IT'S WAS YOU

Han ringde mig precis, vi pratade länge. Det var trevligt att få höra honoms röst!

ENORMT MÄTT OCH BELÅTEN

Blev lite väl snålt med inlägg igår och ser ut att bli ännu värre idag? Illa. Men om det är fint väder ute och inget speciellt att berätta så blir det så här.

Som sagt så har solen varit framme hela dagen och jag har arbetat. Har känt mig som en kamin, solen har bara gassat rakt på mig, vindstilla och jobbigt! Sammanfattningsvis kan då säga att jag har fått ytterligare färg och har nu ett hettande ansikte!
'
Förutom att jag har jobbat stenhårt så har jag även hunnit njuta av solen en del och nu på kvällen ätit på restaurang och haft det mysigt med familjen. Maten var ritkgit god och jag blev enormt mätt, jag hade tänkt att baka kladdkaka nu ikväll men nu efter att ha ätit den utsökta middagen så är det inte ens en tanke! Ska nog ta mig ett stort glas vatten fylld med massa is, är så tröstig! Kanske har jag fått i mig lite för lite vatten under dagen? Kan nog vara så.
'
Hör av mig mer senare om inte annat i morgon, ha det bäst.

VAARMT VAR DET JAH!

Har pratat en del med K, han jobbade som sagt natt och är nu pigg och utvilad. Han sa att det hade varit mycket och stressigt, på natten trode jag ändå inte att det skulle vara så fullt mycket och om jag tänker efter är det verkligen så många som skickar brev nu för tiden? Aja, natten för honom hade i alla fall gått bra. Nu låg han ute i stugan och myste i det fina vädret och tog det lugnt. Han hade planer på att ta båten till restaurangen och köpa glass, ja vill också! Åå, vad gott och mysigt! Får ta och göra det någon annan dag med pöjken!

SÖTISEN MIN

Nu har min lilla prins kommit hem! Oj vilken tjusig kille må jag säga, har blev så söt efter frissan. Efter att ha varit lång hårig, lite små "luffsig (på ett positivt sätt), charmig och mitt lilla "lejon" så har han nu övergått till kort kort hår, lika söt som vanligt och ger en ett goss skratt då man ser honom. Ååh så söt så! Just nu håller han på att bli tokig på sina öron då de på salongen gav honom någon sprej som skulle hjälpa till med något (?), han som är så kiklig i sina! hehe (a) Söthönan min, nä nu ni ska jag forstätta ha det skönt ute i solen.


update: Självklart är det min hund som har varit hos frissan!

GOD MORGON

God morgon! Har varit vaken sedan klockan åtta och hunnit med en hel del fram till nu. Ska snart bysa ut till solstolen som jag redan hunnit sitta i en timme, vad mycket man hinner med då man går upp tidigt. Ska nog inte fördriva min tid på datorn något mer, hör av mig längre fram under dagen!

RUNDAR AV DAGEN MED TVTITTANDE

Solen har varit framme hela dagen, därför bloggen har ekat på uppdateringar idag! Har även hunnit städat och plockat. Har precis rest mig från att ha duschat och borstat hunden i sidådär 2 timmar? Hua, känner hur trött jag blev. Tom är magen min också, ska nog gå upp och värma rester sedan igår! Morden i midsommar klockan nio på trean blir det nog också!

VAPENBRÖDER

Någon mer än jag som ser på johan falk filmen? Just nu är det dock paus och då tänkte jag att det är perfekt att göra en uppdatering! Har faktiskt myst till det med ballerina kladdkaka och mjölk, faktiskt min favorit bland kakor. Det är doppningen i mjölken som gör det sådär *mummsigt*. Hihi, men nu är det väder, gäller att kika vad det blir för väder i morgon. Hoppas på sol!

SOLEN ÄR GUL

Jag har precis pratat med K ett bra tag. Har bland annat fått höra om hans första arbetsdag, den hade gått bra. Dock så tyckte han att den var lite seg. Han jobbade mellan 9:00-17:00, i morgon blir det betydligt längre dag för honom. Det blir nämligen natt, lite synd är det om honom. Lite drygt att orkar hålla sig vaken hela dyghet runt. Men det går nog bra tror jag!

Har nu placerat mig i soffan och hade tänkt se på Johan Falk filmen som går på fyran, fast den börjar inte för en om ca. en halv timme! Ska nog försöka göra lite nytta tills dess. Hör av mig senare

MYYS

I lördags kväll så åt min familj middag tillsammsn med F familj. F som är väldigt nära vän till P som jag smsar en hel del med, bland annat så blev det en hel del sms skickande mellan oss igår. Jag blir glad och en nyfickenhet växer inom mig. Jag får se vad det hela leder till. ICA ska jag om inte annat besöka lite oftare!

APELSIN KROKANT

Siter just och kollar ut mot havet. Mumsar på en Marabou apelsin krokant och lyssnar på en massa go'a låtar! Känner hur mycket solen har lyst på mig idag. Har varit ute större delen av dagen och ja.. Det har nog satt sina spår- resulterat i att jag blivit brunare!

Det är sommar och då är jag inte speciellt mycket inne på datorn, vilket har resulterat i urkass uppdatering! Men gjorde en resume vad jag ägnade min midsommar åt. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. Men som sagt det är sommar och jag ägnar min tid ute och tillsammans med släkt och vänner.

MIDSOMMAR

Dåligt uppdatering I know, men hallå? Det har ju varit midsommarhelg! Jag har haft en helt perfekt, underbar, mysig, skojig och allt där till midsommarhelg!

