DEN FREDAG SOM ÄR BRA ÄNDÅ.

Denna fredagkväll spenderas inte med pojkvän och det känns sådär, okej kanske inte så bra, faktiskt kanske inte så bra alls. 
 
Nåväl, han jobbade till klockan åtta ikväll och börjar klockan sju i morgon bitti, så det kanske var bäst att vi inte sägs ikväll. I morgon verkar det heller inte bli då han ska vara med sina kompisar, förjävligt om du frågar mig. 

SISTA NOVEMBER

Det är gaaalet! Denna månad har bara susat förbi så jäklans fort! Nu sitter jag här och blickar ut över ett vackert snötäcke som glittrar som diamanter. Underbart. Vintern är på väg, på riktigt denna gång. 
 
December är på ingång och jag längtar så till i morgon då det är första avsnittet av julkalendern. Ska troligtvis träffa mitt hjärta ikväll, inte säkert, men om, så ska jag dra upp honom till kalendern och se den ihop tillsammans med en mysig julfrukost. Jag anser att man aldrig blir för gammal för julkalendern! Det känsn som att det hör julen till hihi. 

GODNATT VÄRLDEN

Denna fina torsdag är på väg att bli fredag. Jag har en bubblande känsla inom mig. Jag gjorde ett beslut i morse som känns så jävla rätt just nu. Jag skiter i konsekvenserna av det, för jag vet, jag kommer att klara det! Alla har vi fri val och beslut och jag känner på mig att mitt beslut som jag fattade igår kväll innan jag kröp till säng kommer att ge mig goda och bra resultat. 
 
 
Nu ligger jag här i sängen, ser på livet enligt rosa och drömmer mig tillbaka som en liten flicka igen. Livet känns fint, trots att det är lite stressigt och nervöst nu de sista veckorna i skolan. Men det är bra, vackert och känns som ett drömliv ibland. Magiskt skulle jag vilja kalla det. 

ÄLSKADE ÄLSKADE ONSDAG.

 
Här sitter jag, i köket, har pluggat en del idag. Känns skönt. Dock har jag en massa kvar, har inte bestämt mig om jag ska lägga ner pluggnadet för idag och fortsätta igen i morgon. För hallå, det är ju faktiskt berg flyttar in som jag gärna skulle vilja se. Men trots allt så har jag ju sett halva bonde söker fru!
 
Oavsett så kände jag för att göra en uppdatering. Vet att det har blivit dåligt med de det senaste dagarna. Har häcken full med massa plugg samt att jag vill försöka ha ett liv där jag kan få njuta och ta det lugnt. Men den tiden kommer nog snart och om inte annat så ska jag allt ta mig tid till den!
 
Vi får se i fall det blir några mer uppdateringar idag. Ska om inte annat försöka komma i säng i bra tid i dag. Tänkte även se gårdagens avsnitt av postkod 1321 och möjligen lite "livet enligt rosa" hihi. Känns som att jag är förtjänt av det ikväll!

NÄR JAG HÖR LJUDET AV DITT HJÄRTA

 
Livet kan inte bli så mycket bättre just nu i alla stress. Jag fick ikväll reda på att jag fick full pott på internationella provet jag hade onsdagen efter lovet. Det betyder att allt slit med plugg vare dag under min lediga vecka verkligen gav resultat! Detta var något jag verkligen behövde nu mitt upp i all pluggstress och jullovs- längtningar! 
 
Allt känns så himla bra, trots att jag inte har träffat mitt hjärta sedan i söndags. Men jag får längta efter honom och så har vi skypat varje kväll. Kärlek till det. 
 
Ska alldeles strax ringa mitt hjärta och krypa till sängs. Har två redovisningar att se "framemot" i morgon! 

DEN DÄR MÅNDAGENS SOM KÄNNS VÄLDIGT LÅNG.

Måndagen är här och jag känner mig lite vilse. Är så pigg och har en massa energi på ett sätt och så trött och lite nervös på ett sätt. Märkligt det där.

MIN UNDERBARA KILLE HAR ÅKT OCH JAG TÄNKER TILLBAKA PÅ MIN PERFEKTA HELG.

