"DET BARA ÄR SÅ"

 
Allt känns så där göbra! Jag skiter i "dig" helt, eller om inte annat försöker jag göra allt för att glömma dig! Det går så jäkla bra just nu, det går frammåt vill säga! Du ska inte få ta energi från mig, du är inte den värd! Du är bara den person som inte passar in hos mig på det sättet, så enkelt är det! Om det bara vore lättare att förstå och begripa!
 
Att tänka på saker man inte borde och som man vet att man inte kommer få svar på är bara onödigt. Ibland är det svårt att begripa varför man gör det. Kanske är det för att man någonstans vill finna de svaren, men man kanske inte lyckas leta tillräckligt långt ner i den stora säken som finns? Där man hoppas att de ska finnas?
Gör bara det enkla valet som många gånger kan vara det svåraste att göra- Att inte lägg ner energi på personen i fråga som inte kan, och inte vet hur hon/ han känner och vill! Det bästa sättet är att gå vidare, du kan nog inte finna de svaren hos honom/ henne. Låt inte sådant som tar negatvit energifrån dig finnas i din närhet! Det är bara onödigt! Det finns så många andra som kan ge dig den glädje den personen en gång gjortde!
Trackback
RSS 2.0