T. R. Ö. T. TBilder från we♥it.com

Är så grymt mega bauta trött som jag precis skrev till min älskling. Kommer somna med desamma, dagen har verkligen tagit på mina krafter så en nattsömn på det här blir prima! Har egentligen inte så mycket mer att säga, känner mig alldeles trött och mjölig i huvudet, därför avslutar jag detta inlägg med- god natt och sov så gott!


UPPE FRÅN TRÄNINGEN OCH ALLDELES MÖR I ARMARNA!Bilder från we♥it.com

Har precis kommit upp efter att ha varit nere och tränat! Känner redan av i armarna. De är alldeles skakiga och möra haha! Kommer nog ha härligt träningsvärk i dem i morgon.

Ska snart äta middag, är riktigt hungrig. Tills dess blir det nog att ägna sig åt lite plugg, idag fick vi en ny upg. som ska redovisas muntligt om en vecka, så min grupp måste köra gasen i botten för att få till det lika bra som vi alla hoppas på!

LAGOM LÅNG DAG

En sådan där lagom lång skoldag är vad jag varit med om idag. Riktigt skönt må jag säga, i morgon blir nog troligtvis lite längre men en dag närmare att få träffa P så det kommer nog inte märkas av! Även nedräkningen till matteprov blir lägre, är en gnutta nervös och känner att jag behöver lägga ner mycket tid denna vecka till att plugga inför det. Jag älskar matte så det kommer nog inte bli något större bekymmer haha! Men oron ändå för att ha första provet i en ny kurs finns där ändå, men jag ska ta den oron och överbevisa att jag kan det och att jag inte behöver vara orolig. Men det kanske ändå på något vis ska vara lite pirrigt i magen?

EN SKÖN OCH MYSIG KVÄLL

Efter att ha legat och sätt på elsas värld och kollat runt på weheartit så känner jag mig nöjd för idag. Ny dag i morgon som jag behöver ladda batterit till!

Ser framemot helgen gör jag redan och jag vet att den här skolveckan bara komma rulla fram, att det poff kommer vara fredagkväll och jag får umgås med mitt hjärta!

Men nu är det måndagkväll och jag är riktigt trött, ska därför nu släcka ner och prata med P tills jag somnar. Vi hörs igen i morgon, god natt.

EN BLOMMA SOM ALDRIG VISSNAR
Bilder från we♥it.com

Ni vet hur det är ibland när man bara vill vara så jävla nära men hur nära man än kommer är man aldrig tillräckligt nära? Precis så. När hjärtat gör ont för att det dunkar lite för hårt och man vill få det att lugna ner sig men det går liksom inte. Precis så. När man tittar på telefonen och helst av allt vill plocka upp den och ringa och aldrig lägga på. Så. När man blir glad varje gång man tittar på mobilen för han finns som bakgrundsbild. När han drar ett skämt och det är bara roligt för att det är han som säger det. När han kallar en älskling och man rodnar men skyller på kylan. Men just det här att hur nära han än är så är han aldrig tillräckligt nära. Måste betyda att man inte kan få nog. Det går inte att få för mycket av honom. Och hans tröjor som alltid doftar så gott.


MÅLA EN TECKNING MED DE FÄRGER DU VILL HABilder från we♥it.com

Ibland kommer jag på mig själv med att gråta och skratta samtidigt för ingenting. De kallar det för lycka. och jag kommer aldrig någonsin ursäkta mej för att känna, för känna är en mänsklighet och jag är människa. Livs levande!

MATTEPLUGG, GOTTA OCH SVENSSON SVENSSON

Att sluta vid lunch är guldvärt! Att nu har varit hemma över två timmar är riktigt skönt, har pluggat lite matte, tagit det lugnt, små kollat på svensson svensson som har gjort att jag fallit i skratt vid ett flertal gånger haha! Tänkte att jag kunde uppdatera då jag ändå slog upp datorn för att göra en sak.

Ska nog återgå till matematiken och få lite till tal gjorda och mer förståelse för detta kapitel, har snart prov och detta vill jag att ska gå riktigt bra! Har mål som jag vill nå och för att göra det krävs det nötning, energi och engagemang! Säger där med hejdå till er och hej till matteboken!


VAD ÄR EGENTLIGEN KÄRLEK?


Bilder från we♥it.com

Att vara kär är något fantastiskt, jag kan inte med ord förklara hur underbart det är. Att bara skriva massa "lull lull" och välja ut vackra ord hjälpter inte det heller för då låter det nästan ironiskt och att man försöker överdriva hur fantastiskt det egentligen är! Jag tror att det är svårt att definera vad just kärlek är, och att det har olika betydelse för oss människor.

Jag kan inte själv säga "så här är det", jag har själv svårt att säga vad det är. Men tänkte göra ett försök och ge er en inblick i vad jag tycker kärlek till någon annan människa är. Jag skulle vilja kalla det då man har en bubblande känsla i magen, en härlig pirrande känsla som cirkulerar runt i kroppen upp till hjärnan och gör så att det känns som att man svävar runt på rosa moln, då man för höra vackra ord och få massa pussar, kramar och kärlek från sin älskare, då man får kännan närheten från sin älskling, känna honom/hennes doft, grotta in sig i famnen, skeda, gosa, skratta, kunna prata och vara ärliga.. Ja, listan går att göra oändlig med saker. Men en sak till- det är viktigt att båda personerna i ett förhållande känner likadant. Att kärleken fås och tas. Att det klickar rätt hos båda för att feelingen ska bli sådär top notch! För vad är kärlek och ett förhållande med någon om det endast är en personen i förhållandet som är kär och inte båda? 

