PRATAT MED HJÄRTAT OCH KAN NU SOMNA GOTT.

.

DUSCHA, ÄTA OCH SEDAN TRÄFFAT HJÄRTAT

 
Hallådär! Nu har jag plugget ett par timmar, tänkt nu ta mig en välförtjänt dusch och sedan äta middag. Sedan får jag se vad tiden är, beroende på hur fort klockan tickat så kanske jag hinner med lite mer plugg innan P kommer. Vi har inte träffats sedan i söndags, så det ska bli mysigt att ses trots att jag har massa "pluggtryck" i bröstet. Hemskt att jag ska ha sådana krav på mig själv! Pratade med en kompis här om dagen och hon sa att hon precis börjat plugga till ett prov hon har om två dagar och här sitter jag och pluggar inför ett prov jag har om en månad!! Vet inte om det är hon eller jag som är mest knäpp.. Dock är det värt att säga att mitt prov är extremt stort och innehåller hela människokroppen, hua så mycket och svåra saker det är. Dock så tycker jag att det är intressant så det är spännande på något vis att sitta med, ja menar, det finns betydligt värre ämnen att plugga till!
 
Nä nu ni, nu kan jag inte fortsätta sitta här och skriva! Måste hoppas in i duschen och skrunna kroppen innan pojken min trillar in! Vi hörs helt enkelt under morgondagen!

HEMMA

.

NYSS HEMKOMMEN OCH MÖTTES AV EN MASSA SNÖ UTANFÖR DÖRREN.

.

TIDIGT MORGON PÅ SKOLAN.

 
Hallå där! Ska ha samhällskunskap, läraren har inte kommit och jag försöker vara effektiv och hitta lite fakta om en uppgift som skall göras. 
 
Jag var här tidigt i morse och jobbade projektarbete med C. I morgon kör vi igång med våra första redovisning och det känns pirrigt och roligt! 
 
Igår blev en jobbig kväll därför det inte blev någon mer uppdatering igår. Det var massa strul med P och tårar började falla för egentligen ingenting. Strul blev allt, jag somnade framför beck och vaknade ganska pigg i morse. Idag känner jag att jag har en massa energi och måste försöka plugga massa när jag kommer hem från skolan idag. 

KLOCKAN TICKAR SAKTA MED SÄKERT.

 
Kom nyss ner på skolan, fick skjuts av S. Kändes väldigt märkligt att träffa honom efter ca. en hel vecka. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, hur jag ska bete mig när vi ses och vad jag egentligen tycker. 
 
Det känns så skönt på något vis att jag fick säga det jag ville få ut på ett par sekunder så han förhoppningsvis verkligen förstår. Jag fick en sådan energi och kraft som jag just nu älskar. Denna behövdes nog exakt nu till första dagen i skolan efter två veckor uppehåll. 
 
Denna dag har jag bestämt ska bli bra, ingen annan ska få göra den till något annat. Det blir snack ikväll och sedan kommer mitt hjärta. Jag behöver massa kärlek nu!

DU ÄR MITT LIV. DET ÄR DIG JAG ÄLSKAR ALLRA MEST.

Gick till sängen redan klockan nio. Tog med mig kvällsfika och vovven. Tänkte att jag ville mysa ner mig på riktigt framför johan falk, det enda som saknas nu är hjärtat som ger mig värme, det är verkligen något jag behöver trots att jag just nu ligger och svettas. Jag behöver hans värme och närhet. Mitt hjärta är så sårbart och besviken så han är extra snäll och gullig mot mig just nu, precis något jag behöver ♥
 
Ska krama och gosa med min lillaman nu, tror jag kommer somna sent och bara mysa. Men det behöver jag, bara tänka och filosofera med mig själv. Kramas med vovven och lyssna på hans snarkningar och känna hans hjärtslag. 

VA STOLT ÖVER HUR DU SER UT!

Jag kan många gånger kolla mig i spegeln och utbrista högt för mig själv i huvudet, wow vad snygg jag är, ni får tycka det låter skrytsamt osv. Men det är en god egenskap, att kunna se saker positivt och vara nöjd med sig själv. Jag älskar min kropp och hur jag ser ut. Jag har inget att skämmas över eller vara mindre nöjd med. Det ska ingen ha. Alla ska vara glada men hur dem är. Jag vill att alla ska vara lyckliga och nöjd över hur dem ser ut. 
 
Jag har alltid varit smal och legat på en nästan för låg vikt, inte så pass så det gått överstyr och blivit mot anorexia hållet, utan strax där ovanför. Många har sagt att jag måste äta mer osv, men jag äter som en häst ibland och det är det mer än jag som kan säga hehe. Jag älskar att äta gott och jag unnan mig ofta något sött. Däremot så är jag noga och duktig med att träna. Men på den senaste tiden har det inte gått pga. min näsa och att jag haft så mycket i skolan. Detta har påverkat mig och gjort mig mer stressad och irriterad. Tränigen har alltid gett mig ett break från allt annat och jag har får en energi och glädje jag nu känner att jag saknar. 
Jag har på den senaste tiden då jag ställt mig på vågen märkt att jag gått upp. Och det gör inte att jag utbrister i panik eller ångest. Jag känner mig fortfarande lika vacker och nöjd över hur jag ser ut. Dessa kilon märks knappt på min kropp, trots att kilosiffan gått upp 2kg. Jag har de senaste åren jämt legat på samma vikt, oavsett hur mycket jag än proppat i mig osv. Jag började med p-piller för lite mer än ett halvår sedan och jag kan säga nästan med 100 % säkerhet att det är pga. dem som jag gått upp dessa få kilon. Mina bröst har blivit som två bomber och när jag gått upp två ynka kilon pga.. min p-piller gör det mig inget. 
 
