SKOLDAGEN ÄR NU ÖVER

Skoldagen är slut och jag är åter hemma. Sitter och myser framför tv:n ska ta något att fika och bara mysa till det. Blir nog lite senare att kolla in lite skolgrejor också. Full rulle med allt inom skolan just nu, mycket som händer. I morgon är det inte vilken dag som helst heller, vet inte riktigt om jag bör berätta något än eller inte så därför väntar jag. Om det äns kommer bli att jag berättar. Men oavsett så är i morgon 1 september en speceill skoldag, varför kommer jag själv att veta då jag kollar tillbaka.
Nu ska jag gå och ta en utav våra goda bullar som vi bakade nu i helgen, den blev riktigt riktigt goda.

SVENSKA

Sitter just nu på svenska lektion, har precis läst klart en text som ska diskuteras. Efter svenska vi ha en lektion och efter det så är dagen slut, alltså är det inte så långt kvar utav skoldagen.

Ska nog stänga ner det här och återgå till texten, verkar som att de andra i min grupp snart är redo och berädda att diskutera. Känner mig laddad, dock så var texten ganska seg. Jag hör av mig senare igen. Ha det så bra

LÄGGDAGS, GOD NATT

Jag är riktigt trött och sliten och ska dräför stänga av tv:n och sova. Klockan rinner iväg och jag är riktigt trött. Skola i morgon är det också, men snart är det helg. Börjar tidigt i morgon så det är bra att komma i säng ganska tidigt då jag inte mår så jättebra.

Men nu väntar min varma säng på mig. Vi hörs igen i morgon, god natt och sov gott.

STUDIER OCH SEDAN ROBINSON

Dagen idag har varit jobbig, har och är väldigt täppt i min nästa. Hade feber i går då jag kom hem från skolan, den var bättre i morse så jag tog mig dit. Men som sagt, min kropp känns att det inte är helt 100 frisk.

Men jag stod ut hela dagen och är nu hemma. Sedan jag kom hem så har pysslat och donat, ätit middag och pluggat, ska ge det sista inom pluggen nu till klockan åtta då jag kommer ta plats framför tv:n för att se på robinson. Tycker att den här säsongen verkar lite kenpig, men det ge nog sig idag. Men nu måste jag sluta prata om tvprogram och ge mit åter in i studierna. Ha det bra så länge.

VÄNTAR PÅ SKJUTS

Väntar just nu på att mamma ska komma och hämta mig. Vi ska åka och hämta hunden, ska bli kul att få se hut han har haft det på dagis. Jag hör av mig mer då jag kommer hem, min skjuts kommer nog när som helst!

SVENSKA

Ska strax till att ha svenska, inte jättelång dag idag. Mår inte så jättebra, så jag längtar tills jag får sluta och åka hem och vila. Har även en del solgrejor som måste göras. Men nu kommer läraren, jag hör av mig senare! 

PÅ VÄG ATT BLI SJUK?

Hejsan! Mina näsa bara rinner och rinner och jag känner mig inte alls så kry. Jobbat att vara rinnig i näsan och alldeles igen täppt. Var ju som sagt på möte idag klockan fem, var ca. klar en timme senare. Var riktigt givande samtal med J, fick reda på lite mer hur det var och pratade med honom om hur ”läget” är just nu och olika planer. Vi ska ringa i morgon och ev. så kanske jag kommer att kunna hälsa på A och vara med henne på onsdag och torsdag, vi får se hur det blir. Jag hoppas att det kommer vara bra. Jag vill inte säga så mycket eftersom inget är bestämt. Men som jag sa, så hoppas jag att allt kommer bli bra och lösa sig på bästa sätt.

 

Just nu har jag bäddat ner mig i sängen, värmedynan är på, näsdukar vid min sida och nässpray lika så- är alltså laddad att tampas med nattens sömn. Vill inte vara allt för trött och sliten i morgon bitti och för den delen heller inte jättesjuk. Men det återstår och se hur jag känner mig, tycker i alla fall att det är bäst att komma i säng nu. Lika bra att få många sovtimmar. Sovmorgon har jag i morgon också, så sömnen är det inga större problem med bara jag kan sova hyfsat så!

 

Nu väntar ett oth avsnitt på mig, kanske blir det så att jag hinner somna innan huvudet ens hunnit nudda kudden, haha! Oavsett så ska jag göra mig klar för natten. God natt och sov så gott hör av mig igen i morgon!


BAKOM VITA GARDINER

Ibland nyper jag mej själv i armen för att se om det här är på riktigt.
och varje gång gör det ont för att det är verklighet. 
Och då börjar det alltid kittla och krypa i magen på mej, 
Som fjärilar. Eller som att någon kittlar mej inifrån 
samtidigt ler jag, ler för att det är så otroligt. 
Otroligt att man kan ha det såhär. 
Så himla vackert, dag in. Dag ut.

SLUTAT

Har äntligen slutat, eller jag äntligen och äntligen var väl att ta i! Dagen känns som att den har gått extremt fort. Är i alla fall åter hemma hade tänkt att ta det lugn i soffan ett tag. Sedan blir det kanske att ta tag i lite skolarbeten och senare i eftermiddag har jag ett "hemligtmöte", tänkte berätta mer om det då jag är klar från mötet.

Blev extremt sugen på ett äpple, haha. Ska nog gå och ta ett. Vi hörs senare.

GOD MORGON

God morgon, jag har sovit riktigt gott inatt. Vaknade lite senare än vad jag hade tänkt, men en varm och gosig säng är svår att säga motstå. Just nu så ser jag på eva och adam på canal +, har nyss ätit frukost och borstat tänderna. Ska snart kolla så jag fått med mig allt i väskan.

Är en ganska kort dag idag, men har möte senare i eftermidag. Är lite nervös inför mötet jag har i eftermiddag, kan berätta mer om det senare. Men det ska bli kul, trevligt och kanske lite hemskt (?). Men nu först är det skola, sega ämnen är det idag också! Men aja, gäller bara att stå ut haha!

NÄR JAG HÖR DINA ANDETAG


Nu ska jag till att sova. Har sovmorgon i morgon, känns skönt att få sova ut utan att behöva tänka på klockan allt för mycket! Innan det är sovdags ska jag säga god batt till K, har smsar med honom nu ikväll. Han verkar ha det kanonbra, jag hoppas han kommer att trivas. Ska bli kul att få åka och hälsa på honom! Spännande att få se hur han bor, har ju bara sätt bilder och det verkar riktigt mysigt! Ska nog sätta på ett efterlängtat avsnitt av oth, var ett bra tag sedan jag såg på det (eller rättare sagt allt för många dagar, haha). God natt och sov så gott alla 

FILM

Nu blir det till att se hur många lingon finns det i världen. Hoppas ni får se trevlig söndagkväll.

PLANERING SPRACK

Min planering sprack då jag sisådär strax före sex skulle övningsköra till träningen där det inte fanns några tränare. Att jag då istället fick köra åter hem och fortsätta med mina studerier. Som inte resulterat i så mycket gjort. Men det är söndag, söndagkväll. Vilket känns ganska meningslöst egentligen att fortsätta försöka få något gjort nu när det gäller skolarbeten.

Under den här helgen har jag, nästan gjort klart källkritikupg. (som senast ska in på fredag), gjort klart mattetalena (som ska vara klar till på onsdag) och småkollat på lite spanskagramatik som vi ska ha prov/test på nu på torsdag. Eller vi skulle fräscha upp våra minnen så skulle vi leka (?) eller hur det nu var under letkionen. Nu när jag tänker efter och skriver vad jag gjort och vad vi har så är det egentligen inte så mycket som händer, men det känns ganska mycket. Gäller bara att göra klart saker så fort jag får de så jag slipper sitter med inlämningar sista dagarna. Är så skönt då jag fått något gjort och kan checka av det från min "att göra lista".

ÖVNINGSKÖRT OCH NU ÅTER TILL MATTEVÄRLDEN

Har nyss kommit åter efter att ha varit ute och övningskört. Vi åkte runt en hel del och stannade till hos mormor för att titta titt. Var ute och körde i över en timme tror jag närmare bestämt det blev nu i efterhand.

Jobbade lite matte innan vi begav oss ut på vägarna och ska nu fortsätta göra lite mer tal. Sedan blir det nog att äta middag och möjligen kolla lite till på källkritikupg. Vi får se hur långt tiden räcker med det jag hade tänkt att hinna med. Men nu, är det dags att slå igång miniräknarna och hjärncellerna igen!

BULLBAK OCH KÄLLKRITIKSUPPGIFT

Halloj! Sitter uppe i köket gör lite skolarbeten och ska snart hjälpa till med bullbak, så snart kommer det lukta go bullar i hela huset.

Nu först så ska jag envisas med att fortsätta och komma längre fram i min källkritikuppgift. Skulle så gärna vilja ha den klar idag så jag slipper arbeta med den i veckan. Har en hel del andra saker som jag har att göra i veckan så då känns det skönt om jag kunde få källkritiksuppgiften klar och inskickad.

FILMMYS

Har hela kvällen sett på tv och myst. Åskat har det också gjort under tiden, och regnet smattrar utanför fönstret dock är det väldigt varmt ute. På tv:n just nu går det Arn, en fruktansvärt hemskt, sorgsen och bra film. Ska fortsätta äta chips, mysa på och luta mig tillbaka i soffan. Tvecksamt om det blir något mer inlägg ikväll så säger därför nu god natt och sov så gott.

SPOTIFY

Har hittat en underbar lista på spotify, som bara gör mig glad, sprudlande av lycka och ett stort brett leende på läpparna. Jag bli glad, så så glad. Varför vet jag inte, men det är sådär härligt. Jag tänker på dig. Jag vill vara med dig, jag vill vara med dig nu. Jag struntar i att du är sjuk. För jag vill bara träffa dig. Kolla in i dina fina ögon och prata med dig tills vi båda börjar skratta. Jag saknar dig, ja jag gör ju faktiskt det.

HEMMA

Nu är jag hemma igen efter att ha varit och hälsat på min kusin. Satt och pratade och lekte med honom lite. Innan vi får hem så åkte vi och köpte en film- hur många lingon finns det i världen. Har inte hunnit sett den än, men har hört att den ska vara riktigt bra. Blir nog till att se det ikväll, eller i morgon.

Nu ska jag arbeta lite med en källkritik uppgift och sedan kanske baka bullar.

SJUKHUSET

En av mina kusiner på 6 år ligger på sjukhuset, vi ska snart åka och hälsa på honom. Stackars liten, han har legat inne sedan i torsdags och ska ligger över hela helgen och kanske längre. Hoppas han blir bättre snart så han kan få åka hem.

Så nu tänker jag göra mig klar för att sedan åka och gästa min kusin, som kommer bli så glas så då han får träffa sin kusin!

TRUE TALENT

Kan börja med att säga god morgon! Igår var jag så fruktansvärt trött så efter att vi hade haft gäster så somnade jag på vägen in till sängen.

Då jag kom hem, vid fem tiden, efter att ha varit och handlat några smådelar så la jag mig i soffan för att vila lite. Kollade på true talent och bara myste. Somnade till ett lite tag och blev väckt precis då vårt främmande kom. Vi hade en jättetrevlig kväll, god mat, mycket snack och trevligt främmande.

 

Jag och A var ute och gick, pratade som alltid lika mycket och tokigt. Var kul att då träffa henne efter att hon varit utomlands, men jag höll färgen för att vara brunare en henne, hehe!