Vet inte riktigt vart jag ska göra. Mins senaste 48 timmar har varit magiska. Det började i fredags. Rättare sagt i fredags klockan sex på morgonen. För då, då placerade jag, P och A oss på tåget, tillsammans med E, J, P och A för att ta oss till huvudstaden! Trötta som små fnittriga kykära personer så satt vi där. Jag lutandes mot P och P lutandes mot mig. Det dröjde inte länge förrän vi förflyttade oss till bistron. Ni vet, personer sådär vid sex på morgonen som var väldigt illamående, förväntasfulla och invriga av lycka, som inte viste i fall de var hungriga eller proppmätta?! hehe *leer av att tänka tillbaka*
 
 

HEMMA FRÅN EN LÄRORIK DAG

Började tio idag, tog en liten sovmorgon och bara tog det lugnt. Rullade ner med bilen och rullade för ett tag hem. Har varit på universitetet och kollat in lite olika program. 
 
Ska ta det lugnt ett tag nu, sedan plugga och i eftermiddag ska jag på utvecklingssamtal. Har en hel del att ta upp ang. skolan. Tycker att det är mycket som har förändrats och blivit sämre. ..
 
Hjärta hörde även av sig nu och frågade om vi skulle ses ikväll. Det låter ju hur mysigt som helst, dock så får vi se hur pluggandet går för mig. Eftersom jag har långsovis i mrogon så känns det tokigt att inte ta vara på den tiden och plugga. Men vi får se. 
 
Ska i alla fall plugga nu. Vi hörs senare!

OM ATT TRO PÅ SIG SJÄLV- VÅGA. VÅGA.

 
Vågar man vara stolt över sig själv? Måste man passa in för att vara normal? Hur slutar man tycka illa om sig själv? Har alla komplex? Är man bra som man är?
 
Detta är helt normala frågor som säkert ni alla bär på någon gång. Jag tycker det är viktigt att prata med någon. Att våga ta steget att öppna upp sig till någon annan. Det är viktigt. Vi slipper gå runt och bära på allt själv. Oavsett hur tungt och jobbigt det är, så känns det alltid lite bättre efteråt. 
 
 
Vi har nära och kära och det ska finnas för oss. Om inte de gör det, så finns det massa andra som vi kan prata med. Det gäller bara att våga. Vi sa en kraft och energi till att ändra på något, våga vara den DU är och våga ta steget mot rätt riktning! Du vågar ♥
 

FIN FINA MÅNDAG

 
Hallå där alla fina! Det är måndag och datumet sägs vara den 19 november. Dagarna och månaderna rusar förbi och jag måste nästan springa för att hänga med i den snabba farten som tiden rullar i nu.
 
Idag har jag varit hemma. Gjort plugg, tagit hand om lillen och tagit det lugnt. Det har varit en fin dag och nu vankas lite film och lite smått utav plugg. Tänkte inte sitta så himla mycket längre idag. 
 
Jag har pratat med hjärtat massor idag. Han åkte även och jobbade idag efter lunch, och slutar vid nio. Han stänger. Annats skulle han ha kommit hit. Han ska ringa mig istället och innan dess ska jag ha bestämt mig för om jag är "på" eller inte. Det är så mycket att fundera över, men ändå så himla simpelt och självklart. Jag vill men ändå inte, det är två röster inom mig som talar. De talar mot varandra och med varandra. Jag kan inte annar än ibland hålla för öronen. Är det normalt? Kan tänka mig det, till en viss gräns i alla fall" *skrattar och ler*
 
Ska som sagt slå på en film nu, lite vanlig härligt hederlig måndagsmys. Vi hörs senare. Kramisar på er!

PRATAT MED HJÄRTAT OCH KAN NU SOMNA GOTT.

Ligger nerbäddad i sängen, tänderna är borstade och tv:n ska snart stängas av. En ny vecka med nya möjigheter och äventyr väntar. 
 
Vi hörs igen i morgon!

TRÄNAT, SÅÅ UNDERBART!

 
Wonderfull! Min kropp skriker av lycka och en massa av träningsvärk. Det känns att det var ett tag sedan min kropp har tränat. Alla kroppsdelar skakar men samtidigt så njuter de så så såå mycket! 
 
Jag pumpade gärnet och fick träna med älskade M. Kanske fel att erkänna, men ack så pepp jag blir när jag tränar med honom. En riktigt heting och kramar har det blivit. Vad vet jag, men kändes nästan lite som att han ville göra extra många övningar med klinch! hehe 
 
Nu är jag hemma. Ej duschad ännu, för ser nämligen på älskade solsidan!! Så jäklar grymt och följd på det är beck. Där emellan blir det en lång duch med skrubbning och rejäl rengörning för oj som jag känner mig svettig och äcklig nu! 
 
