SOV GOTT

Har myst med film och popcorn nu på kvällen. Pratat med P har jag också gjort. Jag är jättetrött så tror somnar i vilken sekund som helst. Därför säger jag godnatt och hör av mig i morgon igen.

EN DAG I SOLEN

Har doppat mig i havet idag. Känns helt otroligt. Det som var ännu mer otroligt är att det var över 20 grader, kan tippa på upp mot 24. Riktigt skönt och svalkande! Har även varit en sväng på en butik och köpt kuddar till mitt nya sängöverkast som jag köpte här om dagen. De kommer bli så snyggt i mitt nya rum! Jag längtar verkligen tills allt blir klart.

Sitter just nu och blickar ut över havet. Solen är fortfarande framme och jag fungerar på att tag med mig boken ut för att sätta mig och läsa. Jag tycker det är så mysigt med kvällssol. Gäller att passa på medan jag är ledig och har tid. Snart drar skolan igång vilket innebär att jag kommer sitta slukade med massa skolböcker och dyrligt större delen av mig lediga tid. Hua. Vill inte tänka på allt det där än. Nu är det sommarlov, nu är nu. Sen är sen.

GOD MORGON VÄRLDEN, VILKEN UNDERBAR DAG

Har vaknat upp från mina härliga nattsömn. Har inga direkta planer för dagen utan får se vad dagen har att erbjuda. Tyck mig se att vädret inte är så fint idag, hoppas jag har fel eller att solen vill komma fram. Ska om inte annat rörna mig upp från sängen och göra något att äta. Har legat och segat i sängen ett tag nu, vad säges? Dags att kliva upp va?

NU ÄR JAG TRÖTT

Efter en helkväll liggandes i soffan och en massa smsandes med P så är det nu läggdags. Klockan rinnger iväg då man han roligt brukar man säga och så är det nog. Att bara ha tagit det lugnt var inte så roligt med att mobilen plingade till ofta gjorde kvällens höjdpunkt.

Nu är det som sagt läggdags. Sov gott.

SVALKAR MIG INOMHUS ETT TAG!

Har nu suttit ute i solen en bra tag, följde även med pappa en sväng för att köpa lite småsaker. Har nu gott in från solningen, fastän vädret fortfarande är lika fint. Men som jag nämnde tidigare, jag känner att solen har varit riktigt stark idag. Så ganska skönt att gå in. Kanske ger jag mig ut lite senare med några kompisar i sommarvärmen. Vi får se hur eftermiddage slutar och kvällen blir.

NJUTER AV LEDIGHET!

Som jag trodde så kom vi inte alls speciellt långt. Då vi satt hos våra vänner så drog vi det som ett skämt att vi endast skulle komma till er restaurang längre bort och sätta oss där och njuta av det fina vädret med en matbit och sedan åka tillbaka. Ja, precis så blev det ungefär. Nu är vi tillbaka och mätta i magen efter att ha fått i oss en matbit. Att sitta ute på en uteservering och mummsa i sig en massa gotta med klarblå himlen ger färg det också har jag idag fått bevisat riktigt ordentligt! Lite röd på kinderna har jag nog också hunnit bli! Helt otroligt, svensk sommar tar riktigt bra på en!

Nu ska jag beyta om till bikini och sätta mig med en bra bok ute i eftermiddagssolen och njuta!

FIKASTOPP

Dagens resa verkar inte bli så lång som vi hade tänke oss. Vi har precis lämnat tomten från ett par vi känner en bit bortanför oss. Blev bjuden på fika och satt där och pratade en hel del. Men nu fortsätter vi vidare. Vädret har också vänt helt, nu är himlen blå och det känns synd att sitta i en bil då vädret är så här! Troligen blir det att vi vänder och åker tillbaka för att njuta av solen. En bra bok på bryggna känns ganska lokande just nu!

SÅG PRECIS ATT DU VAR INNE

Du var inne. Jag såg det precis. Du sa aldrig något till mig, lika så jag. Tyckte det var din tur att säga något till mig. Eller var det för att jag väntade och hoppades på att du skulle säga något till mig?

DAGSÄVENTYR!

Hej hoppa alla! Idag är vädret inte speciellt bra så vi har bestämt oss för att ta bilen och ge oss ut på en lite mysig bilresa idag. Stanna efter vägen, kolla på den fina utsiken och säkert äta en glass för att svalka ner oss. Temperaturen ute är fortfarande lika varm, riktigt skönt ute. Dock är det synd att solen inte är framme. Det är väldigt disigt och vitt.

Dags att göra sig klar för dagens äventyr. Återkommer under dagen för att uppdatera er vad som händer.

KVÄLLSPROMENAD OCH BILMÖTE

Har varit ute på kvällspromenaden med hunden och så hör jag att det är en bil som kommer, inte en vanlig bil utan en mobbebil. Hinner inte riktigt reagera för ens hela förarens arm är utanför och vinkar stort och livligt. Förstod med dessamma då att det var F. Haha, kul att träffa på honom sådär. En väldigt trevlig och go kille.

ÄTIT PÅ RESTAURANG

Har precis kommit tillbaka efter att ha varit ute och ätit. Var riktigt mysigt och gott och underbart att sitta ute i kvällssolen. Har nu kommit tillbaka och är extremt mätt. Ska sjunka ner i soffan och ta det lugnt. Känner hur trött jag har blivit efter en hel dag i solen. Känns att solen har legat på, hettar sådär lagomt i ansiktet.

GLAAAAD

Blev så glaaad då jag precis såg vad du hade gjort. Egentligen är det inte alls något stort, men för mig betyder det guld och något specielt. Du har gjort mig så glad, så glad. Helt obeskivligt. Fastän du inte har smsat mig så har du visat ett tecken. Ett vädligt fint tecken ♥

ÄLSKA MIG FÖR DEN JAG ÄR

Har nu under eftermiddagen besökt Pias, då jag kom hem hade jag med mig ett underbart överkast till sängen. Fullkomligt älskar det, det kommer bli perfekt på min säng.

LUNCHDAGS

Nu har vi precis gjort i ordning lunch och svalkande dryck till. Ska bli gott att få lite mat i magen, jag känner verkligen hur kroppen blir lite trött av solen varma strålar. Därför skönt att få gå in i två sekunder och få lite svalka och "normalt" ljus. Ska dock gå ut i skuggan och äta. Der fläktar en hel del vid havet vilket ändå är ganska skönt. Skulle bli som en bastu annars, vilket jag inte skulle klara av speciellt länge.

Känner mig gansak rastlös idag. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, eller om jag egentligen vill göra något annat än att ligga ute och sola med en bra bok. Vi får se i fall det händer något mer framåt eftermiddagen.

2011-07-29

God morgon, sovit gott? Jo tack, jag har sovit underbart. Vädret är strålande utanför, ska alldeles strax bege mig ut först ska jag fixa en frukostbrick för att sedan ta med mig den ut i finvädret.

Internett har krånglat en del och hoppas innerligt att det ska sluta genast bums. Har försökt en del nu under morgonen men nja. Det verkar inte riktigt vilja ge med sig. Egentligen är vädret så fint så borde inte sitta inne, vilket jag absolut inte ska. Men eftersom klockan redan är så tidigt och jag inte kommit upp från sängen för så länge sedan så gav jag det ett försök att försöka rätta till det.
'
Nä, nu kallar det fina vädret på mig, ska försöka hålla bloggen igång under dagen.

BUBBLORNA ÅKER UPP TILL YTAN OCH LÅTER HÖGT

Hon tänker på honom alldeles för mycket. Något hon absolut inte får göra, hon försöker och försöker att inte göra det, men det är lättare att säga än att verkligen lyckas. Hon förstår inte varför hon tänker så mycket på just honom! Hon är inte kär i honom. Det vet hon och något hon står fast vid. Han är en jättesnäll person och hon ser han mer som en bror. Då det en gång tagit slut så tycker hon att det känns fel, och även svårt att lyckas få det lika fint igen och kärleksfullt. Han har sviktit henne och haft ett dåligt betende som hon inte accepterar som hon till och med har sagt till honom. Han förstod och märkte även det själv, vilket hon tycker känns bra.

Att han sedan bara kan skita i att svara tycker hon är märkligt, hon har inte gjort honom ett dug för att han ibland ska bete dig så låg och fel. Man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad något han kanske inte förstår(?) Tänkt om hon skulle bete sig lika dåligt som han gjort mot henne? Allt blir så mycket lättare om man säger sanningen och klarar av att prata med personen. Inte komma med dåliga ursäkert, ljuga och ljuga för en. Det är besvärligt att vara osäker och inte veta vad man vill. Eller kanske veta, men inte vågar?

SVALESKÄR

Nu ska jag till att se dagens avsnitt av svalskär som jag missade klockan åtta då det gick på tv.

SKOGSPROMENAD

Har vairt ute på en promenad i skogen för att försöka hitta smultron, efter en timme traskande så konstaterade jag att jag endast hade fått med mig en dryga deciliter. Gavdärför upp letandet och toppade korgen med lite blåbär. Frukosten i morgon är redan planerad- mina nyplockade bär!

Känner hur det luktar mat i hela huset, är riktigt hungrig nu. Kanske ska vi sitta ute och äta, finvädret fortsätter och hålla i sig, riktigt skönt. Kanske blir det sedan att fortsätta sitta ute och läsa i våra spännande böcker? På sommaren blir det att jag läster extremt mycket. Tiden finns och en skönt avkoppling och njutning.

THE SUN IS BACK

Solen har kommit tillbaka och jag ska alldeles strax åka iväg för att inhalda lite små saker, kanske blir det en glass på bryggan också i det fina vädret? Burkar undra om termometern verkligen fungerar. Det är sådan enorm hetta och tropisk temperatur. Kanske borde jag ta en svalkande dopp i havet idag?

