NU ÄR DET BESTÄMT

Wopa wopa! Nu är det bestämt, i morgon efter skolan ska jag vara med min pojke. Saknar honom så. Min lilla gullegris. Kan inte annat än att le resten av kvällen och vara glad!

Tror nog att jag med detta inlägg försöker få fram att det blir sängen snart för att snabba på timmarna till i morgon. Ha en fortsatt trevlig dag så återkommer jag som vanligt här i morgon.

MATTEPLUGGET NERLAGT FÖR DAGEN

Nu har jag lagt ner matteplugget och känner mig nu laddad och redo inför morgondagens prov! Nu kör vi gasen i botten och briljerar!

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och försöka komma i säng i tid. Lång dag i morgon + prov så det, så en bra nattsömn är något jag behöver!

MATEMATIK PÅ HÖGVARV JUST NU. NU KÖÖÖR VI! GASEN I BOTTEN!

Okej nu är det riktigt illa här med inlägg! Men det ända som sker just nu är matteplugg tills hjärnan måste få vila upp med ny energi för att sedan orka fortsätta arbeta på högvarv!

Har matteprov i morgon och känner mig lite smått orolig och stressad över det, så vill lägga ner eftermiddagens/ kvällens timmar med att nöta lite extra. Har även spanskaläxa till i morgon som jag måste titta på. Även läsa om platan till filosofin. Ja ni hör ju.. det är riktigt mycket med skolan just nu, men nu är det inte alls långt kvar tills jag får gå på lov!

Hör förhoppningsvis av mig lite senare ikväll. Ha det bra så länge.

LAGT NER PLUGGET OCH SNART VÄNTAS NYBAKTA BULLAR

Nu lägger jag ner plugget för dagen och tänker de resterande timmarna kvar av dagen innan jag går och lägger mig änga till att bara ta det lugnt. Möjligen läsa lite körkortteori men det känns tveksamt. Vill inte blanda ihop det med matten. Hur det nu skulle tänkas lyckas..

Nä, nu ska jag bara pysa ner och ta det lugnt. Nybakta bullar väntar i ugnen, så de måste smakas av och känna om de blev lyckade! Kan jag nästan helt 100 tro att de blev, för oj så gott det luktar här hemma!

Vi hörs senare.

MIDDAG OCH SEDAN PLUGG

Inväntar just nu middagen och ska sedan sätta igång med matteplugg. Framot kvällen så kommer kanske P hit, men det är fortfarande obestämt. Men jag hör av mih mer och förhoppningsvis bättre senare.


TISDAG OCH NY DAG

Skamm för att det blev uruselt med inlägg igår! Men det fanns inte så värst mycket att berätta om. Jag började tidigare, pluggade matte och myste på innan skolan.

Fick skjuts hem, fortsatte plugga matte och fick sedan fikafrämmande. Tog då ett avrbott från matte och fortsatte sedan efter ett tag. Plugg plugg och plugg. La ner allt pluggande vid åtta och sjunk jag ner i soffan med en behövlig massage på min då verkade nacke!

Moste sov även hos oss, så det blev en tjejkväll med lite gofika och bra tv!

Nu är det tisdag och jag ska snart göra lite frukost. Ladda upp för en längre skoldag och matteplugg då jag slutar. Matte i mitt hjarta nu igen till på torsdag då jag har prov! Ladda ladda laaddaaa! Nu kör vi.

GODMORGON

Morgonmys. Det är måndag och jag har långsovit, men är trots det vaken redan! Tänkte mysa i solen och plugga lite matte. Matteprov på torsdag så måste åter igen dejta boken ett par dagar!! Men efter det så är det looov! Wihii, ska bli så grymt jäkla skönt!

MYYS

En kanon söndag som denna avslutades med soffmys med bra tv och glass!


HEMMKOMMEN EFTER ATT HA VARIT MED VÄRLDENS BÄSTA.

Hej alla! Det är söndag och jag har nyss blivit hemskjutsad av min underbara kille! Jag åkte ju som sagt till honom i går eftermiddag, rättare sagt kom jag fram till honom kring sex.

 

När jag kom dit så myste vi på och såg på lite andra avenyn innan det blev dags för middag. Riktigt hungriga var vi alla så mat i magen satt prima! Efter maten och snack med hans föräldrar om allt möjligt blev vi uppgästa och kände för att vila våra magar lite innan det blev dags för melodifestivalen och efterrätt till. Så vi la oss på hans säng och såg på andra avenyn och gosade. Klockan bara flög iväg och blev poff åtta, gick det ner en våning till hans föräldrar och satte oss mysigt och bekvämt ingosandes i varandra i en soffa. Fikade glass och choklad. Drack kaffe och matade varandra med vindruvor. Hur gullig kille har inte jag som åker iväg och handlar för att överraska mig med vindruvor, apelsinkrokant och glass? Han är helt underbar min P. Vet exakt vad jag tycker om för gosaker och köper det endast för att smickra och göra mig glad. Du är fantastisk hjärtat.

 

Under melodifestivalen satt vi och pratade med hans föräldrar. Bedöm låtarna och lite allmänt snack. Jag och P busade och gosade med varandra. Blev totalmätta efter allt gott och log och jäste en aning där i soffan. Efter melodifestivalen tog vi oss en kvällspromenad. Men trots att det var ganska varmt (kändes väldigt kallt) så blev det endast en kort promenad i kvällsdimman som lystes upp av den stjärnklara himlen, ihållandes i varandras händer. Vi gick hand i hand längs gatorna innan kylan tog över och vi kröp in i varandra jackor och stod i månskenet och kysstes.

 

Kom in och såg på lite tv innan vi beslutade oss för att göra lite kvällsfika. Klockan var då kring halv elva. Blev macka och varm choklad. Satt i soffan på övervåningen och såg på tv. Bara han och jag. Mysigt. Gosa och känna varandra närhet.  Efter tolv bestämde vi oss för att borsta tänderna och krypa till sängs. Låg och myste och såg på andra avenyn. Låg och pratade och gosa tills efter klockan hade passerat tre. Närmare halv fyra.

 

Trots att vi somnade ganska sent så vaknade vi vid tio och kom upp från sängen vid elva. Låg och morgon drog oss. Uppskattas till tusen! Gjorde pannkakor till frukost/ lunch och busade med smeten. Efter vår paltkoma som bröt ute efter de goda pannkakorna vi lyckades briljera ihop så la vi oss och vilade en stund innan vi gick ut och satte oss i solen. Det var strålande sol och vi satt bara och myste. Tätt intill varandra. Solen strålade och vi kisade och pratade om sommaren. Om studenten. Om framtiden. Om jobb. Om utbildning. Om allt. Allt möjligt. Allt och lite till. Vi hann prata om så mycket, speciellt i natt då vi låg och pratade om fina, allvarliga och bra saker.

