MYS FRAMFÖR TV:N

Njuter nu i soffan med film och tar det lugnt. Alldeles slut och trött. Kommer bli en tidig kväll

NYSS ÅKT HEM

Nu har precis min bubbe åkt hem


BUBBEN ÄR PÅ VÄG TILL MIG

Nu har jag nyss kommit hem från träningen och P är på väg till mig. Vi ska mysa framför tv och ha det allmänt mysigt ihop. Han stannar även över natten så det finns stor risk för att det kommer bli lite med uppdateringar fram till i morgon mot eftermiddagen.

Jag får ta och önska er en trevlig kväll så hörs vi igen i morgon!


LADDAD FÖR ATT PLUGGA

Nu ska jag sätta igång med lite historia plugg, mätt i magen så batteriet och energi är laddad till 1000! Nu kör vi, hörs senare!

TANKESTÄLLARE

Jag fick mig en tankeställer tidigare idag.

GOD MORGON

Ligger fortfarande kvar sängen, har satt på tv:n och set på Pippi. Återupplever mysiga barndomsminnnen!

Ska ligga här ett tag till, sedan sätta igång med söndagsplugg och dagen avslutas tillsammans med hjärtat mitt.


HUVUDVÄRK

Jag har en fruktansvärd huvudvärk och ligger just nu och ser på tv, ska strax till att sätta på en film och ta det lugnt.

Besväret att ha huvudvärk, har haft det till och från hela veckan och är rädd för att det är glasögon som kan behövas. Jag hat dock ganska nyss genomgått en synkontroll och då visade det inga tecken på att glasögon behövde införskaffas. Jaja, vi får se hur det blir. Nu blir det oavsätt film som hyrdes tidigare under dagen och lite gotta. Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!


HAN DEN DÄR.

Han som får dig att le så fånigt.
Han som får dig att fnittra som en hormonstinn fjortis.
Han som får dig att lugna ner dig fast du bara vill skrika och vara skogstokig.
Han som med en enda blick får allt det onda i hjärtat att försvinna.
Han som med en strykning över kinden kan få det att verka som alla problem flugit sin kos.
Han som får ditt hjärta att slå ett extra slag så fort han tar dig i famn.
Han som får dig att säga dumma saker för att du inte kan tänka klart.
Han som med sina kramar kan rädda dig från allt det onda i världen.
Han som kan med väldigt få ord blåsa bort all din oro.
Han som aldrig sagt något som sårat dig.
Han som alltid kommer att finnas vid din sida.
Han som bara är din och aldrig skulle kunna vara med någon annan.
Han som aldrig säger något elakt och som alltid är där för dig.


FEL SAKER SOM TAR UPP MIN ENERGI

Jag känner mig osäker, rädd och förvirrad. Vet inte vad jag riktigt ska ta mig till, tänker bara försöka koppla bort alla förvirrande tankar som tar upp min energi och se på tv, ta det lugnt och mysa med hunden.

FÖRSTA RIKTIGA DAGEN PÅ LOVET

Så skönt att vakna upp, inte behöva tänka på att en tidningen ska tryckas, texter som ska skrivas osv. Jag kan vakna upp, ligga och dra mih hur länge jag vill, kunna somna om, ligga och mysa och sträcka på mig osv. Helg underbart må jag säga. Jag bara njuter av lyckan att vara ledig!

Jag kan kommit upp, ska snart till att äta frukost, en riktigt dunderfrukost med massa olika pålägg och val av saker. Jag kan inte beskriva med ord hur skönt det är med lov och ledighet, dock så finns det en sak som drar ner det en gnutta och det är att jag har en massa skolsaker som måste göras. Men det är bara att prioritera de så jag slipper bli stressad på söndag av att jag inte har pluggat! Jag ska ägna tid åt de, jag tänker lyckas och priljera. Komma med ny energi till vecka 45!

KÄRLEKENS FRUKTAN

" Du sköna,
du nästlade in fingrarna i mitt hår

Jag tog dig,
min underbara vid min famn,
du rörde vid min kind,
flåste mig i nacken
försiktigt förförde du mig till något blint.

Känslorna forsade runt i min kropp och gav mig lite hopp
jag kände inte igen min väg,
men ingen fruktan att vara rädd,
för vad som än händer så
är det helt fantastiskt att få vara med dig! "


KÄRLEKENS BALANSGÅNG

" Jag vill kunna se dig i ögonen,
röra vid dig, känna din hud
under mina fingrar.

Dina heta kyssar minns jag än,
känslan och smaken av dig,
en brinnande längtan inombords.

Kom och ta mig med storm.
Svep in mig med din trygghet
och släpp inte taget.

Och jag undrar:
skulle du ta emot mitt hjärta
om jag gav dig det? "


CHILLIDILLAR MED EN MASSA KUDDAR

Har exakt hela kvällen och eftermiddagen för den delen också bara tagit det lugnt. Somnat till har jag också gjort. Det är helt obeskrivbart hur trött jag har blivit utav denna vecka, riktigt utmattande har det varit! Så en extremt lugnt fredag är välbehövt må jag säga!

Jag har sett på idol och ligger just nu i sängen med en massa kuddar för att spännt få se vem det är som får lämna idol ikväll.

HELA DU

" Du har ett leende som får mig att bli knäsvag
en blick som får mig att känna mig vacker
en själ som är vackrare än himlen
ett hjärta stort som flera oceaner
en charm som smälter isberg
kan kärleken bli vackrare än så? "


TAR DET LUGNT I SOFFAN

Känner mig extremt trött och slut. Det är helt galet vad den här veckan har tagit kål på mig. Sjukskrivning nu asså!

Ligger i soffan och ser på livet enligt rosa, myser inomhus och fryser bara av att kolla ut på det gråa och regniga väder utanför! Då jag tidigare gick på lunchen med hunden och så blev jag alldeles dyngsur. Regnet piskar ner utanför fönstret så jag trivs riktigt bra inomhus framför tv:n, med filt och varm choklad!

Pratat med P till och från hela dagen. Vi skulle ses en sväng idag, men det blir inte av. Vi båda visste att han skulle träffa ett par kompisar på kvällen, men att vi bara skulle få rå om varandra ett tag innan. Men nu blir det inte så, utan först på söndag får vi mysa.

Nu ska jag fortsätta se på filmen och njuta av ledigheten. Hoppas ni har det bra och får en kanonfredag!


LOOOOV!

Hemma och kan nu njuta av lov!


SOVDAGS

Nu ska jag allt hoppa i säng, ska smsa med hjärtat tills jag somnar. God natt och sov så gott

KVÄLLSMYS MED FIKA

Nu är jag åter hemma, alldeles trött och slut! Måste verkligen komma i säng i tid i kväll för att slippa svimma ihop under morgondagen som det känns nästan som jag har varit på väg att göra idag. Hua.. Men idag blev det lunch på skolan vilket känndes riktigt bra.

Blev kvar på skolan idag ända fram mot klockan sex, igen! Helt galet! Blir lite smått frustrerad att endast jag och en till i gruppen av åtta var kvar för att jobba med tidningen.. Vi han inte klart, så vi ska åta i morgon bittit till klockan halv åtta för att trycka ihop de sista tidningarna. Känns så grymt skönt att det är fredag i morgon och helg. Denna vecka har varit så utmattande och jag tror nästintill alla elever på skolan är slut och längtar till i morgon eftermiddag då vi slutat!
'
Nu ska jag göra mig klar för kvällen, äta kvällsfika och lägga mig i sängen och se på en film. Riktigt lugnt och skönt. Se fram emot morgondagen då jag ska få träffa mitt hjärta, saknar hans närhet och gosighet! MM, världens goaste.

SLUT

Slut och trött tjej är nu äntligen hemma och ska försöka andas och få i sig lite mat! Snart är det träning son gäller


MITT HJÄRTA HAR KLARADE UPPKÖRNINGEN OCH HAR NU KÖRKORT

Whihiii, är så glad och stolt över pojkvännen mig. Han har nu tagit körkort och jag kan förstå hans glädje!

MIN DAG

Nu ska jag ta och hoppa i säng. Klockan har bara rusat iväg idag, illa men ack så bra den har varit! Skoladagen idag har varit minst lika stressad som igår, om inte värre! Jag hann inte med mig att äta skollunch så en i min klass som var riktigt gullig mot mig gick ner för att köpa en matbit på mig undertiden jag arbetade. Det kallar jag äkta vänner, som kan ställa upp till en i vårt och tort. Hon kommer också att komma till skolan lite tidigare i morgon för att hjälpa och kolla in det sista på layouten i tidningen. Känns som att detta kommer bli riktigt bra!

Klockan tre tog jag "rast" efter att ha suttit med tidningen sedan klockan halv nio utan något avbrottot. (Fick nämligen slänga i min lunchen undertiden jag arbetade i webbdesignprogramet!) Jag gick och mötta upp min prins, mitt hjärta men bättre ord min kille. Vi har haft mist sagt en lika bra och mysig eftermiddag och kväll tillsammans. Vi låg och pratade myste och såg en del på tv. Han åkte hem efter bonde söker fru, han hade nämligen som jag, en del arbeten att ta itu med. Han ska även ha uppkörningen i morgon! OO spännande! Han skulle egentligen ha haft den i tisdags men då blev hans uppkörar-protokoll-människa (?) sjuk så han fick flytta fram det till i morgon.. Så nu är han laddad till fulla inför morgondagen!