Vi hörs senare kära ni

KÄNNER MIG SOM VÄRLDENS LYCKLIGASTE

Minuterna sedan min pojkvän åkte hem har vuxit allt mer, men jag hamnade i någon kärlekskoma och har legat och tänkt och gosat med vovvsingen. 
 
Söndagen, sista dagen på veckan är kommen. Jag sitter här, i köket, tänka försöka få lite plugg gjort och göra mig lite kaffe och fika. Pluggande utan fika är aldrig roligt, känns som att det brukar gå bättre när man får äta något gott hehe! Har även andra dagen i rad ätit gröt till frukost, känns finemang!

P PÅ VÄG

Det är lördag och min pojkvän är på väg till mig. Vi får se vad vi hittar på, jag känner för att göra något roligt medans han är lite trött efter en lång jobbdag. Vi får helt enkelt se vad som händer!

POSTKOD 1321

Klockan tickar. Jag är trött. Det är fredag, eller kanske ska man säga lördag?
 
Jag har bäddat bäddat ner mig under täcket, vilket egentligen hände för länge sedan. Har inte somnat än, men det är fina helg och jag bara känner härligheten av det. Livet känns så magiskt och vackert. Jag har kollat igenom alla avsnitt av postkod 1321, en riktigt fin och mysig serie. Känner igen mig på något sätt, fast ändå inte.
 
Mitt blommprickiga möster i blåa nyanser ligger fint här bredvid mig, mina trosor matchar till. Bra snittsigt och finurligt om ni frågar mig. Ska nog sätta på lite bra musik, luta mig bakåt och försöka sova. Vakna upp till morgondagens fina lördag. Har massa fint att se framemot och det gillar jag skarpt. Mycket. 

KÄRLEKEN LEVER VIDARE OCH JAG NUTER TILL FULLO AV MITT FIN FINA LIV

Det är fredag. Myst till mig i en soffa på skolan, riktigt fredagspeppande musik i lurarna och fredagskänslan i kroppen. Livet är bra himlans gött!

ÄLSKLINGEN PÅ VÄG OCH JAG NJUTER TILL FULLO

.

NÄR 2012 GÅR ÖVER OCH BLIR 2013

Kan inte annat än och längta så f*rbannat till lovet. Få lugn och ro i själen från en massa plugg. Allt det tar kol på mig just nu känns det som. Men jag ger inte upp. Göm det! Men ibland blir man tokig, känns som att allt är kaos i skolan. Är less på lärare, systemet på skolan och en massa. Det är illa, men snart snart är allt över. Jag går snart på ett riktigt fint jullov och det kommer bli hur magiskt som helst. Ska få uppleva allt det underbara igen. Ska få fira nyår med mitt hjärta som känns guldvärt.

 

Jag ska få leva och inte en sekund behöva tänka på att jag behöver plugga eller att något behövs göras. Jag ska läsa böcker, njuta och bara vara. Älskar det.

 

Efter jullovet är skolan igång igen, men det känns som att då kommer det bli lugn och fin sista termin i gymnasiet. Jag kommer ha det fint på en praktikplats två dagar i veckan, för att tillägga, på en plats som jag valt och där jag VET att det kommer att passa mig. Jag kommer ha tre lektioner, dvs. hur underbart som helt, då jag just nu läser 10!! Jag kommer få massor härliga vår och sommarvibbar, studentevenemang och härliga studentkänslor. Det känns som att det kommer bli en fin start på nästa året. Speciellt när det får invigas i älsklingens famn ♥


ÄNNU EN MYSIG TORSDAGSLISTA

Vilken dag är det idag? Idag är det torsdaf. Snart fredag, och det innebär snart helg!!
 
Om du var en emoji vilken skulle du vara då? Den med hjärtan som ögon. Den är som jag just nu, dvs. kär och galen.
 
Vad ska du göra ikväll? Mysa med världens underbaraste kille. Massa kärlek till honom. 
 
 
Vad blir du glad av att få höra att du är? Glad, och en driven person.
 
Vem saknar du? Mitt pojkvän och lite lugn och ro från skolan. Längtar så så sååå mycket till jullovet!!
 
Vad är du bra på? Att få min vilja igenom. Så egentligen är jag bra på allt jag vill.
 
Vad vill du ha? Just nu vill jag ha energi och kraft till att plugg. Det brukar min familj och pojkvän vara underbar på att ge. Så ser framemot en mysig kväll tillsammans med mina godinar!
 
