SNART GÄLLER DET

Vi är på gång, vi är laddade vi är redo. Wohooow, detta kommer bli grymt!


NÄR JAG ÄR MÅLLÖS OCH KÄNNER MIG HELT AZUUUM GRYYM!!!

Det är en dag idag, en dag som jag aldrig någonsin kommer känna lika känsla som jag känner och känt som just idag. Det är och har varit grym. Jag kan inte med ord få ner mina känslor som hoppas och far i mig, jag har en glädje och energi som jag älskar. Stoor älskar.

Jag har nu gått klar andra året i gymnasiet, efter sommaren tar mitt tredje år start och då är det min tur att ta studenten. Det är helt otroligt!! Att idag gå en rundtur i skolan med min pingla C gjorde nästan att jag brast ut i tårar, det finns så många känslor och minnen på vår skola. Det är vakert grymt och så jäkla unikt. Jag är lycklig så är det bara, jag kan knappt prata och det känns som att jag kommer börja gråta, men då ska det veta- då är det i så fall glädjetårar!

PLUGGAR FÖR FULLA MUGGAR, SKAMMEN SOM GER SIG. KÄMPA IN I DET SISTA.

Hallå där alla! Det är tisdag och skoldagarna har bara pyst iväg och blivit allt färre och färre, snart är det slut. Årskurs två är snart över. Galet. Men innan det är över så har jag en geografiupg. och ett engelska test kvar. Hej å hå! Jag tänker inte ge mig förrän båda sakerna är gjorda och jag tänker inte ge mig förrän jag känner att det sitter som det ska och men viljan och inställningen med att jag tänker lyckas och briljera!

Nu sitter jag i köket. Pluggar engelska och håller för stunden på sidan om på att laga mat. Magen är riktigt hungrig nu vill jag lova, så liten matbreak är jag allt förtjänt efter allt hårt slit som dock inte än är klart, men jag har kommit en god bit på väg.

EN DAGS SOM GÅR FRÅN TOPPEN TILL SKIT, FRÅN SKIT TILL GANSKA OK.

'

DET SOM KALLAS SNAAAART!!!

Vädret har varit lika härligt idag, kanske till och med ännu finare och mysigare! Dock har det varit lite drygt att behöva plugga en del och känslorna har svajat lite upp och ner under dagen. Jag saknar mitt hjärta så himla mycket, det är mycket i skolan, körkortet som jag håller med på på sidan. Allt känns som att det tar kål på mig, jag vill gärna har sommarlov nu, ännu häldre nyss, lika så körkort. Friheten och känslan att själv kunna köra iväg med bilen- oo magiskt säger jag bara. Tanken att inte ha något i skolan är likadan den- underbar!

Men nu är det inte långt kvar till något utan dem och det är helt otroligt! UNDERBAAART!!!

ETT TESTA SOM FICK RESULTATET:

Din partner kan skatta sig lycklig! Du är den verkliga drömmen. Varken för snäll eller för tuff. Kör på samma spår, så kommer ni vara lyckliga så länge ni vill.


MIN LÖRDAG I ORD

Gårdagen var helt gryym! Som sagt så firade jag en kompis som fyllde år och kom hem ganska sent så det fick bli en sovis i morse. Vaknade och blev lycklig över att solen lyste så större delen av dagen idag har gått åt till att suttit ute och njutit av värmen. Har även hunnit med en del plugg och även en snabbis nu på eftermiddagen ner på stan då jag köpte mig ännu en till bikini.

Nu ska jag alldeles strax äta middag och sedan göra mig klar för att åka till några kompisar och ha det skojigt. Vi ska sitta och mysa å prata och planera utomlandsresan vi ska göra ihop, känner på mig att det kommer bli fantastiskt!
'
Kan även passa på att meddela att solen har tagit bra på mig idag och färgen har jag allt fått. Hettar lagomt gott på kinderna och bikiniränderna är mer än synliga hehe!

EN DUNKANDE HUVDVÄRK MEN ACK SÅDAN GRYYYM KVÄLL!

Kvällen har vart helt fantastisk med mysigt och roligt sällskap. Är riktigt trött och ont i huvudet nu. Så ska krypa till sängs med desamma.

God natt och sov så gott!


