*

 
Kunskap och kärlek blir större ju mer vi använder oss av det! ♥

SKOLSTREJKAR IKVÄLL

Är less på allt inom skolans termer! Tar och strejkar från allt vad det innebär ikväll och ge mig iväg på ett träningspass! Vi hörs. Hej

HON.

hon hade dansat med alla andra några timmar före, sådär hand i hand med sin bästavän som tryckte handen lite hårdare när hon var osäker, armar på axlar på folk man egentligen inte brydde sig ett dugg om men som för stunden gjorde allt så himla mycket ljusare och med kramar bakifrån från en nära vän som hade velat fram och tillbaka om hon skulle ta en vit tunika eller svart skjorta men som till sist valde grå tshirt med enormt mkt halsband, bara för att hon ville känns sig bekväm. 

och hon visste hur det skulle bli, hon skulle komma hem om två timmar och somna tätt med sin bästavän, men vakna några timmar senare för att mascaran kliade i ögonen (eftersom att det aldrig fungerar), för att solen lyste in och för att när verkligeheten var så bra som den var, var natten det som hade varit hennes högra hand så länge nu hennes fiende. om det nu finns fiender. men det gör troligen det.


DET BARA ÄR SÅ DÄR, SÅ DÄR DET SKA VARA

 
nu. nu är det äntligen dags att börja bli jag igen. nu är det dags att bara vara jag igen. inte tänka på prestationer eller på att det kan gå åt helvete. eller helt galet bra. för egentligen spelar det ingen roll att jag har misslyckats med två saker som enligt mej var mitt något av mina mål med ettan. för jag ska börja leva och andas. igen. efter all press och måsten. 

för nu är faktiskt himla mycket nu. och även fast det är onödiga dagar kvar i skolan som bara måste göras och att det är för nervöst för att kunna tänka klart. så är nu nu. och jag har fina människor runt-om-kring mej som bryr sig, som jag trivs med. fina vänner, världens bästa kärlek och en fin familj. oh. så himla bra. för jag mår så bra att jag ibland måste nypa mej i armen för att inse att det är verklighet, titta tre extra gånger på honom för att se att han faktiskt är min, skratta lite högre än normalt för att livet har så mycket mer att ge och krama vännerna hårdare än vanligt bara för att visa allt det fina jag har i mej för dem.

SÅ DÄR EXTRA FINT

"Du är så fin och bra att jag ramlar omkull.
Om jag vore som dig vore jag lyckligt lottad.
Riktigt lycklig"

HALSGROPAR OCH VARMA HÄNDER

Går mest runt och ler. Ler för att allting är så himla himla bra. Fast att hela jag skriker skolless och "kan-sova-så-länge-sängen-håller-eller-tills-något-vettigt-kommer-upp" och tänker kärlek hela tiden. Annars har jag cirkus tre hela skoldagar kvar på två veckor kvar och det känns förjävligt och helvetiskt bra samtidigt. Behöver sjuttiotvå timmar och ännu fler timmars sömn för att få tillbaka balansen och min substans till liv.

SPANSKAN CHECK!

Har precis genomfört den sista delen i spanska och därmed avslutat spanskan för i år! Den käns väldigt skönt och jag hoppas resultatet efter allt slit visar sig i betyget! Har nyss slagit mig ner i en soffa på skolan och spelar musik på hög nivå, en lärare gick precis förbi och knakade till på glasväggen! Ops! Snart är det lov, alla lärare borde har lite förståelse om inte annat att det är något vi alla elver mer eller mindre längtar efter!

TORSDAGSPLANER

Nu är det bestämmt, på torsdag ska vi ses! Ska nog bli bra det här också, vi får se hur det hela slutar! Se på film, umgås och äta! Min torsdag kommer nog bli bra den också!

DRÖMMAR

 
Måndag och jag sitter med ett enorm vetenskaplig uppsats för stunden, tog dock en paus för att uppdatera lite lätt! Som sagt så är det måndag, sommarlovet närmar sig med stormsteg.

Var enormt skönt med sovmorgon i morse, kan medge att det verkligen behövdes. Kan drömt konstig hela natten, vaknat till och från. Vad beror egentligen det på? Hur kan det komma sig att man ibland drömmer så konstiga drömmar? Märklit! En kompis till mig drömde för ett tag sedan om mig och det har upprepade gånder hänt. Lite små roligt faktiskt, för att det kan hända allt från det mest konstiga till helt normala saker.
.
Nä hunni, nu måste jag borsta tänderna! God morgon förresten, kanske ska säga god dag i stället?

