LÄGGDAGS

Vet inte vad som har hänt med mig och att uppdatera. Men denna fredag har i alla fall gått över till natten mot lördag.

Jag har bara tagit det lugnt, njutut och slappat. Var efter skolan ett tag stan och fick med mig en massa fina underkläder + tre par skor!! Hel gött.

Men annars har jag bara tagit det lugnt, tror jag är på väg att bli sjuk också.. Har blivit täppt i näsan och fått ont i halsen.. Hua, men tur att jag då inte är med mitt hjärta. Har är borta nu i helgen så vi kommer inte kunna ses förren i slutet av denna vecka/ början på nästa. 

Känner att jag inte ska babbla på, är riktigt trött haha- så vi hörs i morgon!

PÅ SKOLAN EFTER ATT HA VARIT MED VÄRLDENS BÄSTA

Ännu en morgon efter att ha spänderat natten och gårdagen med hjärtat är kommen. Sitter nu på skolan, ska till att ha engelska. Fredag brukar lunka på i bra ordning, brukar bli extra bra fredagar då man varit med hjärtat innan.

Har varit mysigt att få rå om varandra i går, inatt och i morse då han kommer vara borta hela helgen och jag upptagen. Så vi kommer inte ses förren på söndag. Illa men sant. Men det ska gå. Men tror är första helgen på vääldigt länge som vi inte ses varken fredag eller lördag kväll. Men det ska nog gå. Som sagt så är jag också upptagen, ska fira två personer som fyller år, plugg lite körkort och bara mysa och ta det lugnt med mina kära.

Nu känns det att det är fredag- det är pratigt i klassrummet och läraren som står där framme ser även hon ganska trött ut. Fredag och snart helg- underbart!


TID FÖR ATT VARA MED ÄLSKLINGEN

Yes, nu kommer mitt hjärta vilken sekund som helst! Ska bli superhärligt att få träffas igen då vi inte har hunnit gjort det något tidigare i veckan då både han och jag har haft fullt upp med massa plugg... Men nu, nu ska vi får umgås och ha det myspys!

HELT ALLDELES UNDERBART.

Skulle kunna skriva en roman, för jag har så grymt mycket att skriva av mig med. Det känns som att det var jättelänge sedan jag fick yttra mig i ord här på bloggen. Men dock så var det inte så jättelänge sedan. Men nu kör vi igen.

Det är torsdag, men det känns som fredag. Jag sitter på mitt livs sista svenska B lektion. Det är galet. Vart har tiden tagit vägen. Om en vecka har jag lov, ska umgås med min kärlek exakt hela veckan och det ska bli hur underbart som helst! Efter lovet så är det ca. två månader tills vi går på sommarlov. Fattar ni sommarlov?!?!?! Det är galet! Allt känns galet och så underbart just nu!

Matteprovet är gjort, lika så geografiprovet och det känns hur underbart som helst! Fattar ni UNDERBART wohoooa!

Kanske inte ska fortsätta att flamsa på så här utan istället runda av här och nu och återgå min inspirtation och kreaktivitet som flödar vandra vidrar till svenskatalet!

VI. DU OCH JAG.

Vi var båda klädda i röda kläder. Det var vår färg. Det var du och jag. Vi bruka ofta vara ute och busa och leka. Jag förstod det inte då, att jag en dag skulle mista din fysiska närhet, dina varma kramar och din goda doft. En sak har jag lärt mig under denna tid utan dig och det är att älska och ta hand om de vi har runt omkring oss och håller kär.

 

Jag förstod det inte ens då du med åren blev tröttare och inte vill vara ute och leka med mig lika mycket. Du kunde ibland skylla på att det var kallt ute, trots att solen och strålade som bara den. Jag stirrade mig blind. Jag såg det inte. Jag såg inte vad det var som var på väg att hända. Jag var busig och ung, lekfull och ville hitta på massa bus som du och jag alltid brukade göra. Det var vi som alltid gjorde sådant.

 

VI, DU OCH JAG.


URUSEL PÅ ATT UPPDATERA

Hej och hå! Allt plugg får min tid nu därför det är dålig uppdateringar här på bloggen. Men i morgon så ska allt ha lugnat ner sig förhoppningsvis så då kör vi nya tag igen!

LÄGGDAGS EFTER HÅRT ARBETE!

Efter att nu har slitet som ett djur med massa plugg och jobbansökan är det nu sängdags för min del. Ladda batteriet inför morgondagens prov. Sov så gott så hörs vi igen i morgon.

LÄGGDAGS EFTER HÅRT ARBETE!

Efter att nu har slitet som ett djur med massa plugg och jobbansökan är det nu sängdags för min del. Ladda batteriet inför morgondagens prov. Sov så gott så hörs vi igen i morgon.

SÄGER GOD NATT OCH VI HÖRS IGEN I MORGON.

Trots att klockan inte är mycket så är jag trött. Pluggat sedan skolan slutade och känner av i ryggen/ revbenen och huvudet att jag måste få mig en rejäl nattsömn för att orka med morgondagen.

Vi hörs igen i morgon. God natt och sov så gott.

PLUGGAR OCH STÅR I

-

UPPGIFTEN ÄR INSKICKAD, NU ÄR DET SÄNGEN SOM GÄLLER

Klockan har en ondförmåga att råka rinna iväg alldeles för fort och lätt ibland, som idag t.ex. . Att jag ska upp riktigt tidigt i morgon för att ha körlektion gör mig ännu mer taggad att studsa ner på bädden.

Vi hörs igen i morgon. God natt och sov så gott.

