12 H IFRÅN VARANDRA

Det känns.. Jobbigt och samtidigt bra på ett sätt. Jag vill bara krama om honom, gosa in mig i hans famn och känna hans närhet. Jag vet att jag inte ska försöka tänka på det, men det är svårt ibland. Vi fick en natt till ihop och dett gjorde oss båda så glada och lyckliga. Jag älskar honom så fruktansvärt mycket och han gör mig så glad.
 
Inatt var det som att vi båda visste extra mycket att vi inte skulle få sova ihop på ett par nätter. Vi låg extra tätt och myste ordentligt. Det är så fruktansvärt lugnande och skönt att känna att jag har honom bredvid mig på natten. Få en puss på pannan innan man somnar är bara det en guldstjärna. Få en bamsekram på morgonen och ligga och mysa, skratta och prata innan man kliver upp. Hihih jag älskar det. Älskar. 

HOTELLFRUKOST ÄR EN STOR LYX I VARDAGEN

Ett kopp starkt kaffe, nybakat bröd, massa gott pålägg, ägg och bacon, fil och massa olika sorters flingor. Ja, körde all in på frukosten i morse. Magen är fortfarande mätt trots att det närmar sig lunchdags snart.

 

Haft en härlig start på dagen. Vakande som alltid upp bredvid världens gosigaste människa som jag tycker så fruktansvärt mycket om. Han gör mig glad och jag gör honom glad, vi passar helt enkelt perfekt ihop. Älska. Älska. Älskar’t!

 

Det känns lite tungt då vi inte kommer att ses på en hel vecka.. Kommer sakna honom massor. Men om vi har klarat en helg och tre veckor i somras så känns det inte som något bekymmer. Det är viktigt att länge efter varandra och kunna lite på varandra. Två viktiga ståndpunkter i ett förhållande enligt mig.

 

Nu ska jag skicka iväg ett gulligt sms till honom och sedan stråla på jobbet. Jag känner mig grym och älskar detta! Kram. 


EN VINTERKVÄLL

Du står där. Lullar lite lätt framåt. Dina ljusblåa byxor lite snyggt uppvikta, trots att det är vinter. Ljusa tjocktröjan satt som en smäck mot din muskulösa kropp. Dina ögon glänste i januarinatten mot allt glitter och glamour som låg som en oas på dansgolvet.

 

Jag kommer aldrig glömma när jag satt där. Lite halvt vilse från mina vänner. Jag kände igen dig med detsamma, men ville inte riktigt ta steget att gå fram och prata med dig. För egentligen, jag kände inte dig. Jag hade aldrig pratat med dig. Jag hade aldrig ens sätt dig. Men jag såg att du gick mot mig, men raka bestämda steg. Jag såg det. Du var på väg rakt mot mig.

 

Vi satt där och pratade. Kändes inte verkligt. Förstod inte riktigt vad som hade hänt efter att han hade gått och jag hade fått en kram. Kommer aldrig glömma den där kvällen. Aldrig. 


JOBBAR, MEN SNART EN VÄLFÖRTJÄNT FIKA.

Hej på er alla! Jobba och "sliter" är vad min vardag går ut på nu. Ska dock idag efter jobbet åka och fika med några kompisar, helt klart välförtjänt. Ska bli kul att få träffa och umgås med dem ett tag också, var ett par veckor sedan. Jobbet tar upp hela mina dagar, dock är jag väldigt glad över att ha ett jobb.
 
Senare ikväll kommer mitt hjärta. Vi ska b.la. bygga klar min säng som vi var och köpte igår. Den är hur fin och skön som helst. Sovit som en prinsessa inatt hihi. Jag är verkligen hur glad och nöjd som helst!
 
Nu ska jag fortsättta jobba. Vi hörs, kramar. 

FREDAGSMYSER FRAMFÖR IDOL

Älskade älskade fredag. Nu kan jag andas, haft en jättemysig dag tillsammans med min familj. Nu ser vi på idol, ska bara mysa och umgås hela kvällen. I morgon är det stan och shopping som gäller, samt kolla på människor och bara carpa. Oj vad skönt det är att vara ledig och må bättre. Dock är det tråkigt att inte hjärtat är med mig just nu. Men vi ses på söndag och denna helg kommer gå fort. 
 
Nu ska jag fortsätta se på idol och äta fredagsgotta. Ha det bäst tills vi hörs igen, kram!

MYSHELG

Hallå mina sköningar. Idag börjar mitt lilla miniäventyr. Valt sköna kläder och sitter rätt skönt nu tillbakalutad med en stor kaffe i handen. Mumms mumms. Skönt att vara ledig, dock är jag fortfarande lite halvkrasslig, känner mig inte alls helt hundra. Men men, det ska bli en bra och härlig helg ändå. Jag kommer sakna min älskling som bara den, känns så kontigt att inte sova med honom då jag gjort det konstant väldigt läänge just nu. Men det kommer gå bra, på söndag ska vi mysa framför solsidan och bara mysa mysa mysa hihi! ♥

REDO FÖR KVÄLLSMYS MED HJÄRTAT

Kär och åter så käär. Snart kommer mitt hjärta hit. Jag har nyss kommit hem från att ha varit på träningen och sagt hej. Var roligt att komma dit och träffa alla. Blev så sugen att hoppa med. Borde ta en funderar om det där, för roligt är det, helt klart. Men fråga är om något annat passar mig bättre?!
 
Nu ska jag fixa lite fika åt mig och G, sedan ska vi bara mysa hela kvällen lång. Måste som sagt passa på då vi inte kommer ses förrän på söndag (hua vad länge det låter), tiden kommer bara rusa förbi får vi hoppas! 