GER INTE UPP ÄN

Vädret var som vackrast i morse, dock så har det blivit betydligt sämre. Men jag ger inte upp riktigt än. Sitter här med min bok och trilskas med att solen ska komma tillbaka, om jag tittar upp mot himlen nu så är det vitt. Snälla söta rara sol kom fram.

NU ÄR DET HAVSLUFT SOM GÄLLER

Har övningkört idag. Ute i trfaiken! Eller rättare sagt en smal landsväg. Hemskt och riktigt roligt kan man beskriva min bilkörningen med! Gick faktiskt ganska bra. Dock så var min handledare lite väl skräkslagen bredvid mig, hon var rädd att jag skulle köra ner i dicket och berättade för mig att jag var extremt nära x antal gånger. Å, det är mycket att lära sig men jag ser allt inom körkortslärningen som roligt. Det är bra och få veta vad man gör bra respektive dåligt. Träna, träna o träna är vad som gäller för att lyckas! Man blir bättre och bättre ju mer man får köra och jag vill helst sitta bakom ratten så oftan jag bara kan!

GOD MORGON!

Har kommit upp och snabbt packat ihop för att ta vara på den underbara vädret som är utanför fönstret idag. Solen skiner riktigt ordentligt och värmen känns tropisk. I går kväll då jag pratade med P så hade han varit ute en sväng och komenterade att värmen kändes som utomlands, och jag må verkligen hålla med och vädret verkar hålla i sig. Sol sol sol.

NU ÄR DET ALLT LÄGGDAGS

SOV GOTT

GOD NATT

Har pratat med både P och K. Helt paff över att ********** hörde av sig till mig. Efter flera dagars tystad och utan att svara... Men men, så är det i alla fall. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Känner mig ganska tom (?) mållös. Kan inte riktigt sätta fingrarna i hur det känns.

****** och jag har haft en underbar pratstund idag. Utomlandsresa hit och allmätpratmys dit. Skojigt.

MYS PYS

Har inte gjort speciellt mycket alls sedan jag kom hem. Myster ner mig med en film och kelat med vovven lite. Mat i magen har jag också fått. Ska nog luta mig tillbaka igen. Att gå runt och gå i flera timmar och prova kläder i varma omklädningsrum lite på ens krafter.

BADPLATSEN BYTTES UT MOT OMKLÄDNINGSRUMMET

Vaknade i morse och gjorde mig redo för att åka och bada med F och F. Men ungefär en timme innan vi skulle träffas så blev det målnigt och extremt dåligt väder för att befinna sig på en badplats. Vi bestämde då istället för att gå på stan. Kom hem med en hel del nya saker. Alltid roligt då man hittar något nytt.

Magen är som ett åskmoln på mig nu. Den är riktigt hungrig och skriker efter mat. Ska fortast möjligt gå till köket för att laga ihop någon middag. Hör av mig senare.

LÅNGPROMENAD I STÄLLET FÖR FILMMYS

Att allt kan förändras så snabbt. Tion i nio var jag redo att se på en film som började på tv:n. Tio över var jag gående i rasktakt på en långpromenad och har nästan nyss kommit in igen. Jag som verkligen var laddad att se på film och ta det lugnt ikväll. Men det var skönt att gå ut på en promenad och få rensa tankarna.

Ska snart hoppa in i duschen och sedan ska jag nog luta mig tillbaka. Måste försöka komma i säng i tid ikväll. Fungerar inte att slokna vid tvåtiden varje natt nästan. Nä, innan tolvslaget vill jag försöka komma i säng idag.

ÖVNINGSKÖRT

Kom hem för ett tag sedan från att ha varit ute och övningskört. Det gick inte alls lika bra som jag hade hoppas på, vilket var lite synd. Får koncentrerar mig ännu mer till nästa gång helt enkelt. Känner att jag är trött också.

Solen ligger fortfarande på ute, blev riktigt fint väder idag. Skönt. Kännde att brännan behövde bättras på, haha. Har planer på att åka och bada i morgon om finvädret håller i sig.

SOOL

Solen valde att titta fram så nu ligger jag ute på altanen i en solstol och njuter. Underbaart.

FILMVÄDER

Har inte gjort mycket alls nu under morgonen. Klev upp som en sovande-zombie till soffan och har legat här ett bra tag nu. Ser på en mysig film och tittar ut då och då med förhoppningarna att vädret ska vara bättre. Dock känns det tveksamt, det är alldeles vitt ute och det finns nogg stora chanser att regnet kommer. Men det kan ju vara okej det också. Känner mig ändå ganska trött just nu. Att bara tänka tillbaka på mina sisådär 6 sovtimmar inatt gör mig lite pumsig. Nu ska jag luta mig tillbaka igen och fortsätta se på film. Mysigt.

SÄNGEN, NU.

Jag har lyckats vara vaken alldeles för länge igen. Klockan är trots detta ställt på 08:00. Det har jag bestämt mig för. Dock får vi se hur trött jag kommer vara i morgon, men det är en helt annan sak. Bäst jag kommer i säng fortast möjligt, tänderna är borsta så det är bara sängen som rent ut sagt skriker på mig just nu. God natt.

JOHAN FALK DAGS KANSKE

Ska nog se på johan falk med trevligt sällskap som börjar på fyran nu halv, det är en svensk och bra kriminalserie. Rekomenderas för er som inte har något bättre för er. Lätt och mysig att hänga med i.

YOU.

Lite paff jag blev då V började skriva till mig efter flera veckors tystnad. Vet egentligen inte vad jag tycker om det. Kom med desamma att tänka på en sak min kompis berättade om en person hon hade haft kontakt med och så blev det helt plötsligt tyst och sedan började de prata igen. Skrämmande likt egentligen.

Tror att denna kille är bättre än vad han tidigare visat. Eller rättare sagt vet jag att han om inte annat varit det. Om han är det nu kan jag inte veta, kanske något jag borde ta reda på?

KANELBULLE

Fick precis serverat en jättestor bulle och ett glas mjölk, hur gulligt var inte det? Super gulligt. Ska avnjuta denna fina bakelse och förbereda mig för att se på lite tv. Kännar att jag är riktigt riktigt trött. Märklig egentligen? Jag har egentligen inte gjort så mycket ansträngade idag? Fast å andra sidan kanske jag har gjort det. Städat och studerat? Jo, det är nog ganska ansträngande efter att ha vilat från det några veckor. Ops.

'

"Vad skulle du göra, om det du trodde var sant, var falskt?"


KALENDER-ARBETE

Har nu suttit ett bra tag med min kalender för att planera och skriva in saker. Skönt att känna att jag har arbetat och gjort lite nytta. Har lite kvar och njuter nästan för att jag har varit duktigt och gjort saker som jag skulle kunna gjort med valt att göra nu. Just idag. Skönt.

Är skönt att sitta inomhus, under tak och höra hur regnet smattrar utanför. Det är otroligt. En sådan skön känsla att kunna njuta av vädret och att jag arbetar. Kanske dubble unnar jag mig en tripp ner på stan om ett tag. Är en del saker jag skulle behöva köpa. Får se hur det blir, kanske blir det en annan dag istället. Inte det trevligaste vädret att gå ut i.

VARFÖR SOVER JAG SÅ LÄNGE?

Har svårt att förstå varför jag kommer upp från sängen alldeles för sent! Tror (på allvar nu) att jag ska börja ställa väckarklockan. För som jag gör nu, vaknar kring tio elva tiden fungerar inte! *Poff* så är det lunch och halva dagen har gått. I morgon kommer ni nog få ett tidigare "morgoninlägg", kanske ska säga förhoppningsvis.

Nåväl. Det är ny vecka pch skolan närmar sig med dunderfart. Är väl upp mot fyra veckor kvar (?). Gäller att njuta och ta vara på all tid nu innan. Vilket inte är att sova fram mot lunch varje dag! Fast å andra sidan så njuter man ju då, haha (?). Aja, nog pratat om sovning. Jag ska i allafall årdna någonting att äta och se vad jag ska hitta på idag. Avslutar med att säga godmorgon och hoppas att ni haft en bra natt.

LÄGGA SIG BORDE JAG KANSKE GÖRA NU?

Dags att försöka sova. Men av någon skum anledning gick jag nyss in på skolans sida bara för att kolla och kom då in på vilka lärare jag ska få nu efter sommarlovet i nya kurser. Jag visste redan innan att jag skulle få en hel drös utav nya lärare och det kändes väl då OK. Just för stunden då jag sett deras namn, utan att ha träffa dem så känns det ganska hemskt. Förjävligt (ursäkta), men det gäller att smälta detta och göra det positivt. Varför skulle mina nya lärare vara så hemska? De är säkert jättebra, om inte annat försöker jag intala mig själv det just nu och göra detta till något bra. Man ska aldrig dömma folk som man inte känner, men detta är är dels för att jag vill att det ska bli så bra som möjligt med allt nu när skolan drar igång igen. Nya lärare menas att alla elver och även lärarna själv måste lära känna oss elever vilket dröjer ännu längre innan allt blir som "vanligt" eller hur jag ska säga det med lektioner och "relationen" mellan oss elever med lärarna. Som tex. ska jag få ny svenska lärare. Jag lärde känna min förra lärare väldigt bra och tyckte allt fungerade perfekt. Då känns det synd att behöva lära känna en ny, fasän den vi kommer få kan vara hur bra som helts. Vilket jag innerligt hoppas på just nu!

 

Jag vill att det här året ska bli lika bra som det året som varit. Jag vill ha min J som lärare som jag tycker är helt otroligt bra. Dock så verkar det som att jag inte alls kommer få ha honom speciellt mycket vilket jag tycker är fruktansvärt synd! Jag som tycker om honom som lärare så himla mycket. Men jag kommer få honom i en del kurser vilket jag måste se som positivt.

 

Men hunni, vad gör jag vaken nu egentligen? Lika bra att krypa till kojs. Kanske kan fortsätta min diskution kring nya kurser, lärare osv. i morgon? Sov så gott. I natt har jag bestämt att drömma positiva och bra drömmar kring mina nya lärare. Sov gott.