La nu märke till att klockan bara rinner iväg, lika bra att hoppa i säng med desamma. Layoutarbetet är nu nästintill klart och jag är extremt stolt och glad över resultatet! Spännande att i morgon få trycka tidningen, oo håller tummarna att det ska fungera med allt då!

God natt och sov så gott, kommer mer uppdateringar i morgon.

NYSS ÅKTE HEM

Nu har precis mitt snutte åka hem, vill bara krama och gosa med honom! Han är så go, mitt alldeles egna hjärta puss ♥

MIN STRESSIGA DAG

Wow vilken dag och vad kasst det har varit med uppdateringar här under dagen! Men så får det bli ibland och speceillt idag, har knappt haft en ledig minut för att andas känns det som! Jag tillsammans med mig grupp har idag startat upp att skapa en tidning, den här tidningen ska släppas i morgon under dagen och den ska inehålla tio sidor!! Det är så sjukt mycket att göra och arbeta med! Vi började halv nio i morse och klockan sex nu i eftermiddags/kväll lämnade jag och en kompis skolan. Vi har alltså suttit exakt hela dagen med detta arbete, hua. Lovet är nu extremt efterlängtat må jag säga!

Jag nu ända sedan jag kom hem jobbat med layouten och det är så grymt svårt och jobbigt! Nu ger jag upp, jag tänker inte sitta länge ikväll. Då jag varken fått in några texer från min grupp och fått någon form av respons för allt mitt slitande så är jag allt förtjänt av en härlig nattsömn!

Jag länge så till i morgon då jag ska få krama om och mysa med min kille, känner verkligen att det är något jag behöver just nu. Få lite umhet och kärlek från sin älskade. I morgon utöver att vi ska ses så har jag enormt mycket att göra med tidningen men tänker inte håller på allt för länge. Hoppas på att få "kvälla" tidigt hehe!

Nä, nu ska jag göra mig klar för morgondagen. Ska försöka vara lite bättre med att uppdatera i morgon. Sov så gott alla.

NY SERIE NU KLOCKAN 21.00

Ny duschat och redo för en ny serie som sätter igång nu klockan nio. Laddat upp med varmchoklad och ostmacka. mumma!

TAR DET LUGNT I SOFFAN

Struntade helt i plugget ikväll, kände att jag var förtjänt av en ledig/ pluggfri dag, så jag lutar mig just nu tillbaka i soffan vilket jag har gjort hela kvällen och tar det bara lugnt. Ska heller inte göra så mycket, ta det lugnt. Kanske se på en film och fixa lite. En riktigt skön och mysig måndag alltså.

Ser just nu på ensam mamma söker och smsar med mitt hjärta, saknar honom redan. Kär är vad jag är och det är så härligt och fint.

MIDDAG OCH SEDAN PLUGG

Nu är jag åter hemma efter att ha varit iväg på en del ärenden. Maten är alldeles strax klar, mat i magen sitter alldeles utmärkt nu må jag säga. Ska sedan sätta igång med att svara på historiafrågor inför provet vi ska ha efter lovet och kanske börja läsa en svenskabok som jag var iväg och fixade tidigare idag.

Nu är maten i alla fall färdig, nu ska jag springa iväg till köket.

MIN STRESSIGA DAG

Vilken dag! Wow må jag säga, den har varit riktigt stressig och jag klarade av att bemästra mina nerver genom hela dagen och klarade framförallt engelska seminariumet riktigt bra! Alltså är jag just nu en riktigt glad tös som ska iväg alldeles strax för att göra några ärenden!

Tryckte som fanns inom mig igår har alltså släppt just nu och jag är så glad. Glad över att jag klarade det och att denna vecka på skolan kommer bli riktigt rolig, vi ska ha "tema vecka" och då ska jag tillsammans med ca. 7 andra göra en tidning, riktigt skojigt. Alltså har vi inga vanliga lektioner, det gillas sähär en vecka kvar innan lovet tar start!
'
När nu ska jag pudra nästan lite och sedan åka iväg, hör av mig senare då jag kommer hem.

ENGELSKA SEMINARIUM STRAX

GAAAAH, SNART ÄR DET MIN TUR ATT HA ENG. SEMINARIUMET!
Jag tänker f*n klara detta för jag kan det, för så är det bara!!

SAMMANFATTNIG PÅ MIN LÖRDAG OCH HUR DET ÄR JUST NU

Boken är utläst och jag kan nu andas ut och njuta av det sista utav helgen. Jag kan inte beskiva med ord hur skönt det känns att boken är utläst, att jag däremot ska ha riktigt seminarium kring boken och en film i morgon känns redan nu lite smånervöst och en gnutta hemskt!


Men nu är det som det är med det så jag ska just nu bara ta det lugnt, försöka lugna mina nerver och snart hoppa i säng. Är riktigt enormt trött och pumsig! P kom ju som sagt till mig i går kväll, vid kvart över sju. Vi såg på film, eller rättare sagt hade film på och myste en massa i stället. Pratade, fikade och hade det mysigt och trevligt tillsammas, som alltid vill säga!


Vi bäddade soffan i gillestugan (som har blivit som "vår" plats, den är numera alltid nerbäddad) fram mot småtimmarna för att sova. Det var helt magiskt, att få känna hans värme, sin arm runt mig, mitt huvud vilandes på hans muskulösa armar hela natten var magiskt. Det var egentligen helt alldeles obeskrivbart, jag älskar´t. Vi låg och myste ändra fram till halv tre nere i soffan innan vi gick upp. Vi gjorde oss då pannkakaor till någon blandning av frukost, lunch och middag. Riktigt lyckat blev det och oj så mätta vid blev!


Efter att vi hade ätit upp och städat efter oss så valde vi att gå ut på en promenad i det fantastiska vädert! Det var flera plusgrader, solen sken och det var inte så blåsigt. Vi tog hunden med oss och satte oss på en del markbänkar och stannande ett flertal gånger för att mysa och prata. Jag älskar hans sällskap, hela han är helt fantastisk och gör mig sådär mega glad!


När vi kom åter hem, efter en och en halv timme ute i finvädret så var vi frysna och kröp ner under täcket igen för att värma varandra. Strax före sju så var middagen klar och bra precis efter att vi hade ätit så åkte min prins hem. Känns hemskt och lite småtomt.. Vem ska jag få mysa med i natt? Vem ska jag få sniffa på och nästan svimma av för att han luktar så gott? Vem ska jag få möte ett brett och fint leende av, och höra fina ord ifrån? Vem ska jag få luta mig emot och kela med? Hua.. Får nog trusta mig med att ha hunden i fotändan, som snarkar och far ett enormt oväsenden, fast han är enormt go han också, min älskade kelvovve hihi.


Nu ska jag ta och göra mig klar för kvällen och sedan hoppa i säng. Lika bra att vara pigg och utvilad i morgon bitti då jag ska ha seminarium och börjar tidigt och slutar sent. Hua. Vad ska jag säga, kan jag inte få spola tillbaka tiden till fredag? Få vara ledig och repetera mig enormt mega bauto bästiga helg på läänge?1 Skulle känns fantastiskt. Men nu är det nog lite svårt att fixa, måndag i morgon. Efter måndag denna vecka så kommer veckan att flyta på och nog bli helt fantastiskt! Så det är alltså i morgon det gäller, i morgon jag ska prestera och klara detta. En stor sten kommer att lätta, allt kommer bli så mycket bättre och kännas så fantastiskt! Det är lyckas jag ska göra i morogn, så är det bara!


NU HAR PITT HJÄRTA ÅKT HEM

Jag har haft en helt fantastisk helg, P åkte nyas hem. Vi har haft det dundermysigt ihop och jag är så göad och svävandes runt på rosa moln just nu!

Nu måste jag ta och öppna engelskaboken för att ta nig igen de sista sidorna. Jag hör av mig senare


MIN LÖRDAG

Hallå där alla! Denna lördag har redan börjat övergå till lördag kväll, vilket betyder att min lilla prins ska komma vilket känns riktigt bra! Han kommer att komma om inte allt för länge, ska fixa lite saker innan och möjligen läsa lite i engelska boken, har inte alls mycket kvar så det kan jag ta i morgon bitti också. Men det skulle som sagt vara riktigt skönt att ha fått de överstökade nu!

Jag har idag läst i boken fram till elva/ tolv och vid ett åkte jag ner mot stan. Kom inte hem där ifrån för ens fram mot fyra tiden, en ny parfym fick b.la. följa med mig hem! Sedan dess har jag inte gjort så mycket klockan har bara rusat förbi, tagit det lugnt framför tv:n, ätit middag och lite sådär. Riktigt skönt må jag säga då jag igår satt och pluggade hela kvällen!
'
Nu ska jag ta och sätta mig riktigt skönt och ta med mig boken och läsa lite innan P kommer. Tvecksamt om det blir något mer inlägg ikväll, annars så hör ni från mig igen i morgon.

