I CAN IF I WANTS TO

 
Nu har jag fått en massa smspussar får hjärtat, får duga då han inte är här bredvid mig i sängen. Ska väl egentligen inte klaga då jag har en 1,20 säng alldeles för mig själv. Kan ju trots allt sträcka ut mig extra mycket. Dock så är ju sällskap från just honom aldrig fel hihi ♥
 
Trots att klockan inte är så mycket så ska jag försöka sova alldeles strax. Ska ställa klockan i hyfsad tid och sätta igång med plugg. Känns inte alls nå roligt att behöva sitta med plugg på lovet. Är det egentligen rätt av skolan att sätta ett prov (var första två) direkt efter lovet? Känns inte så .. 
 
Nåväl. Klockan har runnit iväg och jag är trött. Ska som sagt försöka sova. Natti natti 

I´M IN LOVE

 
Det där med kärlek är inte alltid så enkelt. Kärlek är inte alltid en dans på rosor, men en sak har jag lärt mig under  mitt snart 13 månader långa förhållande med mitt hjärta är att förtroende och tillförlit på varandra är mycket viktigt. Det som jag också tycker är viktigt i ett förhållande är att man inte är dålig på att visa sina känslor. Att vara romatisk av sig är också väldigt viktigt. 
 
Jag minns bara här om dagen när mitt hjärta helt spontant bara kramar om mig, kysser mig och säger hur mycket han älskar mig. Lika så, när jag kom hem till honom så hade han gjort middag till oss. Dukat fint och tänt massa ljus. Man blir så glad och varm inombords. Trots att det är alldeles kallt och ruggit ute så går man ändå runt med en värme av massa kärlek och glädje. 
 
Det är magiskt att vara kär. Det går inte med ord att förklara hur man mår och känner. Det är som att livet är på topp, det känns sådär riktigt jäkla bra. Det kan också bli så att det blir raka motsattsen- att det känns som att man bara vill gräva ner sig i sängen och krama om kudden hela dagen. Men så är det, kärlek har sina dalar och toppar. Men det är det som är tjusningen med den. Allt ska inte alltid vara på topp. Vi ska lära oss av våra och andras misstag, förlåta/ ej förlåta, gå vidare och hitta det fina i livet igen. 
 
Och till er som känner er i i en dal just nu, killar/ tjejer är inte hela livet. Det finns triljontals av dem där ute!

SKÅDAR DEN VACKRASTE UTSIKTEN NÅGONSIN

Sitter och skådar ut över den magiska utsikten vi har. Vattnet glittrar, solen strålar som bara den, värmen känns enorm och livet känns bara allmänt grym. 
 
Jag gick upp vid nio och har sedan dess suttit med plugg. Sitter och nöter in en massa internatioll ekonomi som bara skall sitta!! Hård krav på mig själv, men utan det tror jag att det är svårt att lycka! Tänker återgå till mitt plugg. Vi hörs senare. Kramar.

SOV SÅ GOTT MINA KÄRA

 
Denna tisdag som nyss var här har snabbt sprungit om till onsdag. Halva detta lov har redan sprungit förbi mig och jag tror det är dags för mig att springa maraton för att inte missa något. 
 
Har redan nu bestämt mig för att i morgon ska jag helfokusera på pluggandet. Ska självklart också slänga in något inlägg här, men prioett i morgon måste bli att plugga. Känns inte alls nå roligt när det är lov. Men det är ett måste. Har nog inte riktigt insett att jag går sista året TROTS att jag säger varje gång jag träffar hjärtat "snart tar jag studenten!!". Det är märkligt det där.. Men jag är envis och kommer inte ge upp. Jag ska kämpa med mina studier ända tills att jag står där i min fina studentklänning (som för den delen redan är köpt) med ett leende på läpparna och med tårar i ögonen. Jag längtar så, trots att det finns känslor i mig som inte alls vill. Det är gansak dubbelt det där. Men lite så ska det allt få vara. 
 