Midsommar börjar som den alltid brukar göra, vi åker till en ställe. Fika, kollar på midsommarstången, träffar massa folk och pratar osv. Fikade bland annart en jättegod räksmörgås med trevligt sällskap. Träffade K som också var där, bestämmde med honom att jag skulle komma bort till han senare under dagen. Åkte in till Sundström där de tårliga båtrejset brukar vara. Åkte även en sväng till stugan innan för att byta om till varmare kläder så jag inte skulle frysa under kvällen. Hade på känn att vi inte skulle sitta inne bänkade framför tv:n på
midsommarafton!
'
Efter att ha kollat på båtkampen åkte jag till K, där även hela hans släkt befann sig! Jag kom från ingenstans och kännde mig som hemma efter bara ett par minuter! Lärde känna hans kusin, O, mycket bättre, som går på samma skolan som mig! Åkte ut med en sportbåt med en massafolk, jag, K och O, låg på soldäcket och hade det helgött! Tror vi befann oss ute på vattnet upp mot två timmar! Fort tiden går då man har roligt!
'
Efter att ha kommit tillbaka till K så satte vi oss ute på deras altan, det blev mycket skratt och prat och mys i solen! K telefon ringde och det visade sig att R och E med segelbåten var nära och då for vi ute för att möta de. F fick köra eftersom K hade druckit. Jag, O och K hoppade över till segelbåten och åkte med den in till bryggan igen. Måste säga att det var riktigt roligt att åka segelbåt, lite små drygt blev det men för att vara första gången så var det skojigt! Tror inte att jag skulle vilja åka längre än det svängen vi åkte i fredags, det fick räcka för mig!
'
När vi kom tillbaka till K så åt vi middag och oj må jag säga! Har verkligen fått lärare känna och sett deras släkt på alla sätt och vis! Helskön människor! Jag, O och K satt och asgarvade oss genom middagen, dansade och flamsade ingick även i middsommarmiddagen! Efer att båda fått i sig förrätt och varmrätt så rullade alla vi nästintill ut till deras altan igen! Mätta och belåtna så tackade vi nej till efterrätten, det såg väldigt lockande ut med efter en rejäl middag så gick det inte!
'
Sportbåden kom tillbaka för att hämta upp mig, O och K vid halv elva tiden. Lagom efter att ha smält maten och blivit en massa snack på altanen. Båten blev proppfull, tror vi var upp mot 20 personer! Mycket mer än vad båten egentligen är tänkt för! Men en mysig båttur blev det, jag och K satt alldra längst fram och myste. Båtturen blev ganska lång, längst där framme så fick vi det väldigt kul. Blöt och lagomt kall var något vi var då vi steg av bryggan då vi skulle upp till en persons toms och fortsätta kvällen där. Men så fort som jag hade trott att det skulle ta för oss att komma upp dit var bara att glömma. Vi stod upp mot en timme nere vid båten innan vi rörde oss mot huset! Helt galet kallt blev det, myggen är inte att tala om. O stackarn som precis hade rackat sig var fylld med mygg.
'
Efter mycket om och men med den där båten så tog vi oss till slut till rätt tomt. R och E följde inte med oss, utan de gick till E's släkt som bodde i närheten. Det var ungefär då vi skulle gå som de hittade oss. Men vi klarade oss bra ute de, vi badadr, myste, frös, skrattade och allt det där! Mycket som hände och skoj hade vi, riktigt skoj! Då det visade sig att jag var den enda av oss tre som hade mobil så var det svårt att hitta R och E, att kunna ta sig hem var svårare än vad jag trodde! Men efter att vi fem hade funnit vadrandra och fått tag på F så var allt lugnt. Han kom med båten tillsammans med O lillebror och hämtade oss. Vi stod ute och frös, även fast jag hade lånt K's jacka. Känndes inte bättre då vi åkte båt tillbaka då det blåste som bara den, O var räddaren i nöden och lånade ut sin flytväst som jag la över benen. Blev mycket varmt och skönt!
'
Vid tre tiden då vi kom till K så var vi först inne i huset och tog en macka och pratade. Jag och K var ganska trötta men de andra övertalade oss att följa med ner till R och E båt för att ha det trevligt. Vid fem fick jag och K nog och gick och la oss, de andra gick och la sig vid sjutiden, tokas hehe! De sa att de skulle dygna men det gick inte riktigt som de hade tänkt sig tydligen!
'
Vaknade vid elva, trötta var vi! Blev lite förvånad över att jag ocg K var det enda som var vakna! Men de andra vakna på allt eftersom. Vi tvåtiden var jag och K så trötta att vi gick ner för att se en film men ingen av oss såg speciellt länge på den då vi båda sommnade ganska fort! Vaknade vid fyra då min mobil ringde, det var R som sa att bi borde vakna till liv och inte vänta helt på dygnet! Det visade sig att varken O, R eller E hade klivit upp! Haha, små tokigt! Men vi gick upp och jag rörde mig hemmåt ganska på en gång efter att vi hade kommit upp.
'
Det var bara att hoppa in i duschen och göra sig klar för kvällen, klockan sex hade jag och min familj tillsammans med en annan familj ett bord bokt på en restaurang. Det var mycket trevligt! K med familj var även där, så de umgicks vi även med. Så min lördag blev även den trevlig, fastän det blev ett missförstånd som nu är löst! Kom till säng vid ett och vaknade vi lunch igår! Idag har jag tagit vara på solen och haft det helgött! Känns som att det här inlägget inte behöver bli så mycket längre! Haha, berättare lite mer om dagen i ett eget inlägg.

TREDJE DAGEN PÅ RAD

I tisdags, igår och idag har jag besökt ICA för att handla och "handla". Det hela började med en storhandling i tisdags och jag höll ögonen öppna med förhoppningarna att se P. Dock se blev det att jag nästintill sprang in i F och då vi väl stod i kassan så' var det självklart han som var kasörska! Haha, känndes lite små kompiskt! Men det hela slutade inte där, senare på kvällen så pratade jag med P på fb och bland det första han skrev var "Gick det bra på ICA idag?" utan att ha sett eller träffan honom där så hade Filip berättat för honom att jag hade varit på ICA. Åå kan inte förklara min glödje och sprallighet som gick genom min kropp just nu. Varför i all fridensnamn skulle F berätta det till P om det inte var något speciellt?

Sedan igår, onsdag, så gick vi in där på vägen hem och vad gör jag inte då, jo då möter jag P. Jag blev som helt paralyserad, allt stannade upp runt omkring mig. Jag bara stod där och gjorde någon halvdan grimars. P kollade på mig, fortsatte gå och så upprepades det där tre gånger, alltså kan kollade på mig tre gånger, tänker er- tre gånger! Helt wow! Vi bara stod där och verkligen stirrade på varandra och jag känner mig knäsvag bara jag tänker tillbaka, får svårt att andras tror jag till och med. Men log gjorde jag enligt P så det var ju tur det och herre min ge om jag skulle svimmat eller något annat absolut olägligt just då!
'
Sedan idag så så var vi också tvunga att åka iväg och min moster skulle handla en del saker så då åkte vi in på ICA igen, men inte P idag. Däremot så möttes jag av F i kassan, igen! Haha, våran kasörska! Eller rättare sagt så stod han i någon kassa bort och jag verkligen hoppas att han inte såg mig. Känns lite fel att besöka en ICA affär tre dagar i sträck. Men jag måste medge jag har faktiskt inte åkt dit för att endast kolla efter P, vi har varit i behov att matvaror så det så!
'
Nu är det matdags, luktar strålande gott i hela huset nu!

BARISTA

Satt igång i morse och läste boken Barista eftersom vädret inte har varit så bra, det har nästintill regnat och varit dåligtit hela dagen. Vilket nu har resulterat i att jag inte har mycket kvar i boken, bara några få sidor. Det är en riktigt kanonbra bok som jag verkligen rekomenderar! Ska nog gå tillbaka till boken och hör av mig igen lite senare!

YOU ARE AMAZING

Jag är så glad att jag har dig, du kan se och förstå mig så himla bra. Du är min bästa vän och som min syster. Vi är grymma och helt perfekta tillsammans. Att ha en som dig, att kunna prata med allt om är så himla bra, att kunna finnas för varandra och ge varandra en hjälpande hand är guldvärt många gånger.
Du är grym så är det bara.