Tiden har bara rusat iväg och jag har snart varit tillsammans med mitt hjärta i fyra månader. Vi är båda lika glada och lika nykära! Jag kan nog inte få fram så mycket mer just nu än att vi är kära och lyckliga ihop!

MÅNDAG MORGON


Bilder från we♥it.com

Har haft ännu en mysig natt tillsammans med mitt hjärta! Han kom till mig i går fram mot tidiga kvällen, vi fikade, myste och pratade på. Hade lika underbart som alltid med min underbara kille!

Nu har han precis åkt till skolan, alltid lika svårt att skiljas från varandra och minst lika jobbigt att komma upp från sängen.. haha! Nästan så jag får en tår i ögat då jag inser att vi inte kommer kunna träffas igen förrän på onsdag, troligtvis torsdag.. Men det kommer gå fort och det är alltid viktigt att kunna längta efter varandra! Jag älskar min P!


ÄLSKLINGEN PÅ G


Bilder från we♥it.com

Nu är det söndagkväll och det har blivit som en stammis att mitt hjärta kommer till mig då, vilket han även ska idag. Han är påväg och kommer säkert att ringa på dörren vilken sekund som helst! Därmed säger jag godnatt till bloggen redan nu så hörs vi igen i morgon!

ÖVNINGSKÖRT

Nyss kommit åter efter att ha varit ute och övningskört i ca. en och en halv timme. Är riktigt nöjd över körningen, gick riktigt bra. Wohoow!

DÅLIGT MED UPDATE

-

THE LIFE

"WHO COMPLICATE LIFE?"
Missing somebody? ..... Call
Wanna meet up? ..... Invite
Wanna be understood? ..... Explain
Have questions? ..... Ask
Don´t like something? ..... State it
Love someone? ..... Tell it


DET ÄR LÖRDAG, SNÖN FALLER OCH JAG ÄR LEDIG!

Vaknade ganska tidigt ikväll och har inte fått så mycket gjort hittills idag. Men tänkte ta och ändra på det, har nu gjort mig klar och ska strax dra ner mot stan för att kolla runt. Vem vet, kanske kommer jag hem med någon shoppingpåse? Har inte jag behöver tänka på inom skolan idag, så tänker koppla bort det så mycket som jag kan idag!

Jag uppskattar helgen nästan alltid lika mycket då den kommer, det är helt underbart!

A ÅKT HEM OCH JAG DREO FÖR SÄNGEN

Nu har precis min kompis åkt hem och jag är tröttare än tröttast- alltså kallar sängen på mig!

PUFFAT TILL KUDDARNA OCH SER PÅ ANDRA AVENYN

Slutade strax efter två och är nu hemma efter en del ärenden. Puffat upp kuddarna och myst till mig i sängen och ser på andra avenyn! Det känns verkligen att det är fredag idag, underbart!


EN LEKTION KVAR INNAN DET ÄR LUNCH!

Tror jag håller på att hungra ihjäl och nyss då engelskan tog slut så var mer än redo att ge mig iväg till matsalen för att få mat i magen. Men nej nej, inte än jag ska nämligen först gå igenom en filosofilektion!

HEMMA ÅTER FRÅN TRÄNINGEN

.

-

-

SER PÅ HALV ÅTTA HOS MIG OCH LÄNGTAR TILLS MIN POJKE RINGER PÅ DÖRREN

Kockan har dragit iväg och det är redan kväll, min pojke har inte kommit än men han kommer att ringa på dörren vilken sekund som helst! Ska ha en mysig kväll men min älskling så jag hör av mig igen i morgon!

SLUTAT TIDIGARE

Helt paff! Hade ju som sagt geografi idag, men läraren blev riktigt irriterad på vissa i klassen som inte kunde bete sig, vara tyska och inte lyssna på henne vill säga. Så hon tog sina saker och gick därifrån! Självklart kan jag förstå henne men å andra sidan så missar jag och andra i klassen som är engagerade och vill lära sig saker över en timme, vilket är ganska mycket! Dåligt.

Men nu är jag hemma som jag varit ett litet tag, fick skjuts hem så det var riktigt skönt! Ska nog ta och plugg och se till att alla spanskaord sitter!


HISTORIA OCH ORDBETYDELSE

Hallådär allihop! Sitter just nu på geografi, andra lektionen i denna kurs. Fått i upg. att finna massa ordbetydelse, men tänkte att jag kunde slänge in ett inlägg innan jag fortsätter!

Det är som sagt onsdag idag ack "lilllördag", halva veckan har gått, vilket jag inte alls tycker att det känns som! Men snart kommer jag väl säga, oj är det redan fredag. Fort den här veckan har gått!

Nä men nu ska jag fortsätta igen, vi hörs sedan!

SVENSKA

-


NU. SKA. JAG. SOVA. GOD. NATT.

S.O.V.A.


