HAR INTE HÖRT HANS RÖST PÅ FLERA MÅNADER, MEN IDAG, HELT PLÖTSLIGT.

Jag hörde hans röst. Den röst jag inte har hört på flera månader. Jag blev paff, men samtidgt varm. Jag kände igen den. Det var L Ö röst.

 

Mitt liv stannade upp ett par sekunder innan jag kunde reagera och ta emot samtalet. Han sa alldeles för fina ord som gjorde mig varm. Idag har jag grubblat en massa. Dem orden jag fick höra från honom i förmiddags har gått på repit i mitt huvud hela dagen. ”Vi saknar dig”, ”roligt att höra din röst igen” osv. Det är kaos i mitt huvud just nu. När det känns som man nyligen har gått vidare och nästan försökt ”förträngt” så kommer allt upp igen. Det är en massa fina minnen som alltid kommer betyda mycket för mig, men just nu vill jag inte tänka på allt det där.

 

Jag har i alla fall slutat jobba och ligger hemma i kökssoffan, en utav mina favvisplatser hemma. Älskar att ligga här. Har hunden bredvid mig och pratar med mamma som håller på med middagen. Hon gör mig alltid på bättre tankar och finns alltid där för mig. 


NY JOBBVECKA OCH NYA MÖJLIGHETER

Måndagen är kommen och en ny vecka har startat. Ny vecka och ny samlad energi brukar man väl säga, och jag känner mig tappag och redo inför jobbvecka! 

SHOPPINGHELG

Idag har jag shoppat lite mer. Har haft en riktig shoppinghelg och mys på stan. Har fått hem en massa härliga höstkläder som jag starkt ser framemot att klä mig i. Tycker det är så mysigt att ha på sig "lager på lager" och använda sig av tjocka halsdukar! 
 
Sov hos älsklingen inatt. Åkte till honom i går eftermiddag. Vi åt middag och myste. Åkte iväg och köpte lite gotta och spelade kort på kvällen, hur mysigt som helst. Vi sov ut i morse och jag åkte hemöver vid lunchtid. Sedan har jag åkte iväg och shoppat. Nu är det redan kväll och jobbet böjar igen i morgon. Ska ha en lugn och skön kväll framför tv:n. G kommer hit lite senare också, detta kommer helt enkelt bli ett skönt avslut på veckan!

LÖRDAGSMYSER

Hej mina sötisar! Det är lördag och jag fick en rejäl och härligt sovmorgon tillsammans med mitt hjärta. Oj så skönt och välbehövligt det var! Nu har jag varit iväg på ett förmiddagsmöte och kom åter hem. Sitter och tar det lugnt framför reprisen från idol. Skönt att bara ta det lugnt. Regnet små smattrar utanför och jag lutar mig tillbaka inlindad i en filt, mys! 
 
Ska lite senare ner på stan och lördagsmysa. Ska se ifall jag får med mig något nytt hem, för det sitter ju aldrig fel hihi. Nu ska jag gosa med min vovve som är extra go idag. Han tycker kanske att det är kallt? 

LOVE LOVE LOVE

Jag är kär. Jag är så kär. Att jag skulle bli det är ett magiskt fint ögonblick. För, det var nämligen så, att när jag gjorde slut med mitt x så bestämde jag mig för att vara singel och bara vara. Göra vad jag vill och kanske vara lite busig utan att någon skulle kunna försvinna / bli struligt. Men nu är jag här, i ett förhållande som jag älskar. Det känns så himla underbart och jag är lycklig. Att kärlek är så fint, att det kan få en så glad och svävandes på små vackra moln som gör ens vardag så perfekt. Jag kan inte annat än le!

 

Kärlek borde alla få vara med om. För när man känner det, då mår man så bra. Jag hoppas att alla ni får känna det, för jag tror, att ni precis som jag, tycker om det. 


LOVE MUSIC

 
Musik. Älskade älskade musik. Det ger mig glädje i alla stunder i livet. Oavsett vilket humör jag är på så blir jag lugn och lycklig av att höra musik i öronen. Dessa fyra artister ligger i toppen just nu, Joakim Gissberg, Five For Fighting, Lars Winnerbäck och min fina kompis Martin Masarov. Alla dessa har en unik och specill gnista som har fastnat hos mig. Jag blir aldig less på dem. Så ett tips till er är att lyssna på dessa artister. 
 
Ni får ha en fortsatt bra dag och lyssna på dessa artister under eftermiddagen. Kram!

DEN BÄSTA DAGEN PÅ VECKAN ÄR HÄR.