 

Hans föräldrar kom ut med fika, vi fortsatte prata om de och började planera lovet. Ska troligtvis med de upp till fjällen och ha det mysigt. Jag älskar honom och är alltid så glad och trygg i hans sällskap.

 

Efter att ha suttit ute i några timmar så bestämt vi att gå in och värma oss lite innan det blev dags för mig att röra mig hemöver. Vi la oss under hans täcke igen och värmde varandra. Efter ett litet tag, då klockan hade passerat tre så var han gullig och skjutsade hem mig. Dunkade massa goa låter i bilen och höll varandra i hand. Pussades då det var rött, pratade och log mot varandra.

 

Innan jag gick in så fick jag extra många och hårda pussar. Doften från honom finns kvar hos mig och jag kommer gosa sönder min tröja ikväll bara för att den dofta just honom. Honom jag älskar och honom som är min kille. Honom med stort H.


ÅKER TILL ÄLSKLINGEN

Nu är jag mer än redo att åka och mysa med mitt hjärta. Att gå rå om varandra än till i morgon. Glömma att det är "tråk" söndag som alltid brukar gå för fort och sedan så poff är det måndag. Men nu ska jag få ligga i min pojkesfamn ända fram till i morgon. Ska ta vara på varenda sekund och bara ta och ge massa kärlek.

Hör av mig i morgon när jag kommer hem. Lär nog inte bli så sent då jag har matte jag måste plugga (har provet på torsdag) och P behöver också plugga. Han har prov på måndag. Hua! Men som sagt, vi ska ta vara på all tid vi får tillsammans.

Vi hörs i morgon.

PLUGGAR FÖR HELA SLANTEN

Har pluggat matte nu på förmiddagen, nu blir det lite geografi. Fram mot eftermiddagen åker jag till min pojke. Men vi hörs innan dess.

NU SKA JAG SLÄCKA NER DATORN

Säger därför här med god natt.

SHOLLAHOPP SHOLLA HEJ!

Har gosat ner mig på sängen. Buffat upp massa kuddar och filtar och lutat mig tillbaka! Har under kvällen blivit riktigt täppt i nästan så känns skönt att bara ta det lugnt med sig själv. Småskriver på en idrottsuppgift och bara softar. Tv:n är på så småkollar på den lite i mellan åt också, just nu ser jag the vocie som börjar nära sig slutet denna kväll.

LIVET LEKAR OCH DET ÄR HELG!

Underbart! Att komma hem från skolan och veta att det är helg är helt underbart!!

Nu sitter jag hemma i köket, äter centerrulle med cocos i. Riktigt goda är dem. Får unna sig lite extra nu när det är helg och allt.

Igår så klipte jag ju som sagt mitt hår. Vet inte riktigt hur det gick till, men att ha haft hår ner till brösten och nu kapat det så att det precis går under öronen och kan läggas bakom öronen. Det är helt otroligt vilken skillnad det har blivit. Men det känns skönt. Kände mig riktigt less på att bara ha långt hår och att det bara "hängde" trots att det var lockigt, långt och tjockt! :o Men en förändring behövdes och jag känner mig nöjd! Är inte lessen över att mitt långa svall är borta utan tycker det ska bli spännande att testa på denna frisyr. Att alltid har gått runt med långt hår så måste man våga prova på något annat och det steget tog jag igår!

Nä nu ska jag prata vidare med min kompis angående våra födelsedagar samt bara ta det lugnt och mysa. Vi hörs senare.

UMGÅST MED HJÄRTAT OCH SNART HELG.

Har haft bästa på besök över natt. Vi såg på film, gosade och myste i mängder. Älskar mitt bästa. Är så lätt och enklet att umgås och prata med honom. Ett perfekt person att prata om sina tankar, idéer, försök, framtid, nutid, dåtid och allt vad det är. Han är underbart.

Vi pussades av i morse och nu sitter på på skolan och drömmer mig bort. Vilket är lätt hänt då man umgåts med P och när det är fredag. Nästan så man räknar ner tills man är ledig! Börjar bli skolless så att kopplat bort med att umgås med hjärtat och att det om inte allt för länge är helg är underbart!


ÄLSKLINGEN PÅ INGÅNG

Vilken sekund som helst kommer mitt hjärta till mig. Vi hörs alltså som vanligt i morgon.

KLIPPNING PÅ G

Nu är det strax min tur att sätta mig i frisörstolen! Hua är nervös över hur resultatet kommer bli! Men nu kör vi, håret växer ut! Hoppas att det kommer bli riktigt snyggt och passa mig exemplariskt!

Hör av mig senare. Ha det bra så länge.


ANDRA AVENYN OCH TAR DET LUGNT

Ser på AA och tar det lugnt. Myster i soffan och chillar.

TIDEN GÅR SÅ FRUKTANSVÅRT FOOORT!

Jag tänker tillbaka, på alla dess år. Tänka sig, det är nästan läskigt hur få dagar det är tills jag blir jag 18. Sådär nästintill skrattretande! Glädje blandas med tårar och lycka, rädlsa och en gnutta alvarlighet finns ocksä där!

Jag, lilla jag, är så stor. Det är nästintill obegrpiligt. Jag fattar inte att jag får sådanna möjligheter och chanser, att de kommer som automatiskt den dagen. Den dagen som jag blir ett år äldre, ett år äldre som gör mig myndig! Mydig vilket gör att jag kan göra mycket, mycket såsom- arbeta längre, gå på korgen osv. Jag blir mer fri och samma regler finns inte runt omkring en på samma sätt!

Arton kingar ganska snyggt i mina öron, men är det verkligen så härligt att bli det? Jag kan komma på massa födelar men det finns också lite nackdelar på min lista. För tänk egentligen, borde vi inte vara barn så länge vi kan? Jag kommer nog alltid ha ett litet barn springades och lekandes i mig. Det är nog lite jag, busig och älskar att mysa.

Jag tror äve natt jag kommer tas på ett mycket större allvar bland alla andra. Få mer uppgifter där jag redan innan startat förväntas lyckas klara dem!

Det ska bli spännande att fylla år. Få ta mitt älskade körkort som jag drömt och suktat efter hur länge som helst. Men det kommer inte bli dagen då jag fyller år det kan jag nästan säga redan nu. Jag har så mycket med skolan och prioriterar därför skolan före det där förbaskade platskortet. TROTS att jag hemskt hemskt hemskt gärna vill ha det!!! Skulle vara så mycket enklare om det automatiskt trillande ner i brevlådan dagen då jag fyller 18!

