VÄNTAR OÅ ÄLSKLINGEN

Nu har jag äntligen fått mitt matteprov gjort och skrivet. Känns underbart!

Nu väntar jag på att P ska komma och hämta mig så åker vi sedan tillsammans hem till mig. Han stannar över natten så jag kan tippa på att uppdateringarna kommer ligga nere för resten av kvällen!

Ni får därför ha det så bra tills jag återkommer.


PLUGG

Har varit lite off här hela eftermiddagen det beror på att jag har pluggat hela tiden sedan jag hem. Nu ska jag fortsätta högintensift och lägga all krut till plugget, så hör av mig senare.

TISDAG OCH SNÖN FINNS KVAR

God morgon alla, hoppas ni har sovit gott! Själv har jag sovit som en stock och tog mig även en litet sovmoron i morse. Men nu har jag vaknat, ätit frukost, pratat med älsklingen och gjort lite matte. Ska ta och fortsätta med matten nu flr att få lite gjort och så att det fastnar riktigt ordentligt!

Jag får passa på att önska er en trevligt tisdag och att ni inte har en allt för stressig dag.

LÄGGDAGS FÖR MIG NU

Nu har sängen kallat på mig, är riktigt trött! Film är på slagen och sängen luktar underbart, jag kommer nästa somna som en prinsessa inatt.

Jag hör av mig igen i morgon, god natt.

VÄRKANDE RYGG

Jag har så fruktansvärt ont i min rygg, vet inte vad jag ska ta mig till snart!! Plugget har trots allt ändå fungerat ganska bra, men nu känns det nästintill omöjligt att sitta upp då det värker så brutalt i min älskade rygg… Men jag måste försöka ett tag till! Skammen som ger sig hehe!

 

Jag har även tänt ljus med förhoppningen att det ska gå enklare att plugg och har precis fått mat i magen, så förhoppningsvis så ska det nog göra underverk!


ETT. TVÅ. TRE.

Att känna din närhet, att få känna dig i mig gör mig knäsvag. Att bara höra dina andetag mot mitt öra då jag ligger på ditt bröst gör mig lycklig. Att bara få ett sms då jag ser att det är från dig är fint. Att höra din röst och få se dina söta smilegropar då du ler och skrattar gör att jag också ler och är glad. Att jag har dig, och du har mig tycker jag är fint. Vackert. Underbart. Magiskt.

PLUGG SOM VÄNTAR

Hemkommen från skolan och redo för att ta mig ann skolplugg! Kom på sekunden på att jag borde ägna lite til till att plugga körkortstiori också, det är ju trots allt in allt för länge tills jag sitter bakom ratten med en person från trafikskolan som ska dömma om jag klarar av att ta körkort eller inte- spännande! Vill ha körkort gärna nu, skulle inte sitta det minsta fel. hehe. Men det får vänta ett litet tag till.

Skoldagen idag har bara flytit på och varit bra. Gick snabbt att avverka den och hoppas plugget som väntar på mig nu går lika bra som dagen har gjort hittills och att det fastnar lika fort som den hittills gått! Jag hör av mig igen senare, ha det bra så länge.

GOD MORGON

God morgon! Nu har jag ca. varit vaken exakt i en timme. P började nämligen halv nio så jag gick upp tillsammans med honom och åt frukost. Vi har haft en lika mysigt natt i natt och lika gosigt och mysigt tillsammans. Han ger mig en glädje och glöd som bara älskas.

Han kom till mig i går efter träningen, vi såg på film och myste tillsammans. Gick i säng vid tolv men somnade kanske vid ett två tiden. Jag har sovit dunderbar tillsammans med mitt hjärta. Nu luktar mina kuddar honom vilket kommer göra at jag kommer gosa på dem och säkert kommer somna som en stock i kväll.

SÖNDAG KVÄLL

Hallå! Har varit lite off nu på eftermiddagen. Men det har sina förklaringar, har nämligen gräft ner mig i kartonger för att plocka fra massa julsaker för att pyta hemmet med. Nu känns det att det julstämning här hemma!

Jag har även varit iväg på träning. En träning som jag även fick hålla dubbelpass på, både de avancerade och nybörjarna. Surt. Men det gick bra, bara irriterande då jag inte hade fått någon information om det innan och då inte kunde planera passet.. En av de som tränade vrickade även foten och två nybörjare kunde inte uppföra sig, så ja.. Det blev ett spännande och krävande pass även för mig som tränare!

Nu är jag i alla fall hemma, duschat och redo för att min älskling ska komma. Han lär komma vilken minut som helst så jag tror jag ska ta och släcka ner datorn.

Jag hör av mig igen i morgon. Ha en bra söndag.

PRECIS FRÅGAT

Jag frågade precis dig hur det blev, när du hade tänkt komma eller om du hade fått ändrade planer. Jag hoppas jag får mig ett svar jag väntar mig, ett bra svar.


FÖRSTA ADVENT OCH SNÖ

Det är helt magist, snön yrar runt och faller mot marken ute. Jag sitter i köket och tittar ut mot det vita täcket som bildas, dricker en kopp kaffe och smaskar på pepparkakor. Julskivan går på högvar och jag bara njuter. Det känns att julen snart är här, jag älskar detta. Det är helt underbart!

Kanske kommer hjärtat mitt hit senare också, kan inte blå så mycket bättre just nu känns det som. Julen är snart här och jag kan inte mer än att säga-  v ä l k o m m e n!

LÄGGDAGS PÅ HÖG NIVÅ!

Klockan rinner iväg ikväll också. Ska snart ta och lägga ner och gå till sängs. Är trots allt en dag i morgon också. Söndag. Veckorna går så fort och nästan bara springer iväg! Tror det är lika bra att gå till sängs nu så jag får mina sovtimmar inatt utan att vakna för sent i morgon och då jag vaknar reflektera över att större av dagen försvunnit till att sova (!!??) Nä hua.

Nu ska jag hoppa i säng. Vi hörs i morgon, god natt.

FILM OCH LUSSEBULLE

Nu ska jag släppa plugget för kvällen och fläcka ut mig i soffan och se på film och äta lussebulle! Efter en kanon dag som har bestått av full aktivitet så känns det bra skönt att få andas ut i soffan och bara ta det lugnt.

De ropa på mig där nereifrån så ska skynda mig och ta in en skön plats i soffan, hör troligtvis av mig senare.

LÖRDAG EFTERMIDDAG

Hallå! Har varit iväg hela dagen och kom inte hem för allt för länge sedan. Ska ta och få lite plugg gjort och sedan bara ta det lgunt hela kvällen.

Idag har jag b.la. varit iväg på stan och fick med mig hem en riktigt snygg jacka. Den kommer att använndas flitigt känner jag på mig.

Nä nu ska jag gå och sätta mig i köket, ta med mig pluggsaker och lyssna på den härliga julmusiken som spelas här hemma. Julen är på väg och i morgon är det första advent!

GOD NATT OCG SOV SÅ GOTT

Nu efter att ha sätt fyra filmer och lite strötittande på tv:n så väntar nu sängen på mig. Jag känner att jag nu, vid snart halv två på natten är bäst att släcka ner och inte vakna allt för sent i morgon bitti. Det är ju som sagt en dag i morgon också. Det är mycket som ska hinnas göra i morgon, roliga samt mindre roliga saker. Bland annat så skall julsaker plockas fram och pyntas runt i huset. Hoppas att få vakna upp med ett vitt jultäcke på sönda morgon då det också är första advent, det skulle vara riktigt mysigt!

Klockan bara springer iväg, tror att det är bäst att släcka ner och sova. Ska innan säga god natt till min kille. Saknar honom.. Men snart får vi ses igen och det ser jag fram emot! Tills dess får jag prata med honom och kolla på min fina bakgrundsbild på telefonen!

God natt och sov så gott alla, vi hörs i morgon igen.