Ska drömma massa fina drömmar så jag får en jädrans massa kraft till pluggandet. Ska för den delen också krama om kudden och försöka se det som att det är hjärtan. Vi har ju trots allt sovit med varandra sedan i början på lovet. Kommer nog kännas lite tomt. Skönt att han ringde mig innan han gick och la sig i alla fall. Älskar hans så mycket. Han betyder väldigt mycket i mitt liv ♥
 

TISDAGSLISTA

Senaste

Låt du hörde: SHM senaste låt. I mitt ♥

Film du såg: Det var faktiskt nyaste Bond filmen igår med hjärtat på bio. Låg i två stolar och myste med P, låg som en prinsessa i bion. Har nog aldrig suttit så bra när jag varit på bio. Bdw, ni som inte sett filmen- SEN DEN!

Mat du åt: Hehe en billys panpizza! Snabbmat är bra och mysigt ibland. Har även småätit lite godis och chips till. Vet att det endast är tisdag, men äre lov så är det!

Kram: Hjärtegubben min 

Puss: Pojkvännen även här 

Känslan: Lycka. Älskade kära lycka. 

Resa: Till New York. Kortare resa var till stan och även till stugan. 

Glädje: Att få kunna slappna av och mysa i stugan. Älskar denna plats.

Längtan: Åh, tills internationella provet är gjort och känna att allt sitter och provet gick bra. Samtidigt vill jag att lovet ska gå så extremt långsamt så att jag får njuta och ta vara på det så mycket som möjligt. 

DrömAtt jag opererade mig. Operationstiden närmar sig med stormsteg. Rädslan nervositeten och lyckan att få det gjort gnager inom mig. Mina nära och kära som jag har runtomkring mig är undetrbara. Älskar er. 

Personen du träffade: Kingen, mammsen och P. 

Person du pratade i telefon med: Kärleken min

Personen du fick sms av: Kärleken även där

Gången du var utomhus: För någon timme sedan. Försöker hålla mig inom hus nu, graderna har sjunkit dramatiskt och genom att bara kolla ut och se snötecket räcker gott och väl för stunden. 

Gången hela din familj åt middag tillsammans: I går

 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Storstad ... eller kanske landet?! Det är en svår fråga. Älskar lugnet och tystnaden på landet. Men samtidigt är jag en sprallig och glad tjej som vill vara med och uppleva massa. 

Hamburgare eller pizza: Pizza

Kött eller fisk: Kött

Hund eller katt: Hund

Vin eller Öl: Vin

Charter- eller skidsemester: Charter, älskar värme och mys, men samtidigt så är det underbart med skidsemester. Älskar vintern och skidåkning lika mycket som sol och värme. 

Sverige eller Utlandet: Båda delarna.

Hockey eller fotboll: Både och, tror nog att jag tycker hockey är intressantare men fotboll har sin charm det å.

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Inte hårfärgen som är viktig. Trots att det är utsidan oftast faller först för så spelar det ingen roll om personen är mörk eller ljushårig. Det viktigaste är att han har ett varmt hjärta och en kärleksfull insida. 

Sommar eller vinter: Sommar .. och vinter hihi

 

Fyra saker du inte kan vara utan?

- Mat och tak över huvudet
- Min dator
- Min iPhone
- Mina nära och kära

 

Tre saker du inte kan äta?

- Övermogna bananer
- Blodpudding
- Ärtsoppa

 

Två saker som gör dig glad?

- Nära och kära
- Glada personer och saker som händer runtomkring mig

 

En sak du gör oftast flera gånger i veckan?

- Myser. Älskar att mysa. 


HJÄRTAT ÅKT OCH JAG VILSEN, LEDSEN OCH ICKE PLUGGSUGEN.

 
Okej kanske inte helt. Men lite i alla fall. Känner mig jämt så lugn och trygg i hjärtats sällskap. Han sveper en våg över mig med energi, styrka och lycka. Jag känner mig hel i han sällskap. 
 
