.

Han. Han. Han. Saknad. Saknad. Saknad. Trots att detta bara är andra natten själv så känns det väldigt jobbigt. Fattar inte att det är så många som 19 dagar kvar.. Haha. Men snart tar jag också semester då kommer nog tiden att gå mycket fortare! 
 
Idag har jag jobbat. Jobbade över och drog sedan och shoppade. 

FÖRSTA NATTEN UTAN VARANDRA.

Godmorgon! Detta är första dagen som jag vaknar upp alldeles ensam. Fungerade, men känndes alldeles för tomt i sängen. 
 
Vaknade även upp till ett bibelsms från min fina pojke! Det kommer resultera i ett leende på mina läppar hela dagen. Man känner verkligen på allvar hur starka ens känslor är när vi kommer att vara borta ifrån varandra i tre veckor. Galet. Men oj vad fort jag tror tiden kommer att gå.
 
Nu är jag på jobbet och ska ta mig en kopp kaffe, sedan måste jag nog sätta igång och redigera lite bilder. 

PUSSAT AV MIN ÄLSKLING

Hej alla finisar! Denna morgon har jag pussat av mitt hjärta, TVÅ gånger! Känns så jobbigt att behöva tänka på det. Mina ögon har fyllts av tårar flertalet gånger på kortare en än timme.. HUa. Men vi båda kommer ha det så bra, men för stunden känns det lite jobbigt. 

KÄNNS LITE

Jag skriver detta med nästan en tår i ögat. Idag är det sista kvällen jag har ihop med min lilla älskling på tre veckor. Det känns tungt, men under dessa veckor kommer våra känslor förhoppningsvis att växa och vi kommer att ha en stor saknad och längtan efter varandra. Känner på mig att dessa veckor kommer att gå fort. Vi båda kommer att hitta på saker och ha massor att dela med till varandra när vi ses igen.

 

Känslan att ses igen efter en längre tid är obeskrivbar. Det är magiskt. Jag älskar den känslan. Och det som gör det ännu bättre är att jag om inte allt för länge kommer att få ha den känslan för ett tag. Älskart.

 

Jag slutar snart jobba för dagen, då kommer han och vänta på mig. Vi ska ta vara på varenda sekund och mysa, gosa och prata till max. Den känslan är mycket fin och betydelsefull. 


SPONTANITET: SPONTAN: SPONTANT.

Spontanitet. Älskar ordet. Spontan. Spontant. Spontanitet. Det klingar så fint. Vackert. Busigt. Och så mysigt.

 

Att vara spontan i livet tycker jag gör allt så mycket enklare och roligare. Jag anser att det är viktigt att inte alltid ha saker och ting bestämda. Då blir man så låst och besviken. Jag tycker det är viktigt att man kan vara spontan och testa på något nytt. Oftast tror jag att det blir sådana minnen som man aldrig glömmer bort.  

 

T.ex. sms din kompis som du kanske känner lite mer för. Fråga om hon/han vill ses. Våga chansa, våga göra något lite vågat och någonting som du kanske inte brukar göra. Du har aldrig någonting att förlora. Våga. Våga. Våga.


LIVETS FINA MELODI

Hej hej hallå hej! Allt rullar på. Jobbet har dragit igång efter vila. Intar andra veckan idag och kan inte annat än att små lee lite. Snart semester igen. Skönt med en fin "flex" jobb/ ledighet. 

 

Det är mycket som händer, men å andra sidan ser det mesta gansak lika ut. Jag har sovit med "mrs X" brutalt länge nu, vilket är till en stor fördel. Nackdelen är att han åker bort och utomlands i tre veckor. Fattar ni, tre hela veckor. Det känns nästan som en oändlighet (hehe skämt å sido). Men tänk er, vi har sovit med varandra konstant i ca 2 månader och så ska vi inte ses alls på tre veckor. Det kommer att märkas och kännas att inte ses under denna tid.

 

Men till dess, så ska vi ses, mysa och hitta på en massa äventyr.

 

Jag hoppas att ni, mina läsare, tänker på att ta vara på all tid som finns. All tid är dyrbar och ibland kan det vara för sent. Älska livet och lev i nu:ett. Då behöver man inte må dåligt i efterhand över något man inte gjorde.

 

 


RSS 2.0