MYS MYS MYS

Nu känner jag mig lite bättre så tänkte åka iväg på träningen för att kolla hur läget är med alla. Sedan blir det hem och mysa i soffan tillsammans med familjen med kvällsfika och en bra film. Känns skönt att ta det så lugnt ikväll när jag inte känner mig helt hundra. 

MÅR SÄMST. TYP VILA NU, HÖRS SEDAN.

Som rubriken lyder. Har ont i magen så jag knappt kan stå, sitta eller ligga. Nu ska jag bädda ner mig i soffan med en film, vi hörs senare. Kramen. 

BÄST BÄST BÄST

Njuter. Denna dag har varit grym. Jag vaknade bredvid bästa. Vi hade lång sovmorgon och låg och drog oss läänge. Underbart. Slutade tidigt. Åkte hem. Myste i soffan framför bra film. Tränade (ooh älskar känslar av att prestera och känna svetten rinna). Åt gudomligt god middag. Tog ett långt bad och såg på film till. 
 
Ja är helt i istas, dagen har varit perfekt och när mina dagar är bra blir jag gladare. Nu ska jag bara mysa och dricka te, gott gott gott. 

DU ÄR NOG DEN.

Hallå där världen! Nu sitter jag i köket, lyssnar på Melissa Horn, myser med en kopp te (bara för att jag var så hungrig och inte kunde vänta till middagen) och hjälper till med middagen i mellanåt. 
 
Idag är det en skön dag. Har inget plugg, vilket känns unerbart! Hade en redovisning idag som jag med glädje kan bocka av! Just nu så är det lugnt, men en stor hög ligger bakom krönet och det värsta är att det är inget jag kan börja med!!! Det gör att man får lite råpanik. Jag älskar att bocka av och göra saker så fort jag får dem, men just nu går inte det, då vi inte fått ut dem än. Och då jag ska operera mig snart kommer jag att missa två veckor i skolan, vilket jag redan nu förstår att jag kommer missa en hel del av under de veckorna.. Men det är inget jag kan göra något åt, bara att lägga i en högre växel när allt kommer, ha ordning och struktur och framförallt göra sakerna så fort de kommer så jag inte sitter med allt sammtidigt och precis innan något ska in!
 
Nu hoppas jag på att maten snart är klar, tills dess ska jag drömma mig bort och kolla på resor!

PÅ SKOLAN OCH MYSER.

Hehe, good morgon!

FORT NÅGOT KAN FÖRÄNDRAS

Min dag var perfekt, blev skit och är nu bra! Så snabbt något kan förändras, läskigt!
 
Nu är i alla fall min vän på väg till mig så ska vi ut och umgås, vi båda behöver prata med varandra. Vi hörs senare ikväll.

CHARLES DARWIN

Den vanliga måndagslånga hålet är inne igen. Så himla jäklans segt. Men vad ska man göra.. Jag fungerade idag, lika som förra veckan, att gå hem. Hålet ligger på tre timmar och hemma under den tiden kan jag hinna med mycket! 
 
Nu sitter jag, i en soffa på skolan, och gör typ inget. Måste ta tag i lite i skolan och bra om jag lär mig texten till morgondagens muntliga frmaförande i naturkunsakpen. Hon sa att vi till och med fick sitta ner och prata om det, så ser det inte som så vitkigt att texten sitter utan till. Jag kan lite om det jag ska prata om i stora drag och jag tror att det räcker! 
 
Har endast en lektion kvar idag och innan den är slut har jag bestämt mig för att kunna texte till i morong ännu bättre. Vi hörs senare. Kram!

MIN DAG SKA FORTSÄTTA I SAMMA MELODI.

Sitter på samhällen och ska påbörja min uppsats. Jag njuter och ser mycket framemot denna uppgift. Jag ska skriva om ett ämne som intresserar mig och som jag tycker är väldigt intressant. 
 
Mamma väckte mig i morse innan hon åkte men jag ställde klockan en och en halv timme senare och jag hade lika svårt att vakna båda gångerna.. Illa! Men oj så skönt det var att ligga och dra sig i sängen. hehe. 
 