VÄRLDENS BÄSTA HAR NYSS ÅKT HEM

Nu har världens underbara kille ännu en gång åkt hem.. Och det känns varje gång tomt och lite ensamt på något vis. Vi har ju nu, trots allt, varit med varandra både fredag, lördag och söndag.

Vi har varit väldigt duktiga, då vi pluggat en hel del idag. Så det känns ganska bra! Men jag har fortfarande en gnutta stress inom mig med allt som måste göras.

POJKVÄNNEN PÅ G!

Har varit utusel med allt som kallas uppdatering idag och inte bättre ska det bli heller då mitt hjärta är på intåg! Så, vi hörs igen i morgon.

LÖRDAGEN ÄR KOMMEN

Tjena hallå hej! Det är lördag just idag. Wohow.
Yes, lördag idag. Jag vaknade vid tio och klockan har börjat runnit väg till klockan två. Men jag har tagit vara på dessa timmar som rusat förbi via plugg, fixat och gjort mig klar. Jag tänkt nu åter ta tag i plugget. Nu byter jag ut matten mot geografi. Prov på onsdag.. Hej å hå! Men jag tänker fan i mig (ursäkta ordvalet) prestera på topp på detta!! Men tills vidare, ha så det så bra!

DÅ KLOCKAN GÅR FRÅN NATT TILL NÄSTA DAG

Nu ska jag krypa ner under täcket i mitt nymöblerade rum. God natt och sov så gott alla. Vi hörs i morgon.


TATOOSBilder från we♥it.com

Jag har tänkt på det där med tatoos, det har blivit eller mer återkommande samtalsämne som nästintill ständigt råder kring ungdomar som så väl vuxna. Hur kan det egentligen komma sig?

Det första många vill göra precis när de fyllt arton år är att tatuera sig. Jag kan självklart se det som en fin grej om det är något betydelsefullt och inte något allt för stort och markerande. Jag måste erkänna att jag skulle faktiskt kunna tänka att tatuera mig, men å andra sidan verkligen inte. Det känns som att många gör det bara för att andra gör det och inte riktigt tänker efter förrän efteråt då det nästan är för sent för att ångra sig.

Att tatuera hela kroppen, ansiktet, halsen, nacken, bröstet osv. tycker jag är väldigt vågat och ganska fasinerande. Jag begriper fortfarande inte varför man gör så. Som jag sa så tycker jag det är snyggt att ha någon lite, på ett ganska diskret ställe, men över hela kroppen- njää.

Hur sätter ni er till tatueringar?

SOMMAR. SOMMAR. SOMMAR.Bilder från we♥it.com

Det är natten och jag är mer fundersam än vanligt. Mina tanlebanor har blivit till sommaren. Jag känner redan nu, i slutet av mars att sommaren 2012 kommer bli en underbar sommar! Jag ska jobba, ta vara på solen och värmen, vara med mina nära och kära, hitta på massa bus och äventyr, gör vad jag vill, köra runt och tuta bakom ratten, jag ska göra exakt vad som faller mig in.

Ligger bredvid mitt hjärta på en stor badhanduk är ett bra exempel om vad som ska ske, och inte endast en gång heller. Vi ska vara med varandra så mycket vi bara kan. Ha kul tillsammans med våra vänner, kommer varandras kompiskretsar närmre och bara ha skoj! Njuta av sommaren, värmen och ledigheten! Sommar innebär så mycket roligt och underbart. Att bara få gå barbent och springa runt barfota på en nyklippt gräsmatta, att få bada i havet, känna alla goa dofter, höra fåglar kvitta, känna solen lysa och de ljusa kvällarna. Allt är så grymt!

Jag längtar så. Denna sommar ska bli en sommar som ska bli speciellt på ett alldeles utmärkt sätt! Jag längtar och ser framemot den såå! Sommaren är mer än välkommen just nu.

NYTT ÅKT HEM

Min pojke kom strax före halv sju och åkte nyss hem då han ska upp och jobba till klockan sju i morgon bitti. Han jobbar till fram mot fyra och ska jobba efter det, sedan så går stapeln mot mig igen. Ska bli mysigt att få vara med varandra igen, kramas och gosas lite mer.

Nu ska jag bara ta det lugnt. Vila och bli bättre.


MYSILIPYS DÅ MITT HJÄRTAT KOMMER SEDAN

Att inse att timmarna blir allt färre tills mitt hjärta kommer att komma till mig och vara med mig ikväll! Längtar efter honom, ska bli mysigt med hans sällskap. Vår rå om varandra ett tag innan han blir tvungen att åka hem då han börjar sju i morgon bitti då det är bäst att han får en ordentlig nattsömn. Men i morgon efter hans jobb ska vi vara med varandra igen, mysa och rå om varandra igen.

Att vara kär är något speceillt, och det känns som att denna blogg är en blandning och har mycket inslag på kärlek. Det är något som berör mig och betyder mycket, så tror jag kommer försöka få in ännu mer av sånt. Hoppas det gillas och uppskattas.

EXISTENSFILOSOFI

Hej och hå! Filosofer hit och teoarier dit. Mycket med allt. Men inte ge jag mig inte, det är bara att köra på! Känns dock som att min rygg kommer gå av snart för att det gör så förbannat ont att sitta upp! Hua. Ska inte klaga, men säger bara sanningen. En hård och orättvis sanning tycker jag för stunden.

GOD MORGON VÄRLDEN!

Hallå där allihopa allihopa! Det är fredag och veckan är på väg mot helg, känns konstigt då jag är hemma idag för andra dagen. Men det är skönt. Måste passa på att vila och försöka få mina revben att må bättre, dock så känns det lika dåligt idag... Men jag ska vänta till på måndag då det vat det doktorn sa till mig.