 

När de åkte hem vid midnatt så var jag så trött så jag gick och la mig med desamma och därför blev det ingen uppdatering i kväll. Var så skönt att få lägga sig ner och få vila, känner att jag fått ganska lite sömn den här veckan, det har hänt så mycket. Så det är det skönt, underbart rättare sagt med att äntligen ha helgen. Ju nu så ligger jag i sängen och ser på lite true talent, ett riktigt bra program som jag missat då det gick på tv:n nu i veckan, var b.la. med K och tränat då det visades. Men nu ni, ska jag fortsätta kolla och mysa av mig helgen!


VILA

Att äntligen få vara hemma igen känns skönt. Riktigt riktigt underbart sköönt! Ska nog vila lite, känner mig helt slut. Känns inte alls som att jag endast gått i skolan knappt en vecka. Senare ikväll blir det tjejkväll hemma hos oss. Ska bli mysigt, tror det är bäst att jag är pigg då så en vila sitter alldeles perfekt nu.

INTE JÄTTELÅNGT KVAR

NU VILL JAG SLUTA

LEKTIONS DAGS

Sista dagen på veckan och jag har långdag. Känns lite segt nu och jag är lite trött, trots att jag kom i säng i tid! Men det gäller att stå ut dagen, i kväll ska min vän A komma till mig. Hon har varit utomlands kom hem i slutet av helgen som gått, så det ska bli roligt att få träffa henne.

 

I går kväll så smsade P mig, det var roligt att få prata med honom. Han låg och såg på tv:n med tänd brasa, lät riktigt mysigt. Han har varit sjuk hela veckan, och skulle troligtvis orka med skola i morgon. Jobb han ikväll också, stackaren. Han var inte så sugen på att jobba alltså. Efter att ha varit sjuk och ska sätta igång med jobb med desamma. Men han sa att han fick se om han skulle orka dra sig dit eller inte. Var likadant på lördag.


GOD NATT

Nu ska jag sova, god natt

MYCKET SOM HÄNDE IDAG. OCKSÅ!

Nu är jag klar med uppgiften, det är inte inskickad än med snart så. Ska bara läsa igenom den någon gång och sedan är det fixat! Skönt på något sätt att ha satt igång med skolsaker på riktigt. Skoldagen idag hände det en massa, b.la. så startade vi med fek. och det var då vi fick första inlämningsuppgiften som skulle in redan idag (den jag suttit och slutfört nu när jag kom hem). Engelska har vi också hade, och då gick vi igen vad vi skulle hålla på med nu de första veckorna, hennes "regler och krav" och vi fick även göra "mina mål" som vi får göra i alla nystartae kurser. Vi fick även hämta läseböcker som vi ska sätta igång och läsa nu, pocket boken ligger på ca. 400 sidor (!!) helt galet sjuk! Har inte startat med den än, men lär nog göra det under helgen. På matten har det också hänt en hel del, med tanke på att det var första lektionen. Vi fick en varin mattebok, hade genomgång och satt igång med att räkna med desamma nästan.

F var sjuk idag (eller rättare sagt- hon opererade bort en tand) hon har missat så sjukt mycket. Det kanske inte alls låter mycket så här men det är riktigt mycket. Hon kommer säkert vara hemma i morgon också, hon får t.ex. inte ut matteboken eller något eftersom hon är hemma och i morgon har vi mer matte och då kommer vi komma ännu längre. Det är genomgångar hon missar osv. Har gjort det bästa med att förklara dagens inlämning för henne men det är alltid svårare då man inte har suttit med själv och lyssnat för att lyckas som det ska vara, även fast jag berättat för henne!

SITTER MED SKOLUPPGIFT

Har kommit hem och sitter just nu ätandes på ett äpple och skriver på uppgiften jag inte han klart med tidigare idag. Tänkte egentligen inte säga så mycket eftersom jag måste fortsätta skriva så jag hör av mig igen senare.

LUNCHRAST

Just nu är det lunchrast. Har nyss ätit mat, så nu är jag mätt och belåten. Har precis öppnat ett worddokument som jag påbörjade i morse. Inlämningen på den idag. Har lite kvar att färdiställa sedan är det bara att skicka in. Skolan har dragit igån på allvar, det är nu det gäller. Snart är det min tur att ta studenten, innan dess är det massa hårda studier som gäller. Jag känner att det kliar i fingrarna efter att äntligen få prestera, jag ser fram emot ett roligt men tufft läsår.

Har insett att jag kanske inte kommer hinna klart, lektion börjar nämlingen om tio minuter. Bäst jag förflyttar mig till rätt klassrum och gör mig redo för en ny lektion. Får alltså fortsätta med uppgiften när jag kommer hem. Hör av mig senare under dagen. Ha det så bra.

GOD MORGON, GOD MORGOON!

God morgon, har sovit bra i natt. Har haft en del virrnade drömmar osv. men jag är hyfsat pigg nu. Pratade en del med A i går kväll/ natt. Var ett bra tag sedan vi pratades vid senast så det var riktigt roligt att han hörde av sig. Fick en del goda råd av honom och så där. En väldigt trevlig och gullig kille. Kanske kommer vi ses snart igen.

 

Nu har jag kommit upp, kommit halvvägs med att göra mig klar för skoldagen. Känner mig nervös inför idag, vet inte varför eller egentligen tror jag att jag vet men vill inte erkänna det för mig själv kanske? Näväl, oavsett så är det torsdag idag och inte alls långt kvar till helg. Helgerna ser man mycket fram emot nu när skolan har dragit igen. Inte alls många lektioner kvar heller för den delen. Ska bli spännande att få träffa b.la. eng. läraren idag, hoppas hon är mycket bättre idag än vad hon var då träffade henne sist. Att hon är mer … go(?) kan man säga så? Oavsett så hoppas jag något sådant.

 

Men nu så gäller det att göra sig klar för att inte komma för sent till skolan, vilket jag inte tror kommer ske då jag har gott om tid på mig att hinna. Jag önskar er en bra dag och att ni inte har halt för mycket i skolan (ni som går).


GOD NATT

Nu ska jag fixa mig och gå och sova. Kommer sommna med desamma. Är helt uttömd av all min energi, ska bli riktigt skönt att få sova må jag säga. Kommer tänka och drömma mycket i natt. Hör av mig igen i morgon, sov gott.

OVERKLIG DAG

Vilken dag, vet inte i vilket ände jag ska börja. Har varken haft tiden eller vetat vad jag ska säga. Dagen känns om en riktigt overklig dröm!

 

Min favoritlärare på skolan J, ska sluta. Känns så fruktansvärt synd. Att behöva byta lärare i exakt alla ämnen och då det går så längta att den jag verkligen gillar, har förtroende för och trivs med som lärare slutar känns allt jobbigt och jag har svårt att veta vad jag ska göra. Har fällt en mängd tårar (hur löjligt det än låter, men han var riktigt riktigt riktigt bra!!!) och som jag sagt så tycker jag att det är så fruktansvärt synd. Min J**is! *snyft*.

 

På skolan idag så hade vi klasskampen, en tävling där det är en mängder av olika uppdrag vi ska göra som stojiga och roliga. Vissa mer krävande och svårare än andra, b.la. så skulle få vi fram en studentmössa från en som gick ut förra året, få fram tio chokladbollar, bilda ett godistorn med tio olika godissorter, få fram en fjälvandringsväska med rätt packning och allt i, en person som var redo för att ge sig ut på fjällen och vandra med rätt kläder, två danser med musik till, fem olika löv från fem olika träd, osv. osv. Tävling är en tradition på skolan och inte någon mindre än vår klass kammande hem priset detta år. Vi arbetade tillsammans och hade ett grymt samarbete! Riktigt roligt att klassen arbetade så bra tillsammans. Tävlingen gick ut på att samla så mycket poäng som möjligt, tio var som högt poäng. J, var den som dömde oss och en utav sakerna som stod med på papperet var att *fjäska* inför domaren. Vår domare var då J, och vi beslöt oss för att skriva en sång som vi skulle sjunga till honom där vi b.la. nämnde hur hemskt vi tycke att det ska bli att han ska sluta, vilken duktigt och fantastisk lärare han har varit. Han satt där och fick tårar i ögonen (nästan så att det började rinna på oss elever också) och blev så rörd. Han sa att vi fick tio plus plus plus! Han tyckte vi var så duktigt på alla delar och gav oss plus i kanten på många utav ”grenarna”. Hua, så fin denna lärare är. Han ser alla och är så omtänksam.

 

Förutom det jag redan berättat så har jag träffat K, efter att jag slutade. Var hemma en stund innan, gick ut med hunden och landade lite. Men vid strax före fem  så mötte K upp mig och vi landade hos honom. Hade en del att snacka om och hade en allmänt trevlig kväll tillsammans. En del av hans släkt kom och jag blev lite fachinerad över att hans farmor var så pigg, hehe. En gullig tant! Vi började även se på en film med det blev aldrig att vi såg klart hela. Fick skjuts hem av honom och kom hem nästan alldeles nyss. Det var jättekul att få träffa honom och prata precis innan han ska åka. Han flyttar nämligen i morgon. Känns konstig, märkligt, synd och på något sätt bra (?) (vet inte riktigt hur jag ska förklara att det känns bra. Inte bra bra, utan … ja…). Så vi har haft en uberbra kväll tillsammans. Då vi stod utanför mig så satt vi i bilen ett bra tag och bara pratade. Att han ska ”ge sig av” och börja plugga på annan plats, en plats så långt ifrån mig.. Han sa att jag skulle komma till honom och hälsa på, och absolut måste jag göra det. Se om han klarar av att steka köttbullar och koka makaroner samtidigt, hehe! Vi bestämde även att han skulle höra av sig då han hade kommit ner och berättade hur allt var. Han har just nu inte någon telefon, eller en telefon som är halv trasig. Men en ny är på väg kommer i början av nästa vecka.

 

Hela dagen känns overklig. Om jag ska vara riktigt ärlig så blev jag paff då Kristoffer ringde mig och sa att han ville ses, fastän han hade sagt att han skulle höra av sig idag. Ja, ni hör ju… Vet inte riktigt vad jag ska säga. Men det känns som sagt roligt att ha fått träffat honom och att vi vann tävlingen på skolan idag. Mindre roligt, mycket mycket mycket mindre roligt att J ska sluta. Får se vad som händer nu. Men sova kommer jag nog inte alls ha några problem med, känner mig alldeles utmattad från idag.



MIN RUMPA

Har nu kommit ut från duschen och kan påpeka att jag knappt kan gå för min rumpa gör såå ont. Fattar inte att jag har lyckats få så här mycket träningvärk och att det gick så fort. Men jag måste ju erkänna att det är lite små skönt också!

Ska snart krypa till sängs, skola som vanligt i morgon. Lektioner enligt schema är det också. Ska bli spännande att få träffa de nya lärarna och få se hur de är. Men nu först är det en härligt nattsömn som gäller, ska nog lägga mig i sängen ganska snart och ett oth avsnitt kommer säkert att knäppas på! Därför blir det inga mer inlägg mer ikväll, ni får sova så gott. Hoppas ni haft en bra dag.

FRILUFTSDAG

Har inte rört datorn något mer sedan förra inlägget så därför det blivit ont om uppdateringar. Har som sagt legat ute i solen och fått lite ytterligare färg på kinderna. Har även varit iväg och handlat och varit ute och gått. Som att jag inte gått tillräckligt idag, haha (skämt å sido!!).

 

Idag så började jag som sagt skolan, så i morse så befann jag mig inom skolans byggnader. Mötte upp en kompis så gick vi tillsammans in. Det var kul att få träffa alla igen, jag har saknat en hel del utav dem. Det första vi fick göra då vi kom var att få möta våra mentorer, vi har fått en ny som verkar vara helt okej. Bättre än vad jag trodde hon skulle vara så det känns riktigt bra.