Jag kom upp och gjorde mig klar till käraste magnus uggla, min morgon började helt enkelt perfekt och dagen ska fortsätta i samma melodi! Vi hörs senare, kramisar!

ÄTIT KVÄLLSFIKA SÅ MAGEN SPRICKER.

Magen jäser och jag slockar snart. Är väldigt trött, har sovit fruktansvärt dåligt inatt då min näsa har strejakt och jag inte kunnat andats.. Jobbigt! Men nu känns det bättre och jag är trött. Kommer nog att somna när som helst. 
 
Jag har sovis i morgon, vilket känns underbart. Kommer nog få mycket gjort, om inte annars så har jag ett tre timmars långt hål som jag kan utnytta på ett bra pluggsätt! Dock har vi inte så mycket plugg men det som finns får gärna försvinna från att göra listan så fort som möjligt!
 
Jag är väldigt trött nu och tror att det är bäst jag stänger ner detta så jag inte somnar. Vi hörs i morgon, natt natti och sov så gott. Kram.

.

Denna dag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag  vaknade bredvid mitt hjärta och vi låg och gosade ett tag innan vi klev upp. Åt frukost och hade redan i går kväll bestämt oss för att åka skoter idag. Innan vi var klar och redo att dra ut var klockan vid halv elva. 
 
Var ute och åkte en sväng och åke hemöver vid så jag var hemma vid ett. Var lite tråkigt att skiljas från hjärtat så tidigt, men familjen skulle iväg och träffa ett par vänner så vi tar tvungen att åka hem tidigt. 
 
Igår så kom han hem till mig vid fem och vi var hos mig ett sväng innan vi åkt till bio som började klockan sex. Filmen vi såg, ego, var riktigt riktgit grym! Den verkligen berörde mig och från mig får den toppbetyg! 
 
Efter filmen så tog vi macdriven hos donken och P köpte hamburgare och jag fick en glass som jag åt i bilen på väg hem till honom. Vi var där ett tag, snackade med hans föräldrar med han åt. Jag fortsatte att prata med de medan P packade. När han var klar så åkte vi vidare mot mig. Klockan hade runnit iväg och tror klockan hade hunnit bli framot halv tio när vi kom fram. 
 
Vi fikade gott i soffan med familjen och gick sedan in till sovrummet. Låg och pratade och myste innan vi somnade.  Vi ställde klockan i morse klockan åtta men vi kom inte öpp förrän strax efter nio. Men det var mysigt att ligga och dra sig ett tag. 
 
Men nu är det verklighet, det är söndag och denna dag har inte blivit som jag tänkt mig. Jag hade hoppats få mysa vid havet längre och att få umgås med hjärtat. Men allt blir inte alltid som man hoppats. Tråkigt men sant. Och nu är det verkliget. Jag ska nog försöka få undan lite plugg och bara ta det lugnt. Är även sugen på att sätta på OTH. Känna att jag är ledig ett tag till i alla fall hehe!

STAN OCH SEDAN BIO MED HJÄRTAN. FORTSÄTTER MED SKOTER OCH MYS VID HAVET.

Denna dag har varit en bra lördag. Vaknade efter en sovmorgon. Gjorde mig klar och drog ner på stan. Kom nyss hem och ska bara ta det lugnt ett tag. P kommer sedan och vi ska äta ihop och sedan drar vi på bio, vi ska se ego. Jag tror att den är riktigt bra, den verkar verkligen det efter att ha sett trailerna. 
 
Sedan blir det mysikväll och i morgon väntar skoteråkning och mys vid havet. Tveksamt om det blir någon mer uppdatering idag, annars så hörs vi igen i morgon. Hoppas ni får en lika bra helg som mig. Kram!

NÄR ENS VÄN ÄR OLYCKLIG..

Nu har min kära vän åkt hem. Det som händer mellan henne och N är kaos. Jag förstår inte hans märkliga beteende och tycker det är tokigt att min vän känner något för honom. Det är som en bergochdalbana med allt. Vi får se hur allting slutar. Nu ska jag försöka tänka på mitt och tillslut somna. Vi hörs i morgon under dagen. Måste sova ut och känna att jag är ledig. 