 
Vad tycker du är roligt? När folk, eller jag själv ramlar på gatan framför en folkmassa. Hemskt jag vet hehe. .. 
 
Vad är du dålig på? Att ta det lugnt, tror jag..
 
Vad tänker du baka i veckan? Åh mamma kom hem med ett jättesmarrigt recept förra veckan, det ska vi prova göra. Jag känner även för att baka kolakakor, så smarrigt och såå länge sedan jag bakada det!
 
Hur ser du ut när du är nyvaken? Hej kom och hjälp mig? Blek tjej som försöker iallafall se söt ut, typ.
 
 
Vem är du kär i just nu? Min fina P som är min, bara min pojkvän ♥
 
Vad var det första du snodde? Fröken lydig har aldrig haft samvete till att sno något. För antar att låna ett kuddarna från soffan, men fick så dåligt samvete så gick upp med de efter någon dag, räknas det? (a)
 
Vad har du tänk göra men ej gjort? Postutbildning till jobbet. Ångesten gnager sönder mig.
 
En outfit som är ovanlig för dig att ha på dig: Höga klackar. Härliga höstfärger, söta toppar och fina accesoarer till. 
 
 
Vad bävar du inför? Inget tror jag, har precis fått en skolex. gjord och det känns riktigt fint i kroppen. Han andas och slappna av. Fick även reda på igår att jag fick MVG på provet jag hade i måndags. 
 
Vad händer i helgen? Mysa, andas och ha det fint. Jag ska carpa riktigt ordentligt. Kanske blir lite spontana saker som jag tycker om. Älskar när någon är spontan och frågar om vi ska hitta på något. Jag tar helgen som den kommer och det känns som att den kommer bli bra oavsett!
 
Är listan slut nu? Snipp snapp slut. Typ.

LE TJEJ SITTER PÅ SKOLAN DRYGT EN TIMME INNAN HON BÖRJAR.

Fick i alla fall vakna upp med bästa sällskap. Världens bästa pojke. Var riktigt mysigt att han kom till mig i morgon och vi fick lite kvalitetstid med varandra. Precis vad jag behövde!
 
Han började jobba klockan åtta i morse tokigt nog så kom vi inte upp från sängen förrän halv åtta. Men det gick snyggt ändå. Vi han äta frukost och faktiskt mysa innan vi klev upp. 
 
Nu sitter jag ju här, på skolan vill säga. Skulle på möte ang. förlängt recept på p-piller halv nio men barnmorskan var sjuk.. Lesstjej.se men det går bra ändå. Myst ner mig här, har ett tänt ljus bredvid mig och ska till att plugga lite. Lika bra att passa på att ta tillvara på tiden. 
 
VI hörs senare!

HJÄRTAT ÄR PÅ INGÅNG OCH PLUGGET ÄR REDAN AVSLUTAT FÖR DAGEN. KOSTIGT NOG..

.

MARKNADSFÖRINGSPROVET- CHECK!

Sådär ja, då man kan pusta ut lite till! Nu är marknadsföringsprovet klart och jag är hemma. Kingen blev riktigt glad så ska mysa med honom nu ett tag och lite senare plugga lite. Kanske ska jag vara med hjärtat idag också, efter att han har slutat jobba. 
 
Men som sagt, provet är gjort och nu kan jag bli bättre på att uppdatera igen. Det enda jag har gjort ihelgen är att plugga. Har helt "isolerat" mig från omvärlden för jag har varit tvungen att skrivt en vetenskaplig raport (som jag förövrigt satt och skrev till två inatt. Vilket ledde till att jag somnade vid halv tre) och pluggat till provet jag hade idag. Förjävligt men väldigt sant. Ser riktigt mycket framemot jullov och ledighet. Kommer inte ha något plugg över lovet då alla, fatta ALLA, kurser tar slut!! Wohoooow!!! 
 
Hehe, gläädje kallas det! 

BLOMMORNA BLOMSTRAR SAKTA MED SÄKERT

Nu ligger jag i sängen. Klockan är bra precis elva och jag enormt trött. Ligger och myser framför x-factor eftersnack och bara myser.

