NU ÄR P PÅ VÄG TILL MIG

Vilken sekund som helst kommer min kille. Hoppas alla får en perfekt valborgsmässoafton, för det ska jag ha!

VALBORGSMÄSSOAFTON

Nu är man åter hemma efter att ha haft körlektion och sittit på skolan och pluggat matte. Nu är jag redo för valborg, ska snart börja röra på mig. Ska även träffa och vara med mitt hjärtegull ikväll, men innan blir det middag på restaurang undertiden mitt hjärtegull jobbar! Har av mig senare innan träffar P.


GOD MORGON, NY VECKA MED NYA DAGAR.

Det är måndag och jag ska alldeles strax till körskolan för att plugga lite teori och sedan har en körlektion. Efter det så blir det skolan för att ha genomgång på lite matte, en dag som valborgsmesoafton är helskumt att ha det på men men..

Ska i alla fall börjar göra mig klar för att åka. Jag hör av mig senare.

LÄGGDAGS FÖR LÄNGE SEDAN

Nu är allt plugg nerstängt och inskickat och nu väntar sängen på mig. Vi hörs i morgon. God natt och sov så gott.

NU ÅKER JAG TILL VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN!

Precis som rubriken lyder så åker jag till mitt hjärta och stannar där till i morgon. Vi hörs som vanligt när jag är åter hemma.

PLUGGAR FÖR FULLA MUGGAR

Var ju som sagt tidigare och grattade min kusin och for in på stan en snabbis innan. Fick b.la. med mig en ny parfym och en glad och nöjd pappi som fick med sig lite nya skjortor. Kusinen blev glad över vårt gästande och nöjd över paketen. Sedan jag kom hem så har jag pluggat och så ringde A och pratade med mig upp emot en timme. Men nu har jag kommit igång igen och även pratat med P. Bestämde att jag skulle till honom efter att han slutat jobba så ska fortsätta med plugget fram tills dess!

LÖRDAGMORGON

Kom upp för en halvtimme sedan. Satte igång och pluggade med desamma. Ska iväg en snabbis på stan klockan tio när de öppnar för att kolla en snabbis, åker sedan vidare till min kusin så jag är hos hennes vid elva. Lillbruttan har blivit stor så det är paket och firning som gäller!

Kommer inte alls kunna vara där så länge, måste vara åter hemma strax efter tolv. Har massor av plugg jag måste göra. Får se om jag är med mitt hjärta ikväll eller om jag blir tvungen att sitta hemma och plugga.. Det lär märkas beroende på hur studierna går då jag kommer hem från kusinen.
'
Hör av mig något mer sedan.

JAG VILL HA SOMMAR!

Jag vill ha sommar nu!! Jag vill ha sena kvällar med fina vänner, jag vill grilla, jag vill bada när kroppen känns överhettad, jag vill pussa på honom på stranden, på gatan, pågräsmattan, i kroatien och i solnedgången, jag vill sitta ute till sent på kvällarna och snacka massa skit, jag vill kunna vakna av mig själv, pussa godmorgon på världens finaste och kunna somna tätt och nära igen när jag villjag vill spela fotboll i alldeles för varmt väder, ta kvällsdopp och vinna matcher, jag vill ha brunabrända ben, gå runt i shorts och kunna gå utan jacka, jag vill busa med mina syskon på gården och äta frukostute med familjen, jag vill uppleva massa äventyr och nya saker med nära och kära, jag villta massa bilder som ska påminna mig om en underbar sommar. Fyfan vilken sommar jag ska ha!


GÅRDAGEN VAR HELT PERFEKT!

Finns inga ord hur underbart det var igår att få träffa mitt hjärta. Att han kom och hämta mig igår efter min körlektion som slutade vid halv sex gjorde heller inte saker värre. Han är underbart och jag älskar honom så mycket!