FYRAN NU!

Nu är det filmmys och sms snack med P som gäller. Har fixat lite gotta till så som gurka och morötter som ska doppas i dipp till filmen. Mumma.

FILM TIPS. 4:AN KL. 21.00

Tänkte bara passa på att tipsa er alla om Varg Veum som börjar klockan nio på 4:an. En deckarfilm som jag sett tidigare som tycker ni borde ge en chans om ni inte tidigare har sett dem. Om inte annat, varför inte se den igen? Så om ni inte har något annat för er och vill sjunkar ner i soffan, så tycker jag ni borde slå på fyran som jag hade tänkt att göra då.

NÄR HJÄRTAT SLÅR VIDARE.

Det var tyst i hela huset och bredvid henne åkte en bröstkorg upp och ner, och hon såg hela den. Eftersom han hade täcket vid höfterna. Det var varmt sa han. hon låg mot väggen och kände att det började klibba mellan låren eftersom hon låg på sidan av den täta varma sommarkvällen. Trots att hon hade fönstret öppet. Men hon brydde sig inte. 

Hon kunde inte bry sig mindre, eftersom att hon äntligen. Låg bredvid det bästa hon visste. Han behövde aldrig säga någonting, det räckte att hon tittade på honom för att känna den känslan. Av att hon var kär. Ja, jättekär. Och hon visste att han skulle väcka henne morgonen därpå, och hon skulle pussa honom och andas morgonandedräkter. Och just då. Var nog det, det finaste som fanns.

HEMMA IGEN!

Skönt att äntligen befinna sig på hemmaplan igen. Har haft en helt underbar helg. Det har varit perfekt och är helt obeskrivbar. Saker som har hänt, saker som jag fått uppleva och saker som vi har gjort tillsammans. Perfekt, må jag kalla det.

Ska snart hoppa in i duschen, ska bara andas ut lite först.

ÖPPNA DIN DÖR OCH SÄG ATT DU VILL HA MIG HÄR.

Skönt att komma upp i tid till skillnad från i går. Har varit vaken i ungefär två timmar. Hunnit äta frukost och ska alldeles strax gå ut för att ge slipningen ett försök. Det regnar så mycket och är extremt fuktigt, så det är inte helt säkert att det går så bra.

Går kvällen blev väldigt lugnt. Somnade i sängen med musik i öronen. Vaknade klockan fyra av att jag gick och borsta tänderna och samtidigt slog av musiken. Avslutade aldrig heller mitt smsande med P.

YOUR SMS MADE ME HAPPY

Du smsade mig. Du frågade om jag var hemma för att komma förbi och träffa mig. Jag blev så glad. Det är helt otroligt, nästan så att jag blev tvungen att läsa smset flera gånger. Det som gjorde det hela ännu mer otroligt var att percis då jag tog telefonen för att skriva ett sms till då så hade jag precis fått ett sms från dig.

Likasnabbt som jag blev glad insåg jag att vi inte kunde ses ikväll eftersom jag inte är hemma. Men vi bestämde för att ses snart. Mycket snart.

FLYG FULA FLUGA OCH DEN FULA FLUGEN STANNADE.

Jag har haft en flyga runt om kring mig alldeles för länge. Den sätter sig på mig eller cirkulerar runt och låter. Den verkar vägra ge sig. Flyger rakt in i min panna. Vart går gränsen? Snälla söta kära fluga förvinn från mig. NU. TACK.

DITT HÅR FLADDRADE SÅ VACKERT. DINA ÖGON LYSTE UPP SÅ SAGOLIKT.

Ni vet när tankarna går i kors? Och hur mkt man än tänker, så kommer man aldrig fram till något? Att man t ex är så himla äckligt beroende av ngt/ngn så att det blir dåligt till slut. Att man helt enkelt är beroende av ngt dåligt, men man ser inte det dåliga. Eftersom enligt dej själv, finns inget dåligt. Och att släppa taget, att släppa sig lös och loss från det här. Kan vara det jobbigaste? Att bli så kallad fri. 

Men som sagt, att det svåraste med att säga hejdå. Är att behöva göra det varje dag. och det går inte idag, inte imorgon och inte till veckan. Men små små steg. Gör allt det där skrämmande stora, så himla mkt lättare. Egentligen.

GUY I NEED YOU ANYWAY...

Nu står mästerkoken i köket kokar till middagen. Springer i mellanåt ut för att se att hamburharna inte blir svarta. Hör grillas det så det luktar mat gott i hela huset. Grejer detta! Är enormt hungrig. Har blivit lika konstigt på matfronten idag. Glass till lunch tror jag också man kan kalla det. Haha. Sitter just nu i köket och kollar på dessa mysiga människor som håller på att duka och fixa. Ska därför stänga ner datorn och ge en hjälpande hand. Går mycket fortare ju mer som hjälps åt. Glöm inte det alla.

DAGENS SAMMANFATTNIG

Vad fort klockan har gått idag. Har varit ute och åkt, kollat runt och myst idag. Har även varit och hälsat på M farmor S som är granne här. Hon var väldigt gullig och mysig. Bjöd på fika gjorde hon också. Vi satt där upp mot en timme. Kom tillbaka för ett tag sedan och har kommit framot halv FRIDA tidningen och kände att jag ville spara lite. Tog då fram datorn för att uppdatera lite.

 

Ska nog gå ut för att hjälpa till med målningen. Mat ska nog också böra fixas snart. Tror det är hamburgare som blir lördagens middag. Har svårt att förstå att det är lördag. Wow, sommarlovet gör en förvirrad vad det är för dag.

 

Nä detta blev ett väldigt förvirrat inlägg, bäst jag avslutar nu innan det blir värre. Dags att dra på sig "sunkkläder" för att ge sig ut och måla. Skojigt. Mina målartalanger är något jag kanske borde satsa på? haha.FALLANDE ISTAPPAR RASAR FRÅN BERGENS HÖGSTA TOPP.

Vilken natt! Gick och la mig vid två tiden men jag somnade inte förens vid fyra. Känner mig just nu hyfsat irriterad på en person. Blir så förvirrad hur just du kunde bete dig så fel. Du rasade så grymt mycket i mina ögon, och det är inte bara jag som tycker detta. Hur kan du inte själv se det? Se vad du ställt till med. Kunna be om ursäkt. Kunna missta sina fel är en viktig sak att kunna göra.

Jag avslutar detta inlägg med god morgon och att ni har haft sovit mer än mig.

MYSER MED MUSIK OCH HUNDEN.

Har nu landat. Myst ner mig i sängen, myser med lugn musik, har hunden som fotvärmare och tända ljus i rummet. Allt är så mysigt här, helt sagolikt. Ska nu gå ocg fika med mina góa. Sedan blir det att mysa runt med de, blir nog sängen väldigt sent ikväll skulle jag tro. Men det gör ju inte, det är sommarlov och då får man göra nästan vad man vill! Det ät underbart. Gäller att passa på innan skolan börjar igen. Har kommit fram till att det inte alls är speciellt lång tid kvar innan jag sitter på skolan och drar igång med en massa nya kurser!

Men nu är det fortfarande sommarlov och jag ska njuta allt jag kan. Säger därför god natt nu och hoppas ni har haft en bra kväll och att den fortsätter lika bra eller om inte annat blir bättre. Sov gott. Ha det grymt.

KÖRKORTSLÄSNING

Är nu hemma igen efter att ha varit ute och övningskört. Gick riktigt bra, hade tänkt sätta igång nu med mitt livs första tioriplugg inför körkortet. Låter lite fränt. Lika så spännande och roligt (lite små tokigt. Jag vet.).

DAGS ATT GE SIG UT I TRAFIKEN.

Nu ska jag ge mig ut för att övningköra. Packningen och allt annat är klart. Nu ska jag ut och röjja i trafiken. Älskar verkligen att övningsköra. Ska även ner mot stan för att uträtta några ärenden. Känner att jag verkligen ta vara på dagen. Grymt. Vi hörs senare.

-

Vaknat upp för dagen. Ska börja förbereda mig för att ge mig ut på öventyr över helgen. Jag ska också försöka hinna med att övningköra. Mycket som gäller på dessa få timmar jag har innan vi ska åka. Nu gäller det att snabbt duscha och göra sig färdig.

TIME TO READ MY NEW BOOK

Nu ska jag lägga mig i sängen med min nyköptabok för att senare försöka sova. Får se hur länge boken slukar mig. Kanske blir det innan att se ett avsnitt oth? Nja, får se. Bortsta tänderna blir det i alla fall till att göra först. Sov gott.

-

Bilresan var mysig. Vi pratade om så mycket. Det blev seriösa och allvarliga samtal längst gatorna på vägen hem. Jag mins allt vi sa så klart. Det som cirkulerar som mest i mitt huvud just nu är då du sa att du kommer sakna mig.

 

Det sista du sa till mig innan jag stängde igen dörren var ”självklart kommer vi ses många gånger till innan jag åker.” Men en säkerhet i rösten och med ett leende på läpparna.JAG KAN INTE SKILJA PÅ

Det är dags att tänka efter 
och jag vill inte följa med 
det har regnat hela sommaren 
och jag känner med det 

Jag ville vänta tills du frågade 
och du frågade tillslut 
jag hörde sånger i mitt huvud 
men dom kom aldrig ut 

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig 
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig 
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig 
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig 
men du om nån borde förstå 
att man inte gör såhär mot mig 

Du ville prata häromdagen 
och helt plötsligt blev det tyst 
jag undrar vad som hände 
vi som skrattade nyss 

Nu tror du säkert att jag hoppas 
på nåt som aldrig ska bli av 
men jag har aldrig lyssnat när du lovat 
aldrig ställt några krav 

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig 
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig 
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig 
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig 
men du om nån borde förstå 
att man inte gör såhär mot mig 

Vi tar en paus och lämnar rummet 
och nu släpper du min hand 
på varsin sida av vägen 
som en främling för varann 

Jag vet precis vad du känner 
fast du aldrig sagt ett ord 
du har viljan att bli större 
här är du redan stor 

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig 
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig 
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig 
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig 
men du om nån borde förstå 
att man inte gör såhär mot mig 

EN DAG KOMMER HAN VAKNA UPP OCH INSE ATT HAN ÄLSKAR HENNE, SAMMA DAG KOMMER HON VAKNA UPP MED HAN SOM REDAN VISSTE DET.

