ÄLSKAR MIN POJKE

Kom hem från min pojkvän för ca. en halvtimme sedan. Han skulle vidare på jobbet och då brassade jag hemöver så gott jag kunde men min kära fot.. Ont som in i bomben gör det. Hua.. Skit också! 
 
Tänkte röra mig utöver mit solen. Lika bra att passa på att ta vara på solen när det tittar fram. 
 
Jag var ju som sagt med K ett tag i går. Han kom till mig vid fyra och åkte härifån vid halv sju. Det var mysigt och trevligt att få träffas och umgås ett tag. Tycker om att vara med honom. P och hans familj kom och hämtade mig vid kvar över sju, innan vi åkte vidare så snackade våra föräldrar en massa med vandra. Vi satt i framsätet och pussades hihi. Mysigt att vara kär.
 
När bilen kom i rullning så åkte vi ner mot en restaurang i stan. Satt och åt massa gomiddag och hade det trevligt. Åt en jättegod efterrätt som satt som en smäck i lillmagen min hehe! 
 
När vi var klar där så åkte vi tillbaka hem till mig. Jag hämtade min väska och tog sedan bilen ut till P. När vi väl kom till honom så hade klockan runnit iväg och vi tog det mest bara lugnt. Kröp till sängs efter ett tag och myste. Vaknade i morse vid halv tio och klev upp strax efter tio. Gjorde pannaka och åt det ute. Gosade och hade det gött i solen ett tag innan vi gick upp för att göra oss klara. Blev dock lite "platkoma mys i sängen" innan vi blev tvungna att röra på oss. 
 
Nu sitter jag här. Ska som sagt röra mig ut till finvädret. Hörs hej!

FOTOUPPDRAG

Nyss kommit hem från att ha varit iväg på ett fotouppdrag. Har ett späckat schema för dagen så måste sätta igång och redigera bilderna redan nu, det är strålande sol ute men det måste jag försöka glömma. Solen är ofta väldigt välkommen att få skicka på min snock, känns dock tråkigt att jag inte kan vara ute då det är strålande sol och termometern visar 25 i skuggan...
 
Framot eftermiddagen kommer K att komma förbi mig. Vi ska prata och umgåst lite. Efter det så ska jag vara med P, vi ska äta på stan och ha det chill! Kanske får jag lite kvällssol på mig då hehe?

HAN ÄR KÄR I MIG. HAN MED DEN LOCKIGA LUGGEN, STORA KLARA ÖGONEN OCH DET FYLLIGA LÄPPARNA.

.

NYSS KOMMIT HEM FRÅN K

Vilken dag! Det har varit riktigt grymt. Roligt att få träffa min K hihi. Känns bra i hans närhet. Jag åkte blanda annat vattenskidor för första gången i mitt liv!!! Shiiit assså vad roligt det var, måste nog även tillägga läskigt från början hehe!
 
Vi satt och pratade och åkte lite båd tillsammans med deras vovve. Riktigt mysigt. Solen sken och det var härligt! K skulle in och jobba till klockan sju så vi åkte från honom för inte allt så länge sedan. Han mot jobbet och jag till mig. Vet inte riktigt vad som händer nu. Antingen så tar jag det bara lugnt här eller så hittar jag på något. Känner mig inte allt för pepp på att hitta på något. Mina tankar snurrar runt en massor en ovanlig måndagkväll som denna.

LUGNT OCH SKÖNT I HUSET

Har varit världens liv de sensate tre nätterna. Lite lugnt och ro skadar nu inte det minsta. Min pojke kom och hämtade upp mig i går strax efter nio så åkte vi till bion. Riktigt mysigt. Lite fy skam är det allt på oss att vi inte har gått på nio ihop under våra 10 månader ihop!
 
Vi åkte sedan hem hit och myste. Såg på film och tog det bara lugnt. Vi kom ju trots allt hem vid elva.
 
Vi vaknade och klev upp i morse vid tio halv elva. Åt mat och sedan så pyste min pojke till jobbet nästan med desamma.
 
Nu har jag precis gjort ordning bilderna som jag konstant nästan satt med hela dagen i går. Så strax är de skickade och jag ska om inte allt för länge glida mot K.

NU ÄR DET DAGS ATT KRYPA TILL SÄNGS MED HJÄRTAT.

God natt världen. Vi hörs i morgon.