IRRITERAD OCH BESIVKEN

Besviken då P kanske inte kommer till mig idag, less på att jag redan har en massa skolgrejer att göra speceillt matte c plugg som vi började med i måndags! Fattar inte hur läraren kan ge oss 30-50 tal per lektion, känns himla skumt!!

PIGG OCH LADDAD INGÖR EN NY DAG

Det är tisdag morgon och jag tog mig en större sovmorgon än vad jag hade tänkt, men det var riktigt skönt! Nu känner jag mig riktigt pigg vilket känns skönt!

LÄGGDAGS PRONTO!

Dags att sova!


OTH AVSNITT PÅ G

Nu ska jag till att se ett avsnitt av oth, luta mig tillbaka och bara känna att jag inte behöver göra något mer skolplugg. Det enda plugget jag gjort sedan jag kom hem var mattetal som skulle vara klara till i morgon. Annars så har jag bara tagit det lugnt, kollat in olika sidor på datorn och sådär. Och nu blir det som sagt ett avsnitt av oth!


MATEMATIK C

Redo för att ta mig ann första matte C lektionen idag, nu kör vi! All in


KÄRLEK ♥

Att få ett sms från någon man tycker om är en speciell känsla. En känsla som är så svårt att specificera och inte går riktigt få fram med endast ord. Men en sak vet jag, jag är- kär ♥


NU ÄR JAG VAKEN OCH REDO FÖR EN NY VECKA!

God morgon! Nu har jag kommit upp vilket jag hade svårt för klockan åtta då P skulle iväg. Han som ju som sagt hos mig inatt, men hade börjar inte lika sent som mig, utan strax före halv nio, men jag klev självklart upp samtidigt som honom för att ge sällskap och mysa lite extra vid frukosten. Alltid lika svårt att komma upp från sängen då jag har hans sällskap, hjärtegullet mitt!

Men efter att han åkte så studsade jag ner i sängen ett tag till och kom inte upp förrän nu! Somnade om sisådär lite mer än en timme! Riktigt skönt och välbehövt.

Igår när han kom så gosade vi in oss i varandra, var ju ett tag sedan vi sågs sist. Så det var riktigt mysigt att få träffa varandra igen! Vi såg på wallanderfilmen som gick på tv:n, fikade och gick sedan in till mig för att se på andra avenyn och efter ett avsnitt så blev det till att borsta tänderna. Satte sedan på ett avsnitt till och gosade på, efter ett tag slog vi av och mystade tills vi somnade.

Nu ska jag till att träna lite spanska, har härrans massa glosor till på torsdag som skall kunnas!

SNÖN YRAR PÅ SOM ALDRIG FÖRR


Bilder från we♥it.com

Jag sitter i vårt stora matbord, kollar ut genom fönstret och leer för mig själv då jag ser att snön öser ner! Känns som att det är en dag i november och den rejäla första snön är på väg. Dock är det nu den 22 januari och kanske är det så att vi har turen att den första rejäla snön är på väg? Snön som gör att man kan åka skoter utan att nästa köra fast i backen? Det känns fantastiskt att sitta under taket och dricka varmt och gott vanilj te!

Jag tänka ta mig ann och öppna ett word- dokument och skriva en fördjupningsupg. nu så jag kan skicka in den i eftermiddag innan min pojke kommer till mig. Han har varit i fjällen och är just nu på väg hem. Ska bli roligt att få träffa honom igen, var som sagt några dagar sedan vi sågs. Närmare bestämt senast i onsdags morse, då han sov hos mig mellan tisdag och onsdag.

Men nu tänkte jag faktiskt inte blabbla på så mycket mer, utan istället sätta igång med arbetet som ska in. Men ni kommer få höra mer av mig senare idag. Så tills vidare- ha det gött!


VAKNAT UPP I STUGAN OCH KOLLAR UT PÅ MASSA YRANDE SNÖ

Sitter just nu i det storma matrummsbordet och ska till att äta massa go söndagsfrukost! Snön yrar runt utanför fönstret och jag känner mig riktigt sugen på att ta skotern ut för att leka lite. Men tror jag får vänta till nästa helg med att gasa runt!

KUNG FÖR EN DAG

God morgon gott folk! Det är lördag och magnus ugglas låter spelas på högsta volym! Jag lever livet och bara njuter av att det är helg. Wihoow! Känner mig dock sjuk så så mycket röj röj blir det inte, men det är ändå så skönt att jag är ledig och att jag bara kan andas, mysa, vila och göra precis det jag vill göra!

ETT AVSNITT OTH OCH SEDAN SOVDAGS

Nu ska jag till att släcka ner för att lägga mig i sängen och ser på ett avsnitt av OTH innan det blir sovdags på riktigt! Det är helg och det känns underbart. Vi hörs som vanligt igen i morgon. Sov gott


Saknar mitt hjärta, tycker han borde ta och komma hem nu! ♥


KOPPLAR AV TILL FILM OCH FREDAGSGOTTA

Hallådär! Känner att jag varit lite off idag, lite små illa sådär. Men idag efter skolan, som vi förövrigt fick sluta tidigare på, så gick jag och nåra härliga bruttor från klassen och satte oss på ett fik och hade det trevligt! Gick även in en sväng på bibblan för att kolla efter böcker till en skolupg.