Ligger just nu i soffan och ser på tv, ska ta tag i lite plugg som jag måste göra. Blev lite dåligt med det igår. Jag hör av mig senare under dagen.

FRÅGA: KAN INTE DU BERÄTTA HUR NI BLEV TILLSAMMANS?

Jag fick en väldigt fin fråga för ett bra tag sedan men har helt glömt bort att svara. Nu när jag ändå ligger hemma och bara tar det lugnt så tycker jag att det är ett utmärkt tillfälle att ta tag i denna fina fråga. Och det lyder: Kan inte du berätta hur ni blev tillsammans?

Absolut kan jag göra det! Det hela började för bra precis ett år sedan. Jag och min dåvarande kille hade gjort slut. Allt var ganska rörigt och jag hade mycket med allt just då. Tänkte inte så mycket på att skaffa en ny kille på en gång fastän närheten av någon saknades

En dag så var jag inne på fb. Jag bara råkade komma in på hans facebook, hans sida, och sedan så råkade jag bara klicka på "skicka vännförfrågan". Hade ingen aning om vad jag höll på med. Något jag aldrig brukar göra, men jag kände något speciellt. Vi hade gemensamma vänner, men jag hade aldrig träffat honom. Och det dröje inte länge förrän han accepterade min förfrågan. Vi började chatta på fb. Samtalen blev allt längre och på en annan nivå en endast "hej".

Vi pratade allt oftare och maj så bytte vi nummer. Smset var upprepade och det slutade med att vi smsade dagligen. Pratade flera gånger om att träffas men aldrig något som blev riktigt av förrän i slutet av sommaren. Dock så visste jag att han jobbade på ICA så jag var där så ofta som möjligt med förhoppningarna att stöta på honom (haha gulligt och löjligt jag vet, men bryr mig inte om vad ni tycker om det). Och en dag när jag var på ICA så stod han bara där, typ rakt framför mig, den långa och ståtliga kroppen, de bruna håret tillsammans med den gyllenbruna huden och de alldeles bruna klara ögonen stirrandes in i mina. Vi gjorde någon rolig vinkning till varandra, vi båda försvann vidare åt våra håll.

Vi smsade jättemycket under hela sommaren, men som jag sa- första riktiga träffen var i början av augusti. Han tillsammans med två kompisar åkte ut till min stuga, en som jag träffade och en helt ny även för mig. Så det var nervöst innan dess tre pojkar skulle komma. Men jag var även sprallig och nyfiken. Skulle bli jätteroligt att få träffa P för första gången, då jag inte riktigt räknar våra ICA flörtar som träffar haha!

Efter den gången så var vi fasta. Vi båda kände att det fanns något mellan oss som vi ville utforsa och se vart det skulle/ kunde leda till. Och det lädde till något så fint och vackert som att han och jag blev ett vi. Den 2 oktober blev vi tillsammans och snart har vi varit tillsammans i ett halvår. Det är underbart och vi är kära och lyckiga tillsammans.

Det är så roligt, vi har pratar om sommaren efteråt. Jag kan b.la. dela med mig av att han berättade att han spejade på mig på ICA tillsammans med sina arbetskollegor. Pratade med mig med sina kompisar för att komma på sätt så vi kunde träffas. För han, precis som jag- var nyfiken hoppades (kan man säga så?) att det skulle bli något vackert mellan oss.

Det är undrbart och unikt. Kärlek är något sagolikt som varje människa är värda att känna på! ♥

NYTT OCH FRÄSCHT.

Nu är det omgjort och lite nytt och fräsch här på bloggen igen!

FEM GÅNGER DÅ JAG VERKLIGEN HATAR KÄRLEKEN:

1. När man åker bort på en längre semester och pojkvännen måste/ ska stanna hemma.

2. När man upptäcker att ens kille varit otrogen och man åker till skolan och se honom tillsammans med en tjej grovhångla ut efter skåpen öppet inför massa människor utan att verka bry sig över att massa människor kollar.

3. När avundsjuka pyser fram från någon utav parterna.

4. När man är singel, festar med sina vänner och alla säger att de ska dra hem till sina killar nu och sova. Plötsligt inser man att "kunna sträcka på sig" inte alls är lika härligt.

5. När två personer tycker om en och situationen blir "spännd" mellan alla. Då man inte vet vart man vill ta vägen, utan endast försvinna för en mikrosekund.

FEM GÅNGER JAG VERKLIGEN ÄLSKAR KÄRLEKEN:Bilder från we♥it.com

1. När jag tittar på min älskling och bara vet att vi är två, det hemliga bandet mellan oss som bara vi kan se.

2. Då man är så kär att man knappt kan äta eller sova, man vill bara vara nära Honom med stort H.

3. När man ligger tätt intill varandra. Pratar med varandra om allt mellan himel och jord. Att kunna säga och dela med sig om allt till varandra.

4. När jag helt spontant får ett sms där det står "Jag älskar dig ♥".

5. När man får sakna och känna att man verkligen älskar.

"BOOSTA DIG SJÄLV"

"Det är otroligt tufft att vara ung tjej i Sverige idag med all press och hets från omvärlden och inte minst från oss själva. Jag har varit tvungen att lära mig många smarta sätt att överleva och dela gärna med mig av dem. Därför vill jag skriva den här boken. Jag hoppas även kunna inspirera andra unga att se saker positivt, att stå upp för sig själva och genomföra ssina drömmar. Kan jag klara det här så kan du!

Vilken inspiration vissa människor kan ge oss. Vad öppna men ändå stänga på ett bra och självklart sätt andra kan vara. Jag har precis börjat läst denna bok, men bara genom dessa kloka ord på baksidan så blev jag fångad. Jag tror att denna kommer bli en av de böcker som hamnar på min top 10 boklista!