SOLEN LYSER OCH JAG YRAR RUNT

Har tagit vara på solen sedan i sedan i morse fram till klockan två. Skjutsade då ut min lilla prins till vovve till vår barnvakt och sedan tillbaka hem. Sedan dess har jag bara tagit det lugnt, vi ska snart få främmande igen och jag ska nog troligtvis dra mig undan om ett par timmar. Kanske är det så att jag träffar min pojke, men det beror på lite. Senast vi sågs var i söndags och det är alldeles fööör lääääänge... Nåja, vi får se! Annars drar jag nog till någon kompis och har det trevligt, fungerar minst lika bra! För att jag inte kanske kommer kunna vara med min pojke ska inte få göra mig dyster och lee! Icke sa nicke! 

TOM PÅ ORD OCH SNORTRÖTT!

Min dag har varit väldigt hektiskt. Men den har trots det varit riktigt roligt, härligt och grym! Den har varit fylld av massor av känslor och heta ordval i hjärnan. Men den har ändå varit riktigt riktigt fin.
 
Det var panerat att jag skulle åka till mitt hjärta när jag var klar hemma. Men så blev det inte. Besviken. Men på något sätt ändå glad och lycklig. Märkligt det där. Kan inte förkara. Har en riktigt fin vän, riktigt fin. Hans namn börar på K. Säger bara magiskt. 

NYSS HEMKOMMEN FRÅN ATT HA VARIT MED K

Magiskt.

SLEEP- TIME

Nu ska jag hoppa till sängs. Är helt slut i kroppen efter att ha kört stenhårt hela eftermiddagen med att bära massa möbler och gjort lite andra ärenden. Nu på kvällen har jag pratat med K och P. Ska träffa K i morgon efter att han fått sovit ute, han jobbar nämligen natt. Ska bli roligt att få vara med honom, vi har pratat om att ses sedan i måndags med olika saker har kommit i mellan, men i morgon ser det bättre ut. 
 
Känns som det bästa jag kan göra just nu är att sova. Är grymt riktigt trött! God natt!

POJKEN VARIT OCH JAG TAR SKA GÖRA LITE NYTTA

Hej och hå så fort dagarna går. De bara rusar förbi en. Känns på något underligt sätt att de alltid går mycket fortare då jag är med min pojke! Nu när jag tänker efter så har vi känt varandra i över ett år och snart börjar det närma sig vår "ett års dag", så sött enligt mig. Tycker om min pojke så mycket. Mitt lilla hjärtegull, pöss på han hihi!
 
Han kom ju som sagt till mig i går kväll. Klockan var strax före halv elva. Jag mötte honom precis när jag skulle gå in från att ha varit ute och gått med vovvsingen. Vi gick in och gjorde lite kvällsfika, trots att min mage var alldeles proppad sedan all födelsedagsfika så fick jag i mig lite flingor. 
 
Vi myste ner oss framför Wallander som gick på fyran och när den var slut så gick vi in och myste ner oss i sängen. Låg och gosade och höll om varandra. Pratade och hade det mysigt, somnade omslingrade om varandra och vaknade på samma sätt i morse när klockan ringde. 
 
Idag har vi tagit vara på solen och åkte en bilsväng ut på en elektronikaffär, det slutade med att vi satt i bilen tillbaka hem med en varsin glass haha. Vi satt ute och åt och tog det mest lugnt. Njöt av varandra sällskap och tog vara på ledigheten ihop! 
 
Han åkte nyss hem och jag ska passa på att göra lite nyssa. Har en massa bord och möbler som behövs bäras och flyttas. Tänkte ta mig ett träningspass med tror nästan att det får bli mitt pass för dagen. Har en sådan himla träningsvärk fortfarande från mitt och P pass vi gjorde i söndags haha! 

FÖDELSEDAGSKALAS PÅ G DÅ VÄRLDENS BÄSTA FYLLER ÅR IDAG!

Om ett tag kommer gäster att trilla in för att gratta världens bästa M. Frammot kvällen, närmare vid tio då min pojke har slutat kommer även han att komma hit och sova över. Tror därför att det kommer bli dåligt med fortstatta uppdaeringar för ikväll! Vi hörs igen i morgon, kram!

FULL RULLE

Nu blir det att gå ner till ica för att handla lite gotta inför kvällens gäster. Är även sugen på att skapa ett snyggt bakverk, men vi får se hur det blir med det. Är mycket som ska göras och hinnas med. 

GODMORGON VÄRLDEN!