EN HÄNDELSERIK SÖNDAG

 
Dagen idag har varit en riktigt bergodalbana, det har hänt en massa- både bra och mindre bra saker. En händelserik söndag skulle jag nog vilja sammanfatta det hela som! Jag har precis lagt ner kvällens plugg och har nu planer på att skjunka ner i soffan framför irene huss som har pågott i sisådär en och en halv timme? Kanske är det till och med så att det slutat? Ja, skolan tar upp min värld just nu känns det som! Gäller att kämpa och bita ihop de sista få dagarna nu innan det blir sommarlov!

PAGE?

 
Jag har funderat ett bra tag nu, och funderar även fortfarande. Vågar jag? Vill jag mista så mycket? Vill? Vill inte? Jag pratar så klart om att klippa mitt långa hår till en page! Det är ett svårt val, mitt just nu väldigt långa hår, mitt väldigt långa lockiga hår- bli kort? Åhå, får nog tänka på det där ett bra till, saxen får helt enklet vänta.

MAN BLIR IRRITERAD... MAN BLIR GLAD...

 

 

Man blir irriterad då någon ljuger.

Man blir irriterad då någon beter sig illa.

Man blir irriterad då någon sviker en.

Man blir irriterad då någon har allmänt dåligt beteende.

 

Man blir glad då någon säger att man är unik.

Man blir glad då någon säger att hon/han älskar en.

Man blir glad då någon bryr sig om en.

Man blir glad då någon är snäll och sprider glädje.

 


BLUE WATER HIGH

Ligger just nu nerbäddad i soffan med världens mensvärk! Försöker njuta av att det är fredag genom att ha tagit fram en godisskål och satt på blue water high! En grymt bra serie som jag stor tipsar om!

GÅTAN SOM ÄR SVÅR ATT FINNA SVARET PÅ

Bloggen blir som en vän extra vän till en på något vis. Som man skriver- och berättar om olika saker till. Det är bra märkligt, man finner inga svar, men ändå kan blir vissa saker lättare?

VARM SOMMARNATT

 
Har ni någonsin reflekterat över hur många människor som kommer och går genom ens liv? Ibland spenderar man en underbar ljummen sommarnatt i famnen på någon, som man inte ens kan namnet på. Livet är allt bra konstigt. Man möter människor som man skulle vilja lära känna bättre, vars läppar är mjuka som sammet, med tungor sträva som grappa. Men du vet att det bara är för en sommarnatt, imorgon är magin förlorad. Människor som är intressanta. Män som får en att att vika sig dubbelt, människor som får en att bli varm.

DET ÄR HAN

 
Som om hjärtat slutat slå
Våra blickar möttes
Som om det bara var vi två
 
Jag kom från en by du var från stan
Våra vägar möttes
Som om det bara var vi två
 
När han tog min hand jag visste redan då
 
De e han jag vill leva med
De e han jag vill åldras med
De e han jag vill dela alla dar
 

VILL KUNNA TRÄNA

Har avnjutit en middag och lite plugg står nu på schemat! Känner mig riktigt trött och seg. Får dock se om jag åker iväg på träning, har fortfarande ont i min fot/ ben sedan helgen. Kanske måste åka dit för att låta min tränare kolla på benet. Vill inte ha det så här något längre, jag vill ju kunna träna! Är jobbigt att en skada ska hindra en från att träna.. Tycker det börjar bli lite jobbigt då det inte blir bättre... Nä, slutsnackat om mitt ben nu! Det ska helt enkelt bli bra så fort som möjligt, så är det bara!!

YOU AND ME?

 
Jag har själv svårt att förstå att jag gör detta. Jag känner inte dig, men det är något speciellt som gör att jag tycker om dig.

CHECK!

 
Allt fler skolsaker går att bocka av från "att göra listan". Det känns grmt skönt! Sommaren närmar sig mer stormsteg. Solen har legat på exakt hela dagen. Under lunchen idag satt vi oss på en parkbänk i staden med en glass i handen och njöt av solen och hade det allmänt mysigt.

