X-FACTOR

Myser ner mig i sängen nu. Tända ljus och nallen jag fick av hjärtat är med. Ströntar och kopplar bort allt. Vi hörs i morgon. 

TÅRAR SPRUTAR NER FRÅN MINA KINDER.

Livet är inte alltid på topp. Livet är inte alltid en dans på rosor. Livet är inte alltid som bra som det var igår. Livet är inte alltid så bra som det var för en sekund sedan. Livet är inte alltid så bra som jag hoppas det ska vara. 
 
Mitt liv känns just nu som en bergochdalbana, en skär lina, ja det känns ganska skört. När jag vaknde upp i morse tillsammans med mitt hjärta var allt perfekt, det känndes grymt och jag var så glad och nöjd över allt. Nu, ett par timmar senare så har nästan allt vänts upp och ner. Det känns som de enda jag kan prata med just nu är mitt hjärte 1 och mitt hjärta 2. Ni är de enda som förstår mig för stunden känst det som. Kaos. 
 
Hoppas att kunna vakna upp i morgon och att allt som hänt denna kväll varit en mardröm. Kan det gå tro? 

HEMMA FRÅN VÄRLDENS BÄSTA KILLE

.

LÖRDAGMORGON

Hallå, det är lördag och jag kan inte annat än att njuta och bara älska livet. Känns att jag är nervös men det är en spännande sak som väntar mig, jag ställs på prov på allvar och det kommer bli magiskt samtidigt som det är hemskt. Men jag måste klara det. 
 
Ligger i sängen nu och lyssnar på massa goa låtar och smsar med mitt hjärta som har fikastund på jobbet just nu. Han stannade hos mig över natten och åkte strax före sju i morse. Jag klev upp med honom och gjorde sällskap när han åt frukost. Det blev inte så sent för oss igår och mest bara mys. Jag var väldigt trött och seg efter en låg och hård skolvecka. 
 
Ska nog ligga och dra mig lite till för att sedan äta frukost med familjen och höra vad som händer idag. Har en del saker jag hade viljat göra, men vi får se hur det blir. Vi hörs senare under dagen. 

SLUTAR NU SKOLDAGEN OCH SKA GÅ OCH MÖTA HJÄRTAT

Denna skolfredag börjar närma sig sitt slut. Hjärtat på det. Kära fredag. Grymma fredag. 
 
Ska alldeles strax slänga ihop min dator och ta papperna under armen och ta helg. Mitt hjärta ska komma och hämta mig, ska bli mysigt att få träffas igen, för det var ju trots allt mellan tisdag och onsdags vi sågs senast. Kommer bli dundermys! Han börjar dock jobba i morgon bitti klockan sju så om vi nattar ihop eller inte får vi se. Men det ska ändå bli roligt att få träffas, sedan ska jag till han i morgon efter att jag har varit och grattat en kompis som bor i närheten av P. 
 
Ska spara ihop dokumenten jag håller på med och sedan röra på mig. Ha det så bra idag så får vi se ifall det blir några mer uppdateringar idag. 

ÄLSKADE FREDAG ÄR HÄÄR!!!

Kan inte annat än att gå runt med ett stort brett leende idag! Det är fredag, kort dag, träffa hjärtat och bara få mysa! KÖÖNG!!
 
Har nyss suttit på svenskalektion och lyssnat när de i klassen höll sitt svenskatal som jag kunde bocka av redan förra veckan. Så skönt. Duktiga har de varit som höll sina tal idag! 
 
Hoppas snart på att få äta lunch, är såå hungrig!

OKEJ, VART ÄR VI? NU KÖR VI!!!

Min dag har varit bra men lika seg som alla andra torsdagar. Men hallå, det är nöst sita skoldagen innan helgen intas så hur bra är inte det?!? 
 
Slutade vid två och har varit hemma ett tag nu, tänkte att jag måste ta och sätta igång med plugg! Men först måste jag göra ordning lite fika som måste göra mig lite pigg. Vi hörs senare. 

TÅRARNA BÖRJAR SNART RINNA.

Här sitter jag. I ett svart rum med en upplysande dator, försöker få plugg gjort men det går inte alls nå bra. Det går rättare sagt skit. En stor fet punkt.
 
Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, har en massa känslor bubblandes inom mig och det känns just nu som att jag skulle behöva massa kärlek från mitt hjärta. Dock så jobbar han så det går inte så bra. Plus så sågs vi ju igår, mben det känns ändå som att jag skulle behöva han hos mig nu.

PÅ SKOLAN EFTER ATT HA SKJUTSAT LILLEMANNEN TILL DAGIS MED HJÄRTAT

.

HJÄRTAT KOMMER SENARE ♥

Wihiii!! Bestämde men min kärlek för ett tag sedan att han ska komma till mig idag! Känns som att plugget nu fram tills dess att han knackar på dörren kommer gå kanon. En härlig händelse sådär mitt i veckan! ♥

DAGS FÖR PLUGG

ALLVAR NU. Har varit hemma i ca en timme, det betyder att det verkligen är dags att sätta igång med plugg nu. Ska läsa affärsjuridik. Måste läsa affärsjuridik, hoppas det vill fastna och att jag efteråt kommer att känna att jag förstår och att det sitter!
 
Hörs senare. 

KÄN INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG

Sitter på psykologilektion i skrivande form och poppar en massa håkan hellström låtar. Just nu är det känn ingen sorg för mig göteborg som ekar i öronen (konstigt att ingen knackat på mitt rygg än) och tänker på min kärlek. Trots att det är en gansak sorgsen och lite små hemsklåt så är det ändå fin och den började jag och mitt hjärta lyssna på. När de säger "lillebror" trodde vi de sa från början "lilleman" som vi kallar min hund och på de sättet har det blivit att vi lyssnat på den en massa och vi båda har fattat tycke för den då den betyder mer än bara textraderna för oss. 

ÄR INTE ALLA GÅNGER LÄTT ATT KOMMA PÅ RUBRIKNAMN...

Fort dagen gått idag, har nog inte riktigt hängt med. Kom hem från skolan någon gång efter klockan tre efter att ha suttit kvar och jobbat med lite projektarbete med C. Gick framåt och nu kan man vila ut i morgon utan skuldkänslor för att vi inte kommit framåt. 
 
Trots att jag kan sova ut i morgon funderar jag på att borta tänderna och lägga mig i sängen och sätta på någon film eller kanske OC? Vi får se, men det känns väldigt lockande!
 
Ligger fortfarande kvar i soffan efter att ha ätit kvällsfika och sett på x-factor. Nu har det blivit kanalbyte och ensam mamma söker som går och rullar på tv:n. Kanske lika bra att röra på sig till badrummet och mysa ner sig i sängen och ersätta killen med hunden. Helt tomt i sängen vill jag ju gärna inte ha det hehe!

SITTER PÅ SKOLAN OCH DRÖMMER MIG BORT/ TILLBAKA TILL MIN POJKÄNNS VARMA OCH GOSIGA FAMN.

Fick skjuts av min pojke till min lektion som började strax före tolv. Vår kväll tillsammans var grym och vår morgon var alldeles för mysig att ta sig ifrån. Men verkligheten ropade på en, så att kliva upp blev ett "måste". Eftersom vi hade sovis så var det mysigt att ligga och dra sig och mysa i en timme. Det uppsakttas enormt mycket. Älskar min kille, förstår inte att vi om en vecka och en dag har varit tillsammans i ett år. Fattar ni ett år, 12 månader, 365 dagar, 8 760 timmar!! Så himla vackert och underbart! ♥
 
Sitter nu på skolan och drömmer mig bort till min pojkvän. Det ger en glad och gör att jag får extra mycket energi och kraft till allt skolarbete. Ska inte sitta och babbla på allt för mycket, är en hel del som skall göras. Hör av mig senare under dagen.

ÄLSKLINGEN HJÄLPER MIG MED SÄNGEN

Mitt hjärta kom till mig vid halv åtta. Vi har sedan dess myst framför x-factor med fika (måste bara nämna det goda vi fikade- varm chocklad med grädde och polly, ja lite onyttig får man allt vara ibland. Till det blev det macka och fruktklyfter. mumms) och sedan bara tagit det lugnt. Ladda upp inför skola i morgon. Vi har försökt tagit igen tiden som vi missat då vi senast sågs i tisdag till onsdag.
 