LÖRDAG

Fort tiden går, fredagen har redan passerat. Lördagen har satt i gång.

Lite tråkigt är det allt att dagen igår gick på tok för fort så att jag inte hann "andas" och ta det lugnt. Kom hem vid halv sex. Städade rummet och åt middag med familjen. Klockan sex öppnade jag engelskaboken!

Nu har jag ca. 70 sidor kvar, som jag verkligen inte klarade av att läsa i går för jag blev så trött! Tänkte att det är lika bra att sätta igång redan nu med de sidor som är kvar och hoppas att jag blir klar om inte allt för länge.

Jag hade också velat gå på stan en sväng innan sötisen min kommer. Men som jag sa, boken är viktigast och jag är så grymt glad idag att jag satt så många timmar i går och läste läste o läste!

Nu ska hör boken öppnas, jag hör av mig senare. God morgon på er alla


NU HAR JAG LAG NER FÖR DAGEN

Har precis slutat läst eneglskaboken, satt från sex fram till nu. Hua, helt galet! Är enormt trött och känner att jag är så förtjänt av vila nu. Känns riktigt bra att jag kämpade med att läsa boken på en fredagkväll!

Nu ska jag alldeles strax hoppa i sängen, ögonen mina håller på att falla samman för så pass trötta är dem!

Lördag i morgon vilket betyder att jag får träffa min kille och det känns grymt bra! Längtar så efter honom. Först ska han jobba och jag ska plugga plus gå på stan en sväng set det ut som! Även denna helg är fullproppad med roliga och bödvändiga saker och det gillas!

Bäst jag avslutar nu innan jag somnar, känns som att chansen är ganska stor till det just ju! Hua. God natt och sov då gott alla


HELG

Den har redan börjat bra. Blev nämligen på vägen ut från skolan stoppad av en lärare på skolan som frågade om jag ville vara med och marknadsföra skolan och lite sånt. Riktigt roligt må jag säga!

Är just nu iväg en sväng, ska snart hemöver. Blir nog att bRa vara hemma ikväll, ta det lugnt och lite sådär, känner mig riktigt sliten och trött. Skulle även behöva plugga en del. Jag vet det låter hemskt.. Men ibland så måste man vara.

Nu ska jag fortsätta greja lite, njuta av att helgen är här och lite sådär! Vi hörs senare


FILM

Filmtittande på historian


ENOOORMT TRÖTT!

Enormt trött som jag är så studsar jag nu till sängen. Fredag igen i morgon och det känns riktigt kanonbra! Känns att jag varit vaken sedan klockan sex i morse må jag säga, ska till att släcka lampan och borsta tänderna nu. Säga god natt till sötisen är också en vanlig syssla på kvällen nu, känns så bra så. Kanoners helt enkelt!

Som sagt, lika bra för mig att hoppa i säng innan jag somnar framför tangentbordet. God natt och sov så gott.

ROBINSON OCH ARBETE

Nu sitter jag i soffan, robionson är igång och jag sitter bakom datorn och smattrar på tangenterna. Jag skriver på en protokoll från elevrådet som ska ut till alla elever på skolan.

Men nu ska jag återgå till arbetet, hör av mig lite senare innan det är läggdags.

SNABB SNABB UPPDATERING

Snabb snabb snabb uppdatering! Ska skynda mig att läsa så mycket som möjligt i engelskaboken och sedan drar jag iväg på träning. Känner mig inte alls speciellt peppad på att hålla de, egentligen så skulle jag behöva plugga. Men jag antar väl att det bara är att gilla läget, som jag nyss sa till en kompis "det finns positiva saker i allt".

Nä som sagt, en snabb uppdatering. Lika bra att sätta igen med bokläsningen med desamma. Ha det så bra så länge alla.

MATTEDAGS

Nu sitter jag på mattelektion och väntar på att läraen ska komma så att lektionen kan dra igång.

Smsar med mitt hjärta för fullt, jag är nykär och så glad. Att det är han och jag känns så enormt bra. Grymt. Otroligt. Fantastiskt. Magiskt! Allt som ä positivt, wopa woooppaaa!

Nä nu ni ska jag återgå till mattens värld och smsandet med killen. Hör av mig, ha det grymt så länge hej!


GOOOD MORGON, GOOOD MORGON!

Vilket underbar dag! Vaknade klockan sex, kollade på telefonen och hade fått världens finaste sms från älsklingen. Lyckan höjdes då till max och den här torsdagsmorgonen och dagen kommer bli kanon!

Gårdagen blev hur lyckad som helst, jag gick och mötte honom klockan tre, han slutade tidigare än planerat vilken blev en lycka för oss båda. Vi gick hem till mig, bakade kladdkaka, myste, gjorde middag, kelade och massa sådant där fint.

NYSS ÅKT HEM

Nu har mitt hjärta nyss åkt hem. Jag är sp lycklig och glad. Kommer ligga och kolla på min bakgrundsbild på telefonen tills jag somnar.

Jag är som lyckligast med dig, du är grym hjärtat. Puss och god natt


PÅ VÄG ATT MÖTA ÄLSKLINGEN NU

Lycklig tjej


FILMMYS OCH SNART SOVA

Jag har hela eftermiddagen och kvällen ägnat mig åt studier, framförallt engelska bok läsning. Jag har kommit en bra bit framåt och det känns riktigt skönt! Jag har även pratat med mitt hjärta till och från, även han har ägnat såg åt plugg. Matteprov i morgon är vad som står på hans schema. Matte D! Hua, må jag säga. Duktig kille jag har. Vet vem jag ska fråga då jag behöver hjälp i mitt matte B kurs!

Jag har nu lagt ner plugget för dagen och ligger nu i sängen och ser på film. Skola tidigt i morgon så ska inte försöka släcka ner allt för sent. Längtar superduper mega mycket till i morgon, för det är nämligen då, i morgon alltså, efter skolan som jag ska få träffa honom som jag älskar. Mitt hjärta, P. Han slutar hyfsat sen men ska försök slinka i väg lite tidigare, då han har labb sista lektionen. Ska bli riktigt mysigt att få träffa min saknade pojke.
'
Nä nu ska jag se på filmen. Jah hör av mig mer i morgon. Sov så gott alla så hörs vi av mer igen i morogn

FILMMYS I DET TRÅKIGA REGNVÄDRET

-

TISDAG MORGON

Somnade ifrån mig igår, men så kan det gå ibland. Var riktigt slut och trött och låg och pratade med mig älskling tills jag även somnade ifrån det.. hehe, lite busig är man allt ibland! Men nu är jag vaken och redo för skola. Har redan varit vaken i ca. två timmar, har nämligen varit iväg och tagit en spruta, lite synd att jag inte fick min sovmorgon men lika skönt att få sputan gjord!

Nu ska jag ta lite frukost och ta det lugnt framför tv:n innan det är dags för skola. Vi hörs senare under dagen.

KAFFE, TIDNING OCH TV

Sitter i soffan inlindad i en filt för att slippa frysa, huttrar lite lätt och önskar att min kille skulle varit här bredvid mig nu och värmt mig. Världens gulligaste. Men har är så duktig och jobbat hela eftermiddagen och kvällen.

Dricker lite varmt kokande kaffe med förhoppningarna att den ska göra en inverkan på min kalla kropp. Har frysit och känt mig lite halv knackig hela dagen. Skulle inte kännas så kul att bli sjuk nu, jag som ska träffa mig hjärta på onsdag... Byta till en tjockare jacka ska jag nog göra, det förminskar nog chanserna att jag ska bli sjuk. Tjockhalsduk, vantar och mössa hör hösten och vintern till och det är så mysigt att lurva in sig i då man ska gå ut.

FULLT UPP

Har fullt upp just nu med en massa matematiska former och allt som hör matte till just nu. Känns som att det kommer bli en lång pluggkväll idag, har en hel del mattetal som måste göras, lika så engelskabok som skall läsas!

Låter kanske inte mycket, men min kväll den är då fullproppad! Hör av mig senare, mattetalen ropar på mig, lika så engelskaboken!


JA ÄLSKAR DIG MER OCH MER FÖR VARJE DAG HJÄRTAT


BESVIKEN

Neeeeeej!!! Känner mig enormt besviken, så himla f*rbannad besviken på mig själv. Nu är det gjort och inget jag kan ändra, tiden går tyvärr inte att dra tillbaka. Så det jag får göra nu är att sikta frammåt och tänka på mina snedsteg till nästa gång. Jag får se det som positivt att detta var en "test gång" och att detta inte blir betyget, att jag har en till gång på mig, att lyckas och briljera!

"arg. så himla arg. förbannad. less. alltihop. behöver uppmuntras, behöver uppmuntras att jag finns. av rätt personer. är så lycklig men endå så himla itu. är isär. är inte ens ledsen. är bara tom, och har ont. och arg. fyfan vad förbannad jag är."