Det jag vill komma fram till med detta är att, oavsett vad din siffra på vågen visar och vad måttbande runt din kropp säger så ska du vara nöjd över hur du ser ut. Alla är unika och ingen kan se ut som just du gör! Jag vill även som ett lite extra ord säga, om det är så att ni funderar på att börja med p-piller gör det. Ni ska inte behöva vara rädda för biverkningarna, alla får olika symptomer, några mer än andra och vissa inga! 

VÄRLDENS BÄSTA HAR ÅKT OCH JAG MÅSTE SÄTTA IGÅNG MED PLUGG.

Känns väldigt jobbigt men så sant. Hjärtat har åkt och jag måste ta tag i naturkunskapen på riktigt. Jag måste sitta intensivt och inte låta något annat distrahera och ta upp mitt intresse. 
 
Vi hörs senare!

HJÄRTAT PÅ INGÅNG OCH BIO VÄNTAR OSS

Har pluggat hela dagen och städat så en bio med hjärtat är jag verkligen förtjänt av. Saknar även mitt hjärta så mycket nu så ska bli mysigt att hitta på något trevligt ihop. Jag har även inte "gjort" något på två veckor, har typ varit inlåst från "omvärlden" haha! 
 
Men vi hörs i morgon

KVÄLLSMYSER I SÄNGEN MED VOVVEN OCH FILM

.

FREDAG OCH JAG HAR LITE ÅNGEST.

 
Denna vecka har gått alldeles för fort. Det är så hemskt! Jag har inte kunnat gjort allt jag velat. Jag vill bara kunna njuta, ta det lugnt och plugga. Men timmarna hela denna vecka har gått alldeles alldeles för fort. Tråkigt, men verkligheten ska få återvälkommnas igen hos mig. På måndag är det skola igenom som gäller och i helgen ska jag tagga till! Det är en vecka i skolan sedan blir det lov i en vecka. Det är ju väldigt positivt och jag kan ju inte annat än att säga att jag har väldigt tur! 
 
Just nu sitter jag i soffan och småtittar på efter tio med Malou. Jag har skrivit ut alla papper inför naturkunskapsprovet så det som gäller nu är att lära sig allt. För att få MVG så måste jag även förstå allt och den viljan och envisheten har jag! Jag älskar när man känner "flowet" och känslan när man kan alla svaren som ett rinnande vatten då man blir förhörd. Dessa känslor ska jag även få i detta!
 
Nu ska jag fortsätta med naturkunskapen. Vi hörs senare, kramar!

DRÖMMER MIG BORT TILL EN EGEN LÄGENHET

Det gör jag ofta. Eller inte för att skrämma mamma och pappa allt för mycket, men det är klart det händer att tankarna hamnar på "flytta-hemifrån-saker osv.". Tänker er vilken frihet det blir, men till det ansvar blir det ett stort ansvar på köket. Det är inte det lättaste alla gånger att äga och ta hand om en lägnehet alldeles själv. Det är mycket som räknas att du ska klara av då. Mat, städning, tättning osv. När man bor hemma så utgår många från att man blir ropad på när maten är klar. Men när du bor i en egen lägenhet så är det ingen som kallar dig till ett dukat middagsbord. Det är istället din hungriga magen som skriker efter dig att ge den mat!
Utöver allt det så är det även en stor ensamhet från en början. Innan var du troligtivs fan att ha någon mer än dig själv hemma. Det är klar du kan ringa, skypa, sms m.m. med folk, lyssna på musik, ha tv:n på etc. Men det är ändå någon kroppslig person som saknas i rummet. Man kan alltid bjuda över familj och vänner, men kanske inte jämt och ständigt. Det är nog svårt och jobbigt till en början att lära sig hantera dessa känslor och veta hur man ska agera. Utöver massa negativt med att flytta till en egen lägenhet är det en massa positiva saker som hör in. T.ex. så får du själv bestämma när du vill göra saker, hur du vill ha inredningen, spela hur hög musik du vill utan att någon i familjen ska dissa din musiksmak, tv:kanal, måltiderna etc. Ja ni kommer säker på en massa eget också. 
Jag har fantiserat om hur min bostad kommer att se ut, som säkert många av er också gjort/ gör. Jag älskar vitt, fräsch och lite vintage! Jag hoppas kunna göra min lägenet till något jag kommer stormtrivas i. Jag hoppas jag kommer att gå runt och göra en massa glädjehopp känsla att ha något eget och över hur mysigt och bra jag har det. Jag hoppas att jag en dag kommer att ha det som i min dröm, men än så länge är jag varken villig, eller är jag redo att flytta hemifrån. Jag är alldeles för bekväl och familjig av mig för att lämna detta trygga och perfeta ställa! ♥

LUTAR MIG MOT VÄGGEN OCH HÖR LJUDEN FRÅN ANDRA SIDAN.