 

Efter att vi pratat en del med de så gick de igenom vad vi skulle hitta på för grejer idag. Blev indelade (eller vi fick dela in oss själva) i par på max fem personer och fick utdelat två papper, ena papperet var en karta och det andra ett ”formulär”. Utifrån dessa så skulle vi ute och ”orientera” och på varje station var det olika banor vi tillsammans i gruppen skulle göra. Samarbete sattes som en hög fokus. Vårt samarbete var briljant och jag tillsammans med min grupp hade en riktigt rolig dag!

 

Vi har b.la. fått spela minigolf där det gällde att få så få slag som möjligt tillsammans i gruppen. Vi skulle förflytta oss med vissa många ben i marken på en viss utmarkerad sträcka. Lyckas tända en eld med hjälp av saker från endast skogen till hjälp fick vi tre tändstickor.  Vi fick olika rebusar och kluriga frågor som vi gemensamt i gruppen skulle försöka klura ut. En annan station var att snurra runt en pinne tio var med framlutat ansikte (snacka om att man blev yr!). Lyckas värma vatten med hjälp av stomfkök som vi själva skulle få igång. Få ner en ledtråd som var uppsatt högt upp i ett träd via en lina högg upp o luften. Alla aktiviteter gick på tid eller var tidsbegränsade så det var viktigt att lyckas med uppdraget på så kort tid som möjligt. Ju bättre man var ju högre poäng fick man! Ja, dagen var kanonrolig. Lågt fick vi gå mellan stationerna och att ens hitta vissa blev en svår uppgift ibland! Men vi lyckades med ett leende på läpparna.

 

Nu ska jag snart träna. Ska bli spännande att se hur mycket träningsvärk jag kommer ha i morgon. Känner nämligen redan nu av i rumpan sedan dagens träning då jag hade min ”rumpskor” på fötterna. Haha, hör av mig efter träningen.


KÄMPE SLITSAM DAG

Efter en kämpe slitsam dag så är jag nu åter. Har kommit in, slängt av mig kläderna, tagit lite svalkande dryck och boken i hösta högg med mig ut på altanen där lag nu pyst ner i en solstol. Hör av mig lite närmare senare vad jag har gjort under dagen!

DAGEN D!

Nu har jag vaknat, duschat, ätit frukost och fixat mig. Insåg för ett litet tag sedan att jag lyckades ställa klockan lite väl tidigt, men det är skönt att vara klar. Sitter just nu i soffan och ser på vakna med the voice, en mysig start på första skoldagen. Ska snart ringa en i klassen för att bestämma och checka av lite.

Jag hör av mig något mer under dagen, jag önskar er alla en trevlig dag.

LÄGGDAGS FÖR MIG DEL

Nu är klockan mycket. Skola som gäller i morgon, klockan är ställd på en tid jag inte alls är van vid att kliva upp! Men det ska bli skönt. Skönt att få komma in i normala rutiner igen.

P stackarn skulle komma hem vid tio tiden nu på kvällen med kommer att komma hem vid ett tiden i stället. Stackarn sitter fast, förkykd är han också. Alla fyra sitter nu och väntar på att få komma hem till sina sängar och sova, alla fyra snyter sig i rad! Hehe, lite gulligt är det faktiskt. Innan de skulle åka var de alla rädda för att bli sjuka och nu när de är på väg hem igen så har alla åkt på en förkylning! Skola är det för de i morgon också, lite tur har de eftersom de efter lunch. Så sova ut får de göra vilket är bra, hoppas de inte blir riktigt sjuka nu bara.
'
K har jag också pratat med, vi ska hinnas ses innan han åker. Dagar har vi inte än bokat helt med det pratas om onsdag. Vi får höras av närmare om det i morgon för nu ska jag sova och klockan är mycket. Som sagt, klockan är ställd på en tid i morgon som jag inte alls är van att kliva upp vid! Sov gott alla.

DAGEN

Tjena hallå hej! Musik på högsta volym (nästan) och dubbel nougat i min mun sittandes och filosoferar. I morgon är det skolstart och det är helt galet! Känns bra men samtidigt nervöst, har nämligen nya lärare i alla ämnen förutom ett!! Men det ska bli skönt att komma tillbaka, att få träffa alla elever plus lärare!

Hade tänkt att baka bullar nu eftersom det inte blev av nu i helgen. Men jag vet inte om det blir för sent, eftersom klockan är ganska mycket (för att sätta igång med bullbakning). Annars blir det nog att förbereda sig inför morgondagen, fastän kläder och allt är valt. Har underdagen b.la. packat väskan, fixat i almanackan, hjälpt pappa med saker och även försökt ta vara på sista dagen utav sommarlovet!

Just nu ser jag på tv, hör av mig med ett till inlägg innana det är läggdags.


SOFFHÄNG

Har precis mummsat i mig lucnh, det fick bli thairester från i helgen. Riktigt gott och mättande. Just nu sitter jag i soffan med en film på, observera att det är mitt på dagen!! Inget som brukar ske för mig. Men som sagt, det är sista dagen av sommarlovet och städningen av mitt rum är klart! Tror faktiskt att jag snart ska ta kameran i högsta högg och gå ut för att fota lite. Har svårt att sluta pilla på min nikon!

STÄDPROJEKT

Nu har jag vaknat och har nytt påbörjat en städning på mitt rum samt ränsning av kläder. Som sagt så är det sista sommarlovsdagen idag och det känns skönt, nervöst och roligt! Jag kommer vara fylld av skoltankar hela dagen skulle jag tro, precis som det ska vara! Men undertiden måste jag fortsätta med mitt rum. Jag höra av mig senare under dagen.

SOV DAGS

Har precis sätt en fruktansvärt hemsk och dålig film! Nu ska jag gå och lägga mig. I morgon är det sista dagen på sommarlovet, den ska jag njuta av riktigt riktigt mycket! Sov gott.


SISTA DAGEN PÅ VECKAN

Okej, vart ska jag börja. Har inte alls uppdaterat idag, vilket beror på att jag har haft fullt upp och njutit av att fortfarande vara ledig.

 

Men nu är jag här och tänkte berätta om min underbara dag. Dagen började med att jag vaknade vid nio tiden, låg och drog mig ett tag. Luktade på mina kuddar och kände hur underbart de luktade. Jag hade svårt att komma upp för doften och den varma sängen var nästan alldeles för skön. Men jag kom upp vid halv tio (vilket egentligen var väldigt bra tid).

 

Stressade inte alls under förmiddagen, åt frukost ute i det fina vädret som varit idag och njöt av solen. Gjorde mig klar och åkte sedan på marknad. Gick runt i flera timmar, kollade runt och fick åt mig några fynd. Åt lunch där och fick ont i ryggen. Träffade på massa folk vi kände hände också.

 

Efter att ha varit på marknaden så åkte jag hem. Och inte långtid efter att jag hade kommit hem så åkte jag iväg på en fotografaffär för att kolla på en ny systemkamera för att förhoppningsvis hitta en ny då den jag hade (NIKON D90) har gjort sitt. Pratade med en väldigt duktig och trevlig kille där som hjälpte mig. Det slutade med att vi var där väldigt länge och med oss ut därifrån hade jag i händerna en ny systemkamera. Lyckan inom mig nu, efter att ha pillat och testat den ny oöverstiglig. Den är helt enormt bra och jag är helt obeskrivbart lycklig! Har hela kvällen sprungit funt för att testa min nya tekniska pryl. Alla inställningar sker på nytillkomlingen helt manuellt och det är helt magiskt att pillra sig fram. Jag kommer utvecklas grymt mycket inom mitt fotointresse med hjälp av den hör kameran. På min förra D90 så fotade jag oftast manuellt, men inte alltid så det känns nu jättekul att jag bara ha den möjligheten och kommer därför lära mig mycket nytt!

 

Förutom att fota så har jag fixat lite här hemma. Det var tänkt att vi skulle baka bullar idag också, men eftersom vi inte hade jäst hemma så blir det bullbak någon dag under veckan istället. Fungerar alldeles utmärkt det också, då dagen redan har varit fullbokad. Det var även tänkt att vi under kvällen skulle ge oss ut och fota, men det blev inställt och blir troligtvis i morgon istället. Mycket som ska hända även i morgon och ska därför försöka komma i säng i tid. Därför ska jag nu börja förbereda inför den nya veckan!


KLOCKAN RINNER IVÄG

Nu är tv avstängd och jag är trött. Riktigt trött. Nu ska det till att försöka sovas som jag trot inte alls är några problem då det kommer gäspning på gäspning från mig.

I morgon är det söndag. Snart ny vecka och skola igen. Låter otroligt! Fort tiden går, alldeles för fort ibland! Men detska bli skönt att komma igång igen. Men nu fört är det helg. I morgon, söndag, så ska jag ge ett försök till att baka bullar. Ska bli spännande och se om jag lyckas. Var riktigt länge sedan jag gjorde det (då jag var liten) tillsammans med min mormor som till och med då gjorde större delen av bakningen. Men i morgon är det min tur att försöka med något bakverk själv haha! Eller lite hjälp från familjen tror jag rycker in, kan nog behövas. Förutom bakning så ska jag hinna med att kolla på en ny kamera. Det ska bli spännande. Kanske finner jag en ny sådan underbar sak. Min nuvarande systemkamera är sönder, dock fungerar det till och från. Men går inte alltid att lita på. Så därför tänker jag lägga ner pengar på en ny och har kollat runt och läst om olika på datorn och även pratat med en vän osm är fotograd. Men tänker att det också är bra att snacka med de på en riktigt fotogafaffär för att se vad de har att säga och höra deras tipps.
'
Men nu ni. Klockan drar iväg. Ska förösk att inte sova allt för länge i morgon också. Som sagt, söndag i morgon och snart drar skolan igång. Bäst att vara pigg och utvilad i morgon så jag orkar med de saker jag har planerat. Bullbaket låter spännande, undrar om jag lyckas med mina söta bakelser. Sov gott alla. Hör av mig i morgon igen.

KÄNSLOR

Jag har en jobbig känsla inom mig att det skulle bli något mellan min vän och en annan under dessa dagar. Fastän jag vet att det inte kommer bli så för att hon är ingen i han stil. Så egentligen behöver jag inte alls vara "orolig" eller vad jag nu är haha.

Han loggade in på fb för ett tag sedan och har pratat med mig ett bra tag. Nu har han dock gott, eftersom tid på internettcafet gick ut. Han började skriva till mig och det gjorde mig glad. Jag kunde lugna ner mig. Undra varför jag egentligen känner så här. Kan tänka mig att det är på grund av en person som snart ska flytt till "ön". En som jag är beviken på.
'
Men nu ni ska jag mysa i soffan och snaka skit. Ni får ha en trevlig lördag alla.

ÅTER

Hemma och åter. Har haft en riktigt mysigt dag ute på vägarna och en massa stopp efter vägen. Kom hem med en massa kassar gjorde vi också. Körde gjorde jag med som jag sa tidigare och det gick finemang, dock körde jag en automatbil idag. Men det gick hur bra som helst, körning som körning och då man kör vid trafiken är det mycket annat att kolla på också.
Nu är jag som sagt hemma, känner mig riktigt sliten! Haha, tar på krafterna att köra och gå runt och kolla på saker en hel dag. Ska nog bara ta det lugnt nu, har inget direkt planerat. Får se vad som händer. Hör av mig senare.

GÖR VÄGARNA OSÄKRA! ELLER?