Vaknar. Trött. Riktigt trött. Det är måndag morgon. Ny vecka ny start. Sovit lite denna natt, sonade inte förren klockan hade passerat två. Klev upp vid nio, hej och hallå så har ens nattsömnstimmar försvinner hehe.. Men det skiter jag i, för min kväll/ natt efter att jag kom hem från min pojke gick åt till att ligga i sängen och bara ta det lugnt och snackade med K och även med P en sväng innan det var läggdags, vi prades vid både via sms och samtal. Nu är jag vaken. Ska snart fika lite gott och sedan se när K hör av sig. Vi bestämde nämligen i går/ inatt att träffas idag. Ska bli trevlig. Men nu först ska det bli lite mat i magen!

MIN DAG

Det där med att uppdatera idag har gått kasst. Men kan dra det lite kort, eller om inte annat försöka hehe. Började i morse med att jag snozade och kom inte upp från sängen förrän vid tio halv elva. Fick besök vid tolv och drog ner på stan vid ett/ två för att inhandla presenter! Presentjakten gick lysande, känns gött! Efter ett tag kom pappsen ner på stan, vi myste och tog det lugnt. Gick och åt på en uteservering och hade det trevligt. Efter ett tag såg gick vi och mötte upp några andra och kollade på lite fotboll! Efter att vi hade kollat på lite fotboll så drog vi hemöver. Jag gjorde mig klar för att åka till Pontus. Pratade med familjen och tog det lugnt ett tag. Helt plötsligt ringde min telefon och A stod utanför med bil! Pratade med henne ett tag och sedan så gick jag in för att packa väskan och drog därefter till P. Nu är jag här, hos älsklingen, riktigt mätt i magen efter att ha lagat mat och ätit ihop. Grillat- oj så gott det var! Nu ligger vi och tar igen oss, pojken min har somnar på mitt bröst, hehe sötisen min! Vi ska nog snart röra oss ut i det fina och mysiga vädret som är! Bäst att ta vara på det säg då det oftast brukar bli hyfsat få av dem .. Vi hörs senare, troligtvis i morgon! Ha en bra lördag alla!


DUNKAR MELISSA OCH NJUTEEER!

Hallåå där! Jag carpar framför datorn och har precis fixat massa bilder sedan jag var utomlands med några tjejkompisar i början på sommaren. Nu ska det bara skickas hehe!

 

Njuter till fullo och har på mig sköna kläder. Vet inte om jag har lust att hitta på något större idag eller bara vara hemma och ta det lugnt. Känns som att jag inte riktigt hinner med det så ofta som jag hade velat, förutom på kvällen då jag ska till att sova hehe!

 

Min pojke sov ju hos mig inatt, ubermyysigt! Vi tog det mest lugnt, han var lite pumsig och seg efter jobbet och jag var också lite pumsig och hade ont i min rygg. Vi såg på film och snackade en massa. Kollade även på en resa som vi planerar att göra snart, spännande! Vi kom i säng ganska sent, men det gjorde inte alls något då P inte började förrän klockan tolv idag. Så mysigt med sovmorgon ihop, puss på det. Vi låg och drog oss och myste och klockan hade blivit fram mot elva då vi stod i köket och gjorde lunch. 45 minuter senare så hade vi gjort oss mätta och belåtna, fått oss en liten "sängpaltkomavila", haft det mysigt och jag hade nog bra precis lagomt pussat av min pojke vid bilen. Någonstans där imellan allt så fick jag ett glatt samtal från en väldigt glad A som hade tagit köööörkort!!!! Hur gryymt som helst- så ännu en gång- STORT GRATTIS MIN FINA VÄN!!!

 

Nu ska passa på att skicka iväg bilderna så brudarna jag var med blir glada med tanke på att det var ett tag sedan vi var utomlands hehe!


STOTSTÄDAT BILEN OCH ÄLSKLIGEN PÅ INGÅNG

 
Hej och hå! Bilen är nu färdig städat invändigt, och oj så snyggt resultatet blev! 
 
Ska alldeles strax äta och älsklingen kommer att komma till mig när som helst också. KÖng säger jag bah! Mysilipys. Hörs. Hej. 

SHOPPAT SÅ ATT HÄNDERNA OCH RYGGEN VÄRKER!

Sådär jag, då sitter man skönt och bekvämt i bilen på väg hem från att ha varit och shoppat. Taket på bilen täcker en från allt regn som piskar ute på gatorna. Har sådan fruktansvärd värk i min rygg, vaknade typ upp med ryggskott. Har trots ryggen varit tvungen att åka ut och handla födelsedagspresenster! Hej och hå. Men nu ska jag åka hem och bädd ner min kära rygg och hoppas på att den känns och blir bättre! P kommer efter hand jobb, tre vara att den blir en lugn kväll. Kan inte göra så jäkla mycket i mitt tillstånd just nu hehe. Har fått massage lovat av älsklingen, oj så skönt det ska bli hehe! Vi hörs senare, kramisar på er!


