♥♥♥♥♥♥

Endorfiner som sprudlar, en glädje och trygghet som jämt finns där, lyckorus, adrenalinkickar som kommer utan förvarning och ansträngning. Ja det är obeskrivbart hur man bra man kan mår när man är kär. Dock är ett förhållande inte alltid en dans på rosor, det är något vi måste tänka på. För när man är kär kan man också må och känna – besvikelse, irritation, vansinnig, förkrossad osv. osv.

 

Det är inte alltid lätt. Många gånger vill vi att allt ska flyta på, vara bäst hela tiden. Det går inte, hur gärna vi än vill.  Alla förhållanden har nog svackor, hur dumma vi än tycker de är. Men varför? Vad är de bra för? Men det är nog så, att i ett par med starka känslor för varandra, finns det inget som kan skilja dem åt. Kärlek övervinner allt brukar vissa säga, och kanske är det så när man hittat den rätte.

 

Bara det lilla att det känns som en evighet när man är ifrån ett tag, en evighet man vill ska försvinna lika fort som den uppstår. Man vill blunda, slå med fingrarna, öppna ögonen och * poff * så vill man känna det där lugnet och tryggheten som just han ger en. En puss på pannan och höra de tre magiska orden, jag älskar dig! ♥


Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0