Vaknade vid nio och tio var vi ute på vägarna. Jag bakom ratten körandes. Riktigt skoj att övningsköra. Just nu har vi stannat till för att sträcka på gasfoten (hehe) eller rättare sagt sträcka på sig efter att ha suttit stilla ett tag och tyckte då att det var läge att uppdatera lite. Hålla uppdateringarna igång liksom!

YOU ARE WONDERFULL.

Jag hoppas tror och vill att du är nått för mig. Att ligga och smsa med dig så här dags och önska att jag kunde få vara med dig här och nu. Tänker på dig, tänker extremt på dig. Du är väldigt gullig, snäll och rar!

FREDAGSMYS

Har precis ätit kinamat, sååå gott. Hyrt film och köpt godis har vi också gjort. En riktigt mysigt fredag kommer jag ha. Smsa med P kommer jag också göra, då jag har fått en uppdatering av honom nu under kvällen hur de har det i värmen. De har b.la. haft 42 grader idag! Men de lever livet och har det riktigt bra.

Men nu ska här sättas på en film. Hoppas ni får en kanon kväll.

JAG HAR GJORT RÄTT VAL

Det är fredag och jag har gjort ett val, ett val som just nu känns lite i magen men jag vet innerst inne att jag har gjort rätt val. Så sammtidigt känns det så himla bra och rätt. Då jag tänker efter så vet jag att en "suparfest" med dina kompisar inte passar mig, helt fel tillfälle att lära känna de.

Jag tycker det är väldigt lågt av dig att inte svara på mitt sms som jag skickade till dig i tisdags. Men egentligen, ska jag bli förvånad? Inte då det gäller dig tror jag!

UNDERBART UTE I SOLEN

Njuter fortfarande ute i solen, skönt att kunna njuta av en sådan här underbar dag precis innan skolan drar igång. Kunna bättra på brännan in i det sista hehe!

+

+ fråga om saker jag inte vill ha svar på.
+ säga sanningen till någon som saknar förmågan att förstå.
+ öppna mig för någon som inte bryr sig.
+ jämföra två människor jag verkligen tycker om, fast på olika sätt.
+ vara full av förväntningar när jag vet jag kommer bli sviken.
+ vara super trevlig och glad, mot någon bitter och tråkig person.

SOOOL

Strålande sol ute, nu ska jag bege mig utåt för att ta vara på dagen! Hör av mig senare under dagen.

GOD MORGON

Upp och hoppa tor slå i trumman bror, det är dans ut i vallhalli natt!

SVALESKÄR

Har haft fullt upp med att sms med P ikväll. Roligt att höra hur mysigt de har det och vad de hittar på för äventyr. Men just nu så är jag fri från telefonen (hehe) och ska varva ner denna torsdag med att se på svaleskär och bara ta det lugnt. Som jag sakt tidigare så är det en ganska bra serie som en kompis i början av sommaren fick mig att börja se på.

Men nu hör jag hur avsittet har börar gå, om jag inte hör av mig senare så har jag antagligen somnat, så i fall att så önskar jag er en god nattsömn och en fortsatt trevlig kväll. Hör om inte annar av mig igen i morgon.

SMS FRÅN DIG

Jag smsade dig för att höra hur ni hade det i värmen, till min förvåning var det inte du som svarade utan F! Roligt och konstigt nog lite pinsamt, haha. Du låg och vilade vilket jag tyckte var gulligt.

REDIGERINGSJOBB

Har varit och handlat och läst i min bok. Min älskade bok, den är så bra, riktigt riktigt bra. Me gusta! Ska nu, denna kväll, sätta igång och redigera en massa bilder. Skönt att få undan lite och faktiskt så ska det bli roligt att sätta sig med redigeringsjobb. Men hör av mig mer senare.

GÅTT IGENOM EN MASSA GAMLA MINNEN

Har suttiet hela morgon och gått i genom en massa gamla minnen, läst en massa sms och i mellan åt fått ett stort leende på mina läppar för hans enorma charmighet och fina ord. Mina ögon har även ibland fyllts av tårar, det är mycket fint men det finns också saker som är dåliga som gör en besviken. Men som ändå gör mig så stark och lyckig, för det är saker som aldrig skulle komma in i min värld att behandla någon annan på det sättet.

FRUKOST PÅ SÄNG

God morgon, hoppas ni alla sovit gott. Jag har sovit helt underbart skönt! Dagen verkar bli lika underbar den också. Har precis fått frukost på säng och bara njuter av den framför oth. Underbart! Om en vecka så här dags befinner jag mig istället på skolan så jag passar på att njuta extra mycket just nu.
Nu ska jag fortsätta äta min frukost hör av mig senare. Hoppas ni alla får en underbar dag.

Jag får rysningar bara jag tänker på dig. Jag saknar dig, jag saknar dig så. Jag vill att du ska komma hem, att jag ska få träffa dig, att jag ska få känna din dofta och få kolla in i dina alldeles underbara paralyserande fina bruna ögon som jag blir alldeles förälskad i. Att jag ska få vara med dig och prata om allt det vi missat undertiden du varit borta. Att jag ska få höra hur underbart ni har haft det och vad ni varit med om för äventyr. Att jag ska få känna din närhet och sväva upp på de rosa molnen jag gör då jag är med dig. Det är helt otroligt vad jag skulle vilja träffa dig nu nu nu, här och nu. Jag saknar att få höra din röst och få höra att iphonen plingar till på det där ”speciella sättet” då jag vet att det smset är just från dig för att du har en alldeles egen signal.

 

Jag kommer aldrig glömma vad du hade på dig första gången jag träffade dig, ett par mörkablåa jeans, en randig kortärmad tröja som gick i vitt och lila. Jag är ingen fantast i lila, men just den lila färgen, på just dig, kunde inte bli bättre. Till det hade du vanliga skor och en fin svart jacka. Det var ingen nervositet eller osäkerhet som sken genom dig, utan det var genom go och trevlig och en väldigt fin kille. Det kändes som att jag hade vunnit högsta vinsten på ett lotto! Att du kunde kliva ur bilen med ett leende på läpparna och prata med mig som att det var något vi hade gjort hur ofta som helst (om vi nu bortser från alla våra (masssor) utav sms)gjorde mig så glad.

 

Men snart kommer du hem och då ska vi ses. Jag längtar. Längtar att då träffa dig, att få se dig i några prigment mörkare (kan ana att du kommer i det mörkaste lager som går (observera nästan)). Jag har insett hur mycket lika vi har och det känns galet bra. Roligt. Spännande. Ja, mycket bra! Som sagt, jag saknar dig P. Tycker det är dags för dig att komma hem nu, hihi! Men jag kan sakna dig ett tag till faktiskt. Du får passa på att njuta, ta vara på solen och tiden med dina killkompisar i värmen. Snart drar skolan igång och kallare tider börjar närma sig, det är då skönt att tänka tillbaka på tiden utomlands, den varma temperatur som är helt underbar.

 

I miss you P ♥


BOKMAL

Har ikväll påbörjat nästa spännade bok i twilightserien, men har nu stoppat läsningen och istället satt igång oth. Fattar inte att jag har nästan kommit igenom alla sju säsonger snart. Kan se de hur ofta som helst, det är inget jag lessnar på. Helt enkelt ibland en mysig sysselsättning fram mot kvällen/ innan man ska sova.

Ibland går klockan så segt och ibland rena rama motsattsen! Helt otorligt. Känns som att klockan skulle vara mycket mer än nio vid det här laget! Så krypa till sängs kan jag verkligen inte göra än. Kanske borde jag vänta ett tag med att se på oth och istället ta en springrunda eller mysa med familjen? Någonting kan jag allt sysselsätta mig med innan det är sovdags.

BOKSLUKAD

Har varit alldeles uppsluckad av min twilightbook, men nu är den utläst och oj vad bra den var. Kanske ska jag fortsätta med nästa då jag redan är inne i sagans underbara värld? Har suttit ute i solen och fått sol och samtidigt läst. Nu blev det disigt, lagomt tills boken blev utläst och då gick jag in. Ska nog ta något att äta, hade fullt upp med att läsa så att tiden bara rusade iväg, så en macka och frukt blir lagom då frukosten blev ganska sen. Får bli en tidigt middag i stället. Blir ibland lite krångligt med måltiderna under lov. Men snart blir allt i sin "fröjd" igen. Hör av mig mer sedan.

MMM, MYSIGT. ELLER SÅ INTE!!!

Uscha, får rysningar nu när jag pratar med V. Uscha, uscha uscha. Äckligt att bara vara sådär "snuskig".

'


VINGLIG

Har precis varit med om en jätteotäck känsla. Jag vaknade för inte så länge sedan och klev upp, gick in på toaletten och när jag stod där inne vid handfatet så började allt svartna och jag blev alldeles vinglig och yr. Försökte så fort som möjligt att ta mig in till soffan för att lägga mig ner och då blev det bättre efter bara ett litet tag. Men fy vad hemskt det kändes. Vet någon vad det kan ha berott på?

Nåväl, nu är jag upp och känner mig bättre. Ska ta och göra något och äta. Sedan blir det kanske att gå ut i solen, det ser ut att vara finväder idag. Men får nog göra en bättre koll på det än att bara kolla ut genom förnstret. Hör av mig mer senare.

FILMHÄNG

Hej hopp, har längtat hela dagen åt att ägna mig åt bloggen men har inte riktigt haft den tiden. Ska försöka göra någonting åt det i morgon. Nu har jag lagt mig i sängen och denna dag, som tidigare dagar så är ett oth avsnitt påsatt. Ett skönt avslut på denna dag. Lär säkert dröja ett tag tills jag somnar, är alldeles för lätt att se flera avsnitt då man väl har börjar med ett! Det märkligt det där, haha.

Men som sagt, datorn ska nu stängas av och jag ska lägga mig till sängs för att se på film. I morgon är det en ny dag som väntar med andra planer och nya möjligheter. Dags att sova nu tycker jag, eller "sova" (se-på-film-sova). God natt.

MÖTE

Har precis avslutat ett möte med träningen. Gick brilliant. Nu är det bara att ladda inför kommande träning. Ska bli skönt att komma igång igen efter sommarlovet som har bestått av lite kalv kraslig träning!

Nu blir det att ta sig en kopp te och my framför en film!

FÖRLÅTELSE PÅ FÖRLÅTELSE, HUR LÅNG TROR DU ATT JAG GÅR?

Jag läser det du skrev till mig om och om igen utan att få någon större klarhet i det. Förlåtelse på förlåtelse, vem tror du att jag är egentligen? Blir less på att alltid höra samma ord från dig, ryck tag i dig själv och gör någonting åt din enorma feghet och osäkerhet. Fattar du inte att jag blir besviken på dig? Fattar du inte att jag kanske inte längre har lusten att bry mig då du sviker en? Då du en gång klarar av att säga dessa ord och stå rakt framför mig och kolla in i mina ögon då du säger det, då, då är det en helt annan sak. Tänk på det!

KLIPPT IHOP EN FILM

Har suttit och tjurat som en tjur med en film som jag nu har kampats färdigt med, den är klart!  Wohow, vad skönt det känns. Det blev det kanonbra också vilket gör mig ännu gladare! Nu ska jag istället sätta igång med lite plugg som jag egentligen skulle satt igång med istället för "filmen" men blev ombedd från träningen att klippa ihop klippena. Och wola, nu är det klart och filmen blev helt dunderbra!

Men som sagt, nu är det dags att öppna böckerna ett litet tag. Hör av mig senare.

SAMMANFATTNING FRÅN GÅRDAGEN OCH LÄGET NU.