Nu håller min händiga karl på med att försöka sätta fast "mittenbetet" på min säng hehe. Ganska coolt känns det att jag har en karl som är händig. Han har mycket på sin "positiva sida" hehe, så som:
 
1. Väldigt kärleksfull och omtänksam 
2. Grym på att laga mat
3. Händig
4. Mysig på (nästan hehe) alla sätt 
5. Charmig och så gooó
 
Nu är sängen fixad, nu är det min tur att bädda den då det inte riktigt är min pojkes goa sidor hehe! Blir lite film och sedan sussning för oss. Vi har sovmorgon i morgon så vi hörs i morgon något vi lunch för hoppningsvis!

MYSLÖRDAG

Idag vid lunch drog jag ner mot stan för att fika och kolla runt lite. Fick med mig ett par riktigt snygga höstshorts som sitter grymt!
 
Kom hem framot eftermiddagen och har sedan dess städat och fixat på mitt rum, möblerat om och grejat! Nu sitter jag och kopplar av och hoppas det blir middag snart. Tror att det blir en lugnt hemmakväll idag. Känns som att det kan behövas. Tänkte sätta på en mysig film och bara rå om mig själv då pojken min ska ut tillsammans med några killkompisar. 

LÖRDAGSMYS I SOFFAN.

Vaknade vid tio och har bara tagit det lugnt sedan dess. Har nyss ätit frukost och vet inte om jag ska ta och krypa ner framför en film eller om jag ska hitta på något. Känns som att det kan vara skönt att bara "njuta" av att det är helg och jag inte har några planer för dagen ännu. Får se vart den tar mig helt enkelt "blinck" hehe!

FILM OCH SUSSA EFTER EN KVÄLL MED FINA VÄNNER

Nu ligger jag utslagen i sängen, energifylld men ändå så slut i kroppen! Tänkte starta en film, vi får se hur långt jag hinner se, dvs. hur lång tid det kommer dröja innan jag somnar hehe! 
 
Åkte till min kära vän vid halv åtta och kom därifrån nu. Åt go taco och smarriga kladdkaka till efterrätt. Vi skjutsade E till bussen och sedan gled vi runt i stan lite innan vi for tillbaka och slog oss ner i soffan. 
 
Ska inte babbla på för mycket. Vi hörs helt enkelt i morgon!

EN HÄRLIG START PÅ HELGEN!

Det är en väldigt speciell och härliga känsla att man kelv upp i morse, nervös som en jag vet inte vad, hinder efter hinder hamnade i min väg innan jag väl var på skolan redo för att hålla ett svenskatal, gjorrde det. Pratade med läraren efter åt och fick "domen" MVG. M.A.G.I.S.K.T!!!
 
Slutade direkt efter det, det vill säga vid tio. Men stannade kvar på skolan och gick åt tillsammans med några från klassen. Satt och snackade med de ett tag och gick sedan till skolan och blev då att jag satt och snackade med F, K´s lillebrorsa som går på skolan ett tag. Sedan fick jag skjuts hem och sitter nu här. 
 
Fikade med mamma en sväng och beslutade mig för att skriva ut och göra tavlor av tre bilder på mig och min pojkvän. Tror de kommer bli riktigt snyggt att sätta upp!

AFFÄRSJURIDIK

Det där med att ta bilen till skolan är underbart, kunna kliva upp senare, kunna åka hemifrån senare och slippa behöva gå en massa- säger bara tummen upp! Nackdelen är dock sedan att hitta en parkeringsplats, hej och hå!! Körde runt och letade som en tok efter en ledig lucka, fans rejält många med på de var det "max 2h" och det fungerar ju inte för mig, jag behöver en plats där jag kan stå längre. Kan inte gå från lektionen direkt för att flytta bilen haha! Tillslut så hittade jag en plats, en riktigt bra en! *glaad*
 
Sitter på över våningen på skolan och laddar upp inför att ha affärsjuridik. Tjaao så länge!

FRUKOST OCH TIDNIGNSMYS

Sitter i köket och läster dagstidningen, små lyssnar på radion som blandar snack och musik med radiosnuttar om vart annat. Känner mig så himla trött, hade jättesvårt att somna igår och bara låg och vände och red på mig.

TÄNDA LJUS, PLUGG, SNARKNINGAR FRÅN VOVVEN OCH MYSIGMUSIK FRÅN HÖGTALARNA.

Huset ekar av mitt höga musikspelade. Tagit pauser till och från enda sedan jag kom hem med vovven från mitt svenskatal. Känns som att det sitter som det ska, vilket känns underbart. 1. för att jag har det inte förrän på fredag. 2. blir lugnare och tryggare då jag kan min text. 3. är en helt underbar känsla då det sitter!
 