NYTTOGÖRA

Dags att göra lite nytta, essän är inskickad engelskan är genomläst. Det enda plugg jag behöver fokusera på nu är geofrafin. Men det får vänta ett par timmar. Nu ska jag nämligen ut i det fina vädret som uppståt och mysa lite. Kanske övningsköra och köpa lite grejer. Vi hörs senare!


SNÖN VRÄKER NER OCH JAG ÄR LEDIG


Bild från we♥it.com

Snön verkligen vräker ner och jag har precis vaknat efter en underbar sömn. Jag är ledig idag så en sovmorgon kändes självklar! Ska sega på lite och bara vara hemma med M och K. Kommer bli en helmysig dag. Som sagt, ska bara ta det lugnt och också få lite plugg gjort. 

DÅ DAGEN GÅR MOT KVÄLL OCH NATT

Jag är trött trött trött och ska därför gå och sova nu. Tar med mig mitt hjärta som idag är hunden, till sängen. Vi hörs i vanligt ordning i morgon. God natt och sov så gott.

ATT HA VARIT PÅ MÄSSA OCH PÅ DET HELA SLUTAT TIDIGARE FRÅN SKOLAN= (Y)

Dagen idag har varit riktigt rolig och givande. Började som sagt i morse med mässa. Var där fram mot lunch. Träffade mitt hjärta där två gånger, fick lite varme av honom, samt lite pussar och kramar.

Skulle ta bussen tillbaka men första var proppad så vi fick vänta en halvtimme på nästa.. Men vi han till skolan med en snabb lunch som vi köpte på ica och åt på vägen upp nästan. Fick reda på att vår andra lektion var slut så slutade vi halv två. Riktigt skönt. Åkte hem och köpet lussebulle på vägen. Fikade och myste på. Nu ska jag snart sätta igång med lite plugg men tänkte ta det lugnt och mysa ett tag innan.


MÄSSA

God mooorning! Riktigt pigg och laddad inför mässan idag. Ska bli spännande och roligt, om jag har tur kommer jag även få träffa på min pojke där ute också- myspys!

GOD NATT VÄRLDEN


Bilder från we♥it.com

Klockan har runnit iväg. Nu ska jag sova. Ladda upp inför fortsatt mässa som jag var på ikväll mellan sex och nio. Ska bli roligt och spännande! För att orka med morgondagen blir det därför sängen och sova nu! Vi hörs i morgon i vanlig ordning. Sov gott.


ATT MYSPYSA MITT I VECKAN.


Bilder från we♥it.com

Nyss hemmkommen från att ha varit på mässa som jag även ska på i morgon. Ska bli riktigt roligt och spännande. Nu ska jag pysa ner framför tv:n och ta det lungt. Njuta av att dagen har gått bra, både var det gäller att ha fått klart skolsaker samt en allmänt bra dag!


MYSPYS I KÖKET MED KAFFE, MUSIK OCH PLUGG


Bilder från we♥it.com

Myspyser i köket, men massa goa låtar och en geografi framför mig.

EN BRAIG MÅNDAG.

Jag lever och känner mig riktigt pigg! Skola snart i vanlig ordning. Matematik C som gäller. Kämpa på och stå ut, är ju trots allt inte allt för länge kvar tills det är sommarlov och kursen tar slut! Sommar innebär ledighet från skolan, extra knäcker på lite jobb, mys med mina bästa och bara njuta och fånga dagarna!

Nu sitter jag här, i köket, kollar ut på den blåa himlen som lyser glatt. Snön som reflekteras av den starka solen som start står mitt på himlen. Termometern som är i fönstret visar kalla grader. Hunden ligger och snarkar tätt bredvid mig i soffan. Allt är i sin vanliga ordning på måndagar. En braig måndag är detta! Känns kanon!

KLOCKAN RINNER IVÄG

Folk brukar säga att klockan rinner iväg när man har roligt. Jag skulle nästan säga att det rinner iväg oavsätt.

Snart är det måndag och jag har hela kvällen ägnat mig åt nödvändigt plugg! Känner mig nu redo och laddad för att sova. Ska alldeles strax bysa ner i sängen och gosa om min nallebjörn som jag fick från mitt hjärta som alla hjärtans dag pressent! Har sovit med honom i tre nätter på raken så lite ensam kommer det nog kännas. Så få gosa om nallen och känna hans lukt från den och från kuddarna och täcket kommer nog göra susen!

Som sagt, nu är det sängen. Återkommer i morgon efter en skön nattsömn.


♥♥♥♥♥


Bilder från we♥it.com

ATT FÅ SOVA TRE NÄTTER TILLSAMMANS MED DEN JAG ÄLSKAR
OCH INTE TRÖTTNA PÅ HONOM EN SEKUND ÄR EN UNDER KÄNSLA. PUSS. ♥


HEMMA EFTER EN UNDERBAR HELG MED MITT HJÄRTA


Bilder från we♥it.com

Att en helg, fredag till söndag, går så grymt fort! Mycket illa. Mycket dåligt. Men tänk, att trots att helgen, dagarna, timmarna, minuterna och sekunderna bara går så bra så har jag tagit vara på vart enda ögonblick var denna helg! Jag har legat och varit nära mitt hjärta hela tiden. En underbar känsla att ha honom nära mig!

Men nu är helgen nästan över- fredagen pyste över till lördag, och sedan vidare till söndag. Så söndagen är här, som även den om några timmar går över och blir måndag och en ny vecka startas.                             

Vi tar det hela från början. Fredag, först var det skola i vanlig ordning. Myste med älsklingen på morgonen som sov hos mig redan från i torsdags. Efter skolan så åkte jag hem, packade och fixade lite. Sedan var det bara att köra mot destinationen ”P”. Känslan att ha sitt hjärta bredvid sig i bilen och känna att man kommer få rå om varandra hela helgen är en fenomenal känsla. Att titta ut och se hur det börjar svarta och börjar ser bilder i huvudet hur vi är som ormar kring varandra vid vattnet. Tänd brasa, ljus och massa goa filmer och musik. Det skulle bli andra gången vi var där tillsammans. Första gången var den allra första gången vi sågs. Han kom till mig dit i somras tillsammans med två kompisar. Det var en mysig känsla att tillsammans få vara där igen. På en helt annan nivå mellan oss två. Nu är det massa kärlek som blomstras och far och då var det en spännande och nyfunnen känsla som låg oss i mellan. 