'

MUSIC IS GREAT. WONDERFUL. FABULOUS

Muisk musik musik. Lalalaaa. Musiken dunkar från högtalarna på högsta volym. Låt efter låt. Låtar som bara smäler i öronen, som rösten automatiskt sjunger med igenom alla låtar. Underbart. Örongodis skulle jag så vakert vilja kalla det.

JAG VILL GE ALLT DU ALDRIG GER.

"jag vill inte utsätta någon älskad att bli besviken, jag är inte redo för sådant, finns inte tid, ingenting." 
det här sa en fin vän till mej nyss, han är förståndig och gör nog det rätta.

"VARJE ORD VERKAR HANDLA OM DIG"

"det gör så ont, ont att se han sådär. så annorlunda och inte min."
"det får göra ont. det får det."
"men jag måste glömma han, försvinna ur mitt huvud. får inte finnas i min existens."
"gräv inte ner han. ta upp han till ytan nu, låt det göra så ont att det svider i hela kroppen. så att det känns som att hela du är skär som glas. till slut, till slut orkar inte kroppen mer. då försvinner han. men tills dess får du ha ont"

+

Jag hoppas, 
jag drömmer 
att marken du går på, 
går sönder.


SJUTTIOTVÅ I STORLEK

Hon älskade honom mer än hon kunde uttrycka i ord. Hon försökte gång på gång, med olika typsnitt och olika storlekar. Ibland var hon till och med uppe i sjuttiotvå. Hon visste inte riktigt hur hon skulle kunna visa det för han. Han med enormt stora bokstäver. Alltid i sjuttiotvå.

 

Han som bara kunde andas bredvid henne för att hon skulle få allt hon behövde. hela han i ett litet andetag. Ibland kunde hon till och med bli ställd. Liksom ha svårt att andas och att äta. Kunde man verkligen älska någon så mycket att det gjorde ont?


"SAKER SOM ALDRIG HÄNDER"

"Hur vet man om man verkligen känner någon? Hur vet man vem man kan lita på? Och vad gör man när saker som aldrig händer, faktiskt händer?"

WOHOOOW!

Gaaah, glad! Fönsterbytet har nu satt igång!

CAMP ROCK 2

Ligger i soffan och myser framför camp rock 2. Känner mig trött och seg idag. Har planer på att träffa en kompis idag men vet inte om jag orkar. Vaknade vid åtta nio tiden i morse, lite segt. Har sovit uruselt inatt och hade svårt att somna om då jag vaknade. Så nu, strax efter elva, så myser jag framför tv:n. Har precis ätit frukost och ska nog göra mig klar för dagen.

Spännande att se vad som händer idag. Antingen är jag med min kompis eller så tar jag det bara lugnt hemma. Det är mycket som har hänt de senaste dagarna så det kan vara skönt att bara ta det lugnt också.

GOD MORGON, GOD MORGOON!

Har varit vaken i flera timmar och gjort försök efter försök att somna om. Men icke, det har inte alls fungerat. Legat och läst har jag gjort nu på morgonen. Vädret är inte så fint idag. Vet inte riktigt vad som händer idag. Ska nog börja med att komma upp från sängen, äta frukost och kolla läget.

JOBBDRÖMMAR

I bilen på vägen hem gick munnarna på oss riktigt ordentlig. Vi pratade om mycket och bla. var det om framtidsyrke, vad vi ville jobba som. Om det blir att vi jobbar som det vi vill nu i framtiden, eller om det blir inom något helt annan branch. Det var ett intressant samtalsämne. För egentligen, ingen kan säga "jag vet att jag kommer jobba med det här.". Vi kan alltid känna att detta vill jag jobba som, men du kan ändra dig lika snabbt. Något kan inträffa så du inte kan bli det du vill då.

Jag vill tex. inte arbeta med samma sak idag som jag vill då jag var liten. Jag känner nu att "detta vill jag jobba som" och har känt så ett bra tag. Det skulle inte förvåna mig om jag arbetar med detta. Men likagärna kan det bli något annat, men en sak vet jag. Och det är att det kommer i så fall bli inom liknande branch.


WHAT HAPEND NOW?

Det är svårt. Men jag vet att jag inte ska ge dig någon mer chans.
Jag vet att det inte kommer kunna bli något.
Jag vet även att jag inte känner "så" för dig,
fastän du betyder enormt mycket för mig.
Jag vet att det inte är någon ide då du snart ger dig av.
Jag vet att jag kommer sakna dig oavsett.
Jag vet att det kommer bli bra oavsett. 


HEMMA FRÅN PÖJKEN

Kom hem för bra precis en timme sedan. Men vi har gäster här hemma så jag har pratat en hel del med dem. Men som sagt, jag är åter hemma. Har haft en underbar dag med K. Vi åkte bla. in till stan för att hämta hans bror. Tillbaka till stugan så en snabbis in på en mataffär för att handla och i bilen frålade det ut en massa musik. Vi satt och skrattade, pratade och hade det allmänt skoj. I allmänhet hade vi en kul dag. Han åker iväg i morgon så det var roligt att få ses idag.

Fick skjuts av han hem då han sedan åkte vidare till jobbet. Möttes av trevlig folk här hemma. Pratat med de en hel del och ska nu fika. Kladdkaka bakades här hemma i morse, extra kladig och god ser den ut.

Kanske slinker det in något mer inlägg under kvällen. Känner mig ganska trött och seg. Känns som att det kommer bli en tidig kväll idag. Vila batterierna inför helgens äventyr som vi nu till fikat ska planera. Verkar som att helgen kommer bli mysig och rolig.


HUR SVÅRT KAN DET VARA?

God morgning, sunchines! Jah har nyss vaknat, solen skinder och jag ska vara med K idag. Eftersom det är så fint väder kommer vi säkert att vara ute och njuta, kanske blir det att åka ut med båten? Vi kommer säkert på något skoj att göra.

Nu först är det mat i magen som gäller, har inte alls kommit spciellt långt än, befinner mig fortfarande i sängen. Dags att rycka tag i sig och studsa upp från sängen och göra säg klar för den soliga dagen! Ha det bäst så länge.

TILLBAKA FRÅN PASSET!

Slutkörd efter att ha tränat i över två timmar. Känner hur mör min kropp är. Nu är det en lång dusch som väntar på mig och sedan är det att gå upp till S och S och hitta på något skoj. En matbit i magen vore också bra att hinna med innan vi såg igen.

Dags att lägga på en kol. Vi hörs.

TRÄNINGSDAGS

Vi har det riktigt bra. Det var enormt kul att få träffa de. Jag håller precis på att byta om till träningkläder. Här ska jag och S vara hurtiga och ge oss ut på ett träningspass i den fina vädet. Kommer nog vara helt slutkörd i kroppen efteråt, har redan träningsvärk innan.. Hur blir det då efteråt? Gäller att vara nog med stretchingen.

Nu hör jag hur en tjejen står här och trampar bredvid mig. Nu är det träningdags som gäller.

STORFRÄMMANDE

God morgon. Är grymt trött. Somnade alldeles för sent i går, och blev väck alldeles nyss. Klockan har precis pacerat halve nio och jag har redan hunnit med en hel del. Bli väckt tidigt är faktiskt en stor gillning ändå. Att kunna ta vara på dagen ända från att den börjar och vid lunch känna att man hunnit med så mycket och att klockan ändå inte är mycket. Det är faktiskt en ganska skön känsla, kanske ska jag ställa klockan lika tidigt i morgon?

Mina planer för dagen är att vara med en vän som är på besök, S och hennes lillasyster S. Det var väldigt länge sedan jag träffade dessa góa tjejor så vi kommer nog få en riktigt bra dag. Solen är även framme, kanske blir det att vi doppar oss i det kalla havet? Eller bara sitter och snackar om allt vi missat? Det kommer bli en grym dag oavsett vad vi gör. Jag hör av mig under dagen.

IT'S YOUR DAY TODAY ♥

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG UTAN DET ÄR DIN DAG. BARA DIN DAG.

SLEEP EWLL

Nu ska jag sova. God natt.


THE REINING OUTSIDE MY WINDOW

Regnet faller som piskande stenar mot marken utanför mitt fönster. Det är mysigt att sitta innanför husetsväggar och njuta av en kopp kaffe och tända ljus. Har fortfarande en vetekudde på magen, magen verkar inte vilja bli helt bra. Dock har den blivit lite bättre. Hoppas jag kommer sova utan magont och inte ha ont i morgon.

FRÅN PLURAL TILL SINGULA

En vän till mig blev nyss lämnad, och just i det nuet, så tror jag hennes värld ramlade omkull. Försvann. Bortglömd. Ungefär. Det går egentligen inte att förklara det där fenomenet när man har varit plural och helt plötsligt blir singular. Allra helst när man inte ens räknade med det.De flesta säger att allting som börjar måste även ta slut. och visst, ibland är det så, men allting som börjar kan också följa med dig ner när du somnar in på ett ålderdomshem när du är 96 år gammal. Vissa saker är dömda att ta slut, som t ex pluggdagar, provtimmar, praktikplatser och den där shopping rundan i förrgår. Medan andra saker kommer följa med dej hela livet, nära vänskap, en riktigt kärlek (oh), familjen och tusen andra saker.För vad som än händer så är människan så stark att den kan komma igenom det, hur jobbigt för stunden det än kan vara. "Längst bort i tunneln finns det alltid ljus" och "efter regn kommer alltid solsken".Det jag försöker säga är att även om det tar slut, någonting så fint och skört att man aldrig kunde ana att det skulle göra det. Så kommer det finnas någonting efter, som kommer följa med dej hela livet eller till och med kanske efter det. Vissa kallar det ödet men jag skulle nog säga att det kallas livet. 


