FREDAG ÄR ÄNTLIGEN HÄR

Veckan har rullat på. Fredagen är kommen och jag kan inte annat än att vara glad. Lyckan att jag är ledig i två dagar och bara kan ta det lugnt och göra vad jag vill är obeskrivbar. Typ bäst. Räcker det för att ni ska förstå hur skönt det känns? 
 
Sitter i rummet och tittar ut över havet. Ser ljus från grannarna. Ljust i rummet och känner matlukten. Tacos väntar. Det är en rutin hos oss att äta det på helgen, vanligtvis fredag. Mumms mumms. 

SNART.

Att skriva är inte alltid så enkelt. Orden snubblar över varandra och ordningsföljd såväl ordval är ibland svårt. Idag känns som en sådan dag. Vet inte vad jag ska skriva, men känns som jag har massor jag bara vill smattra ur mina fingrar. Orden bara väller ur mina tankar – och hjärnceller, men går inte att sätta ner på ett papper.

 

Nu sitter jag här, tillbakalutad på en mjuk kontorsstol, ganska snygg i färgen och formen. Kollar i min tomma kaffemugg, suktar efter kaffe som jag snart får dricka. Snart morgonmöte. Snart. 


EN HÄRLIG START PÅ VECKAN

Åter måndag, vi startar en ny vecka och hoppas att den inte ska innehålla några basilisker. För denna vecka är jag redo att hålla mig frisk!

 

Förra veckan låg jag däckad i soffan från måndag natt till lördag med en riktig magsjuka + influensa. Hua vad hemsk det har varit. Började nästan under lördagen att krypa efter väggarna och valde att åka iväg en sväng och fy så kämpigt det var för kroppen. Nu sitter jag på jobbet, känner att kroppen inte är helt frisk men tillräckligt tillstånd för att orka jobba.

 

Solen strålar vackert ute och jag ser framemot en lunchpromenad med vovven. Väldigt mycket snö har smält och termometern visar nästan plusgradigt. Nu längtar jag till en varm vårdag med strålande sol, en gofika ute på altanen placerade i en snöhög/ trädgårdsmöbel tillsammans med familjen. Hur mysigt låter inte det? Fick nästan lite vårvibbar. Kanske skulle en fika ute fungera redan till helgen iklädd en tjocktröja? Mys. 


RSS 2.0