Vi har det jämt så mysigt ihop. Idag ställde vi klockan på nio istället för tio då vi insåg i går morse att vi hade alldeles för svårt att slita oss från varandra, sängen och värmen. Efter att vi klev upp så gjorde vi gofrukost och bara mös. Tog det lugnt och satt i bilen vid tolv/ ett påväg mot shopping igen. Hjärtat sa vid frukosten att han glömde igår att köpa hörlurar så vi gjorde b.la. det. Jag fastnade även för ett par riktigt snygga knallrosa hörlurar som både var fina och grymma. De skall stå på min önskelista. 
 
Vi kom kom hem för ett tag sedan. Fikade hemma idag med mammsen och pratade om allt mellan himmel och jord. Riktigt mysigt var det. Magen är nu mätt och belåten trots är hjärtat lite sårat. Hjärtat har åkt hem och jag sitter här och inser och VET att jag måste sätta igång och plugga. Tråkigt med sant. 
 
Men dagen blir inte dålig för det. Jag ska till stugan få mysa ner mig i soffan med godis, filtar, bullra upp med kuddar och titta ut över den vackra utsikten och känna brasan som ger en värme. Har saknat det. Min kväll kommer bli kanon ändå. 
 
Nu ska jag fixa lite goa låter och sedan packa. Pluggandet får bli när jag kommer fram. Får se hur det blir med uppdateringar här hos er. Ska försöka slänga in något ikväll. Kramar på er alla. 

HEMMA IGEN. DAGS FÖR ATT PLUGGA.

Nu är jag hemma efter att ha varit ute och myst med kärleken hela dagen. Lunchade och fikade fikade ute. Mötte upp A och gjorde det ihop med honom då han jobbade och skulle på lunch. Vi satt och pratade och mös länge innan vi reste oss och åkte vidare.
 
Fick med mig ett par svarta jeans som jag spanat efter hela dagen. Tillslut fann jag ett par perfekta! Riktigt tajts och sexiga o wopa wopa! Lite skämt å sido. 
 
Nu har jag som sagt kommit åter hem, själv. Hjärtat skulle träna och fixa lite hemma. Bioplatser har vi fixat. Vi ska se nya Bondfilmen. Känns som att den är riktigt bra! Tills dess att vi ska gå på den så ska jag framförallt få plugg gjort och även beställa skolfoton som jag varit riktigt seg med detta år. Det får jag verkligen inte vara på studentbilderna!! 
 
Nåväl, lika bra att sätta igång med pluggandet TROTS att det är lov. Egentligen borde det vara olagligt att tillåta plugg på lov. Lov tycker jag endast skulle vara till för att vila upp sig och ladda om. 

KÄRLEKEN FIXAR LUNCH, JAG MYSER I STOLEN PÅ SIDAN OM.

 
Hjärtat är grym i köket och står för matlagningen idag. Han är en riktig mästerkok i köket så blir alltid garanterad en perfekt utsökt måltid. 
 
Vår dag planterar vi att åka iväg och shoppa. Mysa i varandras sällskap och se vart det leder. Vi har även pratat om att gå på bio i kväll. Något vi på senaste tiden har gjort väldigt mycket, men vi båda tycker det är väldigt mysigt i varandras sällskap. 
 
Hjärtat verkar göra det sista och redo att servera, känns att denna brunsch kommer sitta perfekt! Hoppas ni får en bra dag, för det ska vi ha i varandras sällskap ♥

INTENSIVT PLUGG TILLS ATT HJÄRTAT KOMMER

Okej, det där med att plugga gick inte så värst bra nu på kvällen. Nu är det exakt 25 minuter tills att hjärtat kommer och dessa 25 minuter tänker jag ägna åt plugg så det så. Dessa minter är bättre än inga minuter!

SÖNDAGKVÄLL

 
Denna dag har helt plötsligt börjat bli kväll och det är alldeles bäcksvart ute. Jag sitter i min vanliga position i köket och pluggar. Det började med att jag hade planerat att göra internationell ekonomi som jag har prov på precis efter lovet, men blev istället att jag har suttit med religionsuppgiften. Dock så har jag fått plugg gjort och det är huvudsaken. 
 
Har heller inte fått något svar från P som gör mig lite irriterad för stunden. Ska nog sätta mig med interntionella ekonomin och äta en nybakad vaniljbulle som mamma precis bakat. Mumms. 