SKA CARPA PÅ HÖG NIVÅ IKVÄLL.

Oj så fort denna dag har gått och jag har knappt fått ritkigt tid till att höra av mig. Men nu är jag här, och det är fredag kväll!
 
Kort om min dag då, jag vaknade bredvid mitt hjärta som jag inte vaknat till förrän förra tisdagen. Hemskt, men ganska ok ändå! Vi låg och drog oss innan vi fick "damp" på att alarmet på telefonen blev alldles för "aggresivt"! Vi skjuttade då upp och gjorde oss klara. Åt frukst ihop och jag fick sedan skjuts till praktiken. Det är dag jag har hållit mig hela dagen. M var borta så jag fick ta över hela hennes roll idag, var en del saker jag skulle ansvara över och göra idag. Men allt har gått bra. Jag slutade idag klockan två efter att jag tillsammans med O hade varit på avtalsskrivning av en lägenhet. Det var mycket intressant och lärorikt att vara med på. 
 
Efter det så mötte jag upp M och vi kollade runt lite och sedan när vi var på väg hem så sa jag att jag ville springa in och kolla på balklänning och tror vi hamnade där över en timme. Det var mycket roligt och jag gick runt och log när jag stod där iklädd massa fina och glittrande klänningar. Det var en magisk känsla. 
 
Innan vi gick där ifrån så hade jag lagt undan en mycket fin och beställt hem en annan för att se hur den såg ut. Vi får se vilken magisk klänning jag komme att bära på min studentbal. 
 
När jag kom hem så la jag mig i soffan tillsammans med lite mellanmål och såg på några avsnitt OTH. Det var ett tag sedan jag såg det och tänkte se om 8 säsongen innan jag startar med 9. 
 
Har under eftermiddagen och kvällen smsat med A och vi bestämde att hon skulle komma till mig när hon hade ätit, vilket jag tror är väldigt snart. Vi ska fika, mysa, prata en massa och bara ha det skoj ihop. Hon behöver tänka på annat så det blir perfekt!

TAKE CARE

Denna onsdag har varit så bra. Jag har lett genom dagen och haft det perfekt med mina tjejer på skolan. Har sedan jag slutade bara myst på hemma, vet inte riktigt vart dagen tagit vägen men det gör inte så mycket. 
 
Nu ligger jag i alla fall i sängen och lyssnar på gomusik, smsar med folk, är psykolog till min bbf, äter ririfrutti och njuter av livet. Har tidigare ikväll pratat med mitt hjärta som ringde när han hade landat på flygolatsen. Han kommer komma hem sent inatt och i morgon så ska vi rå om varandra! 
 
 

KALLT UTE, VARMT OCH SKÖNT INNE.

Ligger i soffan och myser med en stor kopp te. Det är onsdag idag, dvs. lilllördag, och det känns inte det minsta fel. Helgen närmar sig med stormsteg och den ser jag mycket framemot! 
 
Har sovmorgon idag och börjar inte förrän efter lunch vilket är riktigt skönt! Har bara tagit det lugnt och myst nu på morgonen. Började även kolla på en uppgift vi ska påbörjade i samhällen där vi ska skriva en vetenskaplig uppsats. Jag har kommit på ett ämne och har sökt runt en del på internet och tänkt på frågeställningen. 
 
Funderar också på att kolla lite på naturkunskapen eller så får det vänta till lektionen, det är ju trots allt ett grupparbete (rättare sagt jag och en till från klassen) och då är det bäst att vi jobbar ihop trots att jag redan hade velat komma en bit innan lektionen.. 
 
Mitt te börjar bli kallt. Ska nog gå upp och göra lite nytt och samtidigt slänga ihop lunch. Vi hörs senare!

SLAGEN HJÄLTE SLÄNGER SIG PÅ SOFFAN MED LITE PLUGG OCH MYS.

Hallådär! Nu är jag hemma efter en skoldag och fika med J på det. 

NÄR KVÄLLEN ÄR KOMMEN OCH JAG BÖRJAR BLI TRÖTT.