Blixtar och dunder, magiska under, plötsligt en dag är du häär, ohoo - älskade fredag!!! Magiskt. Magiskt. Magiskt. Det känns så fruntansvärt skönt att det är fredag idag och att jag snart går på helg igen. Denna vecka har verkligen sprungit förbi en. Alla veckor. Det är redan mitten på september, som till och med börjar lida mot sitt slut. Jag tycker fortfarande att det känns som augusti, bortsätt från allt regnväder som hör till hösten. Men jag stortrivs i allt just nu. Mysigtväder, mysigpojke och mysiga arbetskamprater och jag stortivs till max på mitt jobb. Dvs. allt just nu är så himla bra!
 
I helgen händer det också massa roligheter. Ikväll ska jag mysa vid havet tillsammans med min pojke, i morgon kväll ska jag slå klackarna i taket tillsammans med mina fina tjejor. Hoppas på en aZzUuuum helg! Wop wop!"

HEMMA OCH SENARE KOMMER TJEJERNA

Nu är jag hemma från jobbet. Är riktigt trött och sliten, men vad gör det när mina fina tjejor kommer och gästar mig till idol. Vi ska äta kladdkaka och bara mysa. Hur trevligt som helst. Efter det kommer troligtvis  G hit och sussar med mig. AzZuuMMm!

 

Nu ska jag snart äta middag och sedan blir det att städa till lite på mitt nymöblerade rum. Jag stortrivs så himla mycket där nu, speciellt nu i höstvädret med tända ljus och något bra på tv:n.

 

Vi hörs mer i morgon. Kram! 


MIN HELG I HUVUDSTADEN

 

Tjabba tjenah hallå! Det är måndag och ny vecka. Jag är redan uppe och är inne på kontoret. Denna helg har varit hur perfekt som helst. Vi, dvs. jag och min G, satte oss i torsdagseftermiddag på ett tåg som tog oss till huvudstaden. Där har vi varit hela helgen och kom hem under gårdagen. Vi kom hem ganska tidigt vilket var väldigt skönt. Då hade vi hela dagen att ta vara på i hemmet. Jag möblerade b.la. om i mitt rum, blev hur lyckat och fin som helst. Ska fortsätta fixa idag.

 

När vi kom till stockholm på torsdagkvällen så tog vid det mesta bara lugnt. Såg på tv:n och somnade gott intill varandra. Vi sov hela vår minisemester i beddsoffan framför tv:n, kändes väldigt lyxigt och mysigt. I går morse fick jag frukost på säng, mycket gulligt och skönt var det.

I lördags när vi vaknade upp, alldeles för tidigt för att vara ledig, åt vi frukost och gjorde oss färdiga och traskade sedan ut på stan. Jag var på jakt efter en ny handväska, fann en mycket fin som jag är riktigt nöjd med. Vi fick tillbaka mot lägenheten och åt lunch. Efter lunchen tog vi oss till gröna lund där vi var resten av dagen och kvällen. Jag fick ont i mitt knä under tiden vi var där och kunde knappt gå hem där på kvällen. Men min fina pojke var så gullig och hjälpte mig. Vi somnade tätt intill varandra och njöd till fullo över att vi var ledig.

 

När vi vaknade upp i lördags värkte mitt knä och jag är fortfarande en liten halta lotta. Vad det beror på har jag ingen aning om, men jag känner att det börjar bli bättre.

 

Vi åkte hem i går morse, det var ganska skönt att åka tidigt. Vi kunde då ta vara på hela dagen i går hemma. Vi var på skilda håll på dagen men på kvällen kom G till mig. Det härliga är att vi inte lessnar på varandra, nästan tvärt om, nu känns det konstigt att vara ifrån varandra en längre stund. Men det är bra det också.

 

Nu ska jag inte hålla på och prata på, för nu väntar jobbet på mig. Lika bra att komma igång i vardagen efter en långhelg. 


MINISEMESTER HÄR TILL PÅ SÖNDAG.

Hej världen! Idag är jag lycklig och går snart på helg och är långledig. Det ska jag fira genom att ta en minisemester med mitt hjärta. Genom min lediga dag i morgon så tar jag även "långledigt" här på bloggen till på söndag. Jag återkommer i slutet av veckan med en sammanfattning av helgen. 
 
Kram så länge, för nu behöver jag jobba på tills jag slutar. 

KANSKE KOMMIT IGÅNG MED TRÄNINGEN IGEN.