Efter att ha kommit ut så myste vi på. Såg på lite film och pratade en massa. Tog en tupplur råkade det nog också bli då vi var lite trötta. Testade skotrarna han vi också med en sväng. En riktig brakarmiddag blev det också! Vi åt oss riktigt mätta och belåtna. Den blev ganska sen, framåt åtta. Efter massa härligt snack runt om matbordet och sedan blev det att vi allihopa placera oss i soffan för att se på vakna med the voice. Mysigt att få på P´s muskulösa arm och luta sig mot hans bröst. Känna hans värme och kärlek. Att få blunda en sekund och dra in hans doft. Underbart. Underbart. Underbart.

 

Vi blandade en massa godisgotta och med annat gott. Låg och jästa i soffan bland massa mysifa filmer. Då klockan började stiga rörde vi oss in mot sängen. Satte på lite mäklarna. Men kan inte komma så långt förrän vi slog av. Klockan hade placerat ett då vi låg omslingrade om varandra och kom in i drömmarnas värld.

 

Vi hade under kvällen bestämt att åka skoter på lördagen. Så för att inte sova bort halva dagen så hade vi ställt klockan på strax för tio. Vi vaknade ca. en halvtimme innan klockan ringde. Låg och myste och pratade. Tror nästan att det är första gången vi lyckas vaknade innan klockan och vara pigga! Då klockan började bli kvar över tio så kämpade vi oss upp från sängen. Myste med familjen och åt frukost. Inte lång tid efter så klädde vi på oss och for in till P en snabbis för att hämta hans skoterkläder samt att gå in och handla lite mat. Kom tillbaka och bytte om för att ge oss ut på isen med desamma. Klockan hade blivit strax efterlunch så dagen var långt ifrån över. Vi var ute och åkte ett bra tag.

 

Framåt tre tiden såg åkte vi tillbaka och åt korv med bröd. Myste på och skrattade en massa. Vi gick även in och tog oss en liten tupplur. Blev väckta med fika. Gomuffins som hade bakats med lasyr och hallon på. Till det serverades kaffe, en perfekt fika bit sådär framåt eftermiddagen. Vi tog det lugnt och såg på tv, fick sedan för oss att spela monopol innan middagen. Oj och så kul det var. Vi skrattade och hörjade på! Fusk från älsklingen, men dock som jag alltid han se! Busen min, puss. Men jag gick segrande där ifrån och fick en liten butter kille hihi. Nä men en söt liten dålig förlorare. Men det blev snabbt ändring på det.

Efter monopolspelandet blev det nästan middag med desamma. Vi åt massa gott, pratade och hade det mysigt. Såg på molodifestivalen och hade det supermysigt i soffan. Fikade och pussades. Kvällen fortsatte så, med film och sällskapsmys! Somnade vid två i sängen tätt kramandes om varandra.

 

Vaknade vid tio även idag. Låg och drog oss och myste. P är så frukstansvärt gå på morgnarna, han är sådär alldeles seg och gosig. Morgonfrillan som man får göra vad man vill med. Känna hans varma kropp mot min. Få hans närhet och kärlek. Det är en magisk känsla. Han är underbar mitt hjärta.

 

Vi klev i alla fall upp. Jag föreslog i sängen att vi skulle göra vofflor. Sagt som gjort- vi stod i köket och gjorde vofflor till frukost lunch. Riktigt mätta och belåtna blev vi, så även efter denna måltid blev det en liten snabb vila för att vila upp våra magar. Ladda upp till skoteråkningen. Solen lyste och himlen var alldeles blå så skoteråkning var det självklart att vi skulle göra även idag! Vi bytte om och gjorde oss redo för att gasa runt och busa lite! Var ute och körde ett bar timmar, stannade och pussades också ett par gånger. Busa i snön och mysa.

 

Efter att vi hade åkt en svång så åkte vi tillbaka, åt lite mat och gav oss sedan ut på en till liten tur. Besökte b.la. T, F pappa, P och min gemensamma väns. Pratade med han ett tag. Åkte sedan vidare till T och M, K´s föräldrar. Länge sedan jag träffade dem. Roligt att även P var med! Då klockan började närma sig tre så åkte vi tillbaka. Packade ihop och myste lite till innan det var dags att röra sig hemöver. Skjutsade hem P på vägen. Följde med honom in med alla grejer och pratade lite med hans föräldrar. Fick tre avskedspussar för denna gång, han är underbar mitt hjärta. Svårt att skiljas från varandra efter att ha spenderat tre hela nätter tillsammans… Men om inte allt för länge kommer vi få mysa med varandra igen. Och denna tripp vi gjorde denna helg ska självklart göras om har vi bestämt. Det var riktigt härligt att få rå om varandra en hel helg. Har inte blivit så länge förut. Detta har bevisat för mig att vi inte kan lessna på varandra. Vi vill bara gosa och mysa ännu mer. Busa och ha det trevligt tillsammans.

 

 

Nu ska jag återgå till söndagen med att ägna mig åt lite plugg. Första helgen på massa massa massa veckor som jag inte ägnat både lördagen och söndagen åt att plugga! Bara den känslan gör helgen till en hitt! Men att ha fått sovit med honom som jag älskar med i tre nätter i rad, hur underbart är inte bara det? Helt fantastiskt!  


NYSS KOMMIT IN EFTER ATT HA ÅKT SKOTER MED PTänkte att jag kunde försöka slänga in ett inlägg och fick precis en lucka då älsklingen gick på toa. Vi har nyss kommit åter från att ha varit ute och åkt skoter. Underbart att få åka och glida runt lite med honom jag älskar. Han som är sådär den "bästa pojkvännen".

Vi är lite havsluta i våra kroppar efter åkningen och tänte därför krypa upp på sängen tillsammans och små kolla på lite film, om det inte istället blir att vi sätter på musik och bara myser.

Vi stannar här en dag till och tänker inte gå in så mer ingående på vad vi gör utan sammanfattar isället i morgon om min helg! Ha det bra så länge.


TJABBA TJENA HALLÅ!

Slutade vid två. Är nu hemma redo för att åka ge mig ut på gatorna och köra. Hämta upp hjärtat och ha en underbar helg tillsammans. Vi hörs troligtvis i morgon.

Ha en kanonbra helg!

FULL FART OCH DET ÄR ÄNTLIGEN FREDAG!

Underbart. Underbart. U-N-D-E-R-B-A-R-T.

Det är fredag och helgen är hjärtligt välkommen. Har haft min helt underbara pojkvän på besök övernatt och jag kan inte med ord hur mycket jag sprudlar av lycka och glädje idag! Vi bytta alla hjärtans dag presenter med varandra eftersom vi inte sågs i tisdags.. Hur gulligt är det inte att han i smyg går in på mitt rum. Lägger upp en jättestor och ursöt nalle som höll i ett hjärta där det strå "I love you" på sängen och bredvid ett godishjärta med massor av godishjärtan i!! Han är helt underbar!