MÅNDAG MORGON

Nu är jag vaken, ser på vakna med the vocie och äter mjälk med flingor. Ska kolla igenom engelska lite nu och ta det lugnt innan det blir skola. Är skönt att ha sovmorgon på måndagar, det uppskattas så enormt mycket och speciellt idag då jag kan ta vara på tiden genom att kolla igenom det jag skrivit till seminariumet.

GOFIKA

Nu blir det macka och go varm dryck, tv häng och njuta av det sista utav helgen.


AVSLUTAR VECKAN FRAMFÖR TV:N

Hemkommen från träning, nu blir det till att skriva lite engelska sedan blir det soffmys och ta det lugnt. Skola som vanligt i morgon, däremot får jag mig en sovmorgon så det blir en skön start på veckan. Eller ja, skön och skönt vet jag väl inte riktigt. Har engelska seminarium så nerverna börjar leka med en lite, men jag vill att det ska gå bra så därför ska jag se till att det gör det också!


MATDAGS REDAN, VART HAR DAGEN TAGIT VÄGEN?

Efter att ha snackat med en i klassen i över en timme och fått dela våra åsikter som var extremt lika och ganska lite (då vi båda tyckte frågorna var svåra och krångliga) så känns det bra! Det känns samtidigt betydligt bättre nu, jag har fått ner en hel del nu efter att ha och suttit och fiolosoferat en del med mig själv nu efter att ha avslutat samtalet med klasskamraten min. Har kommit upp till ett par rader per fråga så nu går det framåt, och det uppsakattas enormt ska jag meddela!!

Nu ska jag slänga i mig lite mat för att sedan kasta på mig träningskläderna och åka iväg på träning. Nybörjarna som står på schemat och ska även försöka klämma in lite träning till mig själv. Vore skönt att få röra på sig en del, har en del energi att få ut mig. Träningarna på söndagar uppskattas bra mycket då jag kommit hem och sätter mig framför tv:n och inväntar smått nya veckan! Gustavsson tr. 3 är det ikväll också, ska försöka hinna se det med, missade förra veckans.

Men nu är det matdags! Klockan springer iväg!


PLUGG, MEN DRÖMMER MIG BORT

Jag är kär och "tokig", solen skiner ute och jag vill bara springa ut och hoppa i löven, men istället så sitter jag här inne med plugg som jag fastnat med.. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, försökt fått tag på en i klassen som jag kunde bolla en uppgift med, men inte får jag något svar... Smått irriterad tjej- ja, möjligtvis lite..

Jag vill vara med han som jag gillar, nu, just precis nu. Vara ute och mysa med honom, hålla om varandra och foto. Känna hans doft och må alldeles perfekt!

Men jag får ta och vaka till och koncentrera mig lite extra med förhoppningarna att jag kommer framåt!

JAG SKULLE KUNNA KLÄMMA UR MIG DE TRE VACKRA ORDEN SOM BETYDER SÅ MYCKET FÖR MIG


SÖNDAG REDAN

God morgon! Har nyss klivit upp från sängen och placerat mig skönt med datorn för att plugga. Känner mig nervös inför morgondagen och lite smått stressad så lika bra att börja med desamma och bota nerverna forhoppningsvis! Jag är samtidigt så enormt kär så jag nästa håller på att spricka så det blir nästan jobbigt att behöva tänka på massa plugg då enormt många tankar går till min älskling. Hua, så vackert det är att vara kär, lite smått jobbigt också.. Men det är så det ska vara också, det är lite jobbigt fast på ett positivt sätt!

Vi hade en helt galen kväll igår. Magisk, underbar, vacker! Jag fick skjuts ut till honom till fem, hans föräldrar skulle iväg nästan med desamma. Så vi pratade med de ett litet tag innan de fortsatt vidare till ett par vänner, hans föräldrar är så goa. De kramade om mig både då jag kom och då jag gick. Hans mamma hade fixat middag till oss, så ett tag efter att de hade åkt och vi hade sett på tv ett tag så åt vi. Riktigt god mat och minst lika mätt blev vi båda! Vi satt och pratade en hel del, vi båda hade saknat varandra så grymt enormt mega bauta mycket! Hua, så underbart det känndes att få träffa honom igår och det som gör mig nästan tårögd är att han tycker och tyckte desamma! ♥

Efter att vi hade ätit så fortsatte vi att se på tv, andra avenyn! hehe (a)  Efter kanske en timme så skulle vi äntligen baka en kladdkaka och oj så kul vi hade. Geggade ner varandra i smet, lyckades få brända kanter så det knapratade då vi tuggade haha! Jag lyckades även ramlade två gånger (!!!), efter att vi hade geggat ner varandra i smet så gick vi båda in på toaletten för att tvätta av oss och han gick före mig ut och jag strax efter, men jag flög snare eftersom jag snubblade över toalettstolen (?!!?!?!) haha, fattar inte hur jag lyckades! Så pang sa det så låg jag platt som en pankaka på deras stengolv, blev ingen större fara med mig, jag utprast i asgarv och pontus lika så. Lite orolig blev han allt, kan ju tänka mig att det måste ha sätt väldigt roligt ut! Andra gången jag ramlade var då jag skulle stänga av tv:n på deras nedervåning och han gick före upp, men han blev tvungen att komma upp då jag inte hittade avstängningsknappen och då vi tillsammans skulle gå upp så ramlade jag över deras vedkorg! Helt galet, fattar inte hur jag lyckades med allt igår?! Men jag skadade mig inge allvarligt tack och lov, skulle kännts väldigt klumpigt och en smula pinsamt!

Då vi skulle äta vår nybakade kladdkaka till vår nyvispade grädde så råkade jag spilla ner mig med grädde två gånger, endast på grund av de hårda kanterna! För då jag skulle ta en bit från kakan så poffade den rakt ivåg och geggade ner hela mig med kaka och grädde då kanten var som hårdbörd och fick nästan fröbruka våld för att lyckas få lös biten! Men vi hade det jättetrevligt, mycket skratt, kärlek och gos!

Han brorsa kom förbi också, det var roligt att få träffa honom och hans tjej! De hade ringt på pontus mobil två gånger inte fått något svar, de blev nästan oroliga över att inte komma i fall vi håll på med något och att de kom olämpligt haha! Skrek i hela huset då de öppnade dörren för att upplysa att de kom. De åkte efter ett tag och vi fick vara för oss själva igen. Vi gjorde tekaka och te och myste. Vid ett tiden så kom hans föräldrar hem och lika så pontus brorsa och tjejen för att vara så gulliga och skjuta hem mig. Pontus älsklingen min följde med i bil, så gulligt! ♥

GOD NATT

Kom nyss åter hem efter att ha blivit hemskjutsad av Pontus brorsa, hans tjej och Pontus själv!

Har haft en helt underbar kväll och eftermiddag tillsammans med min kille! Är kär och kommer sova och drömma som en prinsessa inatt. God natt och sov så gott.


FIKA PÅ STAN, SNART BLIR DET ÄLSKLINGEN

Har nu placerat mig på stan och fikar med en massa trevliga människor efter att ha varit iväg och gjort ett fotouppdrag upp i luften, tror bilderna blev succé! Riktigt roligt att få kolla igenom de senare. Riktigt gott med en kopp kaffe nu och en go macka, välbelönt må jag säga! 

Pratat med min snutte en hel del. Han såg b.la. mig då jag var ute och flög och hela familjen var ute och vinkade, så gulligt och charmigt. Mitt lilla hjärta ♥ Nu när vi är åter på mark så har vi bestämt att jag ska till honom vid fem. Blir perfekt och jag längtar så att få träffa honom, saknar honom så enormt. Hua var härligt det är att vara kär! Min kväll kommer att bli helt magisk, hoppas er kommer bli lika dan.

GOD MORGON

Morgoninlägg såhär lite innan klockan nio på morgonen. Vaken och pigg, riktigt skönt må jag säga!

Har en hel del att hinna med idag! Att plugga och vara med min kille är ett måste. Jag ska även försöka hinna med stan för att köpa en del nödvändiga saker. Göra ett fotojobb ska också försökas trycka in! Fixa och plocka lika så! Det är som sagt mycket jag vill hinna med idag, åker till pojkvännen på eftermiddagen.

Lika bra att börja redan nu för att lägga upp dagen och kliva upp från sängen!


SOVDAGS

Jag vill ha honom bredvid mig och känna hans varma kropp mot min och hur hans arm håller om mig och får mig att känna mig trygg och älskad. Hur han kysser mig gonatt, hur han berättar hur mycket han älskar mig. Det får mig att bli varm i kroppen, le som aldrig förr och somna så lycklig.

Jag är världens lyckligaste flicka som har dig P!


EN SKÖN FREDAGKVÄLL

Att ligga se på idol, dricka kaffe för att försöka känna sig piggare än vad jag egentligen är, tänka på kärleken och njuta sådär toppnotch är vad som sker just nu, och oj så skönt det känns!