FILMMYS

Gosat ner mig i soffan med godika som omfattar godis, dryck och lite annat gofika! Ska nu slå igång andra filmen för kvällen, riktigt mysigt att bara ligga inne och höra blåsten yra runt utanför husets alla väggar och tak!

Nä nu ska andra filmen slås på, hör möjligen av mig igen senare om inte, så hör ni igen från mig i morgon.

SLÅR EN SEXA MED TÄRNINGEN OM OCH OM IGEN

Jag tänker tillbaka. Tillbaka på tiden då vi inte kände varandra. Hur livet var och såg ut då. Då vi under hela sommaren pratade med varandra hur länge och hur mycket som helst. Det är magiskt, att kunna tänka tillbaka på hur allt har blivit. Att det är du och jag nu. Att vi från att ha gemensamma vänner och inte känna varandra och nu- vara riktigt kära i varandra och ha en längtan till varandra hela tiden. Det är helt otroligt.

Att få tillbaka blickar på saker vi gjort, att inse att vi kommer få så många fler fina minnen samlad i vår "bok". Jag älskar det, älskar att jag har dig och att vi har varandra.

SLÅ EN TÄRNINGEN OCH ÖNSKA DIG NÅGOT

Jag vet, och är själv medveten om att jag inte använder mig av bilder, det finns en anledning till varför. Jag skriver mig blogg för att skriva och inte dela med mig av bilder. Antingen så läser ni det jag skriver och gillar det, eller så gör ni inte det. Det är ganska enkelt att begripa!

TUNGT ATT SLUTA SENT PÅ FREDAGAR

De sista lektionen på fredag känns alltid lite mer tunga, oavsett om det är en bland favoritämnerna eller inte. Men denna fredag, percis som de tidigare har jag genomgått utan större problem! Blev en fika fram mot eftermiddagen som bestod av en chokladboll och en cola för att fånga upp energin igen hehe!

Nu är jag åter hemma, det är redan svart. Svart! Det är helt sjukt vad fort tiden har gått, känndes som att det var en varm sommardag nyss, kanske kan det bero på att det är hyfsat varmt ute fortfarande. Snön är varmt välkomemn nu!

Jag har inget alls planerat ikväll, känns riktigt skönt! Hyrde film och köpte godis på vägen hemma, så jag kommer koppla av och ha det mysigt i soffan. Jag får ta och önska er alla er kanon fredag, oavsett om ni ger er ut eller stannar hemma!

FEK I VANLIG ORDNING

-

SLUT EFTER TRÄNINGEN

Jag har duschat, tagit mit ett glas vatten och ska möjligen ta mig lite fika snart. Sova ligger heller inte så långt borta från mina tankar. Känner mig slutkörd, så hoppas att en nattsömn kommer lösa upp det, trots att jag inte får ha mitt hjärta vid mig..

I morgon är det i alla fall fredag, vilket betyder helg och ledighet! Känns hur underbart som helst. Kan inte beskriva med om ord min lycka haha! Dagarna till lovet börjar närma sig allt mer, dagarna blir också allt färre till min och mitt hjärtas offentliga två månadersdag! Åå det känns så underbart och magiskt! Den här julen känner jag på mig kommer bli kanon trots en operation nära precis innan lovet... Men det blir nog bra ändå, eller det ska bli bra!!

JAG VILL HA KÄRLEKEN VID MIN NU

Jag känner mig väldigt känslig och ledsen just nu, skulle mer än allt vilja ha mitt hjärta vid mig nu. Kunna luta mig mot honom, han ger mig värme och kärlek och jag ligger och myser på honom. Vi ger varandra kärlek och allt annat glöms för stunden.

Jag fattar inte varför jag känner som jag känner just nu, men det kanske är så ibland. Allt som inte alltid vara en dans på rosor, ibland är det en dans med svåra steg!

MUSIK LYCKA O PLUGG ♥

Att sätta på musik som gör en lycklig och alla atomer inom en sträcke ut sig och gör sig så stora att man måste stanna upp, andas och njuta av allt de fina som sjungs. Musik är fantastiskt och något som jag gillar starkt. ♥

EN MÅNDAG TILL JULAFON

Idag är det exakt en månad tills det är julafon! Känns helt otroligt underbart fantastiskt. Tiden går så fort och bara susar förbi en, det gäller att ta vara på tiden och försöka fånga alla stunder som går!

Jag och P ska baka lussekatter(/lussebullar?) nu i helgen för hoppningsvis. Sätta in massa julprylar som ska öka stämningen ytterliggare till julen. Snön har inte fallit på vår mark än, jag hoppas innerligt att det kommer att falla snart. Tror jag får spunk snart om den inte kommer, till julen hör snö tycker jag!

DAGS ATT LADDA INFÖR MATTEPLUGG

Det är torsdageftermiddag och jag ska vila lite innan det är dags att öppna matteböckena och sätta igång med massa plugg, prov på onsdag! Gasen i botten och sikta mot höga mål, hör av mig senare.

NATTEN MED ÄLSKLINGEN

En lika perfekt stund tillsammans med mitt hjärta idag som tidigare. Älskar att fp somna med honom, känna hans doft, värme och närhet. Omtanke och fina sidor han har.

 

Vi såg på tv och myste. Klockan halv åtta, då vi hade sätt halv bonde söker fru så åkte vi iväg och köpte kina mat på begäran haha! Men riktigt gott var det, satt som en smäck i magen. Såg på ”berg flytta in också”, efter det så smög vi oss in till mig rum, satte på en film och myste. Släckte lampan strax före tolv och somnade som två minigrisar omslingrades om varandra. Bland det bästa som finns är att somna bredvid honom, att få känna hans andedräkt mot min, få känna hela honom. Få höra fina ord viskandes på morgonen och sekunderna innan ögonlocken slås samman. Det är en helt magisk känsla som inte går att få ner på ord för det är så mycket mer värt och vackrare än så!

 

Vi klev upp vid kvart i åtta, försa gången vi tillsammans inte behövde stressa till skolan! Vi satt i lugnansro och åt frukost, pratade och hade en mysig morgonstund framför frukostbordet.

 

Lämnade hemmet i betydligt bättre tid än vad vi brukar göra, fick skjuts nästintill alldeles utanför skoldörren. Satt säkert i ett par minuter i bilen ihop klistrade i varandra innan klockan hade tickat på alldeles för fort och jag blev tvungen att gå in och han åka vidare till sin skola. Vi bestämde i alla fall att ses antingen i morgon eller på söndag, så det blir kanoners det.

 

Jag är nu mitt uppe i fek. lektion, lika bra att återgå till lärarens extremt tråkiga genomgång som jag kan tippa på kommer hålla på lektionen igenom. Spanskaredovisning som vänas sista lektion, bara att ta det lugnt, anas och fokusera så kommer säkert det gå kanon. Hör av mig senare.


ÄNTLIGEN ♥

Äntligen är mitt hjärta på väg till mig och kommer säkert att ringa på min dörr vilken minut som helst! ♥

ATT FÅ ÖNSKA OCH VILJA

Saker jag vill ha:
1. Matten klar, bryter snart ihop.
2. Spanskan klar för den delen också. Inte brytit ihop här än heller men känns som att det är ganska nära.
3. Lov.
4. Träffa kärleken nu! Tycker han borde ta och kommit hit nu. Inte om ca. en halvtimme.
5. Sova utan behöva ställa klockan och då man vaknar så har man inget kvar i skolan.
6. Boka en resa.
7. Helg.
8. Studenten.
9. Snö. Vill åka pulka och busa. Åka skoter med mitt hjärta och göra snöänglar.
10. Advent. Söndag. Söndag. Söndag.
11. Flytande kunskaper i andra språk än svenska.
12. Ett körkort skulle heller inte sitta fel.

Oo wopa wopa, detta val en del av de saker som inte alls skulle sitta fel just nu för stunden!

SPANSKA PLUGG FULLT UT SOM GÄLLER NU

Spunk jag fick precis nu då ett låångt inlägg jag hade skrivit försvann!!! Kort om tid har jag också, blää säger jag bara nu och försöker göra mitt yttersta för att i stora drag få fram det jag precis skrivit!