Blev hem och mysa sedan och ligger just nu och tar det lugnt i min säng. Mår inte så jättebra, är riktigt stolt över mig själv att jag bemästrat skolan hela veckan men min förfärliga röst, halsont och total täppta näsa! Är totalslut nu så det är skönt att få ligga i sängen och se på OTH och ta det lugnt.

SLEEPTIME

Sovdags, god natt och sov så gott

DÅ LÅTEN RULLAR OM OCH OM IGEN

Min nästa rinner, jag har en hals som svider och bränner, jag saknar mitt hjärta och vill bara ha honom hos mig och gosa. Jag inser att det är två dagar kvar av skolan, viktiga båda två att gå på då vi har redovisningar båda dagarna. Mitt hjärtat har precis rullat bilen tillsammans med P och en till kompis upp mot fjällen och jag kommer inte kunna träffa honom förrän på söndag, hua! Men allt kommer jag klara av. Jag har glass, halstabletter och massa underbart folk runt omkring mig, en massa grejer i skolan som kommer ta upp min tid tills söndag!

Nu gäller det bara att fortsätta slita och ligga i som aldrig förr!

BREAK FRÅN PLUGGET FÖR ATT ÄTA MIDDAG

Nu har jag suttit och kämpat med en historia upg. som ska in i slutet av veckan, men skönt att få undan lite så jag slipper sitta hela helgen och jäkta med allt som skall göras!

Nu tänkte jag i alla fall ta ett litet break från skolan och äta lite middag, jag är riktigt hungrig! Känns som att magen är alldeles tom, hua! Men det ska det nu bli ändring på hehe!

HEMMA, LIKA TÄPPT OCH SNUVIG


Bilder från we♥it.com


MIN UNDERBARAAA KILLR


Bilder från we♥it.com

God morgon alla! Idag är det onsdag och jag låter lika förfärlig på rösten idag som jag var igår! Min kille kom som sagt till mig i går, nattade här vi har myste på hela morgonen, natten och gårdagen! Alltid lika trevligt att få träffa honom!

Han åkte för ca. en timme sedan då han började strax före halv nio, mendan jag börjar vid lunch även idag. Klev upp för att gosa och äta frukost med honom. Stod och kramades och myste bra tag i hallen innan han åkte och tröjde ännu längre tid innan vi kom upp från sängen för det var så mysigt och skönt att ligga och gosa och hålla om varandra. Blev extra viktigt idag att gosa längre då vi inte kommer ses förrän på söndag, då han åker iväg idag efter skolan och kommer inte hem förrän på söndag. Men dessa dagar kommer gå så fort, jag har riktigt mycket i skolan och mår inte alls så jättebra känner jag. Vore hemskt om jag smittade P nu när han ska bort och allt! Får hoppas att han slipper det och går en riktigt kanonresa!

Nu ska jag lägga mig och vila lite, tror att det kan behövas för att orka med skolan senare idag. En till kopp te skulle också sitta fint, tror nog att jag måste det först! Hör av mig mer senare.

HJÄRTAT ÄR PÅ INGÅNG


Bilder från we♥it.com

Snart kommer mitt hjärt att mig, kommer därmed vara off här på bloggen till i morgon. Ha det bra så länge för det ska jag!


SNART BLIR DET MIDDAG OCH SEDAN ÄLSKLINGEN

Då var första skoldagen för denna vecka avklarade! Sitter dock fortfarande kvar på skolan trots att jag slutade för nästan en timme sedan!

Men ska snart röra mig hemöver och få lite mat i magen, känner hur magen börjar kurra! Då den varken fått en rejäl lunch och inte mycket för den delen heller så är jag inte förvånad. Men snart så ska magen bli tyst igen haha!

Ska även vara med min pojke snart. Han kommer till mig idag under senare eftermiddagen/ tidiga kvällen, ska bli mysigt att få vara med honom nu innan han åker iväg. Han ska nämligen till fjällen i morgon och kommer hem på söndag.

MÄTT OCH BELÅTEN

Mätt och belåten efter att nu ha fått mat i magn och är nu redo för lektion

PÅ SKOLAN ÖVER EN TIMME INNAN VI BÖRJAR- PLUSSPOÄNG

Jahaja då var mötet klart och jag sitter nu på skolan, sisådär över en timme innan vi börjar. Tänkte ta mig en tripp till ica snart för att handla lite föda hehe! Annars så händer inte så mycket, kanske blir till att kolla på ett avsnitt av andra avenyn undertiden jag äter?

Aja, lika bra att traska iväg! Hör av mig senare

SOVDAGS

Det är måndag kväll och jag ska gå till sängs nu. Lika bra att komma i säng i tid så jag är pigg för första skoldagen denna vecka, har varit riktigt skönt att lektionerna idag har varit inställda + hemmastudier.

I morgon ska jag utöver att träffa alla i klassen få vara med mitt hjärta. Ska bli riktigt skojigt att få träffa båda alla i skolan men även såklart min kille!

Nä nu ska jag till att hoppa i säng innan klockan rinner iväg allt för mycket. Vi hört igen i morgon.