Att det är fredag brukar tillföra mig att jag är trött. Att jag hela denna veckan har fått svårt att komma upp på morgonen och velat hur mycket som helst bara somna om då klockan ringt. Men det fungerar ju inte, så jag har klivit upp och gått till skolan! Däremot har jag helt struntat i att sminkat mig, legat och dragit mig bra precis en halv timme innan jag måste gå, stressad med att få i mig frukost, klä på mig, fixa till håret och borsta gaddarna! Men jag har hunnit och oj så skönt det är att ligga och dra sig! Det uppskattas så. I helgen ska det bli mycket sånt och framförallt helt strunta i att ställa klockan!

I morgon får jag vara i min pojkvänns närhet och känna mig trygg och älskad i hans famn. Få känna hans doft, närvaro och sällskap och det är helt obeskrivbart, längtar så!! Han betyder så mycket för mig, han och jag blir ett nu och så är det bara. Det gör att man bara får ett lyckorus, jag säger det till mig själv men vet inte än om jag har förstått det!

UPPDATERAR TELEFONEN

Vet inte vad jag har gett mig in på, har nämligen satt igång med att uppdatera telefonen och jag hoppas innerligt att allt inte ska försvinna!!

SATT IGÅNG MED STORSTÄDNING

Har precis kopplat datorn till stortv:n på mitt rum för att sätta igång med ränsning och städning undertiden en bra film går. Fredag och det känns så underbart!

FREDAG OCH SNART HELG

Sitter just nu på feb lektionen, väntar på att dagen ska gå framåt så jag sedan kan få sluta. Känns underbart att det äntligen snart är helg! Wopa wopa! Imorgon så ska jag få träffa min snutte, ska bli kanoniiis!

Smsar med honom just nu och känner mig inte speciell delaktig på lektionen, därför ska jag nu vara duktig och stänga ner och sätta igång. Ha det så bra så länge!

SOVDAGS

Är enormt trött, ligger i sängen nu och pratar med snutte. Somnar säkert vilken sekund som helst så nu ska jag släcka ner och sova.

Långdag i morgon, så det är lika bra att lägga sig så man slipper vara trött. Har skett mig varje morgon den här veckan att jag varit så trött och haft så enormt svårt att komma upp från sängen haha! Hua, inte så likt mig.

Men nu ni, klockan bara sticker i väg. Ska skriva med P tills jag somnar. God natt och sov så gott alla. Vi hörs igen i morgon


JAG ÄLSKAR DIG

Du betyder så mycket för mig hjärtat

KÄRLEKSSJUK

Känner mig lite halv krasslig. Längtar så in i bomben efter helg. Att kunna mysa med mitt hjärta som jag inte träffat något nu i veckan pågrund av att han har haft grymt mycket i skolan och sitter även nu med kemiböcker då han har ett prov i morgon. Men i helgen då, då ska vi får ta hand om varandra och mysa. Få ta igen saker som vi missat, prata och mysa en massa, läängtar så! ♥

Jag börja göra mig klar för kvällen, inte sova men jag ska duscha hoppa ner i sängen och se på en film. Smsa med mitt hjärta och höra hur pluggandet går för honom, bestäma mer om helgen och lite sådär. Ibland är det riktigt jobbigt att vara kär, det är så fint och på så många sätt bra, men som i det flesta andra sakerna så finns det negativa saker.. Jag vill bara ha honom nu vid min sida och höra att han har saknat mig och pussar och myser med mig. Det skulle betyda så mycket, men det är inte långt tid kvar tills det kommer att ske. Jag behöver bara "stå ut" i x timmar till!

BILVERKSTAD

Är bra behändigt med appen i telefonen ibland må jag säga. Är nämligen just nu på bilverkstad och ska fixa en sak på bilen.

Övningskörde hit och ska även ta mig ann ratten åter hem. Har blivit mycket övningskörning, blev även i går och i måndags då vi skulle mellan olika platser. Tar vare chans jag får för att få övningsköra!

Idag har jag även pratat med P och han klarade körkortsteorin, så himla glad för hans skull! Nu är det bara uppkörningen kvar, sedan har han kortet! Så kul och roligt för honom <3

Nä nu verkar det som att bilen är färdig och jag kan sätta nig bakom ratten igen för att åka hem över. Ska äta middag och sätta igång med lite plugg, sedan är det träning som gäller. Finns chanser att det kommer mer uppdateringar innan jag åker iväg på träningen, om inte, så får ni höra från mig igen senare ikväll!


VAR LITE OFF IDAG

Jag har idag varit väldigt off här. Men så får det bli ibland! Har haft fullt upp ända sedan i morse. Skola och allt som vanligt, efter skolan så hade jag utvecklingssamtal och kom inte hem förren sena eftermiddagen och slänge nästan i mig middagen för jag var så hungrig! Satte igång med plugg med desamma och såg sedan på bonde söker fru och sedan dess har klockan bara rusat iväg. Ska ta och lägga mig och sova snart tror jag. Pratar just nu med P och han har inte gett upp från körkortsplugget än, det är i morgon det gäller för honom. Håller alla tummar på honom ♥

Men nu blir det allt sängen. Lika bra att komma i säng i tid känns det som. Börjar känns mig hyfsat trött också. Har en ganska spekad dag i morgon också, hua. Vill helst bara ha helg, här och nu. Oj så skönt det skulle ha kännts då. Om jag ska vara riktigt ärlig så känns det som det är fredag i morgon, men som sagt, jag får stå ut en dag till. Lika bra att hoppa i säng nu då, god natt och sov så gott.

GOD MORGON

Oo så svårt jag hade att komma upp ur sängen! Men nu är jag uppe och ska börja göra mig klar för att åka vidare till skolan. Måste nog få i mig en kopp kaffe för att vakna till. Lika bra att sätta fart, ha det bra alla.

DAGS ATT HOPPA I SÄNG

Nu är det läggdags, klockan bara susar iväg och det är skola som vanligt i morgon. Men innan jag slocknar ska jag prata klart med min älskling, men här och nu säger jag god natt och sov så gott.

EN LUGN TISDAGKVÄLL

Efter att jag suttit med en del plugg tidigare idag under eftermiddagen så åkte jag iväg och shoppade en del nya kläder, riktigt mysigt var det. Fick med mig en del fin fina saker. Ska nu ta och läsa lite till i engelskaboken, ta det lugnt och prata med mitt hjärta.

MIDDAG OCH PLUGG SOM GÄLLER

Ligger i min älskade säng som bäddad ser ut (och även är) en dunderskönt soffa! Borde och även ska och måste, sätta igång med skoljobb. Känner dock inte att jag vill göra det, men jag ska. För så är det bara. Fast jag skulle så mycket häldre vilja träffa mitt hjärta :( Men snart, snart så ska vi få ses och det ser jag så fram emot!

Lika bra att sätta igång med plugg och middag med desamma. Magen min böjar allt kurra den

SKOLDAGEN

Har precis haft svenska, vi ska börja med nytt område fick vi reda på idag. Klassen var med och fick rösta fram, barabamm bam bammm- skräck! Spännande, hoppas vi kommer få göra något roligt!
'
Hela dagen idag känns lite dryg. Det började med i morse att i stället för att börja vid lunch som vi egentligen skulle ha fått gjort så blev vi tvungna att befinna oss på skolan klockan halv nio för att labba i matte? Hel skumt. Klockan halv tio, en timme tidigare var jag tillsammans med min grupp färdiga, det betyde att från klockan halv tio till halv ett så hade jag ett låångt hål! Jag tillsammans med några andra trosade runt på stan och lät tiden gå undertiden vi gick runt i affärer och satte sprätt på en del pengar. Men det var ändå helt okej, känns dock lite drygt.. Men ska icke klaga, vi en trevlig stund med tjejerna och även lite nya kläder.
'
Ska precis till att ha spanska, ska bara förflytta mig uppåt ett par våningar. Kollade precis på klockan och inser att jag måste lägga på ett kol för snart börjar nämligen lektionen. Hör av mig senare under dagen, hej svejs så länge!

SOVDAGS MED VÄRLDENSMENSVÄRK

Nu ska jag släcka ner och försöka sova. Smsa med älsklingen ett tag till och sedan blir det även där dags att säga godnatt där. Har världens mensvärk så ska också gå och hämta värmenkudden som borde ha plingat till i pickron vid det här laget. God natt och sov så gott


HÖSTMYS

Just nu har jag doftljus tända på mitt rum, tv:n igång och lutar mig tillbaka med en massa goa kuddar och dricker nytt te. Jag har det riktigt mysigt, dock så skulle just honom suttit bredvis mig just nu tycker jag.. Men har är och svettas på gymet för stunden, biffen min hihi! (a)

Vi behöver nämligen varandras "dos", men det får bli fram mot mitten av veckan. I morgon ska han gratta sin kusin och även plugga, då han ska göra teoriprovet på torsdag (teoriplugg ändra fram tills dess) och jag har också plugg + träning i morgon kväll.. Men det är mysigt att längta efter varandra och bli sådär extremt glad av lycka då vi ses.


