NÄR ÅR 2012 ÄR PÅ VÄG ATT BLI 2013

Fort tiden rullar. Detta år tar snart redan slut,  år 2012 går över och blir 2013. Det känns helt otroligt. Jag försöker och förstå vart all tid har sprungit åt till, för det känns verkligen som så, att tiden har sprungit förbi. Jag intar b.la. mitt sista år i gymnasiet och det betyder ett nytt stort kliv in i vuxenlivet och en dag som jag sent kommer att glömma. Jag har även kämpat som ett tok i skolan, vilket verkligen har belönats med mina betyg. Jag är så glad att jag sedan dag ett i gymnasiet har kämpat och brytt mig om mina betyg. Nu efter jullovet har jag endast fyra kurser kvar att få betyg i, fattar ni FYRA. Det är sååå såå såååå galet!!
Det är en massa mer som har hänt. Jag har lärt känna massa nytt folk. Jag har blivit mer kär och galen. Jag har börjat med p-piller. Jag har kommit mig själv närmare. Jag har gråtit massor, liktväl som jag har skrattat och varit spralligare än någonsin. Jag har varit lyckligare än lyckligast. Jag har lärt mig äta gröt. Jag har skrattat och gråtit mig till sömns. Jag har varit ute på promenad när det spöregnat som värst. Jag har varit på akuten. Jag har varit utomlands. Jag har sovit under bar himel. Jag har åkt skoter. Jag har sovit fem personer i ett enormt litet rum i en natt. Jag har varit på fesivaler. Jag har blivit buren hem mitt i natten. Jag har somnat tätt tätt bredvid min kärlek. Jag har varit vaken halva natten av tanker som hållt mig vaken. Jag har varit hemlighetsfull och fylld av massa busiga idéer och tankar. Jag har bara varit den jag är bäst på, jag!
Mitt år har varit perfekt trots att jag inte fick nyårskyssen av min kärlek som jag har varit tillsammans med i snart 1 år och 3 månader. I år kommer det bli skillnad. Jag sitter nämligen i en bil med honom idag tillsammans med en massa kompisar till oss på väg upp till fjällen. Två bilar fulla med folk och en massa packning. Detta kommer bli magiskt. Jag ser framemot helt magiska och oförglömliga dagar i fjällen som sent kommer att glömmas! 

KÄRLEKEN KOMMER SNART OCH PUSSAR OCH GOSAR MED MIG

Bäst bäst bäst. Ska gosa med mitt hjärta hela natten. 

TJABBA TJENA HALLÅÅÅ

Tjabba tjena, fick en liten glipa i allt pluggande och tänkte slänga in en liten uppdatering. Sitter på 

HJÄRTAT PÅ INGÅNG

.

DET DÄR SOM KALLAS "FINT MED SOVMORNAR"

Här sitter jag och har precis gjort mig en go lunchbit. 

HEJ ALLA FINA

Förlåt för att ni inte fick några uppdateringar från mig igår. Jag hade fullt upp med en massa plugg och hoppas ni förstår att jag har det en hel del plugg som måste bli gjort nu innan jullovet. Bara kämpa ändå in i slutet. 
 
Nu är jag hemma och en stor tyngd har lättat från mig. Jag har nämligen fått mitt allra sista prov för denna termin gjort och kanske det sista för gymnasiet?! Det känns hur underbart som helst. Känns även som att provet i sig gick finemang. Jag ler och lyser av lycka. 

DAGS ATT TÄNKA PÅ REFRENGEN.

 
Denna söndag har gått alldeles för fort, fast om jag tänker efter så har jag fått mycket gjort. Jag har gjort ett fotouppdrag, umgås med mitt hjärta länge vilket det var en massa gånger sedan vi fick göra, pluggat och tränat. Det känns som ett fint avslut på denna vecka. Jag hoppas att kommande vecka kommer bli minst lika bra! Det är mycket som ska göras, men jag tror jag har insett att jag presterar ännu bättre när jag har mer att göra.
 
Jag har ingen skola i morgon men jag ska ändå gå upp kvart över sju och se julkalendern, sedan ska jag bara mysa och plugga hela dagen. Känns som att det kommer bli en kanonstart på kommande vecka. 
 
Vi hörs i morgon under dagen. Kramar till er!

MYSTERIET PÅ GREVEHOLM

Suttit och pluggat en bra dag nu och tänkte unnan mig lite paus bestående av julkalendern tillsammans med mammsen. Trots att jag blivit så gammal så är det fortfarande lika mysigt att se hihi. *ler stort* 
 
Det är svart ute och jag myser framför ljus. Känner mig så glad nu att jag har pluggat. Kan känna mig lugnt och inte lika stressad. Jag har ett prov på tisdag som jag inte är nervös inför, vilket är riktigt härligt! Utöver det så har jag en hel del inlämningsuppgifter innan jag tar lov, men det känns som ett lite piss i missisippi, alltså inte allts så oroanda. Jag klarar allt bara jag vill!
 
Klockan har snart slagit julkalendernsdags och jag sitter fortfarande kvar i köket, kanske lika bra att bänka sig framför tv och mysa till det med filt och bullra upp kuddarna? Så kör vi, vi hör sedan!

HJÄRTAT ÅKT OCH JAG MÅSTE SÄTTA IGÅNG MED PLUGG MED DETSAMMA.

.

DENNA LÖRDAG

Denna lördag har inte alls varit en favorit. Vaknade och då kändes allt på topp, men när jag efter julkalendern skulle sätta igång med plugg vändas det. Jag har inte fått så mycket plugg gjort, eller hur man nu ska se det. Jag har gått igenom ett helt kapitel som jag skulle, men det var av ren motivation till att få det gjort. Men frågan är istället, hur mycket har jag lärt mig? 
 