I morgon ska jag sova ut. Tror jag.. Om jag inte "råkar" ställa klockan vid nio. Jag kommer nog somna ganska snart så en massa sovtimmar kommer jag oavsett allt få inatt! Är dundertrött och ska somna till massa goa låtar! Natti natti kära läsare


ÄLSKADE ÄLSKADE FREDAG


DRÖMMER MIG BORT FRÅN SKOLAN

 
Sitter på skolan, har precis fått en upgift i svenska C som skall skrivas. Vi ska göra en intervju med en annan person från klassen. Ska starta igång genom att börja förbereda med rågor för att sedan nästa vecka sätta igång med intervjun. 
 
Det är fredag idag och jag känner mig glad. Somnade bredvid hjärtat igår kväll och vaknade bredvid honom i morse. Det var mysigt. Nu sitter jag här, det vill säga på skolan. Men snart tar jag helg. Eller om ett par timmar, men det känns inte så dåligt det heller, det känns riktigt nice!

PLUGGAR OCH PYSER. OCH SNART KOMMER HJÄRTAT.

Denna torsdag känns riktigt fin. 

STJÄRNORNA BLINKAR MOT MIG

 
Klockan har tickat iväg och jag har skrivit klart all marknadsföring som jag ska kunna så nu är det bara att skriva ut det på skolan i morgon och nöta in allt! Nemas prolblemas. 
 
Ska snart försöka komma i säng snart och sova inom en timme. Kom i säng i går klockan tio och somnade vid elva. Och oj så skönt det var i morse! Jag vaknade till och med nästan en timme innan klockan ringde. 
 
Jag har även under kvällen ringt och pratat med mitt hjärta. Vi ska torligtvis ses i morgon, om inte så blir det nog på fredag. Eftersom jag har en hel med med skolan ju nu så blir det lite rörigt och svårt att hinna med att träffas lika mycket som vi brukar. Jag har tur som har en förstående kille som vet själv hur det är. 

LYCKAN SOM SPRUDLAR RUNT I HELA KROPPEN

 
Äntligen, äntligen, ääntligen!! Provet i internationell handel är nu gjort och kan avbockas på att göra listan. Nu är det bara den feta vetenskapliga uppsatsen som ska in på söndag och marknadsföringsprovet som ska avverkas på måndag. Men det känns inte som några problem, nu kan jag pusta ut och älskar livet. Trots att jag inte har träffat mitt hjärta sedan i söndagsförmiddag så är mitt liv fint, det känns så bra. 
 
Ska kolla på båda min "just nu uppgifter" och ta det lugnt. Har haft en hård pluggväxel i de senaste två veckorna så känns som att ikväll kan jag få ta det LITE lugnare. Dock bara lite!

STARKARE NU

Känner mig som nykär, trots att det endast handlar om en praktikplats. Är mycket glad och nöjd! Det kommer vara kring 100 elever från vår skola som ska ut på praktik så kan lätt dra slutsattsen att det är bra att jag fått en plats där jag vill vara och där jag känner mig gansk säker på att jag kommer att trivas! 
 
Jag slipper även jäkla och vara stressad över att jag inte vet vart jag ska vara och kanske vill vara, och försöker då intensivt i slutet hitta någonstans. Då praktiken handlar om hela terminen så anser jag att det är bra om man hamnar någonstans där man vill vara och där man tror passar en, och just det har jag gjort!
 
Jag inte haft några lektioner på skolan idag, utan jobbat hemifrån. Väldigt skönt och välbehövligt vill jag lova! Jag har även varit ute med hunden och tagit det lugnt. Jag måste dock erkänna, att plugga det har jag varit väldigt duktig med och fått en hel del gjort! Känner mig förberedd inför onsdagens prov och det är en väldigt väldigt härlig känsla!

STARKARE NU

Känner mig som nykär, trots att det endast handlar om en praktikplats. Är mycket glad och nöjd! Det kommer vara kring 100 elever från vår skola som ska ut på praktik så kan lätt dra slutsattsen att det är bra att jag fått en plats där jag vill vara och där jag känner mig gansk säker på att jag kommer att trivas! 
 
Jag slipper även jäkla och vara stressad över att jag inte vet vart jag ska vara och kanske vill vara, och försöker då intensivt i slutet hitta någonstans. Då praktiken handlar om hela terminen så anser jag att det är bra om man hamnar någonstans där man vill vara och där man tror passar en, och just det har jag gjort!
 
Jag inte haft några lektioner på skolan idag, utan jobbat hemifrån. Väldigt skönt och välbehövligt vill jag lova! Jag har även varit ute med hunden och tagit det lugnt. Jag måste dock erkänna, att plugga det har jag varit väldigt duktig med och fått en hel del gjort! Känner mig förberedd inför onsdagens prov och det är en väldigt väldigt härlig känsla!