DU ÄR BLAND DET FINASTE JAG HAR

Jag älskar dig


♥♥♥♥♥♥

Fför han gör att jag går upp i taket och ner igen på två nanosekunder, eller att jag blir lugn och mjuk i knäna, ja fortfarande, bara när han nuddar mina läppar. När vi kramas hårt i nästa sekund och pussas i den andra delen.Ooh.

Ibland när han tar tag i mitt huvud med båda händerna, tittar mej sådär jätte djupt i ögonen och ler så inser jag bara hur mycket jag älskar honom. Hur högt jag värderar honom och hur kär jag är i honom. Hur fin han är. Min kärlek.

Min fina.


NÄR PERSIENNERNA ÄR FÖRDRAGNA

Vi gör sådant där man gör när man tycker om varandra, ligger nära intraslade i varandra på kvällen i soffan, busar med varandra, halvsover på varandas bröstkorgar och kroppar, pussar och kramas, bakar kladdkaka, pratar om allt mellan himel och jord, skrattar med mat i munnen, kittlar varandra, tar på varandra.

Och varje gång han åker hem igen, eller om jag åker hem. Så går det högst fem minuter innan jag saknar honom. Jätte mycket. Åå vad kär jag är.

SKRIV DIN RUBRIK HÄR

och jag kan möta dess blickar som sakta rör sig mot min rygg.
bränner sig fast och glor. som två stenheta svarta stenar.
som inte tror att jag ser. men jag ser,
och jag kan höra dina ögonlock
som slår upp mot pannan
och ner mot kinderna igen.
som en sekundvisare på en klocka.

när du inser att du inte kan ta över mej.
ta över min existens, min livslust till glöd.
min överfyllda bägare med lycka, som blir till din olycka.

så dödar du dej själv med smaklösa miner,
minnen, människor, personer och tankar.
som äter upp ditt inre och pressar dej neråt.

som gör att du bockar och niger när det är jag som tar tag i din blick.
ser hur du ursäktar dej och vänder dej bort.
försvinner. äter upp.
samtidigt som jag står stolt och stark.
utan att falla, utan att bli igenomgående mörker.

och du möter fortfarande aldrig min blick.


ÄNDRA OCH GJORT OM

Jag har nu suttit ett tag med bloggen för att göra en förändring, och sagt som gjort, så ser det nu lite annorlunda ut här i bloggen. Jag gillar det nya och tror att även detta kommer att fungera bra.

MÅNDAGS LUNCH

Nu har hunden blivit rastad och jag är laddad för att gå till köket och fixa lunch. Jag är riktigt hungrig nu. Det är fint väder ute idag, solen lyser och jag fungerar på att ta med mig kameran ut och fota en del i det fina höstvädret.

DAGBOK, ENGELSKA, FILMMYS

Har knappt rört på en fena  denna dag. Är fortfarande kvar i sängen, fast nu är den bäddad och jag använda sängen som en soffa. Ganska skönt, eller rättare sagt riktigt skönt! Jag har även fått i mig frukost, fast snart, eller om ett tag, är det dags för lunch!

Jag sitter just nu och ser på en film, har precis skrivit av mig lite i min "egna-tankar-boken" och ska nu sätta igång med lite engelska. Ska fortsätta svar på frågor om engelskaboken "to kill a mockingbird", en hyfsat bra bok trots allt. Den kunde ju faktiskt ha varit värre.

VAKNA MED THE VOICE

Ligger fortfarande i sängen och ser på det sista utav vaknad med the voice. Ska nog ta och försöka röra mig uppåt, men som sagt, sängen är bra skönt många gånger. Lite frukost skulle inte alls sitta fel i lillmagen min nu inte.. Kanske ska jag vara lite busig och göra ordning frukost och sedan pysa ner här igen? (a)

Jag är så kär
Jag är så lycklig med dig
Jag är sådar mega bauta wow, woopa woopa (haha?)

Du får mig att skratta och le
Du får mig att må som en prinsessa
Du får mig att känna mig som din och sådär extra dyrbar

Jag är den jag är, du är den du är, det för oss två samman
Du och jag tillsammans snutte ♥


NU BLIR DET ATT VARVA NER DAGEN

Har nu under eftermiddagen och kvällen både hunnit träna och skrivit klart svenska uppgiften. Känns riktigt skönt att skickat in den.

Nu har jag gjort mig två mackor som jag ska äta upp och om ett litet tag blir det filmmys tillsammans med familjen. Känner mig riktigt seg just nu så det ska bli skönt att varvar ner dagen. Sovmorgon har jag i morgon, så den sitter inte alls fel. Mitt hjärta där emot ska vara på körskolan tidigt för att åka iväg på hakbanan, spännande! Håller alla tummar för honom för att hoppas körningen kommer att gå bra för honom. Snart har han körkort också, längtar så tills det är min tur. Pratar med han just nu och han, lika som jag, tar det lugnt framför tv:n just nu. Känns skönt, och på något sätt, att det är så söndakvällar ska vara. Om inte annat- ganska ofta!

Nä nu ni, säger jag god natt för mig. Är nämligen ganska tvecksam om det blir några mer uppdateringar senare.

SVENSKA SKRIVNING PÅ G

Nu ska jag ta och fokusera i svenskan utan att hoppa upp på de rosa molnen som cirkulerar runt omkring mig. Mina tankar som är massa fint och som gör mig sådär mega bauta glad, ska jag omforma till energin. Och den kraften ska skapa klart min svenska. Så jag hör helt enkelt av mig senare.

KÄRLEK ÄR SÅ FINT

Ligger just nu i sängen och ser på true talent och drömmer mig bort, bort i mina alldeles underbara värld som är min verkliget som känns som helt alldeles perfekt. Jag är så himla glad.

LYCKLIG

Vaknade med ett stort leende på läpparna, blev nästan tvungen att nypa mig själv för att förstå att jag inte drömt en alldeles underbar dröm, men så var det inte. Jag lever i en helt alldeles sagolik värld som jag är så enormt glad över. Jag har sådanna underbara människor runt omkring mig och en helt alldles fantastisk kille som gör att jag nästan börjar grina av glädjetårar, som gör mig knäsvag av kärlek, glad av att få vara och se honom och allt sådant där fint. Det är helt otroligt underbart vackert och så mycket kärlek.

SOM LYCKLIGAST TILLSAMMANS MED DIG

Nu åkte precis min älskling, vi har haft en helt underbar, fantastisk, otrolig, sagolik, mysig och allt sådant där fint som jag inte ens får fram pågrund av min lycka jag har. Jag är kär, så grymt kär och allt känns så bra. Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova, sova och drömma alldeles fina drömmar.

Söndag i morgon, men det struntar jag helt i, för nu är klockan alldeles för mycket för mig att tänka på morgondagen. Helgen är inte slut än och det känns så bra! Jag ska sova ut och drömma, drömma massa fint. Jag har det så perfekt just nu. God natt och sov så gott alla.

NU ÅKER JAG OCH HÄMTAR KILLEN MIN

Nu ska jag åka och hämta min kille. Tvecksamt om det blir några mer uppdateringar under kvällen, men om det inte blir så kommer det i morgon. Nä, nu ni är jag glad och ska få träffa min snutte. Mysa, backa, prata och se på film. Kvällen kan inte bli bättre.

LÖRDAG EFTERMIDDAG

Sitter nu i mitt mysiga rum med tända ljus och tittar på tv. Jag trivs så himla enormt mycket, trivs allt mer och mer ju mer jag är här.

Jag är väldigt hungrig, men middag är det inte än på ett tag. Vet inte om jag ska ta och göra mi en macka eller inte. Det kan hända att jag inte får i mig så mycket middag om jag tar och stoppar i mig något nu.. Näja. Blir nog att ta något litet!
'
Jag har pratat med min snutte och han ska komma till mig om ett tag. Längtar efter honom, så det ska bli riktigt mysigt att få träffas. Vi ska nog till att fotsätta se andra avenyn och baka kladdkaka!

RUMMET ÄR NU FIXAT!

Nu är rummet mitt fixat och jag är så grymt nöjd över hur det ser ut just nu! En alldeles perfekt nödlösnings är vad det är. Som sagt så är jag grymt nöjd!

SÄNGMONTERING

Har nu satt igång med det stora projektet att monterna ner min säng. Den ska nämligen flytta och få en ny ägare idag! Däremot så kommer min nya att få flytta om ett tag, inte riktigt än då en vägg som ska rivas ner inte är borta än. Men så fort väggen är borta så kommer min nya säng att få flytta in!

Nä nu är det dags att fortsätta med sängmonteringen och rumfixningen, vi hörs senare under dagen.

GOD MORGON

Ligger just nu i sängen och ligger och drar och sträcker på mig och lyssnar på en massa goa låtar. Känns extremt varmt och skönt här i sängen så kommer ligga kvar här ett tag till innan jag rör mig uppåt. Hör av mig senare.

IDOL

Har legat och myst och sett på IDOL hela kvällen, har fått en hel del favoriter så det ska bli spännande att få se vem det är som får lämna programmet redan ikväll.