VILAT, PLUGGAT OCH TAGIT DET LUGNT

Det är bra precis så min dag hittills har sätt ut!

HEMMA

Effter att ha haft en hård och tuff kväll i går, legat på sjukhuset fram till sent inatt så är det ändå bra skönt att vakna upp i sin egen säng trots att jag fortfarande har ont. Blir i alla fall hemma från skolan idag, behöver vila och ta det lugnt! Gör vädligt ont att andas och sitta upp så är skoldag känns långt bortom fantasin i dagsläget. Ska som sagt bara ta det lugnt och även försöka få lite skolupg. gjorda!

Jag berättade ju igår att jag fick så plötsligt ont i sidan av revbenen, underbröstet, bak mot ryggen på vänster sida. Pratade med pojkvännen och frågade om han hade sprakat mig under natten (haha, omedvetet så klart!!) för jag hade inte gjort någonting speciellt och smärtan kom så plötsligt. Men nej det hade han inte gjort. Jag fortsatte gå i skolan, men blev sedan tvungen att gå till skolsyster. Hon sa att jag skulle ta en värktablett och om det inte blev bättre så skulle jag åka till vårdcentralen. Smärtan fortsatte att sitta i och då jag satt på sista lektionen för dagen så tungandades jag och hade en enorm smärta! Jag fick skjuts upp till akuten med desamma och blev inlagt där till sent inatt. Tog massa provet och gjorde massa tester, pratade med massa sjuksköterskor och tillslut en doktor! Jag fick reda på att revbenen på min vänstra sida har hakat upp sig, att den kan ge en rejäl smärta och om det inte hade blivit bättre till på måndag så ska jag komma tillbaka.

Så det var lite kort om min eftermiddag igår! Gjorde massa människor i min omgivning oroliga. Hjärtat mitt var nära att på störten sätta sig i bilen och åka till mig, gogubben! Men det känndes bättre att jag hörde av mig till honom regelbundet tills jag visste vad som hände och vad det var som var fel med mig. Lika så var släkten och vännerna gulliga och ville veta vad som hände och hur det gick.

De alla är så söta så ♥


SKOLA, LÅNGT HÅL

.

HJÄRTAT PÅ INGÅNG

Vilken sekund som helst kommer mitt hjärta och ringa på ytterdörren. Vi hörs som vanligt igen i morgon.

KÖRLEKTION

Wohoow! Hade min första körlektion på körskolan i morse och den gick hur bra som helst! Känns übergött! Nu när jag kom hem från skolan åkte jag också iväg en snabbis. Kom nästan nyss hem, nu ska jag äta och plugga lite innan mitt hjärta kommer. Kanske blir så att jag måste dra iväg på en möta med träningen, men hoppas inte det. Känns som att jag bara måste få ta det lugnt och inte stressa. Känns som att det är något som sker alldeles för ofta just nu i min vardag.

Idag på skolan så hade ju det där intervjun om New York och det verkade väldigt lovande att jag skulle få åka med. Låter väldigt roligt och intressant! Vi får helt enkelt se hur det hela slutar och blir.

Nä nu är det middag som gäller och sedan plugg. Ska bli underbart att få träffa mitt hjärta idag också. Saknar honom redan trots att vi senast sågs i söndags. Opssi dopsi, men kärlek- det är ju helt underbart!

DAGEN HAR VARIT FYLLD AV MASSA KÄNSLOR

Kort och konsivt- min dag har varit kaos fylld av massa känslor och härligheter!

Nu blir det sängen. God natt.


GOD NATT OCH SOV SÅ GOTT

Har nu på eftermiddagen och kvällen bara tagit det lugnt för att vila upp mig och med förhoppningarna att jag ska må bättre i morgon. Har även pluggat och skrivit klart en idrottsuppgift som ska in idag som nu är inskickad. Så nu tänkte jag ta och smälla igen datorn och lägga mig till bädds för att sova. Är riktigt trött och slut. Vi hörs som vanligt igen i morgon.

EN ALLDELES UNDERBAR DAG SOM JAG ALDRIG KOMMER ATT GLÖMMA

Mitt hjärta har nästan nyss åkt. Jag lever livet och försöker förstå att min ålder ökat med ett år. Min dag har hittills varit underbar och det är tack vara min underbara kille, familj och släkt! Att man har så fina människor runt omrking en gör mig tårögd av glädje och lycka!

Det började ju som sagt med att min älskade pojkvän kom till mig igår fram mot tidiga kvällen. Vi såg på tv och myste. Bakade oss en smarrig kladdkaka som vi såg på till gladiatorerna. Gjorde en smothie senare mot och bara myste på och hade det underbart. Vid tolvslaget fick jag öppna ett par paket och blev nerbuttad i poolen av familjen + pojkvänne. Underbara de är hihi.

Gick tills sängs vid ett två tiden, somnade dock inte förrän klockan slagit halv fyra.. Så mysigt och tokigt det kan bli ibland, men oj så underbart det är! Det är helg och jag är kär, struntar i vad som heter väckarklockan och annat då. För med mammsen och pappsen hade vi redan bestämt innan att bli väkta vid elva.

Så då klockan slog elva så sjöngdes det i vackra stämmor, öppnade dörren och i händerna det hölls bricka med fika och packet. Öppnade och myste. Fikade och hadet det skönt. Kom upp från sängen vid halv ett. P duschade och jag gjorde mig klar.