HON FICK ETT MEDDELANDE

Hon fick ett meddelande, ett meddelande som sa att allt lugn var över, att känslan skulle komma tillbaka igen, fast egentligenvarför skulle den? När något så fint blir så fult och när något så fantastiskt kan vända och bli något som man vill ska försvinna. Typ lämna allt. Så egentligen? Varför kan det inte fortsätta vara lugnt, ha kvar denna fantastiska känsla. Varför? Varför gör det att hela hon ryser?

MY STOMACH HURTS

Tycker synd om min stackars mage som vägrar bli bättre. Jobbigt. Blir så irriterad, varför vägrar den bli bättre. Varför just nu. Varför?

VI SKA ÅT SAMMA HÅLL

I februari var det bottenfryst i mälaren 
Götgatan var grå och kall av seklets värsta vinter 
Det var tungt, att gå 
Stockholm verkar full av långa svarta labyrinter 
Jag var virrig och trött, jag var sliten och nött 
Allting runt omkring mig gick i ultrarapid, 
och jag hade inga veckor, inga dar, 
bara en röra av en massa tid 
Jag ville hitta en bra paroll 
Nånting och tro på nåt som tog mig upp en bit över noll 
och hon mötte mig med sitt leende 
Hon sa, "Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll"

 

Och båtarna låg inne vid stadsgårdens kaj 
Jag var beredd o dra till Åbo men hon rädda mig precis 
Vad ska man göra ända fram till maj? 
Mörkret är så tungt och alla männskor är som is. 
men hon tyngdes inte ner, hon sa "Vad spelar det för roll?" 
"Här! Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll"

 

Blå dörren hade öppet och vi slog oss ner i baren, 
hon var hemma efter veckor, runt på resor och jag lyssna 
men hon sa "Jag kanske stannar här ett tag, 
vi kanske hittar nåt att bygga upp en vacker dag" 
Jag måste bara hitta en roll 
Jag sa "Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll"

 

Vi ramlar runt på alla ställen som var öppna den natten 
Vi var konstnärer och dom bästa i sitt slag 
Vi skulle ta oss långt, vi två 
Hon sa "en dag står vi över februari, du och jag" 
Natten var så kall, vi höll hårt om varann 
Nu stänger dom i Stockholm o människorna försvann 
men vi, vi hade lusten i behåll 
Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma

 

Jag ger min själ till händerna, den som ger och inte rycker 
Jag sällar mig till hjältarna som gör och inte tycker 
hon var allt, hon var sin, 
Hon var den vackraste person jag hade träffat någonsin 
Ah, bli kvar här med mig. Bli kvar här med mig 
Vi behöver ingenting, ah vi kan starta på noll 
men jag har ett rum några kvarter härifrån 
Ah, Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll 
...härifrån 
Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll 
ah, vi två 
Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma hållJAG HÖRDE SÅNGER I MITT HUVUD, MEN DOM KOM ALDRIG UT.

Har nu fått i ordning på rummet och måste nu lägga mig och vila. Jag har blundat hela dagen för mina menssmärtor och tror nog att det inget är någon idé längre. Ska ta min andra verktablett för dagen och hoppas att det släpper. Ska även ta och värme värmekudden för att göra magen glad (?) haha.

Tror ska återgå till soffan. Vädret ute är inte alls speciellt trevligt, regn och åter regn. Känns då inte alls fel att sitta inne och pyssla och se en film eller två.

'RUBRIK

Min kompis stannade här över natten. Vi såg två fruktansvärt hemska filmer. Böla var något vi båda gjorde, hua. Men efter att toppat kvällen med oth så somnade vi med dessamma, klockan kanske blev lite väl mycket. Tror den närmade sig halv tre. Klockan halv nio i morse vaknade vi båda och gick upp, struntade i att somna och gjorde i ordning en riktigt brakfrukost och njöt av den framför tv:n.

 

Nu har hon precis åkt för att bege sig mot gymmet för att träna. Kan nämna att vårt träningspass i går har gett mig en fruktansvärd träningsvärk. Är en härlig känsla samtidigt som det ibland är nästintill olidligt! haha. Oj oj. Bäst att sätta sig och stretcha.

 

Kanske borde jag ta tag och packa upp resväskan och då jag ändå är igång städa rummet? Blir nog så. Hörs hej.


FÖRFATTARTIPS

Eftersom denna brutta verkar vara lite seg i duschen så tänkte jag passa på att tipsa om Mari Ljudgstedts böcker. Jag har nu läst ett flertal utav de och gillar de skarpt. Likaså Nora Roberts böcker. Kanske kan jag pecka ut några utav deras böcker och berätta lite enskild om de? Som sagt, för er som gillar deckarböcker så tycker jag att ni ska läsa Mari Ljungstedts böcker och för er som gillar lite mer kärlek, action och en gnutta fantasti (beror på vilken utan hennes böcker) så tipsar jag om Nora Roberts.

Egetnligen finns det extremt många bra författare, men just dessa två har jag fastnat för nu på slutet då jag läst deras böcker för inte så länge sedan. Så där andra tipset för dagen, inte helt fel va?

NY DUSCHAD OCH FRÄSCH

Har nyss kommit ut från duschen efter att ha varit ute på en rejäl springrunda med min kompis. Just nu befinner hon sig i duschen medans jag sitter här. Kommer att ta något och äta sedan för att efter det sjunka ner i soffan och sätta på en film. Vi båda blev riktigt slutkörda och avslutade springrundan med fysövningar och stretch.

Nu ska jag smörja in min kropp och sedan gå upp till köket för att värma maten. Tveksamt om det blir någon uppdatering sedanre under kvällen. Abvslutar därför detta med att vi hörs i morgon om det inte blir något mer senare under kvällen. Ha det bäst.

TRÄNINGSDAGS

Är fortfarande hos min brutta. Ska snart ge oss ut i träningsspåret för att träna lite. Har njutit av solen hela dagen, helt perfekt väder. Dock blåser det lite nu så långbyxor blir det nog på benen då vi tränar. Vi har gjort en underbar lunch/middag och såg på svavelskär undertiden vi åt. En serie som vi båda fastnat riktigt ordentligt i. Tips tips tips till er att se på!

Men nu ska vi ge oss ut i spåret. Hörs.

I NEED YOU

God morgon! Vaknade inte för allt länge sedan och har nyss ring en kompis. Drar till henne alldeles strax och är tveksam om det blir någon mer uppdatering förens i eftermiddag. Det lär visa sig. Men så länge- ha det bra.

HOME SWEET HOME

Borta bra med hemma bäst känns ganska lägligt att säga just nu. Min vecka har varit helt fantastiks. Så mycket som har hänt samtidigt som det har varit lugnt och skönt på ett skönt och avkopplande sätt. Hur nu det egentligen kan gå ihop?

Det ska bli skönt att få sova i sin egen säng inatt. Att få komma hem till sitt eget och komma in i sina vanliga "vanor" eller hur man nu ska kalla det då det är sommarlovet. För riktiga vanor är det ju egentligen inte. De vanliga vanorna drar igång då skolan börjar igen, men dit är det ett tag kvar så jag ska ta vara på sommaren lika bra som jag gjort nu när jag varit utomlands.

Det första jag gjorde då jag landade var att smsa dig. Du blev så glad över att jag äntligen kommit hem. Att vi kanske skulle ses i morgon, vilket nu inte blir av då du fortfarande är sjuk. Stackare. Men ändå. Att bara få smsa med dig. Höra hur du har det, höra hur du är glad att få prata med mig. Att resa och allt gick bra ♥

IT'S YOUR DAY TODAY ♥

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG UTAN DET ÄR DIN DAG. BARA DIN DAG.

THE LAST NIGHT HER

Kvällen var galet bra här. Åt på vårt nyfunna favoritstället här nere idag. Gick runt och kollade och avslutade det hela med en underbar glass. Det är en mörkchoklad glass och då snackar vi extremt mörk choklad. Det smakar ungefär som kladdkaka (?) haha. Det är gudomlig ska ni veta.

Ska nu packa ner det sista och sedan lägga mig och sova. Hemfärg i morgon. Ganska skönt det också. Avslutar kvällen med att skriva godnatt till P.

YOU AND ME?

Smasade även med dig idag. Du är så söt. Du är så rar. Det är helt otroligt. Hoppas att du är friks på söndag, för om. Om du är frisk så ses vi då. Du och jag.

ALLT ELLER INGET.

Efter att ha hunnit med både poolen och havet idag så är vi nu nöjda. Sitter nu i skrivande form ute på altanen för att snart lägga ifrån mig datorn och vara lite social. Kanske blir det till att spela ännu en omgång YATZY? Det är så grymt kul. Det brukar ofta bli att jag gör det då jag är utomlands.

Duschat har jag redan gjort så jag känner mig ren och fräsch. Gäller bara för de andra att hoppa in i duschen för att sedan ta vara på sista kvällen utomlands.

FORT VECKAN GÅTT

Fredan fredag. Dgarna bara rinner iväg. Har haft det helt fantastiskt här. Sol och en riktigt ledighet. Allt har varit så obeskrivbart. Nu ska jag ta vara på den hela riktiga dagen här nere. Men först ska vi kolla på en lägenhet här nere. Hör av i eftermiddag för nu är det bara att njuta som allra mest av allt det fantastiska här. Ha det bäst.

JAG KOMMER SOMNA SOM LYCKLIGAST

Jag kommer somna med ett leende på läpparna, drömma fina drömmar om dig. Allt känns så bra, jag har ett riktigt stort lyckorus som cirkulerar runt i min kropp. Der verkar inte vilja sluta utan sprutar bara ut en massa kärlek och lycka.

