SOLEN LYSER OCH JAG NJUTER

Sol ute, sol inne, sol i sinne!
 
Jag ska snart dra ut mot vattnet. Har inte någon plan för dagen och det känns riktigt skönt, se vart jag hamnar och vad som händer. Kanske blir det så att jag ligger och myser i soffan med massa gotta och någon mysig film? Wopa wopa säger jag, låter som ögongodis för mig idag! 

NYSS RINGT OCH SAGT GODNATT TILL HJÄRTAT

-

NYSS RINGT OCH SAGT GODNATT TILL HJÄRTAT

-

HEMMA FRÅN EN MYSIG KVÄLL MED EN KOMPIS

Åkte iväg fram mot tidiga eftermiddagen för att hämta mitt körkort och samtidigt plocka upp A. Vi åkte till henne och varit där ända till nu. Vi har haft det mysigt, pratat en massa, myst på och varit på långprommis i det fina vädret. 
 
Underbart att köra runt själv i bilen, kolla och njuta. Dunka massa musik och "leva livet". Wonderfull. 

GREJSAT OCH FIXAT

Har suttit ett par timmar nu med att renovera bloggen. Jag är riktigt nöjd och tycker det blev ett kanonlyft! Hoppas ni uppsakttar det som hänt och tycker om det lika mycket som mig. 

LIGGER OCH MYSER FRAMFÖR FILM MED VOVVEN

Ligger i soffan och myser med mitt lilla hjärta, de vill säga min nyopererade vovve. Han ligger tryggt och skönt och sover på mitt bröst. Jag ser på en härlig film och smsar med min pojkvän. Livet känns helt enkelt så mycket bättre och jag ser framemot morgondagen då jag ska vara med A. Ska bli grymt! Skulle egentligen ha varit med min pojke på kvällen men så blir det inte, ärligt så är jag besviken men samtidigt så gör det inte så mycket för jag har grymma vänner som jag kan vara med. Har pratat med älsklingen så det känns bra ändå. 
 
Ska se mer på tv och mysa. Känns som att jag kommer somna sent inatt trots att allt känns bra nu. Men det är mysigt att ligga under täcket och ha det mysigt och kolla ut och se att det fortfarande är ljust ute. En märklig känsla. En skön känsla. Skulle gärna vilja ha min pojke att luta mig emot och mysa med. Känna hans värme och hans mjuka varma kropp. Höra hans röst som gör mig lugn och hela goa han hihi. Saknar mitt hjärtegull ♥

MAGPLASK

Tomheten som uppstår när jag hör din mun säga små ord som värker i ens bröst. Ett rejält magplask. Fattar inte hur du tänker, kommer jag ens någon gång kunna göra det? Oavsett så känns det skit, du känns så jävla egoistisk och förjävlig.. 
 
Jag är tom och slut på ord och tänker inte pressa fram massa. Speciellt inte massa skit då jag är upprörd. 

KUNDE INTE UPPDATERA IGÅR KVÄLL

Så enkel är anledning till att det inte blev någon uppdatering igår. Men nu är jag åter, preis slagit mig ner i soffan trots att det är finväder utanför. Jag har varit igång sedan klockan elva i morse och känner att lägga mig i solen då klockan är kring fyra- nej tack. Har redan fått sol på snocken idag och fått en massa bra saker gjorda. 
 
Nu ska jag ta det lugnt och om inte allt för länge åka och hämta min lilla prins som varit och opererat sig.. Hua, lillhjärtat mitt.. Hoppas han mår OK och att allt gått som det ska. 
 
Hör av mig senare!

HOMILIHOMIES

Att köra hem i spöregn är bland det värsta jag gjort, men jag trots att det var hemskt lugnt och sansad och kom hem utan problem. Körningen gick lika så den, riktigt bra! Kom hem för lite mer än en timme sedan, men har hjälp till här hemma lite och bara tagit det lugnt. 
 
Att igår köra ut till pojken, möta honom och säga "känna i min vänstra fick" och då han kände nyckeln så kramade han om mig och fattade så klart med desamma att jag hade tagit körkort. En grym känsla! Fick grattiskram av hans familj och fick berätta om min långa dag hihi. 
 
Vi låg och myste och såg på film. Fikade tillsammans med hans föräldrar och gick sedan för oss själva. Låg och myste och pratade en massa. Somnade och vaknade i morse då klockan ringde vid kvart över åtta. P skulle köpa biljetter och var tvungen att stå i kö på internet och satt vid datorn upp mot en och en halv timme. Jag låg i sängen och halvsov tills han kom och la sig med mig igen. Vi båda sov som två små grisar och vaknade igen vid halv tolv- tokigt! Men det var mysigt! 
 
