kärlek bland de viktigaste vi har - kärlek till familj, vänner men de är ju såklart inte samma kärlek såsom till den " brinnande kärleken". Allt som man upplever, är en viktig erfarenhet man kan lära sig av och bli starkare av. Ur allt kommer något bra. Kärleken är ju de som driver oss igenom de olyckliga stunderna, som pusha oss i ryggen genom varje dag."


KÄRLEK KALLAS DET

" Man kan inte undvika livet, man kan inte undvika det som kan komma bli de lyckligaste stunderna i livet, för att man är rädd att bli lämnad. För allt man upplever är en viktig erfarenhet man kan lära sig av. Egentligen bakom allt de här onda, hemska som man upplever är det bara en liten del jämfört med de fina man upplever i kärlek. "

DET ÄR SÅ VACKERT

Hennes röst är alldeles fin. Musiken som sprudlas ut från högtalarna gör en så glad.

HUNGRIG

Jag är hungrig, riktigt hungrig. Men det som väntar på något gott- vilket nu är tacos! Mumms, vad gott det ska bli. Länge sedan jag åt tacos också så det kommer inte alls sitta fel i min mage.

Tar det just nu lugnt, var planerat att jag skulle vara med tjejorna ikväll, men jag tackade nej i sista sekund. Kanske var det lite synd men jag är helt otroligt trött och ska bara ta det lugnt i kväll. I morgon blir det ändring och lite mer fart.

Nä nu ska jag gå och se hur det går med maten hehe. Ha en bra fredagkväll alla.

DAG 7- MITT DRÖM BRÖLLOP

Vitt, glamoröst och underbart. Jag vill nästan känna som att jag måste nypa mig själv på bröllopet för att känna att det är på riktigt pågrund av allt det fina och allt det underbara. Det ska vara en helt alldeles fantastiskt dag som är helt oförglömmlig. Sådär perfekt. Trevligt sällskap, bra fotograf som är på högget och får till de perfekta och fina bilderna. Ja allt ska vara som i en dröm. Jag vet inte riktigt vart jag vill att själva bröllopet ska hålla till men det ska vara vacker och fint. Sådär helt alldeles sagolikt.

SLUTAT FÖR DAGEN

Skönt att få sluta tidigare idaf, fredag och allt. Är nu hemma och ska kolla igenom det sista på fek. uppgiften sedan är ska den skickas in- åå så skönt det känns! Har hållt på med den i ca. tre veckor, vilket betyder att uppgiften är riktigt stor så det känns viktigt att den är riktigt bra och att jag fått med allt.

Men som sagt det är fredag och det känns riktigt riktigt bra! Solen skiner ute så kanske blir det att gå ut i det fina vädret lite senare.

Hör av mig mer senare.


LUNCH

Sitter just nu i ett grupprum med med tjejorna och tar det lugnt. Har lång lunch idag... Jag ser faktiskt på sjukhuset och lutar mig tillbaka i soffan, riktigt skönt då det är fredag. Vi har faktiskt kommit fram till att vi har ett x antal timmar kvar i skolan innan vi får gå på helg. Gäller att stå ut. Redovisningen för dagen är också gjord, så nu kommer resten av skoldagen bara att flyta på.

Hör av mig något mer. Nu ska jag fortsätta se på sjukhuset och lektionerna drar väl de också gång snart igen


DAG 6- EN DÅLIGA VANA JAG ÖNSKAR ATT JAG INTE HADE

Oj sådan svår fråga. Jag skulle nog inte säga att jag har någon sådan där riktigt dålig vana. Men jag har nu på sista tiden haft svårt att komma i säng i tid, vilket inte alls är speceillt bra. Oavsett om jag är pigg eller inte på morgon och fått få sovtimmar så känns det ändå av att man är trött då man kommer hem.

Men utöver att ibland komma i säng lite sent så vet jag faktist inte. Måste nog klura lite till på det där och jag måste även börja komma i säng lite tidigare. Men nu är det torsdag och klockan är dessvärre kring halv tolv och i morgon är det fredag och helg vilket leder till att jag inte kommer komma i säng i "tid". Men eftersom det är helg så är det OK hehe. Men på söndag ska jag då försök somna tidigt för att ladda riktigt ordentlig till nästa vecka!

BESTÄMT

Nu under kvällen förutom att ha sett på sjukhuset, robinson och jobbat matte så har jag prata med P. Vi har nu bokat och bestämt att ses i helgen och det känns primaballerina. Återkommer mer om det i morgon eller så.

Glad och trött tjej ska hoppa i säng nu och ladda inför sista skoladagen innan helgen. Känns helt alldeles undbart och jag börjar fundera vart hela veckan tagit vägen. Men jag ska verkligen inte klaga för det känns så skönt med helg och jag tycker alltid att de kommer så passande och lägligt.

Men nu ni väntar sängen på mig. God natt


SJUKHUSET

OO så glad jag blev nu när jag såg att det är sjukhuset ikväll klockan 19.00! Har inte alls hunnit med att se att det har startat igen så blev riktigt glad. Trodde heller inte att det skulle bli något mer, för jag pratade nämligen om det programmet för bara någon dagen sedan. Men så var det icke, för det är nu im ca en kvart!!!

GOD MORGON

Härligt och uppfriskande väder ute. Riktigt grott disigt och blåsigt, kanske dags att säga välkommen hösten?

Fick bära en tjockare typ av jacka i morse när jag var ute. Hua, riktigt kallt! Kanske ta och börja använda mina mysiga halsdukar, dock så är det lite halv regnigt ute just nu så halsduken kommer då bli alldeles dyngsur.. Någon som inte gillas!


VARFÖR?

Nu ska jag släcka ner, klockan är enormt tidigt till skilland från vad tiden brukar vara då jag ska till att försöka släcka ner. Men nu ska jag verkligen försöka släcka ner. Ska lägga mig i sängen och läsa lite i engelskaboken och sedan sova. Det kan möjligtvis bli så att jag sitter vid datorn ett tag till innan jag sätter igång med datorn. Bara möjligen.