Tror ändå att det är bäst att jag försöker sova nu. Med ett leende på läpparna avslutar jag detta sms med god natt. P

RESUME AV DAGEN

Mötet gick fortare än vad jag trodde. Vi var nere på stranden redan vid tolv och gick upp där ifrån vid fyra. Placerade oss vid poolen ett tag. Låg och läste och myste gick sedan upp till lägenheten. Vi spelade lite yatzy, åt lite snacks. Efter att ha gjort sig klar för kvällen så gick vi ut. Kom in på en massa gulliga smågater med småaffärer. Köpte bland annat jättefin väska, som påminner om en portfölj. Bokstavligt talat älskar jag den.

Vi åt på en mysigt restaurang och kom tillbaka för inte så länge sedan. Har pratat en hel del med P nu under kvällen. Stackarn är sjuk, tycker lite synd om honom trors allt. Här har jag det hur bra som helst och hemma är det bara dåligt väder och han ligger hemma och är sjuk. Hua, hoppas han blir bättre snart.
'
Nu ska vi sätta på en film och mysa. Kanske ger jag upp för dagen och lägger mig och läser i min spännande bok i sätllet?

BEBIS-DELFINER

Jag har sett bebisdelfiner idag. Det var helt otroligt läckert.

TÄNK PÅ HUR DU BETER DIG. OKEJ.

Varför beter du dig som du GÖR **********? För att då min uppmärksamhet? Om du gör det så är det bara att glömma. Jag tänker inte lägga ner min tid och energi på dig. Det är du inte värd. Absolut inte. Det ska du har väldigt klart för dig. Du betyder inte samma sak för mig nu som du gjorde då. Även fast du har en fin plats i mitt hjärta, men du ska veta att det blir allt sämre på det efter dina konstiga beteende i bland. Kom ihåg det om du vill ha mig "kvar". Kom ihåg det.

MÖTE SEDAN ÄR DET STRANDEN SOM GÄLLER!

Idag har vi kommit upp tidigt. Vi ska alldeles strax ge oss ut på ett ärende, sedan blir att köra gas i botten till stranden. Solen är lika varm idag som alla de andra dagarna vi varit här. Hoppas mötet inte blir allt för länge. Känns hemskt att inte kunna ta vara på det fina vädret. Men klockan är inte så mycket så hela dagen borde nog inte försvinna tycker jag? Men det är svårt att säga. Gäller alltså att hoppas att jag får lite sol på nästan idag!

THIS DAY WAS AWSOME

Jag visste det. Jag kände på mig det. Dagen blev precis som jag hade trott. Som jag hade känt på mig- perfekt. Smsade med P, det gjorde mig glad. Att även få sms från K kändes viktigt. Hela dagen. Solen som lyste, de trevliga människorna här, de fantastiskt vakra vyerna och mitt alldeles sagolika sällkskap. - PERFEKT.

Jag avslutar allt detta positiva med att säga god natt. Är trött. Jättetrött. Ska läsa lite i min bok.. Om jag orkar. Känner hur trött mina ögon är. Riktigt trötta. Slocknar snart. Dock är frågan om jag kan vänta till morgondagen för att fortsätta i min spännande bok?

HAR SLITIT MIG LOSS FRÅN STRANDEN

Har kommit tillbaka upp till lägenheten. Ska sätta på mig lite bättre kläder för att sedan åka iväg och "storhandal", det är ganska roligt att på i lägenheten då man är utomlands. Att kunna handla mat som inte finns i sverige. Att få testa något nytt. Fasten jag kör på rostmacka med mosarella på och jucice till det, så är det ändå annorlunda. Allt blir på ett sådant underbart sätt här. Vi äter lunch och middag ute så är det ändå så skojigt att handla på en riktigt mataffär. Köpa hem oliver och chips som man kan smaska på då man kommit upp alldeles slut efter en dag på stranden tex. Kunna prova på några nya kakor som inte finns hemma? Ja, ni fatta?

Som sagt, dags att storhandla. Sedan blir det till att åka "hem" igen och duscha och göra sig klar för kvällen. Tror det snackas om att vi ska till "svenska resaturangen" igen. Återstår att se hur det blir. Men tills vidare, ha det grymt.

LEVER I EN DRÖM

Att börja morgon med att vakna upp, sätta i två mackor i brödrosen. Medans jag väntar på att de blir klar sätter jag på tv:n och slår på en svensk film. Gör ordning frukosten och myser till mig i soffan under tiden jag äter upp frukosten. En underbar vana här nere. Att sedan bara kunna sätta sig på altanen och titta ut mot det öppna havet. Se den härliga turkosa värgen som tar över och se hur himlen är alldeles klarblå. Se hur solen skiner. Allt känns som i en drömvärd då man är utomlands. Det är sagolikt underbart otroligt!

Nu ska jag avnjuta mig frukost för att sedan packa strandväskan och därefter gå ner mot havet.

MIN DAG I ORD

Havet var helt underbart, vattnets färg var mycket mer lockande än temperaturen. Men det var underart. Att kunna doppa sig, flyta i vattnet, allt. Kunna kolla på alla människor som cirkulerade runt hela tiden. Den fullpackade sandstranden. De alldeles heta sanden. Wherything was fabolus.

Maten i dag var gudomlig. Alla trevliga människor vi sett idag söta. Fått fina kommentarer och allt det till. Nu är det läggdags. Det är ju faktiskt en dag i morgon också! God natt alla.

MY DAY WILL BE PERFEKT

Nu är det stranden som gäller. Oj som jag har väntat. Dagen kan inte bli bättre. Det här kommer bli kanon. Perfekt. Grym. Sagolik. Kung.

Ha en grym dag alla. Hoppas er dag kommer bli lika underbar som min dag kommer att bli.

DET VAR TYST I DAG

Solen gör en trött. Man blir riktigt slutkörd av solensstrålar som lyser på en. Känner hur det hettar en gnutta på mig, fastän under dagen har varit riktigt noga med solskydd för att inte bränna mig. Vilket inte är bra alls för kroppen. Tänka på det, använda solskydd. Solen är många gånger mycket starkare än vad du tror. Utomlands som hemma.

Väntar på att de andra ska bli/göra sig klar. Matdags igen. Har under eftermiddagen ätit chips och oliver. Grymt goda oliver. Måste köpa mer känner jag. De var en väldigt god smak på dessa, en smak jag inte tidigare har känt på oliver.

THE SUN SHINES

Klockan är ganska lite. Jag är vaken. Ligger fortfarande kvar i sängen, det ända som kan höras är fläktsystemet och svaga snarkningar. Jag ska nog snart väcka de andra. Andra dagen här idag. Lika vacker väder idag som igår. Strålande sol. Tror det blir poolen idag. Luftmadrassen jag köpte i lördagskväll följer självklart med mig ut i det fina vädret. Kunna flyta runt, koppla bort allt. Höra musik, eller människor prata med varandra är en en speciell känsla. Det är något unikt med hur många olika typer av människor det finns. Folk är från olika världsdelar, alla (nästan) talar olika språk men varandra. alla (nästan) kan komenciera med varandra genom engelskan. Ett viktigt språk att kunna.

Hör hur det börja röras utanför mig dörr. Dags att kliva upp. Äta frukost för att sedan ta vara dagen, låta solen lysa och göra en lite brunare.

SUNDAY TODAY

The first day her. Solen har legat på hela dagen. Ligga vid poolen och stranden och guppa på vattnet är min verklighet här i värmen. Ska snart hoppa in i duschen. Sitta på balkonen och läsa bok, det är mysigt, kanske lite för mysigt för att slita sig ur bokens spännande handlig. Hör ljud från tv:n som står på. Svensk ljud kommer från högtalarna. Mysigt. Jag njuter.

Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen. Göra sig klar för kvällen. Kanske slinker en tonfisksallad ner i min mage i kväll? Det var vädligt länge sedan jag åt den goda rätten. En maträtt jag gillar skarpt. Tonfisken blandat med massa härliga grönsaker och färglada färger, mumms. Duschen ska bli mitt nästa stopp. Det gäller bara att lyfta sig från stolen här ut, ta sig in i, och vidare till duschen för att svalka av sig. Skrubba kroppen och tvätta bort dagens saltvatten!

"TA MIN HAND, JAG FÖLJER DIG, VI SKA ÅT SAMMA HÅLL"

I bilen på vägen till flygplatsen smsade du med mig, det var mitt i natten. Men du var vaken. Vaken för att smsa med mig. Efter ett tag blev det dock läggdags för din del, och du avslutade med att önska mig en grym resa. Jag kände på mig att jag skulle ha det. Jag kände även att jag skulle tänka på dig. Dig som börjar på P.

 

Telefonen plingade till bara en liten stund innan flyget gick, det var du. Du berättade att du ville prata med mig precis innan jag åkte. Att du hade ställt klockan endast för att smsa med mig, hur trött du än var. Hur få timmar du än hade sovit. Jag visste att du var trött, det visste jag. Jag kände mig glad. Jag satt i planet med ett leende på läpparna, spred glädje till de runt omkring mig. Jag somnade med desamma jag hade sjunkit ner i flygstolen. Drömmarna flög i väg med desamma. Det här var något speciellt.


TEXT-MESSAGE

Fick ett sms från dig. Du började. Du frågade om jag hade kommit fram. Du brydde dig om mig. Du smsade mig mig. Vi smsade med varandra hel hel del ikväll. Pep till i mobilen till och från. Jag blev glad, glad att du smsade mig. Glad för allt. Glaf för att jag visste att det var just du.

THE FIRST NIGHT

Värmen är helt otrolig, klockan är strax över åtta på kvällen och det är över 30 grader! Magen har börjar kurra så vi ska dra oss ut för att ta en matbit. Vi kommer säkert slockan som slagna grisar om några få timmar, vi är riktigt trötta. Resan hit blev omständigare och längre än vad det var tänkt.

 

Allt är helt perfekt. Den här veckan kommer bli kanon.  Därför att vi har bestämt oss för det. Det vet vi.