Jaja, vart ska jag börja då? Det är onsdag eftermiddag, jag har slutat skolan. Kommit hem och har till vänster om mig ett spanskapapper med en massa ord och meningar som jag ska kunna till i morgon. Ska nänligen redovisa om en bok. Känns lite haft sådär, då vi endast har haft minre än en vecka på oss att förbereda oss och skriva arbetet. Jag kan tolka det genom att det inte ska vara sådant jättestort arbete och att det inte är på fullt blodigt allvar. Vi ska även sitta i mindre grupper under redovisningen och även diskutera med de efteråt, så det kommer nog gå bra.

Men hunni, jag har faktiskt inte tid att skriva så mycket mer. Om cirkus en timme kommer min kille till mig, vi ska mysa, se på bonde söker frufinalen som är senare ikväll och ha det gosigt och trevligt tillsammans, men tills dess- så måste jag ägna lite tid och energi till att plugg!

Kanske möjligen slänger in ett inlägg senare, om inte- så hörs vi i morgon


NYSS HAFT MÖTE

Har precis börjat dagen med ett möte som nu är slut, jag har nu ett längre hål som jag ska försöka ta vara på genom att skriva ut spanskan som jag ska redovisa i morgon och därmed sitta och plugga in texten.

Ska idag efter skolan vara med mitt hjärta, längtar! Men tills dess är det ett antal lektioner som ska genomgås och därefter hem och plugg då det ringer på klockan kring klockan fem.

Tror det är lika bra att stänga ner och sätta igång med spanskan, får inte in det i huvudet genom att sitta här. Så jag säger helt enkelt- vi hörs av senare!


LÄGGSAGS

Nu ska jag snart ta och hoppa i sängen, känner mig riktigt trött och tror att en nattsömn på det här blir kanon. Måste ju ladda inför morgondagens långa dag!

 

Jag ska ju även få träffa mitt hjärta i morgon och det ser jag fram emot och längtar efter. Man uppskattar allt man har och tar vara på varje minut man får med de man älskar.

 

Nä men, jag har inte alls så mycket mer att säga. Tror att det är dags att hoppa i säng. Hör av mig mer i morgon. God natt och sov så gotVILKEN ROOOLIG DAG!

Wow vilken dag! Började som sagt väldigt sent idag och blev mött väldigt positivt med go lunch, satt som en smäck i magen. Redo för att ta mig ann massa roliga aktiviteter på ett nöjesfält med ett par från skolan. Vi skulle idag få ut vår ”belöning” efter att ha tagit hand om niorna som var på skolan slutet av förr förra och början av förra veckan. Vi fick bland besöka laserhallen, spela minigolf, testa på någon typ av wii fast man använde hela kroppen utan kontroll mot en hel vägg (vet ej riktigt hur jag ska förklara) och så fick vi även köra gokart och oj så kul det var!

 

Vi alla var alldeles slut, eller okej.. nästan hehe! Men vi hade en riktigt rolig dag ihop, roligt att kunna göra en sådan här sak och fint av skolan att erbjuda och ge oss detta som belöning.

 

Nu har jag kommit åter hem och ska snart ta och äta, kanske sätta igång och plugga lite också.GOD MORGON

Att vakna upp med en jättetäppt näsa gör mig lite less efter att ha köpt min älskade och braiga nässpray igår som släppte all täppa innan jag kröp till sängs. Men nu är det åter back  och värre.. Efter att nu ha varit täppt i näsa i över en vecka så känns det lite småsurt.

Men nu är jag i alla fall vaken, ska snart till att göra någon frukost. Mysa på och ta det lugnt, behvöver inte alls stressa. Hör av mgi senare

STUDS I SÄNGÁ NU JÁH

Ja nu är det sängen som kallar på mig, ska borsta tänderna och sedan krypa ner. Ligga och läsa och möjligen lyssna på lite musik. Blir en tom säng i natt då jag natten som var hade sällskap av mitt hjära, han är så magisk och helt underbar. Att vi har varanda känns helt perfekt! Vi är som gjorda för varandra och passar så grymt bra ihop. Är så glad att vi har funnit varandra, att vi är varandras. Jag kan prata med dig om allt, du är just du och det är jag glad för.

Nä nu ni, lika bra att krypa ner. Blir inte piggare ju mer klockan blir, snarare tvärt om skulle jag vilja säga. Natti natti

KVÄLLSMYS I SOFFAN

Ligger i soffan och ser på ett spännande tvprogramm, mysigt. Tända ljus, kaffe och kvällsfika till det- perfekt. Eller nästintill, men pojkvännens sällskap skulle det bli topnotch!

Ska inte hoppa i säng allt för sent, fastän ajg har sovmorgon i morgon. Ska upp hyfsat tidigt för att fortsätta med matteplugg. Blev inte så mycket som jag hade hoppats på idag. Men glad att jag ägnat den tid jag gjort idag till att göra det. Känner även att det är allt mer som sitter vilket känns kanon!

TILL DEN SOM JAG GILLAR GRYMT MYCKET

Åå jag vill bara skrika rakt ut hur lycklig och glad jag blir med dig, du gör mig till en blomstrande blomma som aldrig visnar! Jag älskar dig världens bästa

LAGT NER FÖR KVÄLLEN?

Efter att ha suttit med matte ett tag, läst i svenskaboken så känner jag att jag nu inte alls är lika fokucerad och tror det är lika bra att lägga ner för kvällen. Kanske knåpar jag ner några mer mattetal och det kommer säkert bli lite mer bokläsning i sängen innan det blir dags att släcka ner och sova.

Kanske ska jag gå och tal mig en mandarin och en chokladbit.. Låter ganska gott och lockande!

SPANSKAN KLAR, NU VÄNTAS MATTE

Yes, nu är spanska gjord. Hade som mål att skriva klart den innan jag uppdaterade bloggen. Så nu när spanskateten är finito kan jag då boka av den från dagens att göra lista, vilket känns enormt skönt! Jag har en del saker till som jag måste göra idag, b.la. så ska jag läsa i svenskaboken och så måste jag plugga matte! Det är dagens "priosaker" och klockan har "endast" slagit tre, så jag tror att detta inte blir några problem!

Jag kom hem från skolan för ca. en timme sedan, så spanskan har tagit lite tid. Men jag antar att det är något man får räkna med. Jag ska nu sätta igång och göra lite matte medans hjärnan fortfarande är i topptrim! Jag hör av mig senare.

EN PERFEKT KVÄLL, NATT OCH MORGON

God morgon, eller god dag (?) Nåja, hur som haver, det är måndag och en ny vecka har satt igång. Vaknade upp bredvid den bästa i morse och det är då man känner sig sådär lite extra ”wow chicca bom bom bom”.

 

I går vi halv åtta ringde det på dörren, det var han med det stora H:et som ringde på. Han som jag gillar, han som är så fin, han som är omtänksam, han som är … helt underbar och min! Vi båda var ganska trött, eller ska jag kalla det riktigt trötta? Hehe! Men vi kröp oss upp i soffan, såg på gustavsson 3 tr. Pratade, kelade och hade det mysigt tillsammans. Strax innan nio så gick vi upp för att göra oss en bricka med go fika, gick ner för att sätta oss framför en film som började på tv:n., gottade i oss vår fika och hade det lika mysigt som vanligt!

 

Fram mot elva så förflyttade vi oss in till min säng. Låg och gosade och småtittade på filmen. Då den var slut så gick vi upp och borstade tänderna och kröp sedan till säng på riktigt. Dock så hade vi fortfarande tv:n på, låg och pratade och kelade. Släckte då klockan hade paserat tolv. Ställde klockan på halv åtta för att försöka komma upp till kvar i åtta, då P började halv nio. Jag däremot började senare, men jag hade ingenting emot att kliva upp tidigare för att äta frukost, gosa på mitt hjärta och kanske få lite plugg gjort då han åkte iväg till skolan. Men det blev bara en massa gos med mitt hjärta, vi låg kvar i sängen, han struntade i sin första lektion då det inte var något speceillt de skulle göra så vi somnade om i över en timme. Riktigt skönt!