PLATSEN ÄR MIN MIN MIIIN!!

 
Wohoow, det är klart. Jag har fått det. Mäklarplatsen är min, min miiiin!!! Känns hur bra som helst att efter jul praktistera på en mäklarbyrå, det gillas starkt!

VAKNAR MED EN STYRKA. KÄNNER EN GLÄDJE OCH TYCKER LIVET ÄR GANSKA FINT TROTS ALLT.

Glömmer gårdagen, ser dagen och allt det vackra som denna underbar måndag har att erbjuda. Jag ska briljera och ge allt. Jag vill, jag verkligen vill detta och det ska jag visa. Jag vi kunna gå ut därifrån med ett leende på läpparna, och lika så komma in med lit skin på näsa, en glädje och en lycka som de kan se genom att bara kolla på mig. 
 
Jag känner på mig att denna dag kommer bli något stort, en dag jag sent kommer att glömma. Trots det som hände igår så känns livet ändå vackert. Jag tycker om hur det är nu, det är viktigt att leva lite spännande ibland också. Då man inte riktigt vet jag som händer under tar en minut, timme, dag för taget!

KÄNNER INTE IGEN MITT LIV. VAD HÄNDE? VAD VAR DET SOM GICK SNETT?

ALLT KÄNNS SOM I EN FANTASIVÄRLD. 
 
Min värld är alldeles grumlig. Jag förstår ingenting. Känns som jag fått en riktigt hård och brutal käftsmäll. Jag vill bara få en massa kärlek och närhet, få en kram och höra att han inte menade det. Att han verkligen inte ville såra mig. För just nu så känns allt bara jobbigt, trots att allt är fint. Allt känns så svårt när det är alldeles för lätt, men när det väl är svårt, då brukar det också vara svårt. Eller?
Det kanske finns en anledning till att vi inte ska förstå alla människor. För hur skulle det vara då? Livet skulle nog inte bli lika spännande och "busigt" om vi redan kunde kunde förutse och bara kolla på en människor för att få reda på hur hon/han vill, tänker och känner. Jag skulle nog tycka att det skulle bli lite enformigt. Vi vet ju även att allt i livet inte alltid är positivt och perfekt, vi möts/ kommer att mötas av negativa saker som gör oss ledsna och besvikna, det hör nog vardagen lite till. Jag tycker det är hemskt, men vi blir så starka efteråt. Vi får en kraft och vilja som är helt magisk. Trits att vi blir ledsna och tårarna bara rinner och rinner och det känns som att livet aldrig kommer bli bra igen. Tänkt inte så, försök och umgås och prata med människor runtomkring dig som ger dig positivt energi och inte negativ. De är bara slöseri, trots att det kanske "just då" känns bra. 
Jag tycker inte alls om när andra människor påstår och anser saker om mig. Ingen, kom ihåg ingen, känner dig själv lika bra som du gör! När någon sårar en, känner man sig liten och förstår kanske inte alla gånger vad det var som gick snett. Ju mer man funderar tror jag att "hatet" på personen man kände precis efteråt, vänds och man blir mer ledsen än irriterad. Man börjar kanske tänka i banorna "vad händer om jag hade gjort så här i stället?" "kanske är det mitt fel ändå?", sånt som man egentligen inte ska tänka. Visa ingen svaghet och ångra inget. Det är inte du som har gjort fel. 
Vem vet egentligen vad som är rätt och fel? Ska man gå som hjärtat vill eller som hjärnan vill? Ska man försöka hitta en blandning av de båda så att de båda blir lite nöjda? Allt är inte alltid en dans på rosor, det är en dans med svåra steg. Man kan inte alltid ta rätt steg, tänk på det! 
Var glad och stolt över den du är. Ingen ska kunna välta dig, vi alla är unika och har något som någon anna älskar. Ingen ska kunna såra oss. Ingen. Det finns någon som passar oss alla. Jag trodde att jag hade hittat min, kanske har jag rätt, eller har jag fel? Det är en sak jag måste ta reda på, men det kan jag inte göra nu. Det är kväll och jag ska sova. Jag ska drömam massa fint, för mitt liv, det, det är fint. 
 

