SISTA NOVEMBER

Lördagen är här. Inte vilken lördag som helst, den sist november. I morgon är det första december och därmed första advent. Snön får mer än gärna komma och falla ner på marken under natten. Vore lycka att se på julkanenderna och titta ut över ett vitt vinterland. 
 
Sov ju som sagt hos min kärlek inatt. Åkte från honom vid lunch. Åkte hem och fixade lite och drog sedan ner på stan för att kolla in julklappar. Oj så mycket folk det var! 
 
Kom hem för ett tag sedan. Har städat och julpyntat sedan dess. Nu ligger jag på sängen och blickar ut över mitt vackra rum. Snart komme Agnes till mig. Vi ska äta middag tillsammans med våra mammor, en riktig tjejkväll är vad som sker ikväll. Hjärtat kommer sedan och sover med mig.

LEDIG. JAG NJUTER TILL FULLO

Hej! Det är fredagkväll och jag sitter hos hjärtat. Vi ser på idol och bara myser. Skönt med fredag och ledighet. 

MINA SENASTE DAGAR

Hallå där alla. Har gått ett par dagar sedan sist. Tiden bara flyger förbi och snart är det jul. Har lite smått börjat julpynta, resten sker nu i helgen. Har tränat och jobbat. Nu ligger jag hemma i soffan, utslagen sedan dagens jobb och övertid. Snart kommer hjärtat hit och vi ska bara ta det lugnt. Planera helgen ska också ske. Ska träffa Agnes på lördag och pratar om att träffa Moa och Fanny i morgon, dock är det inte helt säkert.

.

.

MYSER

Hej alla! Ni sitter jag i kökssoffan med min älskade vovve och bara myser framför datorn med en kopp te. Ska se gårdagens avsnitt av paradise hotel, missade det och hade tänkt se kvällens avsnitt så känns lättare att ta igen gårdagens för att hänga med ikväll. Antar att det händer en hel del nu i början! 
 
Arbetsdagen idag har varit väldigt krävande. Därför är det väldigt skönt att bara ta det lugnt nu. Älskling kommer om ett tag så då ska vi mysa och gosa. Det känns riktigt bra! 

LUTAR MIG TILLBAKA

Hemma från jobb och mätt mage efter middagen. Nu lutar jag mig tillbaka i soffan efter en lång men bra dag. Var riktigt skönt att byta om till mjukiskläder, har lite ont i magen så skönt att slippa jeansen. Nu skuttar jag runt i sköntare kläder, b.la. G´s tröja. Älskar att gå runt i hans kläder hihi. 
 
Nu ska jag se på skilda världar innan älsklingen kommer (han tycker inte om skilda världar lika mycket som mig haha)!

VARDAGARNA RULLAR PÅ

 

God eftermiddag på er! En grå och lite tråkig dag, men vad gör det? Jag sitter inne på jobbet med en stor kopp kaffe latte och bara myser. Jobba på och har det fint. Att jobba känns som en naturlig grej i min vardag och jag stortrivs till fullo på mitt jobb. Det känns riktigt bra.

 

I går kväll kände jag för att börja ta in lite julfärger på mitt rum. Jag längtar så tills vintern och julen är här. Känner mig som ett litet barn. Kunde helt enkelt inte hålla mig längre. Renbäddade även och oj så skönt det var att gå och lägga sig i går kväll. Har sovit som en prinsessa. Älskar doften av nytvättat och lakanen är sådär extra ”sköna” haha.

 

Såg premiären av pradise hotell igår, antar att det var fler som gjorde det? Känns lite överskattat sådana där program, men helt ärligt, det är ju lite underhållande och fångar tittare. Ju fler som tittar ju mer omtalat det blir, desto mer otalat det blir ju populärare det blir, skulle man kort kunna säga. Det fortsätter ikväll och nog kommer det bli så att jag ser det. 