Jag sitter nu här,  dvs. i köket, en stor kopp det bredvid mig, hör svagt hundens snarkningar mellan de få sekunderna som blir tills en ny låt startar. 
 
Funderar på att göra lite andra uppgifter än att endast träna på mitt svenskatal, men å andra sidan så är det skönt att endast fokusera på en sak i taget för det handlar ju trots allt bara om två dagar. Förutom talet så är det också rätt lugnt nu, verkar som att det kommer vara väldigt mycket de två sista veckorna innan lovet, så kanske lika bra att lägga sig i förväg i ämnerna för att inte behöva stressa sedan. 
 
Nåja, vi hörs senare! Förresten, är det endast jag som peppar för att se bondesöker fru kl. åtta?

LÅNGA DAG.

Hej och hå! Vaknade med mitt hjärta bredvid mig i morse. Han låg sött och charmigt och småsnarkade. Vi låg och gosade länge och väl innan vi motvilligt blev tvungna att kliva upp och göra lunch. Kändes som en helgdag då vi satt i köket vid elvatiden och åt lunch. En helt perfekt start på dagen är vad jag varit med om. Bland det bästa som finns är att vakna upp bredvid som älskling och få morgonkyssar av honom, trots att man har förjävliga andedräker så tar kärleken över- magiskt!
 
Han skjutsade ner mig till skolan efter att vi hade ätit och jag fått träna igenom mitt svenskatal till honom en gång. Pussades av i bilen och jag sprang in till skolan för att ha lektioner, och han åkte vidare till jobbet för att ta sig ann ett stängningspass! 
 
Trots att jag haft skola relatift kort idag, så är jag ändå helt slutkörd! Trots det så ska jag nu göra lite plugg och sedan åka och hämta vovven. Efter det blir det fortsatt plugg och middag. Kan väl tänka mig att det blir lite mer uppdateringar under kvällen!

HEMMA

Åt lunch med pappa på stan idag. Var riktigt mysigt och trevligt. Är jämt sådan lunchstress och fölla restauranger, roligt att kolla på en massa folk. Gjorde sedan lite ärenden ihop och kom nyss hem. 
 
Nu blir det ta det lugnt och göra lite plugg. Kanske blir det så att jag är med min kärlek ikväll. Både han och jag börjar sent i morgon. Frågan är bara ifall jag behöver använda den tiden till att plugga eller hur jag behöver göra. Får suga på karamellen och se hur bra det går med allt nu. 
 
Innan jag sätter igång med pluggandet så ska jag ta mig en varm dusch. Vi hörs senare!

SKOOOLAN!

.

ÄLSKAR DIG ÄR ETT VÄLDIGT STORT OCH BETYDELSEFULLT ORD HOS MIG.

I lördags firade två av mina vänner ett år. Killen hade skrivit att året hade varit en bergodalbana men är glad för deras tid och att han älskade henne. Hon svarade att hon också älskade han. Idag, två dagar senare gör det slut!!! Hallå, vart är världen på väg? Eller är det bara jag som blir fundersam och tycker detta är hemsk?! 
 
Man kan ju då förstå att deras år har varit en bergodalbana, men att göra slut och bara några timmar innan säga att man älskar varandra känns antingen som ljug eller som att orden bara sägs utan att egentligen ha någon speciell btydelse för dem. 
 
En sak vet jag och det är att jag säger inte de tre fina orden om jag inte menar det och om det inte har någon betydelse och mening för mig! Jag hoppas lika så att alla ni är som jag. Tänk så mycket som kan gå snett om man råkar säga orden då det egentligen inte skulle ha passat in!

HEMMA EFTER EN "LÅNG" SKOLDAG!

Vilken dag! Kom till skolan ca. en timme innan jag skulle börja då lektionen jag kom till tydligen var inställd. Läraren var iväg på resa och varken läraren eller någon annan hade hört av sig att det inte blev någon lektion.. Riktigt dålig av dem!
 
Sedan på nästa lektion så fick vi jobba hemifrån, vilket betyder att jag inte alls hade behövt åkt till skolan idag. Men duktig som man är så gjorde jag ändå det. Jobbade på lektionen ett tag och gick sedan hem. Sitter nu här och vet inte riktigt vad jag ska göra. Ta lite fika tror jag, magen är lite sugen asså hehe!