KURERAR OCH MYSER

 

MYSER I SOFFAN EFTER ETT LÅNGT BAD.

Idag har jag också varit hemma. Åkte en stund efter luchen ner till stan för att möta en naprapat. Nu efteråt är jag så glad över att jag var där. Känner mig bättre, men dock lite ömmande. Ska dit igen på tisdag och har fått lite övningar jag ska göra två gånger om dagen fram tills dess, ska då få lära mig nya övningar jag ska göra regelbundet för att försöka få någon ordning på ryggen! 
 
Ligger nu i soffan efter ett långt bad. Ser på skilda världar och bara tar det lugnt. Har som sagt varit hemma från jobbet idag. Bra att vila upp mig för i helgen är det äventyr som gäller, då är det viktigt att vara frisk. Vi hörs senare, kramisar!

KÄNNER MIG LITEN IDAG

Hua, idag är jag inte på topp. Mår inte alls nå vidare. Åkte hem vid två och har legat och vilat sedan dess. Pratade med hjärtat ett tag också. Ska fortsätta vila hela eftermiddagen och bara ta det lugnt. Vill försöka bli frisk så fort som möjligt. 

SÖNDAGSMYSA

Min pojke har kommit hit och vi ska snart söndagsmysa. Älskar det. Jag har placerat mig i soffan med en filt och väntar på att han ska bli klar från duschen. Sedan ska vi äta min lakritskladdkaka och chockladbollar jag bakat. Hoppas att det kommer vara succé. Jag har längtat hela dagen efter att få söndagsmysa i soffan och se bron, hihi snart får jag göra det! 
 
Hoppas ni också får en bra kväll, kram!

ÄR DETTA ETT TECKEN?

Han kom in på kontoret. Han, han som heter Lars och är pappa till mitt x. Det kändes konstigt. Det kändes som det var så nyss men ändå så länge sedan. Sedan träffade mamma honom och efter det så träffade hon P. Fattar inget nu. Känsloladdad eftermiddag. Men nu är jag här, vid havet och försöker carpa. Livet är bra och jag tycker om det. Jag tänker lite extra idag och försöka tänka mitt hjärta och hjärna i samma bana.
 
Jag ser på skilda världar och sitter inlindad i en filt och bara myser. Ska snart äta middag och njuta av denna fredag. Uppskattar ledighet till max idag. Skönt. Sedan kommer hjärtat och vi ska mysa hela kvällen. Kram. 

TISDAG

Dagen började riktigt sämst. Hela natten har varit katastrof. Allt vara bara skit. Men nu, ett par timmar in på dagen så känns den riktigt bra. Man ska aldrig säga aldrig utan göra något åt det.

 

Idag så kände jag när jag satt i bilen på väg till jobbet med tårar i ögonen, nej idag vill jag inte jobba. MEN, jag åkte till jobbet ändå. Och se, nu sitter jag här och känner att denna dag är betydligt mycket bättre än vad jag kände i morse.

 

Det är inte bra att alltid vara envis och trångsynd. Var öppen och se saker från den ljusa sidan och gör det till något bra. Det har jag gjort idag och det är jag glad över, för tänk er, vad tråkigt det skulle vara om jag hade haft en dålig dag, då jag själv kan välja att den ska bli bra!


IDAG

Har en massa orokänslor blandadet med lugn och harmoni. Jag vet att allt kommer bli bra, men det är redan bra, men det kommer bli bättre. Jag är lyckligt lottad och älskar mitt liv. Men trots det så är allt inte alltid jättebra. Det är egentligen inte speciellt, eller det borde inte vara det, men det är ändå något som jag går runt och tänker på. Men ska försök tänka på annat och få in att allt kommer bli/ vara bäst. 
 
Det är i alla fall måndg idag. Ny jobbvecka har satt igång och arbetsdagen har rullat på fint. Jag har legat i sängen och bara myst själv under kvällen. Inte så illa det, men snart kommer min älskling hit och då blir det mycket bättre. Han ska få krama om mig massor och ge mig en hel del kärlek, för det behöver jag. Vi alla behöver det. Kom ihåg det. 
 
Nu ska jag se klart film, vi hörs i morgon mina finisar. Kramar till er!

FREDAG OCH JAG ÄR "FREDAGSPEPP"

Solen strålar riktigt vackert idag, man luras nästan för när man går ut så vill man bädda in sig i kläder för att inte frysa. Halsduk och kappa bärs idag.  

 

Det är fredag. Älskade älskade fredag. Jag har slutat jobbet, slutar tidigare på fredag vilket är underbart. Ska ta det lugnt hemma nu ett tag och sedan fixa mig för kvällen. Mina härliga tjejer kommer nämligen hit för att ha en bra kväll ihop. Senare drar vi mot stan och mitt hjärta kommer och hämtar upp mig. Perfekt att vakna ihop när man är ledig.

 

Ska bli riktigt roligt att få ha en grym kväll med mina kära vänner. Jag ser framemot kvällen riktigt mycket och hoppas den blir lika bra som jag har föreställt mig.

 

I morgon hoppas jag på finväder så jag får fota pojken min. Har längtat på det perfekta vädret och ledig tid länge nu. Har varit fint hela veckan men det har blivit så mörkt när jag kommit hem från jobbet. Så antingen får det var finväder eller regnväder i morgon. Haha om det är dåligt väder behöver man inte må dåligt över att ligga i soffan och mysa.

 

Nä men nu ni, jag småpratar alldeles för mycket just nu. Det är fredag, helg, och jag har slutat jobbet. Wop woop! Ha det bäst så hörs vi. 

RSS 2.0