FÅTT GOSAT I KÄRLEKENSFAMN

Söndagen är här och jag slipper söndagsångesten till fullo! 
 
Är nyligen hemkommen från att ha varit och glidit runt och kollat på skotrar med kärleken och hans familj. Jag åkte till honom igår. Han stod och kokade i köket och bjöd på finmiddag med tända ljus. En riktig romantiker. 
 
Efteråt så gick vi och tog en powernap och lyssnade på lite gomusik ett tag innan vi åkte på ica för att handla lite gotta för att sedan åka till C som fyllt år i veckan för och gratta henne. Vi var nere vid vattnet, badade tunna, satt inne och mös framför en brasa och hade det trevligt ihop. Vi var en hel del folk, men allt eftersom klockan paserade tolvslaget droppade folk av, även jag och P. 
 
Vi åkte hem till honom, gjorde ordning kvällsfika bestående av varm chocklad och tekaka som jag redan i förväg hade bestämt hihi. Vi pratade med hans föräldrar ett tag och bara tog det lugnt innan vi borstade gaddarna och kröp till säng. Vi låg och pratade ett tag innan vi somnade. Lika mysigt varje gång och somna på hjärtats bröst och i hans armgrop. Höra hans andetag och känna hans bröst stiga och sänkas. ♥
 
Vi vaknade i morse vid nio och låg och pratade och halv slumrade till tio då vi motvilligt bestämde oss för att kliva upp. Vi gjorde i ordning golunch/ frukost som jag redan hade fått bestämma, plättisar hihi, och satt under frukosten och pratade om vad vi skulle göra denna vecka. Vi har bestämt för att hitta på något mysigt och roligt ihop. Jag har ju lov denna vecka så vi ska passa på då. 
 
Vid ett tiden så åkte jag och P in till stan med bilen och hans föräldrar tätt efter, lämnade bilen hos mig och åkte sedan med hans föräldrar för att kolla på skotrar. Efter att vi hade åkt runt drygt en timme så blev jag avlämnade hemma. Och nu sitter jag här, funderar på vad jag ska göra. Tanken och medvetenheten inom mig vet att jag borde plugga och det kanske jag borde ta tag i, TROTS att det är lov.. 
 
Hjärtat mitt kommer troligtvis till mig senare idag, rättare sagt ikväll efter att han har tränat. Får hoppas jag får lite plugg gjort innan dess. Vi hörs senare!

GÅR PÅ LOV MED ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA

Denna fredag är obeskrivbar. För att göra det kort, satt och skrev prov intensivt i två timmar. Gick därifrån med ett leende på läpparna och kan nu vara stolt och nöjd över mina presationer och nerlagd tid på allt prov!

VÅGA. GE ALDRIG UPP.


I NATTENS VAKNA ÖGONBLICK

Nu när jag vaknar mitt i natten så kryper jag oftast upp i P´sfamn, och när jag pussar på honom så pussar han tillbaka i sömnen. Det är så fint, också lindar han sina armar runt mig också ligger jag där tryggt och lyssnar på hur hans hjärtslag och andetag spelar musik i bröstet.

SAMTALET ÄR GJORT OCH MÖTET ÄR FIXAT

Med ett leende på läpparna kan jag nu stolt medge att jag förhoppningsvis har fixat en praktik på en mäklarbyrå. Hoppas hoppas hoppas ♥

NÄR KROPPEN INTE VILL SOM HJÄRNAN

 
Det är torsdag och jag ligger nerbäddad i sängen. Måste trots det försöka ägna så mycket tid som möjligt åt min affärsjurudikbok idag. 
 
Har precis ätit frukost så det är lika bra att luta sig tillbaka med min kopp te och boken. Sedan blir det lite vila, det behövs för att bekömpa min huvudvärk och för att min förkylning ska gå över. 
 
Ha en bra dag, så hörs vi senare! 

TORSDAKVÄLL OCH EN NY LISTA

Vad har du på dig?
Mjukiskläder, dvs. mina älskade årskurs 9 byxor som är alldeles pösiga och härliga och till det en huvtröja med luva i samma färg. På fossingarna har jag tovlor hehe!
 
