CARPAR TILL FULLO

 
Har nu varit och fikat och myst en massa med min kära kusin. Nu ska jag lovsmysa och bara carpa en massa. Detta är bäst, att inte ha något att passa utan bara fånga dagen och njuta. Älskar't! ♥

NATTEN MED ÄLSKLINGEN

Igår mötte jag upp P för att shoppa lite. Vi gick runt ett par timmar och åkte sedan hem till honom. Såg på tv och gjorde kvällsfika. Myste och tog det bara lugnt. Jag fick skjuts hem av honom nyss då han skulle in till stan och klippa sig hos hans kusin. 
 
Jag är hemma och ska bara mysa fram tills dess jag ska möta upp I för en fika och massa snack! Vi hörs senare. 

PROVET SOM LEGAT ÖVER MIG LÄNGE ÄR NU SKRIVET.

 
That feeling! Obesrkivbar. 
 
Vart fort allting kan förändras, idag strax före halv tolv var jag nervös och hade svårt att stå stadigt på benen. Jag visste inte om min hjärta skulle balla ur. Senare, vid två, så var jag glad och nöjd. Provet kändes som att det hade gått kanon och jag hade gått på lov. Gjort allt som behöves och kunde få ett helt pluggfritt sista lov i gymnasiet, den känslan är helt obeskrivbar. Jag njuter på stora rosa moln som gör att jag måste nypa mig i armen för att känna att det är verkligt! 
 
Jag försöker lugna mer mig med att softa till det i soffan med martins underbara musik, dricker en smoothie och känner solens strålar utifrån som lyser på mig. 
 
Jag kan inte beskriva min lycka över att ha fått allt plugg gjort och inget som ligger och "gnager" på en! Jag har lov och är helt fri. Jag ska umgås med min kärlek större delen av lovet och bara njuta och ta vara på varje sekund. 
 
Nu ska jag mysa ner mig med en härlig tidning och lite gotta hihi! 

MYCKET PLUGG OCH LITE FRITID!

Så kan det vara och följden blir sämst uppdatering här. 
 
Lite kort och snabbt så kom mitt hjärta till igår. Vi skulle bowla med några kompisar med de vara så sega så klockan rann iväg. Vi hann inte för vi skulle åka ut till P och skjutsa in hans brorsa och tjej till stan, snälla som vi är!
 
Vi hade sällt klockan i morse och kom upp i tid. Han åkte från mig vid elva, jag har plugg sedan dess och ska nu göra mig klar för att ta ett break från plugget då jag om ett tag får gäster! Vi hörs senare!

ALLT PLUGG TAR SNART KOL PÅ EN!

Börjar sent och slutar tidigt- underbart!
 
Är hemma, vilket jag snart har varit i en timme men inte riktigt kommit igång med plugget än. Ska försöka göra det alldeles strax, men ville först bara ge ett litet livstecken här! Jag har ett riktigt riktigt stort prov i naturkunskapen så jag måste verkligen lägga ner ork, tid, kraft och energi på det. Jag måste koncentrera mig och ge det tid för detta vill jag fan sätta ett riktigt bra betyg på!! 

Nåväl, nu ska jag inte ordbajsa massa, ska försöka slänga in ett roligt inlägg ikväll. Kram på er. 

BYGGA EN JOLLE

 
07**- *** ** ** Här är mitt nummer om du känner att du behöver hjälp med att bygga jollen eller något ;) :D
 
Det är väldigt fina ord som gör att jag rodnar och nästan blir knäsvag. Jag vet vad mina regler och begränsningar är och om jag gör "det" så är jag taskig och kan såra, samtidigt som det kan gör mig superglad och ett tecken in i något nytt och spännande. Man ska låta hjärtat tala och det är inte alltid det enklaste. Kan man lyckas med både och? Och hur vet jag vad han vill?

SLÅR LIVETS HÅRDA TÄRNING.

 
Livet är inte alltid på topp. Men med hjälp av de som är runt omrking en så orkar man. Allt ska inte alltid vara en dans på rosor. Igår var det en fin dag och mer än så tänker jag inte säga. Den blev sen för att vara en måndag, men det var inte vilken måndag som helst, så det var heeelt ok. 
 
