JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄNN SÅ ÄR DET BARA

Du betyder så himla mycket för mig hjärtat, pussar! ♥


BÄSTA JULKLAPPEN FRÅN BÄSTA POJKVÄNNEN

God mrogon alla söta! Idag är det torsdag och första dagen på jullovet och jag kan ta och meddela att det känns riktigt bra!

Mitt hjärta kom som sagt till mig i går kväll och sov hos mig inatt. Vi har tagit hand och myst riktigt mycket, pussar och gullat på. Jag tycker om den där killen riktigt mycket, han är så go och gullig! Han har en viktigt roll i mig så är det bara, bara så grymt go och härlig!

Vi firade även julafton tillsammans i går kväll, jag fick riktigt riktigt fina julklappar av honom, ett halsbans som det står vår första bokstavs namn och ett hjärta emellan, så så sååå vackert! Älskart, en tår var så nära att falla då jag såg det. Jag fick även en urgulligt nyckelring med ett hjärta och nyckel! Han blev också riktigt glad för mina pressenter och en tår var även hos honom nära på att falla, vi lyckas riktigt bra med att finna julklappar till varandra!

Han börjarde klockan nio i morse, så vi klev upp sisådär tjugo i. Låg och myste och gosade lite för länge men det vara bara så värt det! Han är så svår att låta bli, min goobit!

HAN KOMMER NÄR SOM HELST

Vilken sekund som helst kommer mitt hjärta!


LOOOOV

Underbart, äntligen gått på lov! Nu ska jag njuta och känna av ledigheten riktigt ordentligt, kan redan nu passa på att varna er för lite uppdateringar under lovet då jag tänker låta dator vara och istället passa på att njuta till max med mängder av andra saker!

HEMMA FÖR ATT LUNCH OCH TA DET LUGNT ETT TAG

Nu är jag hemma för att jag har ett långt hål, nästa lektionen börjar inte förren långt efter lunch! Så nu tänkte jag ta det lugnt och kanske få lite nytta gjord!

Kanske ska jag till att starta min bokläsning, den verkar riktigt bra och gripande så kanske kommer det gå lätt och fort att läsa om den både är bra och spännande?

LÄGGDAGS FÖR MIG NU MED DESAMMA!

Klockan har bara sprungit iväg och jag ska till att släcka ner och hoppa i sängen med desamma! God natt och sov så gott, hör av mig igen i morgon.

KÄNNER MIG STRESSAD

Känns som att jag har så himla mycket att göra och hinna med nu innan jag! Såg även nu på skolsidan att jag ska sammanfatta ett protokoll och skicka ut det till alla elever på skolan! Ååå, ska på ett möte snart och skall även göra lite skolarbeten och måste även få andas lite! Hua, men snart är det lov och ledighet! Lika bra att sätta fart med desamma och komma någonstans med allt som måste göras!

MÄTT OCH BELÅTEN

Mat i magen har jag precis fått, nudlar fick det bli. "Lätt, enkelt och mycket mycket bättre" haha, nä men så fick det bli och jag är nu mätt och belåten!

Ska snart åka iväg till skolan för att ha endast två lektioner. Skönt men ändå lite segt, ska bli så skönt att få spanskan ut världen! Kommer nästan skriva av lycka då det är gjort! Men det känns som att nu borde det sitta och jag känner på mig att det kommer gå bra! Riktigt bra.


ÅKT TILL SKOLAN

Nu har jag precis pussat av mitt hjärta som har åkt till skolan! Jag får ta det lugnt här hemma ettt tag kvar innan jag åker iväg till skolan för att b.la. ha spanskaprov. Tänkt nu tills jag ska gå ta det lugnt, kolla igenom spanskan lite och fixa mig.

Vi hade en lika mysig och gosig gång som alltid jag och mitt hjärta! Han kom till mig i går vid halv åtta, vi myste såg på tv och avslutade kvällen med fika och jägarna 2. Dock blev det inte så mycket filmtittande utan mer mys och gos. Vi somnade vid ett och kelv upp vid tjugo över nio och hjärtat åkte nu vid tjugo i.

Det är alltid lika svårt att slita sig från han jag älskar, man vill bara pussa och gosa på honom. Men jag får inte vänta så länge till nästa gång, utan i morgon. I eftermiddag så behöver jag köpa lite julklappar och senare fram mot kvällen så har jag ett möte med träning som jag behöver medverka på.


SNART KOMMER ÄLSKLINGEN= INGER MER UPPDATERINGAR IKVÄLL

Alldeles strax anländer min pojke, ska bli kanonmysigt att få rå om varandra i natt! Hör av mig igen i morgon, ha det bra så länge!


VILKEN DAG!

Idag är det måndag och början på veckan. Det är väldigt mycket som har hänt idag, trots att jag började sent och slutade tidigt. På en gång då jag slutade så åkte vi iväg tillsammans hunden på akuten då han knappt kunde gå i trappor och skrek då man bar han och då kan t.ex. skulle sätta sig ner och gå in/ur bilen. Det visade sig att han hade fått ryggskott så nu går han på smärtstillande i tio dagar och måste få mycket vila och väldigt korta promenader. Lillhjärtat vårt.

Då vi kom hem så fick vi skynda oss för att hinna till julbordet i tid. Det blev trekamp som slutade med massa julgotta. Nu har jag precis kommit hem från det och tänkte kolla lite spanska tills mitt hjärta kommer. Jag hör av mig senare.


LÄGGDAGS

Nu har jag precis sagt god natt till mitt hjärta, där med beryder det att det är dags för sängen för min del nu! Hörs i morgon, god natt och sov så gott!

KVÄLLEN MED P

Har kramat om, myst, kelat, pussat och rört en underbar människas kropp hela eftermiddagen-kvällen igår, natten och nu på morgonen! Vi har haft det lika mysigt som alltid- kanske till och med mysigare- om det ens går! Hehe. Men vi har i alla fall haft det riktigt mysigt och gosigt ihop.

Hela slut i varenda muskel i kroppen kom jag till min pojkvän efter att jag hade varit ute och sökt julklappar i ca. fem timmar! Kom lagom till middag och möttes av en gosig kille som hade jobbat hela dagen och var lite pumsig. Lika mysig och rar som vanligt! Middagen satt perfekt i magen efter all julshopping som tåg kål på en lite, hehe! Hade bra ont i ryggen då jag kom till älsklingen så han gav mig en underbar massage som uppsakttades riktigt mycket!