HAR HAFT EN UNDERBAR KVÄLL, NATT OCH MORGON MED VÄRLDENS BÄSTA KILLE ♥

Rubriken säger allt! ♥

Jag åkte som sagt ut till mitt hjärta i går kväll och så myste vi och tog vara på tiden nu innan han ska åka. Jag kommer sakna honom jättemycket, älskar honom så så så mycket. Tiden kommer gå fort men ack så jobbigt det är just nu att vara ifrån varandra.. Men vi båda har något att längta efter.


PACKAR FÖR ATT SNART ÅKA TILL P

Ska precis till att packa väskan och sedan åka iväg till mitt hjärtegull. Vi hörs igen i morgon.

JAG ÄR TOM. MÅLLÖS. SLUT.

 


LÄGGDAGS

-

SNART ÄR JAG I FAMNEN HOS VÄRLDENS BÄSTA KILLE!

Efter att ha varit ifrån varandra sedan i onsdags är jag nu på väg till P. Känns magiskt. Känns grymt. Känns typ bäst.

Få krypa ner och gosa med honom tills man somnar. Få känna hans närhet, höra hans röst och bara få ha det mysigt ihop!

Känner mig tom på ord och fylld av känslor och längtan. Vi hörs i morgon helt enkelt!


NATTDAGS

Kvällen har varit helt magisk. Jag har varit med om ögonblick som man kanske endast kommer få uppleva en gång, många/ vissa kanske inte alls!

Jag är grymt trött och känner att en nattsömn på det här så är man pigg och redo inför morgondagen!


PÅ VÄGARNA IGEN

Nyss lämnat Linsan med familj. Nu är vi åter på vägarna och har det mysigt, kollar på utflykten och sitter och surrar.


LIVET ÄR SOM EN BERGODALBANA IBLAND

Jag lever livet och älskar det, samtidigt som jag håller på att längta ihjäl mig till mig älskling och känner lite småstress över allt vi har i skolan just nu. Men snart är sommarlovet här och det kommer bli perfekt!


JAG SNURRAR FLASKAN EN GÅNG, DEN PEKAR PÅ DIG, JAG SNURRAR DEN EN GÅNG TILL OCH DEN PEKAR PÅ DIG. DIG SOM JAG ÄLSKAR.


DET VAR EN GÅNG.

Värmen har börjat komma på allvar känns det som. Solen har lyst, dock har det varit inslag av regn idag, men annars, annars har det varit en härlig dag!

Har suttit i en bil, varit och shoppat massa fint, ätit på restaurang och myst med mina bästa idag. En underbar dag helt enkelt.

Dock saknar jag mitt hjärta.. Men jag kommer att åka och krypa ner hos honom på söndagkväll! Få mysa och gosa med mitt hjärta! Men tills dess ska jag upptäcka mysa och ta vara på ledigheten! Kanske om ni har tur så får ni en till uppdatering senare.


LEDIG TORSDAG

Torsdag och jag är ledig, inte illa!

VILKEN VACKER DAG!

Idag har det varit en väldigt slö, men ack så fin dag! Klev upp och hade körlektion vid klockan sju, gick på skolan och gjorde lite grupparbete. Sedan så jobbade jag och tjejerna med enkäten från lunch fram till .. ja jag vet inte riktigt, blev mer chill, prat och mys! Men vi fick några enkäter inlämande på en del företag och fick några ifyllda från folk på stan.

Min pojke ringde mig någongång strax efter klockan två och ville ses. Så han och hans kompis A kom och mötte mig vid donken. Vi pratade och gosade ett tag. Älskar att få träffa mitt hjärta. Det var även roligt att få träffa A som jag inte gjort på samma sätt som jag gjorde idag tidigare.

De hade sin fina mössor på huvudena och jag var som ett litet barn som också vill ta studenten nuu! De var så söta så. Och vilja att också vilja stå där är enorm just nu. Men det är inte så länge tills jag också får det whihiii!

Klockan har inte paserat halv åtta men jag är trött som en liten baby så ska nog lägga mig och vila. Tveksam om det blir någon mer uppdatering idag. Sov så gott.


PÅ SKOLAN EFTER ATT HA FÅTT MORGONKYSSAR AV ÄLSKLINGEN

Nu har jag satt mig skönt och bekvämt på skolan efter att ha fått massor av gosiga och härliga morgonpussar och kramar av min pojkvän. En perfekt morgonstart. Riktigt snygg var han i håret också, då han precis hade kommit från frissan då vi sågs.

Satt inte det minsta fel att få träffa och gosa med honom en stund. Stå ute i solen och få lite kärlek en tisdag som denna. Älskar´t.