OACCEPTABELT!

Fattar inte hur du kan göra misstag på misstag och inte inse det själv, att klara av att se och kunna be om förlåtelse är A och O! Som du beter dig är oacceptablet och jag tänker inte ödsla med energi och krafta på dig! Det här är droppen! Ta tag i dig själv och försök lös dina problem! Du är inte värd mig!

'


HOUSE

Satt precis på tv:n och såg att det var house. Nu blir det att luta sig tillbaka efter en tankfylld dag och njuta av lite ballerina kladdkaka doppade i mölk. Mumms

MYSER I SOFFAN

Har precis myst ner mig i soffan efter att ha varit och storhandlat. Ser på film och bläddrar i FRIDA sommarspeciel.

KÄRLEK

Jag har nu bett om en uppdatering från * där han ska berätta vad han har för känslor för mig, hur han känner och vill ha det. Det är nu det gäller! Bära eller brista, haha nä. Men som det är nu fungerar det inte, vi står bara och "stampar". Jag vill ha en mysig och trevlig sommar utan missförstånd och förrvirringar och det funger inte om man är något mellanting, alltså står mellan tillsammans och "vänner".

Nu ska jag sova min skönhetssömn och vakna pigg och redo för dagen! God natt och sov så gott.

VI SA MORGONPIGG VA?

Idag är det är regningt och ruskigt, i går var det sol och värme. Hur kan det komma sig att vädret kan skifta så snabbt?

Jag har vaknat upp från min skönhetssömn och funderar på att hitta på någonting men känner mig lite seg idag. Vet inte riktigt vad jag skulle kunna göra. Kanske drar jag till en kompis eller en kompis kommer till mig?Eller så blir det att bara ta det lugnt hemma, att fortsätta med städningen i resten av huset kanske skulle vara något? Vi får se vad dagen har att erbjuda nu blir det till att stoppa lite med i magen i alla fall.
God morgon på er alla föresten!

SLEEP WELL

En sen kväll blev det ikväll också. Nu är det läggdags som det egentligen skulle varit för länge sedan. Dags att krypa till kojs och försöka sova. Sov så gott så hörs vi i morgon

DO YOU THINK THIS IS THE RIGHT WAY?

Det gäller att glömma och gå vidare eller ge allt och försöka.

PLEASE HUG ME FOR THE REST OF MY LIFE.

Det är dig jag vill ha. Så är det bara ♥

EVERY TIME I SEE YOUR FACE, I HAVE TO SMILE.

Du är speciell, så är det bara. På ett väldigt bra sätt också. Du har gjort mig så glad, så fruktansvärt glad.
Jag gillar verkligen att se in i dina underbara blågröna ögon. Då du så vackert ler och dina ögon kollar på mig med den där unikablicken som att jag är det ända som dina ögon kan kolla på, som att jag var det bästa för dig. Det är obeskrivbart, det är så unikt. Något jag aldrig kommer att glömma oavsett vad som händer.
Jag vet hur du känner för mig utan att du behöver säga ett ord. Det är så fint, det är så otroligt fint. Att gilla någon som du gillar mig gör mig mållös pågrund av det sättet du visar det på. På det sättet du väljer att hantera situationen och dina känslor. Det räcker att jag kollar på dig, eller att jag får ett sms från dig. Du är så tydligt med att visa hur du känner, kanske många gånger tydligare än vad det borde vara.
Då du ger mig en värmande kram och håller om mig gör mig alldles varm och knäsvag, jag hade så gärna velat stoppa tiden just vid ett sådant ögonblick. Det är då det är sådär extra bra. Allt är som bäst då jag är med dig. Med just dig. Glöm aldrig det.

A CAT.

Det var igår det hela startade, en nya saga i mitt liv. Jag fick det första smset från P, med honom är det något speceillt med, men samtidigt blir jag irriterad på en sak som han har gjort. Men vad är det i det stora hela? Ingenting. Jag vet inte vart det hela kommer att leda, hur det kommer bli eller någonting. Det ända jag vet är att jag känner mig irriterad, blandat med lite glad och en smula förvirring. Det skulle kunna kännas bättre om ********** och jag inte stod som vi står mellan varandra om det ska kunna bli någonting med P. Hur nu jag och *********** egentligen står mellan varandra? Samtidigt är jag superglad över hur väl och närar jag känner **********, han är en underbar person som jag gillar. Har svårt att tänka mig att han snart ska flytta, men jag måste koppla bort den tanken. Jag ska ta vara på den här sommaren och ta vara på den riktigt ordentligt! Vi får se hur allt blir och leder till.

STÄD TIPS!

Städa är ofta ganska tråkigt och det är lätt för att hitta på massa annat och tänker- städa kan jag göra sedan. Eller har förhoppningarna att föräldrarna kommer att göra något åt sitt stökiga rum om man låter det vara? Jag vet att det inte alltid är så trevligt att städa. Men tänk efter, hur trevligt är det inte då det är ordning och reda i rummet? Då det luktar rent och alla kläder och prylar ligger i ordning och reda?


Om man bara ägnar en liten stund varje dag åt att vika in kläderna i garderoben på en gång istället för att lägga allt på stolen bidrar det mycket till rummet inte blir genomstökigt! Likaså gäller prylar och annat. Det jag menar är att självklart kan man ha böcker, pennor och papper på skrivbordet- det är normalt. Kanske håller man på med plugg eller något pyssel som man hade tänkt fortsätta med dagen efter. Det är så tråkigt att komma hem till ett stökigt rum tycker jag. Jag är nog väldigt noga med att hålla ordning och reda. Gillar då det är städat och rent. Men det händer även mig att det kan bli stökigt. Därför hade jag tänkt ge några tips som är bra att tänka/svända sig av.
'
- Lyssna på musik gör städningen mycket trevligare. Sätt på din gryma spellista och städa i takt till musiken. *Poff* så är rummet skinande rent och du tänker i efterhand "oj vad fort det gick och jag fick sammtidigt lyssna på musik, varför har jag inte tänk på det här tidigare?"
- Som sagt ägna en stund lite ofta åt städningen så slippter du få extremt mycket efter ett tag och sammtidigt ser det inte så trevligt ut då det är saker över allt. Du får kanske t.ex. svårt/svårare att hitta saker och kom ihåg, högarna av städning blir inte mindre för att du låter de vara!
- Kom in i ett tempa så kommer du få det kanonfint. Kanske slutar det med att du storstädar hela huset?
Lycka till nu alla

ALLA ÄR UNIKA. STÅ FÖR DEN DU ÄR.

Ååh, fick värsta bloggabstinensen.. Eller något sådant. haha. Men i alla fall så har jag inte bloggat något alls idag pågrund av att jag grubblad och tänkt väldigt mycket, gör även det fortfarande och har bollar mitt flumm med mina nära idag. Tänkte att jag ville höra av mig i alla fall. Känner att jag har riktigt mycket att skriva, men vet inte riktigt vart jag ska börja. Det kommer säkert komma in en massa olika inlägg under kvällen. Kanske lika bra att ta igen dagens dåliga bloggning medans insperationen finns?