DU BETYDER VÄLDIGT MYCKET FÖR MIG ♥


Bilder från we♥it.com

Du gör mig glad oavsätt hur allt är runt omkring, allt stannar upp då jag har dig vid min sida. Du är underbar min älskling, att jag har dig är helt fantastiskt ♥

IRRITERAD OCH BESIVKEN


Bilder från we♥it.com

Irritationen som uppstår för att en lärare som jag haft en jätteliten stund utav en stor kurs sätter ett orättvist betyg på mig- något som gör mig smått frustrerad och besviken! Jag har kämpat och lagt ner så mycket energi, engagemang och drivkraft till att lyckas och uppnå det betyget som jag vill ha. Att innan sommarlovet ligga på det och sedan efter två inlämningar med den ny läraren sänkt mig på någor jävligt märkligt sätt!!? Då varken min energi, drivkftat eller engageman att lyckas få det betyg jag vill ha inte har sänkt- så jäkla fel!

LUNCHDAGS

Lunchen har precis pacerat, dock något jag inte hunnit med då jag fram till nu suttit med uppgift i engelskan om en bok jag läst ut. Den är nu nästan klar, allt är översatt och ska bara finslipas och läggas till lite- väldigt skönt!

Jag ska nu ta lite mat i magen och låta hunden få sin vanliga promenad! Klockan har inte hunnit blivit så mycket så det känns skönt att jag har tid kvar av denna dag att njuta då det inte är svart ute som det brukar vara då man slutar skolan om dagarna så här års!

Nä tror det är dags för hunden att få sin vardagliga luft och prominix och för mig att också få lite luft och mat i magen som ger mig energi och kraft till att fortsätta plugga och sänka hungern!


BLOGGÄNDRINGAR IGEN

Sådär då har jag fixat och fräschat upp här på bloggen! Rosa och mysigt, inte lika grått och trist längre hehe! Nämen nu är jag nöjd över hur det ser ut och hoppas ni uppskattar det lika väl som jag göra det.

MÅNDAG OCH NY VECKA

Det är måndag förmiddag och jag pyser runt i soffan hemma framför tv:n. Jag har absolut inte så mycket till röst så jag hade tänkt att hålla mig här större delen av dagen. Kanske blir det att varva lite filmer (speciellt serien OTH) med plugg som måste göras. Då det är grått och tråkigt ute så är det perfekt plugg och filmväder!

Jag har en del plugg som måste avklaras och göras klart idag! Så jag tänkt då luta mig tillbaka och försöka få lite gjort. Ska även finna tid till att göra om i bloggen, för som det är nu tycker jag inte om så mycket längre.

Hör av mig senare.

TIPS


Bilder från we♥it.com

Jag får ofta samma fråga ställd av människor som träffar mig regelbundet. Hur kan du alltid vara så glad?


Jag är den typen av människa som tänker "åh vilken härlig dag, solen skiner!", "åh vad mysigt med regn, nu blir blommorna glada" eller "vad härligt med åska, lite spänning i vardagen!" på morgonen. 

Och tro mig, jag kan vara jävligt tjurig också!

Kalla mig flummig men det GÅR faktiskt att bara bestämma sig för att vara glad. Oftast. I alla fall går det att låtsas lite, och det hjälper. Om det regnar, se symboliken i det. Allt sköljs bort. Alla negativa tankar och allt skit du ångrar bara försvinner. Sen kommer solen och det är den nya starten.

Lyssna på musik som gör dig glad, ha färgglada kläder på dig och tänk positivt. Ofta glömmer man bort så små saker i vardagen som betyder mycket för dig och som hjälper dig, för att du förblindas av allt negativt. Har en kille/tjej spottat, trampat och förstört dig känslomässigt? Tänk på din bästa vän, din pojkvän/ flickvän eller din familj. Dom finns alltid där. Men du ser inte det för du är så upptagen med att hata någon annan.

Det är din tur att vara lycklig nu! Och du kan ge ödet en liten knuff genom att bara jobba på din utstrålning. Se regnet som en utrensning av allt negativt. Uppskatta solen när den kommer och värdesätt dina nära.


KÄRLEK

Hur många gånger har du tänkt...

 

- Jag väntar tre minuter innan jag svarar?

 

- Jag kan inte smsa nu, jag har redan skickat två sms på raken?

 

- På onsdag klockan ett ska jag fråga om han vill träffas?

 

Det är dags att vi lägger ner de här schemalagda tankegångarna för hur vi ska bete oss mot dem vi tycker om. Ni vet den där pirrande känslan i magen när man får ett sms från just den personen? Hur vet du att den andra personen inte får exakt samma känsla när du skriver? Men du går runt och tänker "nej jag ska inte skriva förrän i morgon". Då tänker den andra änden "ska jag skriva? ska jag skriva? ska jag skriva?" och sen gör han/hon inte det bara för att du kanske inte skrivit på hela dagen. Ser ni kedjereaktionen?

Han/hon du tycker om kanske tycker att du är jobbig när du smsar, tänker du nu. Men snälla, om så är fallet - är personen ens intressant då? Vem vill ha något med en person som inte ens kan få ett jävla sms utan att känna sig förföljd? Inte jag.


SER PÅ FILM OCH TAR DET LUGNT

Söndagen har övergått från lunchtid till kväll. Jag ligger och myser i soffan och tar det lugnt, tar halstablett efter halstablett och dricker lite te mellan varven. Jag har så grymt ont i min hals som också har gjort att jag nästan tappat rösten! Hua.