Nu ska jag den stunden som är kvar tills att jag ska börja skolan ta vara på egenom att plugga! Vi hörs senare under dagen.


NÄR UGGLORNA BÖRJAR LÅTA OCH DAGEN BÖRJAR GÅR MOT NATT.

Det är ännu en kväll, men denna kväll har jag ingen gosig kille bredvid mig. Men den är trots allt helt okej ändå. Har en gosig vovve bredvid mig som slocknade för ett bra tag sedan som just nu ligger och storsnarkar!

Jag har tv:n igång och funderar på att stänga ner den snart, ska trots allt upp ganska tidigt i morgon. Nyligen även sagt godnatt till en trött pojkvän som ska upp alldeles för tidigt i morgon med tanke på att han börjat väldigt sent! Men det betyder att jag kommer kunna pussa på honom en snabbis i morgon bitti innan jag börjat, sicken tur man har ibland hehe!

Att ligga och blogga är riktigt skönt i bland, som nu. Skulle kunna skriva långa romaner känns det som. Flödet och energin bara flödar inom mig, men det måste allt få vila för någonstans blinkar en röd "trött-varningslampa"! Är trots allt en dag i morgon också, säger därför godnatt nu.

Vi hörs i morgon.


PLUGG OCH KÖKSMYS

Livet leker trors att det är grymt mycket i skola. Jag njuter till fullo och det kan inte bli så mycket bättre än hur det känns nu. Jag sitter i köket, pluggar och smuttar på kaffe. Tänkte nu gå över från spanska och köra lite matte.

Smsar med hjärtat och känner hur glädjen bara rusar igenom hela mig. Allt är sådär kungbra. Kungilikung greatest!

Solen lyser utanför, det klockan är på pricken nästan åtta och det känns som sommar- bara det är helt underbart! Jag älskar´t. Sommar är alltså på väg med stormsteg känns det som, och jag kan inte annat än att le och ta vara på varje sekund!

NYLIGEN HEMKOMMEN FRÅN SKJUTS AV ÄLSKLINGEN

-

ÄNDRADE PLANERING, MEN ACK SÅ BRA ÄNDÅ!

Denna söndag har börjat glida mot sitt slut. Jag har nyligen kommit ut från duchen och ska precis till att skicka in den sista idrottsuppgoften som jag gjort klar nu i helgen.

Det var tänkt att jag skulle på träning nu ikväll och älsklingen komma och hämta mig efter den, men då träningen blev inställd satt jag med lite plugg istället och hjärtat meddelade att han nu är på väg till mig. Han kommer ca. en timme tidigare än vad det var tänkt och det känns kung!

Denna fortsatt söndag kommer gå åt till att njuta och mysa med mitt hjärta. Vi hörs igen i morgon.

SKRIV DIN RUBRIK HÄR

Vad är det här för jävla skit dag? Å. Äter i alla fall kina nu, försök göra så att dagen blir så bra som möjligt. Myser med lillemannen och ska träna ikväll. Hoppas på att kunna träffa min prins ikväll ♥

EN VANLIG SÖNDAG- PLUGG

Har varit vaken i ca. två timmar nu, men har slöat runt på datorn och bara tagit det lugnt. Tänkte därför nu koppla bort det och sätta igång med plugg. Tragiskt med sant.

Tänker även på mitt hjärta, det är jobbigt. Vill bara ha honom här, se hans leende och fina utseende. Höra vackra ord från hans mun och få känna hans närhet. Det är underbart.

HOMILIHOME EFTER ATT HA TILLBRINGAT NATTEN HOS HJÄRTAT

Att sitta i bilen på väg ut till mitt hjärta är en mycket underbar känsla. Igår var det extra på topp, det var över en vecka sedan vi hade sätts och min "P-abstinens" var på topp. Att älska en kille är helt magiskt, men det kan samtidigt vara jobbigt. Just nu, är det perfekt då jag alldeles strax kommer kunna sitta klistrad i min älsklings famn, men denna vecka har haft sina luckor.. Kommande vecka verkar bli ännu sämra och det är skit! Men det är viktigt det också, att klara av ett förhållande och att det ibland kan bli en större glipa mellan man ses. Nu menar jag heller inte att man inte alls ses men man är tillsammans, det skulle jag aldrig klara av och jag förstår inte vad som är vitsen med det! Det jag menar är att jag och P har varit ifrån varandra sedan i söndags och idag är det fredag och vi saknar och längtar efter varandra riktigt mycket. Vi har smsat och pratat med varandra i telefon regelbundet osv.