MÅNDAG MORGON

God morgon! Idag är det en sån där dag då jag verkligen inte villa att hjärtat skulle åka ifrån mig, då jag själv seda inte ville kliva upp för jag låg alldeles för skönt i sängen. Sedan ville jag heller inte riktigt åka och jobba. Ni förstår va? En såndär segmåndag är det idag helt enkelt. 
 
Nu är jag i alla fall på jobbet och känner mig redo för en jobbdag! Ikväll ska jag mysa. 

I FRAMTIDEN

Ibland tänker jag extra mycket på framtiden. Vart kommer jag bo? Hur kommer jag på? I en vindsvåning? På landet? Mitt i stan? Ett stort vackert hus? Hur många barn kommer jag ha? + 5 som jag har fått framspått? Något djur? Mannen som jag har nu? Kommer jag vara gift? Osv. osv. 

Jag tror, eller vet, att jag inte är ensam om att tänka så här. Jag tycker det är väldigt roligt. Jag tänker förverkliga min dröm. Spännande och se ifall G kommer vara med mig, eller kommer jag kanske ha någon annan? Någon som jag redan idag känner? Det är ganska intressant, för chansen är ganska stor att man under senare tonåren hittar killen som man skaffar barn med. Hihih. Undra hur de kommer se ut? Killar tjejer? Båda? 
 
Nåväl. Jag lever i nuett och älskar det. Men det är roligt att tänka på framtiden. Bilderna ovan ger er inblick i hur jag vill ha det. Jag vill (tänker) bo som en prinsessa!

SKA MYSA I SOFFAN RESTEN AV KVÄLLEN

Söndakväll är redan kommen och jag myser i soffan. Håller på att måla naglarna och små tittar på tv. Är mycket bra som visas ikväll och det gillas skarpt. Söndagkvällar är alltid mysiga att spendera i soffan tillsammans med dom man tycker om. Mitt hjärta är på väg till mig och jag är riktigt kramgosig ikväll. 
 
Kanske bakar vi en kladdkaka till kvällens film (näst sista avsnittet av bron) eller så kör vi på den nyttiga varianten och gör en smoothie och lite uppskurna fruker. Det fungerar alltid och är såå gott. Mumms mumms. 
 
Nu ska jag lägga på ett till lager av nagellacket, vi hörs. Kramis. 

DRÖMMER MIG BORT ♥

Jag drömmer mig bort. Till den där tiden då man går runt och är stor och rund på grund av glädje och lycka och sprudlar runt och väntar tills det lilla miraklet kommer. Jag drömmer till den tiden ibland. Till och med så att jag ibland önskar att den snart är här. 
 
Tänk att gå rund med ett liv inom sig. Det känslan måste vara helt magisk. En sak som jag tror är mycket viktigt innan man börjar tänka i dom banerna att skaffa barn är att ha en stadig ekonomi, för det är ju trots allt en till person man kommer ha ansvar över. Jag tror även att det är viktigt att man är kär, vore tragiskt om man precis när barnet kommit inte klarar av att vara ihop. Det är viktigt att man känner ansvaret och att det är på väg att hända något som kommer föräldra hela ens framtid. Tillit och kärlek är en viktigt del i alla förhållanden, om man skaffar barn tycker jag att det känns ännu viktigare! ♥
När jag känner mig redo, då då kommer jag vara lycklig tillsammasns med flera barn och en man jag älskar. Jag kommer vara världens kärleksfullaste mamma till såväl mina barn som min man. 
 

SÖNDAG

Hej världen. Det är söndag idag. Denna helg har varit bra, dock lite annorlunda än vad det brukar. I fredags var jag först på ett event. Åkte sedan hem och fixade mig och drog sedan ner på stan för att umgås med en kompis. Vi träffade jättemånga gamla vänner till mig och några följde vi med resten av kvällen. Var b.la. jätteroligt att få träffa Oscar och Tom, två jättefina killar jag gick högstadiet med. 
 