NU BÖRJAR NYA ÄVENTYR

Nu börjar äventyrer. Nu och en vecka framåt kommer jag befinna mig på härliga sandstränder bland massa trevligt folk och en underbar värme. Jag ska njuta till tusen och kommer ta vara på varenda lite tiondelssekund och göra det jag vill. Det jag känner för att göra. Det här kommer bli grymt.

THE LIVE WE EXPCT US?

"en middag. en mätt mage. otroligt konstigt väder. det är grå/svart som bara den på himlen men fuktigt. kvavt, & varmt. ett tag har jag trott att det ska börja regna som bara den & åska på det. som igår, då jag vaknade av att det åskade som jag vet inte vad. for i alla fall rakt upp i sängen & hörde bara ljudet av hur regnet öste ner utanför fönstret. det fick mig att bara lägga mig ner igen & lyssna till ljudet av.. regnet. det fick mig att förstå att den dagen inte var mycket att förvänta sig av. jag hörde även på radion samma dag att juli ska bestå av regn & åska i hela sverige. drog en lätt suck & förstod att den svenska sommaren verkligen är värdelös. inte mycket att förvänta sig av. men ändå så är det så mycket känslor. i luften. i våra kroppar. en härlig känsla. något fint. som får våra hjärtan att dunka lite fortare. som får våra humör att sakta men säkert stegra. volta. göra något otroligt. det är sommaren som vi tycker om sååå mycket. något vi längtar till lika snabbt som det tar slut. med våra stora förväntningar att nästa år så kommer det bli ännu bättre. men då den tråkiga. trista. hösten kikar drar över oss så har vi lust att gå i idee bara för att vi vet att den där kyla. outhärdiga, vintern är runt hörnet. "


LIFE

"Jag har precis fått tänt lamporna; 20.11 den andra juli 2011. Jag tar & zappar runt med fjärrkontrollen & kikar efter något som är värt att se på tv. Idag är nu. Igår var dåtid. Imorgon är framtid. Jag har stora förhoppningar på livet som jag kommer leva när jag blir stor. En dröm. En tro om att det kommer vara på ett visst sätt. Så länge vi håller hoppet öppet. Kämpar för det vi vill. tror att vi kan, så kan det gå vägen. Just believe in yourself. At yourself. På livet."


HANS LÅTAR SITTER SOM SKRIVET I HJÄRTAT, HJÄRNAN OCH KROPPEN.

Så är det bara, den är helt sagolik. Fantastisk. Underbar.


NYTT

Nu har jag ändrat och gjort om i bloggen, vitt och svart blev det den här gången. Så illa tycker inte jag att det blev, hoppas ni gillar det lika mycket som jag. Enkelt, snyggt och perfekt om ni frågar mig.

NO PHONE

Utan mobil är det ganska svårt, det har jag själv märkt då jag var utan mitt ett dygn (då den råkade följa med K hem). Om det även är så att man har mer på telefonen, större delen av sitt arbete osv. så kan jag verkligen förstå att det är katastrof! Det gäller att vänta och se vad som händer. Om denna persons telefon går att få igång eller inte. Hoppas innerligt att det går att ordna!

I LOVE YOU

Jag kommer saknad dig, jag kommer saknad dig så himla mycket. Du betyder helt oändligt mycket för mig, du får ha det bäst nu så ses och hörs vi under tiden. Det har vi bestämt.

TREAT OTHERS ON THE SAME WAY YOU WANT TO BE TREATED.

Inga ska ha fördomar om någon annan. Inget ska komma och säga/ anklaga något för någon hon/han inte vet om det om det stämmer/ ha och göra med! Det är viktigt att vi respekterar andra som de är. Vi alla måste ha i baktanken att behandla andra som vi själv vill bli behandlade!YOU KNOW YOUR STILL NUMBER ONE.

Min gårdag var helt amazing, ja den var helt obeskrivbar! Jag är så glad, samtidigt som det är lite halv flummigt men det är bara en bråksak i det stoora hela. Det känns som att det som är på väg att hända kommer bli så bra. Jag har bara lust att springa omkring och jubla men jag varvar ner mig med att gå ut till spåret och ta en springrunda, perfekt så här på morgonkvisten!

LALALAAA!

Det var kul, det var extremt kul. Det sjunger inom mig.

P

Ja det är vell dags? Tror inte mjölkdisken fungerar så bra! ;)

MIN GRYMMA DAG

Dagen idag har varit grym! Solen har varit framme hela dagen så jag tagit vara på den. Låg på bryggna fram till två och åkte sedan till K. Var där fram till klockan fem då han skjutsade hem mig och han åkte vidare på träning. Det var kul att få träffa honom, det var tag sedan.

Just nu har jag precis fått i mig lite middag och sitter ute i kvällssolen och tar det lugnt. Spelar skönmusik och hör hur fåglarna kvittrar. Jag hör av mig senare.

I JUST DIED IN YOUR ARMS TONIGHT.

Vad är det som är fel med dig? Hur kan man bete sig som du gör? Jag har svårt att förstå hur du inte kan se det du gör (och kanske till och med orsakar ibland(?)), eller kanske är det så att du inte vill se det? Vart problemet än ligger så borde du rycka tag i dig själv och göra någonting åt det.


DET STEKTA ÄGGET

Har legat och myst vid vattnet hela dagen, känner hur ansiktet hettar lite smått fastän jag har varit väldigt noga med smörja in mig med solskydsfaktor.

Min mobil har plingat till nu under eftermiddagen och jag känner mig lite förvirrad just nu. Förstår inte riktigt hur pöjken tänkte! Att skriva som han skrev och sedan inte svara på mitt svar..? Kanske har han bara lite spärr i fingrarna en längre tid?

STRÅLANDE SOL

Det är helt fantastiskt väder idag, så jag drar ut i solen. Hör av mig senare under dagen!

..

God morgon. Har precis vaknat upp från min skönhetssömn och det slog mig precis att jag inte uppdaterade något igår. Därför startar jag ett inlägg direkt så här på morgonkrivsten idag. Jag var uppdagen hela dagen igår. Mötte upp en kompis på stan vid lunch och innan hade jag en del ärenden jag skulle hinna med innan.

 

Kom hem strax före nio, slut och trött efter en hektiskt dag. Stannade upp framför tv:n och såg på morden i midsommer som började kl. nio, somnade med desamma efter programet så datorn rördes inte alls under gårdagen.HERE COMES THE SUN

Allt kan vänta så fort, ett snedsteg kan göra att hela ens värld rasar sammanBLÅÅÅSIGT.

Blåsten är rejäl idag, ändå skiner solen. Får se om det går att sitta ute idag eller inte, ser inte så lovande ut. Men inte får lite blåst hindra mig, får väl i värsta fall dra på mig långbyxor haha. Hör av mig senare under dagen.

Ha en grym dag, ta vara på ledigheten alla som är lediga och för er som jobbar- kämpa på!

TAKE CARE OF YOUR FAMILY AND FRIENDS

Anna till Josefine: Varför blåljuger du för mig? Varför talar du inte sanning och berättar hur du känner. Jag begriper ingenting, varför vännen? Varför? Josefine svarade med en darrning i rösten med att hon inte viste eller trodde att någon vill lyssna på henne. Josefine blev tårögd och sprang mot Anna, kramade om henne så hårt hon kunde. Anna kände sig älskad och viste säkert innerst inne att ens nära och kära brydde sig om henne.

 

Att ta hand om varandra är extremt viktigt. Tänk på det alla, bry er om alla runt omkring er. Myst med de lite extra, säg att ni älskar de som allra mest då ni är irriterade. Puss och god natt alla góa.


SNART SOVDAGS, FÖRST FILMDAGS!

Har precis myster ner mig i sängen, har en snarkande hund bredvid mig och framför mig datorn. Ska sätta på en serie och ska snart sova. Bra att komma i säng i tid inatt. Väckarklockan är ställd på 09.00!

KVÄLLSMYS UTE I SOLEN

Ska nu ta med mig en dyna och tidning och mysa i kvällssolen.

FEMTÄRNING

Jag lutar mig tillbaka i solstolen nere på bryggan. Känner hur skönt vinden blåser, alldeles lagom. Inte för mycket så att jag blir blöt av svett och heller inte så att håret på armarna rester sig och jag behöver klä på mig för att det är kallt. Precis lagom.

 

Jag hör hur fåglarna låter och vattnet skvalpar. Musiken hörs doft uppe ifrån huset, helst skulle jag bara vilja springa upp och höja volymen till max. Men jag hejdar mig, jag ligger alldeles för skönt för att flytta mig och när jag tänker efter lite så kan jag allt visa hänsyn till grannarna.

 

Jag rycker till av att det är någon som slickar mig på mitt ben. En snabb oro går genom min kropp men när jag på mindre än en tiondelssekund efter slickningen öppnar ögonen och ser att det är hunden, så lutar jag mig tillbaka igen och småskrattar.


TODAY- SHOPPING IN THE TOWN

Sämst med uppdateringar idag. Åkte in mot staden på en gång jag kom upp i morse, har stor shoppat en massor och träffade på sötaste F. Ska troligtvis vara med den bruttan på tisdag, kommer bli super! Kom bland annat hem med två ursnygga bikinisar, har alldeles för många redan men kunde faktiskt inte låta bli att köpa dessa två. De är så söta så!

Nu ska jag gå upp till köket för att hjälpa till med middagen. Jag hör av mig senare under eftermiddagen/kvällen.


MELLAN CHOCKLAD OCH ONE TREE HILL

”Du vet att du sprudlar som person, att du lyser upp hela världen. Som att du vet vad livet är.” Sånt som bara gör plus.


PARKBÄNKEN PÅ ANDRA SIDAN VÄGEN

Du satt där, som helt paralyserad på andra sidan gatan. Du kollade på mig med dina fina klarblå ögon. De syntes tydligt, trots vårt långa avstånd. Ljuset från lampan var riktat precis mot dig, precis som att det var meningen. Du bara satt där, stampade i emellanåt med din västra fot. Jag la märke till dina snygga nike skor, det syntes att de var nya och nästan helt oanvända.