Men nu har jag fått träffat mitt hjärta och jag har fått en energi som bara han kan ge. En speciell som gör en glad på ett alldeles underbart sätt!

Då jag kom ut till mitt hjärta i går kväll vid sju så var det underbart. Han öppnade dörren innan jag ens hade hunnit ringt på dörrklockan. Jag sprack upp i ett stort och brett leende. Gick in och kramade mitt hjärta.

Vi fickade bullar och kaffe nästan med desamma då jag kom. Satt och pratade med hans föräldrar och bara hade det trevligt ihop. Efter att tag tackade vi för fikat och gick upp till honom.

Bara känsla att ha honom nära gör mig nästintill knäsvag ibland. Vi tog det lugnt hela kvällen om vi bortser från biltur vi tog med hans nybil som äntligen har kommit hem från survice och lagning. Så den åkte vi en sväng med både med hans bror och endast vi. Vi fick även för oss att trotsa vädret och gå ut i det regnoväder som härjade utanför fönstret! Men hans i hand under ett paraply kan det inte bli bättre!

När vi kom in igen så fick vi för oss att göra lite kvällsfika. Vi hade tidigare under kvällen åkt och handlat lite, b.la. lite goda flingor som vi lade upp i skålar. Gick upp på hans rum tillsammans med all fika vi hade gjort och kröp ner under täcket och myste och fikade. När vi senare kollade på klockan så insåg vi att den hade blivit ganska mycket. Bar ner allt och borsta tänderna. Låg och myste i sängen och pratade tills vi somnade tätt intill varandra.

Regnet hade forsat ner hela natten och stormvindar hade hörts. Men vi vaknade ändå hyfsat utvilade vid halv tio. Låg och pratade och kelade tills vi klev upp framåt kvart över tio. Gjorde en rejäl och stadig frukost. Gick sedan upp till hjärtat och fortsatte att finna bra låta som vi kunde bränna till hans bil. Gick sedan ner efter att ha vilat våra magar och blev sedan ombädd att åka och handla. Slälla som vi är så gjorde vi det, trots att mitt hjärta vaknat på lite fel sida så gick det bra. När vi kom tillbaka så hoppade P in i duschen och jag började städa och plocka till på hans rum. Nästan med desamma då P hade kommit ut och vi fortsatte med städningen tillsammans så kom delar från hans släkt och firade P´s mamma.

Vi åt grillat och myste i solen som hade tittat fram. Efter ett tag så började vi tvätta P´s bil. Riktigt snygg och fin blev den. P´s brorsa kom också hem efter ett tag som hade varit och jobbat. Vi hade även träffat på honom när vi åkte och handlade tidigare idag. Lika så P.

När bilen var ren och fin så tog vi en utesoffa och sjunk ner i. Riktigt kalla och trötta hade vi blivit så en fika var vi allt förtjänade av. Så en bulle och en kopp kaffe fick slinka ner för att värma en lite. Efter det så gick vi upp till hjärtats rum och satte på musik och tog det lugnt och myste.

När klockan började nära sig halv fem så åkte vi in mot stan. Han skulle på laserhallen och jag hem. Att sitta där i bilen och få prata med honom om allt mellan himmel och jord är underbart. Något jag skulle vilja göra jämt nästan, känsla kommer då upp under bilturen att det kommer dröja någon dag tills få kommer kunna ses igen. Förhoppningsvis så kommer vi kunna ses på onsdag. Och det hoppas jag starkt och innerligt!

Nu så är jag hemma och ska försöka få lite plugg gjort och sedan så stannar jag antingen hemma och bara myser med familjen eller åker och är med några kompisar. Har inte bestämt mig än. Men det lutar trots allt åt att vara hemma och mysa.


ÅKER TILL P OCH NJUTER AV LIVET

Nu sitter jag i bilen och redo för att träffa mitt hjärta som jag inte har träffat sedan i söndags. Veckodagarna har bara rusat förbi trots att det känns som en evighet sedan som jag träffade mitt hjärta. Men nu är jag redo att åka till honom och mysa och bara ta hand om varandra. Jag hör av mig som vanligt igen i morgon när jag kommer hem!