Vi åkte en bilsväng och kollade på ett flygfält då han tillsammans med sin morfar ska köra lite flygplan ikväll ifall vädret håller. Det började nämligen att spöregna under dagen. Vi stog i regnet och pyssade och gosade, riktigt hätligt. Kändes precis som i en film.
 
När jag åkte hem så började det åska och blixtra, hatar sånt väder. Då det tidigare under dagen gjorde det så fick gubben hålla om och "trösta mig", är som värsta mesen i sådant väder ... Jag hade gått ut och satt mig i bilen och pratade i telefonen innan jag skulle åka iväg men kände att jag var tvungen att gå och krama om mitt hjärta och få en stora bamsekram av honom innan. Mysigt. Kärlek. Kallar. Jag. Det. Hihi. 
 
Nu ska jag strax till att äta middag och sedan åka mot havet tror jag. Vädret ser ut att ha blivit bättre. Tack och lov. Och tack och lov att detta väder inte var igår på min uppkörning!!

DRAR SNART TILL ÄLSKLINGEN

Ska börja göra mig klar för att sedan köra ut till älsklingen. Vi hörs som vanligt igen i morgon.

LYCKAN ATT GLIDA RUNT I BILEN. ALLDELES SJÄLV.

Har glidit runt i bilen massor nu under eftermiddagen och kvällen. Min första åktur alldeles själv åkte jag och hämtade upp A och skjutsade henne till jobbet. Känslan att slå iväg ett sms och fråga när hon börjar och frågar om hon vill ha skjuts- wow säger jag bara! 
 
Är helt estatisk och lycklig att jag har tagit körkort. Så så så så sååå lycklig! 

FÖR ATT JAG HAR TAGIT KÖRKOOOORT!!!!!

Fy f******n vad jag är braaaa!!!!!!!!!

♥♥♥♥♥

När jag var liten lärde jag mig
att ett dygn var 24 timmar, 
en timme var 60 minuter 
och en minut 60 sekunder... 
Men ingen talade om att 
en sekund utan dig är en evighet!
 
♥♥♥♥♥

ÅTER PÅ "HEMMAPLAN" EFTER EN HÄRLIG MIDSOMMARHELG!

Oj måste jag börja med att säga. Loggar för första gånen på ett par dagar in via datorn och ser att det har gjort en totalrenovering av blogg.se. Spännande! 
 
Nu är jag i alla fall tillbaka på fastlandet så att säga hehe. Min långhelg har varit riktigt bra. Har myst med trevligt folk och haft en bra midsommarhelg. 
 
Övningskörde hem och känner mig nu redo. Nerverna som fanns i morse har försvunnit, det mesta i alla fall.. Ska troligtvis ta det lugnt och om möjligt lästa lite teori. Vi får se hur kvällen blir, men ta det lugnt ska jag i alla fall göra. Kanske blir det så att jag slänger ihop en rabarberpaj från våra stora rabarber som kommit! Jag hör i alla fall av mig senare, ha det bra så länge!

LIVET LEKER OCH MIN POJKE ÄR PÅ VÄG!


SOMMAR PÅ RIKTIGT!!!

Vilken dag asså! Dagen före midsommarafton och det är strålande sol och finväder! Jag har nyligen kommit hem efter att ha haft körlektion. Lite tråkigt då det är så fint väder att sitta inne i en bil, men vad gör det när sommaren nyss har börjat och jag snart kommer ha körkort? Det gör nada!

Jag fick skjuts vid lunch in av P's mamma, till då min lektion började. Pojken min började nio i morse så han klev upp vid kvart över åtta, vi låg och pratade och myste ett tag innan han klev upp. Jag log kvar och somnade om. Lite ensamt blev det allt, men mysigt att få gosa runt på hand kuddar och känna doften av honom! Kär. Kärare. Kärast. Typ. Hihi.

Jag hade ställt min klocka för säkerhetsskull på kvart över tio i fall jag inte skulle vakna tidigare själ som jag var helt säker på att jag skulle. Men ack så fel jag hade. Vaknade när klockan ringde, lite pinsamt hehe! Jag satt och pratade med hans mamma och åt. Vi åkte in till stan strax före elva och sedan var det dags gör köris för min del! Det var riktigt snällt av henne att hon erbjöd sig att skjutsa in mig.

