VALBORG

 
Sista dagen på april månad, sommaren närmar sig med stormsteg. Härliga sommarblommor som tittar fram lite var stans. Fåglar som börjar låta och isen som gott. Ikväll är det valborg, och i morgon är det maj månad! Dags att njuta av dagen till fullo, jag hade planerat att gå ut i solen och ta det allmänt lugnt. Ikvälll blir det andra bullar, ska vara med några kompisar och ha det ubergött!

HAN MED DET STÅR H

Han är söt, rar och gullig.
Han är omtänksam, förstående och hjälpsam.
Han är mysig, generös och go.
Men ack, han är förvirrad, lite vilseledd och tänker mycket.
Är det synd om honom? Nej, eller?
Han har bettet sig illa och gjort alldeles för mycket fel.
Han vet inte ingenting, och förvirrar sig själv alldles för mycket.
" Men han är en fin, rar och gullig. "
En som finns där, det vet jag.
Han har bara svårt att veta vad han vill och klarar av.
Något han borde ta tag i och fixa, för hans eget bästa
.
 
Han är söt, rar och gullig.
Han är omtänksam, förstående och hjälpsam.
Han är mysig, generös och go.
.
Men ack, han är förvirrad, lite vilseledd och tänker mycket.
Är det synd om honom? Nej, eller?
Han har bettet sig illa och gjort alldeles för mycket fel.
Han vet inte ingenting, och förvirrar sig själv alldles för mycket.
.
" Men han är en fin, rar och gullig. "
En som finns där, det vet jag.
Han har bara svårt att veta vad han vill och klarar av.
Något han borde ta tag i och fixa, för hans eget bästa.

PUSSA KOMPISAR?

kan man pussa kompisar? Nej. Eller? Kan man krama kompisar? Ja. Eller?
Hur kan man vara så osäker och inte veta vad man vill. Eller rättare sagt veta vad man vill men man går mot sina egna känslor? Jag begriper det inte! Vad fan! Åå!! Det är väl ännu svårare att älska någon men inte kunna njuta av den känslan för att istället inte dela lyckan och kärleken med

PUSSA KOMPISAR?

kan man pussa kompisar? Nej. Eller? Kan man krama kompisar? Ja. Eller?
Hur kan man vara så osäker och inte veta vad man vill. Eller rättare sagt veta vad man vill men man går mot sina egna känslor? Jag begriper det inte! Vad fan! Åå!! Det är väl ännu svårare att älska någon men inte kunna njuta av den känslan för att istället inte dela lyckan och kärleken med varandra? Att älska någon men hindra sina egna känslor pågrund av... Ja, pågrund av vadå? Man borde väl ändå må hur dåligt som helst att älska någon men hålla de inne. Vet inte hur jag ska förmedla och få fram detta rätt. Men om en person gillar dig, och du "gilla den person tillbaka.
 
" kan man pussa kompisar? Nej. Eller? Kan man krama kompisar? Ja. Eller?
Hur kan man vara så osäker och inte veta vad man vill. Eller rättare sagt veta vad man vill men man går mot sina egna känslor? Begriper det inte! "

FIKA MED "K"

 
Idag har jag varit och fikat med K, det känns underbart! Att en annan kan göra en så glad, oj vad kalasbra det är!

SAMHÄLLSPROVET CHECK!

Onsdag och mitt i veckan! Redan hunnit myst ner mig med lite godis idag på skolan- måste ju få njuta lite extra för att samhällsprovet gick så gallant! Är super nöjd över min prestation! Tummen upp för att jag lagt ner så mycket tid och allt som det inneburit. Nu kan jag bocka av provet och ta en riktigt skön och slapp eftermiddag/ kväll. Jag ska nämligen inte göra mycket alls, möjligen vara med K :)

WOHOOW!

JAG KAN DET, JAG KAN DET! VAD JAG ÄR G-R-Y-Y-Y-M!