Men varför egentligen? Varför sitta vid datorn då man kan göra så myket annat? Varför ägna så mycket tid åt det? Det är en fråga som alla egentligen borde ställa sig. Jag skulle nog säga att anledningen till varför jag just nu sitter vid datorn är för att kunna prata med honom. Fastän han inte är inne just nu, precis som att jag väntar på att se att han bli online och börjar skriva till mig. Känslan inom mig går ej och beskriva, egentligen kanske det är bra för stunden, för jag är nog mestadels.. tomt? Går det att säga så? Njäe, tror inte det. Men jag vet inte alls riktigt vad jag känner, för det är nog så jag känner- att jag inte riktigt vet. Vill bara ha honom, för det vet jag, det är det jag vill.

God natt och sov så gott. Nu är det bokläsningen på hög nivå som gäller.

DAG 5- MIN FAVORIT ÅRSTID OCH VARFÖR

Sol ute, sol inne, sol i sinne- skulle jag nog säga. Regn och rusk är ingen stor favort, men det är allt välkommet någon gång ibland! Det är riktigt mysigt att ligga inne och ser på film, tända just och ha det perfekta sällskapet bredvid sig. Tjocka halsdukar, höstfärger och så vidare som brukar tillhöra hösten är så mysigt. Man börjar lägger undan sommarkläderna och plockar fram höstens myskläder. Knängor och dyrligt ska invigas. Ooo så mysigt det är.

Sommar och sol sitter alltid bra, inte heller vintern. Jag är nog en åretrunt älskare. Ser det mysiga och fina i alla väder och årstider. Sommaren har alltid något att bjuda på, varm och skönt, mysiga båtturer och annat spännande. Man slippa tjocka kläder, frysa osv. På vintern är det varma drycker, skoter och skidor som gäller, bullra upp med tjockare kläder. På sommaren ska det vara varm och inte kallt, och på vintern tvärt om. Jag talar inte mot mig själv, för jag gillar både och. Men som sagt, på sommaren ska det vara varm och skönt, så man slipper gå i längbyxor för att det t.ex. skulle vara för kallt/ blåsigt och på vintern ska det vara sådär så att man behöver nästan ett extra lagar för att slippa frysa ute!

Så sammanfattningsvis så skulle jag alltså säga att jag är en åretrunt älskare och ser det mysiga i alla årstider!


DET ÄR SÅ DET SKA VARA. FÖR SÅ ÄR DET BARA

Vad är det som händer? Förför är inte han med henne, vid hennes sida? Kramar om henne då hon behöver som mest stöd och kärlek! Vad är det för fel med honom då han inte inser att hon behöver honom, vill ha honom. Hon gillar verkligen honom och vill bara känna hans närhet igen. För det är så det ska vara honom+ henne ♥

BOKLÄSNING

wooopa woooopa nu är jag på sidan 73 i engelskaboken! De ni, vore bra om jag var på sidan 100 till i morgon, alltså några sidor kvar! Så dags att gå tillbaka till boken och läääsa

PLUGG INLÄGG

Har i slutet av veckan redivosning och jag ska ska alldeles strax till att öva in texten. En sak som gillar är att kunna allt utan till, att jag ska slippa kolla ner på papperet, slippa använda mig av störd ord slippa vara nervös över att jag inte kan det jag ska kunna. - Alltså att kunna all text utan till! I love it. Det är så skönt, att ägna en stund varje dag (några gånger?!) och sedan så sitter texten där. Man vistar själv att man vill och är engagerad och driven!

Jag ska även plugga lite matte, matteprov även det om bara några dagar. Älskar matte, men nu efter att ha börjat en ny kurs så är det mycket nytt och då gäller det att hänga med från början och lägga ner tid till de mattematsika talena hehe! Nä, men matte är en riktigt roligt kurs som jag gillar, så jag ska inte klaga över att sitta med matteplugg, men som jag sa- det är en svårare kurs och då är det mer tid till matten som måste ges.

Vilket plugg inlägg detta blev, men vad gör det egentligen? Det är ju så min tid just nu ägnas till mesta dels åt hehe. Kan nu även se att rubriken passar väldigt bra in till texten.

Nu är det dags att börja köra igen. Hör av mig senare.

PRAT, FIKA OCH PLUGG

Nu är jag hemma igen efter en dag i skolan. Känner mig riktigt trött och har sådan grym mensvärk så det är skönt att kunna luta sig tillbaka. Dock så har jag en del skolgrejer att arbeta med. Porv, inlämningar, redovisningar och allt som hör till nu de kommande dagarna.

Pratar just nu med K och ska nog ta mig en bulle för att njuta lite extra av att vara hemma och bara kunna ta det lugnt.

MENSVÄRK OCH FILMTITTANDE

Mår inte alls speciellt bra just nu. Har enorm mensvärk och har beddat ner mig i sängen. En film är på och lika så värmedynan. Smsar med K och det gör en lite gladare och "piggare". Hoppas värken släpper så att jag inte somnar allt för sent, skola ganska tidigt i morgon också.

Nä, nu ska jag släcka här och återgå till filmen och samtalet med K. Sov så gott

DAG 4- NÅGONTING JAG VILL HA MER ÄN NÅT ANNAT JUST NU

OO jag vill ha en chokladkaka, mumms. Eller varför inte en en speciell person som sällskap just nu. Ligga och mysa, prata och ha det trevligt ihop. Lukta och känna den där alldeles uuunderbara doften som gör en helt alldeles enormt svag i kroppen. Wop wop, blir nästan helt och hållt stum.

Men jag har faktiskt lite svårt att svara på den här frågan. Men jag skulle nog säga ovanstående- just honom och choklad, thihi.

DU ÄR MIN IDOL ♥
// LPÖ

MYCKET ATT GÖRA.