Kom till P i går vid halv åtta. Han fyllde år så vi fikade massa gott och han öppnade mitt paket. Riktigt glad och rörd blev han över det. Så gulligt så! Vi såg på film och myste. Kom i säg vid tolv får att han inte skulle vara så trött idag när han skulle jobba. Kan erkänna att när hans klocka ringde i morse var jag riktigt trött, det vara stack i ögonen. Glad över att jag kunde sova längre. Gogubben min var duktigt som gick upp. Klarade av de trots att jag låg i sängen, för det var allt svårt att slita sig från varandra... Hihi <3

Han ska komma till mig i dag efter hans jobb. Vi ska fira midsommar ihop och hade mysigt vid vattnet. Mer exakt vad vi ska göra får vi se. Och mer från mig hör ni senare, för nu ska jag fortsätta njuta i solen och lägga ifrån mig telefonen. Ha det bra så länge!


NYSS HAFT EN TILL KÄRLEKTION

Nu har jag precis haft en körlektion. Sitter nu i bilen och har varit inne lite snabbt och köpt lite fika på ett konditori!

Snart blir det till att åka hem och fixa det sista på älsklingens present! Ska nämligen till han ikväll och gratta och mysa, det är nämligen hand dag idag! Sötpojken min blir storis hihi!


SE ALLT DET POSITIVA.

Samlat energi, kraft och tålamod och är nu redo för körlektion. Vädret är väl lite sådär halvdant och hoppas innerligt att få slippa regn.

Då livet för ett ögonblick känns skit så gäller det att hitta och se allt det bra vi har. Vi ska glädja oss åt det positiva och blicka framåt och precis det gör jag nu!


SÅ JÄVLA ARG OCH FRUSTRERAD!

Finns inga ord över min irritation just nu. Säger bara 51... Skit!!!


HJÄRTAT NYSS ÅKT..

Känns nästan lika tungt varje gång pojken min ska åka.. Men nu så var det lite behövligt, jag behöver plugga körkortsteori och nu får jag den tiden. Men jag skulle hur gärna som helst vara vilja grotta ner mig och gosa i hans famn..

Känns och lite tungt då det är ett tag tills vi kommer kunna ses.. Han har jobb och jag har körlektioner, men det ska allt kunna gå att lösa! Som man brukar säga- allt löser sig på ett eller annat sätt! Det handlar ju trots allt inte om så jättelänge och det kanske bara är bra om jag kommer upp i tid!

Men nu innan klockan rinner iväg så ska jag sätta mig med lite teori. Vi hörs senare!


PÄLSKLINGEN PÅ INGÅNG

Ännu en uppdatering om att pojken min är på väg till mig. Vi ska ha en mysig lördag ihop och därmed kommer det bli noll uppdateringar! Vi hörs igen i morgon.


JAG PLUGGAR OCH JAG PLUGGAR OCH HEJ VAR DET GÅR!

-

DÅ KLOCKAN SUSAR FÖRBI OCH JAG GÖR ALLT ANNAT ÄN HÅLLER PÅ MED DATORN


VÄRLDEBS BÄSTA NYSS ÅKT HEM

Mitt hjärtegull har precis åkt hem. Här av mig mer och bättre scener ikväll.


MITT HJÄRTEGULL KOMMER TILL MIG VILKEN SEKUND SOM HELST.

Nu ska jag lägga ifrån mig teoriboken, för vilken sekund som helst kommer min pojke att ringa på dörren.


DÅLIGT MED UPPDATERING OCH HÅRDFOKUSERING PÅ KÖRKORTET!

Apa då ett långt inlägg försivnner som jag hade skrivit ...

Men men vi försöker kortfatta det jag hade skrivt för att tiden inte ska springa ifrån mig.

Nåja, det jag hade skrivit var ungefär att det har blivit lite uppdadteringar här i bloggen för att jag hård fokuserar på körkortet som jag ska ta om inte allt för länge. Friheten och förmågan att då kunna ta mig vart jag vill när jag vill. Magiskt. Skulle inte alls suttit fel om det automatiskt trillade ner i brevlådan men så enklet är det ju inte och tur är nog det också för hur skulle trafikanterna bete sig då? Haha vet inte ens om jag vågar tänka den tanken!

Min pojke kommer även snart till mig och innan så hade jag tänka försöka sätta mig med lite teori. Har bestämt mig för att sitta varje dag fram tills jag har teoriprovet och försöka ta vara på alla chanser och tillfällen jag har med att sitta med det. Som sagt så är det inte lång tid kvar nu och jag vill verkligen ha körkort så det är viljan som måste ta över!