Nu har jag fått en mat i magen och ska nu sätta igång med lite saker jag missade i går. B.la. ska jag fixa lite här hemma och ägna mig åt lite plugg. Igår så blev eftermiddagen och fram mot kvällen ägnad åt att kolla på saker till mitt rum, jag har nu hittat en säng och garderob vilket känns jättekul. Dock så kommer det tröja längre tid än jag trodde innan jag kommer kunna flytta ner då det är fullt upp med andra saker och grejer som ska fixat i rummet och så. Men jag längtar så och då gör det inget att få vänta ett tag.

Förutom att vara på saker-till-rummet-jakt så blev gårdagen ägnad åt att redigera bilder, vilket dröjer mycket längre tide än vad man tror! Det blev även en prommenad till sammans med mamma och så fotade vi lite. Blir grymma bilder, vilket också leder till att högen med redigeringsjobb ökat. Men sak samma, den behöver jag inte ägna några timmar åt idag, utan det kan vänta!
'
Nä, nu är det bara att sätta igång med dagens "att göra lista". Hör av mig senare under dagen.

GOD MORGON

Godmorgon, vaknade inte för så länge sedan och känner mig pigg och utvilad, jag har fått många sovtimmar inatt. Gäller att passa på medans jag har möjligheten!

Igår blev det som sagt ganska dåligt med uppdateringar, ska försöka göra något åt saken idag. Till att börja med måste jag ta något och äta så jag återkommer då jag fått mat i magen!

LÄGG DAGS FÖR MIN DEL NU.

Uruselt med uppdateringar idag, jag vet. (Uppdaterar i morgon vad som orsakat detta.) Blir inte bättre nu heller för nu ska jag sova. Eller rättare sagt försöka.

DAGEN PLANER

Det är som en riktigt höstdag ute nu, vindarna yrar runt, regnet smattrar och himlen är alldeles disig och grå. Alltså en alldeles utmärkt dag att mysa inomhus. Ska bla. redigeras lite bilder, ägna mig åt lite viktiga skolsaker (skolan drar igång om inte allt för länge. Bäst att förbereda sig lite) och då vädret är som det är så måste ju en film eller två ses på. Det är ungefär mina planer för dagen. Kanske blir det lite övningskörning fram mot eftermiddagen och/ eller en fortsatt jacka på saker till mig nya rum.

Det dagen har att erbjuda återstår att se. Men nu först bjuds det på frukost för att orka med dagen.

VAKEN

Men vad gör jag vaken så här dags? Hua, ja det är väl bara upp och hoppa.

LÄGGDAGS

Jag har en enorm huvudvärk och ska därför försöka sova nu. God natt och sov så gott.

BUHUU, AJ!

AAAAJ! Jag ramlade precis i trappan (hur man jag nu lyckas med det!!!) och har sjukt ont i hela vänstersidan av ryggen och axeln. Snyft.

NU ÄR DET BUSKIS! ♥

ONE TREE HILL

Jag har myst ner mig framför one tree hill. Det är finväder ute, men jag suttit ute i solen hela dagen så det känns helt okej att ligga inne. Skönt slut på veckan. Börjar känna av att det är söndag. Många som börjar jobba i morgon igen och om en vecka så springer jag säkert runt en massor här hemma och funderar på vad jag ska ha för kläder på mig och allt det där. Tiden går fort så är det bara. Det gäller att vi tar vara på den så mycket vi kan.

JAG BLEV PAFF MEN GLAD

Jag såg det precis då jag loggade in, såg att jag hade fått en inbjudan till din avskedsfest. Jag är en av dessa 21 som blivit inbjuda. Egentligen förstår jag inte alls varför du bjöd mig. Du har inte ens hört av dig på ca. en vecka. Du lovade att du skulle ringa efter ditt jobb för att vi hade preliminärt bestämt att ses. Du hörde inte ens av dig, utan istället stack du ut på krogen med en tjej. Jag vet att det inte är något mellan oss på det ”sättet”, vilket känns bra för att jag har gått vidare och jag har en annan på G. Men det som gör mig irriterad och besviken är att du inte hörde av dig då du lovat det och då vi hade halvt bestämt att ses. Dock så blev jag uppbokad vilket jag nu i efterhand är jätteglad för men det visste inte du för att du inte hade ringt som du lovat.

 

Att du nu bjuder mig på din avskedsfest är självklart smickrande men egentligen, varför? Jag är besviken på dig och det tror jag att du vet. Kanske kan det var därför du bjuder mig? För att ursäkta det du gjort innan du drar iväg? Jag känner ingen av de andra du bjudit, vilket kanske jag ska se positivt då jag lär känna fler personer. Det gör inte mig så mycket att jag inte känner de andra (vet i o för sig vilka de flesta är), jag tycker det är trevligt att lära känna nytt folk och jag är som sagt smickrad över att du bjöd mig. (I o för sig så känner jag O, din kusin.)

 

Jag vet än hel del i min ålder som du känner, men som du inte bjudit. Jag har svårt att förstå samtidigt som det känns hur självklart och förstårligt som helst att förstå att du valde att bjuda mig. Märkligt på något underligt och bra sätt. Tror jag. Tror nog inte det är så mycket att grubbla över. Du har bjudit mig och så är det bara. Självklart borde jag ta chansen att gå om det är så att jag är hemma! Jag är ingen som gräver ner mig och surar över gamla saker. Men jag skulle gärna vilja få en förklaring till ditt mindre bra beteende. Men jag tror att avslutningsfesten kommer bli jättetrevlig och rolig och ett minne för livet!


SOMNADE I SOFFAN

Kom i säng väldigt sent i natt. Klockan närmade sig halv tre och jag kommer heller inte ända till sängen utan somnade i soffan. Vaknade då för ett tag sedan av att solen strålade på mig. Ett kanske skönt uppvak egentligen. Men nu är jag ganska pigg och ska nog röra mig ut mot solen snart, men först av allt vill jag sträcka ut mig och bara ta det lite lugnt.

 

Smsade med P i mossor i går kväll. Han sitter på tåget just nu. Själv. Lite synd är det allt om honom så lite social tänker jag då allt vara med honom alldeles strax. Vet att han är lite besvärad och tycker att det är tråkigt att få åka tåg själv. Men han gjorde det endast för att vara snäll med en kille som redan är där nere så att han ska slippa vara själv underdagen. Hur sött är inte det? Väldigt gulligt och sött.

 

Glömde säga b.la. det viktigaste så här dags- god morgon!


FILMTITTADE MED VOVVEN

Har myst ner mig i soffan riktigt ordentligt, har en massa kuddar runt omkring, filtar och täcken och grädden på glassen är att jag har en stor snarkande hund tätt intill mig som vägrar att lugna ner sig.Om jag skulle få ha honom, just honom bredvid mig just nu skulle jag sväva omkring på rosa moln och vara sådär helt okontaktbar och göra mitt yttersta till att försöka andas. Kanske lika bra att ha ”båda fötterna på jorden” just nu ändå? Eller…


Har precis satt igång en film. Just nu är det reklam som visas på nya filmer, förstår ni hur jag menar? (Aja, sak samma) Tänkte därför att det blir perfekt att slänga in ett inlägg. Har även gått in till köket och hämtat lite dryck och lite godis. Dock vet jag inte om jag får i mig något godis. Är helt proppmätt verkligen! Wow.

 

Nu står pekaren på tv:n på ”spela film”, dags att luta sig tillbaka och mysa med min vovve. Ni har ha en kanonbra lördag alla.



ALLA ÄR VI STJÄRNOR SOM FÖRTJÄNAR RÄTTEN TILL ATT LYSA OCH GLITTRA!

Det gäller att kämpa och inte ge upp. Det kan vara lätt att bara släppa allt- ge upp. Men varför? Varför ge upp? Du vinner inget på det. Du vinner på att kämpa och ge allt. Du får energi från att du kommer framåt. Energi som ger dig styrka att klara av. Det kan vara jobbigt från en början, men då du väl har kommit upp en liten bit på den långa stegen så märker du själv att det går bättre och bättre. Att du närmar dig ditt mål. Du klara det. Skriv upp det på en lapp och placera lappen på ett ställe då du alltid ser den. Lita på dig själv. Du kan. Du kan. Säg det flera gånger till dig själv.


VÅGA VARA SIG SJÄLV OCH GILLA DIG FÖR DEN DU ÄR

Jag tror på att skratta - det är bland det bästa vi kan göra. 
Jag tror på att le - för om människor får se oss glada så smittar det av sig även på andra. Och att få förgylla någon annans dag är guld värt.

Men jag tror också på att gråta - för tårar är ord från hjärtat som vi inte kan uttrycka. Och de måste få komma ut på något sätt. Vi gråter av sorg och vi gråter av lycka. Stora känslor som inte går att uttala.

 

Jag tror att vi själva är den bästa människan genom att bara vara sig själv, att alltid vara sann mot sig själv, fast det kanske ibland är enklare är att ljuga för sig själv. Men gör vi det kan man förlora otroligt mycket i längden och det är bara onödigt. Riktigt riktigt onödigt. Som sagt, var sann mot dig själv. Jag tror du kommer tacka dig själv i slutändan då!

 

Vissa kan ha svårt att undvika vad folk tycker och tänker om en, bryr sig sådär riktigt mycket om andras åsiker om en själv. Det kan då kanske bli lätt för att automatiskt bli ovän mig sig själv? Att man då tänker att vi inte känner oss själva tillräckligt? Att vi kanske inte duger? Jag säger bara, sluta tänk så! Våga vara dig själv och sträck på dig. Du är unik, exakt som du är. Kom ihåg det!

 

Vilket som är ganska logiskt är att det blir svårare när man sätts i en sitts där människor kommer med negativa åsikter. Om det är så att du har lätt för att bli påverkad av de du får höra och känner dig pressad och stressad så försök bara ta det lugnt. Pratat med någon du tycker om. Våga säga ifrån till honom/henne de/dem som säger negativa åsikter om dig. Ingen har rätt att klanga ner någon annan. Ingen. Inte ens du, även om du blivit illa behandlad.

 

Det kanske finns någonting i detta ”Lär vi oss att inte bråka med sig själv kommer vi förhoppningsvis inte bråka med andra heller.”

Jag tror på att skratta och le, för då visar jag den bästa sidan av mig själv. 
Så som jag är.
Den jag är.
Och den jag alltid kommer att vara.


GLAD, RIKTIGT RIKTIGT GLAD.

Det är helt underbart vad jag njuter. Sommaren är snart slut, men jag känner mig ändå lika lycklig och glad som då jag hade hela sommaren framför mig. Under den här sommaren har det hänt en hel del, både bra och dåliga saker. Men jag har lärt med en hel del från de flesta grejer som har hänt och det är jag riktigt riktigt glad för. Att jag är som jag är gör mig glad. Att jag inte är som andra och speciellt inte som K, gör mig ännu gladare! Att vara som han är i hans ålder är illa, riktigt riktigt j*kla illa. På något sätt är jag även glad för att jag har umgåtts med K och alla de minerna vi har tillsammans. Att han nu är ett avslutat kapitel hos mig känns också väldigt skönt. Att kunna gå vidare, men samtidigt kunna kolla tillbaka när jag vill. Det känns kanon! Det gäller att klara av att gå vidare och inte stanna kvar i en cirkel. Alla klarar det bara de vill, kom i ihåg det alla. Jag är glad för att jag har just det kompisar jag har. För att jag har lärt känna en helt underbar kille P gör mig nästan knäsvag.

 

Det är mycket nytt som kommer ske nu när skolan börjar, det är svårt att förutse hur det kommer bli. Om det blir bra, eller dåligt. Men det är en sak som jag inte alls kommer att tänka och grubbla kring nu, det är sen. Nu är nu. Det gäller att göra det bästa av situation och om det skulle visa sig inte bli t.ex. att den nya läraren inte alls är som jag hade tänkt mig, utan en riktigt värstinglärare, så kanske jag får nöja med mig att jag har andra bra lärare eller att den här läraren gör något bra.