Hej kära ni. Är någon lika nattuggla som mig? Detta käns väldigt illa. Jag borde sova, men här ligger jag och inspireras och skriver som ett tog. Kanske inte den bästa kombon när hjärnan är lite trött och tangenterna hoppas hehe! 
 
Jag har sett på wallander, men den tog slut för länge sedan så musiken fick ta över. Har en massa mysiga listor som jag älskar. Musik är så underbart och magiskt. Jag blir så lycklig av det. 
 
Dock så tror jag musiken sakta men säkert ska få tysta ner och jag dejta blunder! Jag tror det är bäst att jag försökr sova, trots att jag egentligen inte har någon riktig tid att passa, så vill jag ändå komma upp i hyfsad tid och kunna ta vara på dagen genom att plugga. Vi hörs i morgon, natti natti kära ni! 

FÖRSÖKER TÄNKA PÅ ANNAT. ALLT KOMMER ATT BLI BRA. ALLT SKA BLI BRA. DET SKA BLI SOM VANLIGT. DET SKA BLI SOM DET ÄR NÄR DET ÄR SOM BÄST.

Godkväll kära ni. Jag har varit helt uppdagen med mig själv och att försöka må bra hela dagen. Jag är lite ledsen för det, men jag mår inte så bra i hjärtat. Jag försöker vara positivt och försöker intala mig själv att det ska bli bra och att jag inte får gå runt och deppa och låta det ta en massa energi från mig. MEN det är ganska svårt.. 
 
Nåväl! Jag ligger i sängen just nu, ser på en wallanderfilm och försöker lyxa till det lite med smoothie och yoghurt med massa härliga bär. Tänkte göra popcorn, för det är ju trots allt lillördag idag, men jag ångrade mig i sista sekund. 
 
Jag ligger här i sängen och har det bra, men det saknas något. Min älsklingen jobbar och hunden tycker jag inte lockar tillräckligt för att han ska komma (hehe). Så får vänta till i morgon med att få nattsällskap, men det går. Älskar att sträcka ut mig över hela sängen och brukar ofta från pojkvännen höra att jag jämt ligger mitt i sängen hehe!

DET ÄR INTE SVÅRT NÄR DET ÄR LÄTT OCH DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT.

Det finns många människor som betyder mycket för mig och som står mig mycket nära. Jag är så lyckligt lottad att det finns folk som verkligen finns där när allt inte är så lätt. Men när det händer något med en som står en nära, blir det extra jobbigt. Det är så det känns nu. Jag vill bara grina och krypa upp i någons famn. Men istället är jag helt tyst mot de jag älskar och försöker lossas och spela att det som händer inte händer. Jag försöker vara stark då jag egentligen är så svag att jag är påväg att ramla omkull. 
 
Det är inte svårt när det är lätt och det är inte lätt när det är svårt. Jag vill att allt ska lösas och bli bra igen, som det var nyss. Jag önskar och hoppas allt, för som det är nu är alldeles för jobbigt. 

PLUGGAR, FÖRSÖKER MYSA OCH TA DET LUGNT OCH FIKAR MASSOR.

Det är så mitt liv ser ut nu. Jag har fått lite pluggångest och vet att jag måste göra det, så sitter så mycket som jag orkar och kan idag med naturkunskapen. 

MIDDAG MED FAMILJEN OCH ÄLSKLINGEN VÄNTAR

Hallådär alla fina! Sjukhusetbesöket gick bra idag, gjorde mer ont än vad jag trodde att ta ut plattorna och stora som bara den var den för den också haha! Läskigt att kolla på dem efteråt, tack och lov att jag inte redan innan fick veta hur stora dem var! 
 
Efteråt var det som att en helt ny värld öppnades, men dessvärre så försvann det nästan lika snabbt. Min doktor sa att slemhinnorna kommer att svälla upp och jag kommer inte kunna få ett resultat förrän om ca ett halvår. Så det tar sin lillatid.. Men trots att det känns lite jobbigt och sådär nu igen så är det ändå en grym lättnad att plattorna är borta. De var inte alls sköna att ha inopererade!
 
Besöket gick fort och jag var hemma vid nio. Myste med mamma ett tag innan hon åkte och jobbade. Såg på efter tio med Malou och bara mös. Resten av dagen har gått åt till att plugga och bara tagit det lugnt. Har även under dagen pratat och bestämt med hjärtat att vara med han. Han frågade om jag orkade mig på bio så vi får se hur det blir, den börjar ganska snart så vi får se i fall vi hinner osv. 
 
Nu ska jag upp till köket och hjälpa till. Hjärtat kommer alldeles lagom till midaggen, då han är på väg till mig nu och maten serveras snart! Mumms mumms 

SNYGGA UNDERKLÄDER, ANSER DU DET ÄR VIKTIGT?

Snygga underkläder, anser du det är viktigt? Jag har på den senaste tiden tänk på det där lite extra. Jag har nu varit tillsammans med min pojkvän i snart ett år och fem månader och jag har under den här tiden tänkt lite extra på mina underkläder när jag är med honom. Jag har även mer än fördubblat mina antal underkläder, trots att jag redan innan hade i överflöde av dem. Nuförtiden kan det bli att jag barar "råkar" köpa med mig två par behår med trotsor till. 
 