Skoldagen idag har varit brutal, har haft fullt upp exakt hela tiden därför det har blivit uruselt med inlägg. Då jag kom hem så satt jag igång med matteplugg med desamma. Men nu är plugget klart för dagen och jag sitter i soffan och tar det lugnt. Ska nog sätta på en film och småtitta på underitden jag läser FRIDA tidning.

Har väldigt mycket i skolan just nu men ska göra mitt bästa med att uppdatera så gott jag kan. Just nu är det matteprov, feb. inlämning, historia upg. och "skoluppdrag" som händer nu och kommande vecka.

Nu ska jag bara ta vara på denna tisdagkväll genom att njuta och ta det lugnt. Hör av mig senare med "dag 4" och ska försöka klämma in något till innan sängen kallar på mig.

NATTDAGS

Nu ska här till att sovas, precis sagt god natt till P och ska nu jag hoppa till sängen. Sov så gott så hörs vi i morgon.

DAG 3- MINA MÅL/ DRÖMMAR/ ÖNSKNINGAR

En fin rubrik som lyder med fin text. Jag har stora mål och ambitioner som jag hoppas jag kommer att lyckas med. Det sägs att allt ordnar sig och att bara man vill så klara man det.

Jag drömmer om att hitta killen, den där fina rara person som jag kan dela något alldeles extra med. Han som jag kan prata med allt om och göra allt tillsammans med. Han som alltid fins där vid min sida, och jag vid hans. Något är på väg att hända mellan oss- du och jag, det vet jag, det känner jag. Jag hoppas att detta är rätt och att jag har funnit den jag söker. Det känns som så.

Utöver att hitta kärleken så finns det mycket annat fint jag drömmer och önskar att de ska falla in. Något jag vet att en hel del är på väg att göra och andra saker som redan slagit in.

IDOL DAGS!

Vet inte riktigt hur dagen kan ha gått så fort så att jag inte har hunnit med bloggen. Men näväl, nu är jag här och har precis gjort mig klar för att sätta mig framför tv:n, blir till att se idol och sedan något annat mysigt. Kanske blir det en film som vi hyrde?

Har gjort en del ärenden nu på eftermiddagen därföt det varit ganska tomt med blogguppdateringar! Nu ser jag att det är mindre än tio minuter tills att idol börjar, ska skynda mig upp till köket och ta mig en kopp kaffe med mig till soffan. En skön avtappning på denna måndag.

Ska bla. klämmma in "dag 3" idag, så vänta er mer ppdateringar senare.


ENGLISH BOOK

Jag ska ta och fortsätta min bokläsning, lika bra att få det gjort och slippa skjuta fram det.

Hör av mig då jag kommit framåt i boken. Ha det bra så länge

SÅDANT DÄR FINT ♥

- Hon älskar när du skriver "godnatt älskling" på kvällen..

- Hennes hjärta är som ett hav med hemligheter..

- När hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser förjävlig ut..

- Hon älskar när du leker med hennes fingrar eller hår när ni myser

- När hon kollar på dina läppar så vill hon kyssa dig..

- När hon kollar på dig och ler och kollar ner i marken så tycker hon du är söt/fin..

- När hon biter sig i läppen vill hon bli kysst..

- Om hon är arg / ledsen håll bara om henne..

- När hon puttar bort dig eller slår dig gå efter henne!

- Klicka aldrig upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör

- När ni är bland folk, håll henne i handen..

- visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar..

- När ni myser i sängen / soffan, vart som, viska i hennes öra att du älskar henne..

- Ring/smsa henne minst en gång om dagen och fråga vad hon gör och hur hon mår..

- När hon säger att hon tycker om dig, Så gör hon det mer än vad du nånsin skulle kunna förstå

- När du krossar hennes hjärta, Försvinner aldrig smärtan

- När hon tittar dig i ögonen, Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det

– När hon retar dig, Reta henne tillbaka och få henne att skratta

- När du ser henne, Smyg upp bakifrån och krama om henne

- När hon lutar sitt huvud mot din axel, Lyft upp hennes huvud och kyss henne

- När hon tar ditt favoritplagg, Låt henne ha kvar det på sig så länge hon vill

- När hon säger att det är över, Vill hon fortfarande att du ska vara hennes

- När hon är tyst, Så rullar det miljoner tankar i hennes huvud.

- När hon bråkar med dig, Tänker hon djupt.

- När hon inte smileys vill hon att du muntrar upp henne och frågarvad som är fel.

- När hon tittar på dig med ögonen fulla av frågor, Så undrar hon hur länge du kommer att vara vid hennes sida.

- När hon svarar jag mår bra efter några sekunder, Mår hon inte alls bra.

- När hon tittar sorgset på dig, Undrar hon varför du ljuger.

- När du kallar henne för något sött, kommer hon alltid att minnas det.

- När hon lägger sitt huvud på din axel, Så önskar hon att du är hennes förevigt.

- När hon försöker få kontakt med dig varje dag, Då söker hon din uppmärksamhet.

- När hon smsar ofta, vill hon att du aldrig ska glömma henne.

- När hon säger jag älskar dig, Menar hon det!

- När hon säger att hon saknar dig, Så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör.


ENGELSKA

Har engelska just nu och sitter ett uppdrag där vi ska sända pengar till en person i Bolivia. För stunden så sitter vi och översätter motiveringen till varför vi valde vår person på engelska. Texten ska även översättas på vårt moderna språk, mycket som ska göras och därför bäst att jag återgår till arbetet.

Hör av mig senare igen. Ha det så bra så länge.