Hur mår du?
Bra, dock lite stressad över livet. Andas in, andas ut. Njuter och ser väldigt mycket framemot att få provet gjort och har börjar nedräkningen tills jag får inviga lovet.
 
Vad önskar du just nu?
Massor, det finns så mycket fint jag skulle vilja slog in ♥
 
Vad har du ätit idag?
Frukost med kärleken, skollunch, fika när jag kom hem, middag och fika igen. Har även blivit en hel del koppar te för att värma halsen och förhoppningsvis hjälpa min stakars näsa. 
 
 
Vad ska du göra imorgon?
Plugga och försöka slappna av. Andas och fånga stunden. Torsdag och nästan fredag. Fredag = helg = lov. Bäst. 
 
Och på söndag?
Mysa i massor, inte behöva känna "skolångesten" om att jag ska upp till skolan på måndag. 
 
Vem saknar du?
Många men just nu att få prata med K. Bara just "därför". 
 
Senaste köp?
Alldeles för mycket i NYC hehe (a)
 
 
Vad skrattade du senast åt?
Haha ja, idag på skolan så skrattade vi tejer massor. Det slutade med alla nästan vek sig och ingen kunde riktigt förstå varför vi skattade så. 
 
Vad grät du senast åt?
Här om dagen, i söndags, alla känslor över allt plugg gjorde att jag fall ut i gråt. Att gråta brukar ge min ny energi och efter att ha fått släppa gränsen lite gör att jag kan börja andas och leva igen. Få en blackout gör faktiskt att man inser hur bra ens liv egentligen är. 
 
Vem sov du senast med?
Pojkvännen, innan dess var i NY med C. Må erkänna att det var en upplevelse, hon snarkade som bara den och en morgon när jag vaknade hade hon skrivit en lapp och bredvid lagt ett par öronproppar haha!
 
 
Vad läser du just nu?
Det är min älskade affärsjurudikbok som jag snart kan lägga åt sidan för ett par veckor. Känns ganska fint och säga,
 
Senast sedda film?
Den senaste Johan Falk- filmen, unnade mig en mysig måndagkväll. Nu är det torsdag och dagarna bara rullar förbi. Men det är fint ändå. 
 
Vilken svordom använder du mest?
Fan, skulle jag tro.
 
Vem var det senast som ringde dig?
Det måste ha varit från min älskade mamma. 
 

Senaste 3 inkomna sms?
Alla mina tre senaste sms är från min pojkvän ♥
 
Vilken är din favoritfrukt?
Melon. Helst houngsmelon. Eller kanske det är jordguppar? *leer*
 
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Agnes Carlsson, har även blivit jämförd med Tiger Woods förra fru Elin, lite chockartat sådär.
 
Blir du lätt svartsjuk?
Jag skulle inte vilja påstå att jag lätt blir svartsjuk. Jag t.ex. i ett förhållande att det är viktigt att man kan lita på varandra. Man ska kunna respektera att sin parter pratar med en annan tjej/ kille utan att ifrågasätta överdrivet, lika så utan att visa en massa sura miner. Jag och min pojkvän litar på varandra till 1 000 och det är jag väldigt glad över. Jag har aldrig varit orolig och om det är något jag har reagerat på så har jag frågat honom på ett bra sätt. 
 
 
Din favoritkaraktär ur en serie?
Ooh så svåårt. Jag älskar dramat i One tree hill och när jag ser det brukar jag drömma mig in i deras "värld". Men en speciell karaktär, måste nog vara så tråkigt och säga att jag inte vet. 
 
Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Det måste vara fina K, du betyder mycket för mig ♥
 
Vilket språk hade du velat lära dig?
Jag önskar mest att jag bara kunde vara helt grym på flytande engelska först och främst. Jag har nämligen lätt för mycket, men inte språk. Annars är det att förbättre mina spanskakunskaper.
 