 

Då vi i panik klev upp nästan tjugo minuter innan jag började så han vi i tid trots allt. Precis som förra gången, vi är grymma på att komma på minuten till lektionen. Älskar att vi kan ligga och mysa hur länge som helst och sedan stress och sedan ta det ganska lugnt med att äta frukost. Puss på att jag har en underbar kille som jag älskar!

 

Fick skjuts av honom till skolan, pussade av mig och jag kutade till lektionssalen. Har nu avverkat försa lektionen och ska nu till att få lite lunch i magen. En bra start på dagen skulle jag vilja kalla det. För det kan inte bli annat än en lyckad dag då jag får vakna upp bredvid han jag gillar! Nu är det bara att arbeta på lika flitigt, få saker gjorda och låta dagarna flyta på fram till onsdag då vi ska ses igen.

 

Men nu ropar, de på mig. Lika bra att stänga ner datorn, sätta på sig jackan och ge sig ut i kylan! Hör av mig senare under dagen.MITT HJÄRTA ÄR PÅ VÄG TILL MIG

Blev paff då telefonen ringde, då vi avslutade samtalet blev jag som gladast och spralligast.

Nu är mitt hjärta på väg till mig, trött och pumsen som jag är så kommer den här söndakvällen bli hur underbar som helst tillsamamns med min kille. Jag säger redan nu god natt, så hör jag av mig igen i morgon

VIKTIGT ATT PRIORITERA

Känner mig besvigen, riktigit besviken! Egentligen borde jag inte bry mig, eftersom det inte är något att bry sig om, inte något att lägga energi på helt enkelt! Men jag har råkat gjort det och det stör mig! Jag ska inte behöva känna så här. Nej, inte alls. Ingen har gjort något fel, så varför ens tänka på detta? Alla måste lära sig att andas, ta det lugnt och framförallt prioritera tiden. Om man kan prioritera, så skall man kunna hinna med allt man vill!


ÖVNINGSKÖRT

Har nu under eftermiddagen varit ute och övningskört och det gick helt lysande med tanke på att det var ett bra tag sedan jag var ute och körde! Efter att ha varit ute och kört, vilket ledde till att jag använde en massa energi, vilken i sin tur betyder att jag måste fylla på min energi i form av mat hehe. Maten ska strax vara klar verkar det som, riktigt hungrig är jag. Måste samla energi till kvällens plugg!


KOMMIT EN BRA BIT FRAMÅT

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, suttit och läst ett bra tag nu och har kommit en bra bit frammåt- det känns riktigt skönt! Ska sätta igång och plugga lite matte idag också och fortsätta med min bokläsning.

Mitt hjärta verkar fortfarande sova, han kom i säng väldigt sent i natt kan jag tänka mig. Men vi ska också vara med varandra idag, eller fram mot eftermiddagen/ kvällen. Det är fortfarande obestämt om vi ska sova ihop eller inte, men det lutar och verkar som det.

Men nu ska jag fortsätta, ville bara ge en snabb uppdatering.


GOD MORGON

Det är söndag morgon, jag har vaknat till liv efter gårdagen som blev riktigt lyckad och filmen vi gick på var finemang! Kalasbra skulle jag vilka kalla det.

Jag ligger fortfarande kvar i sängen, bullrat upp kuddarna, dragit upp gardinerna lutat mig tillbaka och haren svenskabok som måste läsas ut i famnen. Ska läsa så långt jag hinner nu fram till klockan elva för att sedan avgöra beroende på vilken sida jag då är på om jag behöver fortsätta läsa eller inte.

Lika bra att sätta ihåg då, mindre än 25 minuter. Nu kör vi, gasen i botten!


KANONKVÄLL

Nu är jag åter hemma igen, bio var helt fantastiskt som vi var på! En film jag fastnade grymt för och kan verkligen rekomendera.

Känner hur trött jag är, ska nog göra mig klar för kvällen hoppa ner i sängen sätta på en film och längta till i morgon då jag får träffa mitt hjärta igen.

HÄLFTEN HÄR

Nu har precis hälften av kompisarna som ska komma kommit, nu inväntar vi de sista för at sedan äta och ha en kanonkväll tillsammans! Jag får passa på och önska er en trevlig lördagkväll

SNART KOMMER PINGLORNA

Ooj oj dagen har bara rullar iväg! Men lördagkvällen är kommen vilket betyder att om ca. en halvtimme kommer mina pinglor att ringa på dörren. Vi ska ha en helt galet bra lördagkväll ihop!

Jag har en sådan enorm blogginsperation och känns som att jag kunde skriva milslånga inlägg men jag får berga mig en del och istället spara insporationen till senare. Eftersom de snart kommer till mig så borde jag fixa det sista och titta till så att allt ser bra ut innan.

Kanske finns det en chans att det blir ett till inlägg innan imorgon, ni får helt enkelt checka in senare för att se.

LÖRDAG MORGON

Sådär ja, nu är rummet omgjort till mer åt det juliga hållet. De gråa tonerna är borttagna och nu är det rött och guld här inne. Hur mysigt och fint som helst att få in lite mer julstämningen då snön fortfarande inte har fallit ute på marken! En fågel viskade dock i mitt öra att det möjligen skulle komma snö i morgon, hoppas innerligt! Snön är så härligt och mysig och hör julen till!

Nu ska jag göra mig en brakarfrukost, sätta igång och plugga ett tag och sedan åka iväg på en del ärenden. Senare i eftermiddag så kommer ett par kompisar till mig, vi ska äta middag, snacka och ha en trevlig kväll tillsammans. Bio ska vi också pricka in. Tror detta blir en kanonkväll med mycket skratt och flum!

GOD NATT TILL ÄLSKLINGEN

Nu har precis mitt hjärta sagt god natt till mig för att hoppa i säng och ladda batterierna inför morgondagens jobb! Jag ska nog också fundera på refrängen haha, är så grmt trött efter vår få timmar nattsömn inatt. Jag är ju ledig i morgon men har ändå ett fullspäkat schema att hinna med.

Fundera på att först fixa lite med bloggdesignen innan jag stänger ner för kvällen. En film känns också ganska lokande. Ja det kör jag nog på! Återkommer igen i morgon, hoppas ni har en trevlig fredag och jag får passa på att önska er en fortsatt trevlig kväll/natt.

HÅLL HÅRT I DINA GODA VÄNNER FÖR DÄR UTE FINNS DET GOTT OM ORMAR, VA MED DEM SOM VILL DIG VÄL ÄVEN OM DINA FICKOR ÄR TOMMAR.

♥♣♦


BABY YOU LIGHT UP MY WORLD LIKA NOBODY ELSE

min fina ♥


IBLAND

Ibland somnar han jätte nära mej och kryper upp vid min hals när jag är klarvaken. Sådär nära så att jag kan ha min hand i hans nacke och känna hans andetag vid min hals så att det blir varmt och fuktigt. Samtidigt som vi har benen som en fläta, en fläta med fyra armar.

Och varje gång, ligger jag kvar. Stilla och låter han sova, tungt. bara för att jag ska få vara sådär jätte nära. Ibland pussar jag honom på kinden för att han ska krypa ännu närmare. Han är ärligt blandet det gosaste, mysigaste, underbaraste, magiska och allt sådant där fint! Puss för att jag gillar honom.

OSÄKER

Jag känner mig rädd och osäker. En känsla som inte alls borde finnas inom mig!