Jag vet inte om det är så att jag bryr mig mer om mina underkläder eller om det är så att det automatiskt bara skett. Jag måste i alla fall svara på fråga som så att jag tycker det är viktigt att ha fina och sexiga underkläder om man ska vara lite hård. Men samtidigt så tycker jag att om man har en pojkvän/ flickvän så är det det inre som hon/ han ska se. För det är ju faktiskt det man är kär i, inte kläderna. Trots att de kan ha en betydelse från en början då det ger en ett första intryck. 
 
Jag vill hoppas att ni inte faller för grupptrycket att alltid bära fina underkläder. Tänker på er själva och gör det som ni mår bra av ♥
 
 

SÄNGEN ÄR ALLDELES FÖR SKÖN IDAG

Godmorgon alla fina! Idag var det alldeles för svårt att komma upp! Jag har blivit så bekäm denna helg med att lägga mig sent och få sova till framåt nio tio, men icke idag. Idag är det allvar på hög nivå. Jag ska nämligen till sjukhuset alldeles strax för att kolla in näsan, spännande och se vad läkaren har å säga. Tänka sig att det redan var en veckan sedan jag opererade mig, tiden har gått alldeles för fort. Hoppas den kommande veckan går betydligt betydligt långsammare!
 
Nu ska jag göra mig klar, känns märkligt att sminka sig för det var ju trots att över en vecka sedan jag gjorde det sista haha! Äta frukst ska jag också hinna med, mycket fint att jag slipper fast denna gång innan jag ska upp på sjukhuset! Vet inte hur länge jag blir där, men vi jag hör av mig senare under dagen. Kram!

MYSER I SÄNGEN FRAMFÖR SOLSIDAN

Söndagsmyst hela kvällen i soffan. Såg på den första Johan Flak tillsammans med familjen. Det var tänkt att min pojke skulle komma men han var för trött efter en skoterdag.. Har pratat med han nu ikväll och vi pratar om att ses i morogn istället, dock får vi se hur det blir. Jag känner att jag blir besviken då vi bestämmer att ses och så blir det plötsligt något som kommer iväg. Jag tror nog att det känns bäst om man inte bestämmer en dag utan tar det mer som det kommer och är spontana. Det tokiga är nog att jag vill ha något att se framemot och tycker om att ha ordning och reda. Tokigt det där! Vi kommer nog fortsätta köra som vi göra nu, bestämmer, för helt seriöst, det kan alltid hända att saker kommer imellan. 
 
Nu ligger jag i sängen och ser på solsidan. Ska nog försöka sova snart, är dock fortdarande lite pigg och tycker det är mysigt att ligga strökolla på tv:n och kolla runt på lite olika sidor på datorn. Men mer från mig hör ni i morogn, natti natti!

THE LASTE TERMIN IN HIGH SCHOOL

Jag är nästan 19 år. Det känns som att mitt liv bara springer förbi mig. Jag är uppe i min bästa och mest spännande ålder enligt många runtomrking mig. Det säger åt mig å njuta och ta vara på tiden. De fortsätter att säga "snart blir du vuxten och då förändras livet". 
 
Ja det förstår jag väl -_-. Men kanske är det det jag längtar efter? Att få möta en förändring, ta eget annars på en annan nivå? Ha ett jobb, inkomst och en fin framtid som ligger framför mig!? Det är det som jag känner mig redo för. Jag vill bli klar/ få min utbildning, skaffa familj barn osv. Jag vill resa, upptäcka världen ja, you name it! 
 
Jag längtar så frukstansvärt till studenten, och jag vet att jag säkert någonstans där i augusti kommer tänka tillbaka på denna tid. Jag kan nästan slå vad om att det kommer finns ögonblick då allt för en sekund känns ganska mörkt och grått och då kommer sakna gymnasietiden. Men nu är nu, då var då och framtid det är framtid. Det bara är så och jag längtar. Jag känner mig ganska less på alla lärare på skolan, de tar en inte på allvar längre. Jag sliter och kämptar som ett djur och det tänker jag inte ge upp med för det, men snälla termin gå fort och ge mig flyt och lycka! 

SUNDAY AND I'M HAPPY

Godmorgon mina solstrålar! Jag är vaken och valde att ta mig en sovmorgon idag, kom inte i säng förrän klockan hade paserat tre. Ledigheten tog upp alldeles för mycket av min vakna tid, trots att jag legat hemma en hel skolvecka. Tror nog att jag känner mig lite bättre då jag kunde vara vaken så länge och pilla med lite småsaker utan att bli slut och känna att jag behövde vila. Det känns som ett fint tecken! 
 
Nu ligger jag här, kvar i sängen och ska försöka ta mig i kragen och studsa upp. Undra vad denna dag har att bjuda mig på, kanske får man en stor och bedårande frukost bestående av min top 10 favvisar? Eller kanske finvöder (som jag faktistk inte har kunnat sätt ännu haha)? 
 
Jag känner mig redo för denna söndag, det är en sak jag vet jag ska göra idag och det är att plugga. Satt ett tag i går men inte tillräckligt för att vara nöjd med pluggtiden för denna vecka. Fast om jag tänker efter, det kommer jag nog inte vara med tanke på all den lediga tid jag haft här hemma. Men å andra sidan så finns det ju en anledningen till att jag inte har orkat något, så det väger nog upp! 

Nä nu ni, magen börjar kurra och jag kan inte ligga kvar här, vi hörs senare!

SLÅR LIVETS TÄRNING OCH GÅR IN MED FÖRHOPPNINGEN ATT SLÅ YATZY.