ALLT KÄNNS SOM I EN FANTASIVÄRLD

 
 
 
 

HAR EN UNDERBAR POJKVÄN

Hjärtat åkte hem strax före tolv, jag har inte fått något vettigt gjort sedan dess. Några tårar har fallit från mina kinder, varför frågar jag mig själv men får inte bra svar på det. Kanske kan det bero på min ppiller som gör min lite känslosam ibland utan anledning hehe. 
 
Han kom i alla fall till mig i går kväll, vilket kändes som att det verkligen behövdes. Kanske kommer han till mig ikväll också beroende på mitt plugg. Vi får se hur det blir. Har även mitt möte med mäklarbyrån i morgon ang. praktik. Ska bli mycket spännande och roligt! 
 
Måste sätta igång och plugga nu, behöver hitta motivationen och kraften till att göra det. Vi hör senare. 

NÄR MAN HAR FÖR MÅGA VAL OCH VET INTE VAD MAN VILL.

Har aldrig känt så här tidigare. Tror det är för första gången jag inte vet vad jag ska göra. Jag har alldeles för många alternativ och känner mig inte alls på bra humör. Blir less på mig själv och skrattar samtidigt hur "knäpp" jag är nu haha. 
 
Aja vi får se hur jag gör. Ska torka tårarna och låta hjärnan arbeta på allvar. Vi hörs i morgon!

MYSTER OCH NJUTER AV LEDIGHET

Ligger nu i sängen, har en massa ljus tända, godisskål bredvid mig och en snarkade hund bredvid. 
 
Klockan ringde i morse strax efter åtta, jag studsade upp och tog det lugnt fram till nio. Fick frukost serverad av mammsen, varm chocklad och två lingongro med smaskigt pålägg. Dagen startade perfekt! Dock så har jag större delen av dagen suttit med en massa plugg, ett längre break från det fick när jag gjorde en del ärenden mitt under dagen med pappa. 
 
Nu ligger jag här, myster och ser på tv. Ska snart slå på en film och bara chilla. Känns som att det behövs efter en dag bestående av mycket plugg! 

TORSDAGSLISTA

Jag är oftast hon som alltid ler, och det är då jag mår som bäst.
 
Jag gillar människor som vill lyckas, och blir så jäkla inspirerad när de andra gör det.
 
Jag äter helst frukost, eller kvällsfika. Klart det bästa målen på hela dagen.. Mm, de finns så mycket gott man kan äta då. Mumms för pannkaka t.ex. hihi
 
 
Jag säger ja till semester och få ledig tid. Älskar att carpa med de som står mig nära. Underbart att vakna upp bredvid honom jag älskar. Älskar att säga jag till saker, dock finns det en gräns. Vi måste själva känna när vi har för många bollar i luften. 
 
Jag ger mig sällan in i saker som låter "vet inte, men vi hittar på något" för då blir det oftast inget av. Tråkigt med sant. 
 
Jag är duktig på att tro på mig själv, att jag kan göra vad jag vill i livet.
  
 
Jag stör mig på människor som alltid ska vara så avundsjuka för att de själv inte klarar av att uppfylla deras drömmar och mål.
 
Jag läser jättegärna på solsemestrar, annars har jag inte så ofta tid, den tid jag egentligen jag önskade att jag hade. Ibland kan det bli att jag har tid då det är lugnt i skolan och under loven. Det är en skön avslappning av sätta sig skönt med en bok i handen och något gott att äta/ dricka till. 
 
Jag är vackrast när jag är lycklig, för då strålar hela jag.
 
 
Jag skrattar åt skadeglädje. Sådan skadeglädje när folk ramlar mitt på stan ungefär, mest bara för att jag är lika klantig själv. Brukar nog själv sprudla av glädje och lycka. Jag älskar att skratta och vara glad. 
 
Jag är en typisk tjej som älskar att spendera pengar på kläder, och framförallt skor.
 
Jag är lycklig över hur fint mitt liv är just nu.
 
 
 
Jag trivs inte när det uppstår pinsamma tysnader.
 
Jag är dålig på att planera ibland. Det är så mycket jag vill hinna med och göra, dock är det inte det lättaste alltid. Ska försöka bättra mig. Jag går alltid in med inställningen man hinner/ kan göra allt man vill. 
 
Jag är rädd för att mitt liv inte ska bli som jag vill. Jag har mål och ambitioner och hoppas att det ska uppfyllas under mitt liv. 
 
 
Jag älskar att ha struktur på livet, samtidigt som jag vill göra något spontant emellanåt. Det får mig att känna mig levande.
 
