TYP BÄST BÄST BÄST

Typ bäst bäst bäst. 
 
Det är sista april och jag är lyckare än någonstin. Jag har fått min rapport klar och inlämnad och fått mitt allra första hål lagat. Magiskt. Kanske inget att vara glad för, då jag för några timmar sedan kunde säga att jag aldrig under mina 19 år haft ett hål. Men jag har gått och oroat mig för den där j*kla lagningen läänge... Men nu är det över wop wop!
 
Nu är hemma haft jobbiga och svåra val för dagen, men har nu gjort mitt val och det blev ganska bra ändå. Tror han försod mig och vi bestämde att ses i morgon. Bäst. 
 
Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa framför skilda världar, smsa med han och bara njuta av livet och att jag är ledig i morgon. 

PANIKEN OCH TÅRARNA BRISTER UT NÄR JAG INSER ATT JAG MÅSTE TOTALPLUGGA HELA NATTEN.

Punkt. Punkt. Punkt.
 
Jag vill bara lägga mig ner på min säng och gråta, sätta på någon bra film och glömma allt annat. Men det är lite ändrade planer så att säga.. Jag måste sitta uppe läänge ikväll för att skriva uppsats, för att den inte är klar och ska lämnas in i pappersform i morgon bitti.. Jag får inte ha sådana här snedsteg i min vardag för det förstör allt!! Skit också. 
 
I morgon är det sista april också och jag har bara lust att krypa ner under täcket med en mysig film, egentligen skulle jag vilja träffa honom men vågar inte fråga.. hehe! Jag nu hör ju, jag är busig och alldeles för "knäpp" just nu. Jag ska inte tänka som jag gör just nu, eller lite får jag, hihi, men det får inte gå över styr. Jag vill även ha ett sms, ett fint sms från just honom

SÖMNLÖSA HETA NÄTTER, SPÄNNING OCH MAGI.

 
Jag är hemma idag, vet inte om det är för att jag har alldeles för mycket plugg eller om det är för att jag måste få tänka igenom allt som händer runt omkring mig just nu. Jag vaknade även med lite feber, halsont och är förkyld. Så det är kanske egentligen är en blandning mellan allt. 
 
Det som hände mig i fredags har jag fortfarande inte lyckats släppa, det är som att klistrats fast på min näthinna och bara ligger där och gnager. Om jag hade fått en sms typ *nu* skulle det inte alls känns som det gör, eller jo, men då skulle det vara bra, riktigt bra. Nu är det mest jobbigt för jag vet inte hur eller vad jag ska göra. 
 
Vi stod där ute i kylan i över en timme, du värme mig. Jag frös och huttrade, men du var varm. Din värme, kom snabbt över till mig. Vi stod tätt tätt och våra ögon var bara några milimeter från att klistras fast i varandra. Likaså hela våra kroppar skulle jag tro, den där timme var magisk. Hela kvällen var magisk tillsammans med dig. Den kvällen kommer ingen kunna ta ifrån mig, för den var speciell, den var unik. 

AMAZING AND CRAZY HOLIDAY

Okej hörrni, min helg har varit helt amazing och crazy! Jag vet inte vart jag kan börja och vart jag borde börja! Jag tänker inte på något annat än G, trots att jag borde plugga och sakna någon annan. Jag är förvirrad, eller inte, jag vet exakt vad jag vill och inte, vilket jag tror nästan gör att det känns ännu mer. 
 
Jag vill bara spola om min helg om och om igen. Den har varit bäst. bäst. bäst ♥

NÄR LIVET LIGGER PÅ TOPP!

Mitt liv känns så perfekt! Allt flyter på och känns så perfekt. Jag njuter och andas kärleksluft och lycka. Wonderfull. 
 
Jag har idag reserverat en studentresa, pratat en massa med honom, njutit i solen och andas massa härlig luft och druckit massa kaffe. Nu ska jag plugga, trots att klockan är kring halv åtta och jag inte har kommit igång så har jag inte det mista stress eller oro i mig. 
 