Det är älskade lördag idag. Väder har varit helt fantastiskt, men trots det så har jag inte varit ute så mycket och tagit vara på solen och de varam graderna. Nej det började i morse med att jag låg i soffan och tog igen mig lite, såg på de sista avsnitten på nionde säsongen av one tree hill. Älskar den serien och tycker att det slutade riktigt bra och fint!
 
Blev bjuden på pannkisar till lunch och jag kände mig som världens lyckligaste unge, det var riktigt riktigt gott! Sedan gick jag och la mig på soffan och somnade. Känner mig inte helt hundra så den där timmen som jag slockande var riktigt behövlig och skön. 
 
Sedan tog jag tag i lite plugg och satt väl med det mellan tre och fem. Middag och mys i soffan. Kom därifrån nu. Fortfarande lite trött och sliten som jag kände mig i morse. 
Tänkte försökta plugga i en timme och sedan lägga ner för ikväll. Har pratat med P under dagen och han tänkte inte vara med mig han ska nämligen "mecka" med J.. Fattar mig inte på hur den pojken tänker ibland. Jag blir så frusterad men samtidigt så skiter jag i det och nästan skrattar. Dvs. jag har väldigt blandade känslor. 

Min kväll ska i alla fall bli mycket bra tillsammans med familjen i soffan. Tror jag tänkte sitta och leka lite i photoshop som det var väldigt länge sedan jag höll på med. Blir i alla fall väldigt lugnt då jag inte orkar med så mycket. Var ju med A i går och trots att vi bara pratade, skattade, såg på film och tog det allmänt lugnt så känns det ändå idag att jag är slut. Det är hemskt att kroppen ska må så här trots att det nu är flera dagar sedan jag operarade mig.. Men det kommer tillbaka. Jag är så pepp på att börja träna och bli lite mer fitt hihi! 

MIN KÄRA VÄN ÅKER OCH JAG GÅR OCH SLEEPAR.

Fick grymt och spontat sällskap av A ikväll. Båda vi har legat hemma hela veckan så under dagen så vi besämtde att ses och ha en mysig kväll ihop. Vi åt middag med våra föräldrar och gick sedan ner till mig och kröp upp på sängen med massa filtar och kuddar och halv kollade på svensk deckare. Vi pratade massor och det slutade med att vi nästan somnade. 
 
Nu har jag gjort mig klar för kvällen, tänderna är borstade och jag är mer än redo att sussa. Är riktigt trött, i morgon måste jag försöka ta mig ann lite plugg så viktigt att jag är pigg. Annars får vi se vad som händer, trots att det är lördag så kommer jag nog inte orkar så mycket, tråkigt nog. 

HJÄRTAT PRECIS PUSSAT AV MIG

 
Fredag och fick nattsällskap av hjärtat, typ bäst. Nu har jag precis bäddat ner mig i soffan och ska sätta på nionde säsongen av OTH! Hur perfekt som helst hihi. Pojken min åker och jobbar och jag ligger hemma i soffan, kanske lite orättvist. Skulle sitta mysigare om han stannade hos mig idag, eller om jag också fick jobba hihi. 
 
Fick b.la. nionde säsongen av one tree hill av familjen igår, blev så glad och har en massa mysigt att kolla på idag! Av P fick jag b.la. röda rosor, hjärta, chockad och vaniljhjärtan, trodde näsan älsklingen min hade blivit sjuk! Det var väldigt gulligt och hjärtat mitt blev vamt av allt det fina jag fick från mina nära och kära. Jag har även fått en hel del alla hjärtans dag sms som gjort mig gladare, så fina människor jag har runtomkring mig ♥

ALLA HJÄRTANS DAG

 
Det är inte vilken dag som helst för mig. Många brukar säga att alla hjärtans dag är överskattat, men icke sa nicke, det tycker inte jag.

MYCKET GNÄLL OCH IRRITATION.

Jag hoppas att denna operation ska göra en förändring. Jag vill kunna andas, sova, lukta osv. som normalt. Jag vill inte ha besvär, jag vill känna mig frisk och inte behöva ta djupa andetag ibland för att få luft. Jag vill inte behöva sova med öppen mun för att kunna andas. Jag vill inte över huvudtaget ha öppen mun för att kunna andas. Jag vill ha en förändring och en "normal" näsa tillbaka. Jag vill att det ska vara bra. 
 
Allt känns så upp och ner just nu. Jag är redan less på min näsa. Det går dagligen runt och irriterar mig, jag kan inte andas, det värker så in i bombens, hela munnen är uppfackad (ursäkta mina ordval) munnen är jätteirriterad och jag går nästan hela tiden runt och gnistrar tänder och det gör en galen. Less less less. 
 
Jag vet själv att detta blev ett riktigt gnagit och irriterad inlägg men så får det vara idag. Jag är nyopererad och jag delar med mig inslag från dagen. Just nu är det inte så mycket som händer därför blir det som det blir. 
 
I morgon är det i alla fall alla hjärtansdag och det gör en glad. Den dagen ska bli fin och mysig. Trots att jag inte kan pussas normalt (gör så jäkla ont i näsan då -_-) så ska morgondagen bli bäst. Jag hoppas även att näsan ska kännas bättre. 