Har inte gjort speciellt mycket alls, utan bara varit hemma, tagit det lugnt, myst med familjen, sett på tv och sådär. Känndes verkligen som att jag gör rätt sak ikväll då jag är så trött och seg efter en lång och tung veckan och speceillt denna fredag.
'
Nä nu ska jag se vem det är som får lämna programmet ikväll.

IDOL DAGS

Ligger i soffan och ska till att se idol som börjar alldeles strax. Smsar även med P just nu, han ska också till att se idol fast på en annan plats än mig... Jag saknar honom, jag vill ligga och prata, skratta och mysa med honom. Men i morgon, i morgon får vi göra det!

Nä, nu är snart fotbollen slut och idol dags. Vi hörs senare

SÅ SÅ SÅ SÅÅ TRÖTT

Känns helt underbart att äntligen fått sluta, komma hem efter att ha varit och handlat osv. Nu har jag nämligen placerat mig i soffan och tänkte ta en lugn stund, men har insett att jag måste rensa lådorna under min säng för i morgon ryker nämligen den. Ska göra om hela mitt rum och det betyder även ny säng. Så det känns skönare att ha fixat sängen nu så jag inte behöver tänka på att flytta ut allt ur lådorna i morgon! Nä, vad säger ni? Lika bra att sätta igång med desamma. Hör av mig senare

TVÅ LEKTIONER KVAR

Sitter på skolan just nu, Internet på datorn verkar inte riktigt vilja samarbeta med mig för stunden. Men jag kom på att varför inte testa på mobil-appen?!

Har långdag idag, känns ganska drygt.. Men helgen väntas så det känns riktigt bra trots allt! Blir nog bara vanligt hemmamys idag och i morgon massa ärenden och en del plugg på dagen och på eftermiddagen/ kvällen vara med min snutte <3

Nu ser jag att läraren kommer, lika bra att lägga ifrån sig telefonen och vara duktigt och flitig! Två lektioner kvar, som sagt- snart helg!


GOD MORGON

Morgonmys med hunden i soffan. Han verkar vägra släppa mig ut fästet, go hunden min. Han är alltid sådär extra mysig då jag myst med någon anna, bra charmig sak jag har här i mitt knä just nu!

KÄR OCH LYCKLIG

Jag är välrdens lyckligast nu känns det som! Jag mötte kärleken direkt efter att vi slutade, vilket var strax före tre. Vädret var inte riktigt på vår sida idag, det har varit fint hela dagen men precis då jag kliver ut från skolbyggnaden så känner jag hur det börjar dugga. Några minuter senare så spöregnade det! Då vi möttes så log vi båda stor mot varandra, renget bara forsade ner men det gjorde inte oss alls så mycket, vi stod där, mitt ute i regnet kramandes om varandra och kysstes. Känndes som i en riktigt film, det känndes så bra. Så underart. Då vi kom hem till mig så var vi riktigt blöta och låna ut kläder till P så vi slapp gå runt i blöta kläder.

Vi såg på film och myste, är så glad då jag är med honom. Allt känns så bra, allt. OO jag kan inte beskriva min lycka, han är goast, mysigast, charmigast, omtänksamast, snällast, socialaste och allt sådant där fint enligt mig. Puss på det.
'
Vi han inte vara med varandra så jättelänge för vid sjutiden så åkte jag iväg på träningen och släppte av honom vid bussen på vägen. Men det var riktigt mysigt och trevligt att få träffas och vi ska ses snart igen. Längtar redan att få prata och mysa med han jag tycker om. Det känns bra, riktigt bra.

FÖRETAGSEKONOMI

Nu är det företagsekonomi som gäller


SOOOVA

Nu ska jag sova, längta till i morgon då jag ska träffa P. Ska lägga mig i sängen nu och smsa med älskligen tills jag somnar, god natt och sov så gott

"TO KILL A MOCKINGBIRD"

Sitter just nu och försöker vara djupt koncentrerad på en engelska bok som jag håller på att svara på frågor om. Är ganska tungt och känner inte alls för att sitta med den här upg... Men men, vad ska man göra? Gäller bara att tänka att ju fortare jag gör den ju snabbare slipper jag den. Dörför ska jag nu återgå.

JAG KÄNDE DIN NÄRHET

Vad ska man göra då något känns jobbigt? Jag blev så glad då du ringde mig samtidigt som det skapades en stor klump i mitt hjärta, jag vill täffa dig. Mysa i din famn, känna din närhet och gosa in mig i dig. Du är sådär alldeles megabra! Din röst i andra sidan telefonen känndes så nära, precis som att du stod mitt emot mig och pratade till mig. Snart, snart kommer det att vara så på riktigt.

ÄNDRADE PLANER

Min eftermiddag blir helt annrolunda än hur var blev planerad, var tänkt att jag skulle vara med P, dock hade vi inte spikat det till 100%. Men han har ett stort fysik prov i morgon så han måste plugga hela eftermiddagen och kvällen. Vi hade igår pratat om att ses ett tag och att han sedan skulle åka hem och plugga, men nu blev det inte så. Men samtidigt så förstår jag honom.

Vi pratat i alla fall om att ses i morgon för då fungerar det för honom. Men då är istället jag som möjligen kan ställa till det.. Jag ska nämligen hålla i nybörjarna, som tur är så är deras träning tidig så jag kanske åker till honom efteråt eller så ses vi innan träningen. Men då blir det inte alls speciellt länge.. Nåja, på ett eller annat sätt ska det lösas, för ses- det ska vi.

FIXAR OCH TRIXAR

Har kommit hem från plugget för ett tag sedan. Riktigt varmt är det ute, tog av mig till endast kortärmand. Har nu gjort det hela veckan, men på morgonen är det riktigt varmt, då han man på sig jacka, halsduk och sarong på axlarna- hua vilken skillnad det är.

Det är skönt att sluta tidigt, älskar det. Slutade förra året ett tag halv fem nästa varje dag, inte alls så kul. Att nu får slute betydligt tidiare uppskattas extremt. Solen skiner på ute så fungerar på att ta med mig kameran ut och fota litegranna nu innan P kommer. Ska även fixa en del saker här hemma och försöka få lite plugg gjort nu innan. Men jag hör av mig senare.

LUNCH

Nu är det lunch, riktigt hungrig är jag. Försov mig riktigt ordentligt i morse. Skyndade mig och var klar som blixten (nästintill om inte annat) och frukosten råkade bli lite lidande. Fick endast ner ett glas med yoghurt i farten, så magen rent ut sagt skriker efter mat. Hua, ska blir riktigt skönt att snart få röra sig till maten. Dock verkar inte maten vara så god idag, fisk med äggsås? Måltiden har blivit extremt omtalat de senaste dagarna, var väldigt nära på att ta med mig matlåda, men så blev det inte. Hoppas därför innerligt att maten är hyffsad, eller att mackorna och salladen faller in! Haha.

 

Nä, nu är det dags att röra sig mot matsalen. Har haft hål nu i sisådär en och en halv timme så nu blir det perfekt med en matbit för att sedan ha svenska och färdigställa svenskan som jag tycker känns gå mot rätt riktning. Gillar den skarpt och har inte så mycket kvar.

 

Nu ni, matdags! Hör av mig senare under dagen.


KÄR OCH LYCKLIG

God morgon alla. Sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa, drömmt underbara drömmar, svävat runt på extra tjocka och stora rosa moln! Drömmt mig bort i sagornas och prinsarnas värld. Sådär extra mm.

Längtar så till i eftermiddag då jag ska få umgås med min prins. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, känner bara för att springa runt här på skolan och lee, skratta och ge ifrån mig några glädjetjut, men lugnar ner mig och går runt med ett extrea brett leende och dagdrömmer en del i stället. Funkerar alldeles utmärkt det också, delar med mig av alt det fina till de bästa. Hitills kan jag kanske ha berättat hur glad jag.. mycket, väldigt mycket. De är så glada för mig skulle och det för mig ännu gladare. Det är så fint med äkta vänner och äkta kärlek. Wopa wopa.
'
Nu ska jag återvända på planeten jorden och skolans värld. Hör av mig senare under dagen, ha det bäst.

SOVDAGS MED DESAMMA

Klockan går bra fort ibland, redan läggdas. Bra trött är jag. Riktigt trött. Har precis sagt god natt till hjärtat och ska till att lägga ner mig och sussa på sekunden jag också.

I morgon är det onsdag, mitt i veckan. Som sagt, tiden går bra fort. Men det tackar jag inte nej till just nu, för om bara några timmar ska jag få träffa honom, honom som jag saknar så. Några sovtimmar och avverkade timmar i skolan, det kommer att gå undan även de.
'
Dags att göra så att det känns som att de går fortare genom att stänga av datorn och lägga ner huvudet på kudden och få sova.

PLUGGAR SÅ ATT DET STÅR UT GENOM ÖRONEN PÅ MIG

Sitter med svenskan, vet inte riktigt hur skolless jag känner mig nu. Försöker komma på undanflyter för att slippa plugga men kommer glädja mig så åt att jag sitter med det nu senare. Så därför ska jag fortsätta att kämpa, ska inte ge upp!