TILL HONOM SOM JAG ÄLSKAR ♥♥♥♥♥

Blir fundersam och ledsen. Förvirrad och gud vet vad! Jag förstår för tillfälligt inte vad det är som händer. Kan man ändras så drastist för att jag berättar vad jag och några till i klassen ska göra. Kan man reagera som du gjorde då? Ja tydligen. Jag tycker att det var väldigt gulligt nu i efterhand då jag har pratat med dig nu ikväll. Men som du först betedde dig i telefonen gjorde mig fundersam. Jag skulle säkert känna likadant som dig, men då du ska göra exakt samma sak som jag ska och jag blev endast sjukt glad för din skulle och du blir faff över att vi inte kommer kunna ses på två veckor! Jag känner likadant. Det gör jag. Det kommer bli jobbigt, men jag älskar ju dig och det får du inte glömma bort. Vi båda ska ha kul och vi kommer sakna och längta efter varandra så himla mycket och så kommer jag till din student och kommer krama blåisar på dig (inte bokstavligt talat).

Vi för försöka ta vara på tid vi kan nu inann du åker och inte vrånga ner som du gjorde först. Det kommer bli kanon och det vet både du och jag. Tänkt vad underbart det kommer vara att få rå om varandra sedan?!! Det kommer bli helt magiskt underbart kanon fantakstiskt!!! ♥♥♥♥♥

NATTETANKAR!

Att en dag kan vända från att vara på topp till att bli något helt annat. Allt jag hade planerat att göra nu ikväll är förstört. Jag hade bara viljat ringt till min älskling och berätta hur allt låg till och är. Men det fungerar inte för då blir det inte längre en överraskning.

Jag är glad samtidigt som jag är ledsen och besviken. Men det får jag vara ikväll, men inte längre än så. I morgon ska jag vakna upp med ett leende och vara redo och berätt inför engelska läs och hör nationella! Here we goo!


NERVERNA SOM ÄR PÅ TOPP OCH SPÖKAR MED EN!

I morgon är det en dag, en dag som jag trodde jag skulle få uppleva tidigare. Men nu är det inte så, det är i morgon. I morgon gäller det. Jag känner mig nervös, laddad och redo! Vill klara detta, har planerat hur och vad jag ska göra ifall jag klara det. Jag vill. Jag vill. Jag vill.


HEMKOMMEN FRÅN TRÄNING UTAN HJÄRTAT

Nu har jag fått träffat mitt hjärta och jag har fått en energi som bara han kan ge. En speciell som gör en glad på ett alldeles underbart sätt.

Han, tillsammans med hans familj kom och hämtade mig igår och så åkte vi på mässan med desamma så vi var där vid halv tre. Men innan vi hade fått en parkering så hade hon hunnit bli kvart i haha!

Vi var där och kollade runt, träffade massa folk och hade det mysigt. Då klockan började närma sig fyra så ringde vi och bokade bord på kina och började röra på oss. Innan vi åkte mot restaurangen så åke vi mot flygplatsen och hämtade deras bil som hade stått där över natt då P och hans pappa hade åkt ner på fredagen och hämtat hans nyinköpta bil. Då jag och P satt tillsammans i en bil så ser man lyckan i hans blick och glädjen som sprudlar ut från honom.

Då P hade gjort en exemplarisk parkering så gick vi till fots över gatan och gick upp tillsammans med hans föräldrar till restautangen och hade det trevligt. Åt det gamla vanliga hehe. Råkade även slinka ner en banan med glass till efterrätt. Mumms.

Efter att vi hade ätit, pratat och haft det mysigt så sade vi adjö till hans föräldrar och så gick vi mot vårt håll- bilen och destinationen hem till mig. Då vi kom hem så pratade vi lite med min familj, myste och bara rådda om varandra. Då vi insåg att dagen bara rusat förbi så fick vi något ryck att åka och handla lite gotta och mysa ner oss framför gosiga filmer med täcken och kuddar.

Vi myste ner oss på nedervåningen tillsammans i en soffa med vårt nyinhandlade fika. Vi hade det så mysigt och kvällen var helt underbar.

När klockan hade paserat tolv och vi skulle upp idag så bar hjärtat upp mig för jag var så pumsen och trött. Borsa gadarna och gröp ner under täcket ihop. Låg och myste och pratade innan vi somnade som en prins och en prinsessa.

