PLUGGBREAK

Hej kära ni! Jag har pluggat ända sedan jag kom hem och väntar nu sällskap. 

MÖSSPÅTAGNING

Hinner inte med mig, har umgåtts jättemycket med G. Sov med mig i går, möttes upp i går efter skolan. Fixade hans grejer inför balen satte oss och fikade. Åkte hem till mig och tog det lugn. Sedan blev det träning för honom och plugg för mig. 
 
Idag så är det mösspåtagning och det är strålande sol. Jag leer och känner mig så glad och lycklig. Kameran är fulladdad och jag strålar av energi och glädje. 
 
Snart kommer G förbi mig för att lämna bil och lite saker. Grymt. Vi hörs, kramar!

PLUGGSTOPP FÖR DAGEN OCH SÄLLSKAP INVÄNTAS.

Mitt sällskap är på väg till mig och plugget läggs ner för dagen. Perfekt start på veckan. Jag känner på mig att denna vecka kommer bli grym!

EN MÅNDAGSEFTERMIDDAGSTANKAR

Det där med att plugga kan ibland vara bland det värsta som finns, men känslan då man är klar är helt obeskrivlig. Lika så när man har ett "hemskt" samtal/ måste prata med någon är även det jobbigt, men när man har fått det gjort så känner man en enorm lättnad. 
 
Jag har nu suttit med lite plugg, inte allt för långt kvar på nordkorea upg. och kommit en bra bit på labbrapporten och det känns riktigt fint, trots att allt inte är klart. Däremot har jag fått bokat av en sak idag, så slutet syns väldigt tydligt just nu. Samhällsupg. och labbrapporten är det enda jag har kvar nu innan studenten. Fattar ni?! Det är helt galet. TVÅ SAKER och endast EN SKOLVECKA KVAR innan studenten!! Helt sjukt. Förstår inte riktigt själv att tiden gått så fort. Jag känner mig fortfarande så liten, men på ett annat sätt så stor, mogen och redo! 

MÅR FINT I ALLT SOM ÄR LITE UPP OCH NER.

Min helg har varit helt underbar. Älskar't! 
 
Har helt lagt plugget åt sidan, så har en hel del att ägna min söndagkväll åt. Men det har varit så värt det, man ska allt få unna sig och det var länge sedan jag kunde slappna av och ha en sådan här fin och bra helg! 
 
Nu är P på väg till mig för han ville prata.. Sedan måste jag ägna mig åt plugg.. 
 
Vi hörs senare, kramar på er!

SÄLLSKAP PÅ G TILL MIG

  

PRECIS PRATAT MED G

Blev så glad att min mobil ringde och att det var G. Vi pratade ganska länge och jag log genom hela. Föll i något skratt och kände glädje. När allt är jobbigt så är det roligt när det är bra för en stund. 
 
Nu ska jag fixa lite kvällsfika och sedan lägga mig i sängen och se på film eller kanske lyssna på lite mysigt musik!

SÄLLSKAP ÄR PÅ G.

Jag har precis ätit middag och inväntar nu sällskap. 

SKOLA

Hallå där! Första gången på väldigt länge som jag har tid när jag sitter på skolan för att uppdatera här. Jag har under förmiddagen hunnit med en redovisning (oojjjj så skönt) och förberett mig för inför en opponering jag ska hålla på min första lektion som börjar om ca en timme. 
 
Kvällen igår var jobbig. Hela dagen i går känndes jobbig. Dagen idag känns ännu jobbigare. Jag vet att det kommer vara jobbigt ett tag nu, men jag vill att det ska vara som förut. Inte i söndags, utan som för x antal veckor sedan. Allt var så fint och bra då. 

NÄR ETT KAPITEL I MITT LIV TOG SLUT.

Allt känns så jobbigt just nu.. Men ändå som att jag har gjort ett rätt val.. Känns att nästan ha delat två år ihop och allt plötsligt inte är så är obeskrivlig, men vet att detta är det ända rätta. Men för stunden faller blöta kalla tårar ner från mina kinder. 

HAFT DEN BÄSTA HELGEN.

Mitt liv är så upp och ner men så "upp och ner bra", typ som bäst. Jag har skedat och haft det mysigt, sett på film och pussats, ätit tårta och lyssnat på musik. Pratat mig till sömns då klockan nästan passerat sex på morgonen. Gått ut mitt i natten på altanen för att kolla in himlen och få luft. När man inte kan annat än att le och vara lycklig, men samtidigt vara orolig och lite nervös. En kombo som egentligen ska vara bra, men som för mig just nu är lite kaos.