Nu sitter jag på skolan, P och jag försov oss, eller rättare sagt han. Jag börjar strax efter tio så får mig är det inga bekymmer. Inte för hjärtat heller för han är bäst på att slappna av och inte stressa upp sig som jag kan vara duktig på ibland. 
 
Vi skjutsade lillen och sedan skjutsade han mig hit, till skolan. Nu tänker jag försöka göra lite naturkunskap, som jag tänkte göra nu under morgonen i två timmar. Men jag får vara glad för det lilla. Bättre lite än inget, bätre att komma än att inte komma alls osv. 
 
Vi hörs senare! Kramar till er alla. 

HEMMA FRÅN HJÄRTAT, NU STÄDNING OCH SEDAN KALAS

.

KUNG KUNG KUNG I BAREN

Min gårdagskväll blev helt magiskt! Lovit it!

HJÄRTAT ÄR PÅ VÄG OCH JAG SITTER MED PLUGG TILLS DESS.

Min dag har endast bestått av plugg och skola. Nu är på min pojkvän på väg till mig så det är det andra bullar som gäller, då tar jag ett break från detta tills i morgon! Även bloggen får vila tills i morgon, så helt helt, vi hörs i morgon igen! Kram

SKOLA PÅ G NU

Hej alla söta! Nu sitter jag på skolan, redo att ha lite naturkunskap. Hade långsovit i morse så det var riktigt skönt + att jag hann plugga inför provet om människokroppen jag snart ska ha. Vill så gärna sätta det med fullpott, ska käma nu och verkligen göra allt jag kan för att lyckas! 
 
Tänker inte på så mycket annat än det där provet, eller jo, jag tänker på massa annat men jag kan inte slappna av förrän jag känner att allt sitter. 
 
Idag börjar jag sent och slutar tidigt. Då ska jag hem och fortsätta plugga, senare ikväll kommer troligtvis P till mig. Skönt att få lite avbrott bland allt plugg. 
 
Men nu först ska jag ha lektion, vi hörs senare!

LITE KORT OM MINA SENASTE DAGAR

 
Var ett tag sedan jag hörde av mig här, men det har varit lov och då har både jag och bloggen tagit ledigt. Jag kom hem i söndags och möttes då av ett hjärta här hemma. Var superduper mysigt att få träffa honom efter att inte ha gjort det på en hel vecka. 
 
Jag hade även fått min studentklänning så min pojke fick säga vad han tyckte, dock hjälpte det inte så mycket då det enda han sa "den var ju fin" och något i den stilen "vitt som vitt" haha killar asså.. 
 
Hade skola som vanligt i går, dock så hade jag ett långt hål, elle rättare sagt extra långt hål då min lärare på första lektionen inte var där. Hjärtat kom och hämtade mig igen då han fortfarande var kvar i stan. Vi åkte hem till mig och åt lunch sedan så åkte han. Jag pluggade lite och gick sedan ner på skolan. Slutade ganska sent och P stod och väntade på mig. Jag mådde inte alls nå bra, hade sprängande huvudvärk och hade jätteont i magen. Men efter lite mat och en värktabletter så känndes det lite bättre. 
 
 
 
Vi åkte då iväg på ett spa för lite vardagslyx. Det var hur mysigt och perfekt som helst. Vi var där ett par timmar och åkte sedan hem till mig igen. Gjorde stor och lyxig kvällsfika och kröp sedan ner till en film. Vi låg länge och myste och pratade. Älskar min kille ♥
 
Idag, likväl som igår, så hade vi sovmorgon, så vi låg och drog oss och myste ett tag innan vi kom upp. Gjorde oss klara och åt en dunderfrukost. Fick skjuts till skolan och sedan har jag varit där hela dagen. 
 
Fick skjuts hem och har sedan jag slutade pluggat, ätit middag och nyss duschat. Nu ser jag på bygglov och tänker bara ta det lugnt. Ska snart fixa lite kvällsfika och mysa ner mig framför tv:n. Vi hörs senare, om inte, så hörs vi i morgon. Kramar på er!

HJÄRTAT ÄR PÅ VÄG <3

.

PLUGG, STAN OCH NU ÅTER PLUGG. SEDAN BLIR DET ÄLSKLINGEN VID SEX.

-

RSS 2.0