Vi åkte hem till mig gjorde middag tillsammans. Låg och myste, pratade och fram mot kvällen gjorde vi kladdkaka och tog det lugnt. Satte på en film och tog tekaka. Kom i säng vid elva och klev upp vid kvar över sju i morse då jag hade körlektion vid åtta.. Gullig som han är så skjutsade han ner mig i morse så jag kom i tid. Vi satt och pussades i bilen ett tag innan jag blev tvungen att kliva av för att själv sätta mig bakom ratten med min körlärare. Det är helt otroligt vad jag tycker om P. Han har en stor betydelse hos mig och jag känner mig trygg i hans närhet.

Vi båda vill så gärna träffas i helgen, då han är ledig från jobbet i morgon så är det så perfekt att ses! Men då är det istället jag som ställer till det med massa jäkla skitplugg (ursäkt för mig hemska ordval) som jag måste göra.. Har även en kusin som måste firas. Vet inte när jag ska hinna träffa mitt hjärtegulll som gör mig så lycklig, men att vi ska ses det är ett självklart!

Det är även valborg på måndag och vi är ledig på tisdag så vi kommer att ses men det känns så länge... fasän om vi troligtvis kommer att träffas träffas i morgon efter att jag har varit och grattat min kusin!

Nu ska jag inte babbla på en massa. Det är fredag, trots att jag vaknade upp på en helt fel sida så hade jag mitt hjärte bredvid mig. Satt och åt frukost med honom i lugn och ro och fick skjuts av honom till köris. Han är bäst och ställer upp i ur och skur! Love him!

Nu ska jag snart ha engelska och sedan ska jag få ut min "negativaenergi" på gympapasset. Verkar som att det ska bli ett svettigt och jobbigt pass! Hej träningsvärk och en retande kille i morgon hihi.


DAGEN ÄR OVÄRD ATT PRATA OM, BLICKAR DÄRFÖR FRAMÅT MOT MORGONDAGEN.

DAGARNA KOMMER, DAGARNA GÅ, HEJ VAD FORT TIDEN GÅR!

Hinner inte alls riktigt med i denna tackt som dagarna går i nu. Det är torsdag i morgon och halkbana för min del. Dagen idag är inte värd att nämna- den har inte varit som andra dagar. Tråkig grå onsdag, eller hemsk lillördag skulle jag vilja säga. Men en sak kan jag säga- riskettan är checkad nu! Nu ska jag snart krypa till sängs för att hoppas min kropp mår bättre och att för att ladda inför morgondagens äventyr!

KÖRLEKTION CHECK, NEXT PLUGG!

Körlektionen idag med T gick kanon. Älskar att köra med honom. Nu blir det plugg och sedan sängen. Är trött och slut.

REDO FÖR KÖRLEKTION

Nu är jag redo att ge mig ut i trafiken ignen. Har alltså ännu en körlektion att ta mig ann. Denna gång med Å och i eftermiddag blir det med T.

KLOCKAN DROG TROTS ALLT IVÄG. IGEN...

Klockan har ännu en gång dragit iväg. Ska därför skynda mig att borsta gaddarna och sedan slänga mig i sängen. Klockan ringer tidigt i morgon då jag ska upp för att ha köris!

HEMMA EFTER EN ÅKTUR

Har nyss kommit åter hem efter att ha varit runt och glidit i staden. En mysig kvällsrunda helt enkelt. Ska duscha och se på tv och sedan krypa till sängs. Är riktigt slut och trött så en tidig kväll är vad som väntar ikväll.

MATTEN KLAR NU ÄR DET DAGS FÖR MARKNADFÖRING

Började i morse med att jag hade muntliga nationella. Känns grymt skönt att ha fått den gjort. Underbart känns det. Var riktigt grymt nervös men tror att det gick bra ändå! Nu har jag precis haft matte och nu är det dags för marknadsföring.
Efter skolan är det körlektion som gäller. Ska bli riktigt grymt kul, känner mig riktigt laddad och redo!

SOVDAGS OCH LADDA INFÖR MORGONDAGEN

Nu är det allt dags att gå till sängs och se på lite tv och sedan släcka ner och ladda batterierna inför morgondagen! Nattinatti.