DAG 2- EN PERSON JAG VILL TRÄFFA JUST NU

Jag vill träffa honom, han som har gjort att jag känner som jag gör just nu. Han som har gjort att det kännns som att jag svävar runt på rosa moln och hamnat i en riktigt fin kärleksbubbla. Han med det fina markerande H:et. Han som är sådär helt galet bra. Han som jag pratar med just nu och ska baka kladdkaka med inom en snar framtid. Han som luktar underbart gott som man får svårt att slita sig ifrån. Han som tar upp större delen av mina tankar en kväll som denna. Han som jag inte alls skulle sitta fel att tillbringa en kväll som denna ihop med, en film och ett alldles underbart sällskap, just bara för att det är han. Ooo så fint det känns. Ooo så gärna jag skulle vilja vara med den här person just nu, men jag får tänka på att det var sisådär 24 timmar sedan vi sågs och pratades vid för ca. 4 sekunder sedan.


SÅDÄR EXTRA ALLT

Sitter just nu i skrivande form och pratar med P. Är sådär extra topnotch glad just nu, ooo! Har haft en helt underbar helg och gårdagen slog nog allt och det som har hänt på smsfronten idag. Det som är på väg att hända är så fint och det gör mig sådär galet glad!

"KOM IHÅG MIG DÅ"

Söndagar går alltid lika fort, eller egentligen helgen över huvudtaget! Men jag har gjort mitt yttersta med att få så mycket plugg gjort som möjligt. Har även varit iväg på träning och är nu åter hemma. Ska ta något att äta nu och fortsätta prata med K/ försöka få lite mer plugg gjort.

Senare ikväll har jag märkt att IDOL är, och det baa mååste ses! Jag och P pratade bla. om det igår så vi båda kommer nog sitta bänka framför det ikväll. Det är ju som bäst nu när det är audition. Så tagga inför det ikväll klockan åtta. Woppa woppa. Nä, men nu först blir det mat i magen. Vi hörser.

JAG VILL INTE SLÄPPA DIG

Jag bubblar av glädje då jag tänker på då jag stod i din famn. Kyland fanns där men det var som att det blev helt bortblåst då vi stod där, alldeles ihop krypta om varandra. Du var snäll och väntade tills min skjuts kom, vi stod och pratade. Jag kände din doft, den var fräsch och killig, precis som det ska vara. Jag vill stå i din famn och känna din närhet igen. Många gånger igen ♥


SÖNDAGSPLUGG

Har nyss kommit upp, vaknade vid nio men har legat och läst en engelskabok. Men nu har jag kommit en bra bit framåt i den och nyss fått lite mat i magen. Redo för att fortsätta med andra skolsaker. Söndag brukar ofta bestå av en massa plugg. I går blev det dock lite, men det beror på att det är mycket som händer i alla ämnen just nu.

Nu ska jag sätta igång med att träna in engelska läxan och sedan fortsätta med fek. upg. Jag hör av mig något mer under dagen.

NYSS ÅKT

ÅÅ så kul det var att få träffa honom. Är alldeles ivrig och glad av mig nu, ville träffa honom längre, ville prata med honom längre, ville stå i hans famn längre, jag ville ville ville. Men vi ska ses igen och oj som jag längtar. En sådan fin och trevlig människa.

Vi hade en hel del att prata om, det var mycket trevligt. Det är helt magiskt vad trygg och glad jag blir i hans sällskap. Det är helt otroligt vad jag trivs och vad vi klikar bra ihop. Det känns som att vi kännt varandra hur länge som helt, vi kan prata med varandra om så mycket, det känns som så normalt och som att vi alltid har gjort det. Åå, jag blir alldeles "fjollig" då jag tänker på honom. Kramen han gav mig då han kom in, o woppa woppa calla lalaa! Jag försöker med ett leende som inte går att få fram via text men oj oj oj så glad jag är. Han är en riktigt underbar kille.

Han stod med mig och vänta undertid, vi båda frös, är kallare än vad man tror ute just nu. Graderna bara rusar mot kallare. Vi stod där, och båda tyckte att det var riktigt roligt att få ses och att det inte skulle dröja lite länga till nästa gång. Kram blev det även då innan vi skiljdes åt och oj så gott han luktar.

Är helt mållös tjej nu och trött för den delen. Därför blir det nu att stänga ner och lägga sig i sängen, söndag i morgon vilket kommer bestå av en massa plugg. Kanske blir det även en del smsande med en viss person innan jag ska sova också hehe... ♥


HAN KOMMER NÄR SOM HELST

Nu är han på väg, han kommer när som helst!!  

DAG 1- TYP AV KILLAR JAG FALLER FÖR

Jag vill inte vara den som ställer krav men självklart så har var & en av oss små krav om hur killen/tjejen ska se ut & vara. Vi alla tycker ju olika men jag anser att " min kille " ska vara mer åt det fina & söta hållet. Jag vill självklart att han ska vara min & inte dra åt sig allt & alla från alla möjliga håll. Det bästa jag vet är killar som vet att det ser bra ut men inte gör någon stor grej av det utan bara är sig själv. Lever sitt liv & inte är den här " kolla på mig. " typen. 

 

Han ska vara öppen av sig, alltså ska vi ha lätt att prata med varandra om allt möjligt. Humorn är också något som är viktigt. Att kunna skratta tillsammans. Ingen vill ju att det ska vara tråkig. Ett skratt & en pratglad människa förgyller självklart stunderna. Sedan ska jag känna trygghet i personen. Någon som vet vart han har sig själv, sin familj & vänner. På ett bra sätt. alltså, någon som står med båda fötterna på jorden. En mogen kille. Men trotsallt så har ju alla sina omogna sidor hos sig men självklart så är det positivt. Vi ska behålla det unga i oss så länge som möjligt bara det inte går överstyr. Att ha en del saker gemensamt är också roligt men jag ställer faktiskt inte det som ett krav. Så länge han är sig själv & jag mig själv & vi har det bra tillsammans så ska inget annat vara något större problem.  Min kille ska också vara kärleksfull och ”ta hand om mig”, inte vara feg att visa sin kärlek öppen till mig. Det känns speciellt att bara tänka mig gå hand i hand med en kille. Få en hand runt min midja och om jag fryser så lånar han ut sin jacka till mig.