DÅ SNÖN FALLER OCH JAG SITTER MED PLUGG

Jag fick mig en tankeställare tidigare idag, rättare sagt då jag låg och drog mig i sängen innan jag klev upp. En tankeställare som inte kan slitas ut från mina tankar, som jag kommer bli ganska flummig här.

 

Att han inte frågar mig varför jag inte vill följa med att åka gör mig lite smått ledsen tror jag, för varför skulle jag annars tänka och känna som jag gör? Inte för att det gör mig så himla mycket att inte få åka med, utan bara att han inte frågade om jag vill och det skulle också varit roligt att få träffa hans kompisar. Att på något sätt få känna sig välkommen och accepterad hos hans kompisar då jag aldrig tidigare träffat dem.

 

Kanske han inte tänker så, utan tycker att det är kul att bara umgås med sina kompisar utan mig, vilket jag också tycker är trevligt så klart, men det skulle ändå vara kul att få träffa dem. Det skulle vara roligt att få träffa hans kompisar och se hur han är i deras sällskap och hur han är mot mig då vi är alla tillsammans.


NYSS ÅKT HEM

Nu har min hjärta precis åkt hem

NÄR ALLT FLYTER

Nu har jag precis sagt hej då till min kompis som åkt, vi var på stan och hade det trevligt och åkte sedan hem till mig.

Fick för inte alls så länge sedan ett sms från min pojke som kommer till min vilken sekund som helst!

LÖRDAG MORGON

Det är lördag morgon och jag känner mig pigg och utvilad efter en härliga goa sovtimmar! Nu har jag till att öpnnat upp min engelskabok jag läste på lovet för att sätta igång med en uppgift som ska lämnas in kring de nu i veckan.

Vid lunch tänker jag dock låta böckerna vara för att istället vara med en kompis, fram mot eftermiddagen blir det till att vara med min pojke. Det där med att ha tillgång till dator känns chansen ganska liten, men jag har telefonen med mig så kanske kan det bli uppdateringar från den.

Men nu ska jag stoppa något i magen och sedan sätta igång med lite arbete!

FREDAG MED STORA BOKSTÄVER

Det är äntligen fredag och som jag har väntat på helg må jag säga! Matterapporten om statestik är inskickad och mat i magen har jag fått. Snart blir det till att luta sig tillbaka och se på film. Var tänkt att jag skulle gå på basket och vara med några kompisar men jag tackade nej, kände och känner mig slutkörd efter en hård skolvecka!

Jag laddar istället batterierna inför morgondagen då jag på dagen ska vara med en kompisar, var vi ska göra är fortfarande oklart men det lutar åt fotografering eller en sväng på stan med fika och hela köret! Vi får se hur det slutar. På eftermiddagen och kvällen ska jag vara med mitt hjärta, vi pratar om att gå på bio, men det kan lika gärna bli så att vi bara lindar in oss i varandra och pyser ner framför lite andra avenyn hehe!

DÅ ALLT KÄNNS SÅDÄR GALET BRA

Det är fredag och det känns i hela kroppen! Jag bara njuter till fullo och leer med ett extra brett leende! Svenska är gjort och gick så bra som den bara kunde gå! Ett riktigt fint och roligt beröm fick jag från vår lärare. Kan glida genom dagen med att strunta i allt för mig dagen för den ligger redan på topp!

Jag har nyss ätit, sitter på företagsekonomi och försöker komma framåt med min vänner med ett arbete om ett hockeylag! Ett arbete som ska redovisas om en vecka, hej och hå här ska det fortsätta gå!

Igår kväll kom som sagt min prins till mig då jag som minst anade det! Vi myste på, fika och hade det perfekt! Innan vi somnade såg vi på lite andra avenyn och vaknade lite tröttare än vanligt. Vi har legat och vänt och vridit på oss, kanske har det varit fullmåne inatt? Vaknde ett tag innan väckarklockan ringde lyckades vi också med. Men det är alltid lika mysigt att lika och dra och sträcka på sig tillsammans med han jag älskar.

Jag kom i tid som alltid, trots att vi åkte endast några minuter innan jag började! Nerverna spökade en smula med mig i morse, var i klarspråk en gnutte nervös inför svenskatalet som jag höll i förmiddags om kärlek. Men P sa att det skulle gå så bra och önskade mig en sista lycka till innan jag pussade av honom och tackade för skjutsen. Kan då jag ändå pratar på nämna att jag tycker det är härligt att P har körkort. Jag vill också ta och det kommer jag snart att kunna. Gäller bara att plugga för fulla muggar med teorin och körning!

SVENSKAKÄRLEKSREDOVISNING KLAAART

Wihooow underbart!


LADDAD INFÖR MORGONDAGEN OCH REDO FÖR ATT POJKEN MIN SKA KOMMA

Nu känner jag mig nöjd för kvällen inför morgondagens redovisning om kärlek. Känns alldeles perfekt då min pojkvän hört av sig att han har rullat från sig så om inte allt för länge kommer han stå ringa på dörren. Med detta så betyder det att det kommer bli snålt med inlägg resten av kvällen så jag återkommer igen i morgon!