Allt är inte alltid en dans på rosor. Det är saker som händer- båda positiva och negativa. Då det händer saker oavsätt vilken inverkan den har så är det viktigt att lära sig av det man gjort. Det är alltid bra om man fortsätter i samma (t.ex.) takt om det fungerade bra. Om det är något negativt som (t.ex.) hänt är det viktigt är att lära sig av sina misstag och självklart även av andras. Jag har nu vid ett flertal gånger insett hur sjukt vissa personer beter/betett sig och jag skulle aldrig ens komma på tanken att bete mig på den låga nivån! Det är så grymt fel, det finns ingen anledning att bete sig illa. Det hjälper inte, det gäller att vara stark i sig själv. Våga vara den man är, jag säger bara- sträck på dig, alla är unika på sitt sätt! Alla är lika värda och ingen ska få behandla dig illa!

SOV DAGS

Som sagt, dags att vila hjärnan. God natt och sov så gott.

PUSS. OCH. KRAM.

Tänkte bara säga godnatt! (a) :)
Godnatt och sov så gott! :D
kramar! ♥
//**********

DET. ÄR. SÅ. GRYMT.

Då vi höll varandra i hand, då du klämde lite extra i min och kollade på mig med dina fina ögon gjorde mig så glad. Jag blev så glad, kännde mig så där extremt kär. Då vi åkte skoter, då du flera gånger under åkturen stannade och frågade hur det gick för mig, om du körde för fort, om jag fryste osv. Då vi vurpade och du sprang fram till mig och frågade om jag gjorde illa mig. Då vi flera gånger bara myste, låg och kollat på varandra eller sett på en film, fått varandras närhet och kärlek. Din doft, dina pussar och kramar är obeskrivbara. Då vi stått och nästintill inte kunnat slitit oss från varandra, då vi ett flertal gånger stått och myst med varandra alldeles för länge oavsett hur trötta vi varit så har jag alltid fått energi i din närhet. Du var så fantastiskt. Allt. Allt som vi gjorde. Att bara få vara i din närhet gör mig nästan matt och svag och jag känner mig så trygg och stark på ett så underbart sätt!

Att det ska vara så märkligt, att allt ska hända nu. Jag vill inte. Jag skulle vilja spela tillbaka tiden ett tag, låta den stanna där och sedan spola och fixa ihop det till som jag vill ha det. Det skulle vara så perfekt! Nu ska jag sova, har en hel del saker att tänka och grubbla på under natten och hoppas att jag vaknar med någon klarhet kring vissa bitar i morgon. Sov så gott

MORGONPIGG

God morgon! Idag är jag uppe tidigt, gick och la mig i hyfsad tid igår, låg och smsade med K tills jag somnade. Nu ska jag sätta på tv:n och njuta av något mysigt på tv:n! :'))

MYS I SOLEN

Vilken dag! Vaknade i morse av att det var mulet, gick upp, åt frukost osv. och *poff* så blev det strålande sol! Har legat och stekt på altanen fram till nu då molnen ensivsades med att komma tillbaka. Men oj så skönt det har varit! Har även kommit närmare slutet i boken, en riktigt rysare må jag säga! Den blit barar bättre och bättre! Nä, nu ska jg slå mig ner i en skön fåtölj och lääsa, bokmal nr. 1 kanske?

SÄNGEN ÄR ALLDELES FÖR SKÖN?

Ligger fortfarande kvar i sängen av någon dum anledning. Sms:ar med en från klassen vi båda har kommit fram till att det är skönt att Naturkunskapsbetyget äntligen är utlagt. Är supernöjd och glad över mitt betyg, kan även nu säga att- mycket slit lönar sig!
Funderar på att kliva upp men min säng är alldeles för tilltalande, varm, go och luktar gott. Jobbigt länge vill säga, haha! Ska nog ligga och sträcka mig ett tag till och sedan höra om någon känner för att hitta på någonting, det är fredag och det känns kanon! GOD MORGON, avslutar jag detta inlägg med.

ÖVNINGSKÖRT

Nu på eftermiddagen var det första gången jag övningskörde med manuellväxellåda! Wow må jag säga. Det gick helt sjukt bra, mycket skratt blev det med, men det gick rent ut sagt lysande! Känns som att detta kommer gå hur bra som helst. Längtar redan supermycket till nästa gång bakom ratten, bruuum bruum! Nu kör vi!

 

Nu är det kvällsfika som gäller och ta det lugnt framför tv:n, i morgon är det fredag. Undra vad som händer då! Oj vad jag längtat, underbart med helg fastän alla dagar nästan känns som att det är helg nu när det är sommarlov haha!SPRINGRUNDA

Har precis landat inne från att ha varit ute på en riktigt långspringrund! Känner att min kropp inte riktigt är helt frisk sedan tävlingen då jag skade mitt ben, men det känns mycket bättre och känner att jag behöver en springrunda någon dag i veckan. Jag får sådan energi och power, så ubergött!
Nu ska jag göra iordning en stor fruktsallad, mummms!

ÄR DET VERKLIGEN SOMMARLOV?

Kollar tillbaka och inser hur mycket jag egentligen har genomfört och presterat i skolan. Det hela känns märkligt, konstigt och så fint på något sätt (?!) Att jag nu inte har någraskolgrejer som behövs göras känns.. tomt på något vis? Att inte behöva ställa klockan och skynda sig iväg till skolan känns skönt. Jag har nog inte riktigt insett än, fastän jag nu har haft sommarlov i sisädär en vecka.

Men jag lever livet nu när det är sommarlov, försöker ta vara på all ledig tid och gör den till något jag vill, till något jag känner för och tillnågon som kanske behövs göras. Jag gör den till något bra, fastän om jag måste göra något jag kanske inte riktigt känner för så måste jag se det positiva och *poff* så är det klart! Då är kännslan nådd och allt känns/ är sådär extra bra!

SOMNADE TIDIGT

Råkade visst somna i soffan igår och gick in till sängen som en zombie senare på kvällen. Vaknade upp pigg och utvilad i morse. Känner mig redo för dagens äventyr, dock har jag ingen riktig koll väder som kommer hända. Solen lyser ute men det kommer moln till och från så antar att det kanske inte är riktigt solväder. Skulle annars inte sitta fel att njuta och ta vara på solen tillsammans med några kompisar. Jaja, det visar sig vad som händer en torsdag som denna.

SHOPPING

Har storshoppat nu på eftermiddagen/kvällen. Kom sammalnagt hem med fyra profffulla kassar. Hittat mycket fint och det känns riktigt roligt. Var ett tag sedan jag shoppad så hittade som sagt en hel del. REA överallt också har jag lagt märke till, blir då extra roligt att shoppa om jag hittar något från rean.