MYS FRAMFÖR FILM

Nu ligger jag i sängen och ser på film! Sådana här kvällar, då man praktiskt taget kan ligga och se på film hur länge som helst och inte alls bry sig om när man måste upp i morgon. Jag kan vakna sju som elva på dagen utan att det spelar någon roll! Jag har ingen klockan som ringer och stör min nattsömn innan klockan slår åtta, det är så himla underbart och jag uppskattar sommar och sommarlov riktigt riktigt mycket, trots att det inte har varit finväder idag. Ska fortsätta mysa framför filmen. Vi hörs i morgon, god natt och sov då gott!


FULL RULLE

Har haft fullt upp exakt heela dagen! Har hunnit med så mycket och är så glad över resultatet. Jag har b.la. varit på en affärslunch nere på stan, gått runt och gjort massa viktiga ärenden på stan, städat, plockat och fixat hemma. Har b.la. fått hela mitt "rumt" i ordningen och mitt gamla har fått sig en rejäl städningen och fixat som det brukar se ut. Mitt nya rum är hur underbart som helst, älskar det. Var riktigt mysigt att var i rummet tidigare men nu är det ännu mysigare och härligare att vara i. Tror jag kommer sova som en prinsessa inatt utan min prins bredvid mig! 
 
Det kanske var för en timme sedan som jag slutade för dagen och kände inte för att starta datorn för att slänga iväg ett inlägg. Har hållit igång sedan åtta i morse. Tror att jag kommer somna tidigt i kväll, men det är det riktigt värt! Har varit vaken sedan sju i morse och sovit riktigt dåligt och lite inatt. Har haft enorm mensvärk och på det haft huvudvärk som har hållit mig vaken till och från.. Men nu känns det kanon! 
 
Ska fortsätta se på tv och smutta på min smootie! Hörs senare.

HOMOE

-

ÄR FORTFARANDE KVAR HOS HJÄRTAT

Hallå där! Jag ligger i P's soffa och mår skit! Har världens värsta mensvärk och känner mig inte alls nå kry .. Pojken min har åkt iväg och tränat, och har där med lämnat lilla mig själv här, men det sista han gjorde innan han åkte var att ge mig lite godryck, bädda om mig och hade genomgång hur man använder tv:n, hihi känner mig ganska ompysslad och nöjd ändå! Nu fungerar även blogg-appen så ska försöka bli bättre på att uppdatera då jag nästintill jämnt har mobilen på/kring mig! Kan kort berätta om dagen. Vi var uppe vid elva, gjorde lunch. Han duschade och under tiden så snackade jag mest hans föräldrar och hjälpte dem packa lite inför deras fjällenresa som de drog iväg på idag! Vi åkte ungefär samtidigt, de upp över och vi mot shoppingcenter! Det slutade med att vi åkte mätta därifrån och P med en ny iphone. Dock började min mensvärk komma där någonstans, men äsch jag lever och myser här i deras soffa nu! Hoppas på att få sällskap snart hehe! Nu har ni fått live liveuppdate, hör möjligen av mig senare! Ha det gött så länge!


SKA SNART DRA MOT POJKVÄNNEN

Har precis pratat klart med A som ringde och pratade med mig ett tag, chillidill myspys var det! Ska till att packa och om ett tag åka till P. Vi hörs som vanligt i morgon!

VILA

Är riktigt trött och seg, har hållit igång hela dagen! Har städat tvättstugan och varit och hälsa på min faster hela eftermiddagen och kvällen. 
 
Ska ta mig en vila innan jag ska åka till min pojke som ska stänga på jobbet idag. 

MIN DAGS BERGJODALBANA

Gick och la mig ledsen, vaknade med spänning, nervositet och förvirring. Förstod nog inte riktigt vad som hade hänt, vad som var på väg att hände, eller det som kunde hända. 
 
Hela bilresan på väg var jag nervös, hade ingen aningen om vad som väntade mig. Kunde bara spekultera och tänka, det värsta var det som min hjärna var inställd på, tror jag.. 
 
Vid halv ett hade allt vänt. Allt känndes då bra. 

RÄDD OCH LEDSEN

Min kväll vändes helt upp och ner. Ska försöka sova nu, jag hör av mig i morgon!

ÄLSKLIGEN PÅ INGÅNG

-

NÄR SOVA INTE GÅR SÅ BRA

Klockan börjar närma sig halv fyra och jag har inte somnat. Ligger och pratar med A och P. Ska försöka sova och framförallt släcka ner! Säger för en andra gång ikväll- god natt! 