 
Vad för sorts killar faller du för?
De kan få mig att skratta så jag rodnar faller jag pladask för, och de känns lite för farligt ibland. Annars sker det bara helt oförklarigt, sådär fnittrigt och fint.♥
 
Vart vill du åka just nu?
USA? Thailand? Eller någonstans dit jag inte vet vart jag ska eller kommer hamna. Helt ologiskt, jag vet.
 

ANDAS, NJUTER OCH PLANERAR MELLAN ALLT PLUGG.

Ohh sitter med mitt älskade plugg. Ser en ändå på allt som inspiratione och mitivationen är hög. Man måste satsa högt och våga. Självdisiplin är även det mycket viktigt. Det handlar om vilja och att göra att bara göra det! 
 
Ska se bonde söker fru ikväll, men tills dess blir det plugg med lite småpauser i emllanåt. Kommer att bli mer roliga och intresanta uppdateringar framöver. Har bestämt mig för något, men vad kommer jag berätta då allt plugg lugnat ner sig, dvs. snaart!

PÅ SKOLAN EFTER EN FANTASTISK NATT MED KÄRLEKEN

Livet känns som att det är på topp. Det är onsdag, dvs. lillördag, snart lov, innan dess är det ett prov som skall avverkas som inte alls känns som några problem. Skoldagarna glider man igenom och humöret är en höstdag som denna på topp. 
 
Denna känsla hoppas jag stannar kvar och är med mig. För som det är nu, då är allt perfekt!

FÅR KRYPA I SÄNG MED VÄRLDENS BÄSTA. LYCKA


TRÄFFAT HJÄRTAT OCH PUSSAT PÅ HONOM

Den där lyckan som sprids inom en när man får höra att hjärtat är och rullar kring skolan och kommer och hämtar en är en magisk känsla. Det är magiskt. Jag blev så glad och känslorna som sprudlar inom min kropp just nu är härligt. Det borde alltid vara så här.
 
Han har nyss åkt hem igen, tyvärr, jag måste plugga tråkigt nog, men vi bestämde att han skulle komma igen ikväll. Så lyckan inom mig ska ge mig kraft och energi till pluggandet, för det kommer ju trots allt inte att dröja allt för länge innan jag får krama om och gosa in mig i hans armgrop igen. hihi ♥
 
Nu ska jag vara en duktig flicka och ringa ett mycket viktigt samtal samt att plugga. En dusch ska också klämmas in. 

MAN KAN ALLT BARA MAN VILL

Måndag och veckoångesten har redan börjar falla över mig, eller okej. Kanske inte så. Men det känns trots allt lite hårt med skolan just nu. Jag har ett stort fett prov på fredag och det känns som att jag inte vill göra annat än och sitta med det. Dock så är det inte det enda vi har att göra + att det finns andra saker jag också vill försöka hinna med. 
 
Inte lång tid tills att det är lov nu. Det gäller bara att kämpa in i det sista och ge gärnet. Jag tänker inte ge upp förrän jag har gått in i mållinjen. Springa fem meter extra med samma snabba fart. FÖR DETTA, DET KLARAR JAG. MAN KAN ALLT BARA MAN VILL!

HAR ABSOLUT VÄRLDENS BÄSTA KILLE

Nu har hjärtat mitt åkt hem och jag har nästan varit nära på att börja grina.. Jag älskar honom så ♥

LÖRDAG OCH MASSA PLANER FÖR DAGEN.

Plugga på hög nivå är det som gäller idag för i eftermiddag ska jag på boxning med pappa och pojkvännen efter det blir det bio med tjejerna + P. Kommer bli en perfekt dag, det känner jag på mig. Lika bra att slänga upp böckerna med desamma och lossas att jag är trött.
 
Råkade tyvärr bli sängen alldeles för sent i natt. Om jag inte missminner mig så råkade klockan bli vid två. Dock blev det en grym kväll och denna ska bli minst lika bra!
 
Får se hur det blir med uppdateringar idag. Ska försöka, annars, vi hörs i morgon.

FREDAG OCH SISTA LEKTIONEN INNAN HELG

Denna veck ha kännt som en av de mest segaste veckorna på väldigt väldigt läänge! Men nåväl. Inte lång kvar tills jag få gå på helg. Känns bra. Riktigt bra. Grymt så att säga. 
 