FREDAGENS PLANER

Fredag och helg, vad mer kan man begära just nu? Möjligen pojkvännens sällskap, men jag hade honom vid mig hela eftermiddagen igår, kvällen, natten och morgonen idag så jag är glad ändå! Han skulle egentligen varit med mig idag efter skolan ett tag också men så blev det inte. Han blev tvungen att åka iväg på sitt jobb en sväng och klockan har bara runnit iväg. Han ska nämligen också i säng tidigt för att upp och jobba till klockan sju, så om han skulle ha kommit så skulle han ha blivit tvungen att åka hem ganska tidigt. Om han skulle ha sovit över så skulle han ha blivit tvungen att åka från mig extremt tidigt och omtänksam som han är så ville han heller inte låta mig kliva upp så tidigt.

Men nu ska jag snart till att äta middag. Har pratat med min jämnåriga kusin som jag funderar på att dra till men vi får se hur det blir då jag är extremt trött. Kanske också bara blir hemma, tar det lugnt och ladda inför morgondagens plugg, stanmys och bio och träff med mina pinglor! Jag får helt enkelt se vart kvällen leder, men jag tackar verkligen inte nej till en hemma kväll. Känns som att det också kan behövas och vara skönt!

MIN KVÄLLS MED PRISEN MIN

Fredag och det känns underbart! Helgen är kommen och det känns kanon!

P kom som sagt och hämtade mig igår direkt efter skolan med bil. Vi åkte då med desamma hem till mig, myste och kelade eftersom det var ett bra tag sedan vi hade sätts. Vi blir lika glada varje gång då vi ses, han gör en lycklig olch sprallig! Vi såg lite på tv och åt middag innan det var dags att slänga om och göra sig redo till träningen!

Vi åkte iväg på min träning, dock satt han så duktigt och gulligt på sidan och kollade på. Gav ifrån sig ett och annat skratt och leende som gjorde att jag nästan bara ville springa fram till honom, puss, mysa och gosa. Men jag behärskade mig och gjorde det endast tre gånger då nybörjarna fick dricka vatten hehe! Efter träningen så åkte vi in en snabbis till mig kusin, pratade med henne och hennes Mr. X!

Väl hemma då det hade svartnat bra, närmare bestämt då klockan hunnit slå åtta och började sakt men säkert närma sig nio så hade vi kommit hem, varit ute med hunden och jag hade hunnit duscha. Vi kröp då ner tillsammans, åt lite kvällsfika, glodde på tv och myste lite mer. Jag har sagt det förut, och säger det igen- det är helt magiskt att vara kär och älskad!

Vi borstade tänderna vid tolv, kröp ner och fortsatte att mysa men där somnade vi inte. Klockan bara rann iväg och vi var uppe bra länge. Klockan två kollade vi på klockan och var då helt vaknade.. Hehe, busiga vi var! Klockan ringde i morse på tjugoöver sju men vi klev inte upp fören tio i åtta. Lite stressigt blev det allt, enligt mig då, men för P så var det lugnt då han brukade ha det mycket stressigare själv om mornarna. fem minuter innan skolan började lämnade vi hemmet, jag kutade in flåsandes i klassrummet en minut innan skolan började.


BESTÄMT

Nu är det bestämt och klart och jag är som en liten barnunge. Men ibland är det allt acceptabelt, en gång ett barn alltid barn. Kanske. Eller?

Nåja, jag har pratat med min prins nu på eftermiddagen och vi båda saknar varandra så mycket, så i morgon ska han komma till mig. Följa med mig på träningen och kanske möjligen vara med själv (?) och sedan så åker vi hem till mig och myser och hoppar sedan i säng tillsammans. Känns kanoners! Är så glad. Ska även försöka orka med skolan i morgon, har nu vilat sedan i måndags så skola i morgon ska jag nog allt försöka orka med!
'
Nu ska jag se lite på tv och sedan släcka ner. Tvecksamt om det blir något mer inlägg ikväll, men oavsätt så önskar jag er en trevlig kväll!

TRUBBEL I PARADISET

Jag känner mig just nu ledsen, upprörd och förtvivlad. Att kanske inte få träffa sitt hjärta för ens på söndag eller nästa vecka väcker dessa känslor hos mig. Vi båda håller på att längta ihjäl oss till varandra, men han har jobb titidgt på lördag och på fredagen ska jag även umgåst med ett par kompisar, så då blir fredagen bortplockad. Efter hans jobb på lördag ska han vara med ett par kompisar och poff så är det då söndag och helgen är slut ..

Allt löser sig på ett eller annat sätt. Vi pratar om i morgon, men min träning börjar ganska tidigt så det blir inte speceillt länge då. Jaja, som sagt- det löser sig på ett eller annat sätt.

HJÄRTER, RUNTER, SPADER, KLÖVER

Jag vet att jag gjorde rätt beslut, det är inget jag behöver försöka intala mig själv om. Men ibland undrar jag, vart drivkfraten som egentligen inte borde ha en spärr som ibland bara råkar dypa upp finns för? För om den de få gånger dyper upp inte gjorde det, skulle någonting då sätt annorlunda ut? Det är någon som jag nog inte kommer finna svar på, men en tankeställare som jag egentligen i oändlighet kan gå runt och försöka finna svar på. Men vad hjälper det om jag kanske inte kommer få ett svar? Och är svaret något jag verkligen vill veta?

Att kunna tänka och filosofera är en roligt sak. Men det finns gränser, som det egentligen finns inom allt. Jag inser att jag inte kommer komma speciellt längre i mina tankebanor och passar nu. Jag vet att jag inte behöver veta något mer.

HEMMA IDAG OCKSÅ

Ny dag med ny möjligheter. Jag var som sagt hemma från skolan igår och låg i sängen exakt hela dagen, sov och vildade, sov och vildade. En nattsömnn på det så känner mig idag lite bättre men blir hemma idag också för att tillfriskna helt.

Jag smsade med mitt hjärta hela dagen igår, vilken lycka att jag har honom. Fått världens finaste sms av honom som gör en så fruktansvärt glad! Längtar tills jag får träffa och gosa med honom, känns så jobbigt, tungt och tråkigt att ligga hemma och vara sjuk vilket betyder att jag inte kommer få träffa honom förens jag är frisk. Buhu! Onsdagar brukar oftast bli "vår" dag att ses.. Men det får kanske bli i morgon istället då beroende på hur jag mår och så.

FINA TEXTER

Får sådan energi, fantasi och inspiration genom att komma in på en blogg med fina, förståndiga och vackra texter. Kärlek till dem.

DU ÄR MIG OCH JAG ÄR DIN

Ligger och kollar tillbaka på gamla inlägg på bloggen, får ett lyckorus och nostalgi. Allt var så fint och är så mycket finare nu. Att jag har dig, och du har mig är helt magiskt sjukt bra! Jag gillar dig, jag verkligen gillar dig. Att vi nu har varit tillsammans i ca. 6 känns helt fantastiskt, att tiden gått så fort och jag har nog fortfarande svårt att förstå att det är du och jag nu. Jag kollar på min telefon, ler varje gång. För det är du och jag tillsammans på bakgrundsbilden, samma bild har du. Det är gulligt. Riktigt gulligt.

 

Du är så charmig, fin, omtänksam och underbar. Att jag har dig gör en ännu gladare och spralligare! T.ex. nu i helgen, natten mellan fredag och lördag då jag vaknade och var värsta täppt i näsan då du sträckte dig över mig till dig nattduksbord och bad mig sätta mig upp för att du skulle kunna spruta in nässpray i min snok. Hur charmigt var inte det? Då du alltid är noga med att jag sitter skönt, har gott om kuddar osv. runt omkring mig. Du behandlar mig som en prinsessa och det gör en nästan knäsvag och lycka.

 

Jag säger det ingen, det är nästintill helt omöjligt att beskriva hur mycket du betyder för mig, hur mycket jag tycker om dig, hur glad du gör mig, hur.. jag hur bra du är!


SÄNG MYS MED FILM OCH VARMDRYCK

Insett att det blev uruselt med uppdateringar igår men så fick det bli, för jag mår nämligen inte alls så bra. Är hemma idag från skolan för att vila och försöka piggna på mig. Sov hela eftermiddagen och hela natten och vaknade för ett tag sedan. Ska nu till att sätta på någon bra film och mysa, ta det lugnt och värma lite varm nyponsoppa som jag hoppas går ner. Har inte någon dunderstor aptit..