Hej kära ni! Nu ligger jag i sängen, tänker så min hjärna knakar känns det som.. Vet inte riktigt hur allt ska sluta och allt är så pirrigt, spännande, känsligt och busigt. Älskar mitt liv och att det är så fartfyllt till och från!
 
Ligger och ser på guldbaggegalan och dricker te. Tänkte inte vara vaken allt för länge, har sovmorgon i morgon men är ändå skönt att komma i säng i tid. Ska efter skolan i morgon gå och fika med J och det ska bli riktig roligt. Vi har inte setts sedan SHM och det var riktigt länge sedan det var. Illa! Vi har alltså en hel del att ta igen i morgon hihi. Vi är två pratglada och spralliga tjejer så det kommer nog inte bli något problem hehe! 
 
Vi hörs i morgon, får se i fall jag slänger in någon innan skolan i morgon eller om det blir under efter efter skolan. Ha det bra så länge. Kramen.

FÖRSTA RIKTIGA SKOLDAGEN EFTER JULLOVET.

Måndagen är här. Det är inte vilken måndag som helst, utan denna måndag är första dagen efter jullovet. Dvs. den dagen då min tre sista kurser i gymnasiet drar igång. Det är gansak galet. Mycket. Känns typ heelt craaazyy!
 
Jag sitter just nu och inväntar dagens sista lektion, har en lång dag i dag men började dagen med sovmorgon så det är inte så illa. Dock så måste jag erkänna, tre timmars hål är det ingen som önskar sig!
 
Över bra precis en timme tills min lektion börjar, tills dess ska jag försöka komma igång med en utvärdering av min hittills gångna tid av projektarbetstiden. Får väl se hur det går, men med lite kaffe och skön musik så ska väl det gå ann! 

VARIT MED OM DEN BÄSTASTE HELGEN PÅ VÄÄLDIGT LÄNGE. PERFEKT.

I fredags kunde jag knappt andas för jag var så nervös. Råkade nog i mellanåt även bli att jag bet på mina naglar, vilket jag aldrig annars gör! 
 
När jag på eftermiddagen fick skjuts ner till tågstationen, hjälp in med väskan, pussades av och fick höra "ha det så bra nu, njut och mys" och det är precis de orden som rullat runt i min hjärna dessa dagar. Jag har haft det så bra med min kära underbaraste vän. 
 
Det började att jag kom på tågstationen ett tag före honom. Jag satt och väntade och pratade lite i telefonen och när jag helt plötsligt kollar runt så ser jag honom gå förbi. Jag hinner säga i telefonen "nu kommer han, vi hörs senare" och så tar jag all min packning och försöker springa efter. Han hade svarta jeans, blå jacka, rutig skjorta i olika lila och blå färger (skitsnygg), lila halsduk och bruna kängor, mycket fint. Vi möttes och kramades och gick ihop till lägenheten. 
 
När vi kom upp och hade instalerat oss lite så tog vi en promenad till allstar och åt där. Jag hade ätit middag på tåget så jag tog en efterrätt (hihi, oj så gott det var). Vi gick sedan upp och myste ner oss framför en film. Vi somnade inte förrän klockan hade slagit framot tre fyra tiden. Vaknade gjorde vi inte förrän elva tiden. 
 
I går kom vi inte ut på stan förrän klockan började bli ett, men vi tycke inte att det gjorde så mycket då vi inte hade någon tid att passa. Vi ät även mat innan. Vi trosade runt på stan, provade och köpte en massa. Vi kom upp till lägenheten framåt sex halv sju och tog det bara lugnt då. Pratade och myste i soffan. Vi gick inte och åt förrän klockan började närma sig halv tio. Vi var väldigt sega och bara tog det lugnt, jag pratade även ett tag med A i telefonen medan K duschade. 
 
Vi satt och åt länge. Det var mycket trevligt. Vi tog in en stor plocktallrik för två och vi båda nästan rullade hem igen. Vi låg och småsåg på tv och pratade en massa. Det blev sent även denna natt, men det gör mig bara mer än glad. Jag blir så glad och får en stort lyckorus som sprids med värme i min kropp.
 