Sitter just nu på en lektion. Dagen rullar på känns det som. Gyma i eftermiddag. Riktigt skojigt! Röra på kroppen och få mer energi. Mer energi till helgen. Mer energi till allt!

Skjutsade pojkvännen till skolan i morse, för att han för en gångs skull också skulle få hinna i tid! Sedan blev jag avsläppt och skolandagen var igång. Och fortfarande är igång!

Efter skolan blir det att åka hem, duscha, fixa och göra sig klar för att sedan åka och hämta upp världes bästa pojke (sådär wow shika bom bom bom bäst att vi ska umgås i dag igen!!)  för att sedan åka till havet och njuta. Gosa och ha en underbar helg tillsammans.

Nu ska jag återgå till lektionen. Vi hörs i eftermiddag


VILKEN SEKUND SOM HELST..


Bilder från we♥it.com

.. KOMMER MITT HJÄRTA!!!


SISTA LEKTIONEN

Skola och sista lektionen, känns segt just nu att sluta så här sent! Är klar med arbetet och är trött i skallen! Snart slutar jag och då ska jag hem och äta, plugga lite och sedan vara med min saknade pojkvänn!! Ska bli helt underbart! Men innan dess så får ni en uppdatering från mig!

EFTER ALL SLIT OCH MÖTA ÄR DEN NU KLAR

Nu är essän klar. Nu kan jag gå och lägga mig med gott samvete och ha en mindre sak att stressas av! Nu ska jag borsta tänderna och prata med hjärtat för att sedan krypa till sängs sova!


PLUGGAR PÅ FÖR FULLA MUGGAR

Sitter och envisas med att få till en svenska essä som skall göras! Ger inte upp än, trots en enorm smärta i min rygg! Hua.. Men skamen som ger sig. Jag ger inte upp i första taget!!

SOMEONE WILL WALK INTO TOUR LIFE AND MAKE YOU REALIZE


Bilder från we♥it.com

"Åhh sitter och lyssnar på massa kärlekslåtar.. Vill också ha någon som jag tycker om vid min sida, vill också skratta med någon och pussas lite ♥ Fan vilken skön känsla att vara kär! Helt fantastiskt att kunna vakna upp på morgonen och le stort bara för att man tänker på en annan person. Asså jag är inte värsta kärlekstypen men just nu är jag typ Forever alone, haha saknar kärleken helt plötsligt. Vill känna den där känslan, då alla fjärilar bara flyger runt i magen och man helt enkelt inte kan sluta le allt bara för en person som lyser upp ens dagar!! Säger bara till er alla som har någon ni är kär i eller någon ni älskar GLÖM aldrig att visa eran kärlek för det uppskattas!! Till er som känner er som jag gör ikväll Forevahhh alone, äsh tappa inte hoppet för när du minst anar det så kommer du att träffa den personen som blir din soul mate! LOveee♥"

Print screnat från en vänns blogg. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag känner mig lyckig att jag har en pojkvän vid min sida som jag kan dela så mycket med. Jag säger så många gånger både till er och till honom jag älskar hur otroligt underbar han är. Jag är så lycklig att jag har honom, att han är just som han är och att vi är kära. Så jäkla kära. Som nyförälskade varje gång vi ses, fastän vi snart har varit tillsammans i fem måndader. Det är galet och en helt underbar känsla! Jag är lycklig. Riktigt lycklig!

Att få uppleva den "riktiga kärleken" är magiskt. Den bubblande känslan i magen, det härliga dunkande hjärtat som alltid känns gå i otakt i hans närhet för att man blir alldeles till sig. Han underbar hår, då det blir långt blir flyffigt och lockigt. Då man utan anledning får en underbar varm kram. En smek på kinden och får höra hur vecker han tycker att jag är. På morgonen, då han kommer med sina underbara läppar mot mina. Då han.. Ja, jag kan hålla på i evigheter. Han är fantastisk min P.

JAG KÄNNER VÄRMEN FRÅN DIN HUD BARA LUKTEN GÖR MIG SVAG

Jag vet att du sover

känner värmen från din hud
bara

lukten gör mej svag

men jag vågar inte väcka dej nu


Jag skulle ge dej

allting du pekar på

men bara när du inte hör

vågar jag säga så


Jag kan inte ens gå

utan din luft i mina lungor

jag kan inte ens stå

när du inte ser på

och genomskinlig grå

blir jag

utan dina andetag


Min klocka har stannat

under dina ögonlock

fladdrar drömmarna förbi

inuti är du fjäderlätt och vit


Och utan ett ljud

mitt hjärta i din hand

har jag tappat bort mitt språk

det fastnar i ditt hår


Jag kan inte ens gå

utan din luft i mina lungor

jag kan inte ens stå

när du inte ser på

och färglös som en tår

blir jag
utan dina andetag


Jag kan inte ens gå

utan din luft i mina lungor

jag kan inte ens stå

om du inte ser på

och genomskinlig grå

vad vore jag

utan dina andetag


Vad vore

jag
utan dina andetag


DAGS ATT SÄTTA IGÅNG MED PLUGGHÖGARNA SOM SKAPATS IGEN

Nu är jag hemma, tagit mig en dusch och nu satt mig i köket redo för att börja plugga. Dagen har rullat på i fullordning och kommer säkert fortsätta göra det om jag inte försöker fånga tag i den och få lite saker gjorda. Har ännu en gång fått en massa saker i skolan!

GEOGRAFI SÅ DET LYSER OM DET

Har en grymt lång geofragi som precis nästan tagit sig en början!

ATT GÅ FRÅN BOTTEN TILL TOPPEN

Nu kan jag somna med ett leende på läpparna. God. Natt. Igen.


GOD NATT...

Sårad säger därför god natt..


♥♥♥♥

Ibland är det bara svårt att förstå det här. Hur allting fungerar. hur varenda själ jag möter är en egen person, en som har en egen bubbla och egna idéer. En person som försöker göra det rätta för sig själv och andra, en person som har egna tankar som ingen vet om. En person. En person i mängden. Men som faktiskt inte är i mängden. Utan är unik med alla sin hörnstenar och leenden. En person som inte är jag.

Därför försöker jag att inte dömma varenda en jag möter, att inte se de med bara min ögon för den personen jag tittar på är unik. Och jag kommer inte känna den bara för att jag ser den varje dag utan att prata med den. Och jag kommer inte känna den om jag såväl pratar med den en gång i veckan under ett års tid. Jag kommer definitivt inte känna den om jag bara läser dess blogg/twitter/facebook.