Just nu har jag precis tryckt ner mig i soffan och känner mig inte stressad över att jag har en massa skolarbeten att göra! För en gång skull på kanske, 1 vecka? Bara kunna ta det lugnt på riktigt och slippa tänka på skolan ett tag! Nu är det endast fem skolsaker kvar innan jag går på sommarlov. Fem, tänk fem ”ynka” skolsaker! Wow, helt troligt må jag säga! Året har gått med rasande steg och allt känns sådär extra overkligt just nu. Tänka alla som ska ta studenten i år, och snart är jag en av dem! Detta år har gått helt otroligt fort! Nästan lite overkligt! Kanske till och med lite för fort vissa stunder! Från sommaren 2010 fram till nu har jag fått vara med om, och upplevt så fantastiska saker som jag är så glad över! Jag har bland annat fått lärt känner helt underbara personer som har många gånger förgyllt mina dagar. Personer som jag under det här snart hela året kommit så nära och haft så otroligt roligt med!

 

Dagarna bara rusar förbi, och jag tror det just nu är dags att ge min mage lite föda. Jag känner att jag är riktigt hungrig efter en hård skoldag som tagit slut på mig! Mina doftlökar säger att det är tjockpannkaka som serveras, sitter inte helt fel!


ETT TIPS

Regner faller, det fina vädret höll inte länge! Men jag har fortfarande humöret på topp och ett leende på läpparna! Det är mycket som händer, allt rullar på så bra! Knepet är att inte se och tänka "åh, jag har så mycket att göra!", "hur ska jag hinna med allt detta?"- det gäller att se det från den ljusa sidan. Kunna ta en sak i tagen, om t.ex. tre av fem saker är avklarade kan man berömma sig själv över att det är klart! Hur bra det gick, hur duktigt man är som sitter med t.ex. arbetet då man istället kanske skulle vilja vara med en kompis! Det känns så mycket bättre då allt är klart. Den där kompisen kan du vara med efteråt, då du slipper känna tyngden som vilar bak i huvudet på uppgiften som ligger hemma och väntar på dig! Du kan säga så här till dig själv "vad glad jag är över att jag satt mig ner med den här skoluppgiften i stället för att vara med den där kompisen som jag kan träffa senare." Var nöjd med det du hinner, tryck inte ner dig själv för något du inte hunnit eller för gammal tid du inte tagit reda på. Det hjälper inte, du måste vända på saker och se det från den ljusa sidan! Lycka till alla, och tänk på mitt tips!

KÄMPAR OCH NÅR VINST

 
Högläge, ispåse och linda! Stressa, försöka att lyckas! Gläden, lyckan då jag klarade av det- att vinna! Jag gjorde det, jag klarade av det trots smärtan! Det bara känns så där extra bra just nu! Solen ligger på, fåglarna kvittrar och det kommer sådanna härliga vindar! Nu ska jag halta mig ut på altanen med ett stor glas saft och en glass! Tror inte att det kan bli så mycket bättre just nu!

GÄLLER ATT HÄNGA MED I SVÄNGARNA

 
Nervositeten börjar krypa inom mig, det är snart dags! Tiden bara rullar förbi, jag har själv ibland svårt att hända med i svängarna! Dags att rycka i snörerna för att ta det lite lugnt!
 
Det är väldigt mycket i skolan just nu. Idag hade vi nationella, om en vecka har jag naturkunskapsprov- ekologi, om mindre än en vecka har jag redovisningen av en uppgift ang. export och import. Imorgon har jag en annan redovisningen i svenska. På tisdag har jag andra av fjärde spanska provet, denna gång är det muntligt! Egentligen skulle jag kunna babbla upp hur mycket som helst, men nu räcker det med massa skolsnack! Snart är det sommarlov och det känns grymt!
 
Nu ska jag sätta igång med lite naturkunskapsplugg, låter det frästande?

SOL VID OCH VATTEN

Ännu spelar syrsor
till vindarnas sus
Ännu rullar kulorna
på skolgårdens grus
Och än strålar solen
på brunbrända ben
Ännu ruvar fåglarna
fast timmen är sen
Det finns tid till försoning
innan dagen e förbi
För jag tror på friheten
jag lever i
Och e det inte verklighet
så drömmer jag...
Sol, vind och vatten är
det bästa som jag vet
men det e på dig jag
tänker i hemlighet
Sol, vind och vatten
höga berg och djupa hav
Det, är mina drömmar vävda av
.....

MOVIE TIME

Det är söndag, mys söndag kallar jag det! Har myst ner mig i soffan med täckte och tänka ljus, en film som står och går på tv:n. Regnet piskar utanför, allt känns så där grymt! Veckan som kommer har jag en känsla av att den kommer bli sådär extra bra! Har en hel del i skolan, men det finns så mycket annat som gör att vardagen tänds upp och blir sädär kanon! Bara några få skoldagar kvar innan det är- s o m m a r l o v!