Idag klev vi upp vid tolv. Gjorde stuvade makaroner och korv till lunch. Vi blandade plugg med mys. Efter lunch, fram mot eftermiddagen så åkte bort på en annan mässa, denna gång en motormässa. Var riktigt roligt att få kolla och kände att känsla om körkort nu skulle inte alls varit fel! När vi kom tillbaka så pluggade vi lite till. Åt middag med familjen, myste och vilade efter maten ett litet tag sedan åkte vi och tränade. Jag fick skjuts av P till träningen och han åkte vidare till friskis och svettis.

Nu är jag hemma från träningen och är lika kär. Hua så underbart och samtidigt jobbigt det är. Kommer troligtvis att svårt att hinna ses denna skolvecka då vi båda har häckarna fulla med massa plugg.. Men jag älskar honom inte mindre för det, han är underbar och vi har ju trots allt telefoner som går att ringa och sms med!


NYSS RINGDE MITT HJÄRTEGULL OCH MITT HJÄRTSLAG BÖRJADE GÅ OJÄMNT!

Fick nyss en samtal från mitt hjärtegull, och han har nyss vaknat, hade en såndär charmigt mysig röst. Han och hans familjs ska börja dra sin in mot stan om ca. en timme och ska då plocka upp mig så åker vi mot en mässa. Ska bli riktigt roligt att få träffa mitt hjärtegull, saknar honom.

Vi ska ses till i morgon så är väldigt tveksam om det blir några uppdateringar senare idag.


A NYSS ÅKT HOME

Nu har min brutta glidit hemöver så nu blir det snart att göra sig klar för kvällen och en dag med min pälskling i morgon! Helgen ser hyfsat pluggfri ut så det kommer bli en underbar helg!

FREDAG OCH HUMÖRET ÄR PÅ TOPP!

Fredag och dagen är på topp! Startade i morse med nationella i engelska B, hål och gick då och satte mig på körskolan. Hade idrott gjorde mitt HLR-prov och prickade in ett MVG på det. SKÖNT! Gymmande ett tag efter det och drog sedan vidare till köris för lite fortsatt teori. Förresten, underbart att ha engelska nationella klart. Kändes som att det gick bra så kan njuta av helgen lite extra nu hehe!

Fick sedan skjuts hem och har sedan fyra tiden bara tagit det lugnt, städat och plockat lite och ska alldeles strac få främmande av min goa brutta A. Känns kanon att få träffa henne. Mitt andra hjärta, det vill säga min pojkvän är längst ner i Sverige och kommer hem ikväll/ inatt. Det ska bli riktigt spännande att få träffas i morgon, dels för att jag såklart har saknat honom men även för att få se nybilen hans!

Nä nu kommer det säkert att ringa på dörren vilken sekund som helst så ska stända ner här. Hoppas ni får en kanonkväll. Hör kanske av mig innan det blir sängen sedan. Men säger bara en sak, DET ÄR FREDAG OCH JAG ÄR SÅÅÅ GLAD!!

IT´S FRIDAYMORGNING

Yes it´s friday today wihoo! I like to speak english and right now, I study the english language!

Well well! Det är inte riktigt än jag ska använda mig av engleska men om två timmar kommer jag sitta i en sal och skriva engelska nationella! Hua ligen. Kände att det var att peppa och värma upp sig lite så jag sitter och läsa igenom ett texthäfte vi fått nu innan om konsumtion som temat är.

Ville bara slänga in ett snabbinlägg så här på morgonkvisten. Nu blir det frukst och fortsätta läsa i häftet och mentalt förbereda sig på den som komma skall! Tänker gå all in och prestera stort, vi hörs!

NATTDAGS

Muntliga svenska nationella är gjort, nu är det bara matteprov i morgon och nationella engelska på fredag som återstår sedan kan jag andas ut ett tag igen!

Klockan har paserat elva och för att vara utvilad och redo till matteprovet i morgon så är det bäst att jag krypa till säng med desamma. Smsa och prata med hjärtat innan jag somnar. Vi hörs som vanligt i morgon.

JAG ÄR KÄR.

Mitt hjärtegull kom ju som sagt till mig i går kväll. Vi myste på såg på tv och kröp ner och såg på andra avenyn vid elva. Sovit helt fantastiskt inatt. Älskar då man har nattligt sällskap av den man älskar. Vaknade upp i morse och vi kunde göra oss i ordning i lugn och ro, trots att vi låg och segade ett bra tag innan vi väl kom upp i morse hihi!

♥♥♥

Nu är mitt hjärtegull på väg till mig ♥♥♥


RSS 2.0