De första från släckten kom tio över två och resterande troppade på strax därefter. Vi fikade och myste. Fyndig och fin släkt jag har som hade gjort sånger som handlar om mig som de så fint och stiligt sjöng. Rörde både jag och resten blev, även hos P ögonen blev rörda.

Både jag och hjärtat har inte mått så bra. Det redan i torsdag med P, då han inte kom till mig för att han inte mådde så bra. Så igår så kom han lite halv krasslig. I morse så måde han lite sämre och jag likaså.. Att bli sjuk just inför denna vecka känns hemskt. Har grymt mycket att göra i skolan så vara hemma ett par dagar känns stressigt trots att jag tror att det är något jag kommer behöva då jag inte alls känner mig så pigg just nu.

 Men hjärtat åkte hem, få vila upp sig lite och förhoppningsvis bli frisk. Jag ska göra lika så. Vi satt och pratade ett tag innan han åkte och då kom vi fram till att det endast är tre veckor kvar tills det är lov och då vi ska ha det mysigt igen.

Men åter till samtalet, jag fick jättefina presenter och dikterna och sångerna som sjungdes osm handlade om mig var riktigt fina. Dagen har alltså blivit så lyckad så. Är riktigt glad och nöjd!!


UNDERBAR DAG!

Insäg nu fram mot kvällen att uppdateringarna under dagen inte varit på topp. Men vad gör det då jag nu kan dra lite snabbt vad som hänt innan min underbara kille trillar in?

Iförmiddags tog jag det mestadels bara lugnt i soffan och pratade och myste med familjen. Vid lunch drog jag in på stan med pappsen. Fikade på stan, kollade runt och fann mig en snygg jacka som fick följa med hem! Nästan med desamma då jag kom hem så blev det att byta bil för att åka till min moster som fyller år och gratta henne! Kom hem för ca. två timmar sedan och har nyss ätit och fick precis ett sms från hjärtat som skrev att han är på väg till mig. En myspys lördag är vad det är!

Vi hörs igen i morgon. Ha grym afton.


GODMORGON VÄRLDEN!

Har vaknat och myst en del och tänkte att det blev dags att uppdatera. Morgondagen igår blev hur lyckad och mysig som helst. Jättekul att alla kom, myste på med massa snack, musik, lekar och bus, bad och ännu mer roligheter!

Fick jättefina pressenter från min fina vänner. De är ju alldeles för goa.


FÖRBEREDER INFÖR KVÄLLEN!!

Det är fredag. Underbara fredag. Helgen är kommen och oj så glad jag är! Jag vecka har varit så kollosat grym och helgen har precis startat. Kommer bara bli bättre, det vet jag. Det känner jag på mig!

Eftersom jag snart fyller år så ska massa vänner komma och gratta mig ikväll! Kommer bli en grym kväll, en vänn kommer att komma närsom helst för att prata och kunna hjälpa mig lite extra innan alla andra kommer. Har egentligen inte så superduper mycket tid nu på mig att skriva och kommer bli ännu sämre ikväll. Så jag säger som jag brukar säga när jag är med hjärtat- vi hörs igen i morgon!

LEDESEN, FÖRVIRRAD OCH STRESSAD

Denna tre kombo yrar runt i mig nu. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, är trött och less och vill just nu bara ha kärlek och mys. Hjärtat finns inte i närhet vilket är skit, han skulle ha kommit till mig idag men ringde och sa att han inte alls mådde speceillt bra. Synd men vad ska man göra. Vi får ses en annan dag istället, lutar åt lördag. Men känns som att det är gryymt länge tills dess då vi inte setts sedan i söndags..

Men jag ska under natten sova ut och tänka om och ladda inför morgonkvällen. Ska nämligen få massa brudar på besök som ska gratta mig. Så denna vecka kommer bli grym, bara en svack nu ikväll som jag ska kämpa mig ur!

Nu är det biggest loser och mys. Vi hörs.


TOTALT 60 ST ANSÖKTE, 17 UTVALDA OCH JAG ÄR EN AV DEM!

Wihooow! Jag är en av de 17 utvalda till intervju för att åka till new york nästa läsår av total 60 st som sökte! Känner mig riktigt glad och nöjd över det. Känner mig taggad och laddad inför intervjun som ska ske nästa vecka. Lite smånervös då intervjun ska hållas både på svenska och på engelska, då engelska inte är en utav mina favvoritämnen. Men jag ska göra mitt bästa och verkligen försöka få bli en av de tio som ska få åka!

SKOLDAGS

Har nu kommit och placerat mig på skolan.

USELT MED DET DÄR SOM KALLAS UPPDATERINGAR

Men det har ju å andra sidan inte hänt så mycket om man jämför med igår. Men jag kan försöka dra det lite kort. Gick ju som sagt upp tidigare och drog ner på körskolan tillsammans med en kompis för att plugga lite faser. Satt där ca. en och en halv timme så fick en hel del gjort, kan passa på att nämna att det efter att det var andra dagen jag satt där idag så känns det ganska bra. Ska försöka hinna dit en sväng i morgon också!

Hade skola som vanligt och efter att skoldagen var slut fick jag skjuts hem. Pluggade och åt middag. Har nu skrivit klart alla punkter inför geofrafiprovet vi har nästa onsdag. Är sjukt nervös, har så mycket att göra och det är så hima mycket.. Men men måste försöka hinna krafen att sitta med det och få det gjort. Kan ju trots allt inte endast sitta med körkortsteori haha!

Nu tänkte jag lägga ner, märker själv att jag råkar komma in på andra sider. Kanske ska lägga mig och läsa de två läsehäferna jag har om geografin, men känns som att risken finns att jag somnar. Ops! Men har faktiskt varit flitig idag trots allt, och klockan börjar ju faktiskt också närma sig halv nio.

