SOMMAR NÄR DEN ÄR SOM BÄST.

Hej Bloggen, livet, ja min andra halva. Det är här jag delar med mig om det mesta som händer i mitt liv. Jag vet att jag har varit dålig på sista tiden att ge dig en uppdatering om mitt liv.
 
Därför tänkte jag nu, när jag har tid, att jag försöker skriva ner lite om vad som händer "just nu". 
 
Jag har börjar jobba. Har jobbat extremt mycket denna vecka, trots det så har jag umgåts och sovit med "H" varje natt. Idag är jag trött, trots det så ska jag snart röra mig ner till M och A nya lägenhet, där är G. Vi ska hjälpa  de och flytta in en sväng och seda ska vi gå på bio. Väldigt mysigt och välbehövligt denna fredag. Livet rullar på och är så grymt just nu. Jag gick idag på semester och kan inte annat än att carpa en massa!

KÖR SOM EN NYSTART

Jag kände egentligen för att starta om hela bloggen, börja om från början i första steget och inte ha något gamalt arktiv. Utan få en helt ny start, MEN då skulle allt det fina och känsloladdade inläggen försvinna vilket jag skulle ångra och det skulle göra mig ledsen.
 
Så jag tror helt enkelt att inlägget efter detta så ska jag ta det som en ny start där jag börjar med en masa frågor och fakta om mig. Hur mitt liv ser ut i dagsläget. För det har hänt en hel del som jag inte har berättat, jag har levt i nuett och tog studenten för mindre än en vecka sedan. Mitt liv känns så jäkla perfekt just nu och det ska det fortsätta med! Vi hörs senare ikväll ♥

MAGISKT

Fått sovit med min prins inatt, trots att vi har sovit själva i endast två nätter så känns det som det varit mycket längre. Vi har inte alls gjort mycket idag. Mammsen kom och överraskade oss med frukost på säng såhär dagen efter studenten. Gårdagen och natten har varit magiskt och helt underbar! Gårdagen är ett äventyr och händelse i mitt liv som jag aldrig kommmer att glömma.
 
G har precis åkt hem och jag sitter bara och fortsätter ta det lugnt. 

SOVER ENSAM EFTER 10 NÄTTER MED SÄLLSKAP

Jag kommer dock somna väldigt fort, dock känns det tomt på andra sidan sängen... 

NÄR ALLT ÄR FINT TROTS ATT INTE ALLT ÄR PERFEKT.

Jag bara måste måste måste uppdatera er. Det är så mycket som händer i mitt liv och mina känslor och humör har gott som en riktigt bergochdalbana idag, trots att klockan fortfarande inte har slagit så mycket. 
 
Jag har sovit med honom ända sedan jag kom hem från studentresan och det känns så bra och fint. Typ bäst. Jag kan på ett så bra och fint sätt vara mig själv. Känns som vi kännt varandra hur länge osm helst och det gör mig så glad. Han kramade och gjorde mig glad hela dagen igår, han förstår mig exakt och ser på mig med detsamma om allt inte är som det ska. Igår var inte en så bra dag för mig och idag känns som en jobbigare. En lärare på skolan har inte betett sig på ett korrekt sätt mot mig och begått ett tjänstefel vilket har tagit en hel del energi och kraft från mig. Men det kommer att ordna sig, jag har det bästa med mig och då löser sig allt. ♥
 
Han har åkt och simmat och jag ligger bara och myser, det känslan är så skön. Att inte behöva veta att jag har plugg som ligger och väntar på mig. Jag är över med allt som kallas skola och plugg och det känslan är så jäkla obeskrivbar! Jag älskar't. 

TILLFÄLLIGT BREAK.

Jag har intesett att jag varit väldigt dåligt på att uppdatera. Det är så mycket som händer i mitt liv, studenten närmar sig med stormsteg. Varit på studentresa och har nu i helgen haft bal. Allt är så fint och det delar jag med de närmaste och till det en fin sak. 
 
När allt inte är på topp så gör han mig glad och det gör mig nästan alldeles för glad. 

RSS 2.0