HJÄRTAT HAR PRECIS ÅKT

Haha jag skrattar nästan lite åt mig själv, jag må verkligen vara en blad det tråkigaste människorna som finns just nu. P kom ju som sagt till mig i går. Jag var helt död och nästan lite groppy, hade ont och går på tabletter... Jag somnade i hans film med detsamma när vi skulle sätta på en film. Vi såg dock klart den idag på morgonen och då var jag lite mer vaken och med hihi. 
 
Men jag vet att mitt hjärta förstår mig och han är faktiskt väldigt duktigt på att ta hand om mig. Han var hela gårdaen och natten rädd för att han skulle smocka till mig och sa vid ett flertalet ggr "en meters avstånd", lillsnutten min. Han var heltiden rädd att smocka till mig, men jag sa att man inte behövde varar orolig för jag vill komma nära honom. Jag behövde känna hans närhet.
 
En liten rolig grej som jag har lagt märke till (som inte går att missa) är att jag inte kan pussas för det gör alldeles för ont. Hur hemskt är inte det??? Jag som älskar att pussas och gosa.. Eller okej, jag kan vid ett mycket mycket lätt beröring möta andras läppar, men det är knappt en puss enligt mig. Huaga, jag hoppas att detta går över ganska fort.
 
Nä nu ni, pojken har åkt till frissan och jag ska väl kanske ta mig en liten tupplur. Vi hörs, kramar!

EN SJUK TJEJ SOM TAR DET LUGNT

Legat i soffan och sängen hela dagen. Orkar inte alls med mycket. P kommer också till mig idag, jag hoppas han tar väl hand om mig och har förståelse för att jag är trött, sover, har ont osv. Detta är förjävligt, obeskrivbart. Så skönt att operationen är över, dock så är denna tid nu och som kommer minst lika jobbig. Känner mig inte så pigg så hör av mig när jag känner för det. Kram!

OPERATIONEN ÄR ÖVER OCH JAG ÄR SLUT

Dagen har varit väldigt länge och jag kan nu andas och vara lycklig över det är gjort. Jag har extremt ont, trött och lite på "vippen". Jag ska halvsova i soffan nu pch blir ompysslad. Tveksamt om det blir några mer uppdateringar idag. Vi får se när ni hör av mig nästa gång. Hela denna vecka och säkert nästa också kommer jag troligtvis varar sängliggandes vilket nog kommer resultera i mycket vila och mys med filmer. 
 
Ni får ha det så bra så länge, kramar!

GODNATT VÄRLDEN, NU ÄR DET HÖG TID ATT LADDA UPP INFÖR MORGONDAGEN.

 
I morgon är det en stor dag för mig, så det är bäst att jag genast bums försöker sova. Natti natti, vi hörs i morgon. 

HEMMA FRÅN EN PERFEKT DAG MED EN FIN VÄN.

Nu är jag hemma från en eftermiddag och kväll ihop med K. Lika perfekt stund som alltid när jag är ihop med honom. 

LÅNG SSTORY OM DAGENS HEMFÄRD FRÅN ÄLSKLINGEN. NU BLIR DET ATT LADDA OM.

Vet inte riktigt om jag ska skratta elle gråta. Det började i går med en negativ sak och det var att när jag kom till P så hade jag 20 % på mobilen och ingen hade min laddare. Dvs. jag försökte spara på mitt batteri på telefonen, vilket inte gjorde så mycket i går kväll, men idag! 
 
Jag hade lånat mammas bil och bestämt att komma hem vid lunch så hon kunde få tillbaka den och jag hade bestämt att träffa K. P skulle börja jobba klockan 14. Jag gick ut för att prova bilen men den startade inte. Hela familjen blev involverad och vi försökte som tok att få igång den, men det gick ej. Snälla älsklingen skjutsade hem mig, men inann dess så fikade vi hehe. Jag kom hem och hade då precis 1 % på mobilen. Jag hade inte kunnat hört av mig till K riktigt pga. det dåliga batteriet och hade kontakt med mamma undertiden vi höll på med bilen. Ja ni hör ju, det var kaos... 
 
Men nu är jag hemma, har fått lite laddning på mobilen och lagt laddaren i jackfickan hehe. K kommer snart tillsammans med brorsan hans och hämtar mig. Drar ut till han och lär nog komma hem någon gång under kvällen. Vi får se om det blir någon mer uppdatering idag, men annars, ha det så bra så länge!

NÄR ENS PLANER FÖRSTÖRS MEN ÄNDÅ BLIR TOPPEN.

Var först besämt sedan långt tillbaka att vi "fjällengänget" (som jag var med på nyår) skulle träffas ikväll. Men det började med att några inte kunde, blev helt tvärvända planer för andra och jag och I mår inte så bra. Jag har lite feber och känner mig alldeles matt i kroppen. Vi bestämde därför att ställa in träffen ikväll och ta det en annan helg. 
 
Min pojkvän var också inblandad i detta men han var en av dem så hade fått snabba förändringar om sin kväll. Han skulle nämligen fira hans brorsta som fyllde 23 och dit är jag på väg nu. Blir väldigt lugnt för mig men roligt att få träffa N, det var ett tag sedan. Magen är hungrig och finmiddag väntar där hos deras förälrar. Jag känner mig redo och ska alldeles strax åka. 
Jag tycker det är roligt och viktigt att vara spontan. Nu behöver jag inte må dåligt över att jag inte hinner träffa idag då hon är hemma, för jag sa det. P kan jag träffa när som helst och jag har inte problem att sitta och umgås. Men då inte hon heller mådde så bra så valde vi att ta det en annan dag då vi båda mår bättre. 
 
