ÄLSKAR ARBETSLIVET

Hej alla! Veckorna bara rusar förbi mig och jag hinner inte riktigt med. Jag umgås jämt med mitt hjärta som jag för varje dag tycker mer och mer om. Jag hjärta honom, han hjärta mig= vi hjärta varandra.

 

I helgen hängde vi vid vattnet och bara myste. Åkte båt, satt på en strand och upplevde den fina solnedgången. Skippade helt teorin ”att vara nyttig” och unnade mig massa gott. Somnade tätt och nära honom och vaknade och drog oss alldeles för länge som uppskattas delux när jag är ledig. Älskar’t.

 

Arbetsveckan har runnit iväg och det är redan torsdag. Jobbade över både igår och förgår. Sett på idol och det fantastiska programmet svenska hollywwodfruar. Jag uppskattar fortfarande skarpt att jobba. Att slippa plugga på eftermiddagarna och helgerna. Att slita som ett djur och känna pressen över att göra det bäst av alla och uppnå ett MVG. Nu sliter på jobbet och sedan är jag ledig. Ibland behöver jag jobba över, fine, det fungerar utmärkt. Jag lär mig nya saker, uppleva en massa nytt och på allt det braa tjänar jag pengar. Det känns hur bra som helt att ha tagit studenten och att jag nu står på egna ben och kan börjar min riktiga karriär.

 

Igår när jag kom hem från jobbet var det skönt att bara ligga i soffan. Halvsåg på skilda världar och åt sen mellis/ middag. Framåt kvällen fick jag världens huvudvärk så jag knappt kunde stå och det vara bara att drömma om att köra bil. Det var hemskt. Pojken min kom till mig vid tio halv elva efter att han hade varit i huvudstaden över dagen. Jag minns nästan ingenting från att han kom till i morse. Såå hemskt. Och vilken sådan brutal huvudvärk jag hade. Har aldrig någonsin haft det och förstår inte hur det bara kunna komma sådär * baam *. Tror jag hade megrän, men kan det bara uppstå ”sädår” utan att aldrig tidigare haft det?

 

Nåväl. I morse kändes det bättre. Tog mig en till värktablett och drack en massa vatten. Och nu sitter jag här, på jobbet. Snart är det dags för lunch och sedan fortsätter arbetandet. Snart helg och ledighet. Underbart.


FREDAG OCH SNART ÄR HELGEN MIN.

Fin fina fredag. Livet leker och senare idag går jag på helg. Underbart!
 
Har sussnat med mitt hjärta som har blivit en självklar punkt i vardagen. Igår ikväll när han kommer till mig så gick vi nästan ner till mig med detsamma. Vi låg och myste och pratade en massa, älskar att känna hans värme mot min hud.
 
Nu ska jag inte sitta här och drömma mig bort. 
 

EN SOLIG TISDAG.

Det är fin fina tisdag idag och solen såväl jag strålar som aldrig förr. Dock har jag varit inlåst på ett kontor hela dagen. Men snart är arbetsdagen över och jag är ledig tills i morgon. Jag ska alldeles strax åka in till stan för att fika med en mycket fin vän. I morgon efter jobbet är det tårtkalas som gäller! G´s pappa fyller 50 och det ska självklart firas! På torsdag efter jobbet är det ”avskedsfest” för Ludde som gäller. Han ska börja plugga på annan ort så efter jobbet drar jag direkt till dem. Hoppas på finväder, solnedgång och grillning. Hur fint låter inte det? Denna vecka känns verkligen perfekt. Trots att jobbet har dragit igång så har jag ändå roliga kvällsaktiviteter att se framemot. Nu rinner klockan iväg , magen är riktigt fikasugen så nu kallar strax Moa på mig. Vi hörs, kramar på er!

FREDAG OCH HELG.

Hej världen! Nu har jag precis ätit lunch själv. Kom in till stan vid senare lunchen och har sedan dess duschat, fixat mig osv. Nu är älsklingen på väg in till mig, vi ska senare i eftermiddag äta middag ute och efter det ska vi gå på bio. Det ska bli väldigt mysigt och roligt. Är så glad och sprudlande att han är hemma igen hihi.
 