JAG ÄR GLAD OCH LYCKLIG

Jag är så fruktansvärt glad och lycklig att jag har sådanna fina personer runt omrking mig som jag har. De betyder så mycket och har en stor plats och betydelse för och hos mig. Puss ♥

ÖVNINGSKÖRT!

Åkte nu på kvällen efter middagen ut och övningskörde i över en timme. Körde runt i stan, i rondeller och fickparkerade! Känns skönt, så morgondagens körlektion ska gå prima ska ni se!

Kom hem för ca. en timme sedan. Ska försöka få lite plugg gjort. Men känner mig ganska stressad och nervös så vet inte om jag kommer få så mycket gjort. I morgon har jag engelska b muntliga nationella. Det är ingenting jag kan förbereda mig speciellt mycket till, jag vet temat men så mycket mer än att tänka på det kan jag inte direkt göra. Vet inte varför jag ska behöva bli nervös för en sådan sak. Jag måste försöka ta det lugnt och andas, jag kan det här och det kommer gå bra. Det vet jag. Att oroa sig är inget jag behöver göra. Det är bara onödigt.

Lika bra att fixa inför morgondasgen, duscha och försöka få lite plugg gjort. Vi hörs kanske sedan innan det är dags att krypa till sängs.


ÅTER PÅ HEMMAMARK!

Nu är jag på fast hemmamark igen. Älsklingen var gullig och skjutsade hem mig, lik som igår då kan kom och hämtadde mig. Jättegulligt och snällt verkligen. Han börjar nu längta tills jag tar mitt körkort snart också kan jag tänka mig hihi! Men det var väldigt sött av honom att han både kom och skjutsade och lämnade mig.

Då vi kom till honom igår så pratade vi lite med hans föräldrar. Mysade och kramade om varandra hur mycket som helst, då det trots allt nästan var en hel veckan sedan vi sågs. Bakade kladdkaka gjorde vi också och den blev hur lyckade som helst! Riktigt kletig och good och jordgubbar till så det blev helt magiskt! Klumpig som vi alla är ibland så lyckades jag denna gång att tappa min mobil i grädden haha! Men den klarade sig utan större skada!

Vi pratade och ett tag med hans brorsa som var hemma ett tag innan han åkte iväg. Vi tog oss även en kvällspromenad vid tio, gick hand i hand och pratade om livet i sin allmänhet. Riktigt mysigt och romantiskt. Vi var åter hemma till halv elva för att se på en film som började då. Den var ganska urusel så efter ett tag så gick vi ner och gjorde kvällsfika och satte oss sedan för att se på segemyhr och sedan blev det lite andra avenyn.

Vi vid ett tiden ner under täcket och låg och pratade ett tag innan vi både sussade och sov så gott. Vi ställde klockan i morse för att inte sova bort hela dagen. Så vid halv elva så ringde klockan, vi låg och myste och pratade ett tag innan vi kom upp. Gjorde pannkakor som är en vana för oss, lika så kladdkaka vid det här laget hehe. Mummsade i oss de och la oss sedan och vilade våra magar från paltkoman som vi åkte på. Tog oss sedan en lång prommenad i det halvfina vädret. Var ute och gick i ca. en och en halv timme så det var riktigt härligt. Pratade och stannade och myste efter vägen. Väl åter hemma så möttes vi av hans föräldrar som hade blivit utelåsta av oss. Bara ett tag efter att vi alla var åter igen så kom P´s mormor och morfar på besök. Vi pratade och fika med de ute i det fina vädret som hade pyst fram. Det var trevligt och mysigt ute i solen.

Sedan så gick vi upp och visade bilder från semestern till hans morfar och farmor, roligt att få visa hur mysigt och fint vi hade haft det. Efter det så packade jag ihop och fick skjuts hem av älsklingen. Är så underbart att få vara med honom, vi har det alltid så mysigt och fantastiskt ihop. Vi är så nära varandra och det känns bara ännu bättre mellan oss nu sedan efter vår resa ihop.

Jag älskar honom.