"NÄR DIT HJÄRTA BRISTER LAGA DET MED KARLSONSKLISTER"

Mitt hjärta bular, jag känner mig orolig och lite smått ledsen. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, vill att du ska vara hos mig nu. Här och nu. Kunna krama om mig och ge mig värme och kärlek.

MATTEPLUGG SOM GÄLLER

kommit hem från skolan, precis duschat och nu väntar matteboken på mig. Ska räkna en del tal och sedan med desamma fortsätta med svenskan som jag idag på började på skolan. Mycket som cirkulerar kring skolan just nu, men det är mycket sådant som händer kring mig just nu om man bortser från kärleken ♥

Men som sagt, plugg som gäller nu. Hör av mig senare.

TILL MINNE AV VÅR MATTELÄRARE

Idag är det exakt ett år sedan, ett år sedan allt vändes upp och ner bland oss elever och lärare på skolan. Jag minns den dagen så väl, precis som att den var igår. Vår rektor på skolan kom in på vår spanska lektion, kritvit i ansiktet och berättar för oss att vi inte får gå ut. Absolut inte. Alla blev oroliga och förstod inte riktigt vad det var som hade hänt, men en sak visste vi att det var något allvarligt som hade hänt, oavsett om vi ville inse det eller inte.

 

Vi skulle ha matte efter spanskan men mattelektionen var inställd, precis efter att vi hade fått reda på det så kom en lärare och berättade för oss att vår matte lärare hade åkt upp på sjukhuset. Vi förstod inte då hur allvarligt det var, för ingen berättade vad det var som hade hänt honom förutom att han hade blivit hämtade av ambulans.

 

Lite senare samma dag så hade rektorn samlat ihop alla oss elever till ett möte, det var då vi fick den fruktansvärda domen, att vår mattelärare dött. Endast 27 år fyllda. Så förfärligt. Jag ryser genom att bara tänka tillbaka på den dagen. Alla lärare och elever grät, nerstämda miner, kramar och en massa prat. Minnesstunden dagen efter var även den hemsk. Hela matsalen var fylld av elever som vill vara med, en präst kom och pratade och lärare höll tal. Det var ett fint ”avsked”.

 

Allt känns så overkligt. Att jag för exakt ett år sedan satt i samma klassrum som jag sitter i nu och hade inte den blekaste aningen om att utanför så höll lärare och ambulanspersonal på att rädda vår lärare. Hemskt. Förfärligt. Det finns inga ord nästan att få fram vad hemsk den dagen var. Jag bara avsluta med en tanke att vi tänker på honom och hans familj. Skolan har tänt ljus och lagt fram en bild på honom. Det syns med desamma då vi kommer in i skolan, många elever och även lärare har stannat till där.


FAST I BALANDS

Har redan förklarat för här hur fint min liv är justnu, hur det liksom dansar sig framåt. Hur det tar sig sakta men säkert fram hela tiden. Och det är ständigt i balans men endå uppe i det blå. Och jag vill verkligen att det ska stanna där uppe. Fast i balans.

TISDAG MORGON

Jajamensan, tisdag igen. Känns att veckan dragit igång igen, känns ganska skönt. Saknar min snutta väldigt mycket just nu och vill bara sitta i hans famn, prata, skratta och mysa. Jag har det så mysigt i hans närhet, han ge en sådan underbar känsla och gör att jag känner mig sådär enormt bamse trygg. Vår vänta ett tag till innan jag får uppleva den där unika känslan.. Men det klarar jag, man klara allt bara man vill! Är ganska skön känsla att längta efter något också.

Nu ska jag göra mig klar, skola och allt som gäller även idag. Måste även fortsätta plugga efter skolan, men uppdateringar ska ni få. Så tills vidare, ha det så bra.

BLUNDER VÄNTAR PÅ MIG

Ska nu ta och krypa till sängs och drömma massa fina drömmar. Känner mig lite ledsen av egentligen ingen anledning alls så jag hoppas en nattsömn kommer att göra underverk! Blir nog ett oth avsnitt och telefonen i handen och smsande med pöjken ♥

LESS TJEJ

F*N VAD IRRITERAD JAG KÄNNER MIG JUST NU!

HALV PUMSEN

Jag som skulle komma igång med svenska plugg nu under eftermiddagen, inte har det blivit något mycket utav det. Får se om jag fångar upp sista krafterna för dagen och får igång en början eller om jag startar i morgon på lektionen.
Sitter i alla fall just ni i soffan och kollar på änglagård som går på tv4 film, lite trött och seg är jag. Väldigt mätt för den delen också, hua. Nästintill paltkoma skulle jag nästa säga.

PLUGGA

Nu ska jag ta tag i svenskan, inlämning i slutet av veckan, nu är det bara att köra för glatta livet. Engelska är också bra om jag gör, ska nämligen ha seminarium på torsdag om en bok vi har läst och har då fått en del förberedande frågor som förhoppningsvis ska hjälpa oss inför torsdagens lektion.

ENGELSKA

Sitter just nu och inväntar engelskalärare, är osäker vad vi ska göra men har för mig att vi ska förbereda oss inför torsdagens lektion då vi ska ha muntligt seminarium om en engelska bok vi läser.
Nu ses jag att läraren är på ingågn, vi hörs senare under dagen. Ha det så bra

SOV DAGS

Nu ska jag börja tänka på refrängen. Hoppas till sängs, se på oth och drömma fina drömmar. Det har hänt en massa fint nu i helgen och det bästa var nog att just han och jag gick ut med att vi är tillsammans. Han är så go och gör en sådär enormt glad.
Nu ska jag borsta tänderna och sedan krypa ner under täcket. God natt och sov så gott

HEMMA EFTER TRÄNING

Hemma nu från träningen, höll i nybörjarna igen. De börjar bli riktigt duktiga, det är så roligt att få se de utvecklas och att jag verkligen lyckas med att lära de. Riktigt skoj.

Har precis sätt gustafsson 3 tr. och har nu satt på en film. Tänker på min pojkvän men blir glad då telefonen plingar till och det är från honom. Det är så underbart att vara kär, nykär.

LYCKLIG

GAAAAH, kollade precis in skolans inlämningssystem och såg att jag hade fått tillbaka en engelska upg. och jag fick MVG, jag är tårögd av lycka, så så så så sååå nöjd och glad över att jag kämpa och slet med den där upg och lyckas så bra!

Nu har jag ändra, nu står det att det är du och jag ♥

LIGGER FORTFARANDE KVAR I SÄNGEN

Jag ligger fortfarande i sängen och har det skönt. Har varit vaken i x antal timmar men det har inte blivit av med några uppdateringar. Ska nog försöka kliva upp snart, men som sagt, sängen är alldeles för skönt just nu.

Jag har en del jag måste göra idag, b.la. börja med en svenska upg., läsa engelska bok och svara på frågor om den och jag ska även skriva en mall som jag ska gå efter till dagens träning som jag ska hålla. Känns skönare att ha något att gå efter.
'
Nä nu ska jag kliva upp och äta något, efter att ha varit vaken i ganska många timmar och inte ätit något så kurrar magen en aning. Hör av mig senare.

SOVDAGS SNART

A har åkt hem och jag är riktigt trött. Var länge sedan vi sågs så det var riktigt roligt, vi har haft en kanonkväll. Har smsat med P till och från hela kvällen och tror att det är läggdags för mig nu, är så trött. Riktigt trött. Ska nog till att gå och sova nu så jag är pigg i morgon och inte sover bort hela dagen.

ÅTER HEMMA IGEN.

Nu är jag åter hemma efter att ha varit på stan. Väntar på att en kompis som kommer vilken minut som helst

SÅDANT DÄR FINT SOM STAVAS KÄRLEK

Mitt hjärta slår du dubbelslag och klappar sådär extra hårt och härligt. Lyckoruset rullar genom kroppen men en pirrig känsla i kroppen.

MIN FINA GÅRDAG

God morgon! Gårdagen belv helt fantastiskt, han kom till mig vid sju och åkte vid ett. Vi var båda två så trötta, go pumsiga, innan han skulle åka. Bara låg och myste och hängede med lite halft på andra avenyn. Det blev en helt perfekt kväll tillsammans med ett perfekt sällskap.

Nu när jag har vaknat legat och myst en del med hunden som blir riktigt avundsjuk då P är här haha. Go hunden mig. Han är så charmig, igår då vi låg i soffan och myste då kommer hunden springandes emot oss och med världens fart och hoppar på oss. Lägger sig och sträcker ut sig, storsnarkar och håller på.. Hehe (a) Men jag och P fick oss ett gottskratt och gav han lite kärlek. Efter att han koppade ner från soffan där vi läg så gick han till sin korg och började "bädda", då började P skratta ännu mer och frågade "vad håller han på med?".. Ja, en tok-mysig-charmig hund är just vad jag har! P lika så, hur mysigt, go, underat, charmig, gullig, söt, omtänksam och allt sådant där fint, är han ♥

RSS 2.0