Om det finns någonting fint i den här världen är det alla lära känna någon på djupet, att föra över sin tillit till någon som man vet orkar för två när det behövs. att föra över sina egna tankar och sitt egna jag till någon annan. så man aldrig är ensam. Så man aldrig tänker själv.

EN ALLA HJÄRTANS DAG UTAN P...

En alla hjärtans dag utan sin pojkvän gör en allt annat än glad. Men för det ska inte min dag gå åt skogen! Jag ska mysa och få en perfekt alla hjärtans dag ändå så det såå!

ALLA HJÄRTANS DAG


Bild från We♥it.com

14 februari har tagit i stapel, med ett finare ord alla hjärtans dag! På förmiddagen hade årsk. tre gjort fika som de delat ut. Massa goa saker hade de fixat! Jag och några till satt i juryn, så kan inte annat än att påstå nu att jag känner mig förstoppad! Mutor och fina ord gillas alltid, alla klasser hade varit riktigt duktiga!

Nu sitter jag på geofrafilektion. Vikarie och grejer vettni. Undrar hur många det är som är inne på annat än vad vikarien snackar på om nu? Om det inte är om sin käraste så kanske det är om snön som yrar runt utanför? Eller bara skönt att få stänga ner allt för en sekund?

Nåja. Jag ska allt vara en duktig flicka och återgå till läraren prat om exogena krafter!

 


JORDBUGG+ VANILJ= UNDERBAR´T


Bilder från we♥it.com

Luktar smultronblomm, jordgubb och helt underbart i mitt rum. Från ljusen komer en varm och go doft från vanlig och då dessa dofter möter varandrea blir det en helt underbar blandning!

Jag är nyduschad, håret är fuktigt och sängen är renbäddad. En underbar känsla. Ska luta mig tillbaka, sätta på någon mysig film och slummra till, sovis i morgon- helt underbart! Säger här med godnatt, vi hörs i morgon!

VÄRLDENS BÄSTA


Bilder från we♥it.com

Jag saknar din värme. Din famn. Ljudet av ditt hjärta när det slår, dina djupa andetag. Den känslan jag känner när du håller mig tätt och nära.

FRUSTAN ATT FINNA DIG

Morgon dimman är som tätast. Jag vandrar längst stranden, ser dina fotspår bli allt starkare. Jag känner att jag kommer allt närmre dig, men all tät dimma som yrar runt i luften gör det svårt. Jag virar runt i cirklar. Blir förvirrad och frustrerad. Jag känner ditt rop som en svag strimma viskandes i mitt vänstra öra. Jag hör dig, men jag ser dig inte.

 

Paniken börjar över att ta, frustan att finna dig. Det är dig jag vill ha. Här. Och. Nu.


JAG VET ATT JAG ÄR DIN

Jag vet men du är,
och jag vet att jag är din.

MATTEPROVET KAAAAART!

Underbart, känns helt fantastiskt!!


MATTEPROV SNAAART!

Böjarar bli lite nervös och för att göra mig lite lugnare kollar jag i matteboken lite. Om det hjälper har jag lite svårt att svara på! Matteprov som gäller snart. Rättare sagt om 2 timmar har jag precis fått provet i mina händer! Känner mig taggad och laddad att prestera och lyckas!

Hörs senare!


TRÖTT OCH LESS

God natt

DAGEN HAR BARA RUSAT FRAM

Dagen har gått hej dundrande fort! Nu är det strax middagsdags och vi ska få middagsfrämmande av en riktigt mäktig person!

Hade förhoppningarna att P skulle komma, men är tveksam på det nu. Känner mig sård och besviken, men ska vända på det onda så det blir till något gott. Luktar go mat i varje rum, varenda liten frå här! Efterrätt vankas det också, smarrigt!

Hörs senare!


HEMMA EFTER ATT HA VARIT PÅ EN KANON KONSERT

Nu har jag kommit hem efter att ha fått höra underbara melodier "här och nu" "direktsänt" "live"! Det var en magisk känsla att få höra allt.

Nu ska jag sätta på OTH och luta mig tillbaka i min säng på mitt rum, som idag under eftermiddagen har blivit ommöblerat. Tror jag är riktigt nöjd, men det får natten utvisa, då det gäller att jag sover bra. Hoppas.

SOLENS STRÅLAR SOM FÖRGYLLER OCH VÄRMER UPP VARDAGEN

Lördagen som började med morgon, övergick till lunch och nu är inne på eftermiddagen och snart går in mot kvällen. Denna lördag har bara runnit iväg. Vet inte riktigt hur den kan ha gått så fort. Kanske blir det så då man ägnar dagen åt massa matteplugg?

Min dag har hittills endast bestått av plugg till matteprovet jag har på måndag och att vila och ta igen mig. Dagen har helt enklet varit underbar. Matten har gått bra och aldrig fel att få vila upp sig!

Nu ska jag ta det lite lugnt och sedan börjar fixa mig för kvällen.

FRIVILLIGT PLUGG PÅ EN FREDAGKVÄLL

Jag är nog lite små knäpp just nu om andra skulle komentera vad jag gör just nu. Men det gör inte mig någonting, jag tycker det är roligt och inspirationen inom mig flödar. Ska jag berätta vad jag gör för något på en fredagkväll då klockan nästan slår halv nio? Jo jag sitter och pluggar med en idrottsupg. en riktigt skojig en om ni frågar mig! Vi fick ut uppgiften idag och jag har snart skrivit tre datorsidor! Inte dåligt gjort enligt mig!

Nu ska jag nog sätta mig lite skönare i soffan med familjen och fortsätta skriva, möjligen att jag släcker ner. Det är ju trots allt fredagkväll och jag är riktigt slut efter en tuff skolvecka som har tröttat ut mig!


MYSPYS- DET ÄR FREEEEDAG

Nu är sista lektionen i full gång. Som sagt fredag och inte den längta lektionen på veckan, kan inte bli bättre nu känns det som! Det är helg och jag har umgåst med bästa hela natten. Älskar't.

GOD MORGON ALLA!

Det är fredag och snart helg! Veckodagarna rusar framåt i en härrans fart! Sitter redan på skolan och försöker planera helgen och tänkte mig även få lite mattetal gjorda! Matteprov på måndag också... Känns som att plugg är en viktig del att hinna med denna helg! Ska även njuta och tavara denna lediga helg!

P började strax före halv nio så fick jag skjuts av honom till skolan fastän jag idag inte börjar förrän strax efter halv tio. Så nu sitter jag på skolan och tänker på mitt hjärta, är så glad för hans skull att han klarade av matte D! Att jag har honom och att han är så gosig.