I går var jag bara hemma själv. Har aldrig sovit själv på helgen på riktigt riktigt länge. Men var lite skönt att få sträcka ut sig över helga sängen inatt hihi. Vaknade pigg och utvilad utav ett sms från mitt hjärta. Har sedan idag inte gjort så mycket. Bara tagit det lugnt, precis som söndag ska vara. 
 
Ser på skilda världar nu. Ska lite senare träna. Sedan ikväll så kanske älsklingen kommer, det beror på ifall jag och mamma ska ha en "mor och dotter-kväll". 
 
Vi hörs senare. 

EN MINDRE BRA DAG

Vet inte vart jag ska börja. Har sedan jag vaknade och hela dagen haft en dålig dag. Känns inte alls nå roligt. Känner mig extra känslig och less idag. Vet inte alls vad det beror på, men antar, man har väl en sådan här dag ibland. Hoppas i alla fall det vänder när jag får träffa hjärtat. Näväl. Jag tar det bara lugnt nu, men tänker på bara en massa annat. Det är en tuff dag idag och jag känner att jag gör helt rätt ikväll genom att bara ta det lugnt. Hoppas på att vakna upp i morgon och ha en strålande dag framför mig. Kram!

SJUK OCH BARA MYSER

Nu börjar även denna dag närma sig eftermiddag och senare kväll. Tiden bara springer förbi och likså denna vecka. Snart är det onsdag och halva veckan har paserat. Jag har varit hemma igår och idag, men ska försöka ta mig till jobbet i morgon. Har bara tagit det lungt och vilat dessa dagar, sett på film och sovit en massa.
 
Älsklingen har sovit och gosat å tagit hand om mig. Min fina kärlek. Det är svårt att få fram ord hur mycket vi betyder för varandra. 
 
Nu ligger jag i soffan och ser på skilda världar. Är ensam hemma och längtar tills resten kommer hem. Hoppas även på att min kärlek kommer till mig efter hans träning ikväll, ska prata med honom snart. 

MYSER I SÄNGEN SJÄLV

Ikväll är en E & G kväll "sova för sig sjäv" kväll. Det har aldrig riktigt hänt om inte någon av oss har varit på semester/ borta. Dock inte ikväll, idag är en ta hand om sig själv dag, vilket både känns skönt och lite tomt här i sängen. Mysigt att ligga och prata med honom innan man somnar. 
 
Nu ligger jag och ser på montazami och bara myser. Det är fredag i morgon och det innebär sista jobbdagen före helg= sluta tidigare. Dock jobbar jag på söndag ett par timmar, men vad gör det? Jag älskar att jobba. 
 
Nu ska jag se på film och bara mysa. Natti natti. 

NY VECKA HAR KOMMIT IGÅNG.

Hallå på er alla! Måndagen är här och jag känner mig pigg och utvilad, vaknade som vanligt upp tillsammans med mitt hjärta. Känns som en lyx att få ligga kvar i sängen när han kliver upp. Så utvilad är man allt när man först vaknar och sedan kliver upp 1,5 timme senare. hihi. 
 
Nu är jag på jobbet, har en massa att göra idag, härligt men ny vecka och ett fullspäckat schema. Wop wop! Ska träffa en massa kompisar denna vecka och tänkte även hitta lite vardagslyx med pojkvännen. Ser framemot denna vecka, den ser härlig och mysig ut. Vi hörs seanre, kram!

TILLBAKA I VARDAGEN

Vaknade upp med mitt hjärta i morse. Sovit hur bra som helst, längtat efter att sova på hans bröst. Känna hans värme mot min och höra hans hjärtljud. Mysigt. 
 
Klockan ringde tidigt och jag har varit på jobbet i över en halvtimme. Riktigt tidig idag på jobbet, tummen upp för mig. Det är fredag idag och snart helg. Skön start med jobb idag och sedan ledig två dagar. 

RSS 2.0