Jag hoppas ni får en bra dag, jag hör av mig senare.

TRÖTT OCH SLUT EFTER EN SKOLDAG

Efter en heldag med att endast tagit hand om, visat runt och pratat med nio så är jag riktigt slut och trött. Känner mig inte alls speciellt bra, feber, ont i huvudet, nästan så det känns grötigt och mjöligt, ont i magen och kroppen. Alltmänt dålig och krasslig. Tror jag måste ta och vila ett tag innan jag sätter igång med att plugga. Känner mig tveksam om det blir skolan i morgon då jag inte alls mår speciellt bra nu och då termometern visar 38,5.. Men än finns det hopp för mig.

Jag hör i alla fall av mig senare, hoppas ni mår lite bättre än mig.

DOFTLJUS RINNER OCH FORMAS TILL ETT HJÄRTA

Ett tecken, ett riktigt fint tecken- som jag inte annat än att älska kan göra. Helt magiskt otroligt. Riktigt vackert.

Nu har jag hoppat i säng, satt in hörlurarna i öronen playat på en massa goa låter och känner att jag kommer kunna somna utan problem. Har även precis sagt god natt till min sötnos och börjar känna hur trött jag är. Lika bra att släcka ner och ladda batterierna inför morgondagen. En ny och tuffskolvecka som står och är redo för en, lika bra att bemästra den och få den gjord!

God natt och sov så gott alla, hoppas ni har haft en lika skön, mysig, fantastisk o magisk helg som jag har haft! Natti natti


DOFTLJUS RINNER OCH FORMAS TILL ETT HJÄRTA

Ett tecken, ett riktigt fint tecken- som jag inte annat än att älska kan göra. Helt magiskt otroligt. Riktigt vackert.

Nu har jag hoppat i säng, satt in hörlurarna i öronen playat på en massa goa låter och känner att jag kommer kunna somna utan problem. Har även precis sagt god natt till min sötnos och börjar känna hur trött jag är. Lika bra att släcka ner och ladda batterierna inför morgondagen. En ny och tuffskolvecka som står och är redo för en, lika bra att bemästra den och få den gjord!

God natt och sov så gott alla, hoppas ni har haft en lika skön, mysig, fantastisk o magisk helg som jag har haft! Natti natti


MYS FRAMFÖR TV:N

Efter ett träningspass där jag både fick hålla i nybörjarna och de avancerade, vilket jag inte alls hade fått någon information om innan så blev det kanon ändå. Nu är jag hemma, trött och en gnutta slut. Ligger i min nya säng och ser på film, ska snart till att sätta mig i soffan och se på film och mysa med familjen. Pratar även med min gubbe just nu, en som alltid gör en sådär extra glad!

DÅ VARE KLAARRRRRT

Nu så är sängen avbokat från att göra listan, nu ska det bara få stå ute och vädra lite för att sedan få komma på plats i mitt rum. Det kommer bli kanoners tror jag. Ska bli skönt att få "byta upp sig" till en större! Kommer även bli mjukare och bättre.

Nu ska jag snart äta middag, vrålhungrig är vad jag är! Så mat i mage nu innan träning blir prima det.

MIN HELG

Jag har svårt att veta exakt vart jag ska börja, jag studsar runt på magiska rosa moln och bär runt på en lycka som är guld värld. Att vara kär och lycklig är fantastiskt då det är som bäst. Jag blir extra glad då andra är glada för vår skull, att de kan se vår lycka vi går runt och bär för varandra. Helt   f a n t a s t i s k t.

 

Men vi försöker få en början på helgen då. Jo, det började ju som sagt i fredags efter en lång och tung dag. Jag hade tur att min mattelektion blev inställd, men jag och några till från klassen valde att sitta kvar och arbeta lite. Strongt gjort från oss, vi fick en del gjort och det bringade en del klarhet i våra hjärnor!

 

Eftersom min pojks sista lektion blev inställd så slutade han så tidigt som vid två, så han åkte hem och kom och hämtade mig hemma hos mig vid fem istället. Vilket gick lika bra, eftersom jag då han endast bara varit hemma en snabbis. Packade ihop en väska som jag skulle ha med mig till honom, sprang in i duschen och poff så ringde det på dörren kändes det som. Tiden bara sprang iväg (som det brukar göra nu för tiden känns det som) Lika mysigt, underbart och glad som vanligt blev vi då vi sågs.

 

Vi stannade hos mig en snabbis, pratade och fick med oss en pollypåse på vägen ute. Något vi mumsade på under kvällen. Lika så blev det en kladdkaka som vi slängde ihop under kvällen, den blev riktigt lyckad och satt perfekt i lillmagen! Då vi kom så luktade det middag i hela huset, tacos var det som stod på beställningen! Satt perfekt i våra magar, efter en trevlig måltid med hans familj så fick vi paltkoma och blev tvungen att luta oss tillbaka för att vila våra magar! Efter lite vila så satte vi igång och skramla nere i köket för att göra kladdkakan, blev lagom klar till idol så vi satt i soffan och myste i oss den tillsammans med hans föräldrar. Efter cirkus halv programmet så gick vi upp på övervåningen och satte oss där och fortsatte se på programmet istället.  Slutade med att vi satt på andra avenyn och ekiperade en stor soffa ensamma på deras övervåning. Då klockan började närma sig två så rörde vi oss in mot hans säng. Borstade tänderna och allt i vanlig ordning. Fixade med dvd så vi skulle kunna fortsätta se där inne. Vi låg och myste, kelade och hade det kanon.

 

Vi klev upp vid tolv efter att ha legat och myste ett bra tag i sängen, men det var lördag och helg= tid till att kunna ta det lugnt. Vi gick upp och började sätta igång med pannkakor, blev riktigt lyckade pannkisar. De satt perfekt i våra magar, lika så hans föräldrar då de också verkade uppskatta dem hehe. Efter att ha ätit och fått ytterligare en paltkoma så tog vi det lite lugnt innan vi tog oss ann deras tomt för att kratta och hjälp till. Efter att ha varit ute i ca en halv timme och busat, myst och krattat i löven så rörde vi oss inåt igen. Kalla och lite smånerkylda. Satt oss i soffan för att se på reprisen av Robinson och litesådär.

 

Klockan bara sprang iväg och vi båda la märkte till vad fort det blir mörkt ute, vintern och allt börjar närma sig vilket vi båda uppskattar och längtar till! Tänkt då vi kan ge oss ut med skoter och ha det alldeles underbart. Ja, nu får som sagt snön komma- det är så välkommen så!

 

Efter att ha sett klart på robinsom så rörde vi oss ner en våning och hörde att P borsa hade kommit på besök. Vi pratade och så med honom, såg på tv och tog det lugnt. Sedan blev det dags för middag och jag blev bjuden hos dem igen, vilket var väldigt gulligt och snällt. Vi satt där alla samlade runt bordet, skrattandes, pratandes och hade det allmänt trevligt. Vi blev extremt mätta och gick upp en våning för att återhämta oss efter middagen. Satt på lite musik och tog det lugnt. Sedan hoppade pojken min i duschen och då han kom tillbaka så åkte vi nästan till mig med desamma, pratade först lite med hans familj och lite sådär.

 

Då vi kom till mig så såg vi på Så mycket bättre och hade det mysigt. Pratade med min familj, fikade och sådär i vanligt ordning. Känns som att vi har fått i oss riktigt mycket mat den här helgen, paltkoma efter nästan varje måltid, hua. Haha, men riktigt gott har ju allt varit, men oj så tungt jobbigt det känns. Orlörligt och känns som att man bara rullar fram hehe!