Ska träffa min kära kusin efter skolan och gå en fika med henne. Mysa och snacka en massa skvaller. Efter det ska jag hem och göra klar min psykologiupg. som ska in. Vid sju kommer min kompis A så tills dess ska jag vara klar med allt som stavas plugg. Hoppas på att projektplanen ihop med C blie klar fort så att jag kan umgås med I med dessamma hihi. 
 
Känns tveksamt med fler uppdateringar idag. Vi får helt enkelt höras i morgon. kramisar.

KLAR

Nu har jag gjort klar min cheklista! Känns underbart. Jag har gjort klar kapitel 3 + så har jag börjar på kapitel 4 (vilket jag egentligen inte hade tänkt då jag had en del andra saker jag skulle göra idag). Jag har klart upp mot 20 frågor i marknadsföringen och jag har läst svenskan. 
 
Nu ska jag fortsätta läsa svenskan och så kanske jag väljer att fortsätta med affärsjuridiken. Vi får se hur det blir. 
 
Är underbart att sätta upp mål för sig själv. Känslan när man är klar med "dagens cheklista" är en speciell känsla och man kan på något sätt pusta ut trots att plugghögen kanske är jättestor. 
 
Obeskrivbart. Magiskt. 

KRÅNGLANDE INTERNET- MASSA PLUGG

Mitt internet har krånglat till och från och jag har lovat mig själv att plugga. Men har pratat med teliasuport i ca. en timme och fick inte till det. Men nu fungerar det tydligen så ville bara ge er en snabb uppdatering!
 
Så nu är jag här, tillbaka. Även hemma från skolan, jag gick hem vid strax före elva för jag inte skulle göra provet idag. Trots att jag redan är hemma så sitter jag inte och slöar, jag ska sätta igång med massa plugg. Har satt upp som mål att läsa och göra klar kapitel tre i affärsjuridiken och sedan läsa på om svenska upg. vi ska ha i morgon (tvsoffan) där min grupp ska sitta och debatera om döden. Jag hade även tänkt att skriva klart projektplanen så jag slipper tänka på den. 
 
Dessa tre saker är alltså mina mål för dagen. Om jag lyckas med de så ska jag på hockey tillsammans med min pojkvän ikväll. Vore riktigt mysigt.
 
Så istället för att sitta här- dags att STUDERA!!

PUSTART UT EFTER FÖRSKA SKOLDAGEN EFTER CA. TVÅ VECKOR I NEW YORK

Nu är första skoldagen gjord för denna vecka, trots att det är tisdag. 

SOVA LIGGER NU VARMT OM HJÄRTAT

Klockan har paserat tolv och är nu mirr i natten. Jag har med värmedynan på och en snarkande person bredvid mig legat och sätt på X-factor och skrivit marknadsföring. Känner mig ganska grym. Är däremot väldigt trött nu och ger upp med skrivandet. Ska sova. Sova i 1.60 säng, känns perfekt. Kommer slockna med detsamma då jag slagit igen datalocket!
 
Känns märkligt att det är skola som vanligt igen i morgon. Har dock lite sovmorgon så får sova lite längre än normalt. Inte lika länge som idag, det går verkligen inte. Att vakna upp till en tisdag och tro att det är en måndag, känns virkat. Skulle inte suttit fel med helg, men förhoppningsvis går skoldagarna fort och tiden hemma (dvs. med plugg och fritid) går extremt sakta. Ber till gudarna för det. Känns som att det är massor med skola som bara rasar över en nu efter att ha varit i New York i sammarbete med skolan. Men jag har bestämt mig för att ta det lugnt, andas och slappna av och prioritera tiden och konsentrera mig på pluggandet. Det brukar fungera, och det har jag bestämt mig för att det även denna gång ska göra. 

UNDERBART ATT VARA HEMMA IGEN

.