Har precis fått mat i magen och har precis lutat mig tillbaka och känner hur riktigt mätt jag blev. Ska nog ta min bok och läsa, har fastnat riktigt ordentlig. Tror jag är påväg att bli en bokmal? Brukar ofta bli så på sommrarna, en sommar (för 3-4 år sedan(?)) så läste jag sammanlagt ut 9 böcker! Känns som nu i efterhand, gjorde jag något annat än att läsa? Eller levde jag i böckerna på nätterna och framför solen? En fråga som man kan fråga sig, vet själv hur mycket jag ägnade min tid åt så läste var dock inte det ända jag ägnade min tid åt haha!
.
Nu slog jag på tv:n och inser att det är halv åtta hos stjärnorna, kanske något att se på? Nä hunni vi hörs.

SÅ SÅ FINT.

Hau, vad jag sitter och bölar! Oth är en sådan fruktansvärt bra serie och så enormt fin på så många sätt! Jag får verkligen riktig knotterhy och kan inte rå för att en tår triller ner ibland. Så, så fin

TRÄNINGSVÄRK?

God lunch! Trodde verkligen inte att det här skulle ske, men oj vilken himla träningvärk jag har sedan gårdagens och förmiddagens arbete! Mitt rygg värker, kanske är det för att jag har burit alldeles för mycket (och kanske för tunga?) saker. Men ska stretcha och pusta ut med ett kallt glas safte med mycket is i! Kanske går jag ut på alltanen med boken? Eller varför inte höra av sig till A och hur det får för henne? Om hon kanske kommer hit efter arbetet?
.
Klockan har precis slagit ett, så dagen har mycket kvar att erbjuda. Jag hör av mig senare

STÄDAT OCH PLOCKAT

Vilken dag! Wow, är slut i varenda kroppsdel, hua! Har precis lagt ner mig i min säng och ska se på andra avenyn. Exakt hela dagen har jag städat, fixat och plockat. Det började med att jag bara skulle städa mitt rum, men när jag började öppna och "rota" i lådor och böcker och dyrligt så blev det att jag ville möblera om. Som jag nu i efterhand ångrar, haha! Det tog vädligt låångt tid, först så skulle allt ut och sedan in på nya stället och när jag hade ställt allt som jag ville ha det såg det väldigt fult ut. Då började det hela om från början igen, vilket vill säga- ställa tillbaka allt som det var! Hua, slitgöra må jag säga. Efter allt bärande och plockande så känner jag enormt mycket i min kropp! Men nu är det i alla fall frächt och luktar väldigt gott, alltså blev det inte så illa. Dock så har jag inte lagt ner allt ihopa i lådorna, vilket tänker göra i morgon för nu ska jag lägga ner huvudet på kudden och sätta på andra avenyn. Sov gott

ANOTHER NIGHT, ANOTHER DREAM, BUT ALWAYS YOU.

Drömmar är alla unika, de kan vara fantastiska, hemska, underbara och ha all dess olika former och variationer. Men du, just du, har alltid funnit med i mina på den senaste tiden!

2011-06-14

Klockan är halv elva och jag är alldeles nyvaken, förfärligt egentligen! Fast å andra sidan, vädret är lika dåligt idag som idag, så lite längre sovmorgon har inte gjort någon skada. Ska ta och tycka tag i lite småsaker som måste göras idag. Bland annat så är att städa rummet ett prio ett! Det ser för tillfället -hemskt ut!

Har dock inte kommit så längt än, har dessvärre ryckts in i ett oth avsnitt, ska dock göra mig lite frukost och sedan sätta igång. Inte kan  man ligga på latsidan då det är lov, nej nej! Det fungerar inte! Nu är det saker som måste göras och fixas!

HAN. NUMMER 1.

Hur ska man kunna gå vidare om det är så att man fortfarande gillar personen? Om man fortdarande har känslor, inte riktigt kärlekskänslor med en stark känsla som gör att man bryr sig om den här personen och som gör en glad och man tänker på den här personen lite extra mycket? Jag tytcker inte att man ska glömma, det är något som har hänt och som har gjort en så lycklig, gjort att man svävat på rosa underbara moln! Det är ju något som betytt/ betyder oerhört mycket för en, då tycker inte jag att det är värt att lägga allt det fina bakom sig! Ta lärdommar och inse att detta var en helt underbart tiden med den här personen, ta allt med dig för att forsätta med allt det perfekta i ett nytt kapitel med nya lärdomar och fantastiska minnen. Jag vet att det inte kommer bli vi på det sättet just nu, men du har en stor betydelse hos mig ändå. Jag är glad att för det eftersom det inte fungerar på det sättet mellan oss just nu.

Då man vet att han har betydligt starkare och förmodligen riktiga kärlekskänslor, blir det lite rörigt...? Att han tycker om mig så orthört mycket, men klarar inte av ett förhållande pågrund av flytt? Hur jobbigt borde inte det kännas för honom? Han säger att det känns supert tung med flytten, men varför ska man då fortsätta plugga? Han kan lika gärna stanna upp och tänka efter hur kan verkligen vill göra, ta ett arbete ut och resa- upptäck världen i ett år för att sedan söka vidare och fortsätta sin studierresa till det han vill bli. Varför ska man göra något då det inte känns rätt, då det känns jobbigt och tungt? Då det till och med finns andra altenativ, det skulle varit en annan sak om detta var det ena altenativet men så är det inte.

HONOM.

Jag vill inte sakna honom, samtidigt som jag vill göra det lite.
Jag vill inte tänka på honom, samtidigt som jag vill göra det lite.
Jag vill egentligen glömma honom, samtidigt som jag vill ha kvar honom.

MYSDAG FRAMFÖR TV:N OCH SMSANDE MED "HONOM"

Jag har bra precis hela dagen legat i soffan, hört regnet piska utanför och myst ner mig med täcke och kudde! Smsat till och från med K. Sett på oth och bara njutit av att en sådanhär- mysig- film-dag-inget-annat-göra! Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det är så skönt med lov! Tror inte att det kunde komma mer lägligt.

FATTAR DU NÅGOT?

Jag befinner mig i oklarhet och vill få lite förståelse i vad det är som händer. Hur personer kan vänta så snabbt, i ena sekunden prata med en och vara hur trevlig som helts, och i nästa helt ignorera och inte höra av sig. Fastän jag vet att den här personen tänker som allra mest på mig! Det är klurigt

JUST NU

Hon tryckte på stoppknappen och viskade i hans öra:
- Jag vill ha dig. Här. Nu.

UNDERLIGT, MEN INTRESSANT

-

'

Hur vet man om man verkligen känner någon? Hur vet man vem man kan lita på? Och vad gör man när saker som aldrig händer, faktiskt händer?