 

Efter att ha suttit tillsammans med min familj och sett på så mycket bättre så gick vi en våning och såg på film och myste. Vi hade det jättemysigt hela kvällen och skildes åt igår kväll lite efter tolv. Sluta och pumsiga var vi efter en kanon helg och krattningsjobb idag. Han var tvungen att åka hem eftersom han idag under förmiddagen skulle åka till sin släkt och det är ju heller inte vilken dag som helst idag- det är ju våra pappors dag! Så båda våra föräldrar ville nog ha sina barn hemma hehe! Vi smsade god natt i vanlig ordning och jag somnade med ett extra glatt leende då jag nu bredvid sängen har en bild på mitt hjärta, så gulligt så. En extra blick på bild och poff så var jag inne i drömmarnas värld och sov som en prinsessa.

 

Vaknade i morse vid nio, gjorde frukost på säng till pappsen och gav honom lite presenter. Pratade och myste med familjen. Ska nu till att sätta igång med lite matteplugg och sedan åka iväg fixa lite saker, b.la. så ska en ny säng införskaffas hoppas bara jag finner någon jag gillar.

 

Inser nu att detta inlägg blev extremt långt så lika bra att sätta stopp nu och sätta igång med skolplugget, jag hör av mig senare under dagen.


LÄGGDAGS

Nu har mitt hjärta precis åkt hem, jag har borstat tänderna och känner mig redo för att gå och sova... alldeles ensam också! Ledsamt men sant, vi får längta till nästa gång!

God natt och sova gott alla, uppdaterar er mer om min helg i morgon!


ÄR FORTFARANDE HOSS MIN KILLE

Är kvar hos P, vi ska om ett tag röra oss hem mot mig. Jag ligger just nu på hans rum, lyssnar på musik och har tv:n på! Bra blandning skulle jag vilja säga hehe!

Han är just nu inne i duschen och jag myser som sagt på hans rum. Luktar på hans grisiga kudde och bullrat in mig i hans täcke är precis vad jag gjort!

Vi vaknade ganska sent, låg och miste ett nr tag innan det blev att kliva upp. Pannkaka blev det till lunch och sedan så tog vi det lugnt för att smälta maten och samla energi till krattning vi blev förfogade att göra! Vi var inte ute så jättelänge, vi blev riktigt kalla och gick in och myste värme oss.

Men nu är han klar från duschen och vi sla snart till att åka tror jag.


"MARKET PLACE"

Sitter nu på företagekonomi, ska skriva om olika lagar men av någon anledning råkade jag komma in på blogg.se och sedan in här, märkligt!

Klokan har slagit två och det är alldeles tyst och lugnt på skolan, vart håller alla elever hus? Nästan så man börjar undra om lärarna varit taskiga och endast gett vår klass ett mördaschema på fredagar? Redan trött och frysen, fasten klockan bara är så här lite. Förfärligt! Men om cirkus en timme så kommer min kille och hämtar mig och så ska vi umgås hela dagen, kvällen, natten och morgondagen, längtar och saknar honom så!

Men jag anatar att jag lär ska återgåt till företagsekonomins termer och fortsätta skriva om dessa lagar vi i klassen blivit tillsagda att göra. Duktig och lydig som jag är så har jag kommit en bra bit och ska nu återgå efter min paus!

Känner mig lite osäker om det blir några mer uppdateringar idag med tanke på att jag ska träffa mannen min precis då jag slutar. Så om det inte blir några mer för dagen, så får jag ta och önska er fortatt trevlig dag och kväll.


ENGELSKA

nu är det engelskalektion som gäller, precis gjort en roligt "uppvärmning"!

MUSIK LYCKA O PLUGG

Lyssnar på grym musik, lever livet och känner mig så där "wow" glaaaad!

NU ÄR DET PLUGG.. IGEN SOM GÄLLER!

Nu ska jag sätta igång med en företagsekonomi uppgift som ska in i morgon men jag måste skriva klart den idag då jag i morgon efter skolan direkt ska vara med min kille. Han kommer och hämtar mig och så åker vi hem till honom, vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra men vi blir nog bara där och myser, ser på film och sådär.

Men nu måste jag sätta igång, träning senare också- alltså lika bra att sätta igång! Hör av mig senare

NU ÄRE KLAARRRRRRT

Wihoow, nu har jag suttit och skirivit, skrivit och skrivit, hela sju sidor med information fick jag fram! hua, skrivkram efter ett stort prov, men oj så glad och nöjd jag känner mig nu. Känns som att det gick riktigt bra!

SÄNGEN KALLAR PÅ MIG

Nu ska jag hoppa i säng, nyss lagt ner pluggandet för kvällen och känner mig laddad och redo inför morgondagens prov. Riktigt trött är jag nu också så en nattsömn på det här så blir det kanon i morgon! Har varit uruselt med uppdateringar idag, men desvärre så blir bloggen lidande ibland. Skolan går i före, men vill ändå uppdatera er om vad som händer och hur saker går.

Nu blir det i alla fall att göra sig klar för kvällen och sedan studsa i säng. Hör av mig under morgondagn, god natt och sov så gott.

MANDARIN OCH PLUGG

Är nu hemma och har precis skalat en mandarin jag tänkt äta och samtidigt plugga. Det är nu det gäller, högintensift plugg för nu ska f*n allt sitta!


GOD NATT

Nu blir det sängen på sekunden, somnar snart. Riktigt trött och sliten. Suttit med plugg ända fram till nu, så en nattsömn är jag allt förtjänt av. Vi hörs i morgon, sov gott alla.

PLUGG I STORA LASS

Har nyss slutat och placerat mig på en soffa och ska strax till att öppna upp word-dokumentet och ta fram papper och penna för att sätta igång med plugg. Har även nyss avverkat en spanskaredovisning, bra skönt att äntligen ha fått den gjort. Denna vecka är det endast historiaprov kvar och nästa vecka är det matteprov. Gäller bara att ligga i, nu kör vi fram till jullovet!


PLUGG SNART MATTE

Nu sitter jag här på skolan, trilskas och envisas med historian. Jag tänker inte ge upp, aldrig! Jag tänker briljera på provet, svara stort och utvecklat på frågorna och känna lyckan efteråt att det gick så bra och att det är gjort. Så är det bara och det täncker jag lyckas med!

Att jag ta mig till skolan en och en halv timme innan min första lektion börjar kallar jag stort och strångt gjort, samtidigt som en självklarthet och duktigthet! Jag har inga problem att ta mig hit tidigare för att plugga och få skaer gjoda.

Men nu ska jag återgå till plugget, snart är det lektion som startar också. Lika bra att hämta matteboken med desamma så det bara är att röra sig uppåt!

GOD MORGON

-

SNART DAGS ATT GÅ TILL SÄNGS

Min bubbe har åkt hem, jag har nyss kommit ut yr duschen och ska alldeles strax till att värma värmekudden. Jag har sådan enorm mensvärk, hatar det just nu.. Gillar heller inte att min kille lämnade mig tio över för att han var tvungen att lämna bilen, vilket betyder att annars skulle jag fått nattligt sällskap vilket skulle uppskattas enormt just nu! Men inte är just tvär för det för jag är så glad så att jag har honom och är väldigt tacksam och nöjd över vår kväll tillsammans

Jag är så lycklig så, han gör en så glad. Jag är riktigt kär och galen i den killen!

VILA, PLUGG OCH SNART HJÄRTAT

Jag är hemkomen, städat och vilat lite. Snart kommer mitt hjärta till mig, eller rättare sagt klockan fyra ungefär. Jag saknar honom så enormt mycket, ska bli dungermysigt att få träffa honom! Fram tills dess, vilket ca. endast är en halvtimme så ska jag plugga lite historia, har nämligen prov på det på torsdag. Lika bra att sätta igång nu med desamma så jag inte slösar bort den här halvtimmen tills P kommer med massa onödliga saker!