THERE IS YOU..

Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på dig. Du gör mig glad, speciell och jag känner mig unik! ♥

FILMVÄDER

 
Vart har det fina sommarvädret tagit vägen? Just nu piskar regnet utanför fönstret, det är riktigt filmväder! Skulle mer än gärna vilja myst ner mig i soffan med han men det stor H ett, med det får jag vänta några timmar med. Vi ska nämligen ses senare under dagen, det var ett tag sedan. Det ska bli kul, kul att få ses. Kul att få träffa honom, kul att få prata med honom, kul, kul, kul! ♥

.

Att en saknad kan tära på ens hela jävla kropp är jobbigt. Att vara tvungen att förneka denna förbaskade känsla som man har för en person.

KÄRLEK

 
Man satsar. Man lägger hela sitt hjärta i någon annans hand med tron om att den aldrig någonsin ska slänga bort det. När man är kär så vet man- Det pirrar i hela kroppen ända ut i fingerspettsarna. Man saknar person trots att man varit ifrån den i 1 minut.

"DET BARA ÄR SÅ"

 
Allt känns så där göbra! Jag skiter i "dig" helt, eller om inte annat försöker jag göra allt för att glömma dig! Det går så jäkla bra just nu, det går frammåt vill säga! Du ska inte få ta energi från mig, du är inte den värd! Du är bara den person som inte passar in hos mig på det sättet, så enkelt är det! Om det bara vore lättare att förstå och begripa!
 
Att tänka på saker man inte borde och som man vet att man inte kommer få svar på är bara onödigt. Ibland är det svårt att begripa varför man gör det. Kanske är det för att man någonstans vill finna de svaren, men man kanske inte lyckas leta tillräckligt långt ner i den stora säken som finns? Där man hoppas att de ska finnas?
Gör bara det enkla valet som många gånger kan vara det svåraste att göra- Att inte lägg ner energi på personen i fråga som inte kan, och inte vet hur hon/ han känner och vill! Det bästa sättet är att gå vidare, du kan nog inte finna de svaren hos honom/ henne. Låt inte sådant som tar negatvit energifrån dig finnas i din närhet! Det är bara onödigt! Det finns så många andra som kan ge dig den glädje den personen en gång gjortde!

ANG. BLOGGNINGEN

 
Jag fick sådan insperation idag att blogga, det kändes som värsta sötsuget? Hahah ^^. Men till saken hör att jag tror jag kommer göra det också! Jag skriver inte för någon annan, utan jag skriver när jag själv känner att jag vill, har löst och har någonting att skriva! Men som sagt, jag kände tidigare idag då jag uppdaterade en kompis blogg att blogga borde jag också göra lite mer. Det är skönt att kunna skriva, och roligare att senare kunna kolla tillbaka vad jag gjort och vad som hänt!

SOLMYS

 
Jag hör hur diskmaskinen små mullrar, jag har precis slagit mig ner i kökssoffan med en kopp kaffe. Funderar på att rycka tag i lite plugg. Men känner mig riktigt slut efter dagens hårda skoldag, den har gjort mig riktigt trött! Funderar istället att sätta på en film och mysa, eller gå ut i solen med en tidningn och njuta av kvällssolen? Låter inte som några dumma förslag, fast frågan är ju om jag borde ägna mig åt lite plugg? Nej, inte ikväll! Jag ska njuta och vara riktigt stolt över mig själv! Ska hämta en lite kakbit och på vägen tillbaka raffsar jag åt mig ett par solglasögonen och en tidning! Solen lyser, snart kommer jag!

NERVOSITETENS FÖR OCH NACKDELAR

Nervositeten fanns, det gick ut till varenda muskel inom mig. Jag stod där och nästintill skakade och hade överdrivet med energi som mina klasskompisar fick känna på riktigt ordentligt. Papperet låg redan på bordet då jag klev in i salen. En pärm mellan varje elev, kunde pusta ut. Ingen som kunde kolla på vad jag skrev, alltså inga ögon som kom stirrandes mot mitt papper. Jag satt mig lugnt ner på stolen och kollade på F, vi kände båda två att det kommer gå kanon, vi klarar detta utan problem! Pennorna glödde i över en timme, jag gick stold och glad ut från salen med ett leende på läpparna! Det var nu gjort och jag var så nöjd över min prestation!

LÄR DIG AV DET KLOKA ORD JAG SÄGER

Du är knäpp och kan inte bete dig, så är det bara! Jag ödslar inte tid på idioter, så är det bara!

RSS 2.0