SOLIGT

Har som sagt legat ute i solen hela dagen. Bättrat på brännan ytterligare. En kompis sa till mig i förrgår att jag såg svart ut, om hon skulle sätt mig nu för stunden så har jag ingen aning vad jag skulle bli kallad, trippelsvart? Går det ens, haha? Det är början av sommaren och jag har en underbar bränna, käns så skönt. Man känner sig extra pigg och glad och det är aldrig fel!

Kom in för ett tag sedan och ska se om det finns något mysigt som går på tv:n. Kanske blir det att sätta på en film istället? Ett perfekt avslut på den här veckan!

GÅRDAGEN

Blev dålig uppdatering igår, åkte och åt på restaurang med ett gäng och efter åt drog vi alla hem hit. Blev en sen kväll och på det blev det en tidig morgon vilket har bidrat till lite trötthet. Det är söndag och det var väldigt länge sedan jag fick uppleve slutet på en vecka utan plugg! Känns helt otroligtskönt!

Ska njuta ute på altanen, ta med mig en bok ut och bara känna av ledigheten! Känns hur gött som helst, orkar nog inte ta och göra så mycket idag. En riktigt chill söndag skulle jag nog vilja kalla det. Kan behöves det också! Hör av mig då jag förmodligen fått värmeslag?

SAFT OCH GLASS I STORA LASS!

Hua hettan tar nästan kol på en i sådan här underbart väder! Har precis svalkat mig i havet lite, dock blev det alldeles för kallt så jag han komma upp innan ens hela jag hade kommit ner! Har lite svårt att förstå hur folk kan vara ner i vattnet länge nu. Hua, jag fortsätter vänta på att vattnet ska bli varmare jag. Vattenskider har jag bestämt mig för att testa på i sommar, eller jag tror det i alla fall. Det verkar vara så roligt, en annan små skojig sak är att jag blivit med i vattenskidklubben av någon konstig anledning (?) Klart jag ska testa på denna sport också! Vattenskidor here I come! Eller hur var det.. Vänta ett tag till.. Just det ja!

ÄVENTYR INNE PÅ ICA

Jag har varit med min mupp hela dagen, så kallad A! Vi har hittad på en massa saker, som bla. solat i stora lass, ätit glass, hittat på äventyr inne på ICA, åkt hiss och nästintill fastnat! Oj oj.. Men det har varit helt kanon och nu ligger jag utslagen i sängen, fungerar på att sussa snart! En dag i morgon också, troligen blir det finväder då också, det gillas!

TVÅ MISSADE SAMTAL

Jag väntade och väntade, hade inte kollat mobilen på ett bra tag och när jag sedan kollar in så ser jag- två missade samtal. Jag var snabbare än snabbast med att kolla upp vem det var- det var han. Jag blev glad, så glad. Slog nummret och ringde upp! Vårat samtal blev långvarande, vi pratade om allt! Jag hade sms:at honom tidigare under dagen och han tyckte det var ett sånt fint sms att han var tvungen att ringa upp! Han ville prata med mig, han ville inte bara svara i sms:et utan säga det direkt till mig! Hur sött var inte det? :') Han tackade även flera gånger för grattulationerna, sms:et och presenten under vårt samtal, och hur sött var inte det?

Jag får extra då jag pratar med dig, då jag får ett sms från dig och när jag är med dig. Det känns bara så där- kanon. Helt perfekt helt enklelt!

ETT ÅR SEDAN

Det var exakt ett år sedan jag gick ut nio, bölade som en lite gris för jag tyckte det var så hemskt att splittras från min förra klass. Vilket jag nu inte alls tycker är lika hemskt för jag trivs som fisken i vattnet i min nya, fått oerhört fina klasskompisar som jag är enormt glad över att fått lära känna.

Jag känner mig väldigt känslig idag, jag vet egentligen inte varför. Kanske är det för att "han" tar studen och jag inser att jag inte kommer få träffa honom på varken skolan eller utanför eftersom han kommer börja plugga på annan ort. Visst kommer vi kunna ses i mellan åt då han kommer hem för att hälsa på men inte alls på samma sätt. Jag kommer sakna honom, som inte heller känns så konstigt! Kanske kan jag vara känslig idag för att jag fick ett enormt fint mail från min mentor/ lärare som inte kommer fortsätta på min skola nnu efter sommarlovet? Det var så fint och personligt skrivet så man satt där som en lite tant och gren! Hua.. Eller kan den vara så att det bara är en sådan dag? En känslig dag då jag har lätt för att börja grina? Sak samma så känner jag att även den här dagen kommer bli grym! Det bara är så, det ska jag se till!

DU BETYDER LIKA MYCKET NU SOM DÅ

Det ett år sedan det hände, tiden har rusat förbi. Det har både varit tunga och besvärliga stunder sammtidigt som som allt varit som vanligt! Jag vet att du finns vid vår sida och ger/gett oss en hjälpande hand. Att inte kunnat dela alla fina saker som har hänt mig under det här året känns piss rent ut sagt, men jag vet, jag vet att du ändå har sådan koll på oss. Vet varenda sak vi gör och hur du skulle reagera. Vad du skulle säga, ja allt! ♥

STUDENTFIRANDE

Har firat studenten näsintill hela dagen! Stått raklång i flera timmar för att få den bästa platsen för att se då min kusin gick ut! Det är otroligt så stor hon har blivit, människor tog studenten!?? Jag hänger inte riktigt med i svängarna, om två år är det jag! Jag mins henne och mig sedan barndomen, hur vi lekte och hur nära vi var och självklart är även idag. Hon är som en syster för mig, vi pratar med varandra om praktiskt taget allt, hon är fantastisk! ♥

MVG

FY FAN VAD JAG ÄR BRAAAAAAA!

STUDENTPRESENT

Kristoffer svängeförbi mig för ett tag sedan och har nästan nyss lämnat mig igen! Han fick sin studentpresent och han blev riktigt glad och första komentaren var "Jag som älskar klockor", snaka om att jag lyckades rätt! Jag hade dock på känn att han skulle gilla klockan. Jag fick även en gullig komentar av honom att han tycker jag var fin. En konsitg känsla blandat med lycka, skulle man kunna säga så? Oavsett blev jag glad.

Han stannade ett lite tag så vi pratade på och han hade dessvärre inte mycket kvar av sin röst, haha! Stackarn, han som tar studenten i morgon. Antar att han vill ha lite röst kvar. Innan han åkte, och efter att vi hade pratat på ett tag så sa han att han skulle hem och dricka varmt te! Hoppas röstens hans kommer tillbaka, fastän det lät väldigt roligt då han pratade!

FÖRSTA DAGEN PÅ SOMMARLOVET!

Helt otroligt väder är det idag! Solen skiner som aldrig förr och det är en enorm hätta! Kanoon!
Idag, förutom att det är alldeles underbart väder så tar min kusin studenten! Wohow, hon är alldeles gryym! Så dagen kommer gå åt till att gratta henne och hinna träffa Kristoffer en snabbis. Han ska nämligen få sin studentpresent! Solen är ju som sagt framme idag så lite solning ska jag också försöka hinna med!