 

Jag faller inte för samma typ av killar, utan det beror på. Det är hel olika från person till person. Ibland är det den där fina killen med snygga kläderna & fina leendet. Ibland den söta killen med lite strulig frilla, snygga kläderna & fina ögonen. Ibland han med kepsen. Han med det blonda håret. Han med det ljusbruna håret. Han med mössan. Han med modefrillan. – som sagt, det beror helt & hållet på! Utseendet i sig skiljer sig. Vilket det gör från person till person. Alla ser ju inte likadana ut, det är det som är så fint. Det ska klicka sådär alldeles extra med killen.

 

Jag kan även tro på kärleks vid första ögonkast. Ögonen säger så mycket hos mig, det behöver inte uppstå värsta kärleken på ett *poff*, för det är ganska omöjligt. Men om det känns sådär alldeles extra då jag träffar en kille för första gången och det leder vidare till fler träffar och bidrar till mer känslor som uppstår mellan oss. Det känns då helt galet underbart. Är helt obeskrivbart då jag träffar och fastnar helt då jag träffar en kille ibland. Wow, finns inga ord för det. Kärlek är underbart och samtidigt så är det ibland renarama motsatsen. Men oavsett så är kärlek fint och lär en så mycket. ♥


15 DAGAR

Dag 1 – Typ av killar jag faller för.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Dag 3 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Dag 4 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Dag 5 – Min favorit årstid och varför.

Dag 6 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Dag 7 – Mitt drömbröllop.

Dag 8 – Någonting jag ångrar.

Dag 9 – Innehållet i min väska.

Dag 10 – Min favorit film.

Dag 11 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Dag 12 – En låt som får mig att gråta.

Dag 13 – Mitt favoritprogram – och varför.

Dag 14 – Min favorithögtid.

Dag 15 – Vem min bästa vän är


"SNÄLLA BLI MIN"

Vid fyra tiden åkte jag ner mot stan, innan det så satt jag med en del plugg. På stan köpte jag b.la. ett nytt skal till min telefon och åt underba middag. Proppmätt är vad jag är just nu. Wow. Vi träffade en hel del folk och jag fick mitt ute i middagen ett sms. Ett sms från P.

Vi ska nämligen ses, han skulle fira en kille i klassen som fyllde år men innan det så skulle han åka förbi mig en sväng. Känns så overkligt på något sätt, men samtidigt så verkliget. Märkligt hur känslor kan snurra runt ibland. Det ska bli kul att få träffa honom, det var ett tag sedan vi sågs sist. Hoppas ni får en lika bra kväll som jag hade tänkt att ha.

UNDERBART ATT VARA LEDIG

Har nyss fått serverat en stor kopp kaffe. Mumms, nu ska jag luta mig tillbaka och känna på att det är helg.

LÖRDAG, GOD MORGON

God morgon. Har sovit underbart, att ha fått sovit ut var precis det jag behövde. Att vakna av att hunden kommer och väcker en är en underbar känsla, ligga och mysa med honom ett tag och sedan gå ut på långpromenad med honom. Åter hemma nu efter att ha rastat honom. Godis har han också fått "lördagsgodis" brukar vi kalla det och han vet exakt vad det är som gäller då de orden sägs, god hunden vår.

Nu ska vi fixa frukost, göra oss klara och planera dagen. Plugga måste jag göra, men utöver det så är dagen öppen för förslag så får vi se vad denna lördag har att erbjuda.

TOPPENFREDAG

Min fredagkväll har varit grym. Var helt slut då jag slutade, men efter att ha slutat och fick känna på uteluften piggnade jag på mig. Gick på stan ett lite tag innan jag fick skjut hem. Gick ut med hunden och sedan åkte vi iväg för att hämta ut ett tillbehör till min kamera. Supernöjd är jag. Åkte sedan ner mot stan för att äta middag, mötte upp en del vännter och vi blev totalt sex styckna i bordet. Riktigt trevligt var det. Satt och pratade ett bra tag, men efter någon timme drog vi oss hemmåt och såg på en film vi hyrde tidigare idag.

Nu är jag extremt trött och ska sova, men innan jag släcker lampan ska jag läsa lite i min nya tidningen. Sammanfattningsvis har jag haft en kanonfredag. Morgondagen ser också den bra ut. Har en del skolgrejer att göra, kanske blir det också lite ärenden under dagen och kvällen avslutas troligtvis med att träffa P.
'
Men nu först väntas en efterlängtad nattsömn. God natt.

HELT ALLDELES BAMSETRÖTT.

Hua, jag gästar och gäspar, nära gång på gång att somna. Har inte slutat än och känner mig helt slutkörd och att jag kommer att somna när som helst. Klockan ringde i morse klockan klockan halv sju, då jag hade sovit i fyra och en halv timme. Just då för stunden så var jag riktigt pigg och kändes som att jag hade fått en masa sovtimmar som för den delen också var bra. Men genom dagen så har min pigghet som jag hade i morse försvunnit, sitter just nu på sista lektionen och hoppas att jag får sluta snart. Vi sitter och läser världen drygaste text och hela klassen är lika trötta och ögonen som fallier ihop var och varannan sekund. Alla längtar nog lika mycket som efter helg!

Idag på maten träffa jag O, vi låg ju upp lite för länge och pratade inatt. Han såg där emot inte alls lika trött ut som mig, tror jag. Eller egentligen har nog heller inte jag sett så trött ut. Jag har sprungit runt i skolans lokaler och busat runt, gjort av med en massa engeri som kanske resulterat i att jag just nu är alldeles slut. Innan jag somnar på riktigt så ska jag läsa det sista i texten och sedan lyssna på läraren. Hoppas ni har haft en bra dag och fått gått på helg. Jag hör av mig senare under senaeftermiddagen/ kvällen.

NU SKA JAG SOVA, MÅSTE JAG SOVA!!