PLUGG SEDAN ÄLSKLINGEN

Nu har jag kommit hem från skolan, ska om ett tag sätta igång med lite plugg och få lite saker gjoda. Senare i eftermidda/ fram mot kvällen (?) så kommer P till mig. Ska bli riktigt mysigt att få vara med varandra känns som att det var så länge sedan vi sågs, fast ddet var det i o för sig också.. i söndags. Hua, men jag har haft (och har fortfarande!!) grymt mycket i skolan, men nu har jag fått bort ganska mycket så jag tycker jag är förtjänt av att få vara med honom ikväll hehe!

Nä nu ska jag ta det lite lugnt innan jag över på redovisningen jag så hålla i morgon. Hör av mig senare under dagen.


SOVDAGS

Klockan börjar rinna iväg även ikväll och ska därför med desamma hoppa i säng och längta till i morgon eftermiddag då jag får träffa och mysa med mitt hjärta.

Vi hörs i morgon igen, god natt och sov så gott

GLAAAAD

Nu är det bestämt, bokat in i minsta detalj! I morgon ska jag få vara med min älskade pojke som jag saknar, senast vi sågs var i söndag och det känns som såå länge sedan fastän vi har pratat med med varandra varje dag flera gånger. Men i morgon, i morgon ska jag få vara med mitt hjärta.

Ser framemot ett avbrott från skolan och helt sltrunt i det och endast ägna mig åt mitt hjärta och bara ta det lugnt. Kommer bli perfekt!

JAG TYCKER OM

Jag tycker om när du tar på mig, jag tycker om när jag ser din vid min sida, jag tycker om när du finns hos mig, jag tror aldrig att det kan bli bättre än så här, för mig.
'
Jag tycker om när du tar på mig,  jag tycker om dina fingarar mot min panna,  Jag tycker om när jag beryder något för dig, det kan aldrig kännas bättre än så här.

LÄGGDAGS

Klockan har pacerat tolv och jag skulle ha legat i sängen för länge sedan och sussat. Ska därför hålla mig kort och med desamma säga att det är dags att möta drömmarnas värld i några timmar för att vara pigg och utvilad i morgon bitti då klockan ringer.

God natt och sov så gott alla

SITTER PÅ SKOLAN OCH FÖRSÖKER FÅ LITE SAKER GJORDA

Runt omkring mig ekar det, bordet är fyllt av papper skolpapper. Har en tomtklassrum för mig själv, fyllt av svartastolar och vita bord. Jag kollar ut och ser hur svart det är, inser att om inte allt för länge är jag hemma. Första dagen i skolan efter ett kanonlov som slutade helt perfekt så är det gansak skönt att vara inne i skolrutiner igen, eller hur man nu ska se det. Börjde ju trots allt vid lunch idag, men jag kom ändå upp vid sju åtta i morse.

Nåja, jag sitter kvar på skola för att få skjuts hem. Är så kallt ute så passar på att ta vara på skjutsen då det fungerar. Jag tänkte ta vara på tiden nu istället för att skriva, har en del skolgrejer att arbeta med. Hör av mig senare under kvällen.


GOD MORGON.

Det är tisdag men det känns som måndag. Det är tisdag men det skulle gärna få vara fredag. Jag har vaknat upp och börjar inte förren om länge. Jag ska tills dess försöka få lite skolgrejer gjorda, vi har extremt mycket denna vecka, lärarna har bara öst på med grejer tills oss! Känns tungt då skolan kommer ta upp all min tid till på fredag och även i helgen...

Men nu ska jag inte skriva hur mycket vi har att göra utan istället försöka få sakerna gjorda och sikta framåt!

HAN ÄR VÄRLDENS BÄSTA, OCH NÅGON JAG VÄRDERAR SÅ SINNESSJUKT HÖGT ♥

Älskar dig ♥


THIS IS 2012 (!!!)

det här är tvåtusentolv, det här är året som kommer slå de flesta andra år, det här är 2012.

jag skulle avlägsna några nyårslöften till er. något som skulle slå i taket, något som skulle få era nyårsklackar att skaka. att slå ihop sig med varandra. att få era munnar att bli stor o:n och er att prata om det verkligen är sant. för det här är faktiskt. två. tusen. tolv.

jag har dock inga nyårslöften. inga löften som jag ska hålla, som att träna mer, äta mindre onyttigt osv. jag tror att man ska äta det som är gott och träna i måttlig mängd. livet är liksom till för att njuta av och jag kan seriöst inte njuta om jag ska räkna poäng i varenda tugga jag toppar i mej. så inga sådana löften. de bryts bara.

ett nyårslöfte som jag dock har, som är ett nyårskämpe mer. det är det här med att inte lägga energi på fel saker. som egentligen jag inte kan göra någonting åt. dvs människor som faktiskt aldrig kommer ändra sig, betyg som redan är satta och matcher som faktiskt redan är spelade.

annat jag ska försöka hålla är att inte sätta igång och övertänka. och se fel i allting. för saker får vara bra. de får vara bra. de får vara så jävla äckligt bra att man nyper sig i armarna. det är inte fel att vara lycklig. det är inte fel att tänka stort och övervinna precis alla. för de som bryr sig och blir irriterade, de är de som är förlorarna.

och vad jag ska göra under det här jäkla året är galet. ungefär som att jag ska fylla arton år, ta ett körkort och dansa skorna ur mej med fint folk. fira andra fina personer som innehaver åldern 18. se hjärtat ta studenten. jobba. jobba. jobba. åka utomlands. ha ett år med P. sitta på klippor. bära shorts och glasögon. bila till någonstans bara för att. bada i havet. dansa en hel natt. överaska min pojkvän. börja i trean (!!!).

this is 2012.