I morse var vi segare än segast. Vi skippade denna dag helt att ställa klockan, kanske något vi fick skylla oss själva över. Vi satte på tv:n vid tio men kom inte upp förren vid ett haha! Det var mycket härliga program på tv:n och vi bara låg och pratade och myste. Vi kom upp och gjorde oss klara. 
 
Gick sedan ut och blev lyckliga av det vackra vädret. Solen lyste för fulla myggar, himlen var knallblå och termometern måste nästan visat oss nollgradit! I går möttes vi av en termomenter som inte var lika glad, den stod då på uppåt minus tjugo grader! Birr. 
 
Vi båda var ganska hungriga och vi var sugna på subway. Det dröjde inte alls lång tid för oss att hitta ett och satte oss där och mummsade i oss en varsin god macka! Sedan gick vi ett tag på stan, testa och köpte en del saker. Vid tre så gick vi sakta tillbaka mot vår packning som stod och väntade på oss. 
 
K följde med mig till mitt tåg. Vi stod länge på perongen ute i kylan ihop. Jag var vädligt glad att han följade med mig och stod med mig. Det var lågt bort, jag hade mycket packning och vi var i vädligt god tid till stationen. Vi pratade och hade det trevligt. Innan vi sa hej då så gjorde jag något stort, något som jag inte ångrar och något som jag kanske skulle ha gjort tidigte. Jag tänker fortfarnde på min perfekta helg, sällskapet och allt där till. Jag är glad att jag gjorde detta och att jag har fått med mig minnen och upplevelser jag kommer att leva på länge!
 
Jag är fortfarande lite ledsen över allt. Det känns så troligt att denna helg gått så fort. Vi har haft det så himla bra och roligt ihop och denna söndag är snart slut och övergår till måndag. Det som är tur med allt detta är att K snart kommer upp och vi får umgås mer. För denna person betyder väldigt mycket för mig!

TÄPPT I NÄSTAN, MEN LEVER LIVET FINT ÄNDÅ.

Har alla dagar denna vecka haft svårt att komma upp på morgonen, slutar med att jag kommer upp 15 min innan jag behöver åka.. Detta betyder att jag har lärt mig vara mycket mer effektiv och hinner ändå med allt och jag glömmer inget! Wop Wop. 
 
Nu sitter jag i soffan och är alldeles slut i kroppen. Försöker tänka att det är torsdag och snart fredag och helg skulle jag nästan kunna göra vad som helst för att få vara ledig i morgon och bara mysa hemma. Det känns som att jag skulle behöva bara ta det lugnt. I går när jag var med min kompis så kom jag fram till att det var länge sedan jag bara varit hemma en hel eftermiddag och kväll utan att göra något. Men den dagen kommer, och ska inte klaga. För jag har ju trots allt inget plugg att göra! 
 
Ska alldeles strax gå upp till köket och hjälpa mamma med maten och sedan blir det nog en shoppingsväng ser det ut som. Mycket mysigt att få umgås med mamma ♥ Sedan blir det hem och mysa. Älskar detta. Tänkte även försöka träna, men har under dagen insett att det är omöjligt, fortfarande, då jag är så djävulsk täppt i min snok! Skit. Har även under dagen fått en operationstid och det känn som att jag inte ens behöver säga att jag är såå nervös!!
 
Aja. Nu babblar jag på alldeles för mycket. Magen är hungrig och jag tänkte skriva av mig lite i min "tankebok". Vi hörs senare, ha det bra så länge.

SNABBRESUMÈ AV MIN ONSDAG

Tjena! Har varit ganska mycket att göra och jag har varit dålig på att uppdatera.. 
 
Det är i alla fall onsdag idag och mitt hjärta åkte i morse utomlands. Efter min praktik idag så spontanmötte jag upp A så gick vi och fikade. Vi satt länge, dvs. i flera timmar, och pratade. Tror klcokan hann och bli frammot åtta när jag väl var hemma. 
 
Jag har under kvällen kollat på resa neröver för att vara med min kära vän. Nu när jag är ledig från skolan, d.vs. inte har något plugg så ska vi passa på och ses när vi annars bor en bit från varandra. I morgon bokas resa! Det ska bli så kul att träffa honom. 
 