Det där med att komma i säng i tid fungerar nog inte alls så bra för mig längre. Sitter just nu uppe och pratar med O och har precis sagt god natt till K. Tidigare idag har jag pratat med P och A.

Men ska allt snart försöka släcka ner och försöka sova. Tidigt ska jag upp i morgon och hyfsat lång dag i skolan. Men det är nästan sak samma, helg är det som väntar och det känns hur skönt som helst. Ska bli riktigt underbart skönt. Har en hel att göra och saker inplanerade, så tror att denna helg kommer att bli bra. Men helt seriöst, vad gör jag vaken nu, tvååååÅ!!!! GOD NATT

MÄTT I MAGEN

Hallå, nu är jag åter och har precis ätit. Intervjun jag var på gällde nya ekonomiläraren på skolan, blev befrågad av läraren om jag vill vara med och absolut. Det var riktigt givande och roligt, har varit med på tidigare intervjuer men jag tycker att just denna har varit lite mer speciell och ”viktig”.

 

Som sagt så har jag nyss ätit, pratar med K nu och ska snart sätta igång att läsa min engelskabok tror jag. Senare ikväll ska jag bege mig mot träningen, ska även försöka hinna med att se på Robinson. Roligt att ha mycket att göra och utifrån de jag måste göra lyckas prioritera tiden så att jag hinner med allt.


ANSTÄLLNINGSINTERVJU

Skollektionerna är över skulle egentligen bege mig hemåt. Men istället för att åka hem nu med desamma så ska jag iväg på en anställningsintervju, det ska bli riktigt roligt. Berättar mer om den senare.

MORGONLEKTION

Tre elever av ca. 30 befinner sig just nu på skolan, vi börjar om en klass. Känns som att dagens frånvaro i klassen kommer att vara ganska stor. Illa. Men nåväl, jag är här och känner mig lite allmänt seg. Har inte vaknat till riktigt än, har inte varit vaken allt för länge.

Ska snart till att fortsätta med fek upg., hoppas alla i min grupp kommer och inte något är borta, allt blir så mycket lättare om alla i gruppen är här. Jag får önska er en trevlig dag så hör jag av mig senare under dagen.

IDAG VAR DET

Tänderna är borstade och jag är redo att gå och sova. En ny dag skoldag i morgon så bäst att vara pigg. Har pratat en hel del med P och vi har prellininär bestämt att ses på lördag, eller jag nästan helbokat. Det ska bli kul.

Men nu innan jag börjar flamsa på en massa så avslutar jag här och går och lägger mig. God natt och sov så gott.

FEK. OCH ONSDAGSMYS

I morse då jag vaknade var jag trött, riktigt trött. Tyckte att klockan ringde alldeles för tidigt och ögonen bara ville blunda igen. Men jag kom upp, lika snabbt som vanligt ändå. Duschade och gjorde mig klar för dagen. Kom på skolan och blev riktigt pigg, kanske var den min dundergo frukost som gjorde sitt?

 

Började dagen med Historia och satte igång med ett skolårets första ”uppdrag”, som ska innefatta en en del ämnen och hålla på ända till nästa fredag. Vi ska sätta oss in i mikrokrediter och göra lite saker kring det.

 

Sitter just nu på fek. och arbetar med min grupps upg. vi ska göra en affärsplan för en app och det går bra för oss, vi har fått lite mer inblick och allt går med flyt framåt nu. Det känns riktigt bra! Slutar snart, då jag kommer hem så måste jag försöka sätta igång med engelskaboken som vi nu håller på att läsa via skolan. En ganska seg bok, men det verkar vara ganska bra trots allt. Bara jag kommer in i den lite mer så kommer jag nog att ha svårt att sluka mig från den, haha, eller rättare sagt så hoppas jag på något liknande. Det är mycket roligare att läsa en bra bok (ganska självklart trots allt).

 

Nä, nu ska jag tillsammans med min grupp diskutera hur vi ska gå vidare i vår affärsidé. Slutar som sagt nu och då jag kommer hem är det bara att försätta med plugg. Hör av mig senare under eftermiddagen.



GOD NATT

Pratar med K, har lamporna tända, är trött, kläder på skrivbordet och tv:n på. Tror nog att jag ska sova snart. Roligt att få höra hur min vän har det. Roligt att vi snart kommer att få träffas.

Att försöka komma i säng i tid gick inte alls speciellt bra, men det känns som att det inte alls gör speciellt mycket då jag har fått pratat med K nu ikväll. I morgon är det skola som vanligt och jag har ställt klockan tidigt för att hinna duscha och tvätta håret innan det är dags att bege sig mot skolan.

MAT I MAGEN SEDAN PLUGG

Underbart att vara åter hemma, skolsaker och annat som måste göras. Igår satt jag med en upg. sedan jag kom hem till sent på kvällen och fick kliva upp tidigt i morse för att fortsätta med skolasaker. Idag blir det betydligt lugnare!! Har en del saker att fördigöra, men vid åtta blir det idol och ett lugnt slut på dagenl. Tidigt börjar jag i morgon också, och vill försöka få så mycket sömn som möjligt.

Kanske bäst att sätta igång nu med desamma, mat i magen kanske jag först borde ta. Jag hör av mig senare under kvällen. Jag får ta och önska er en riktigt mysigt och trevlig tisdag eftermiddag/ kväll.

SVENSKA

Nu är det dags för att ha svenska, två letkioner kvar innan jag slutar- längtar bokstavligt tills dess! Kan inte riktigt påstå att jag är skolless redan, men efter att ha fått dåligt nattsömn ser jag fram emot att få slutar och ta det lugnt. Lite plugg måste jag allt ta i tur med, men ska försöka komma i säng i tid.

GOD MORGON

Gaah, svårt det var att komma upp i morse. men var tvungen, skola som vanligt idag och jag har redan hunnit gjort lite mattetal.