Efter att vi hade fått mat i våra magar hade vi båda fått paltkoma, lika så hans föräldrar då vi skulle ha julfika tillsammans, men vi sa att vi får nog vänta ett tag tills dess! Hehe. Men vid åtta, till "så mycket bättre" så hade hans föräldrar dukat fram massa gofika. Hans mamma hade b.la. bakat nya lussebullar som var framdukade. Glögg bjöds det på med diverse tillbehör. Lika så drack vi julmust och kaffe! Pepparkakor och lite julgodis fans även det framdukat- åter igen en paltkoma hade smygit fram efter den goda fikan!

Vi smög oss uppåt en väning för att få rå om varandra lite extra. Lyssnade på musik, myspyste med varandra, pratade och såg på lite julkalenderavsnitt resten av kvällen. Vid elva/tolv blev vi sugen på fika, eller ska jag säga min söta pojkvän? thihi, sött! Jag var nämligen dundermätt, men lite juice, en drickyoghurt och lite macka fick allt min mage i sig. Men den tredje paltkoman för kvällen var dock välkommen igen haha!

Strax därefter borstade vi gaddarna och smög oss ner på sängen igen, fast denna gång för att sova, men inann det blev till att självklart att mysa! Vi somnade kring två och klev upp vid halv tio i morse. Min skjuts kom vid kvart i tio haha, men vi hann och allt. P började klockan tio också, men vi behövde inte stressa för att hinna. Jag kan bara sammanfatta att ännu en gång tillsammans med mitt hjärta blev lika underbar som vanligt! 

 Då min skjuts kom så åkte vi ut till stuga för att kolla till, så kom inte hem förrän nu, ska därför ta och öppna skolböckerna för att senare fram mot eftermiddagen gå över till grannarna på julfika och mys. Men innan dess så hör jag av mig.


JULMYS

Nu är jag åter hemma, har julpysslat ett tag och slagit in julklappar nu sedan vi kom åter från grannarna! Riktigt mysig stämmning är det nu, julmusik spelas, juldoft överallt här hemma och snön faller utanför- underbar känsla!

Ska snart till att se någon bra film som går på tv:n har inte riktigt kommit så långt att jag har kollat men tror jag finner något bra att se på. Troligtvis blir det lite mer fika till det! Gäller att passa på att öka mystämningen lite extra med allt gott som hör till julen!

ADVENTSMYS HOS GRANNEN

Nu går ska vi i familjen gå över till grannarna på lite julfika och adventsmys! Alltid lika mysigt och uppskattat i juletider, inget man blir less på! Passar på att önska er en trevlig söndag och hoppas ni får en lika skön och mysig fortsatt trevlig kväll som mig.

SPANSKAPLUGG

Nu ska jag sätta mig med spanskaplugg inför tisdagens prov!

SKA FÅ TRÄFFA MIN ÄLSKLING

Nu är jag på väg ut till min älskling, saknar och längar så tills jag får hålla om honom! Vi ska ha en kanon eftermiddag, kväll, natt och morgon tillsammans och det ser jag framemot! Jag hör av mig igen i morgon bitti, han börjar vid tio så jag åker hem nångång då.

Ha det bäst så länge för det ska jag!

REDO FÖR JULKLAPPSHANDLING

Nu ska jag ge mig ut för att finna julklappar, men först är det julfrukost!


LÄGG DAGS MED ANDRA AVENYN

Nu har mitt kära vän åkt hem och jag ska nu till att hoppa ner i sängen och se på lite andra avenyn och mysa! God natt alla söta, vi hörs igen i morgon!

TJEJKVÄLL

Nu ska vi till att se på film och ha en riktigt fortsatt trevlig fredag tjejkväll!

HELT SLUT!

Har nu ett par timmar storstädat här hemma och väntar på att en kompis ska höra av sig. Men det verkar gå ont. Får helt enklet se hur kvällen blir, kanske blir det också bara en lugn hemmakväll tillsammans med familjen!


DECEMBER IS HERE, WERE ARE U SNOW?

"Jag vill kunna gå på gatan och inte kunna skilja väg ifrån trotoar. Jag vill kunna springa och skrika "det snöar!!!". Jag vill kunna bli blöt i håret av snö, istället för regn. Jag vill kunna lägga mig raklång i snön och kolla på alla fallande snöflingor."

GOD MORGON VÄRLDEN!

God morgon allihopa, allihopa! Nu är jag uppe och start till att fortsätta med engelskaberättelsen som ska in i dag!!

GOD NATT

Nu är det läggdags, sagt god natt till mitt hjärta och nu även borstat tänderna och gjort nig klar för kvällen- dags att sova!


SER PÅ FILM OCH TAR DET LUGNT

Har slagit mig ner i soffan och ser på en film. En film som snart är slut och därefter ska jag hoppa i sängen. Lika bra att komma i säng i tid, känner mig även lite trött.

Filmen är väldigt spännande så ska inte skriva så mycket mer utan återgå till den. Slänger in ett sistta inlägg för kvällen sedan innan jag går och lägger mig.


ÅKT HEM IGEN :/

Nu har mitt hjärta precis åkt hem! Buhu.. Han hade en hel del plugg som han behövde ta sig ann så han kunde inte stanna så länge! Lite ledsen och besviken tjej, men skolan är allt viktig! Snart är det allt lov så vi båda får allt ta och kämpa in till det sista!

Men det var ritkgit mysigt att få rå om varandra ett tag!


NU ÄR MITT HJÄRTA PÅ VÄG TILL MIG

Förvarnar er för lite uppdateringar resten av dagen!


ALLVAR NU- SPANSKA SOM GÄLLER!

Nu ska jag ta och träna lite spanich! Jag har insett att jag också måste ta mig ner till stan för att hämta en spanska bok, ibland blir jag förvånad över att lärare mejlar en kvart över fyra om att det är bra att träna inför provet och ta hjälp av spanskaboken. Och självklart ligger den så snyggt och vackert förvarat i mitt skåp, hehe!