 
Hoppas ni också får en fin kväll. 

GODMORGON VÄRLDEN, NY VECKA OCH SNART EN PUSS AV ÄLSKLINGEN.

Måndag och jag strålar som en sol. Jag älskar livet just nu. Jag sitter på jobbet och dricker kaffe, är hyfsat pigg och i morgon kommer min älskling hem. Magiskt. Det känns helt otroligt och jag känner mig så glad. Tror till och med jag strålar som en solstråle. 
 
En natt till och sedan är jag den lyckligaste för stunden. Jag har börjar räkna ner tills jag slutar och därefter tills jag får träffa G. Jag kommer stå där på stationen när tåget kommer in, göra min famn redo för en bamsekram och läpparna redo för bautamega pussar iiiih!
 
Nu ska jag fortsätta jobba. Lunch som väntar på en om ett tag och därefter en promenad med hunden som är med mig på jobbet idag. Vi hörs senare!
 

TAR IGÅNG TRÄNINGEN PÅ ALLVAR.

Söndag, älskade fina söndag. Två nätter själva sedan är mitt hjärta här hos mig. Det känns så fint och så underbart. 
 
Denna helg har jag satt igång med träningen på allvar. Ser starkt framemot när jag kan se resultat. Har även börjat med en typ av "diet", eller jag äter inte pasta, potatis, ris osv, inget bröd. Jag försöker även äta mindre måltider och lättare mellanmål mellan måltiderna, likväl inge mat då klockan är för mycket.
 
Jag har både tränat igår och idag och känner stark träningsvärk i min rumpa men framför allt mage! Och det gillas starkt. 
 
Jag ligger nu i sängen och ser på skilda världar och ska snart sova. Har flera nätte i rad somnat väldigt sent så blir en utmaning att försöka somna i tid ikväll. Jag ska upp och jobba tidigt i morgon så viktigt att jag får mina skönhetssömn. 
 

KAOS.

.

LEER OCH SKRATTAR

Hej alla finisar! Inatt har jag sovit som en prinsessa trots att min kärlek fortfarande inte har kommit hem. Vi kom hem i går efter att ha varit på semester i nästan en vecka. Det har blivit massa shopping, mys på fik, varit turiser och kollat runt på vackra ställen, gått, myst och carpt en massa! Det har varit jätteskönt att ha varit ledig och skönt att hela helgen är kvar innan jag börjar jobba på måndag. 
Ikväll pratar jag om att träffa tjejerna, skönt att aktivera sig och inte grotta in sig i sina egna tankar att jag saknar "honom". Det hjälper inte. Ett tips är att hitt på saker och komma på andra tankar. Min kväll ikväll är dock inte helt spikad, vi pratar om att gå ut och sätt oss, dock så är jag lite sugen att bara mysa med massa gotta och en film. Vädret verkar bli dåligt och då känns det inte så lockande att gå ut. Men kvällen blir nog bra oavsett, det är fredag, jag är ledig och om 4 dagar kommer mitt hjärta hem! ♥

LYCKORUS

 
Varit ledig sedan i torsdagas. Åkte på semester i lördags. Myste och solat, shoppat och haft det trevligt med famijen. I morgon lutar det åt hemfärd. På måndag börjar jobbet igen. På kvällen ska jag träff Amanda med Co. och mysa på ett utefik och bara prata om livet och allt där till. På tidag kommer hjärtat hem. Den kvällen kommer vi vara som fastklistrade i varandra. Onsdag lutar det åt att träffa "kretatjejerna" + Fanny som ska börjar plugga längre ner i landet, det ska bli som en avskedsmiddag åt henne. Torsdag och fredag är jag ledig och då ska jag ta igen en massa tid med mitt hjärta! ♥
 
Sedan sist har det inte hänt så mycket. Jag har jobbat som en galning och varit ledig och njutit till fullo sedan jag gick på semester i torsdags. Jag älskar livet och tycker att alla borde vara glada och lyckliga av det. Det gäller att uppskatta det lilla och ta vara på livet. Var rädd om dig och dem runt omkring dig!

RSS 2.0