Satt som sagt uppe med företagsekonomiupg. i går eftermiddag/kväll/natt och det börjar likna något riktigt galet snyggt. Är riktigt nöjd hittills. Den ska inte in fören om ca. en vecka och det är fortfarande mycket kvar, men nu är det bara "enkla" saker kvar för det svåra/jobbiga och krångliga grejerna är nästan klara nu! Wohoow.
'
Men nu ni drar lektionen igång, jag hör av mig något under dagen. Ha en grym tisdag.

SOV DAGS

Blev svårt att komma i säng idag, sitter fortfarande uppe med arbetet men har precis sparat det för att studsa ner i sängen med desamma. Sov så gott.

BÖRJAR LIKNA NÅGOT

Jag har sedan förra inlägget minus middag suttit med företagsekonomiupg., helt galet vad långt tid det ska behöva ta. Men jag vill att det ska bli snyggt och fint och få en snygg design. Att klippa och klista ihop något "rafs" är inget för mig! Nu börjar det bli riktigt tjusigt och jag börjar bli riktigt nöjd över resultatet!

Nu ska jag bortsa tänder och sova, kanske blir det så att jag gör några tal i matten. Men tvecksamt om jag orkar något, är riktigt trött i ögon nu. Bäst att jag istället ställer klockan lite tidigare i morgon bitti för att göra de då. Börjar i alla fall inte för ens vid lunch så jag har god tid på mig.

Men nu ni är det sängdags för mig, skönt att komma i säng i tid! Ha det så bra och sov gott.

DRAR IGÅNG MED SKOLUPG. MED DESAMMA

Skönt att få sluta tidigt på måndagar, börjar sent och slutar tidigt är alltid en skönt start. Har inte heller gjort så mycket idag på skolan, såg på film och hade en längre genomgång.

Nu ska jag sätta igång med företagsekonomi upg., ge det ett nytt försök då allt sist försvann... Därför hoppas jag nu att slippa behöva göra om det hela en tredje gång.

NY VECKA

Vilken natt, jag har sovit så himla gott. Känner mig riktigt pigg och utvilad nu och redo för en skoldag. Näsan är fortfatande täppt men det gör saksamma just nu, för jag känner mig ändå redo, glad och taggad!

TANKAR SOM FLUMMAR RUNT

JA

- Saknar honom

- Vi skulle ha riktigt roligt

- Ha mycket att prata med varandra om

- Spännande att få se hur han bor

- Har aldrig tidigare varit på ”platsen” där han nu lever

 

 

NEJ

- Var inte så länge sedan vi sågs

- P

- Långt att åka

- Jag kan vänta länge för att sakna honom sådär extra mycket

- Är konstigt på något sätt att jag åker till honom och umgås med honom så intimt och bor i samma hus en hel helg


DAGS ATT TA NYA TAG

Nu ska jag alldeles strax äta, är riktigt hungrig! Känner mig just nu riktigt irriterad, hade suttit vädligt länge med en skolupg. och så slog datorn av(!!!) och allt försvann. IUSJFHIJDSNMVGAWSEF'Ä ungefär. Känns ganska tungt just nu att behöva börjar om från börjam med allt igen, så en matpaus är nog exakt vad jag behöver just nu för att återsamla mig haha!

SÖNDAGSPLUGG

Det är söndag.. igen! Fort helgerna alltid ska gå!  Näja, snart fredag igen, hehe!

Har en del plugg att ta tag i idag, har idag under förmiddagen avklarat engelskaläxan till i morgon, så den kan jag med en lättnad bocka av! Men jag har en del saker kvar att göra idag, b.la. så måste jag göra klart en engelska uppsats om naturkatastrofer. Fortsätta med en historia uppgift där jag ska skriva om kristendomen och jag ska även fortsätta med en företagsekonomiupg. där jag tillsammans med några håller på med en app ide. Lite mattetal skulle också vara bra om de blev gjorda. Alltså är den en del saker jag har att göra idag, vissa mer prioriterade än andra.

Men nu först, för att komma igång i alla skolsaker så ska jag gå och göra mig ett glas saft och ta mig en bull. Lite belöning måste jag få för att jag har gjort klar en sak och för att få energi. Jag tycker att det känns som att den här söndagen är ganska skön, plugg brukar mina söndagar bestå av och det gör mig egentligen inte så mycket. Träningen är det ikväll, och det är ett perfekt avslut på veckan och just den här söndagen. Vet dock inte om det blir träning för mig eller inte, jag är fortfarande förkyld och lite små krasslig.

Nu ska jag återgå till pluggvärlden, dags att ladda batterierna. Hör av mig mer senare.

HÖSTEN ÄR PÅ G!

Blåsigt och elängdigt ute, men ack så skönt det är. Solen ligger på och ändå känns det som att en lite snutta av sommaren finns kvar, snart är det höst vilket betyder tända ljus, mysiga höstkläder och allt där till. Sommaren är underbar med jag gillar hösten lika så. Längtar tills jag kan använda min skinnjacka utan att behöva tycka att det är varmt, kunna bära tjocka mysiga halsdukar och kängor, mmm- g-i-i-l-l-l-a-r-t!

SKA HÄLSA PÅ MIN VÄN

Smsade med han igår, troligtvis ska jag åka och hälsa på honom. Snart. Alldeles snart. Allt känns så märkligt just nu. Konstigt. Absolut saknar jag honom och ser ändå fram emot att få träffa min nyinflyttade vän. Men på något sätt så gjorde smset jag fick av honom mig förbryllad och gjorde att jag började tänka. Jag vet egentligen inte vad det är som gjorde att jag känner som jag gör, för smset var riktigt fint skrivet. Måste nog grubbla vidare och ringa min vän då min röst kommit tillbaka och min nästäppa släppt.


FÅNGARNA PÅ FORTET

Det har inte gått så bra med uppdateringen idag ser jag. Men vad göt det egentligen? Inget alls just idag.