Men nu ska jag sluta babbla på och på allvar försöka få saker gjorda! Hörs senare.

LITE INSLAG FRÅN MIG JUST NU

Har du fått en kyss den närmsta veckan? – Ja av världens bästa kille

Vem tillbringade du minst två timmar med idag? – Ingen hittills, men det kommer bli familjen och pojkvännen som kommer till mig då han slutar

Hur ''lång'' är du? – kring 160 cm

Vad väger du? – 49 kg

Vilken är den senaste filmen du sett? - Twilight

Skriv hela ditt senaste sms - <3 <3

Föredrar du att ringa eller skicka sms? -  Jag gillar båda, men kanske lättare att ringa och få snabbare kontakt

Icke godkänt i något ämne? - Nej

Mvg i något? - Ja

 

När vaknade du idag? – Vid nio tiden

Vilken är din favoritplats? – Tillsammans med mina nära och kära. Pojkvännens famn är ett bra exempel på en plats jag gillar att vara i

Vilken plats föredrar du minst? – Sjukhuset är inte så trevligt...

Vad sover du i? – Trosor

Hur många kuddar har du i sängen? – Två stycken

Tycker du om kinamat? – Ja, det är upergott!

Tycker du om kaffe? – Yes det också, gott!

Vad dricker du helst till frukost? – Juice eller te, möjligen kaffe

Kan du spela poker? – Nja...

Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - Si

Kan du några andra språk än svenska? – Engelska och spanska

Har du någonsin åkt ambulans? – Ja..

Föredrar du havet eller en bassäng? – Havet är mycket mysigare men pool är med slappt och skönt

 

Vad har du för ringsignal? – ”Anka”, en bland iphones ringsignaler.

Vad har du närmast dig just nu som är rött? – Hehe en ”ALLADIN”-ask

Vilken var den senaste boken du läste? – En bok från skolan, ska snart börjar läsa en bok på engelska.

Har du någon piercing? – I öronen

Har du någon tatuering? – Nej det har jag inte

Borstar du tänderna varje dag? – Ja, två gånger om dagen

Har du någonsin skolkat? – Nej

Vad har du för mobil? – En iphone 4

Har du pojkvän/flickvän? – Ja, en underbar pojkvän som jag älskar

Vad ska du göra ikväll? – Jag ska vara med sötisen min, innan dess ska jag plugga


DISNEY CHANNEL

Känner mig som ett litet barn som just nu ser på barnprogram och kan inte annat än att få nostalgi och känna lycka!

Har inte riktigt än kommit igång, eller jo, jag har faktistk gjort en enkät. Så det är nu av- chekad, det ända jag mer idag behöver fokusera på är engelskan (en berättelse som ska in i morgon) och så är det spanska, har nämligen spanskaprov på tisdag till veckan!

Men nu ska jag fortsätta kolla på lite mysiga program och försöka få lite plugg gjort undertiden!

THEY KISSED AND SHE LOVED IT

Deras famnar möts, deras hud rör vid varandra. Hans varma, goa lena hud mot hennes. Hon älskar att känna hans närhet, höra hans röst och få flamsa och vara sådär extra kär vid hans sällskap. Efter deras långa kram som nu gått över till smekningar, taffsningar och heta kyssar. Andedräckterna möts och mixar ihop ett band av kärlek. Förälskelse mellan två väldigt kära personer, honom och henne- de som tillsammans bilar två- som blir ett!

Kärlek är fantastiskt som alla borde få uppleva, som jag tror alla vill uppleva oavsett om de vågar erkänna det eller inte. Oavsett om det är till en annan människa, djur, sak m.m. Kärlek är fantastiskt, men det är viktigt att komma ihop- det kräver oftast två för att det ska fungera!


TORSDAG MORGON

God morgon! Idag är det trosdag och snart helg igen, oj oj så fort veckorna rusar framåt!

Jag har varit vaken i ca. 40 minuter, vaknade vid nio. Jag har nu dushat och ätit frukost och ska nu, eller snart ta och göra lite nytta. Är ledig hela dagen idag, oj så mycket studiedagar uppskattas en dag som denna! Har och haft grymt o skolan så det kunde inte komma mer lägligt!

Senare i eftermiddag kommer mitt hjärta till mig, ska bli hur mysigt och trevlig som helst! Men innan dess så behöver jag få lite plugg gjort och tänkte ta tag i lite saker alldeles strax.

Hör helt enkelt av mig senare under dagen.

SOVDAGS

Nu är det dags för mig att studsa i säng, sovmorgon och allt i morgon känns helt underbart! Att plugg och ta vara på dagen och sedan fram mot eftermiddagen då mitt hjärta slutat så kommer han till mig! Wihoo, känns perfekt! Saknar honom så. Han inte träffat honom sedan i lördags och det känns hur länge sedan som helst. Men i morgon, i morgon då ska jag få gosa sönder mitt hjärta.. Nästan, i alla fall få hans närhet, mysa, prata, flamsa, skratta och allt sådant där mysigt ihop!

Som sagt, jag ska nu till att hoppa i säng. Klockan drar iväg och jag är inte speciellt trtt.. än. Kan tänka mig att huvudet kommer känna raka motsattsen då den nuddar kudden! Så jag säger god natt för mig så hör jag av mig igen i morgon! Sov gott alla

Wihoo, är som lyckigaste nu!!♥


TYNGSTENEN SOM SAKTA SPRIDS UT I KROPPEN

Tårarna rinner ner från henens kind, allt känns tyngfre än vanligt för henne. Hon har ingen att luta sig mot och tar ut sin irritation mot sig själv. Hon är en tjej som alltid vill prestera och ligga på topp, en som inte tycker om att misslyckas och gillar inte då det negativa inom oss tar hennes energi! Det är fel och något som gör henne ännu mer upprörd!

Det går inte som man vill alla gånger. Energin finns inte där jämt och ständigt och går heller inte att ständigt att få fram på beställning. Men en sak vet hon- hon tänker inte ge upp för hon vet själv om hon vill något så tänker hon kämpa in i det sista för att lyckas!