I morgon är det fredag och då är det middag och studentfest, denna helg känner jag på mig kommer bli bland den bästa på länge. Jag ska få träffa G och samtidigt en massa andra. Min kusin fyller även år och jag ska göra det sista plugget på uppsatsen, perfekt helt enkelt! 

MITT NATTSÄLLSKAP KOMMER VILKEN SEKUND SOM HELST.

Detta vill jag kalla bäst.

SÅDAN DÄR NORMAL PLUGGVARDAG.

 
Godagens alla fina läsare! Tisdagen är kommen och jag är helt ledig från skolans lektionstider. Jag har placerat mig hemma framför datorn och har försökt gjort plugg hela dagen, som jag tänker fortsätta med tills dess att min pojkvän kommer till mig ikväll. Ett fint avslut på en väldigt skön och bra pluggdag.
 
Min APl uppgift är så gott som klar, vilket känns enormt skönt. Det som ska in i den nu är fakta från mäklarbyrån som jag ska träffa på torsdag. Just nu försöker jag lägga ner all kraft på naturkunskapen, men det som stavas genetik och korsningscheman vill inte riktigt gå ihop för mig. Men jag är inte den som ger upp, så forthoppningsvis så är nog även den uppgifen klar snart!
 
Det var väl allt från mig för en sådan där snabb sekundsuppdatering! Om ni har tur så kommer jag men ett litet roligare inlägg senare i eftermiddag. Kram!

JAG VILL BARA SVÄRA HÖGT OCH KONSIST

Jag vill bara svära, har en massa ord som nästan bara väntar på att få komma ut men jag försöker verkligen hålla dem innom mig. Jag känner hur värmen och ilskan flödar inom mig. Jag vill skrika och bara hoppa över allt det jobbiga. Trots att det inte handlar om mig så påverkar det mig. Jag hatar det.
 
Jag hatar att ha en massa att göra som stressar mig. Jag hatar att jag inte kommer någonstans med mitt plugg. Jag hatar att jag inte ser det positiva just nu utan bara repeterar allt det negativa i min hjärna. Skit.
 
Nu måste jag försöka skärpa till mig och sätta mig med plugget och koncentrera hjärnan till fullo för som det är nu fungerar verkligen inte!!

MIN UPP OCH NERVÄNDA HELG

 
Måndag och helgen har gått alldeles för fort som den nästan alltid brukar göra. Dock var det som att tid och rum stannade upp helt i fredagsnatt. Min kväll var som bäst, men när jag skulle hem från krogen så vändes den upp och ner. Allt blev svart och jag ville bara ha en kram av honom. Honom som jag hade träffat några timmar tidigare samma kväll. Han som hade åkt in till stan endast för att träffa mig.
 
Jag somnade halv fem med sällskap och en kille som hade åkt i dunderfart från sig till mig på 12 minuter. Kaos. Allt var kaos. Men min helg var ändå fin. Det är om inte annat en helg jag sent kommer att glömma. Hoppas nästa helg blir lika minnesvärd ♥

LÅNG OCH TUFF NATT MEN NU ÄR JAG SJÄLV.

.

NÄR MAN KÄNNER ATT MAN BEHÖVER TUNGANDAS F.R

 

NÄR MAN KÄNNER ATT MAN BEHÖVER TUNGANDAS F.R

 

NÄR MAN KÄNNER ATT MAN BEHÖVER TUNGANDAS FÖR ATT FÅ LUFT.

 

LYSSNAR PÅ MUSIK OCH SNART KOMMER MIN GUBBE

Lyssnar på fin musik och lagt ner plugget för dagen, hjärtat är påväg till mig efter att ha varit på bandyträning med några kompisar. 
 
Vi ska bara mysa, se på tv och rå om varandra. Denna kväll kommer bli riktigt skön och mysig, härligt att inte plugga något ikväll! Trots att det bara är tisdag känns det som torsdag och att veckan snart är slut, dock så är denna vecka väldigt lugnt och skön och det uppskattas till max!