LESS. FÖRSTA LEKTIONEN INSTÄLLD...

Sitter på skolan och när jag kom hit så fick jag reda på att första lektionen var inställd. Less.tjej.se

KOMMA I SÄNGEN I TID = ALLDELES FÖR SVÅRT

Ligger och myser i sängen. Har tända ljus runt om kring mig som gör att det doftar luvligt här nere trots att min snarkande vovve som ligger och småfiser titt som tätt hehe! Ser reprisen på x- factor och försöker inbila mig själv att det inte är någon skola i morgon! Tråkigt nog inser jag och vet att mina tankar inte stämmer.. Men det gör inte så mycket just nu. Har det perfekt i min "nyavsäng" och lång sovmorgon i morgon som väntas! Reklamen är över. Dags att fortsätta se, säger god natt nu. Vi hörs i morgon!

HEMMA FRÅN PPÄLSKLINGEN

-

HJÄRTAT ÅKT, NU BLIR DET ATT PYSSLA LITE OCH FÖRSÖKA FÅ LITE PLUGG GJORT

.

KÄNNER MIG SJUK OCH HJÄRTAT KOMMER TILL MIG OM ETT TAG

Känner mig inte alls nå pigg och kry. Egentligen skulle jag ha åkt till mitt hjärta men känner mig då jag inte känner mig nå bra så ringde vi och bestämde att han skulle komma till mig. Tror att det kommer ringa på dörren när som helst. Ska byta om och mysa till mig lite. Vi hörs igen i morgon.

FREDAGSMYS PÅ SKOLAN. MÖRKER RUNT OMKRING OSS MEN LJUS SOM

.

HEMMA FRÅN BRÄNNBOLEN

Wohooow! Min klass har varit grymma idag, vi lyckades med att komma på tredjeplats. Men vi är glada och nöjda över vår insats. Vi sattsade allt och hade en riktigt bra sammanhållning! Vi gick där ifrån med ett leende på läpparna trots att vi hamnade tvåa, dock är vi besvikna på en grannklass som körde oschyst spel på plan. Dock sånt man får ta. Men vad gör det? Vi hade solsken och bra sammspel!
 
Nu ska jag ta det lugnt ett tag och sedan plugga. Hej och hå!

KLOCKAN GÅR ALLDELES FÖR SNABBT

Hej och hå! Skola som vanligt i morgon och jag har inte kommit till säng än. Ligger och ser på OC och försvinner in i seriens värld. 
 
Har pratat med älsklingen nu på kvällen och kollat in iphone 5. Värkar slå nya rekord, känner mig sugen på att köpa en. Förhoppningsvis kommer det nog också att bli så! 
 
Ska nog sova nu och ladda upp inför morgondagens brännboll. Känner mig riktigt trött och märkte precis att jag fått hicka haha! Men måste ställa in mig på att sova hehe. Vi hörs i morgon. 

HOME FRÅN SKOOLAN

haft en lång skoldag idag. Vaknade med hjärtat i morse vid halv åtta. Låg och myste och trodde det var lördag hehe! Kom upp vid tio i åtta och åkte hemifrån vid tio över. Kom i tid till skolan och har genomgått denna långa skoldag. Magen är hungrig och plugg måste göras. Är bara att sätta sig in i verkligheten igen, gårdagen blev riktigt kanon! Vad mysigt att vara i en annan värld en vardag då det nästan alltid annars brukar bli plugg och träning och träffa hjärtat framot kvällen. Nu ska jag plugga lite och vänta på middagen. Vi hörs senare!

HEMMA FRÅN SKOLAN

Det där med att vara aktiv har jag nog tappat lite granna av. Nåväl. Det är tisdag idag, skolan rullar på och allt är i sin vanliga ordning. 
 
Ska få träffa mitt hjärta ikväll, vi ska gå på bio med hans brorsa och hans tjej. Tänka äta middag ute i hop innan och umgås. Trotsa att det är mitt i veckan och skolan i morgon. Man måste få unna sig lite ibland tyckte vi hehe!
 
Tänkte inna försöka få lite plugg gjort. Hör av mig senare!

PLUGGAR OCH SKA SNART ÄTA MIDDAG

.