 

Att skolan drar igång om ca. en vecka gör mig glad (hur galet det nu än låter). Glad för att få träffa alla igen. Glad för att komma in i riktiga rutiner igen. Att inte råka slarva med t.ex. frukosten om man råkar sova till lunch nu under sommarlovet. Glad för att kunna sätta igen med plugg och läxor på allvar. Att få lära sig en massa nya saker. Ja, listan går att göra riktigt lång.


NYVAKEN BRUTTA

Jag har vaknat, jag har kommit upp från mina drömmars underbara händelser. Kommit upp från sängen med ögonsömn i ögonen och med mysig morgonhes röst. Tänker tillbaka på det som hände i går (i natt?) och ler för mig själv. Har svårt att faktiskt förstå att han varit hos mig. Att vi äntligen har fått träffa varandra. Jag hoppas han känner likadant som mig, men det tror jag. Eller jag hoppas, hoppas så att jag själv nästan har svårt att sitta still.

 

Jag tittat precis ut genom fönstret och ser att solen ligger på. Kanske är det dags att röra sig ut mot augustisolen och njuta av en bland de sista dagarna sommaren i Sverige har att erbjuda. En bok tar för också följa med och musik ska självklart få åka på. Hör av mig senare.


LYCKORYS GENOM HELA KROPPEN.

Det finns ett lyckorus som hoppar runt i min kropp som inte alls riktigt vet vart det ska ta vägen. Det känns omöjligt att beskriva hur jag känner. Ett försök till det är en blandning av glad, lycklig, ivrig, kärlek och underbart. Utifrån de orden skulle jag säga att det är så jag känner just nu. Jag hoppar omkring med ett leende på läpparna, sprider glädje och bara är sådär jag.

Klockan är mitt i natten, han (P) åkte för ett tag sedan. Fast nu när jag tänker efter så var det bra precis en halvtimme sedan. Vi har suttit och pratat i två timmar, tiden gick alldeles för fort. Alldeles alldeles för fort. Men jag hade kul. Det var superroligt att få träffa honom. Att äntligen få träffa honom!
'
Då han kom så stod han där. Utanför bilen. Precis innan så hade jag fått ett sms där han frågade om han hade kommit rätt. Jag gick ner. Såg han stå där, lång och ståtlig. Det första han sa till mig var om han var sig lik från bilderna jag sett, jag svara ja. Jag frågade om han tyckte att jag var mig lik, och svaret blev detsamma där, ja. Han fick skjuts av F, och ven till kompis var med. Jag bjöd in de alla på fika. Men det var honom jag tänkte och var mest intreserad över. Det var som att det bara var vi två dom existerade under de där två timmarna han var hos mig. Det var magiskt.
'
Jag är för pigg för att sova. Därför blir det till att mysa ner sig med en film och göra det sådär mysigt. Krama om kudde som luktar honom. Kudde som luktar sådär helt underbart gott. Godnatt.

DET ÄR NU DET SKER, DET JAG LÄNGTAT EFTER

Han är på väg. Det känns helt otroligt. Jag tror jag inte riktigt har förstått vad det är som är på väg att ske. Vem det egentligen är som ska komma (fastän jag vet det hur väl som helst). Det känns så bra, men samtidigt lite hemskt och nervöst. Men jag är glad, riktigt glad. Den här dagen kommer det dröja länge innan jag glömmer, det känner jag på mig.

VARIT I STAN

Har varit nere på stan ett tag och träffade på A där. Hon åker iväg i morgon så det var kul att få umgås med henne ett litet tag. Det blev också en glass i solen. Fick inte med mig något hem frörutom tre nya filmer. Inte för att det är riktigt filmväder ute just nu, men det finns senare kvällar om inte annat.
Nu ska jag prata lite och gå ut på alltanen ett tag. Hörs, hej.

MORGON TABBAR!

Jag har faktiskt varit riktigt seg idag. Vaknade vid nio somnade om till tio då mamma kom in med frukost på säng till mig. Råkade då spilla ut halv yoghurt glaset i sängen (hur lyckas jag??) och nyss då jag borstade tänderna rann halva dandkrämen ut från min munn (hur lyckas jag??) haha. Aja, galen start på morgonen. Men nu ska jag rycka till mig genom att ta med en bok ut i den fina vädret och mysa.

HES OCH LÄGGDAGS!

Jag har legat själv inne på min säng och sett på lite oth och nu när jag skulle kliva upp för att borta tänderna och prata lite med familjen så hör jag hur hes jag har lyckats blivit. Kom inte lägligt alls. Dock tycker jag att man låter så där mysig på halsen så det kan gärna få fortsätta så här ett litet tag, men tycker inte det ska bli värre. Återstår att se hur det blur under natten. Kanske blir jag värre eller så är det borta helt?
Nåja, nu ska jag i alla fall sova. Tänderna är borstade och ett oth avsnitt väntar på mig. Sov gott alla♥

H-Ä-Ä-Ä-Ä-Ä-R-L-I-G-T

Dagen idag har gått extremt fort. Har inte riktigt hunnit med! Under eftermiddagen idag har jag bara myst på, b.la. så har jag spelat sims och myst på med en massa go musik. Nu ska jag fortsätta mysa på med ballerina kladdkaka och svalskär. Extra skönt ska jag ha det. Ooo som jag njuter just nu. Allt känns sådär kanooonis!

EN DAG I MITTEN AV AUGUSTI

Nu är en massa annonser utsatta runt om i staden, hoppas att någon gillar det och hör av sig. Har ett tag legat ute i solen och läst lite, men då molnen övertog alldeles för mycket och då regnet tillslut valde att komma fram gick jag in. Har fikat familjens goa banankaka, mumms och drack saft till.

 

Det känns ute att sommaren är på väg att avta. Lite sorgset, men samtidigt så är det mysigt med höst då alla "mysiga kläder" kommer fram. Måste erkänna att jag har saknat mina kängor en smula och längtar tills jag får använda mina nyinköpta skor som hamnade i min skosamling för dryga två veckor sedan.

 

Nu ska jag sätta med lite pappersarbeten och kanske blir det att jag smakar en till bit av vår goda banankaka för att göra jobbet lite roligare?



HELT OTROLIGT!

Vilken chook jag fick då jag såg det, då jag såg vad du hade skrivit vid halv tre tiden i natt. Visst, jag vet eller rättare sagt har haft på känn att du har en annan läggning, men då du öppet skriver att det är en persons fel att du är full och svarar henne med att du ska då k*k i kväll? Hallå, det är bara så inte du, eller rättare sagt den personen jag pratade med bara här om dagen! Att du nu sedan tagit bort det är ännu mer omoget av dig. Det är viktigt att våga stå för sina handlingar och för det man säger och gör, deleteknappen kanske är lättare att använda, men glöm inte att det man gjort inte försvinner för det! Jag trodde jag kände dig bättre än så, men den du visade dig vara i natt är så omoget och dåligt. Jag hoppas du hittar tillbaka och använder dig av ett bättre och mognare sätt.



PUMSIG OCH MORGON GO

Jag har precis kommit upp från sängen och min nattsömn. Vaknade lite sent men det gör faktiskt inget, ska hädan efter försöka komma upp i tide och ställa väckarklockan i hyfsat bra tid.

SOVDAGS

Nu ska jag sova. God natt

DET BLEV INTE SOM DET VAR TÄNKT.

Lite besviken känner jag mig dock, men klockan blev för mycket och utan skjuts är det svårt att komma. Men vi har pratats vid och har bokat att ses på fredag istället. Så det blir bra ändå. Det ska bli kul att få träffa honom efter att ha snackat så här länge som vi har gjort.
Jag ska nog gå och lägga mig, känner mig trött efter flera timmar gående runt och kollat på saker till nya rummet. God natt.

SÅ LÅGT OCH DÅLIGT BETEENDE!

Hur dum får man vara, att inte höra av sig då man sagt att man ska göra det. Då man sagt att man ska höra av sig då man har jobbat klart. Det är så grymt dålig stil. Fastän jag är uppbokat ikväll, vilket inte du det, men vi pratade om att ses och jag vet att du är ledig. Vill du inte ses? Vill du inte prata? Vart ligger problemet hos dig? Jag vet att det är för svåra frågor för dig att svara på.

SHOPPAT OCH KOLLAT PÅ MÖBLER

Har nyss kommit hem efter att ha varit och kollat in möbler till mitt nya rum. Ska fortsätta kolla och sedan köpa och fixa till allting. Det kommer bli hur snyggt som helt känner jag på mig.

JOBBAR

Jag har precis gjort klart en annon och ska nu fortsätta med att redigera bilder. Skönt att få undan en del, det är en hel drös med bilder som ska bli klart. Så det är bäst att sätta igång, sedan tror jag att jag också måste hinna med att få lite rätsidor i min kalender och ladda in lite mer i den.

Solen kommer fram mellanåt idag, men inte så att jag kan ligga ute vilket är ganska skönt då jag har en hel del att stå i idag.

MORGONMYS MED MIN PRINS

Jag har legat och myst i sängen med min hund som hoppade upp till mig, han bara låg där och blundade och gav ifrån sig en och annan snarkning. En riktig njutare till hund är vad jag har. Han låg där inrullad runt min hand och hade nosen mot min axel i över en halvtimme. Kändes svårt att kliva upp då vi båda tyckte det var skönt att bara ligga och sega i sängen. Men klockan tio över elva, då blev det nog. Inte kan vi sova bort hela dagen.

 

Nu så är jag vaken, börjar redan tänka kring kvällen med P. Jag tänker då vi sågs på ICA och jag blev helt ”paralyserad” av hans fina skönhet som nu även har förökat sig till hela honom. Då han är en riktigt fin person på insidan. Eftersom vi har pratat med varandra en hel del, men inte riktigt umgåtts med varandra på riktigt. Känns konstigt att ses efter att ha prata med honom så här länge med inte träffats på riktigt. Men vår gemensamma vän, F, tror jag hjälper ”oss” att detta kommer bli riktigt bra. Känns som att det är ganska bra att ha en gemensam vän i en sådan här situation.

 

Men nu ska jag börja fixa och plocka och göra lite ärenden. Jag önskar er alla en trevlig dag så hör jag av mig om ett tag igen.



FART FYLLDA HETA NÄTTER. SPÄNNING OCH MAGI

Nu har myst ner mig i sägen men film och tjocktäcke för att snart sova. Dock får vi se hur länge det dröjer innan jag somnar då jag är ganska pigg och är fylld av energi och spänning. Det är mycket som har hänt under kvällen på killfronten.

 

Jag har b.la. pratat med Kristoffer tre gånger i telefonen idag, vi pratade om att kanske ses nu ikväll men vi båda tyckte att det blev lite väl sent då han skulle upp klockan sju för att jobba i morgon. Även fast vi båda två är några ganska stora nattugglor. Men vi avslutade vårat sista samtal som var kring halv tio tiden med att vi skulle troligtvis vara med varandra i morgon efter att han slutade jobba. Han skulle ringa med då han hade slutat för att då bestämma helt.

 

Jag har även snacka en hel del med P, och vi har bestämt helt att ses i morgon efter hans crossträning som är kring nio tiden. Det betyder att jag då kanske inte hinner se de båda två. Men K, kan jag träffa en annan dag och jag känner att P är viktigare nu på något sätt att få umgås med. Han åker ju också utomlands snart och vi två har aldrig riktigt umgåts. Utan bara träffat på varandra på ICA och råstirrat på varandra och gett varandra några halv snygga vinkningar och mosen på det hela en massa massa SMS. Hehe, så nu ska det bli riktigt roligt att få träffa honom. Kanske är Phillip också med, men jag tror inte det. Utan att han bara släpper av honom.