INSTÄLLT MED KILLEN, ISTÄLLET PLUGG

Ledsen och lite smått besviken då jag inte kommer att få träffa min snutte idag. Han mår inte så, alldeles slut och känner sig knackig efter en heldag i skolan. Han vill heller inte smitta mig, gosen min. Men jag saknar honom och känner mig lite ledsen över att han är sjuk. Hua.

Men det betyder att ajg istället måste ägna mig kväll åt plugg, har som sagt grymt mycket med allt som har med skolan att göra just nu!


SITTER I ETT STUDIERUM OCH FÖRSÖKER FÅ SAKER GJORDA

Dagens långa hål har nu tagit fart och jag har placerat mig i ett grupprum med ett gäng vänner och försöker få lite plugg gjort. Vore underbart att få undan lite så att det blir mindre stressigt då jag tror jag har lätt för att bli stressad. Vill så gärna lyckas och prestera på topp med allt!

Jag har nu öppnat spanskaböckerna för att plugga lite på det, ska även färdigställa mitt svenskatal som det sista försann då min dator pajade i måndags. Men nu är datorn åter och jag känner mig strax redo för att göra den sista topnotchen, känns som att detta kommer bli lysnade! Hoppas även att min dator orkar med att hänga med ett lite längre tag denna gång innan den måste in till it:n igen!

Nä nu ni, nu ska här sättas igång och skrivas och arbetas! Jag ska vara effektiv, engagerad och komma någonstans med allt! Börjar med spanskan för att sedan gå vidare till svenskan!


SÄNGEN KALLAR PÅ MIG

Nu har jag gjort mig klar för att sova, ljugna spellistan spelas för fullt och jag känner mig redo för att hoppa i säng! Riktigt trött och slut efter en lång och krävande dag. Har precis sagt godnatt till pojkvännen mig och förhoppningsvis kommer vi att ses i morgon, hoppas och önskar det samtidigt som jag har grymt mycket i skolan som jag skulle behöva ägna min eftermiddag och kväll åt i morgon till. Vi får helt se hur det blir, beroende på hur han mår i morgon. Han har nämnligen legat hemma och varit sjuk i går och idag, men det verkar på honom att det blir skola i morgon= vara med mig efteråt!

Jag ska inte babla på allt för mycket, som sagt- jag är trött och sängen kallar på mig! Vi hörs igen i morgon. Jo juste, min skoldator har fått besöka sitt "andra hem- it:n"! Den åker fram och tillbaka där ifrån nu, less jag blir. Blir besvärligt utan dator på skolan då det är det enda vi använder oss av förutom på mattelektionerna.. Men förhoppningsvis så får jag tillbaka den i morgon om det inte är något större fel på den. Med det menar jag att det är svårt att få in inlägg under dagarna, förutom om det blir någon kortis från telefonen.
'
Men nu ska jag sluta babbla på allvar, för nu känns det bara som att jag luddrar för jag är så trött. Hör av mig igen i morgon. God natt

FRUSTATION OCH IRRITATION

Vad finns det och säga? Jag känner mig vilsen, eller en aning i alla fall.

 

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, vad jag ska göra eller vad jag borde göra. Jag sitter här, bakom en datornskärm, i köket för att vara exakt, har en värkande rygg som för stunden är värre än värst. En kopp kaffe bredvid mig och en snarkande hund i lådan alldeles intill bordet där jag sitter. Ett skrivblock upp på bordet, det står imperfekt och priteritum, något som jag borde ägna mig tid åt just nu- men som istället blir spenderad här.

 

Ett spanskaprov som går i stapeln på tisdag till veckan, en vecka om jag ska vara exakt. Nu när jag tänker efter så är det länge, en hel vecka! Oj. Nog är det bra allt, känns bra! Kanon om jag säger så!

 

Jag känner mig lite yr och borta, har mått illa sedan i lördags, ida är det tisdag. Tankarna har börjat cirkulera i mitt huvud, kan det vara så att jag har gott och blivit laktos, eller något liknande? Hualigen, ska nog sluta spekulera och dra slutsatser kring det och istället se om det blir bättre och om inte, höra av mig till någon som kan hjälpa mig!

 

Annars då? Jo det känns just nu som ett ganska meningslöst och strödigt inlägg, men vad gör det? Kan få bli något sådant också, för det är ju ganska roligt att skriva. Skrivet det som faller en för stunden, och poff så bildar det meningar som kan bli ganska fina och kanske betydelsefulla i slutändan!

 

Nu ska jag ta och rycka upp mig som min vovve verkar ha gjort, han sprang nämligen in i tvrummet och började skälla på något intressant han såg. Jag ska nog göra samma sak, rycka till mig och få lite saker gjorda. Eller rättare sagt kanske stänga ner plugget för dagen och förbereda sig för sängen. Känner mig riktigt slut och trött efter den här dagen! Denna tisdag har varit lite jobbigare än de andra. Undrar varför? Men så ska det väl också vara, att inte allt ska vara på exakt samma vis varje gång och hela tiden!


BYTA INRIKTNING

Sådär jag, då var papperen för att byta inriktning färdiga, lika bra att lägga fram de nu så att jag kommer ihåg att ge dem till skolan i morgon! Känns som att jag nu gör rätt val att byta inriktnig.

DUNDERMYCKET I SKOLAN JUST NU

Nu har jag jobbad klart för dagen. Nu är det bara middag som skall fixas och sedan fortsätta kvällen med plugg! Jag har extremt myket i skolan just nu, det är helt sjuk! Fick b.la. en upg. idag, en vetenskaplig, som ska in precis efter lovet och vi har endast en mattelektion kvar (ämnet som rör upg.)! Ibland blir jag så fundersam över hur sjukt lärarna tänker och om de egentligen pratar med varandra! Varför kunde vi inte få denna uppgift någon vecka tidigare för? Nu, inte ens en vecka kvar av skolan, hua!

Jaja, det är som det är! Har två vetenskapliga att skiva, en engelskabok att läsa ut, en svenskaredovisning om kärlek att skriva klar och öva in, ett spanskaprov som ligger nu till veckan och en engelska uppsats som ska in nu på fredag. Vill försöka få så mycket som möjligt gjort innan lovet så att jag slitter sitta och jekta med grejor då. De båda vetenskapliga + engelskaboken är då veckan kommertillbaka + svenska talet om kärlek! Även detta ska väll gå ann och funderar! Jag tänker kämpa och slita in i det sista, inte långt kvar till ledighet! Gör som jag- ge allt nu in i det "sista"!