Klockan är mycket och jag tänkte lägga mig och sega i sängen och så småningsom somna. Vi hörs i morgon!

TÄNKER PÅ MITT HJÄRTA OCH HJÄLPER EN VÄN.

Pratar med A nu och ska snart sova. Hoppas jag.

HEMMA EFTER EN LÅNG OCH TURBULENT DAG

Har haft en tuff men ändå så grymt fin och känslofylld natt. Jag mötte upp mitt hjärta igår efter jobbet, vi gjorde en del ärenden inför hans resa. Vi åkte sedan hem till mig och han överraskade mig med att vi skulle gå på bio ihop, vi såg på Sune. Hur mysigt och rolig film som helst! Det var en bio som verkligen passade oss i går, vi båda var lite busiga och glada! 
 
Efter bion åkte vi hem till mig, klockan hade inte hunnit slå så mycket så vi kunde ändå ta vara på hela kvällen. Vi fick främmande ett tag på kvällen också. Vi fickade ihop och sedan gick vi ner till mig. Pratade och bara myste. Jag var så fruktansvärt trött så när min P gick på toa så hann jag och somna haha! Kan inte med ord beskriva hur slut jag var efter min dag. Det var där allt började i alla fall. Vår dag som hade varit så bra, perfekt och fin blev på ett par mikrosekunder upp och nedvända... 
 
Tårarna började rinna från våra kinder under kvällen. Sura miner och bitterhet löser inget, men det var något vi båda hade gott om i går kväll... Men det slutade med att vi grät i varandras famn, inlindandes i varandra och konstaterade att vi båda var sugna på nattifika. Vi båda några sekunder senare halvlåg i sängen med fika. Hjärtat åt piråg och jag åt lussebulle som jag doppade i ett glas mjölk. Vem har sagt att man ska vara normal jämt?
 
Vi somnade sedan tätt intill varandra och somnade som bäst när jag hade huvudet på hjärtats bröst och fick hans värme och hörde hans hjärtljud. Jag älskar det. Det är då jag mår som bäst. 
 
Vi vaknade i morse, lika så då, tätt intill varandra. Trots att vår natt ihop började som ett kaos, så blev det så fin ändå. Man kan aldrig spola tillbaka tiden, men trots det, så har min natt varit bra och det är jag glad över. Annars skulle mina kommande åtta nätter bli hemska. För natten inatt var nämligen sista natten innan han åker utomlands, dock så kommer han ju tillbaka i mitten på nästa vecka så, så farligt är det inte! 
 
Efter att jag pussat på mitt hjärta superdupermycket i sängen fick vi skynda oss och trots det ändå ta det lugnt och mysa så hann jag i tid till praktiken. Och där emellan kyssa mitt hjärta massor i bilen på vägen dit. Nu, när klockan är dryga sju så känns det ganska ok. Då, i morse, kändes det lite jobbigt. Men jag vet att denna vecka kommer gå hur fort som helst och att de kommer att sköta sig och ha det bra, lika väl jag. 
 
Varför jag inte uppdaterat här något under dagen är för att jag precis kom hem. Har varit på ett möte på brandstatinen ihop med min PA- kollega. Nu är jag hemma för dagen och det känns bra, har varit borta i nästan 10 timmar så ska bli skönt med en lugn kväll. Tänkte ringa hjärtat nu som ringde mig när jag var på brandstationen. 

MELLANLANDAR HEMMA EN SVÄNG EFTER ATT HA VARIT HOS ÄLSKLINGEN OCH SKA NU VIDARE TILL MIN LEDSNA VÄN

 .

RESUMÉ AV MINA SENASTE DAGAR

Det var ett par dagar sedan sist, MEN det finns en förklaring. Min vardag på jobbet har varit hur bra som helst, de tar hand om mig väl och är mycket trevliga. 
 