Nu blir det att prata med familjen och sedan äta middag. Ska försöka ge mig ut på en biltur och även försöka få lite plugg gjort. Måste även försöka lugna mina nerver som är uppe och spökar!


SNART KOMMER P OCH HÄMTAR MIG!

När som helst kommer världens bästaste underbara älskling och hämtar mig. Ni får ha det dunderbra så hörs vi igen i morgon!


FINA SAKER.

När han sträcker sig efter min hand när vi sitter långt ifrån varandra gång på gång.

När han smsar på kvällen: Jag älskar dig min sockertopp.

När jag ser att han tittar på mig i ögonvrån och tittar bort när jag tittar på han.

När han kommer springades imot mig med världens leende och förmedlar massa kärlek utan anledning.

SOFFHÄNG OCH SNACK MED POJKVÄNNEN MIN

Det är fredag och jag ligger forfarande hemma och är sjuk. Tror aldrig jag har varit sjuk så här länge tidigare om man inte räknar med då jag opererat mig. Galet. Är grymt less på detta nu.

Ligger i alla fall i soffan och tar det lugnt. Pratar med P som håller på att dummar sig haha. Längtar efter honom och vet inte när jag kommer att få träffa honom... Jobbigt och tråkigt!

VAR SNÄLL.

Var inte så hård mot digsjälvtänk om digsjälv blir ledsen?

Och du är väl inte den som vill såra någon?
Speciellt inte den mest fantastiska människan i världen?
För det är precis, just vad du är.

FUSKBYGGARNA

Ligger i soffan (haha ovanligt att läsa vid det här laget?!) och ser på fuskbyggarna. Funderar på att sätta på lite andra avenyn och tror att min mage börjar känna sig hungrig för första gången på ett par dagar. Frågan är om jag ska göra lite stuvade makaroner, varmt och gott för lillmagen.

GJORT OM

Kände för att göra om och ändra lite på bloggen. Blev riktigt nöjd och tycker att det känns mycket bättre nu än hur det såg ut innan.


GOD MORGON!

Onsdagen har övergått till torsdag. Känns som att dagarna bara rusar förbi trots att jag bara ligger hemma och försöker vila upp mig och bli frisk. Bra konstigt egentligen.

Torsdagar brukar jag alltid få träffa min älskling (lika så tisdagar) men inte idag. Jag är sjuk. Det suger så grymt mycket. Jag saknar min älskling så enormt mycket. Att få hans värme och kärlek. Få känna på hans hud och få andas in hans underbara doft. Hans kropskontagt och fina smile. Hela han. Han som är min pojkvän. Min pojkvän som är P.

Vi har inte sätts sedan i söndags. Då hade vi dock varit ihop en och en halv vecka, men nu har vi snart varit ifrån varandra en vecka. Hemskt! Jag saknar mitt hjärtegull såå! Men på lördag ska vi ses, då skiter jag nästan i att jag är sjuk om jag skulle ha oturen att vara det då! För på lördag, då, då ska jag få krama in mig och gosa ner mig i hans underbara famn. Älskar honom. Min alldeles egna P.

Love you älskling ♥


CHILLIDILL

Har inte alls speciellt mycket idag. Har suttit och pysslat med telefonen, vilat och småtittat på tv. Så enkelt och skönt har jag haft det. Har även nu under kvällen kännt av att jag börjar få ont i halsen. Hej å hå!

EN HEMMADAG IDAG IGEN

Jag är forfarande en sjukling och är hemma idag också. Ligger nu och kollar på AA. Det är helt galet vad jag glott på den serien de senaste dagarna. En skön avkoppling i den vanliga vardagen.

BERG OCH DALBANA

Livet går upp och ner likt en berg och dalbana. Toppar och dalar, upp och ner. När man som minst anar det tar livet en helt annan vänding. Jag tror att det är viktigt att uppskata det man har och inte bara se det negativa. Vilket kan vara svårt under perioder då man känner att allt bara blir helt fel. Men när man känner sig allra längst ner på botten brukar det ofta vända om helt. Förr eller senare..