Nåja, lika bra att runda av detta inlägg i alla fall. Kan även meddela att jag är tveksam om det blir några mer uppdateringar ikväll, är som sagt bra trött och tror jag ska släcka ner datorn. Men om, så hörs vi som vanligt igen i morgon!


GODMORGON!

Va håller jag på med. Klockan rinner iväg och sitter och småsegar på datorn för att vaknat till! Hua nu måste jag lägga in ett kol, vi hörs senare under dagen!

MIN MÅNDAG, 2012-03-12

Hej och hå! Dagen har övergått till kväll och jag har myst ner mig i soffan. Nu på kvällen har jag tränat, sprungit i en halvtimme och på det tränat magen. Känner mig riktigt mör och slut i kroppen nu haha!

Var ju som sagt på körskolan idag och började med teorin och faserna. Har även bokat in massa körlektioner, riskettan och halkbana- ja hela körket! Känner mig laddad och fylld av energi att ha körkort! Ska bli grymt härlig och det kommer känns så underbart efteråt! Allt är väldigt tajt och allting är inbokat på sex veckor, vilket betyder att jag ska hinna med en fas per vecka!  Here I come körkort och masssssor av teoriplugg!!

Fick skjuts hem vid halv fyra, åkte hem. Åt middag och pluggade lite. Vet inte alls riktigt vart dagen dagit vägen, den bara pyste förbi känns det som. Men nu kör vi nya dag, ska nog göra mig klar för kvällen och sängen snart. Ska upp tidigt och gå ner på körskolan i morgon innan skolan. Som sagt, nu kör vi högintensivt med körkortet för att jag ska kunna ta det innan sommarlovet!

MÅNDAG OCH SKOLAN DRAR IGÅNG IGEN!

Precis som rubriken lyder är det åter måndag och skolan drar igång igen efter en veckas ledighet. Känns bra men samtidigt så är det lite sorgset, detta lov har varit helt fantastiskt. Fyllt av massa överraskningar, bus och mys.

Nu är det allvar igen, alla skolrutiner ska dra igång igen. Vilket jag kan få lite ångest över att jag inte gjort så mycket som jag hade planerat att göra på lovet. Men det gör egentligen inte så mycket, jag har gjort en del och kan inte ångra något som redan har hänt. Jag ligger inte efter i något och har då inget att vara orolig över.

Har klivit upp tidigare idag just för att få lite plugg gjort. Lagt fram körkortsteorin för att efter skolan dra dit med en kompis. Känner mig laddad på att ta körkort och känner att jag måste blanda skolplugg med körkortsplugg nu för att kunna ta det så snart som möjligt.

Nä nu blir det lite fixa och sedan frukost och plugg. Vi hörs senare.


KÖRKORT OCH ANNAT PYSSEL. MIDDAG NU.

Svävar runt på rosa moln och inser hur fantastiskt jag har det! Jag är kär, riktigt riktigt kär! Jag har inte fått så mycket plugg gjort men hänger inte läpp för det. Ska ta tag i lite nu, eller snart, efer middagen. För strax är det dags för middag.

Har planerat att ta tag i körkortsfaserna i morgon. Har läst en del teori nu på lovet och i morgon är det dags. Nedräkning tills jag fyller år har börjat och körkortet är något jag strävar efter att ta så snart som möjligt! Peppa peppa peppa!

MIN ÄLSKLING HAR PRECIS ÅKT HEM.

Jag säger woooooooow vilken underbar vecka jag har haft! Den har varit bäst bäst bäääst! Jag har varit med mitt hjärta princip hela veckan. Åkte ju som sagt till honom i tisdags, eller rättare sagt kom han och hämtade mig, närmare sagt vid åtta. Klockan hade runnit väg men det gjorde inte det minsta då det var lov.

Vi myste och gosade. Gjorde fika och pratade, såg på film och myste lite till. Det var riktigt roligt att få träffa honom igen då det var några dagar vi inte hade setts på då. Jag fick även en fråga under kvällen om jag vill följa med honom till fjällen. Och vem tackar nej till att få umgås med den man älskar i några dagar med massa mys och äventyr?

Så på onsdagen då vi vaknade så gjorde vi pannkakor, som nu förövrigt har blivit "vår" måltid som vi gör väldigt ofta. Hihih busigt! Lite efter lunch så åkte vi hem till mig och packade. Han hjälpte mig lite men vi kom sedan fram till att det skulle bli lättast och tidssparnade om han åkte hem till sig och packade så fick jag skjuts till honom då jag sedan var klar.

Jag kom åter till honom efter några timmars packning. Klockan hade hinnit bli eftermiddag. Vi åt middag hos honom och myste på lite innan det var dags att ge sig iväg. Det hade blivit svart ute innan vi hade fått in all packning i bilen. Vi parkerade oss i baksätet med massa kuddar och mys. Stannade och hämtade upp hans skidor hos en kompis och på en mataffär för att köpa färdkost och lite mys musik i bilen. Lyssnat på melodifestivalen skivan hela vägen. Kan säga att det är riktigt grymma låtar och att de flesta satt sig i hjärnan samt att vissa känns lite väl spelade haha!

Det var första gången jag följade med honom upp till fjällen så det skulle bli riktigt mysigt och trevligt att få se hur de hade det! Och oj så mysigt det var. Vi sov i en 90 säng alla nätter och det var riktigt mysigt hihi! Kommer sakna att ha honom bredvid mig då jag haft honom vid min sida ända sedan i tisdags.. Hela fem nätter.. Det är mycket och ett rekord på hur länge vi som längs "suttit ihop". Och det underbara med det är också att ingen av oss har lessnat på varandra. Underbart. Riktigt pefekt, älskar mitt hjärta. Älskar att jag har honom och att han har mig. Älskar allt wihiii!