EN MINNESVÄRLD KVÄLL

 

FRÄMMANDE NÄR SOM HELST.

Bästa sällskapet kommer snart. Detta minilov börjar bäst. 

DAGEN

Hej världen! Idag är det en dag som jag har hunnit med mycket. Klockan har paserat halv elva och jag har redan fått lite plugg gjort, ätit, varit ute på morgonspringning och bara tagit det lugnt. Snart väntar lunch och sedan skola. Efter skolan blir det lite plugg och sedan vara med G. Känns väldigt fint. Då jag har något "mål" att se fram mot. 
 
Igår kväll gick jag ut och sprang. Mötte på P och hans kompisar och gick och snackade med dem ett tag. Sedan gick jag hem och duschade. P kom efter ett tag. Vi såg på biggest loser och bara tog det lugnt. Somnade ihop och vaknade sega i morse. 
 
Jag har sovit uruselt inatt. Vaknat och hostat en massa.. Men jag är ändå så här dags gansak pigg, måste ha varit sedan morgonspringningen. 
 
Nämen nu ni, nu pratar jag bara på en massa. Dags att göra lite lunch. Ha det så bra så hörs vi senare!

MASSA GLÄDJE

Måndag, älskade älskade måndag. Varje gång det blir ny vecka skrämms jag över att jag snart tar studenten, helt gaalet!! 
 
Idag har varit en sådan dag då ingen skulle lyckas föstöra min dag, den både är och var varit så mycket bäst! Jag har flytit igenom hela och bara mått. Nu ligger jag nere hos mig och borde plugga lite, men när jag kollar på klockan och inser att den börjar bli ganska mycket så tvekar jag. Jag har fått undan en hel del plugg och är nöjd över det för dagen. 
 
Jag har haft tre timmars hål men massa fina sms från en viss kille har gjort mig lycklig. Sånt där som gör en så glad, trots att det inte har stått någon märkligt eller speciellt. 
 
Jag har haft en lång skoldag men det har inte alls påverkat och gjort dagen dålig. Jag har umgåst med mina tjejer och ätit fika från ica. Myst i solen och gosat med vovven. 
 
Ja ni hör ju, en sådan där fin dag. Nu pratar jag med honom och fick precis förfrågan om vädret fortsätter såhär att åka båt någon dag här. Hur fint klingar det inte då jag säger att vi är ledig torsdag och fredag? Huuur fint som helst hoho! 

INATT KOMMER JAG SOMNA LYCKLIGT

Han har åkt hem och jag ligger och myser i sängen framför massa bra musik! Älskar mycket idag! 
 
Denna dag har varit bäst bäst bäst. Jag vaknade upp med P, skickade iväg honom för jag behövde plugga. Pluggat hela dagen, dock ville jag bara göra en massa annat. Pratade med G under dagen, efter middagen kom han till mig. Vi tog det till en början bara lugnt och drog sedan ner till videoteket för att hyra film och köpa godis. Dock efter att ha varit där inne i en timme kom vi endast därifrån med ingen film och ett helt kilo godis! 
 
Vi valde istället att sätta på en film jag hade hemma, blev i rymden finns inga känslor. Sådan bra och fin film, massa kärlek till den. Kan se den tusen gånger om för jag tycker den är så fin! 
 
Resten av helgen har även det varit hur perfekt och skön som helst. I fredags slutade jag vi lunch G frågade om jag vill följa med och fika så vi möttes upp vid halv tre. Där i mellan så hann jag klar med en skoluppgift och kunde då känna lugnet. Vi satt och vikade till framåt halv sju då jag var tvungen att åka hem.. Åkte nästan med detsamma direkt vidare till A för att mysa med henne hela kvällen. Åt godmiddag och låg i hennes säng och pratade större delen av kvällen. Älskar tjejerkvällar med en massa tjejsnack. 
 
Lördagen bestod av ganska lugt plugg, läs nästan inget alls, fika på stan och bara trosa runt och tog det lugnt. Åt middag ute med familjen plus P. Åkte sedan hem till oss. Min röst hade under dagen spårat ur totalt så jag hade inte så mycket att säga. Vilade och tog det lugnt hela kvällen framför en svensk film. 
 
Kort och gott, där har ni min fina helg!

HAN HAR PRECIS ÅKT OCH JAG FATTAR INTE VAD SOM HÄNT

Mår som bäst just nuu!! 

RSS 2.0