Pjo, snart är denna jobbdag över. Känner mig riktigt sliten, denna dag har det varit mycket, men samtidigt har den varit helt perfekt. Kan nog med säkerhet säga att denna dag är en bland det bättre sedan jag startade här. Härligt. 
 
I går efter jobbet så möttes jag av att min kärlek stod utanför och väntade in mig med en stor kram och en massa kärlek. Hur gulligt var inte det? Vi körde sedan hem till mig och åt middag och brassade sedan ner till stan för att ta oss igenom ett träningspass ihop på hans gym. Får se i fall jag stannar kvar där. Vi ska även åka dit och träna ihop ikväll. 
 
Annars blir det en lugn kväll framför idol. Man blir allt ganska mör efter både en lång arbetsdag och därefter ett hårt träningspass, för jag kan ju inte glömma nämna min träningsvärk jag har idag! Älskarä't. Träningsvärk är den bästa värken. 
 
Nu ska jag fortsätta jobba, men vi hörs senare om inte annat, i morgon. Kram!

HEMMA FRÅN JOBB; VILKEN SEK SOM HELST KOMMER HJÄRTAT

.

LÖRDAGSMYS FRAMFÖR FILM OCH ONYTTIGHETER MED ÄLSKLINGEN.

Nu är älsklingen på väg hem till mig efter att ha varit iväg nu på eftermiddagen på wakeboardutflykt. Han skulle köpa med sig hämtmat efter vägen och jag är så fruktansvärt hungrig och gossugen. Vi ska ha en riktigt mysig kväll med massa unyttigheter och gos framför film. Sådana här lördagar kan man ibland behöva, speciellt efter gårdagens vilda och roliga kväll! Hoppas ni får en bra kväll, kram. 

GRYM KVÄLL

Min fredagkväll blev hur lyckad som helst. Log och skrattade hela natten tillsammans med goa drinkar. Dansade i takt till alldeles för hög och dunkande musik med mina tjejer. När klockan hade paserat ett mötte min älskling mig efter vägen och körde oss hem. Vi log och myste ett tag innan vi sussnade. Det var perfekt. Lika så att vakna upp i morse utan oss själva. Ingen klockan som ringde och ekade i ens öron klockan sju på morgonen. Vi låg och pratade och myste ett tag innan vi klev upp. 
 
Vi har inte hunnit gjort så mycket än. Solen stråkar och vi ska snart göra oss klar för att gå ut i det fina vädret och lördagsmysa. Lutar åt att vi ska ta oss ner till stan för att kolla runt och sedan sätta oss på något mysgt utefik i solen. 

SKA BLI BÄTTRE.

Jag har själv, allt eftersom dagar rusar förbi en, att jag är urusel på att uppdatera. Det känns tråkigt, för älskar att gå tillbaka i bloggen och läsa gamla inlägg. Får så mycket känslor och lycka. Måste verkligen försöka bli bättre. Men nu när jag jobbar så tar det upp hela dagarna, det är inte som att gå i skolan och få hål/ långlunch eller använda sig av rasterna. Nu finns inte den tiden, tråkigt nog. 
 
Men idag är det i alla fall älskade fredag. Hur fint som helst! Veckorna rusar förbi en och hösten är nästan här. Jag har börjat klä mig i mysiga och härliga kläder, halsdukarna har lite smått fått titta fram och likså kängor. Jag sover med G vajre natt och har knappt hunnit hem förrän han kommit. I onsdags satte jag dock stopp för det och tog en lång och mysig middag på en uterestaurang (måste passa på medan vädret tillåter) med pappa. Var hur mysigt och trevligt som helst. 
Ikväll ska jag umgås med några tjejkompisar och ha kul. Ska bli riktigt roligt då det var ett tag sedan jag träffade dem. Framåt natten kommer älsklingen och hämtar mig när jag är "färdig" så åker vi hem och sover ihop. Ska bli så skönt att inte behöva ställa klockan i morgon. Helger uppskattas riktigt mycket nu när jag jobbar. För börjar så tidigt varje dag, när jag gick i skolan var schema så pass olika och kunde ibland börjar så sent som vid lunch. Men det är också ett steg in i vuxenvärlden. Älskar det. Så mycket spännande och nytt att möta! 
 
Nu ska jag göra det sista för denna jobbdag och sedan börjar packa ihop och röra mig hemöver. Då vankas mys och lite lugn stund innan det är dags att fixa sig och göra sig klar för lite galejj för ikväll! 
 
Vi hörs i morgon mina fina! Kramar

RSS 2.0