Där uppe så har vi haft det hur mysigt som helst. Vi har åkte skoter. Stannat på fjället och pussats. Slängt ner varandra i snöhögar. Legat på skotersporten och mött massa folk som kört förbi och kollat. Fått massa blickar och ansikten som lett mot oss. Hållt varandra i hand, pussats, kramats och myst. Diskat. Sett på tv. Duschat. Bastat. Hållt om varandra. Lagar mat. Sprungit i en snöstorm hand i hand. Pussats, kramats och gosat med varandra lite mer. Pratat om allt mellan himel och jord. Varit kärlekscoachar till våra vänner. Varit sociala och umgåts med hans föräldrar.

Ja listan går att göra lång. Vi hade det helt fantastiskt där uppe. Kom hem åter i går kväll. Lagom till att vi han göra middag och prata med hans brorsa som flyttat hem provisoriskt ett tag innan det var dags att se på melodifestivalen. På ett ungefär. För vi kom på att vi skulle åka hem till mig. Så vi åkte hem till mig. Myste ner oss i soffan, lite slut efter en lång resa och efter en tuff skotertur tidigare under dagen. Vi båda somnade som slagna hjältar i bilen också hihi!

Såg på en film och melodifestivalen, gosade med varandra, gjorde fika och gosade lite till kan man nog berätta vår kväll med. Kom i säng fram mot halv två. Vaknade i morse (kanske ska säga vid lunch) vid ETT! Vad hände sa vi båda två!?! Haha, galet. Men det kanske vi var förtjänta av. Vi båda var ju som sagt slagna efter gårdagen och efter att ha klivit upp vid tio tiden alla dagar där uppe och varit vaken ganska länge så var vi allt förtjänta av att få sova ut. Mysigt var det i alla fall.

Vi klev upp och familjen hade gjort ordningen en brakar lunch åt oss. Riktigt gott och smarrigt var det. Efter det så la vi oss och pratade och myste och lät maten smälta. Klckan rann iväg och började närma sig tre.. Dagen idag har gått alldeles för fort. Mitt hjärta har precis åkte hem... Känns lite tråkigt och hemskt. Samtidigt som vet att jag måste ägna mig åt plugg och att ta tag i lite saker. Men kommer nog ringa och prata med mitt hjärta ikväll, få höra hans mysiga fina röst och inse att jag inte kommer ha honom bredvid mig i sängen ikväll. Men det ska väl gå det också! Kommer ju träffa honom om inte allt för länge igen.

Avslutningsvis vill jag bara säga att mitt lov har varit amazing bäst och jag kan inte få fram hur underart glad och sprallig jag känner mig! Det bästa lovet på länge! Så är det bara. Gyrmt. Nästa ska bli minst lika bra då vi har planerat en grymt sak tillsammans. Allt är grymt och bäst just nu. Allt.


FIXA OCH TRIX TILLS P KOMMER OCH HÄMTAR MIG

Sådär ja! Nu är jag mätt och belåten efter att ha ätit middag. Nu ska jag trosa runt och fixa lite tills mitt hjärta kommer och hämtar mig.

Idag, som jag sa tidigare, så blev det ju lite ändringar på planerna. Jag hade ju från början tänkt att bara vara hemma, ta det lugnt och plugga. Men jag tog mig istället en tripp ut på äventyr. Fick med mig en hel del saker hem.

Nä nu ska jag underhålla mig så att tiden tills mitt hjärta kommer ska gå fortare.

HEMMA, NU BLIR DET DUSCHEN OCH FIXA SIG FÖR ATT SEDAN ÅKA TILL HJÄRTAT

Precis som rubriken lyder. Nu är jag hemma och ska göra mig klar för att sedan få upphämtningen av hjärtat för att åka till honom.

ÄNDRRADE PLANER!

Nu blir det att ge sig ut på ett dagsäventyr! Tar med mig plugget i bilen och kanske får lite gjort. Hörs senare!


MORGONMYS

Legat och dragit och myst i sängen. Men nu har jag kommit upp. Lite lagom morgonseg, men skönt att komma upp i hyfsad tid. Nu ska jag dega på lite för att under dagen göra lite plugg. Både var det gäller skolan och körkortet!

Vi hörs senare.

GOD NATT OCH SOV SÅ GOTT

Nu blir det sängen med lite bokläsning och filmtittande. God natt och sov så gott.

KVÄLLSFIKA OCH FILM

Efter att nu på kvällen spelat lite sims och myst så blir det nu film och kvällsfika med familjen.

HEMMA FRÅN MASSA MYS MED MIN FINA VÄN

-

SPÄNNANDE PLANER FÖR DAGEN

Måndagen är kommen och jag är ledig för dagen. Känns grymt. Jag har vaknat, duschat och fixat lite, ska äta frukost/ lunch snart och sedan göra mig klar för att åka iväg och vara med en kompis. Vad vi hittar på för skoj är alltid lika spännande, men roligt ska vi ha! Vi hörs helt enkelt något mer under dagen.

GOD NATT

Nu blir det allt sängen. Ska var med A i morgon, ska bli dunkerskojigt! Hör av mig  morgon när jag vaknat.

BESVIKEN.

Kan inte få fram ord hur besviken jag känner mig för stunden.


SVAR: "ÄR HAN OTROLGEN, VAD SKA JAG GÖRA? VAD SKULLE DU HA GJORT?"