MORGONMYS I SOFFAN MED FRUKOST

Morsning korsning! Hoppas ni alla sovit gott. Jag har sovit som en prinsessa och vaknade i morse pigg och utvilad. Blir förvånad över mig själv varje gång då jag inte tar vara på mina sovmorgnar genom att sova ut, jag har vid ett flertal gånger klivit upp som jag brukar kliva upp till skolan men istället för att göra mig klar lagt mig och sega i soffan. Myser och bara tar det lugnt. Det är riktigt härligt, men ska nog försöka nästa sovmorgon att sova ut!
 
Ska om ett tag sätta mig i köket med en kopp varm kaffe och plugga lite.

HEMMKOMMEN

.

HEMMA EN SNABBIS FÖR ATT SNART BLI UPPHÄMTAD AV HJÄRTAT FÖR ATT ÅKA OCH FIRA M.

.

SKA NU GÖRA MIG KLAR FÖR ATT ÅKA TILL P

.

MYSER FORTFARANDE I SÄNGEN.

Ligger fortfarande kvar i sängen och myster framför en mysig film. En fågel viskade i mitt öra att det håller på att bakas sockerkaka i köket, oj så misigt och härligt en lördagmorgon som denna!

,

.

ÄLSKLINGEN PÅ VÄG TILL MIG!!

.

SE UT MED SKOLAN. SNART HELG.

Typ så försöker jag intala min hjärna att tänka just nu. Det är fredag, regnet piskar ner från himlen ut på gatorna i staden. 

ATT HÖRA HJÄRTATS RÖST GÖR EN SÅ TRYGG OCH GLAD

Min pojke ringde precis mig och allt känns så mycket bättre nu. Att få prata och med honom och känna ett lugnt göra en trygg. Jag mår så bra i hans famn i den har jag inte varit sedan i söndags. Känns inte alls nå bra. Kommer inte få befinna mig i den förren i morgon.. Men nu är det endast 24 immar bort och det känns bra. 

PLUGG, MIDDAG OCH FILM

Småsitter lite med en uppgift vi fått i näthandel. En om sociala medier, ganska intressant faktistk! Slutade vid ett, vilket var extremt skönt! Fick därefter skjuts hem, gick ut med vovven och somnade i en gosig fotölj med skona på. Kan alltså konstatera och erkänna att jag sovit riktigt dåligt inatt. Inser även att saknar som inte borde ta min energi gör det. Tyvärr. Och nu är det inte endast att jag inte fått träffat min pojke utan en annan sak också. Säger bara M, en väldigt konstig tjej som har svårt att bete sig på ett bra sätt. Sviker oss i gruppen och tar energi från oss. 
 
Andra avenyn står och går på datorn. Jag sitter med uppgiften, tv är på och min mage börjar kurra. Kan lika så tänka att min hunds mage gör det. Kan lika så säga att jag vet att det inte är det bästa sättet att sitta och plugga på, men det är inen brådis med skoluppgifen och jag tyckte att det kunde vara skönt att ta det lugnt. Känner mig lite småsjuk för den delen också. 
 
Men ska inte babbla på allt för mycket nu. Ska till köket och göra middag till mig. Ska sedan fixa lite och fortsätta med uppgifen, då på ett bättre sätt. Ska även åka iväg på ett ärende lite senare. Men vi hörs innan jag ska till att sussa. 

MYCKET ATT STÅ I. BESVIKEN OCH SAKNAR MIN GOSSE.

Dagarna denna vecka bara rusar förbi. Men idag är det torsdag och det har jag koll på. Nu är det inte alls lång tid kvar tills det blir helg, kommer bli riktigt skönt! Trots att det är torsdag och halv veckan har paserat så har jag inte träffat pontus sedan i söndags.. Känns inte alls nå bra, han jobbar väldigt mycket, rättare sagt har han jobbat varje dag denna vecka. T.ex. så stängde han igår, det vill säga han var hemma förrän vid halv tio och i morse började han vid nio. 
 
Ja, vad ska jag säga? Blir besviken på att vi inte kan ses, samtidigt som jag förstår att han vill tack ja till alla jobberbjudanden då det är en ny chef. Men jag då? Vi pratade om att ses idag, men nu verkar det inte fungera. Varför begriper inte ens jag riktigt.. Blir så inveklat och egentligen helt onödigt att ta upp här. Det jag vill komma fram till är i alla fall att jag saknar min pojke och att jag tycker det är synd att vi inte har hunnits setts på ett par dagar.. .. Om man inte ses så ofta känns det som att det blir enkelt att komma upp i en massa månader. 