Tveksamt om det blir något mer inlägg innan min pojke kommer, vi får se, om inte annat så hör ni från mig igen i morgon.


DET SOM GÖR DAGARNA GRYMMA

Har precis gjort i ordning lunch, gjorde det enkelt och värmde rester från middagen igår. Sitter i köket och myser. Kollar ut på det halvtrista vädret och kollar på Eva och Adam. Mysigt. Små saker som jag uppskatter enormt, det är skolledighet och jag kan inte annat än att njuter och le. TROTS att jag måste plugga körkortsteori, men det måste bara göras. För körkort det ska f*n jag också ha nu! Nu när man är ledig från skolan så kan jag endast fokusera på det, så slipper det bli så stressigt!

Men nu ska jag fortsätta njuta, vi hörs senare.

NÄR SOMMARLOVET TAGIT SIN START PÅ ALLVAR


Bilder från we♥it.com

HEMMA FRÅN MIN PÄLSKLING

-

POJKVÄNNENS STUDENT

Wow chikka boom bom booom!! Nu är jag hemma efter en helt fantastisk dag. Att få stå allra längst fram och se sin älskade pojkvän klädd i kostym och rosa skjorta springa ut på scenen med världens leende- wow! Det gjorde en alldeles tårögd och lycklig. Att inte ha fått träffa varandra på sexton dagar och bara se varandra var helt underbart. Att sedan få en kille som bara rycker tag i en och jag i ren reflex hoppar upp i hans famn och skiter i i fall någon ser mina trosor, skiter i allt och bara är där uppe i hans famn och får världens gosigaste kram och pussar. Helt underbart magiskt och fantastiskt!

Efter att ha också ha träffat hans familj och delar från släkten så åker jag vidare hemmåt för att vila lite för att jag skulle bli pillgare, jag har trots allt varit vaken en härrans massa timmar! Men att vila gick inte så himla bra men jag tog det lugnt och bytte om. Kände att det skulle bli kallt att gå runt i klänning på kvällen.

Åkte ut till mitt hjärta någon gång efter fem då studentmotagningen hos honom skulle vara. Jag fick träffa ännu mer från hans släkt och hade en pojkvän som inte annat än kunde låta mig vara, och ja, jag kan erkänna att jag var likadan hihi! De hade gjort det jättefint på gården med "tält" där de hade dukat upp med massa go mat och drycker. Ja och hjärtat hade fått reserverade platser, de hade dukat och ställt borden som en hästsko och de två platernera i mitt hade vi två fått, så sött!

Kvällen blev riktigt lyckad vi rullade in mot stan vid tio elva. Jag hade först tänkt att gå ut med mina kompisar men kännde och känner att jag är alldeles för trött för det. Nu har klockan paserat tolv och jag ska alldeles strax rullar mot sängen.

Bestämt med hjärtat att vi ska vara och umgås på riktigt med varandra i morgon. Det. Ska. Bli. Grymt.

NERBÄDDAD I SÄNGEN EFTER ATT HA MYST, GRATTAT OCH UMGÅTTS MED MIN ÜBERGOSIGA KILLE SOM TAGIT STUDENTEN!!

Känner mig helt slut och trött i kroppen efter att ha varit hos mitt hjärta större delen av kvällen efter en natt med lite sömn.

Ska ligga och se på tv och snart sova. Smsa med mitt hjärta och drömma om att ha får en kanonkväll och att vi kommer kunna sova ihop när han är klar.

Vi har om inte annat, bestämt att mysa ihop i morgon. Grymt. Jag och min älskade kille.


SNAAART SKA JAG FÅ KRAMA OM MITT HJÄRTA!!!!

Kan inte med ord beskriva mina känslor som bubblar runt i kroppen. Är om inte allt för länge hemma igen och då ska jag göra mig klar och sedan glida ner till pojkvännens student. MAAAGISKT!! Att han ska ta studenten fattar inte jag, fattar för den delen heller inte att jag ha varit utomlands och varit vaken i alldles för många timmar hihi. Men denna dag ska bli grym!

Känns tveksamt om jag kommer uppdatera något mer idag. Men nu vet nu hur läget är igen. Så uppdateringar som vanligt är på ingång igen. Tänkte även försöka sammanfatta vår resa i ett inlägg någon dag här nu.

Men nu kan jag inte tänka och skriva klart, vi höres!


RSS 2.0