LUGN SKOLDAG

 
Kvällen igår slutade perfekt, jag smsade med K tills jag somnade. Var vädligt trött efter att ha sovit dåligt natten innan. Men idag är jag pigg och utvilad, något seg. Har även kommit hem från plugget. Inte alls mycket har hänt, vi fortstatte med föreläsningar fram till tolv och efter det skulle vanliga skolschemat starta, men icke! Vi fick gå hem pågrund av något fel som uppstod på skolan. Ser nu detta som en perfekt chans att sätta igång med plugg. Känns inte som att jag göra annat just nu -_-! Men snart är det lov och då blir det lugnare.
 
Hör av mig senare, ska ta lite fika nu och sätta igång med samhällen.

MENVÄRK

 
Jag hatar denna typ av smärta. Det är jobbigt och gör sååå ont! :( Jag är en, av de få känns som många gånger som får sådär riktigt ont. Skulle många gånger bara vilja ligga kvar i sängen och sova bort smärtan, men det hjälper inte. Det bästa sättet att få menssmärtan att försvinna är att röra på sig har jag hört! En värktablett och jag åker till skolan tappert, det glada humöret i väskan tillsammans med värktabletter. Min dag är räddad.. Eller? Nja, oftast! Har alltid mitt glada humör uppe i alla fall, smärtan ska inte få styra över att jag ska vara nere och irriterad! Det inget som en sådan ond smärta ska få vinna!

Nu har jag i alla fall tagit en värktablett och ska mysa ner mig framför tv:n tillsammans med familjen för att sätta på en film och mysa! Kvällens plugg är precis nerlagd, känner att efter nio idag kommer jag inte få in något mer! Kan nog vara så att kvällen igår blev lite för lång, pratade med K vääldigt länge inatt. Men det var det värt, det var länge ett tag sedan vi pratades vid. Vi hade mycket att berätta och han ger mig en speciell glädje!
.
Nog pratat nu, nu ska här mysas på riktigt ordentliget, lägga värmekudden på magen och ryggen blir perfekt! Om jag inte känner helt fel luktar det kladdkaka här, g o t t!

FÖRELÄSNING PÅ FÖRELÄSNING

 
Måndagens skoldag tog slut tidigt idag, har hunnit med en hel del saker sedan jag slutade. Skoldagen i sig har inte varit som den brukar vara, vi hade inga lektioner alls. Utan enbart massa roliga och intressanta föreläsningar, det var väldigt lärorikt. Men om jag ska vara uppriktig, en dag endast bestående av föreläsningar visar sig med en värkande rumpa och lite pumsiga ögon. Ska nog ta en lite snabb vila och sedan sätta igång med samhällsplugg. Det är mycket just nu. Solen skiner ute, kanske blir det till att gå ut och sätta sig med papperna- två flugor i en smäll!
 

"PLUGGSÖNDAG"

Det är kanon väder ute! Alla är så glada då solen skiner och somamrkänslorna börjat krypa fram i alla. Att det äntligen börjat vara ljust på kvällarna och solen är framme käns underbart! Det är mycket som händer i skolan just nu, men snart är det lov och det ska jag njuta riktigt ordentlig av!
 
Nu är det en massa plugg som jag ska ägna min söndag åt, kanske skriver lite mer senare under dagen.

LÖRDAGKVÄLL

Allt känns så där extra bra just nu! Kanske kan det vara på grund av att det är helg och jag har det bästa sällskapet någonsin, eller så kan det bero på att jag har pratat med "han". Känslan inom mig är enorm, obeskrivbar. Allt känns så underbart, fast samtidigt fundersamt och jag vet inte riktigt hur jag ska göra med allt. Men det är nog så det ska vara, alla tankar kan inte vara helt 100% klara och förstådda hela tiden- Lagom är bäst! Jag vill noga inte ha klarhet i det just nu! Det finns en lycka inom mig och jag går runt med ett leende på mina läppar och sprider glädje! Jag har även ett kryddmått frågande och undra min, som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med, eller hantera. Men allt känns så bra ändå, så bra- estupendo!


HE IS MAGIC

 

”Det är han hon tänker på. Han med det där stora H. Han med det underbara leendet. Han med det underbara sättet. Han med det goda rakvattnet. Han med sin goda förmåga att förstå. Han, han som bara är sig själv och är precis som hon vill att han ska vara. Han som hon gillar.”


RSS 2.0