Det är fredag idag, vilket känns väldigt väldigt väldigt vääldigt skönt. Har svårt att komma upp i morse då jag hade min kärlek bredvid mig som var så god och vi båda kom inte upp förren det var en 30 min tills jag började. Fick mig en tankeställare då och det var "tänk när jag jobbar på riktigt, då kanske jag får sparken" haha, är ju bra gå ibland!
 
Igår efter min praktig mötte jag upp A, vi gick och fikade ihop och myste en massa. Drack caffe latte med vaniljssmak och åt en mycket god bakelse till. Efter att suttit och fikat i flera timmar så gick vi och kollade på resor. Vi är så sugna på att dra på studentresa längre fram detta år. Vi gick sedan ihop hem till mig. Åt middag och sedan glass. Mycket gott fick våra magar. Vi fortsatte och kollade på resor och vid nio tio så åkte hon hem och P hann och komma precis innan. 
 
Vi låg och pratade länge, gick upp och fikade när klockan hade pacerat tolv. Somnade väldigt nära varandra och fick varandras närhet och kärlek. Jag älskar att ha min man bredvid mig. Underbar känsla och vakna under natten och känna hans värme, hans doft och få hans kärlek. 
 
Nu är det kväll och jag ska precis göra mig klar för kvällen. Ska på middag och ha det skoj! Hjärtat får vänta till i morgon. Ni får ha en underbar fredag alla. Kram!

ANDRA DAGEN

Mådde inte alls bra igår kväll, hostade konstant och var ständigt täppt i nästan. Idag när jag vaknade kunde jag knappt svälja och hade svårt att få luft. Men efter att ha kommit upp, gjort de vanliga morgonsysslorna och druckit te så kändes det bättre. Jag fick skjuts ner till jobbet och det känns så bra att jag redan trivs. 
 
Idag har jag fått fortsatt med marknadsföringsbroschyrer och gjort plancher. Det har även blivit en del arkevering av gamla köp. Något som även det är roligt fast att det låter väldigt tråkigt. 
 
Jag gick förbi F och åt med henne. Mötte M och F så vi fyra satt och åt ihop. Kul att prata om deras lov och hur dem har det på sina platser osv. 
 
Nu har jag ättit middag och tänkte ta igen gårdagens avsnitt av Inkognito som jag halvsåg, tänka myser ner mig i soffan ikväll och äta dipp till andra delen och känns som det är bäst att jag tar igen hela avsnittet ikväll så jag hänger med hehe. Vi hörs senare, kramar!

FÖRSTA DAGEN PÅ PRAKTIKEN OCH JAG MÅR SOM EN SOLSTRÅLE

Klockan ringde, jag vaknade med ett leende på läpparna och min prins bredvid mig. Jag studsade upp från sängen som en solstråle. Idag känns det som att det har varit min dag. Den känns perfekt! 
 
Det var min första dag på praktiken. Jag blev väl omhändetagen och fick göra roliga saker. Jag fick även ta eget ansvar och göra saker själv, vilket känns bra trots att det bara är min första dag. Jag gick och åt lunch tillsammans med F som jag inte har träffat sedan innan lovet. Vi hade mycket att prata om och det var roligt.
 
Efter vår "lunchdejt" var det bara att dra tillbaka till jobbandet. Jag slutade vid tre och då kom mamma och hämtade mig och vi åkte och shoppade. Jag pratade med A i 1 h om massa och ja, vad ska man säga? Jag är hennes "kärlekscoatch". 
 
När vi kom hem så gjorde jag om på mitt rum, det blev riktigt fint med de nya kuddarna som vi köpte idag. Kommer sova som en prinsessa ikväll torts att min prins inte sover här med mig hihi! 
 
Nu ska jag skyna mig till soffan för att se på inkognito, verkar vara en bra miniserie! 

MYST HELA DAGEN OCH NU BLIR DET ÄNNU MER MYS MED POJKEN MIN SOM KOMMER TILL MIG VILKEN SEKUND SOM HELST. PERFEKT SÖNDAG.

Denna söndag har varit hur mysig som helst. Har inte alls gjort så myckett, myst framför tv, b.la. via harry potter. Framot eftermiddagen fick jag för mig att pimpa en av min skrivböcker som jag ska kalla tankebok där vilka texter som helst kan få hamna i! Klistrat och klippt som ett tok och jag är riktigt nöjd över resultatet. Började min första text i den idag och massa fler och fina ska allt hamna i den.
 