HEMMA. SKÖNT.

Nu har jag kommit hem, bu är det vara att slira om till arbetarrollen och fortsätta ta kontakt med nior!

Hör av mig sedan, hej!


NYTT

Som ni kansker ser så är det nu omgjort på bloggen! Lite nytt och frächt skulle jag vilja säga. Jag gillar't


KVÄLLSFIKA OCH FILMMYS I SOFFAN

En enormt skön start på min vecka! Sedan jag kom hem har jag duschat, fixat och plockat, arbetat (-ringt runt till en massa nior), pratat med min sjuka kille, stackarn.. Hoppas han blir frisk och kry snart eller att jag blir sjuk och vi kan vara tillsammans, haha! Saknar mitt hjärtegull!

Jag ska snart till att se på film med familjen, blir nog till att se antingen irene huss eller jägarna 2. Spännande, båda verkar vara riktigt bra!

Nu innan ska jag fixa lite kvällsfika, hör av mig innan sängen kallar på mig!


VARFÖR HA GRÄNSER- NÄR LIVET KAN VARA GRÄNSLÖST?

"Hon ställer sig framför spegeln och ser sig själv. Hon ser sig själv som en tjej med hela livet framför sig, en tonårstjej med alla chanser i världen att bli något stort. Hon hör ordet Världen och tycker det låter litet, hör samtidigt ordet Universum och ler för sig själv. Universum är ordet Lagom för henne.


Hennes dröm kommer bli hennes verklighet & hennes verklighet kommer att bli hennes dröm. Varför ha gränser när hennes liv kan vara gränslöst. Varför ha ångest när hon istället kan blicka framåt och tänka att både hennes goda gärningar och såkallade misstag kommer att göra henne till den hon kommer till att bli en dag. En handling kan orsaka ångest men det betyder inte att hon ska basera sitt liv på den onda gärningen som hon råkat utföra. Hon intalar sig själv att alla gör misstag och tiden läker såren, hon ler, samtidigt som spegeln ler tillbaks mot henne. Ett glatt ansikte mot ett glatt ansikte.

Hon går närmare spegeln och lägger sin panna emot det kalla speglande glaset. Hon hoppas på att det står någon där på andra sidan och kollar tillbaks på henne, någon som ser henne. Någon som tror henne, någon som stöttar henne att bli den där tjejen som klarar allt. Hon känner en hand på hennes axel, vänder sig om och möter hennes första kapitel i hennes nya kreativa och meningsfullare liv..."
En text som väcker känslor!

THREE WORDS

I LOVE YOU ♥

DAGS ATT SÄTTA IGÅNG MED LITE NYTTA

Nu är jag hemma från skolan, varit det ett tag och ska nu till att hoppa in i duschen och sedan sätta igång med lite plugg och senare fram mot eftermiddagen fortsätta med mitt jobb jag fått från skolan- nämligen att ringa runt till alla nior som är intresserade av att vara elev för en dag hos oss! Kan berätta mer om det sedan. Men nu ska jag till att sätta igång med att få lite gjort, hör av mig mer senare.

LÄGGDAGS FÖR MIN DEL

Veckan har börjat näma sig sitt slut och sängen börjar allt mer längta efter mig tror jag. Tror allt jag ska till att släcka ner snart. Mår fortfarnde illa.. Men en nattsömn på detta så är det förhoppningsvis bra i morgon!
Jag ska fortsätta prata med mitt hjärta ett tag till sedan är det sängen som kallar på mig. Sovmrogon ett tag i morgon så hör av mig igen i morgon. Sov gott

SÖNDAG, ELLER ÄR DET MÅNDAG?

Jag vaknade som gladare än vanligt, ett brett leende på läpparna innan jag ens hunnit kolla ut och ser att det inte snöat, men det har ingte gjort mig ett dugg- för jag är så glad. Så glad såå!

Jag har varit vaken sedan kvar i nio, såg nämligen på julkalendern då, det är så mysigt och jag tycker det hör julen till. Efteråt så låg jag och drog mig lite och kom inte upp från sängen, alltid lika uppskattat och skönt då det är helg!

Idag är det söndag och jag tycker att det känns som måndag. Kanske kan det bero på att jag var med mitt hjärta så länge igår så det kändes som lördag och söndag, istället för fredag och lördag? Nåja, det är söndag och jag har en del plugg att ägna mig dag åt. Men utöver det så ska jag försöka hinna åka och köpa ben till min säng hehe! Annars blir det bara lugnt, eller om det nu kallas lugnt då jag har en hel del skolsaker att ägna mig åt.

ONTE TREE HILL

Nu blir det att dra igång sjunde säsongen av oth och för att uppfriska minnet om vad den handlade om för att sedan längta till åttondesäsongen! Wopa wopa, lördagsmys framför tv:n är grejer det!

BARA FÖR ATT MITT HJÄRTA ÄR SÅ GULLIG

"Du behöver ju inte stänga av allt"
Bara för gulligt sagt


NYSS ÅKT HEM

Buhu, hemst men sant! Mitt hjärta har nämligen nyss åkt hemöver, här sitter jag helt ensamen och lite halv ledsen och trött. Jag tror (eller jag vet) att jag är riktigt kärlekstokig, tycker om honom så helt galet mycket! Vi båda har så svårt att låta varandra vara, väldigt gulligt och sött om du frågar mig!

Vi har i alla fall haft det hur mysigt som helst. Han kom till mig i går strax efter halv fyra. Vi myste, åt middag tillsammans med min familj, såg på idol, pratade, myste, skrattade och hade det hur mysigt som helst. Satt på en film halv ett som vi inte alls så speciellt mycket av då vi var ganska trötta så vi stängde av och somnade sådär vid ett tiden.