Du verkar vara en fantastisk tjej och jag älskar att lästa din blogg! Jag har följt den ett tag och har försåt det som att du har en kille och ni verkar vara väldigt lyckliga, stort grattis till er! Jag har det lite svårare i mitt förhållande, det är så att jag är nästan helt 100 på att min kille är otrogen mot mig. Snälla hjälp mig, jag vet inte vad jag ska göra! Vad tycker du? Vad skulle du ha gjort? Tack och kram på förhand!

 

Å vad fint du skrev, tack snälla! Vad glad jag blev en söndag som denna. Jag har en kille och vi har nu varit tillsammans strax över fem månader. Tiden bara rusar förbi och vi är, precis som du skrev, väldigt lyckliga och kära! Det där med att vara otroligen är en stark anklagelse samtidigt som det är väldigt lågt och dåligt av den andra parten i paret som är det! Jag och min kille har pratat om det och ingen av oss skulle aldrig vara otroligen mot varandra, det är något som sårar en, gör en besviken, förbannad, irriterad, ledsen och väldigt ”allt”!

 

Du säger att du nästan är helt hundra på att din kille är otrogen mot du, det är svårt för mig att säga ”ja, det är han” eller ”nej, det är han inte”. Det som är bäst i en sådan här situation tror jag är att prata direkt med honom. Sätt dig ner och säg hur du känner och tänker. Varför du tror att han är det och låt han berätta. Kanske stämmer det, eller så gör det inte det. Om vi leker med tanken att min kulle skulle ha varit otrogen mot mig så skulle jag bli väldigt sårad och irriterad, jag skulle lämna honom med desamma. Känslorna försvinner inte med desamma, för man tycker fortfarande om honom, men han har gjort en allvarlig och fruktansvärd sak. Något jag inte tycker går att förlåta. Han har svikit en grovt. I ett förhållande är man två personer och det krävs bådas känslor för varandra för att det ska fungera bra och för att man ska vara lyckliga. Jag tycker inte det är värt att vara tillsammans med en person som inte känner desamma mot mig. Jag vill vara lycklig och kunna dela och vara med om roliga saker tillsammans med den personen!

 

Vi alla är värd någon bättre än en person som sviker oss genom att vara tillsammans med någon annan på sidan om. Han har gått en bakom ryggen och inte varit ärlig. Det är fel. Ett fel jag tycker att man inte ska förlåta.

 

Och du tjejen, om det är så att han varit otrogen, jag hoppas verkligen du lyssnar och tar till dig mina ord. Du är värd något bättre än en person som sviker dig på ett sådan här förfärligt sätt!


LÄDDAGS

Nu har jag kommit hem efter en fartfylt och underbar kväll med massa goa människor! Nu blir det sängen och lite tv tittande innan det blir dags att sova. Hör av mig igen i morgon. God natt och sov så gott!

OKEJ FÖRSTA BARA LITE ELSAS MODE

Lite elsas mode och morgonmys i soffan får det bli först av allt. Helmysigt.


UNDERBART VÄDER

Solen lyser, jag är vaken, pigg och laddad med energi, hungrig och lagom morgonseg- precis som en söndag ska vara! Jag ska snart mummsa i mig en riktigt stor lördagsbrakarbrunch ubergott! Sedan blir det att ta med en bok ut och hörlurar ut i det fina vädret och mysa. Förhoppningsvis också få lite färg på kinderna!

HA DET BÄST.

Myser vid vattnet. Lyssnar på goa låtar, kopplar av och pratar. Har det mysit och härligt! Kan inte få fram hur skönt jag tycker det är att det är helg och ledighet. Att få le och ha det perfekt! Underbart. Underbart. Underbart.

Ska snart äta middag, mysa med familjen och ha ne kanon fredag! Vakna tidigt i morgon oavsätt vilken tid jag kommer i säng ikväll och ta vara på solen. Sitta med en bra bok och njuta. Njuta av allt! Ska även ikväll se på tv och mysa. Ha det bäst.

HEMMA EFTER EN FRILUFTSDAG UTE I DET FINA VÄDRET

-

ÄLSKLINGEN PÅ INGÅNG VILKEN SEKUND SOM HELST

Nu är mitt hjärta på väg till mig. Återkommer i vanlig ordning i morgon.


SÅDÄR- PERFEKT!

Allt är sådär perfekt just nu. Matterpovet är som jag sa tidigare gjort, lika så spanskaprovet. Jag ska få träffa världens bästa efter att ha ägnat min tid från i söndags med massa plugg. Nu kan jag koppla bort allt! Endast tänka och umgås med honom som jag älskar, få känna att snart är jag ledig. Ledig i en hel vecka. Kunna plugga körkortsteori, ta det lugnt, andas, mysa, vara med massa underbara människor, hitta på massa roliga saker och även kunna umgås med pojkvännen! Sådär perfekt.

Likaså i morgon, då kan jag hela dagen sitta ute i solen. Ha solglasögon på nästan. Luta mig tillbaka och känna hur solen lyser mot oss. Glida runt, tjuta av lycka och leva livet! I morgon är det nämligen sista dagen innan jag går på ledighet, sista dagen innan ledighet för en vacka som inte ens kommer bestå av vanliga lektioner utan av massa mys med underbara vänner. Sådär helt- perfekt!

Nu ska jag fica och plocka och andas och slippa öppna någon skolbok. Möjligen att jag öppnar körkortsboekn endast för jag själv vill. Även om ett tag få mysa och gosa i min underbara killes famn! Perfekt! Älskart. Hör av mig senare.


DET ÄR NU KLART OCH ÖVER!

Matteprovet är gjort och det känns underbart! Allt är perfekt!


RSS 2.0