 

Hur kan vi gå från att vara superlyckliga till att i nästa stund vilja stänga ute oss själva från omvärlden, krypa ner under täcket och gömma oss. Det är sjukt vad saker och ting kan påverka oss. Jag tror ändå att dessa dalar kan vara bra  för oss ibland. Eller någon sorts mitt emellan läge, det skulle vi behöva.


UPPDATERING FRÅN SOFFAN

Ligger i sofffan fortfarande och tar det lugnt. Kollar på andra avenyn och bara myser. Tänkte att jag skulle gå upp till köket och försöka göra någonting som jag kan få i min mage. Har blivit ont om mat både igår och idag..

TISDAG OCH JAG ÄR VRÅL SJUK!

Det där med att uppdatera riktigt har varit väldigt svårt. Då jag kom hem igår och tog tempen visade den på upp mot 39 grader´s feber så jag låg konstant och vilade och sov i går. Slötittade på tv, men det var inte mycket jag hängde med i. Nu är det en ny dag och jag har vaknat upp. Känner mig inte helt kry och då familjen åkte i morse så hade jag över 38 grader feber, så det blev ingen skola idag. Trots att det skulle vara bra om jag gick på matten. Men jag känner att jag har svårt för att gå till och från skolan för att endast vara på en lektion.. Får hoppas att jag inte missar något alt för viktigt och som inte är allt för svårt att ta igen själv.

Ligger i soffan just nu och tar det lugnt. Tänkte sätta på någon bra film och bara rå om mig själv. När man är sjuk så är man. Då ska man inte tänka på massa annat än att bara ta det lugnt och bli ompysslad. Jag ska försöka ge er någon uppdatering senare under dagen. Men tills vidare- ha det så bra!

SKOOOLA...

Ibland är det värsta som finns att stanna kvar på skolan då man mår kasst...

SKOLA TROTS ATT JAG KÄNNER MIG SJUK.

Blev lite dåligt med uppdateringar igår. Men så får det bli, får skylla på att jag känner mig riktigt risig! Är dock, trots allt på skolan just nu. Fattar inte att jag orkar genomgå en lång skoldag, en ren pina är det allt. Men det var en viktig måndag att vara på skolan!

 

Började i morse med muntliga engelska nationella B, jag skulle egentligen haft med F jag ska vara med är borta så troligtvis ska jag ha det på fredag istället.

 

Sitter just nu på hösta våningen på skolan och inväntar läraren. Marknadsföring som gäller, en spännande och rolig kurs.

 

Hör av mig då jag slutat och kommit hem.

 



HEMMA EFTER EN HELT FANTASTISK VECKA!

-

ÅKER TILL ÄLSKLINGEN

”Vi är på gång! Vi är laddade och redo!” Jag ska snart uppleva och vara med om något så otroligt, fantastiskt och underbart med en person jag älskar! Det är magiskt och jag kan inte fatta att detta är sant. Jag återkommer om ca. en vecka.

 

Nu åker jag till min älskling för att hjälpa honom att packa och för att myspysa. Lägga upp en taktik och för att planera den kommande veckan ihop! Umgås med honom och hans brorsa, en fågel viskade också i mitt öra att deras kusin också är där. Full rulle i deras hus kan jag då tänka mig att det kommer bli! Allt känns kung!


TVÅ FASER PÅ TVÅ DAGFAR- JAG KÄNNER MIG GRYM!

Att ha gått i skolan och endast haft en lektion för andra dagen i rad gör inte ett skvatt för stunden, för jag, jag har klarat två faser på två dagar! Gjorde en igår efter skolan och en annan idag!! Super glad och nöjd tjej!



HEMMA FRÅN EN KORT DAG I SKOLAN OCH LÅNG DAG PÅ KÖRSKOLAN.

.

ÄLSKLINGEN PÅ INTÅG.

.

NÄR KLOCKAN RINNER IVÄG..

.. Och man har bara för en sekund lust att trycka på pausknappen! Men nu är det tyvärr nästintill omöjligt och jag behöver sova. Det är en ny dag i morgon. Rättare sagt tisdag. Dagarna tills jag får spändera tätt intill min underbara kille är väldigt nära nu. Älskar´t.