Väcktes i morse så en dunderlång sovmorgon blev det inte  (klockan var kring halv elva), men en massa mys blev det allt innan vi tog oss upp! Åt frukost och segade på lite, spelade biljard och åkte ner på stan en sväng. Fikade och hade det mysigt med ett gäng. Sedan blev det att åka hem och ta det lugnt och nästan med desamma då vi kom hem vid fyra så blev vi ensamma hemma. Kelade, myste, gosade och allt sådan där mysigt som man gör tillsammans med den man tycker om gjorde vi och nu så har han precis åkt hemöver. Hua, saknar mitt hjärta redan. Känns lite tungt att det är ända till på onsdag då vi får ses igen, buhu.. Men jag får se det som att dagarna kommer gå fort och bara rusa förbi, kanske kan vi ses en sväng innan som vi sa.


FREDAGSMYS MED MIN KILLE

Snart slutar P och om inte allt för länge kommer det ringa på dörren och han kommer stå där på andra sidan. Känns riktigt bra, lika bra som vanligt.

Tror, eller ska jag säga rättare sagt- vet, att det kommer bli snålt med inlägg. Men är lätt hänt då man är med den man gillar och struntar helt i sådanna saker som att uppdater här. Så är det, men jag uppdaterar då jag har tid.

Jag hoppas ni får en lika dunderbar fredag som jag hade tänkt att ha!

SLUTAT FÖR DAGEN= HELG

Känns helt underbart att jag äntligen har slutat för dagen, är hemma och at det helg Wohow!

Jag ska till att fixa till och bara ta det lugnt nu innan mitt hjärta kommer till mig, han slutar halv fyra och rullar hit då. Ska bli kanonmysigt att få träffa honom, känns som att det var så länge sedan, fast att det egentligen bara var någon få liten dag sedan. Men så är det med kärlek!


FIKA HÄNG I MARKETPLACE

.

KLAAAAART!!

Ny är mattenationella skrivet och gjort, känns gryymt skönt och bra!


DAGS ATT PEPPA INFÖR MORGONDAGEN, ETT NATTSÖMN SOM VÄNTAR

Känner mig riktigt grymt trött nu och tror verkligen det är dags för mig att krypa till sängs. Klockan ska ställas i god tid i morgon så jag har god tid på mig, kan andas ta det lugnt och kanske kolla igenom lita matte hemma innan det är dags att röra sig mot skolan och skriva nationella i matten. Ska bli riktigt skönt att få det gjort för oj som jag känner att min smånerver busar med mig. Hehe, eller? Nåja, ska som sagt bli underbart skönt att få skriva bort det i morgon. Fyra timmar med papper, penna, linjal, sudd, miniräknare som väntar på mig i morgon! Nu kör vi, detta kan jag- så är det!

Säger god natt nu, ska snart göra mig klar till sängen och krypa ner. Längta till i morgon då jag fått provet gjort och att få träffa älsklingen. Är helt galet underbart att ha en kille, en killa som älskar mig och jag älskar honom. God natt ♥


Jag tänker inte acceptera att vara tjejen utan matte kunskaper, jag ska vara den där makalösa tjejen som kan allting. När jag får en fråga ska jag kunna svara på den utan att tveka, jag ska vara tjejen som har allt.

Jag tänker inte acceptera att vara personen utan matte kunskaper, jag ska vara den där makalösa människan som kan allting. När jag får en fråga ska jag kunna svara på den utan att tveka, jag ska vara den som har allt.


MATTEPLUGG INFÖR MORGONDAGEN

Efter att nu har ringt en av fyra sidor, ätit middag, duschat och fixat lite så ska jag nu till att öppna matteboken och plugga en del inför morgondagens nationella! Hua nerverna börjar möjligen lite smått spöka hos en. Men det kanske är lite smått så det ska vara?

För att lugna ner mig en smula tänker jag blädra igenom lite och sedan lägga ner. Tror inte det ge så mycket att sitta med det nu utan gör det bara för att känna mig lite extra säker på grejerna. Efteråt lite matteplugg blir det antingen att lägga ner plugget helt för kvällen eller så blir det att sätta igång med lite annat plugg. Har en hel del nu innan jullovet. Man blir ibland som elev förvånd hur lärarna tänker, men nåväl, det är väl sak samma egentligen!

RINGA SAMTAL

Hemkommen från skolan, och känner mig nu redo att ta mig ann den stora högen med massa namn och telefonnummer som skall tas igenom! Jag har nämligen fått extraarbete från skolan med att ringa runt och boka in dag och tid till niorna för att besöka skolan. Ett roligt, drygt och lärorikt uppdrag!

Kanske är det lika bra att dra igång så att jag får undan lite namn på den långa listan? Jag hör av mig senare.


HEMMKOMMEN FRÅN ATT HA FIRAT EN VÄN

Efter att nu ha kommit hem efter att ha varit och grattat en nära vän så känner jag mig nu alldeles slut och lite halv sjuk! Har haft en enormt huvudvärk, migrän, som har suttit i hela dagen vilket har tagit väldigt mycket på mina krafter! Ska ta och krypa till säng snart och sova, men jag ska innan ta igen dagens avsnitt av bonde söker fru som jag missade.

Borde också kolla igenom spanskatexten som jag ska redovisa i morgon men jag har väldigt svårt att sitta vid datorn, det lilla jag gör nu, som endast tar någon få minut gör det bara värre. Så det känns tveksamt att sitta och öva in spanska texten. Men nu ska jag prata med mitt hjärta som alltid får mig att må bättre oavsett. Han betyder enormt för mig. Jag är så glad att jag har honom. Så himla glad!

ÄTER MIDDAG OCH KOLLAR PÅ GÅRDAGENS AVSNITT AV JULKALLENDERN

-

JAG SAKNAR HONOM REDAN

Ännu en lika enormt fin och mysig stund tillsammans med mitt hjärta som betyder väldigt mycket för mig. Igår efter skolan så gick jag och mötte mitt hjärta så gick vi sedan tillsammans hem till mig. Myste, gjorde middag, såg på tv, bakade pepparkakor, busade och hade som sagt en väldigt trevlig och underbar eftermiddag, kväll, natt och morgon tillsammans. Det är helt underbart hur mycket jag tycker om honom, det värsta av allt är saknaden nästan. Jag menar, att redan nu, ett par timmar efter att ha pussat av varandra för att båda åka till skolan så längtar jag så efter min prins!