VI SKA ÅT SAMMA HÅLL

”vi ska åt samma håll”, texten spelas på hög volym i bilen. De småkollar på varandra och ler av glädje. Det är han som hon älskar som sitter bakom ratten. Han som hon har saknat så mycket, och hon som satt bredvid honom som han hade saknat så mycket.  Nu var de två tillsammans igen, tiden de hade varit ifrån varandra hade gått så sakta men samtidigt så lång tid, men nu var de ett igen och glädjen lyste om dem.


MATTERAPORT SKRIVNING SOM STÅR PÅ SCHEMAT

Nu är jag vaken och känner mig taggad för att ta mig ann en matteraport om statestik. Nu kör vi, hör av mig senare!

DET ÄR UNDERBART ATT ÄLSKA OCH ATT ÄLSKAS ♥

Han sa de tre orden till mig, tre ord som varje människa som får höra blir extremt glad av lycka (i fall man själv verkligen tycker om den personen) en glädje som cirkulerar runt i kroppen, man blir smikrad och pralyserad och kärlekskänslorna stiger höggt och jag kan ine annat än att vara lyckligt, du betyder enormt för mig hjärtat.

Det är underbart att älska och att älskas ♥

"KÄR OCH GALEN, GALEN I DIG"

Efter att inte ha fått träffat den man älskar på över två veckor så är det en underbar känsla att få "återförenas" igen. Vi båda blev så glada och log hela tiden, gosade nästintill hela tiden och hade det helt magiskt ihop. Jag kan inte med ord få fram hur underbart det var att få träffas igen.

Jag kom till honom i går lite för två. När jag öppnade dörren så möttes jag av världens underbaraste kille och ett enormt smile från honom. Ett ögonblick jag aldrig kommer glömma. Nästan så man fick en tår i ögat av glödje att få ses igen. Bland det första han sa var att det var skönt att få träffa mig igen och att jag hade blivit väldigt brun. Det känndes som att vår glädje lyste på flera mil avstånd och att vår lycka och glädje var "störst, bäst och vackrast".

Vi myste och helade i mängder, som aldrig förr kanske man ska säga? Vi hade det i alla fall grymt och då menar jag grymt, jag får ett lycka rus nu bara jag tänker på det. Vi lyssnade på massa musik, låg på sängen och gosade och pratade.

Vi åt middag tillsammans med hans föräldrar och pratade med de, lika så så såg vi på gladiatorerna tillsammans med dem. Vi bakade även en kärlekskladdkaka tillsammans, men vi var ganska packade för att få i oss så mycket till gladiatorerna. Men en liten bit av vår goa kladdis gick allt, gottigotti. Vi tolv så gick vi ner till köket för att ta lite och fika och prata med hans föräldrar igen. Vi gjorde oss en varsin temacka och tog lite dryck till och satte oss sedan inne hos honom och fikade. Vi kollade även på en film, men vid ett tiden så borstade vi tänderna för att sova för jag var så tröt (hade endast sovit tre timmar natten innan) så vi kröp till sängs. Men då vi väl hade lagt oss under täcker och pratade så insåg framförallt jag att jag hade blivit riktigt pigg så vi slog igång datorn igen och såg på andra avenyn, lika gosigt som vanligt hade vi. Fram mot tre så somnade vi i ställer slingrandes om varandra och vaknade lika mysigt vid halv tolv men kom inte upp förren vid ett. Underbart att ha nattsällskap av den man älskar och gillar.

Vi gjorde frukost/ lunch, pyttepanna, och åt go mat. Myste på lite till (a), hjälpte även till att bära lite väggar, bitar och golv till en släpvagn från nedervåning där de håller på att renovera. Efter det så blev det andra aveyn ett tag, pausade med lite fika och soffmys. Återgick sedan till andra aveyn som övergick till mysig musik.

Åt även middag hos honom och innan så åkte vi iväg och hade lite handlade lite. Träffade bland annat på hans arbetskolega Fredrik, en trevlig prick.

Åkte hem vid åtta och är nu hemma, kändes lite svårt då han tyckte jag borde stanna en natt till, vilket jag verkligen skulle vilja för vi hade det helt magiskt och mysigt ihop, men jag var tvungen att åka hem. Måste plugga i morgon då vi är lediga, som han också är. Men för hoppningsvis så kommer han till mig i morgon efter att jag hade har pluggat och fått lite ordningen på allt som ska hända i skolan nu första veckan.

Nu efter ett ganska snurrigt inlägg så vill jag bara säga att jag har en helt underbar kille som jag älskar. Vi har haft det fantastiskt ihop och det har varit riktigt trevligt att få vara med honom och även att träffa hans familj.

ÅKER IVÄG TILL MIG SAKNADE, UNDERBARA, GOA POJKVÄN

Nu åker jag iväg till mig underbara älskling som jag inte har träffat på 16 dagar, längtan och saknaden av honom är enorm. Så jag tänker inte dra ut på detta inlägg, utan jag hör av mig igen då jag kommer hem- alltså någon gång under morgondagen för hoppningsvis haha!

RSS 2.0