Nu sitter jag här, duschat och ren, i soffan. Myser framför harry potter och känner av julstämmningen. Snart ringer det också på dörren, och där kommer min söta kille att stå. Så kommer jag spendera min kväll, tillsammans med honom, vad vi hittar på är oklart. Vi ska i alla fall äta mysig middag ihop, om det blir att vi tillagar något tillsammans eller går ut, får vi se. Vi funderar på att åka på bio och så har vi några vänner som ska ut. Vi har helt enkelt en hel del alternativ för kvällen, men skulle inte förvåna mig om vi beställer hem något gott och myser ner oss i soffan och rå om varandra. För hallå, vi har faktiskt inte träffats sedan i måndags!

HEMMA FRÅN EN PERFEKT KVÄLL

Nu är jag hemma, gjort mig klar för att sova och placerat mig i sängen. Blir nog först lite småmys framför en film. Ska inte vara uppe för länge. 

NÄR MAN INTE FINNER NÅGRA ORD.

Jag vill bara krama om din famn, få en massa kärlek och kramar och höra att allt kommer att bli bra. Du gör mig lugn, oavsett vad det gäller. Jag är glad att jag har dig. 

HÄRLIGT. MVG I SLUTBETYG.

Denna fredag började perfekt, här sitter hemma inne i värmen, där ute viner snön och kylan och jag är glad! Slutade strax före ett, hade turen och kunde få skjuts med detsamma. 
 
Hela min skoldag har varit riktigt grym, började med att jag hade seminarium på svenskan, vilket kändes osm det gick riktigt bra och jag har goda förutsättningar att även i det ämnet få det betyg jag vill. Efter lunchen hade jag näthandel och där hade jag redovisning på hemsida. Fick mvg på den och även mvg i slutbetyg. 

ÅRETS FÖRSTA JULBORD

Hemmkommen från bowling och julbord, känns känstan som man rullar fram för är så extremt proppad i lillmagen. Hua! Haha. 
 
Ska plugga lite nu, men får inte bli allt för länge. Börjar skolan väldigt tidigt i morgon bitti och har seminarium och redovisning att vara pigg inför. Tänker därför inte hålla mig så lång, utan istället avsluta med att säga att vi syns i morgon och att jag hoppas ni haft en bra kväll!

SNÖN FALLER OCH GÖR MARKEN ALLDELES GLÄNSANDE.

Nu sitter jag här, inne i värmen och suktar efter en massa gomat på julkordet jag snart ska få bjudas på.
 
Denna torsdag, är märklig mycket märklig. Helgen är snart här, denna vecka har gåt alldeles för fort och det käns som att jag knappt har fått träffat mitt pojkvän. Det känns som ett tomrumm i hjärtat på något sätt, samtidigt så känns livet fint. Jag tar snart jullov, får desto färre saker att göra i skolan, vilket uppskattas till tusen! 
 
Ska nog fortsätta leva livet och se allvaret i att det endast är några få dagar kvar i skolan, men trots det åtta saker kvar. Men det ska gå fint, inga problem när man har en fin och underbar jul att väntas. 

SNÖN FALLER OCH GÖR MARKEN ALLDELES GLÄNSANDE.

Nu sitter jag här, inne i värmen och suktar efter en massa gomat på julkordet jag snart ska få bjudas på.
 
Denna torsdag, är märklig mycket märklig. Helgen är snart här, denna vecka har gåt alldeles för fort och det käns som att jag knappt har fått träffat mitt pojkvän. Det känns som ett tomrumm i hjärtat på något sätt, samtidigt så känns livet fint. Jag tar snart jullov, får desto färre saker att göra i skolan, vilket uppskattas till tusen! 
 
Ska nog fortsätta leva livet och se allvaret i att det endast är några få dagar kvar i skolan, men trots det åtta saker kvar. Men det ska gå fint, inga problem när man har en fin och underbar jul att väntas. 

ALLT BARA FLYTER.

Denna dag har varit riktigt fint, struntar helt helt i att jag inte fick så mycket plugg gjort som jag hade planerat, just för att det hände så mycket annat fint istället. I morgon är en ny dag och jag hoppas den blir lika fin som denna.
 
Jag har även idag kunnat bockat av ytterligare två saker på "att göra lista", var tio förut, nu är det åtta saker. Känns bra himlans fint det. Leer och njuter extra mycket av livet. Hade hoppats att min prins hade legat med mig i sängen nu, men allt kan inte vara perfekt. Får nog vänta till i morgon, beroende hur länge jag är på julbordet, annars får vi ses fredag eller lördag. Då har jag något riktigt fint att längta till. hihi ♥

FINAA ONSDAG

Dag började fint och har bara blivit bättre och bara blivit bättre och bärre. Vaknade upp till julkalendern, började tolv så tog det lugnt med lite plugg inför provet jag hade första lektionen. Kollade datorn och såg att jag hade fått MVG på religionsraporten vilket gjorde min glad och taggad inför provet. Kom nu och han andas ut med en glädje över att det stora veta och SISTA provet i internationell ekonomi är över och gjort!! Känns bara såå himla fint och bra! * leer*

ÄLSKLINGEN PÅ INGÅNG.

 

FICK MIG ÄNNU EN DAG HEMMA OCH INNE I VÄRMEN

.

SOLSIDAN OCH MYS FRAMFÖR TV:N

.

HEMMA FRÅN VÄRLDENS BÄSTA <3

.

RSS 2.0