Igår så kom han till mig som sagt fram mot kvällen. Vi såg på tv inne hos mig, myste och snackade. Sedan blev det kvällsfika och biggest loser tillsammans med familjen. Efter blev det promenad med vovven. Riktigt kallt var det ute, och vem, vem puttade mig i snöhögar tre gångar??? Jo min underbara kille som just då var taskig.. Men ändå lika charmig och go!

Kallt blöt och nyngsur var jag då vi kom in. Han fick ligga och värma mig i sängen i går kväll. Var som en nerkyld isbit som försökte smält i min pojkes famn.

Efter att vi hade kommit in från promenaden så borstade vi tänderna med desamma och kröp sedan till sängs. Låg och myste och pratade på och släkte lite efter tolvslaget kan jag tänka mig. Tidsuppfattningen var inte alls så bra igår. Var trött hela kvällen, hjärtat började skratta för att jag var så flummig och go, hihi!

Vaknade och hade lika svårt som vanligt att komma upp i morse. Nu har vi till och med provat ställa klockan tidigare om morgnarna men det har inte gett oss något bättre resultat. Vi kanske borde testa ha någon som sliter oss från varandra? Men egentligen, ni som är kära, visst är det grymt svårt att släppa daget om varandras varma goa kroppar? Vi kom i alla fall upp sisådär en halvtimme innen vi började. Så det blev bara att klä på sig, fixa sig och äta frukost i ett nafs! Men han i tid gör ju jag, jag bröjar ju trots allt inte förrän mer än en timme, hjärtat mitt får det nog lite kämpigare att hinna i tid!


P PÅ INGÅNG!

Vilken sekund som helst kommer bästa P! Hoppas ni får en helgo kväll för det ska jag ha!

MATTE SOM TIDSFÖRDRIV TILLS POJKVÄNNEN KOMMER

Efter att nu har proppat i mig middag och har nu ladddat upp batteriet så är jag nu redo att ta mig an matteplugg. Ett bra tidsfördriv tills P kommer, dock så är datorn en ännu värre tidsfångare. Men måste skärpa mig och ta upp matteboken nu istället! Kanske blir det ett snabbinlägg innan hjärtat mitt kommer!?


SISTA LEKTIONEN FÖR DAGEN

Nu har jag precis intagit sista lektionen för dagen. Inte alls så långt tills jag slutar och ska hem för att plugga lite matte för att få lite gjort innan min bästa kommer!

Ska inte skriva allt för mycket, ska istället öppna svenska dokumentet och skriva!

MUSIK PÅ HÖGSTA VOLYM OCH SNACK MED ÄLSKLINGEN


Bilder från we♥it.com

Efter dåligt med uppdateringar idag så kryper jag i sängen. Ger upp med allt som kallas matte och player på massa goa låtar. Hamnar i ett tillstånd där jag inte vet om det är dag eller natt, sommar eller vinter, för känslan är alltid densamma. Det spelar inte ens någon roll om jag är glad eller ledsen, ivrig eller lugnt- ja helt enklet hur jag än mår och känner så får jag alltid samma härligt känsla då musiken hamnar i mina öron!

Hör helt enkelt av mig igen i morgon!

NY DAG OCH NY START

Vet inte hur många gånger jag har tänkt och skrivit ner- vad fort dagagarna går! Men det är helt sinnessjuk. Redan onsdag och jag är grymtr trött fast ändå så glad och lycklig!

Min snutta kom som sagt till mig i går eftermiddag. Vi gjorde middag och myste på. Han hjälpte mig med litte matte inför matteprovet som är på måndag (blev framflyttat!!!) innan jag åkte iväg på träningsmöte. Kom hem efter ca. en timme och myste på med mitt hjärta. Vi såg på tv och hade det hur mysigt som helst. Älskar den där pojken!

Vi hade svårt att komma upp i morse, somnade nog lite sent i går.. Hehe, men det gör inget alls för att mysa med den man älskar är underbart! Znosade säkert klockan upp mot en timme, opsi! (a)

Traskade tillsammans ner till skolan hand i hand och skildes åt med pussar.

Nu sitter jag på skolan och ska ta och konsentrera mig på skolarbeten! Vi hörs senare i eftermiddag.


P PÅ INGÅNG

Värdens goaste är på väg till mig. Vi hörs alltså som vanligt igen i morgon :'))

JAG + MATTEBOKEN= MYCKET TID

Men tjena på er igen! Känns som att jag inte gör något annat än att plugga matte!! Vaknade och klev upp för att hinna göra lite matte innan jag skulle iväg till skolan tidigare. Mötte alltså upp en i klassen tidigare  för att slå ihop våra hjärnor och klura tillsammans. Hade endast mattelektionen idag också då det blev ännu mer mattegjort och på det nu sedan jag kom hem så har jag suttit med matteboken!

Min pojke borde nästan bli avundsjuk på matteboken så många timmar vi tillbringa tillsammans till på torsdag!


NY VECKA MED NYA SPÄNNANDE ÄVENTYR

Det är måndag igen och veckorna bara rusar iväg! Men nu är det nya och friska tag som gäller inför denna vecka. Det är mycket som är inplanerat och som ska göras. Mycket i skolan, möten, opernation, vara med pojkvännen och vänner.

Nu ska jag kasta i mig lite mat i magen och springa ut en sväng med vovven. Jag avslutar med att säga god morgon!

REDO FÖR SOFFAN OCH TA DET LUGNT

Efter att P åkte hem så har jag ätit middag och råpluggat matte och nu sista halvtimmen/ kvarten tränat inför mitt geografital som jag ska hålla onsdag. Matteprovet är på torsdag och jag behöver inte ens nämna om jag är nervös eller inte!!

Känns skönt att ha fått matte gjort. Skullle inte ha sovit gott om jag inte skulle ha suttit någon timme med det idag. Så nu kommer jag somna gott fasän jag inte har min pojkes sällskap. Men det ska nog gå bra ändå, vi kommer troligtvis träffas på tisdag om inte så har vi spikat torsdg. Beroende på tisdag är hur plugget känns för mig, tycker det är viktigt att klara matteprovet och geografitalet för pojken min kan allt få sakna mig lite också thihi!

Nu har jag pyst ner i soffan och tänkte ta det lugnt, se wallander nu klockan nio på fyran. Ja som sagt- bara ta det lugnt och mysa med familjen!


NYSS ÅKTE HEM

Världens underbara P har nyss åkte hem. Leer av glädje och gråter glädjetrårar, jag är så fruktansvärt lycklig med denna underbara kille.

 

Igår så åkte jag som sagt till honom strax före halv fem. När jag kom till honom så han jag nästan bara ta av mig ytterkläderna innan de skulle på igen. Det var nämligen dags att åka på middags hos hans mormor och morfar, där en granne plus P's brorsa med flickvän också var. Riktigt roligt var det att få träffa delar från hans släkt. Goa hela bunten var dem!