LÄGGDAGS FÖR LÄNGE SEDAN

Nu är det läggdags. Egentligen skulle ja ha legat i sängen för länge sedan, men på något sätt känns det konstigt att förstå att det är skola som vanligt i morgon. Rutinerna är på väg tillbaka och klockan ska ställas som vanligt i morgon. Jag ska se klart på en film jag börjat se på som jag hoppas inte slutar om allt för länge, måste vara pigg i morgon. För fört bli det skola, landar hemma och ägnar mig åt lite plugg innan min saknade hjärta kommer till mig då han slutar. Tror morgondagen kommer bli kanon, känner det på mig.

Nu ska jag slöcka ner, se klart på filmen och sedan hoppa in i drömmarnas värld. Hör av mig som vanligt i morgon bitti. Hoppas ni också är redo för morgondagen och redan kommat ner i sängen/ ska göra det snart. God natt alla, sov så gott.

NU SÄTTER DET IGÅNG IGEN!

Lyssnar på andra avenyn låten, som jag brukar kalla den men som den egentligen heter- ”Friday I’m In Love”. Jag lutar mig tillbaka, hör mulltret utifrån, kollar ut och blir yr med desamma. Att redan börjat blivit mörkt tidigt slog mig tidigare idag, att redan vid femtiden är det nästintill svart! Att vintern är på igång gör mig mer än glad. Jag känner mig laddad och redo för en kall och mysig vinter. Redan börjat prata lussbullsbak med pojkvännen och andra mysigheter.

 

Förra året så hade vi nästan snö så här års, nu är det varmt. Nästan så man börjar undra om vi kommer ha snö på julafton detta år! Vi blir nästan varma om vi går runt med tjockare jacka, halsduk, vantar och mössa på huvudet! Skulle kännas ganska tråkigt och ”tomt” på något sätt om snön inte faller snart. Vi får hoppas det är på ingång när som helst tycker jag som är en riktigt allälskar bland årstiderna. Jag uppsakttar de felsta väder, dock kan vi skippa slask och för mycket regn hehe!

 

Nu ska jag återgå till mig härliga spellista och njuta sådär extra mycket av sista dagen på lovet. Sammanfattningsvis kan jag meddela att mitt lov har varit helt oslagbart. Att ha fått varit och sovit med mitt hjärta, varit med andra nära och kära, besökt solen och bara varit ledig har gjort mitt lov till en höjare som är helt oförglömlig! Lov satt helt perfekt och jag känner mig laddad och redo inför en till tuff period i skolan som kommer vara pruppfull med saker att göra! Jag gillar utmaningar, att lyckas, utvecklas och prestera på topp, nu kör vi!


KÄRLEK ♥

Att få ett sms från den bästa gör en som lyckligast. Att bara se namnet utan att läsa innehållet förstår och vet jag att det är något bra, vackert och underbart! Jag saknar så att få mysa på, och prata med mitt hjärta fastän jag har smsat ett flertal gånger med honom nu undertiden jag varit borta. Att nu ha varit ifrån honom ett tag, fastän det inte har varit nå länge men det har ändå varit en herrans massa mil från varandra har gjort oss båda alldeles kärlekstokiga.

 

Jag kan knappt bärga mig till i morgon då vi ska få träffa varandra. Känns nästan som i en dröm. Nästan så jag måste nypa mig själv för att inse att det är verklighet!

 

Jag tänker tillbaka, tiden rusar bara iväg men jag mins det ändå som om det vore igår. Försa gången du kom till mig, då vi var med varandra på riktigt. Jag kände redan då, redan första gången vi sågs att det skulle bli vi. Det där klicket fanns där, vi kollade in i varandra ögon och hela världen vändes som upp och ner! Dina ord blandat med mina var som att vi alltid hade känt varandra. Som att vi var gjorda för varandra, som att vi gjorde varandras dagar till snäppet bättre och vassare. Det är nästintill helt obeskrivbart hur vackert allt är.

 

Hur många gånger kan jag egentligen i somras varit på ICA endast med förhoppningarna att möta dig? Då jag såg dig där första gången, då våra blickar möttes tre gånger, tre gånger! Då vi båda var som helt paralyserad och vi fick fram någon konstig form av hej! Haha, det är minnen. Riktigt fina vackra minnen.  Alla våra fina sms, kvällar, mysiga stunder med bakning, ”tv tittnade”, busningar och allt sådant där. Allt är så vacker, oförglömligt och underbart. Det ska bli mer och det gör en nästan ännu gladare. Att sitta och småle för sig själv och kolla på bakgrundsbilden på telefonen och även då le för sig själv kallar jag kärlek. Riktigt fin kärlek.♥


EN MÅNAD MED DEN BÄSTA

* 2011-10-02 *
En månad med mitt hjärta idag


NYSS PUSSAT HEJDÅ TILL MITT HJÄRTA

Nu har mitt snutte åkt. Vi har varit alldeles mystokiga i varandra, vi kommer att sakna varanda så himla mycket. Är så kär och lycklig med honom. Fäller nästan glädjetårar då jag tänker på honom, han gör mig så himla glad och jag är så sprallig att vi två är tillsammans.

SNART KNAKAR DET PÅ DÖRREN

Nu är mitt hjärta på väg till mig och kommer säkert att ringa på dörren vilken sekund som helst. Jag känner mig som lyckligast och mest älskad just nu. Vi hörs igen i morgon. Ni får ha en lika underbar dag som jag ska ha.


PLUGG OCH SNART MYS MED ÄLSKLIGEN

Tjabba tjena hallå! Har precis fixat och trixat färdigt för dagen. Ska nu bara invänta att P ska komma och det jag ska underhålla mig med tills dess är att fortsätta arbeta med skolsaler. Historia som gäller nu.

Varför det har blivit snålt med inlägg under dagen är för att det inte alls har hänt så mycket, jag har pluggat, varit ute med hunden och fixat och trixat med saker och ting. Kvällen kommer också bli snål med inlägg då min snutte snart kommer. Vi ska gosa och mysa extra mycket då det kommer att vara en del dagar tills vi ses igen.


FRUKOST OCH SEDAN PLUGG

Nu har jag vaknat, stidigt upp, duschat och städat lite. Nu ska jag äta lite frukost och sedan hård fokucera på allt plugg jag måste göra! Känns som att jag ligger lite efter och kommer därför försöka ägna hela dagen till att plugga.

Så ja, vi hörs senare!

MIN DAG OCH GÅRDAG

Nu har jag studsat ner i sängen och känner mig redo för att hamna i drömmarnas värld ett par timmar! Kommer nog kännas tomt i sängen utan hjärtats sällskap, men det går bra ändå. Kommer få nattligtsällskap i morgon så så synd är det inte om mig hehe!

Vi hade det jättebra, han kom till mig vid åtta. Jag kan knappt hem från träningen och ut från duschen fören han ringde på dörren. Sådär extra glad över att få träffa och hålla om honom. Det är då glädjen och lyckan drar iväg som högst på skalan! Vi myste ner oss i soffan, såg på becka och åt kvällsfika. Vi gick senare ner en våning och satte till oss lite mysigare på "vår plats". Myste ner oss under det renbäddade täcket och höll om varandra. Pratade och hade det perfekt tillsammans, somnade inte allt för sent. Men blev väckte idag klockan ett. Vi vaknade en del tidigare, men kom verkligen inte upp. Det är bra svårt måste jag erkänna. Jag sover så gott tillsammans med honom. Att få han närhet, värme och kärlek är guldvärd!

Vi tvingade oss upp och gick ut med hunden och åt mat. Dundermätta blev vi och hamnade i paltkoma i soffan omringades av varandra. Jag kan alltså kort och gott även denna gång säga att jag har haft underbar tid med min snutte.

Nu ska jag sova, klockan bara springer iväg. Har en hel del (massssor av saker) som står på morgondagens att göra lista. Hua, lika bra att släcka ner så jag inte råkar sova borta hela dagen. P kommer också till mig fram mot eftermiddagen/ kvällen i morgon vilket betyder att då måste allt vara klart!

God natt och sov så gott alla. Jag hör av mig om ett par timmar igen.


RSS 2.0