Ska hoppa ner i sängen nu med en tidning och min räddare i nöden- nässprayen! Vi hörs i morgon.

ETT HALVÅR MED VÄRLDENS UNDERBARASTE KILLE ♥♥♥♥♥

Idag är det ett halvår sedan jag och min kille blev tillsammans. Det som känns så mycket längre än så. Vi har delat mycket och mer ska det bli. Han är en underbar kille och vi trivs riktigt bra i varandras sällskap. Att få krama om och gosa med han jag älskar är en speciell känsla som är obeskrivbar! Jag älskar honom och han älskar mig. Det är äkt kärlek. Och äkta kärlek är något. Något fantastiskt. En + en som blir två. Två som blir kärlek. Kärlek som blir Love. ♥♥♥♥♥


VET INTE VART JAG SKA BÖRJA!

Min dag idag har varit allt annat än normal! Mitt hjärta som ju som sagt hos mig i natt. Vi hade det lika mysigt som vanligt. Rådda om och gosade med varandra. Bada, duschade och hade det mysigt ihop. Hade tända ljus, gjorde fika och pratade. En vanlig men ändå speciell kväll! Sådär extra gosig.

Innan vi somnade så låg vi och myste och pratade. Jag vaknade någon gång i natt av att jag var riktigt förkyld och väckte hjärtat för att han skulle ge mig nässprayen haha. Gullig jag kände mig där, väcker lillsnutten som så gulligt ligger och sover bredvid mig.. Men han var så söt så och gav mig den.

Somnade om men då klockan ringde så kände jag mig alldeles död, det bara stickdes i ögonen och jag ville mer än gärna längre och sov och få närheten av mitt hjärta. Men det var bara att pallra sig upp.

Vi gjorde frukost och redan där började min dag gå utför. Jag välte ut mitt juiceglas över den nylagda duken som lades upp nu i helgen tillsammans med påskpynt! Kännde mig riktigt taskig, men det var inte med meningen vilket är bra det.

Sedan så trode jag att jag hade glömt att stänga av vattnet, lade nämligen duken direkt i blöt i farten. Vi hade bårttom och i bilen så sa jag att jag inte visste om jag hade kommit ihåg att stänga av vattnet eller inte så det var bara att springa in. Vattnet var avstängt så det blev bara att kuta ut till bilen igen!

På skolan så ramlade jag i trappen. Kom på att jag hade körlektion i eftermiddag men inga papper i väskan som jag behöver ha med mig. Blev tvungen att gå hem, vilken på köpet ledde till enorm skovskav på vänsterfoten. Har typ haltat runt hela dagen, enormt skönt att nu få ta av sig skona och låta fötterna få vila!

Ringde till en kompis och gick med henne till körkskolan. Satt där tills jag skulle ha körlektion. Riktigt roligt idag, dock hade jag en enkel i morgon är det dubble lektion som gäller!

Nu blir det att plugga lite och äta middag. Hör av mig senare.

HJÄRTAT ÄR PÅ VÄG!!

Vilken sekund som helst kommer mitt hjärta!


DAGARNA GÅR FÖR FORT.

Söndag är här. Jag har inte gjort mycket alls idag. Bara tagit det lugnt, fotat med mitt nya objektiv och bara trotat runt här hemma. Är helt kär i mitt nya objektiv! Är riktigt glad och nöööjd!!

VILKEN JÄDRA DAG

Nu är jag hemma efter att ha varit och grattat A som fyllt 18 år!! Kvällen blev riktigt grym och lyckad, träffat nya människor och träffat gamla kontakter som det var ett bra tag sedan jag såg! Åt gott, skrattade, lektet, busade, dansade och hade det kung!

Innan så var jag och grattade min kusin och innan dess så var jag iväg och kollade på objektiv. Ett macroobjektiv fick följa med mig hem och jag är så glad sååå! Ska i lugn och ro testa på det i morgon, för nu, nu blir det sängen!


RSS 2.0