 

Men som sagt, nu är det mycket som händer kring killarna. Jag hoppas innerligt att detta blir bra, riktigt fint och bra. Jag har en känsla av att jag har rätt, att detta kommer bli kanon!

 

Men nu ska jag se på oth och drömma mig bort lite, hör av mig igen i morgon. Sov gott alla.



KÖRSBÄRSPLOCKNING, ÖVNINGSKÖRNING O MYS

Jag har precis plockat körsbär i trädgården. Blev två fulla bunkar. Riktigt gott, blev att ett och annat körsbärs slank ner i magen under tiden jag plockade.

 

Under dagen har jag plockat lite här hemma och även varit ute och övningskört i trafiken för tredje gången. Det går framme och jag blir allt bättre och bättre. Idag körde jag hela vägen hem, vilket jag inte har gjort förut. Köra genom stadstrafiken var lite små hemskt faktiskt, det var mycket bilar och så blev det mycket stopp för att släppa förbi och då var jag ju tvungen att starta om igen från ettan. Ja hua. Men det gick bra, jag kom hela vägen hem utan större problem. Det uppstod ett problem då det stord en ambulans mitt i en riktigt brant backa och då blev jag tvungen att stanna eftersom jag inte kunde göra om för att backen var så pass brant att jag inte såg den andra körfältet. Det gick ju bra att stanna men att sedan komma igång i en backa blev lite klurigare, eftersom det var första gången jag gjorde det (i en sådan brant backa, lite halv branta har jag tidigare lyckats med). Men jag kom upp och det gick bra. Så jag är riktigt nöjd över dagens körning.

 

Undertiden vi var ute och körde så åkte vi bort till en kompis som bor en bit bortanför stan, T. Det var riktigt roligt att få träffa henne, så vi stod där och pratade en hel del. Vi bestämde att försöka ses något nu innan skolan drar igång igen. Vi har sedan barnsben varit vänner och går inte längre i samma klass så det känns konstigt att inte träffa henne lika mycket längre, vilket vi absolut ska göra någonting åt.

 

Förutom bilkörning så har jag hunnit med lite småärenden och även städat mitt rum. Just nu så är folk från träningen här på möte, vilket jag inte är med på. Men på söndag är det ett nytt och då ska jag sitta med. Vi pratar b.la. om att jag ska bli tränare, och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det riktigt än. Får se hur jag gör och hur jag känner. Men det känns som en ära att höra från tränarna att de tycker jag ska bli tränare för att jag är så duktigt. Men som sagt, vi får se hur jag beslutar. Det blir mycket i skolan nu när skolan snart drar igång igen, men något som är viktigt för alla att komma ihåg är att ”man kan lyckas med allt bara men vill och har orken och energin till det”, vilket jag tror att jag har.

 

Men nu ni, ska jag allt avrunda kvällen och kanske göra någonting åt dessa två fullproppade bunkar med körsbär. Jag hör av mig senare, ha det bra så länge.



BADAT

Jag har tagit med ett långt och härligt bad med hårinpackning, ansiktsmask, rakade benen och bara låg i och njöt. Tills att jag la märke till något fruktansvårt- min dator och och simmade i massa vatten! Jag hade nämligen valt att ta med mig bärbara datorn in till badrummet för att spela lugn musik. Jag antar att jag var lite agresiv med duschkranen några ånger då hela badrummsgolvet var blött. Ibland blir jag förvånad hur jag lyckas... Men datorn verkar fungera som den ska vilket är helt otroligt, för det rann verkligen vatten från den då jag tog upp den.

Nog kring min datorns vattenolycka, nu ska här städas och samtidigt halv kolla på oth. Blir sedan att kanske baka en kladdis? Vi får se hur det blir. Uppdaterar mer senare.


UPPE TIDIGT IDAG.

Vaknade tidigt idag och ligger just nu och vaknar till i soffan. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Ringde K i går kväll utan svar kanske blir det till att försöka få tag på honom nu under förmiddagen för att kanske ses. Fast samtidigt vet jag inte om jag vill (oavsett hur det än låter).

Min mobil plingade precis till (morgonpigg vän jag har!!) och hon kunde inte ses idag. Men jag får som sagt se vad som händer. Kanske beger jag mig ut till vattnet för att njuta av utsiken och sällskapet? Oavsett vad jag ska göra sedan så ska jag nu först av allt vakna till och sedan ta något att äta.

VÄNNEN SOM SKA FLYTTA SOM JAG KOMMER SAKNA.

Jag trodde ett tag någon stans låångt inne nergömd i mina hjärna bland hjärncellerna att det kunde bli vi. Du och jag. Igen. Något jag försökte (och försöker) intala mig själv om med stora bokstäver n e j. Samtidigt som jag hoppades då jag tänker tillbaka på alla fina minnen vi har tillsammans. Hur otroligt fin du har varit mot mig, behandlat mig som om jag var det enda som existerade i din värld, alla är så himmla oslagbart. Jag har även mindre bra minnen med dig, men jag ser allt som bra. Jag har insett saker och kommit frammåt i mycket. Då jag tänker på allt dåligt så skulle jag aldrig vilja att det blir vi igen vilket jag är så j*kla glad över. Vi är vänner och det fungerar kanon, det är så det ska vara! Men nu är det bestämt. Du ska flytta. Flytta långt bort. Jag kommer se dig mycket mindre, vilket kanske är bra? Och dåligt, för jag kommer sakna dig. Vilket jag absolut inte tycker är så konstigt, vem saknar inte en nära vän om den person flyttar?

Men jag hoppas det blir bra. Bra för dig och du kan vara dig själv och känna dig trygg, att du blir mer säker på dig själv och trivs där borta. För att erkänna har jag svårt att kunna tro att du klarar det själv så här pass länge. Du kan varken koka potatis eller kaffe, hehe! (Eller ens kunna göra något i ett kök) Men du kommer lära dig det snabbt tror jag, om inte annat hoppas! Allt ordnar sig på ett eller annat sätt. Om man bara bestämmer sig för något och är envis med att lyckas så går det. Maten är liten del i det stora hela som du ska genomgå.
Men som sagt vännen, jag kommer sakna dig. Jag hoppas innterligt att du klarar av det här och att allt blir bra.

SAMMANFATTNING KRING MINA "OFFLINE DAGAR".

Hej hej hej! Nu är jag åter hemma igen och känner att bloggning kommer börja bli stiga igen. Har som sagt haft en lite mer "bloggfri" helg och har ändå försökt att uppdatera så gott jag har kunnat. Träffade nämligen C i lördags och sov där till i lördags och i dag så har jag shoppat gärnet i staden.
Men nu är jag åter hemma, ligger just nu i sängen och ser på oth. Ett skönt avslut på en fartfylld helg! Ska nu stänga av datorn och luta huvudet mot kudden (vilket chansen är väldigt stor att jag somnar med desamma). Därför avslutar jag detta sms med att det troligtvis inte blir några mer uppdateringar ikväll utan att jag hör av mig igen i morgon. Sovi gott.

HÖSTNYTT

Nu vänder jag mig tillbaka till bloggen igen efter tre otroligt roliga dagar. I dag så har jag shoppat en massa och sitter nu på väg hem igen. Fullt av kassar och fullproppade väskor kring mig. Det börjar komma in allt mer höstkläder i butikerna i en massa mysiga färger. Hösten är en mysig årstid då man går runt i kängor och kläder som är mysiga och i underbara färger. Jag tycker att alla årstider ha sin charm och alla är bra på sitt sätt.

Det är snart det gäller att plocka bort alla sommarskor och kläder och ersätta med höstnytt och plocka fram alla snygga kängor respektiva "rejälaskor". Men fört och främst ska jag ta vara på de sista sommardagarna.

SES.

Har pratat med K idag, och vi bestämde bla. att träffas något nu till veckan. P ska jag också hinna se, han åker nämligen utomlands till helgen, måste se pojken innan dess!

POLLY

Kom upp från en seven eleven alldeles nyss med polly som jag nu ska mummsa på under tiden jag kollar på film. Ladda inför morgondagens shoppning.

TILLBAKA

Har umgås med góa C igår och idag, därför den urdåliga uppdateringen. Men vi har hunnit med en hel del, mycket snack ha det blivit och även ett dopp i havet. Riktigt varmt var det och vi var nere vid vattnet upp mot två timmar. Riktigt skönt alltså.
Just är jag tillbaka och känner mig lite seg. Kanske blir det en liten vila innan det blir middag. Hör av mig senare.

EKAR I HUSET

Ensam vaken och vet inte riktigt vad jag ska göra. Sitter just nu och myser i en fotölj och fungerar på att ta något och äta. Men samtidigt är det mysigt och äta med de andra. Blir nog till att krypa ner i sägen ett tag till trotts allt.

GODMORGON

God morgon. Klockan är gasska lite och jag är pigg och på strålande humör.

I går så blev vi tvungna att åka med vovvsingen till djurkliniken, sövning, tratt och pencilin i tio dagar är vad som häller för honom just nu. Men han har det ganska bra nu ändå. Vilar gör han för det mästa och beter sig på ett vädligt charmigt sätt. Sötisen.
'
Har varit vaken ett tag och känner nu att jag börjar bli hungrig. Dags att kliva upp utan att väcka någon anna och göra något att äta. Ha det bra så länge.

MITT HJÄRTA.

Nu håller jag på att göra mig klar, ska bli så kul att få träffa C med familj! Det var riktigt länge sedan vi sågs!

Min vovve kanske är sjuk, han har någon knöl på ruman! Ååh, jag vill verkligen inte att detta ska vara något farligt. Jag vill att han ska bli frisk nu. NUUU! Börjar snart böla, mitt lilla hjärta!

LADDAT FÖR NATTENS FÖRKYLNING.

Nu har jag laddat till det med en massa snytservetter för att förbereda nattens "maration". Ska nu lägga ner huvudet på kudden och se på one tree hill och försöka somna. Därför säger jag god natt nu och ger mig in i oth härliga värld! Sov gott.

FÖRKYLD.

Har haft fullt upp så jag har inte alls hunnit känna av att jag är förkyld för ens nu. Vill bli sjuk nu. Absolut inte nu. Jag vill inte gå runt med en täppt nästa och låta som en uppstoppat blåsfisk som inte kan andas. Natten käner jag redan nu på mig kommer bli tung och jobbig. Att jag redan är nog "trång" i näsan utan att vara förkyld tycker jag räcker gott och väl. Men tydligen tyckte inte min näsra det. En förkylning ville komma och överraska mig lagom såhär i slutet av sommaren.

Måste nog kolla upp min snok igen. Kanske är det så att den måste genomgå ännu en till operation (som att de tidigare inte räckte!!) För nässpray funger inte vilket är en stor besvikelse.  Andra starka salvor och likande nässpray vill heller inte fungera. Besvärligt. Så det ändå jag kan göra för stunden är att hoppas på att det blir bättre så snart som möjligt och att jag i alla fall får sova hyfsat bra inatt. Kanske blir det så att jag ligger med oth en bra tag fram mot morgontimmarna och sover bort förmiddagen i morgon. Vilket jag helst vill slippa!

TORSDAGSMYS

Efter allt plock och städande så tog jag mig en underbara masage. Uppfriskande och skönt må jag verkligen säga. Somnade till och med till av att det var så skönt.