DET BARA ÄR SÅ

Jag älskar hur du ler och hur du rynkar pannan när du blir sur.
Jag älskar ditt rufsiga hår på morgonen.
Jag älskar hur du håller om mig.
Jag älskar att berätta för dig hur fin du är.
Jag älskar hur du hatar när jag rufsar till ditt hår.
Jag älskar när du erbjuder mig att låna din jacka, trots att du bara har en T-shirt under.
Jag älskar att älska med dig
Jag älskar att titta in i dina ögon utan att behöva säga ett ord.


VÄRME

Måste bara punktera att det är väldigt varmt ute på altanen!

SISTA DAGEN PÅ ÅRSKURS ETT I GYMNASIET

Strålande sol och jag sitter inne framför datorn? Vad gör jag detta? Självklart ville jag bara ge en lite snabb uppdatering och meddela att min daga har varit alldelser perfekt! Har umgåsts med mina underbara klasskamrater i skolan, avslutat första året på gymnasiet och även fått stipendium! Jag har även skrattat och fält glädjetårar, percis som det ska vara!

-

Jag är besviken. Enromt besivken. Ilskan och vreden kokar inom mig, hur kunde det? Hur kunde det inte bli bättre?

BRÄLLBOLLSTUNDERING

Har kört brännboll hela dagen och har nu landat ute på altanen i det fina vädret. Solen har varit framme hela dagen så jag kommer nog känna att det hettar i ansiktet ikväll! Ska alldeles strax sätta/ fortsätta med årskurs etts sista inlämning- vetenskaplig uppsats!
Hör av mig lite senare, nu gäller det att glassa i solen  och arbeta in i det sista!

SLEEPING- TIME

Nu nu mina nattugglor ska jag krya till sängen, en nya dag i morgon! Sov så gott.

CAN YOU EXPLAIN THIS?


WAS IT SOMETHING I DID, WAS IT SOMETHING YOU SAID
I RUN AWAY FROM YOU SOMETIMES
BECAUSE I JUST WANT TO KNOW IF
YOU VOULD FOLLOW

WHEN YOU TRY YOUR BEST BUT YOU DON'T SUCCEED.

Det är jobbigt att försök och försöka men inte se några framgångar eller några resultat i allt man har lagt ner så mycket tid på. Något man går inte helhjärtat i och misslykas. Sten, kulmen i magen kanske är en bra beskrivning? Myket är svårt i livet och det gäller att inte ge upp! Man måste försöka kämpa och se ljuset, ge allt och om man misslyckas vad gör det? Ta nya tack till nästa gång och försök få till ett bättre resultat då. Inte går världen under om du t.ex. inte lyckas få MVG på ett prov utan "bara" VG?

PLEASE HUG ME FOR THE REST OF MY LIFE

Jag älskar dina kramar

-

JAG HOPPAR OCH TRAMPAR PÅ DITT HJÄRTA

IT'S NOT HARD TO FIND SOMEONE WHO WILL TELL YOU THAT THEY LOVE YOU, IT'S HARD TO FIND SOMEONE THAT ACTUALLY MEANS IT.

Kärlek är svårt många gånger, men mista alla gånger som det är svårt så att det så fruktansvärt fint och värdefullt! Kärlek betyder inte lika föra alla och har heller kanske inte samma viktiga betydelse. Det gäller att ta vara på allt vi kan och njuta till allt det braiga fullt ut! Vi borde inte vara negativa för det finns alltid något positivt att finna i allt som händer! ♥

DET ÄR DU!

Jag känner mig trygg i din famn. Din doft gör att jag nästan svimmar. Jag känner mig ostadig på benen i din närhet och jag tror jag fått någon form av galnakosjukan för att jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig. Du är speciell och jag är så grymt glad över att jag känner dig. Du gör mig glad, du gör mig unik, du gör mig till en solstråle hela dagen om! Du gör mig.. Ja, till allt som hör till det positiva!

DET PERFEKTA PAKETET!

Min dag har varit kanon. Åkte först förbi K med presenten och snackade med honom ett tag. Lika trevligt som vanligt att träffas, glad för presenten blev han också! Så jag lyckades köpa ett bra paket helt enklet! Studentpresenten är även den köpt åt honom och den är så gryym! Den kommer han älska känner jag på mig!


Men nog om det, efter att besökt kristoffer så åkte jag och träffade en del från klassen för att ha piknik! Vi pratade och skojjade på som vanligt! Dock blev det väldigt kallt så blåste vann tillslut, vi lyfte våra rumpor och gick in mot affärerna för att kolla och skiljdes åt efter ett tag.


Nu lucktar det mat här, dags att äta och sedan fortsätta med vetenskapliga som det kanske inte blivit så mycket som det kanske var tänkt.. Den här förlovet har varit alldels underbart med perfekt sällskap så det så!


NÄSTA STOPP- FÖDELSEDAGSBARNET!

Ska snart åka iväg och överlämna en paket till födelsedagsbarnet! Helt otroligt, storpojken min! Hade en grym kväll med honom igår, åkte vattenskidor och avslutade kvällen med film och gotta! Vi båda blev riktigt kalla båda två då vi var ute på vattnet så det var riktigt skönt att komma in i värmen och koppla av med film. Vi såg shutter island, dock pratade vi till och från genom filmen! (a) Men som sagt, kvällen blev kanon. Det var riktigt mysigt att få se på film och prata med honom!

HAPPY BIRTHDAY

Vad är det för en dag? Vad är det för en dag? Nej, för det är ingen vanligt dag för det är Kristoffers födelsedag!

SMYGER IVÄG TILL K

Nu drar jag till K
ha det bäst så hör jag av mig i morgon

Du får inte såra henne!
Det tänker jag aldrig göra!

PRESENTJAKT!

Har varit in till stan nu på eftermiddagen för att köpa en födelsedagsprisent och en studentpristen till en speciell person! Jag är supernöjd över köpen och tror att den här personen kommer bli supernöjd! Fick även med mig fyra böcker till mig själv. Ska stoppa i mig lite mat i magen nu och troligtvis vara med K efteråt!

LEVA LIVET

Sitter just nu i skrivande form med vetenskapliga uppsatsen. Vill bara bli fri från allt som har med skolan att göra just nu, slippa stressa och ha koll på allt som ska göras och hinnas med! Jag vill kunna "leva livet" utan att anpassa mig till att jag måste plugga innan jag ska göra något. Stunta i att prioritera skolan som nummer ett! Nä, nu när det är sommar kommer det bli fullkomligt ändring på den biten! I augusti blir skola som en viktig prioritering, men tills det- ska jag leva livet och strunta i skolan!

TVÅ PENSIONÄRER SITTANDES I EN BUSS

 
Jag tänker på dig, jag tänker på allt som har med dig att göra. Hur ska det här bli? Du är så fin och rar och jag vet vad vi båda tycker om varandra. Det är lite frustrerande, samtidigt som det är underbart och bara helt otroligt! En obeskrivlig känsla.