Har pratat med hjärtat och han kommer nog att ringa på ringklockan vilken sekund som helst. Likra bra att slå igen här. Vi förs i morgon, hoppas ni får ett fint avslut på denna vecka!

HJÄRTAT HAR NYSS ÅKT.

.

NYSS HEMKOMMEN FRÅN FIKA MED EN GRYMT FIN VÄN SOM BETYDER SÅ MYCKET.

.

RESUME AV MINA NYÅRSDAGAR

Jag är här, tillbaka. Året, månaden och datumen har förändrats likväl jag själv. Det är idag den 3 januari 2013. Första gången jag skriver det nya året. Det känns lite speciellt, men bra. Detta år är nytt och jag känner på mig att det har mycket fint och vackert att visa mig. 
 
Detta nyår är ett bland det bästa jag har varit med om. Jag är så lycklig att jag fick uppleva denna högtid med så fina människor. Jag citerar en av de som var med, hon skrev: "Efter pulkaåkning, skidor, skoter, bastu, ölspel, backflips, framflips och mängder av alkohol, dans och skratt, konstaterar jag att helgen varit helt fantastiskt rolig! Tack alla fina som förgyllde nyårsfirandet! :)". Det var mycket som hände och det var länge sedan jag hade så roligt. Jag träffa nytt folk, skrattat i massor och har fått med mig minnen som jag aldrig kommer att glömma. Som det står i citatet, så åkte vi b.la.skidor en hel dag, det var jag, A och A och så mötte vi sedan upp I och B. De hade aldrig åkt skidor så det blev lite åkning för oss tre också. Det slutade med att efter att vi hade åkt en back ihop, som var mitt A och A's första åk så gav I och B upp. Vi tre åkte då vidare men vi hamnade i toppstugan med en go dryck och kollade ut överden vackra utsikten och bara myste. Efter det så åkte vi tillbaka till stugan vår och bastade. Massa drycker och annat blev det också, framåt kvällarna så umgicks vi alla och gjorde massa kul. Olika lekar och bus, vi hamnade i storskratt och jag tror vi alla känner att vi blivit som en liten familj under dessa dagar ihop.  
Alla kvällarna där nere så hamnade vi på hotelet. Dansade tills benen inte orkade bära oss längre och tills musiken la av. Jag gick varje kväll hand i hand tillbaka till vår stugan med min älskade pojkvän. Massa bus, kyssar, sex och otrohet skedde också. Vi alla som var där uppe var på bushumör tror jag. Men på ett bra sätt, tror jag, i alla fall från oss flesta. Jag blev bjuden på olika drinkar, vissa godare än andra och vissa som jag inte alls smakade. Jag var duktig, jag skötte mig mycket bra, Något jag är glad över. Många vakande bakis dagen efter och vi kom nog aldrig upp förrän klockan tolv. En dag så segade vi hela dagen, bastade och bara myste. Vi han också med lite skoter den dagen. Vi tjejer envisades om att vi ville åka pulka efter, vilket vi efter lite tjat fick. Det slutade med att killarna satt mer på bulkan än oss tjejer. Oj vad vi alla skrattade och hade roligt!
Vid tolvslagen den 31  december 2012 fick jag en nyårskyss av min älsakde pojkvän. Det kändes vackert, typ bäst. Vi somnade kanske alldeles för nära varandra när vi sov i ett sovrum som inte hade någon dörr. Men det blev och var bäst ändå. När vi åkte hem, igår, var alla deppiga. Helt annat än när vi åkte upp. Vi alla var så glada, taggade och pepp! Igår, var vi alla nästan lite ledsna, när vi placerae oss i bilarna för att åka hemöver. Vi alla blev som en familj där borta och vissa kanske kom lite för nära varandra, kanske ska det kallas "sommarflört". Detta gäng ska hitta på massa annat bus och fler minnen och äventyr ihop, det känner jag på mig!

RSS 2.0