Nu sitter jag i stället och ser på one tree hill och hade tänkte se på noll tollerans som börar kl. 21.00, lite mysigt och skönt. Känner mig väldigt trött efter den här dagen. Övningskört och städat- fått mycket gjort och det känns skönt!

PLOCKA OCH STÄDA!

Nu ska jag gå och hjälpa till med att fixa i det rummet som ska bli mitt nya. Grejer som ska flyttas och packas ner för att jag ska få in mitt. Det kommer bli så perfekt där nere. Glad tjejer som skriver! Snart så är det mitt! Wohow. Dags att ta i med hårdhanskarna för att fixa och plocka. Hörs hej.

ÖVNINGSKÖRT OCH TRÄDGÅRDEN FIXAD!

Har varit ute och övningskört i flera  timmar idag. Vi har även varit och handlat och stod utanför och pratade med A och L ett bra dag. Men riktigt roligt var det. Övningsklrningen gick också den bra idag, körde runt en massa i trafiken. Fick även A att ge sig ut och övningsköra ikväll.

Nä men övningskörningen idag gick bra, galant. Dock blev det en del stopp då jag inte riktigt fick till det med koplingen och gasen, lite klurigt det där.. Men öva öva och öva är vad som gäller! Som jag sa i går, jag verkligen älskar att köra!

Då vi kom hem så var trädgården fixat, riktigt snyggt blev och snyggare kommer det bli då allt får växa till sig lite. Sen vi kom hem så har vi tagit lite och ätit och pratar nu om att åka på stan en sväng. Är lite sådant väder- gråt, regn och mulet. Men vi får se hur det blir, körturen tog nog lite hos oss båda. Kanske blir det istället att bara stanna inne i det dåliga vädret som är utanför. Hör av mig senare.

LÄGG DAGS, SOV GOTT.

Nu är det absolut läggdags för mig, är alldeles för trött för att orka hålla mig vaken. I morgon bitta är veckar klockan ställd så det så. Gäller bara att orkar kliva upp och inte stänga av den och sedan somna om!

'

Jaha så länge :/


PRIORITERA OCH VÄLJA

Egentligen borde jag träna och egentligen borde jag plugga (fastän det inte är skola, för jag vill bli bättre). Något jag inte alls har gjort i dag som jag hade tänkt att jag skulle göra. Något jag egentligen hade tänkt gjort regelbudet nu under sommaren som det heller inte riktigt har blivit. Jag blir besviken, besviken för att jag inte har gjort så mycket som jag egentligen hade önskat mig själv att jag gjort. Men nu är det ca. tre veckor kvar till sommaren då har jag bestämt att jag ska träna ett flertal gånger i veckan och ägna någon timme i veckan åt att plugga.

Detta är för mitt eget bästa och något jag innerst inne att jag kommer vara riktigt glad över sedan att jag har gjort. Riktigt glad. Riktigt nöjd. Därför börjar jag redan nu genom att öppna ett world-dokument (bara ett litet tag) och går sedan ner och gör ett snabbare träningspass. Det är sommarlov och jag har inget annat för mig så varför inte göra det jag hade tänkt hinna med under dagen idag? Jag gillar att ha tid, det gör inget om jag skulle komma i säng lite sent i kväll för det är inte en skoltorsdag i morgon utan en sommarlovstorsdag. Det gör heller inget om jag skulle sova till lunch eller sova till sju på morgon (eller inte speciellt mycket) för jag får själv välja (nästan). Det gör inget för mig att vara lite trött. Det är mysigt att vakna riktigt tidigt och lägga sig i soffan framför en film och då jag kollar på klockan någon timme senare och inser att den endast är nio så leer jag för mig själv. Kanske är just i morgon en sådan dag- Att kliva upp vid sextiden och ta med täcket ut i soffan och mysa ner sig framför en film och bara njuta och vid niotiden dra igång med "dagens sysslor"?

LOVE

Jag är så glad att jag tog steget att snacka med dig, du gör att jag smälter bara jag ser dig fastän det inte har skett så många gånger. Vilket vi ska göra någonting åt, det gör mig glad. Riktigt riktigt glad. Bara jag tänker på dig blir det en speciell känsla som kryper genom min kropp och gör att ett brett leende kryper fram.

Dina ögon har fasnat på min näthinna. Dina alldeles klara bruna, stora och runda honungsögon glor på mig och jag glor tillbaka. Vi står där och bara stirrar på varandra, tiden runt omkring oss stannar och det känns som att jorden i det ögonblicket gjorde dubbelstuds utan större reaktion. Kärlek.

ÖVNINGSKÖRT!

Jag har precis kommit tillbaka efter att ha varit ute och övningskört, i RIKTIGA TRFIKEN. DET. VAR. HEL. OTROLIGT. ROLIGT. Jag verkligen älskar att köra bil, jag tycker att det är såå roligt. Den var idag även första gången som jag övningskörde i riktig trafik, innan har det bara blivit på parkeringar och större områden där man kan träffa på andra som har övningsskylten på!

Jag startade dagens körning på en stor parkering, men efter ett tag ville jag variera min körning och kände mig "redo" att bemöta större trafikhinder. Jag har kört på en större plan kring sex gånger så det blev långtråkigt att köra och göra samma saker om och om igen. Då min handledare "godkände" att jag fick åka ut på storvägen så tog jag chansen, och som sagt. Det gick riktigt bra för att vara första gången körandes i trafiken. Blev inga motorstop eller dyrligt. Kanske lite "hackigt" ibland och så kan jag erkänna att jag glömmde kopplingen en gång (illa mycket illa). Men annars gick det bra. Kom hem med ett leende på läpparna kan jag berätta. En nöjd handledare kom jag också hem med!

Förutom att ha varit och övningskört idag så har solen varit framme, så solning och läsning har jag ägnat dagen åt. Då dagen började närma sig eftermiddag blev det mulet och regn bestämde sig fär att titta fram. Vi tog då bilen och åkte iväg på vår biltur. Ett mycket bra val, bra att även få köra med vindrutertårkarna på. Då jag körde så öste regnet inte ner utan det duggade och sedan avtop det helt. Men lite har jag allt fått testa på med vindrutertårkare!

Nu är det mat som gäller, efter över en timmes bilfärd och hård fokusering är det bra att ge magen lite föda.


BORTA TÄNDERNA

Efter att ha sovit uruselt inatt pågrund av att hunden har hoppat upp och ner från sängen, sträckt ut sig och grädden på sylten- storsnarkat så har jag fått riktiga sår i öronen och sovit riktigt dåligt inatt. Ett under att jag har hållt mig vaken så här länge känns det som. Tänkte därför borsta tänderna nu och lägga mig och sova. Kanske blir det att läsa lite i Twilight boken, men det känns reskablet. Kanske slutar det med att jag slår boken på nästna och somnar med den i mina händer. Boken eller inte så är det oavsett läggdags för mig. Med en stor gäspning säger jag godnatt och jag hör av mig igen i morgon.

STAN

Har precis lutat mig tillbaka och känner att det dofta paj i hela huset. Har nog en hemligbeundrar här i huset som tyckte mig sukta efter en blåbärspaj i går. Åå, underbart. Dagen känns så perfekt just nu! Nu i skrivande form ser jag på one tree hill och bara njuter. Det är tisdag, men det skulle lika gärna kunna vara fredag som måndag. Ja, det har absolut ingen betydelse alls för jag har sommarlov. Om tre veckor drar skolan i gång och den tanken skrämmer mig, samtidigt som den gör mig glad och förväntansfull. Det är mycket tankar laddade kring skolstarten.

Nu ropar min hemliga beundrare på mig och säger att pajen är färdig att ätas, jag kommer ta en stor och mummsig bit. Å så gott!

OM JAG KUNDE DRÖMMA

Blev inte till att vara med K idag, det får bli en annan dag i stället. Men jag har haft en helt perfekt dag ändå. Jag har varit alldeles slukat i min twiligtbok, den första- om jag kunde drömma. Har köpt alla fyra böckerna och tänkte att jag skulle läsa de nu under sommaren. Och som ni märker, i augusti börjar jag med en första? Hallå, vad hände men sommaren? Aja, jag har kommit upp mot sidan 150 och jag känner mig alldeles slukad i boken. Den är riktigt bra. Gav den ett försök för ett tag sedan (han kanske till sidan 50 innan jag gav upp, haha!) och tyckte det var synd att läsa då jag kände igen de flesta sener från filmen. Men ack, vilket misstag att jag inte fortsatte. Dock kan jag glädje mig åt de nu- att jag börjde om och gav boken ett nytt försök, för den är helt grym. Alla de fina beskrivningarna och alla händelser som sker i boken är svåra att få till lika bra i filmen och inte tala om vissa saker som inte alls kommer kommer med i filmen!

Som sagt så är jag riktigt glad över att jag började läsa boken och vill bokstavligen bara fortsätta läsa läsa läsa i den. Dock får jag vänta ett tag till innan jag går in i Bella och Edwards värld igen för nu är det mat som står näst på tur. Sedan blir det nog lite mer bokläsningen eller ett eftermiddags dopp i det varma havet!

DAGS ATT TA EN MORGONDUSCH

Har nu varit vaken ett bra tag men inte "orkat" uppdaterat för ens nu. Det är i alla fall den tisdag 2 augusti 2011 och solen skiner idag. Blir nog troligtvis att jag är med K idag, njuta av det fina vädret och kanske ta ett dopp eller två?

Oavsett hur dagens planer blir så borde jag nog hoppa in i duschen, känns skönt att känna sig fräsch. Det känns som att det är lätt att känna sig smutsig fastän man är ren under sommarmånaderna, det blir mycket bad och vädret ute är varmt och väldigt tropiskt vilket har lätt att göra mitt hår "äckligt och klibbigt". Vet inte riktigt hur jag ska förklara det för att det inte ska låta motbjudande, det syns inte utåt för andra att uppfatta det, men jag får en sådan äcklig känsla själv. Märkligt det där ibland. Men sak samma, yrar omkring lite för mycket nu- nu är det duschen som väntar på mig!

SLEEPINGTIME

Nu ska jag sova, inte vilken dag som helst i morgon. Har under kvällen taggat mig genom att prata med P och sätt på Robindon. Hade även tänkt mig att träna, eftersom det inte blev någon igår heller, men jag mår fortfarande inte alls så bra och har stått ut med skolan hela veckan genom att vara lite halvknakig... Känns som att jag inte alls blir bättre, måste nog vila upp mig i morgon. Men det nu först måste ska jag ge nattsömnen ett försök. Sov gott alla.

BLÅBÄRSPLOCKNING

Har nu under eftermiddagen gett mig ute i skogen med en korg i högsta högg för att plocka blåbär. Gick sådär faktiskt, blev ute kring en timme men kom inte hem med så mycket bär som vi hade tänkt. Kanske blir det att göra en blåbärpaj eller blåbärssylt? Blåbärspaj är dock en favorit, eller pajer över huvudtaget. Rabarberpaj brukar vi ofta göra, men vi har fått ganska lite utav det i år. Känns som att pajer hör sommaren till lite extra.

Nu blir det till att se på Lotta på Liseberg och njuta i soffan efter en heldag ute i solen.

SOLEN HAR LYST PÅ MIG HELA DAGEN

Mysigt det har varit att legat ute i solen hela dagen. Började nyss känna mig rastlös och bestämde mig därför för att gå in. Vet inte riktigt vad jag ska ta och göra nu. Trött känner jag mig också, kanske blir det till att lägga sig och vila ett litet tag för att orka med kvällen? Haha, vi får se hur jag gör. Men tills vidare- ha en fortsatt trevlig dag.

'

'

RSS 2.0