 

Vi åt trerätters middag, skrattade, flummade runt, myste med deras gosiga vovve, körde flygplan och jag satt i världens goaste famn hela kvällen. Pussades och gosade. Såg på melodifestivalen vid en tänd brasa. Ja, ni hör ju. Kvällen där blev lyckad och efter melodifestivalen, åkte vi hem till honom för att hämta min och hans väska + skjutsa hem hans föräldrar. Åkte nästan desamma efter det hem till mig.

 

Gjorde fika och såg på film. Myste in oss i ett täcke för att vi hade blivit så kalla av att åka bil och varit ute i -25 grader (galet kallet det är ute!!). Kröp till sängs och gosade, försökte värma upp varandra. Så på lite AA och fick ett perfekt avslut på lördagen.

 

Vaknade upp på söndagen en hyffsat bra tid. Spelade massa goa låtar, låg och pratade och myste. Några sekunder senare så knappades det på dörren, familjen hade fixat brakar frukost- vilket vara massa go pannkakor, frukt, macka, pålägg, ägg och grejer. Väldigt mätta och belåtna blev vi. En paltkoma som dök upp så vi kröp ner oss på sängen för att vila till oss. Efter ett tag så gick vi ut i det fina vädret för att få trots kylan! Kom sedan in och såg på lite andra avenyn och myste. Lite mattesnack blev det också! Bra att jag har funnit en pojke som läser matte E då jag själv är på matte C! Bara ett tips, ta hjälp av varandra!

 

Nu så har han precis åkt hem. Tänkt att han skulle stanna till i morgon, men han hade grejer hemma som han behövde. Skulle bli besvärligt om han behövde åka fram och tillbaka. Lite smarta och ekonomiska behöver man allt vara ibland!

 

Nu ska jag inte ligga på latsidan utan ta fram matteboken och jobba! Matteprov på torsdag! Nu kör vi, gasen i botten.


DRAR TILL P

Åker vilken minut som helst till världens bästa pojkvän, hör av mig som vanligt i morgon!

PLUGG ELLER STAN?

Nyss kommit ut från en varm och skön duscha! Nu är frågan, ska jag fortsätta försöka få lite matte gjort? Eller ska jag åka ner på stan en sväng? Matten är svår att plugga själv, så om jag väljer att plugga matte, kommer jag då få så mycket gjort? Det är den svåra frågan som jag får grubbla på en undertid jag fixar mig!

LÖRDAG OCH FULLT AV SNÖ UTE

Jag är uppe med tuppen tänkte jag säga, men inser att det kanske låter lite fel då klockan faktiskt är halv nio. Men jag är nu pigg och redo för att öppna matteboken, eller rättare sagt om ett litet tag. Ska spalla i sisådär till nio och sedan säta igång! Måste få lite matte gjort och mer förståelse för dessa märkliga saker vi håller på med!

SOVDDAGS

Efter att ha legat och myst i soffan hela kvällen så är det nu sängen tillsammans med mysigspellista som spelas i öronen som gäller! Känner mig riktigt slut och trött, som känns okej efter en hård skolvecka!

FREDAG OCH ÄNTLIGEN HELG IGEN!

Kom på mig själv nyss att jag varit väldigt off här idag! Men jag sammanfatta dagen som att jag och P vaknade av att klockan ringde klockan sju, låg och snozade och drog oss till klockan åtta! Fick skynda oss för att hinna då vi båda började strax för halv nio. Gick hur bra som helst, vi är grymma på att komma i tid trots att vi har det alldeles för mysigt i sängen!

Alltså han vi båda två i tid idag! Jag hade tre lektionen och sedan lunch. Gick bra men var ganska segt. Riktigt kallt ute idag så det var en liten pina att ta sig från skolan till maten då det blev en rask promenad ute i vinterlandet vi nu lever i!

Sedan var det bara att traska tillbaka till skolan för att hämta idrottskläderna och ta sig an ett idrottspass. Rikigt skönt att få röra på sig, blev ett pass på en och en halv timme och jag kan meddela att jag redan nu har sådan enorm träningsvärk i min rumpa! Kommer nog ha lite mer bekymmer i morgon med träningsvärk, men oj så skönt det kommer vara! Vi får ju trots allt inte glömma att träningsvärk är den skönaste värken!

Kom hem för flera timmar sedan men har inte suttit vid datorn. Jag har helt ägnat mig åt att städa rummet och stretchat lite extra. Nu gör jag inte alls så mycket, plockar och fixar lite.

Hör därför av mig mer senare.


EN P PÅ VÄG TILL MIG

Oj vilken dag! Slutade vid halv fem, åkte hem. Pluggade matte för att försöka näsa in lite inför matteprovet. Duchat och plockat/ fixat här hemma. Nyss kastat i min middag (alldeles för sen middag!!) och fick precis ett sms från min pojke att är på väg till mig! Nu blir det bara att gå upp med mattallriken och fixa lite till innan han kommer!

Alltså sammanfattningsvis så har jag haft en stressig men rolig dag och ser framemot att få träffa min pojke! Vi hörs alltså i vanlig ordning i morgon!


INTE LÅNGTAR KVAR

Slutar snart!

GOD MORGON

-

BORSTAT GADDARNA

Nu har jag precis borstat tändera och ska till att krypa till sängs. Sova som en prinsessa i min nybäddade säng trots ingen sällskap! Laddabatterierna inför en lång skoldag som väntar på en! Efter skolan så blir det hem och plugg tills mitt hjärta kommer och ger mig sällskap!

Vi hörs igen i morgon!

PLUGG OCH NU TV

Hallå där! Nuser jag på tv:n och har lagt ner geografiplugget för dagen. Jag, tillsammans med min grupp ska på onsdag till veckan redovisa om sveriges uppbyggnad till fyra åringar. En riktigt roligt utmaning då det gäller att anpassa språket till en så pass liten målgrupp!

Jag stannade som sagt kvar på skolan idag, satt och pluggade matte tillsammans med några fler i klassen. Tänkte försöka göra lite matte även då jag kom hem, men det har inte blivit något sånt än. Tror heller inte att det blir av!

Jag ska fortsätta se på tv nu och göra mig redo för morgondagen. Möjligtvis att det slinker in ett inlägg till innan det är sovdags!

ÄNTLIGEN HEMMA EFTER EN LÅNG DAG

Har nu kommit hem efter att ha haft en lång dag på skolan och efteråt varit och handlat. Ska nu äta och sedan fortsätta med plugg!

RSS 2.0