 

Jag reste på mig och gick, kollade bakom axeln en gång. Du kollade inte tillbaka. Jag fortsatte gå, fast denna gång lite fortare. Jag kollade bakom axeln bara för att försäkra mig om att du inte kollade på mig. Till min förvåning ser jag att du följer efter. Jag stannade upp. Du kom allt närmare mig. Våra blickar möts och vi båda stannar upp i några sekunder.

 

Avståndet mellan oss var fortfarande en bit. Jag ser att du går mot mig, jag gör desamma, går mot dig. Vi stannar upp då vi är så pass nära varandra att våra läppar möts. Jag känner din värme som sprids inom mig. Det känns som att vi båda svävar på rosamoln i några sekunder. Vi båda öppnar våra ögon, kollar djupt in i varandras, jag ser stjärnor som glittrar i din blick. Vi kramas och jag känner din underbara doft. Vi stod där länge. Allt runt omkring oss stod alldeles stilla.JAG FICK NOG OCH GICK HEM IGEN

Och hon satt ensam (även fast hon aldrig var ensam) på någon klippa på någon ö som låg strax utanför hennes egna ö. Ibland var båtar verkligen det bästa som fanns, allra helst jollar som inte går fortfare än man själv går. Oh. Hon bara satt där. 

Egentligen visste inte hon varför hon satt och tänkte så som hon gjorde, för hon visste att tankarna gick av sig själva och att ingenting stämde. Men det blev så bara. Det bara blev så. För tänk om det där om:et blev verkligt och då var allt hon kunde göra. att bara sitta där. 

Men till slut fick hon nog av övertänka tankar, kalla vindpustar i nacken och den där jävla måsen som envisades att cirkulera runt hennes huvud bara för att hon hade ett paket ballerina kladdkaka bredvid sig. Så hon gick hem.

WE ARE ALL MADE OF STARS.

Läser gamla sms och ler för mig själv, det är så sagolikt. Så fantastiskt och nästan för bra för att vara sant. Så perfekt. Att allt kan vara så fint och samtidigt så verkligt är en underbar känsla som inte går att beskriva med ord. Lyckoruset som rullar runt i ens kropp! Wow.

Den verkligenhet är inte här längre, det gäller därför att finna allt det fina på ett annat sätt för att det ska bli minst lika bra om inte bättre! Det gäller att ha en styrka som gör att man kan allt man vill. För så är det, alla kan bara de vill.

Jag känner själv att det som är på väg att hända kommer bli bättre helt enormt bra. Just det känns så perfekt. Så himla perfekt.

NÅGONSTANS DÄR DU INTE ÄR

Du kan inte ta någonting ifrån mig, försöka knäcka mig eller försöka dansa igenom mig.
du klarar det aldrig.
för du kan vara som du är,
så är jag som jag är.

GE MIG TVÅ SEKUNDER

Kollade precis in statestiken och insåg att jag hade en hel del läsare, vad förvånad jag blev.. Jag får väl bara ta och säga välkommen och hoppas att ni gillar det ni läser! Kul om ni kunde slänge in en komentar då ni kickar in!VARFÖR VILL DU STÅ MED MIG I REGNET?

Regnet öser ner brutalt utanför mitt fönster, det är kastastrofalt! Sommarsen härliga vindar, fåglarnas kvitter och den underbara värmen är en saknad just nu. Dimman ligger som ett täcke ute, termometern visar en allt för låg siffra och hunden gömmer sig under trappen för att han inte vill gå ut!? Vad är det här? Sommaren ska innebära sol, värme och härliga utekvällar. Regn någon få dag under sommaren ska det vara, det har sin charm, men inte så mycket dåligt väder som det har varit nu! Om man ger sig ut i det här vädret kommer man in som en blöt isbit, synd. Riktigt synd! Nu kryper jag ner under en filt i soffan och glor på oth och hoppas på att vädret är bättre i morgon!

Ursäkt för en irriterande text, men jag vill kunna ta vara på sommarens härliga vindar och soliga dagar! Det är nog såhär en svensk sommar är- regnig till och från, det är nog så här det ska vara. Det är nog bara att acceptera och vara nöjd med. Man måste kunna se det possitiva i det hela. Som nu t.ex. jag ligger i soffan, hör hur regnet vräcker ner utanför (jag slipper till och med gå ut och riskera att bli dyngsur), ser på en grym serie, hör hur hunden snarkar och jag bara njuter! Allt är så bra, fastän det regnar! Det är otroligt.

INSPIRATION

Genom att läsa andras bloggar får jag sådan enorm insperation till att själv blogga, energin och kreaktiviteten börjar flöda inom mig. Känslan är obeskrivbar och jag bara äslakr det. Blogga gör en glad på något komiskt och underligt sätt. Just nu ska jag ta en bit av min chokladkaka och njuta! Ha en grym lördagkväll.

YOU CAN EVERYTHING YOU WILL

Att kunna koppla av är en viktig sak, kunna ta vara och prioritera tid är också väldigt viktigt. Ibland kan man njuta alldeles för mycket eller alldeles för lite, då kan det uppstå att man t.ex. har svårt att hinna med andra saker som man hade hade tänkt, och det kan då sluta i stress vilket inte är så bra. Att kunna få en jämnbalans är inte alla gånger så lätt som det låter och som man kanske tror att det är. Jag kan inte säga så här ska man göra för att slippa stressa, alla är vi olika, och olika saker är bra för oss. Själv har jag t.ex. svårt att lyssna på musik undertiden jag pluggar, jag behöver ha tystnad runt omkring mig. Då andra är raka motsatsen, behöver musik och ljud för att koncentrationen ska vara på topp. Det gäller att testa sig fram tills man finner något som passar en bäst. Nu var pluggtekniken bara ett exempel, med det gäller att hitta en teknik som passar en bäst till praktiskt taget allt.

Jag tänker inte predika och säger gör si och gör så, utan allt gäller bara att hitta själv vad som passar en själv bäst. Prova dig fram och gör inte som alla andra och tro att det passar dig lika bra som det passar någon annan! Gå din egen väg och föll inte för grupptryck, stå för att detta passar dig bäst oavsett vad någon annan tycker om det sättet du använder dig av! Lycka till.

BABY PLEASE DON'T GO.

Smsade en hel del med dig inatt, det blev mycket smsande. Det var.. speciellt, det var unikt. Det var roligt, jag blev glad. Samtidigt som jag blev lite förvirrad och nyfiken. Jag undrar hur det hela kommer att sluta, hur ska det bli? Det är sommar och praktiskt taget allt kan hände, eller hur P?

JAG GER DIG EN SEKUND.

Har precis kommit tillbaka från att ha varit ute och gjort en massa ärenden. Ska nu fortsätta arbeta lite, måste bland annat sortera alla mappar på skoldatorn. Det är en herrans massa filer, dokument, bilder och massa annat som måste läggas rätt. Mycket lättare att hitta saker om allt ligger sorterat!
Nu slåt jag på musiken och sätter mig lite skönare, antar att det kommer dröja ett bra tag att få ordning på allt! Vi hör senare.

YOU MAKE ME SO HAPPY, YOU KNOW EXACTLY WHAT TO SAY AT EXACTLY RIGHT TIMES.

Inget är som det var
Jag har frågor som vill ha svar
Det är du som får mitt hjärta att slå
Men vi är vänner, va det inte så?
Jag är här, du är där
Det värsta är, jag tror vi är kär...MORGONDIMMANS DIS

Har nästan nyss kommit upp från sängen och ska alldeles strax sätta igång och göra någon frukost/luncg= brunch? Något gott i magen om inte annat! Dagens planer verkar bli en hel del att göra så tror det kommer bli lite snålt med inlägg under dagen, men ska göra mitt bästa med att få in så många inlägg som möjligt! Vädret ser inte så lovande ut, känns så tråkigt då det är grått och dimmigt ute! Dock så är vädret betydligt bättre än igår så solen är på G tror jag!

Nä nu väntar köket på mig, min mage kurrar! Ha en bra dag.

ONE TREE HILL

Oh heah, mitt i natten och jag är som piggast. Har lagt mig i sängen för att försöka sova, men det går inte så bra. Har oth igång på tv:n, ska göra ett tappert försöka att somna, eller om inte annat se in i en annan värld som spelas upp på tv:n. Jag hör av mig i morgon. Sov gott kära ni.

EN VECKA

Jag vill dra tillbaka tiden, tiden som inte alls var så länge sedan men minnena jag fick då är helt oslagbara. Jag vill göra om de, jag vill ha lika roligt som vi hade då om inte ännu roligare. Det är obeskrivbart, wow det var helt fantastiskt!

.


SNABB UPPDATERING

Vi har precis fått mat i våra magar och har nu lutat oss tillbaka! Ska gå och fortsätta vara social och hoppas ni får en underbar kväll!

MYSIGT VÄDER

Wow, jag lyckades idag igen att vakna alldeles för sent igen.. Jag vaknade vid tolv, eller rättare sagt blev väckt. Jag hade dock vaknat vid klockan åtta nio av mig själv men då vräckte regnet ner så då tyckte jag att jag lika gärna kunde få sova lite längre. Då jag vaknade strax före tolv så öste regnet fortfarande ner. Nu nästan sex timmar senare så har det slutat regna och det är endast vitt och disigt ute.

Jag har sedan jag kommit upp inte gjort så himla mycket, myst framför en film. Varit och storhandlar och kollat in i butiker. Kom hem för inte så jättelänge sedan och ska snart hjälpa till med middagen, vi får nämligen besök till middagsdags. Tror därför att det inte kommer bli så bra med uppdateringar, men det blir nog ett till innan det är läggdags.
'
Så tills vidare, ha det grymt.

NATTDAGS

Filimasen är nu på och jag är redo att drömma sött! God natt och sov så gott på er alla.

RSS 2.0