Jag uppskattar när andra ställer upp och hjälper till.
 
Jag tror på att man kan få allt man vill i livet. Får du det inte, har du inte velat det tillräckligt.

BREDVID MIG

För ibland är det finaste jag vet att bara andas samma luft som han. 
Att inte behöva prata eller sitta vid samma bord. 
Utan bara det där att vara i samma rum, i samma luftrum. 

KAN VI ANDAS I TAKT?

"Han frågade vad vi skulle göra inatt. Ikväll. Jag tror mer att han menade vad han menade med oss. Jag sa att jag inte visste vad vi skulle göra inatt, ikväll, med oss. 

Han tog tag i min ena hand när vi satt där, mitt emot varandra. Lekte med pekfingret och tummen. Sa att han inte kunde andas utan mig men jag svarade inte. Kunde själv inte andas eftersom vi inte visste vad vi var. Vad vi skulle bli. 

Det blev sent och vi la oss ner bredvid varandra. Ovanpå överkastet och med kläderna på. Mina jeans skavde men jag ville inte flytta på mig, inte nu, inte när vi låg så nära att jag kunde nästan börja andas igen. 

Min. Bara min. Och hans. Bara hans. 

Tillslut somnade han. Och jag hörde att han kunde andas, tungt och med jämna andetag. Vände sig emot mig och grusade till i ögonvrån. Jag kröp närmare och han la sin hand vid min midja. Trygghet. Närhet. Känsla. Känslor. Kärlek. Min kärlek. 

Också tänkte jag tillbaka på när vi träffades. Att han inte ens verkade påverkad och jag var fnissigare än vanligt. För mycket rosé. Men han såg ändå inte det. Han sa att han bara såg det där stora leendet och skjortknappen som hade gått upp längst upp vid halsen. Också kysste han mig på munnen och sa hejdå. Dagen därefter smsase han och sa att vi skulle ses, vi skulle. 

Jag flyttade mig närmare och pussade han på halsen. Och igen. Och igen. Tills han vaknade och kollade på mig frågade då jag sa: "kan vi inte andas tillsammans?". Han log och drog mig intill sig. Tills vi somnade tillsammans. Ihop. Som 1."

TATOOS, LIKE OR DON´T LIKE?

 
Tatueringar har blivit ett allt hetare ämne bland oss och det är många som vill måla på sin kropp. Jag har nog aldrig riktigt förstått det där med att tatuera hela sin kropp. Någon diskret fin, liten, skulle jag nog kunna tänka mig. Eller?
 
Jag tycker inte att det är någon brådska att göra det, många kring 18 årsåldern har redan gaddat sig ett flertal gånger. Några på fyllan och några som det verkligen är nöjda med. Det tycker jag är ganska hemskt, att man efteråt ångrar sig. En nära vän till mig råkade på fyllan gadda sig under fot, där kommer det att försvinna då man nöter bort det. Men kan erkänna att hans föräldrar inte alls blev speciellt glada över det där. Tror även att det är lätt hänt om man inte gaddar sig hos en studio, att få någon sjukdom då det är extremt viktigt med helt rent. 
 
Jag skulle kunna tänka mig att ha en tatuering. Men när jag tänker efter att den alltid kommer att sitta på mig så får jag äckliga bilder av när jag är gamal. Känns inte så vackert med gamlingar som bär tatueringar. Fast egentligen, kanske är det lite fräsigt? En tatuering kommer jag i alla fall att ha på mig när jag dör. Det har jag bestämt mig för!

SOON SOON, OR?

 
Första november har anlänt. Dagarna och månaderna bara rusar förbi. Julstämningen finns och jag älskar det. Jullåtarna får dock vänta ett tag till. Dock har både pepprisar och lussebullar fått slinka ner. Första snöbollen har skapats och skoterna har körts igång.
 
Ser framemot när vintern och kylan är här på riktigt. Att kunna grotta ner sig i sina gosiga tjocktröjor, dunjackor, kängor, knästrumpor osv. Allt har sin charm och jag har saknat detta. Det är så mysigt så. 
 
Ser riktigt mycket framemot hjärtats och mitt lussebullebak, vintersemester med hjärtat, mysa med massa gofika och vakna av att julmusik spelas, se klappar under granen och se huset julpuntat, likaså att baka julgodis med familjen. Får ett lyckorus inom mig när jag tänker på allt detta. Denna vinter känner jag på mig kommer bli perfekt!♥
 

RSS 2.0