Nu måste jag sluta babbla på så, hjärtat och alla andra väntar säkert på mig nu! Vi hörs i morgon. 

MIN GÅRDAGSKVÄLL VAR HELT MAGISKT. NU HAR JAG VAKNAT TILL LIV OCH INVÄNTAR DELAR FRÅN SLÄKTEN.

Är helt mållös och är så lycklig, glad och sprallig. Gårdagen blev så så sååå lyckad och jag båda somnade och vaknade med ett leende på läpparna. 
 
Nu har jag nästan vaknat till liv och inväntar att delar från  släkten ska komma. Lite spontant och halvhoppandes upp från sängen så är jag nu redo med natttofsen i håret haha! Vet inte vad som händer sedan, ska nog försöka få lite plugg gjort men vet inte hur mycket jag är kababel till att göra. Känner mig riktigt seg och "sliten" hehe! Men något spännande händer det allt varje dag. 

EN BLAND MINA BÄSTA KVÄLLAR HITTILS I MITT LIV.

ÄlskaR.'t!!
 
Denna fredagkväll kan inte blivit bättre än jag önskat mig. Jag drog till mina tjejer vid sex sjutiden, hämtade upp en annan efter vägen. Var där och gjorde lite "lekar" hade det gott innan vi drog in mot stan. Vet inte hur jag ska beskriva kvällen men det var bara så bäst. Vi skrattade, flammsade till en viss nivå, dansade och myste. 
 
Jag träffade under kvällen på P's killiga, blev att jag umgicks med dem. Ja, kvällen var helt galen. Kan kort berätta lite inslag från den. Stog ute i kylan i kö i säkert en halvtimme. Dansade tills benen värkte. Köpte min första drink ute. Blev raggad av ett äckel som jag sa till flera gånger + mina kompisar, slutade med att jag sa till han en sista gång på skarpen, då kom J och frågade om jag hade några problem med honom. Jag berättade och han sa att om han fortsätter "hålla på" så säg till mig. Typ bästa killen, tack kära J ♥. Stod i kö ut till jackan i säkert upp mot en timme, var svinkallt. Folk svimmade och det blev slagsmål under tiden alla stod där. Det var trångt och några av P's killkompisar fick stå och värma mig hehe. Det är inte alla gånger bra att vara lite och smal. 
 
Fick skjuts hem av F's pappa och nu har jag kommit hem. Ska nu krypa ner i min varma säng och skicka i väckarklockan i morgon. Natti natti ♥

HJÄRTAT PÅ INTÅG OCH JAG NYTRÄNAD, PERFEKT KOMBO.

Min ppälskling är på väg till mig och jag har nyss tagit mig ann ett träningspass, så detta kunde inte bli bättre. Nu laddar jag upp inför morgondagen men kvällsfik och tvmys. Jag kommer somna som en prinsessa i min pojkes famn, bästa kombon. Bäst. Bäst. Bäst. 

NÄR ENS HJÄRNA ARBETAR PÅ HÖSTA VÄXELN.

 
Jag är en riktigt filosif och det vet jag. Jag tror att jag blev en starkare sådan när jag lärde känna K för han är likadan. Det kanske är det som gör att vi har så lätt för varandra, vi är båda två personer som älskar att prata om djupa saker och förstår varandra väldigt lätt. Det är skönt att man har en person som förstår en så bra och är lätt att prata med. 
 
Jag tänker mycket på mitt liv. Jag kommer aldrig kunna säga "säga här kommer allt att bli" osv, men jag kan gissa ana och ha min funderingar och det fungerar ganska bra det också. För på ett sätt, hur kul skulle det vara om jag redan nu visste vad som skulle hända i mitt liv?  
 
Men som sagt, jag tänker mycket. Jag tänker mycket på framtiden, t.ex. hur många barn jag kommer ha, vem min man kommer att vara (jag tror antingen tränings P, K, P eller mister X hehe), vart jag kommer bo, vad jag kommer ha för yrke (kanske kommer jag ha det yrket jag drömmer om nu, dvs. mäklare) ja ni hör ju, det är en massa jag tänker på. 
 
Just nu, när jag fått min studentmössa går mina tankar en massa kring det. Det är drygt 100 dagar till det att jag tar studenten!! Fatta, det är inte alls länge. Jag menar om ett par veckor så går nedråkningen från tresiffrigt till tvåsiffrigt, det är stora framsteg! 
 
 
 
Det är så svårt att försötå, att lilla jag, som jag känner mig ibland, ska ta studenten! Det är en magisk känsla. Jag känner mig så redo och längtar en massa, men någonstans finns det en känsla av att jag kommer sakna detta. Att sitta på skolan, ha en massa go klassisar och andra elever runt omkring en. Man kan hänga umgås på ett helt annat sätt än utanför skolan. Jag kommer sakna det där med att gå tillsammans till maten, jobba ihop och bara sitta och hänga. Gå och prata med lärare osv, ja det finns en massa sånt. Kanske kommer det bli så illa att jag kommer börja sakna lektionerna? Självklart står vissa lärare mig varmt om hjärtat och dem kommer jag att sakna.
 