Jag ser redan nu fram nästan gång vi ses som blir på fredag. Två dagar, mindre än 48 timmar, det är lycka. Det känns galet enormt bra! Det gillas enormt. Jag blir till mig något galet mycket varje gång jag tänker, skriver eller pratar om honom, P, min älskade och underbara pojkvän!

HÅL PÅ SKOLAN

Är just nu på skolan, sittandes i ett grupprum i ett av skolans mysiga lokaler.

Har haft en lektion och mitt uppe i ett arbete slutade min dator att fungera= den la av helt! Frustrerat gick jag ber till it:n efter att nyss hat fått tillbaka den men problemet hade de tydligen inte löst då den strilat till och från sedvana jag fick tillbaka den... Jaja, hoppas jag får tillbaka den under dagen. Jobbigt utan dator på skolan då vi använder oss av den på alla lektioner.

Om min gårdag, natt och morgon berättar jag mer om senare. Men en sak kan jag säga- den var lika magisk och fantastisk som vanligt!


BOMBER OCH GRANATER!

Jag har lyckats förovit mig! Hur är det möjligt att jag, jag, gör det? Nästintill omöjligt skulle jag vilja tala om. Men ack så skönt det var att få sova ut, satt uppe rätt länge i går som sagt med svenska uppgiften så det satt fint med en sovmorgon!

Jag håller nu  i skrivande stund på att äta frukost, det får bli yoghurt och en macka, möjligen att det blir en apelsin innan jag åker också!

Men nu ni måste jag lägga i en högre växel och gör mig klar. Kommer utan problem att hinna i tid till skolan om jag fortsätter i samma räserfart jag använt mig av under denna morgon! Jag hör av mig senare under dagen, ha det bra så länge!


GÅR OCH LÄGGER MIG MED ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA

Nu ska jag krypa till sängs, nöjd och med ett brett leende på läpparna! Svenska uppgiften (essän) hamnade på hela åtta sidor, fattar inte att jag hade så mycket att diskutera och komma med. Bara för att det är många sidor behöver det inte betyda att den ligger på toppen av betygsstegen, men ack så nöjd och stolt jag känner mig så jag tror att betyget på uppgiften hamnar väldigt bra till! Hihi.

Nu ska jag helt koppla bort den för den är nu ääntligen inskickad och jag kan andas och pusta ut! En ny dag i morgon med nya äventyr! Ska därför krypa till sängs nu för att ladda batteriet och inför morgondagens skola och spännande saker som väntar! God natt och sov så gott.

INSKICKAT OCH KLART!

Känns så grymt underbart! 23:59:30

SNART KLAR, SNART KLAR!

Nu är jag inne på sista rader i arbetet. Andas, fokusera och analysera nu så sätter du detta- du kan, du kan!

INGET ÄR FÖR SVÅRT. MAN FÅR BARA TRÄNA

-

"DU SKRIVER LÅNGA BIBELSMS. SER DET POSITIVT, FÖR DET ÄR JUST VAR DET ÄR. SÖTT"


HEMMA OCH REDO FÖR ESSÄSKRIVNING

Hemkommen från skolan, gått ut med hunden och nu är jag redo för att plugga en del. Eller en hel del. Ska nämligen köra stenhårt med min essä och göra det sista på den innan den måste in!

Skolan idag har gått bra, snabb och skön måndag som det alltid brukar vara! Jag hör av mig senare inder dagen. Ha det bra så länge, chaoo!

MÅNDAG OCH FÖRSTA DAGEN PÅ VECKAN

Måndag morgon och jag känner mig pigg och utvilad! Jag har nu vaknat, ätit fruksot och ska nu till att göra mig klar. Jag har inte så lång dag idag så jag kommer att komma hem i bra tid för att fortsätta med min essä som ska in idag. Känner mig lite stressad men jag kom riktigt långt i morgon så det är inget jag egentligen behöver känna tror jag. Den är nu uppe i fyra sidor och börjar nära sig sitt slut!

Jag hör av mig senare under dagen och får ta och önska er en trevlig måndag!

NATTDAGS FÖR MIG

Nu är jag redo, redo för att hoppa i sängen. Drömma om min älskade essä som ska bli riktigt grym! Jag ska även drömma om min sockertopp som jag tycker så mycket om.

Nu ska jag till att borstatänderna och göra mig klar för kvällen. Att somna är inte alltid det lättaste, men jag känner på mig att jag kommer somna som en stock då mitt huvud nuddar kudden! Känns bra skönt ändå. I morgon har jag sovmorgon, vilket inte känns det mista fel. Att däremot gå och lägga sig utan sin älskling som de senaste slndagarna känns konstigt.. Men det får fungera det också, jag fick ju hans sällskap natten som var så det ska nog gå bra en natt ensam. Fast det kommer kännas tomt utan hans värme och kärlek.

Nu ska jag borsta tänderna innan jag börja prata på alldeles för mycket. Jag hör av mig igen i moron. God natt och sov så gott alla.

LAGT NER PLUGGET FÖR KVÄLLEN

Nu har jag lagt ner plugget för kvällen. Har suttit med essä arbete praktiskt taget ända sedan jag kom hem från mitt hjärta. Ryggen värker, huvudet känns rörigt och extremt tungt, känner mig extremt trött och slut och sängen blir det nog inte allt för sent ikväll!

SAMANFATTNING FRÅN MIN EFTERMIDDAG, KVÄLL, NATT, MORGON OCH FÖRMIDDAG MED HJÄRTAT

Att åka hem från den jag tycker om så myket känns ibland väldigt tungt, ibland är vissa gånger värre än andra. Idag tror jag var en sådan dag- en värre än en annan. Jag skulle egentligen kunnat myst med mitt hjärta hur länge som helst idag. Han är så go. Så fruktansvärt grymt gosig och mysig. Han som jag verkligen har äkta och fina känslor för.

Jag åkte som sagt till min prins i går eftermiddag, vi satt och såg på tv och undertiden vi vänta på middagen, pratade och myste gjorde vi också så klart! Vi var som alldeles nyförälskade under hela middagen, småfnittrade och hade det mysigt tillsammans med hans föräldrrar ett tag!