DAGARNA SOM GÅTT

Min helg har varit ett bland det bästa helgerna på väligt länge. Började med att jag och pappa gick ut och åt i fredags. Myste och snackade en massa. Åkte sedan hem och såg på let's dance och hade trevligt. Vi blev riktigt mätta och belåtna efter middagen så fick inte i mig ett smack på hela kvällen, nästan så jag fortfarande var mätt på lördag morgon. 
 
Vaknade upp och gjorde mig igårdning och sedan drog vi ner mot stan och åt frukst på hotell, handlade och myste hela dagen. Man kan säga att vi hade en riktigt far och dotterdag. Riktigt mysigt hade vi. Vi kom hem frammot eftermiddag och jag gjorde mig klar för att åka till P. Vi åt middsg och N och K var också där. Såg på tv och hade det trevligt. Sedan åkte vi ut och kollade på ett hus som var till salu då N och K är intresserad är sugen på att flytta. Sedan så skjutsade vi in dem till stan och fastnade där lite innan vi åkte ut tillbaka till P. Gjorde kvällsfika och låg och pratade tills vi somnade. 
I söndags så var det riktigt fint väder. Vi satt ute och myste och jobbade lite på gården. Kom upp i hyfsad tid och hade hela förmiddagen på oss att umgås. Mamma kom hem med tvåget framåt eftermiddagen så jag hämtade upp henne så åkte vi hem. Var tänkte att jag skulle plugga men det gick inte riktigt så bra som jag hade hoppats på. Såg på film vid nio och bara tog det lugnt resten av kvällen. 
 
Igår och idag så har vi haft pa-tid så jag har haft det ganska lugnt. Har pluggat och tagit det lugnt. Varit på skolan sedan lunch till framåt tre idag. Kommit hem, ätit middag och ska snart börjar plugga. P kommer vid halv åtta så måste få en del gjort innan dess. Vi kanske hörs senare, annats uppdaterar jag igen i morogn. Kram!

HÅRDDAG SOM SKULLE BESTÅ AV PLUGG, MEN..

Hej kära ni! Jag vaknade i morse upp med min älskling som kom och ringde på dörren i går kväll. Vi myste och gjorde kvällsfika, somnade tätt intill varandra och vaknade i morse i panik av att jag var rädd att jag hade försovit mig! Men så var det inte riktigt, vi låg och myste och sedan blev det stress för att hinna i tid till jobbet. 
 
Kom hem lite efter tre, gjorde mellis och pratade massa med mamma. Har varit hemma väldigt länge men har inte fått nå plugg gjort alls som jag egentligen hade tänkte och planerat för dagen. Det var samma sak igår, jag skulle plugga men det kom annat imellan. Detta börjar ge mig lite småpanik nu och det gör mig stressad, ledsen och irriterad. Sådant mående hatar jag! Uscha. 
 
Klockan är snart åtta och jag tror inte att jag kommer att komma igång med plugget ikväll.. Min plan för dagen i morse när jag vaknade var att se ett program på tv:n klockan åtta och göra nyssa innan dess. Det jag hamnade framför denna eftermiddag är nyttiga recept.. Nåväl, jag för försöka ta nytta tag till i morgon och vara nöjd över att en uppgift i samhällen om etnicitet är helt klar som nu endast behöver läras in. Så det känns skönt. Mindre skönt att jag har en massa på uppsatsen som måste göras, kändes tungt då en som också läser den kursen nästan är klar med sin. Uscha. Nåväl, man ska inte tänka på det negativa utan det positiva. Bättre att ha fått lite gjort än inget! 
 
Nu ska jag troligtvis koppla bort allt som har med skolan och annat som stressar och ligger över mig just nu och ta med mig en kopp te till soffan och mysa framför tv:n. Detta är jag trots allt förtjänt efter en del avprickade saker från dagens "att göra lista"!

FIN EFTERMIDDAG MED EN SAKNAD VÄN.

Så ser min eftermiddag ut. K kommer alldeles strac och hämtar upp mig och sedan ska vi ut på isen och grilla korv och bara ha det trevligt. Jag återkommer senare ikväll om min eftermiddag. Kramar på er alla!

RSS 2.0