MYS I SOFFAN EFTER GOMIDDAG PÅ STAN.

-

GOD MORGON!

Är redan uppe, fråga mig inte varför då jag har sovmorgon idag! Tänkte däremot lägga mig ner i soffan och vila lite till vaknade med the voice. 

NYSS HÄMTAT VOVVEN OCH NU BLIR DET PLUGGKVÄLL

,

EN "BLANDAD" DAG

Idag är en blandad dag, en dag fylld av massa känslor, tankar, idéer och saker! 
 
Dagen började med sovmorgon, skola från lunch och en bautalektion som jag tillsammans med mina brudar satt kvar och gjorde en gruppuppgift. Vi minus en i min grupp... Blir less på personer som bara drar, komma med massa bortförklaringar och skiter i allt och låter alla andra lösa problem som den personen lämnar efter sig.. 
 
Efter vårt hårda slit så satte vi oss på ett mysigt kaffe och pratade egenom dagen och kom in på massa annat. Det var riktigt mysigt och man glömde för stunden irritationen från insidenten och att det var måndag och en hel skolvecka som låg framför oss! 
 
Fick skjuts hem och satte mig och pluggade lite. Gick inte så jättebra, kunde gått lite bättre. Men det är ändå bra ändå. 
 
Såg på robionson och ensamma mamma söker efter det, mysiga program en måndag! Har även nyss borstat tänderna och tänkte grypa till sängs. Kanske blir det att en säng och vovve får dejta mig! Bra om jag somnar tidigt då börjar tidigt i morgon. Får helt enkelt inte ligga och sms med pojkvännen min för länge hihi!
 
Vi hörs i morgon, god natt och sov så gott!

LUNCHDAGS OM ETT TAG SKOLDAGS

Sitter nu och äter lunch. Nyss varit ute med hunden, ska om ett tag rullar mot skolan. Redan måndag och hej och hå så fort dagarna går!

MORGONMYS I SOFFAN FRAMFÖR ARTHUR TILLSAMMANS MED KING

-

HEMMA FRÅN MATCH OCH MÖTE.

.

SÅDÄR MEGA GRYM PÅ ATT LAGA MAT OCH SNART REDO FÖR FOTBOLL MED HJÄRTAT

Typ så ser min eftermiddag ut. Står just nu i köket och visar mina färdigheter här. Ser väldigt lovande ut, hoppas familjen kommer tycka om det! 
 
Åkte hem från min pojke idag vid två tiden, skulle försöka komma hem i tid så jag fick lite plugg gjort. Kan erkänna att det inte alls gick så bra. Istället så bokade jag upp min eftermiddag och tidiga kväll med fotboll tillsammans med min hjärtat. Så tokigt det kan bli ibland hihi, men såå så såå bra! Sedan är det träningsmöte för mig och P börjar jobba klockan åtta i morgon bitti, då jag börjar vid lunch.. Skit också hehe! Men det kommer fler måndagar då jag börjar sent och vi har ju trots att umgåst sedan igår + att vi ska på fotboll snart. Gryymt asså! 
 
Man skulle kunna säga att denna fotboll fira vi som elva månader, då det är idag fast för elva månader sedan vi blev tillsammans. Fort tiden går, snart har det varit han och jag i ett helt å. Underbart ♥

NYSS KOMMIT HEM FRÅN STAN, NU BLIR DET UT I REGNET OCH PROMMIS MED VOVVEN

.

GODMORGON ALLA LÖRDAGSMÄNNISKOR

Helgen har satt igång och jag har kommit upp för att fånga denna lördag. Vaknade vid tio och har tvättat lite nu. Tänkte plocka undan och städa lite på mitt rum och sedan vara duktig och plugga lite. Ska troligtvis/ möjligen vara med P i dag. Ska försöka uträtta lite ärenden under dagen. Spännande att se hur min lördag blir. 
 
Håller i alla fall alla tummar på K idag då han tävlar. Tävlingen drog igång klockan nio och han skulle hålla min uppdaterad under dagen. Hoppas det går bra för honom, vore så roligt! 

ÅKT HEM OCH NU SÄNGEN MED EN MYSIG FILM

.

RSS 2.0