Vi gick sedan upp på hans rum, lyssnade på musik, myste och hade det underbart tillsammans. Jag älskar att vara i hans närhet, känna hans kropp och värme mot mig. Det är helt obesrkivbart hur mycket P betyder för mig, mycket- väldigt mycket. Mer än så behöver jag nog inte säga om hur mycket jag gillar honom.

Vi beslöt oss fram mot kvällen att baka lussebullar, eller vi hade tidigare bestämt men kom inte ner till köket kring åtta tiden. Vi fick lite hjälp av hans mamma och gjorde sedan våra gryma mästerlussebullar. De blev riktigt goa och stora. Vi fikade sedan de till kvällsfika och drack MER. Bjöd resten av hans familj och fick stående aplåder (okej nästan då hehe) för att de blev så goda.

Till fikat så satt vi på en film, dock så han ingen av oss se speciellt långt på filmen då vi båda var så trött och somnade kramandes och slingrandes om varandra efter ca. halva filmen. Vaknade sedan vid ett på natten av att hans föräldrar skulle gå och lägga sig så de väckte oss innan. Hehe, ganska sött egentligen- för vi borde ha sett vädligt söta ut tillsammans där i soffan. Vi gjorde oss i alla fall efter att vi hade vaknat till redo för att krypa till sängs, borsta tänderna och gjorde allt i vanligt ordnig. Kröp till sängs och låg och myste och pratade innan vi somnades som maskar runt varandra. Vaknade vid tio och låg och myste och småpratade fram till klockan elva då vi studsade upp. Gjorde ordning en brakarfrukost som vi sedan myste i oss och satt i lugnansro och pratade.

Efter frukosten så gick vi upp och sträckte ut oss och "vilade" lite innan min det ringde på dörren och min skjuts hem var där. Vi bestämde att ses antingen i morgon beroende på hur långt jag kommit på min essä. Annars blir det på tisdag. Jag saknar redan min prins. Hans doft och värme, hela han är så underbar! Jag får ta och samla min energi till honom och göra om en del till studienergi för att komma frammåt i pluggandet.

Jag hör av mig senare, för nu är det dags att återgå till essäskrivandet! Vi hörs senare.

SAKNAR HONOM REDAN

Nu är jag åter hemma efter att ha varit med mitt hjärta. Tänkte nu med desamma ta och öppna skrivdokumentet och fortsätta på min essä.

Jag åter kommer senare om min helg med älsklingen, för nu är det dags att skriva så tangenterna glöder!


VARA MED ÄLSKLINGEN

Nu ska jag alldeles strax åka iväg till min älskling, kommer tillbring resten av helgen tillsammans med honom vilket kommer leda till att uppdateringarna troligtvis kommer vara ganska urusla. Men jag hör av mig ifall jag finner någon lucka om inte så blir igen efter helgen.

Får ta och önska er en trevlig fortsatt helgen så hör vi.

MYSIGHETSFAKTORN ÄR HÖG

Efter att nu ha suttit med essä arbetet så har jag nu slutat för dagen. Ska fixa till mig lite nu och sedan åka ner på stan en sväng innan för att sedan vara med mitt hjärta resten av helgen.

Det är rent ut sagt storm ute så det har varit riktigt mysigt att sitta inne framför ett skrivdokument med en kopp kaffe och lussebulle för att få lite energi till skrivningen. Ljusstakar har varit tända så stämningen har legat på topp!


LÖRDAG MORGON

God morgon, det är lördag morgon och jag är vaken och är pigg! Känner mig laddad för en underbar dag!

JAG ÄLSKAR DIG

"han får mitt adrenalin i kroppen att rusa i femhundrasextio och min kropp att agera hela utanför reglerna. han får min hjärna att inte inse vad som är fanatsi eller verklighet. han får mej att skrika av lycka och grina av lycka. att-det-gör-så-ont-att-nu-går-jag-söner. han får mej att skrika sönder hela jorden och känna mej tommare än tomast och så fylld att jag inte kan äta. och jag älskar honom. så otroligt himla mycket. och det är så värt det."

Jag är kär, så galet kär i dig! Du har en stor betydelse i mitt liv. Du är den du är och det är det som är speciellt med dig. Just att du är som du är och inte som någon anna. Jag älskar dig pussar hjärtat.

DET ÄR FREDAG OCH ÄNTLIGEN HELG

Har precis kommit ut till havet för att njuta av fredag och helg! På väg så svängde jag förbi mitt hjärta för att pussa på honom. Vi båda hade saknat vara så mycket så det var mysigt att få träffa honom en sväng fastän vi ska ses i morgon.

Nu ska jag skriva på min essä, lyssna på julmusik och njuta av att det är helg.

VI DÖMER ALLTFÖR SNABBT INNAN VI SER

Hon är ingen idiot. Hon är bara annorlunda. Hon är ingen slampa. Hon får bara mer uppmärksamhet. Hon är inte döv. Hon lyssnar bara inte på dig. Hon är inte blind. Hon bryr sig bara inte om att du står framför henne. Hon är ingen bitch. Hon följer bara inte vad alla andra gör eller säger. Hon är inte konstig. Hon står bara ut i mängden.

MARKET PLACE ÄR MIN PLATS FÖR STUNDEN

Har insett att dagens uppdateringar har varit riktigt urusla. Men well well, här är jag igen. Har rent ut sagt haft fullt upp, om det inte har varit lektion efter lektione så har jag istället behöft sitta med andra skoupgifter eller om inte- skynda mig för att hinna äta innan dagens spekade schema har fortsatt!

Men nu kan jag andas ut en aning, sitter kvar på skolan och skriver en essä om skräck. Går riktigt bra! Galvet bra skulle jag vilja säga. Riktigt nöjd över det jag presterat hittills av mitt arbete! Jag ska snart åka hemöver, tänka att jag kunde vänta på skjus så jag slapp ge mig ut i vädret som jag knappt vill tänka att ett esisterar utanför skolans dörrar och fönster!

Jag tänkte att det är lika bra att fortsätta nu medan glöden, energin och inspirationen finns där! Jag hör helt enkelt av mig senare och får ta och önska er en trevlig torsdag eftermiddagn/&kväll. Förresten, snart är det helg!!! Jag längtar så, hehe! Men som sagt- ha det bra så länge så hörs vi!

RSS 2.0