 

Jag har inte gjort så himla mycket, jag har pluggat, städat, åkt på dopfest och  övningskört till stugan med manuell bil och det gick helt gryymt! Är så galet nöjd, är helt obeskrivbart hur bra det gick haha. Körde genom staden och allt, wohow. Körkort snart kommer jag!

 

Just nu sitter jag i soffan, ska se på fångarna på fortet och äta lax. Lax är superduper gott och jag längtar tills att maten blir klar, vilket jag tror är vilken sekund som helst. Nu ser jag även att programet startar, dags att luta sig tillbaka och se hur tävlingarna går!


FREDAGSMYS I SOFFAN MED NÄSSPRAY

Känns hur underbart som helst att det är helg. Jag bara njuter till fulla just nu. Sitter framför tv:n med familjen och fotboll är på, dock så sitter jag med datorn och ser på true talent. Galeet skönt. Att inte behöva ställa klockan i morgon, att bara kunna vakna när jag vill och känna mig förhoppningsvis utvilad och lite piggare. Det känns som att jag har blivit sämre nu också, tog ju som sagt iväg mig till skolan idag och en lärare sa till mig, du ser riktigt trött ut. Och ja, det är nog så, att vara fullkommligt igentäppt och rinnande näsa gör en trött, fastän man fått sina sovtimmar plus därtill!

Jag ska försöka ta vara på den här helgen genom att vila, plugga och hitta på lite äventyr! Ska nu fortsätta ta vara på min fredagkväll genom att luta mig tillbaka igen och se på nästa avsnitt av true talent. Hoppas ni får en kanonkväll.

SNART FOTOGRAFERING

Företagsekonomin är slut, vår appide går med framsteg frammåt. Känns som att det är kort tid på sig att bli klar med allt, det är en riktigt stor uppgift och jag är nog glad över att vi inte ska göra den själv, för egentligen är det bra att kunna bolla tankar och idéer och slå samman och få till en brilliant ide. Precis som jag tror vår kommer bli i slutändan!

 

Snart ska vi ha fotografering. Hoppas det inte syns att jag är helt slut. En täppt näsa tar kol på en hel. Besvärligt det där. Blir nog till att snyta sig och ta lite mer nässpray, fast å andra sidan vill jag inte ta det för mycket.  Som sagt besvärligt.. Men nu ska jag fixa till mig lite för att ställa mig framför kameran och posa, haha. Eller hur var det nu då?


PIM PIM

Är på skolan, sitter i före detta matsalen och äter pimpim. Det är fredag och då kan man lyxa till det lite. Ska bli skönt att få sluta, näsan bara rinner och mongo låter jag när jag pratar. Är svårt att äta allt, halv öppen nu och rinnande näsa, en besvärlig kombo.

 

Lektion börjar inte förens om ett bra tag. Har inget skolarbete att sitta med så egentligen gör jag inte så mycket för stunden. Har musik i öronen och kollar på mobilen i mellan åt för att se om jag fått något sms. jag väntar på ett. Ett från han. Men det har inte kommit än. Kanske kan det bero på att det är skola som upptar hans tid.

 

Nu ska jag gå och snyta mig, oviktigt att veta men jag skriver det för att komma ihåg mig själv. Vi hörs senare. Det lär nog

Fick precis ett sms från min saknade vän. Det gjorde min kväll, nu ska absolut sova ♥

MIN SPÄNNANDE DAG

Spännande och fartfylld dag är vad jag upplevt idag. Började med att jag klev upp vid åtta. Var på A skola klockan tio för att träffa hennes rektor för att prata och diskutera. Mötte sedan upp A vid halv tolv för att följa och följa med och vara med henne på skolan som hon går på.

 

Allt har känt så annorlunda, underlig och bra. Att få träffa gamla vänner, att få träffa nya och får träffa lärare på en annan skola för att se hur de är till skillnad från där jag går. Det var roligt att få se gamla ansikten som jag en gång gått med eller lärt känna på andra sätt. Att få fina vibbar från vissa värmde gott. Att jag kanske på måndag kommer befinna mig i samma skolbyggnad som P känns helt obeskrivligt. Att jag då med desamma kommer att höra av mig till honom och säga hej känns absolut som ett måste.

 

Att jag har gått runt med världens nästäppa och förkylning har fungerar ganska bra. Har blivit riktigt slutkörd fastän jag inte har gjort så mycket krävande. Idrotten de hade idag satt jag på sidan och kollade på, även om jag skulle haft med mig ombyte skulle min förkylning satt stopp för gympapasset.

 

Att få komma hem och sortera och tänka efter vad jag har gjort idag, jag har ett svårt val framför mig och jag tror jag vet jag som är bäst och vad jag kommer att göra. Det känns så rätt på något sätt fastän jag vet att det kanske är fel.

 

Just nu är jag slut, helt slut. Ska till att sova. Det blir troligtvis skola som vanligt i morgon. Till min älskade och saknade klass. Går inte att vara borta länge. Har missat en del idag och det känns inte alls bra! Egentligen skulle jag bara behövt vara hemma och vila mig som jag gjort en del idag också. Men då jag kollar på schemat och ser att fredagar än de längsta dagarna på veckan och vilket kommer att resultera i att jag missar ännu mer vilket jag inte alls tycker om! Min nästäppa får min nya nässpray rädda som jag köpte idag och använt för att jag skulle orka med en stund av dagen i en ny skola, som också får göra insatts i morgon haha! Jag hoppas även att natten går bra och att jag får tillräckligt med sömn för att se pigg ut i morgon då det är fotografering som gäller. Att missa den fungerar ju inte, är en blad de ”viktigaste” dagarna! Nä men seriöst så är det en rolig grej så det känns roligt att vara med på den.

 

Men nu ni, klockan rinner iväg och jag ska upp tidigt i morgon. Dags att stänga ner och bege sig till sängen och få sin skönhetssömn. God natt.


RSS 2.0