Efter studenten kommer man verkligen få reda på vilka som är ens riktiga vänner och som kommer att stanna kvar hos en. Jag ser detta som ett stort steg i mitt liv och jag väntar spänt på hur nästa kapitel i mitt liv kommer att se ut!

STUDENTMÖSSAN ÄR KOMMEN!!!

Dagen började mycket bra. Hade lång sovmorgon, dock så vaknade jag själv och alldeles för tidigt, men låg kvar och såg på nyhetsmorgon ett bra tag innan jag tog steget att kliva upp och fixa mig. 
 
Under naturkunskapslektionen idag så kom en elev inspringades och sa att våra studentmössor hade kommit. Alla treor var helt extas och fick en massa energi och glädje! Vi testade och fjantade oss med kameror och leenden. Jag älskar min vackra mössa, dock var den repig på ovansidan så har mailat suporten och väntar på svar från dem. För som den ser ut, det accepterar jag inte. Den var dyr och den ska då vara fin när jag får den!!
 
Jag slutade tidigt och gick då hem efter att ha pratat med C och gjort lite på vårt projektarbete. Jag kom hem och gjorde fika. Har sedan dess suttit här, blandat plugg med chill på datorn. Har även pratat med P och han skulle bowla, jag blev förfrågad lite väl sent och strannade då hemma och valde att plugga. Det är fortfarande oklart, men han kanske ska komma och sova hos mig. 

SITTER PÅ SKOLAN OCH FÖRSÖKER ROA MIG SJÄLV-

Det där med att ha varit på bibioteket en snabbis, fixar sina böcker och får höra av läraren att man inte behöver samlas när lektionen tar slut efter tolv. Så nu sitter jag här, blodsockret stod på minus noll för ett par sekunder sedan. Men nu, efter att ha slängt i sin en liten chockladkaka så ligger det normalt igen. Nu tänkte jag plugga lite och sedan bara ta det lugnt tills de andra i klassen slutar, känns ganska fint det å. 
 
Har en kort och skön dag idag. Skulle egentligen ha träffat en kompis till mig som jag inte träffat på väldigt länge, MEN hon skulle tydligen helt "plötsligt" ha körlektion.. Funderar istället på att följa med A på fotbollsmatch ikväll, mysigt det också! Vi får helt enkelt se hur det blir med allt. 
 
Vi hörs senare. 

MÅNDAG NÄR DE ÄR SOM SKÖNAST.

Det är måndag morgon. Jag känner mig ganska levande död, typ som en zombie. Jag är väldigt trött men på någon vänster väldigt pigg, märkligt det där. 
 
Det är i alla fall första dagen på en ny vecka idag, och om exakt en vecka ska jag operera mig. Tiden går så fruktansvärt fort. Jag är så fruktansvärt nervös så jag försöker göra allt för att tänka på annat så jag inte tänker på det. 
 
Just nu sitter jag på samhälle och ska fortsätta skriva på min vetenskapliga uppsats, dock så hamnade jag här först. Men vad gör det, denna lektion är fruktansvärt lång så jag kan ju börja med en liten break och få igång fingerklickningarna på tangenterna hehe! 

NÄR KÄNSLORNA KANSKE LEKER MED EN

 
Helvete. Helvete. Helvete.
 
Skriver nu då jag är som mest irriterad för det är då jag som bäst kan sätta fingera på mitt mående. Jag är så ledesen, han sårar mig så, men det är som att jag blundar för det själv. Det är jobbigt att vara kär i någon, bli ledsen och sedan liksom komma tillbaka. Men det stora frågan är om jag ens är kär i rätt person? Kanske är jag kär i kärleken? Det är inte svårt när det är lätt och det är inte lätt när det är svårt.
 
Nu sitter jag här, i sängen, ska se på paradis hotel och skita i allt. Detta är andra gången i rad som han inte kan komma. Båda gångerna har jag blivit irritera och besviken. Snart kanske jag ger upp. Jag hörde hans röst nyss, frågan är om jag ska ringa honom innan jag sover, för helt seriöst, jag tror jag lät som en djävul. Kanske betydligt surare och besviknare än vad jag egentigen är. 

SÖNDAGSCARPAR FRAMFÖR EN FILM I SOFFAN.

 
Söndag är bra härliga när man inte har något plugg man måste göra. Just nu sitter jag och ser på Johan Falk och åt för ett tag sedan lunch. Funderar på att gå och göra lite fika om ett tag. Det är även mycket fint väder ute så kanske blir att jag tar mig en promenad. Funderar även på att träna lite senare idag, men just nu blir det mycket chill och mys i soffan! 

NYSS KOMMIT HEM OCH HJÄRTAT NYSS ÅKT

.

MYS I SOFFAN MED POJKVÄNNEN

 
Fredag och jag är trött och extreeemt hungrig!! Magen skriker efter mat och min pojke. Dock är han på väg till mig och ska stanna till på kina och hämta mat, hur underbar är inte han. Jag blir mätt och snäll + att jag får träna min pojkvän! - PERFEKT!
 
Idag efter jobbet, som jag stack ifrån vid kl. halv tre, så mötte jag upp Katarina och vi gick och fika. Var mycket trevligt att ses och fika. Vi satt länge och jag var inte hemma förrän klockan hade paserat halv sex! 
 
Jag har sedan dess bara tagit det lugnt, råkade även bli en vila. Är så trött så det ska bli skönt att få grotta in sig i P's famn. 

RSS 2.0