KVÄLLEN SOM VARIT

Min kväll har varit kanon! Har varit ute och ätit tillsammans med K familj och vi åkte sedan vidare hem till oss. Det blåste som bara den, kallt och ruggit, men ack så kul vi har haft det även den här kvällen! Solen har skinit hela tiden men som sagt så var blåste framme och lurade en alldeles för mycket om vädret!
Känner hur trött mina ögon är, ska lägga mig i sängen nu. Morgondagens att göra lista är ganska lång och jag hoppas kunna träffa K en stund också! Stackarn måste upp klockan nio för att gå på konfimation som han inte vill. Vid den tiden i morgon sover nog jag!

SOMMAR SOMMAR SOMMAR

Sommarvärmens härliga väder blommstrar och skiner! Gräset grönskar och fåglarna kvittrar och far. Allt är sådär ubergött!

GLASS PÅ G

 
Nu drar jag iväg för att köpa glass, åå så gott! Riktigt sommarkänsla då man sitter i tunna kläder och har en klass i handen! Har även snackat med K, verkar som att vi kommer att hitta på något skojjigt även denna dag! Vatenskidåkningen för honom gick bra idag, dock blåste det lite för mycket så han kunde endast åka ett åk! Kanske kommer han kunna åka i kväll om det blåsiga vädret upphör?! Att vattenskidåkning är så roligt, trodde jag inte riktigt att jag skulle tycka. Snart befinner nog jag mig bakom båten på en skida jag också! Dock så måste vattnet blir lite varmare!

GOD MORGON VÄRLDEN, VILKEN UNDERBAR DAG

Wohow, solen gassar på även idag, känns toppen! Har nyss vaknat och ska snart fortsätta med skolans sita uppgift innan sommarlovet, även den sista uppgiten i ettan! Tar med mig en kopp kaffe och njuter ner mig i en solstol ute på altanen!

UNDERBAR DAG

Dagen har varit alldels fantastiskt! Solen har varit framme exakt hela dagen och jag känner att jag fått färg i ansiktet, det hettar riktigt ordentligt må jag säga! Åkte som sagt bort till K för att hämta mobilen och stannade kvar där. Målade, myste på i solen, åkte ut med båten och hade det allmänt trevligt. Frammåt eftermiddagen gick vi över till grannarna och grillade, en av de som befann sig som var med på grillningen hade en vattenskoter som vi lånade och busade runt med ute på havets vågor! Vår föräldrar umgicks även de och vi åkte ut på en ö frammåt kvällen. Som sagt, vi har hagt en riktigt ordentlig trevlig och mysig dag/kväll! Nu ska jag sussa, väntar en dag även i morgon. Åter står att se vad den dagen har att erbjuda!

REDO FÖR EN SOLIG DAG MED K

Jag har vaknat upp från min skönhetesömn och utan mobil som tryggt och säkert befinner sig hos K. Lite yr kände jag mig i morse då mobilen inte låg på mitt nattduksbord! Ska försöka få tag på kristoffer för att se om vi ska hitta på någonting som vi pratade om i går kväll, känner mig väldigt hjälplös utan mobiltelefon må jag säga! Haha.
Jag hoppas ni njuter av det underbara vädret som vi har idag!

DAGENS SAMMAFATTNING

 
Kristoffer har precis åkt hem, vi har haft en riktigt mysig dag. Vi har åkt vattenskidor, åkte en massa måt, sett på film, fikat/ätit och jag har även glömt min mobil hos honom. Hunnit varit hos både kristoffer och hos mig. Jag kan alltså sammanfatta dagen med att den har varit alldeles underbar, solen har varit framme och blåste har varit alldeles perfekt!

Imorgon är det en ny dag och nya äventyr som väntar! Sov gott

VATTENSKIDOR STÅR PÅ SCHEMAT

Snart kommer kristoffer förbi och hämtar mig så åker vi ut till stugan och njuter av det underbara vädret! Det var ett bra tag sedan vi sågs så det ska bli riktigt roligt att då träffas igen. Han ska åka vattenskidor för första gången för iår, cirka 12 grader i vattnet. Låter inte så frestande i mina öron! Men det ska bli riktigt roligt att se har aldrig sett han åka vattenskidor. Slutar kanske med att jag också hamnar bakom båten på en skida med lina i handen? Nej, skulle inte tro det.

Fick precis ett telefonsamtal, verkar som att han är på väg. Dags att knyta på sig skona och åka fixa det sista.

ALTAN HÄNG OCH VETENSKAPLIGTA

Vaknade vid åtta i morse, låg i sängen till elva! Struntade helt i att klockan rann iväg, att bara kunna stanna upp och njuta är så grymt skönt och välbehövligt ibland! Just nu befinner jag mig ute på altanen med en fruktasallad bredvid mig och musik på högsta volym. Solen lyser och jag ska nu sätta igång med vetenskapliga.

-

 
Det man inte säger
säger ibland mer.

LABRAPPORTEN INNE!

Labrapporten är nu inskickad och jag nuter till fullo! Dags att krypa till sängs och slå på en film. Imorgon är det nya tag som gäller, en vetenskaplig uppsats ska skrivas, sedan, sedan är det ledigt från skolarbeten på en massa veckor!

SISTA SKOLDAGEN I ÅRSKURS 1

Idag var sista dagen på skolan med riktigt lektioner! Det känns helt sjukt, det här året har gått så fort! En i min klass sa så här idag "Det här är min sista naturkunskapslektion i mitt liv!", jag reagerade till och tänke hon har rätt, hon kommer aldrig mer läsa naturkunskap för hon har inte valt B kursen. Vissa hurser har nu avslutats och andra fortstätter och nya sätter igång efter sommarlovet! I de kurser som nu avslutatas har vi fått reda på betyget och jag är så glad och nöjd över mina prestationer och resultat! All slit och möda har resulterat i goda resultat, kan alltså sammanfatta det hela med att lägg ner tid åt skolan lönar sig riktigt ordentligt! Det gäller att prioritera tiden och sammtidigt hinna med annat också! Min hjärna känns nu alldeles slut, dock så måste jag skriva klart en labrapport som ska in. Har lite kvar som ska läggas till och fixas, dags att stänger ner internett och öppna worddokumentet!

2011-06-01

Den förta juni och det är regn och rusk ute! Nästan så det känns som en kall oktober dag, brr! Har i alla fall tagit mig upp från sängen, men ut vill jag nog inte ta mig på ett bra tag! Sitter just nu och kollar på sommarbilder och njuter av en kopp te. Som istället kunde bestått av ett iskallt glas cola ute i solen, men icke! Det får vänta några dagar till.
 
Förstår inte vad jag gör uppe så här tidigt och för den del inte vad jag gjort uppe i sisådär en och en halv timme? Det är en bra fråga, känner hur seg jag är också! Kanske borde krypa ner under täcket ett tag till?

RSS 2.0