NYC

Min värld har vänt upp och ner. Istället för att vakna tidigt, kliva upp och göra sig klar, gå till skolan, ha lång dag och sedan komma hem och plugga, så är det nu istället, vakna av att klockan ringer alldeles för sent än vad det egentligen brukar göra mitt i veckan, vara uppe alldeles för sent, vara med underbara människor tills klockan paserat två för länge sedan, åka tullebana och kolla på en salig blanding av massa olika människor, se och upptäcka en riktigt cool plats. 
 
Känns som jag är inlåst i en underbar bubbla, och jag gillar´t. 
 
Det är riktigt jäkla grymt här. Min blogg och därmed frånvaro som har uppstått har jag helt struntat i. Jag lever livet och försöker ställa in mig på att denna värld snart är över. Hemfärden hemöver är inte långt ifrån, den ligger i horisonten och väntar på mig. 
 
Förra onsdagen. Dagen innan vi åkte (åkte vid fem på morgonen på torsdag) så visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Tårarna sprutade, lyckan fanns där, lika så oron och nervositeten. Jag visste inte vad som väntade mig. Allt känndes så fel men det fanns något där som kändes så rätt och bra. För annars hade jag inte suttit och varit där jag är idag, New York! 
 
Jag ångtar inte för en sekund att jag varit med om denna fantastiska resa. Att gå in mer ingående på alla som är här skall jag inte göra och det blir nog bäst så. Vissa har vara bättre än andra helt enkelt. Men generellt så är alla underbara och denna resa har varit helt fantastisk. Dock måste jag erkänna såhär, nästan en vecka sedan jag åkte, så längtar jag hem en hel del till min familj, hund och pojlvän!

VÄRLDENS BÄSTASTE BÄSTAVKILLE HAR NU ÅKT EFTER ETT PAR HELT MAGISKA DAGAR IHOP.

.

ANDAS. PLUGGAR. DRICKER KAFFE. INVÄNTAR HJÄRTAT. BIO. MYS.

Min dag har varit ok, helt ok liksom. Jag har umgåts med mina underbara tjejer som fått mig att skratta. Fått mig att se livet från en ljus vinkel. de är bäst. Vi har även pratat med F, fått reda på vad och hur det egentligen har varit kring henne och J. Vad hon ska göra och tröstat henne. Ätit glass i stora lass och bara haft en grym skoldag. 
 
Nu sitter jag här, vid ett stort fyrkantigt bort fylld med en massa skolpapper och bara myser. Eller? Nja nästan kanske. Försöker få lite plugg gjort blandat med att ta det lugnt och prata med mamma. Livet känns som det fått någon typ av ljus för studen och det känns grymt. Älskar att få den känslan. 
 
Har även pratat med mitt hjärta och han ska komma till mig. Vi skulle egentligen gå på bio i morgon men nu är det så att jag måste träna. Den mest felaktiga dagen att behöva gör det, men så är det. Måste försöka göra alla glada så det blir bäst så. TROTS att det är mitt och min kärleks ettårsdag. Fett grymt asså. Vi skulle egentligen gå på bio i morgon efter att ha varit på spa och ätit middag ihop ute, men nu tar vi bio ikväll istället. Förstartar vår ettårsdagsfirande. Känns hur bra som helst. Och skönt att jag har en förstående kille. 
 
Ska fortsätta plugg tills att mitt hjärta kommer. Han kommer nämligen att komma om inte allt för länge. Då ska vi mysa och ha det fett tills vi drar ner och chillar på bion. Vi hörs i morgon.

MORMOR SER PÅ MIG. DET VET JAG.

Tårarna vägrar spruta. Allt känns skit. Jag vill inte att mitt liv ska vara så här. Det känns som att allt är mitt fel. Att det är jag som är felet. 
 
Min kropp har tagit så mycket stryk av detta och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag är jämt en stark och målinriktad tjej men nu har allt åkt av mig känns det som. Jag har inte kraft alls utan min tårar bara rinner och mitt hjärta känns som det gått i tusen bitar. Den värsta känsan i mitt liv. 
 
Vad ta man sig till då man vill spola tillbaka tiden men samtidigt vill man leva i nuet och att allt ska vara som det var förut?

RSS 2.0