MELISSA HORNS VACKRA RÖST

Ligger och myser vid havet. Hör melissa horns vackra toner och hennes underbara röst. Dricker gott och äter gott. Vet inte hur jag ska kunna förmedla hur fantastiskt allt känns. Allt känns så overkligt, men samtidigt så verkligt och magiskt- jag älskar det. 
 
Funderar på att släcka snart trots att vädret verkar bli regn i morgon, det vill säga jag kan sova hur länge som helst utan att känna att halva dagen gått och jag inte fått tagit vara på solen, hehe!  Har en massa mysiga filmer här så känns som att morgondagen kommer bli lika mysig och härlig som denna. 
 
Trots att jag tror att jag kommer att vara vaken ett tag till så säger jag ändå nu god natt! Hoppas att ni sover gott ni som redan slocknat och ni som ska till att sova ska till att sussa bra! Kommer nog att kännas tomt i min dubbelsäng inatt då pojken min inte nattar med mig, men det ska gå bra ändå det! Får ju trots allt sträcka ut mig lite extra hehe! 
 
God natt och sov så gott!

LIVET ÄR PÅ DEN HÖGSTA TOPPEN PÅ DET HÖSTA BERGET, DET VILL SÄGA ATT DET ÄR SÅ J*KLA MAGISKT OCH FANTASTISKT. OCH HÄR KOMMER DET ATT STANNA. DET KÄNNER JAG PÅ MIG- DET VET JAG.

Tänker tillbaka på gårdagen. På de vackra orden och de fina smsen K sa till mig. Finns en glädje och en pirrande känsla som cirkulerar runt i min kropp. Vet inte riktigt hur jag ska hantera den. Jag vet hur han känner, jag vet vad han vill. Jag vet inte exakt hur jag känner och inte vad jag vill. Det är svårt men ändå så j*kla enkelt! Livet leker och jag älskar det! ♥

GÅRDAGEN BLEV G-R-Y-Y-Y-M!

Det är helt coolt och amaziiing hur grym min gårdag blev! Det började med att jag hämtade upp fyra kompisar och åkte sedan hem till en av dem och "förfestade". Kom en härrans massa människor och det slutade säkert att vi var över 20 personer- men som sagt, det var grymt! 
 
Eftersom jag körde hela kvällen så tog jag med mig några i min bil och resten tog bussen/ gick. Det blev lite tokigt då vi aldrig blev alla samlade under kvällen nere på stan. Min kväll blev ändå riktigt riktigt riktigt bra! Jag fick rycka in som "mamma" åt A, kyssas i regnet med P, dansade så jag fick skavsår, fick höra massa underbara ord från K, mötte en massa "lulliga"/ "över lulliga" människor, kramades runt och pratade med K i smyg, skrattade och flamsade en massa, gick in i massa tält och krogar där det var + 18, lökade, frös, fick reda på att jag hade en lover eller rättare sagt fick det mer bekräftat då jag redan innan hört det från andra och själv nästan förstått det, hade en fantastiskt kväll med mina underbara vänner och delar av kvällen med P och hans kompisar + självklart med K! Det var delar och inslag från min kväll. Känner mig ganska mållös och stum men samtidigt så j*kla glad och lycklig! 
 
Jag sa hejdå till K någonstans i vimlet med en lång och ganska nära kram (?) och försökte sedan få tag i P, vilket inte var det lättaste. Men då jag hade fått tag i honom så åkte vi tillsammans hem till mig. Fick dock med mig en butter och less kille, hans kväll hade inte blivit lika grym som min och han var less på alla människor! Men jag muntrade upp honom och berättade om min helt magiska underbara kväll! 
 
Vi gick nästan i säng med desamma. Låg och pratade ett tag innan vi somnade. Sov vääldigt länge. Nästan för länge. Men efter en lång natt och med två trötta kroppar så var en lång nattsömn något som vi båda behövde! En kompis, A, hade ringt mig precis när vi skulle upp och jag blev så glad när hon ringde. Var orolig för henne igår då hon hade fått i sig lite för mycket och hade föräldrarfritt hemma. Men det var lugnt och jag lät nästan mer "död och borta" än henne när jag svarade! 
 
Var mysigt att få ligga och gosa med min kille. Var ett tag sedan vi sågs på riktit om man inte räknar med våra "ica dejtar", som inte jag gör. Så det var mysit att få ha varandra bredvid sig under natten och morgonen. Få mysa lite extra. 
 
Vi gick upp och gjorde lunch, stuvade makaroner och korv fick det bli för våra magar. Vi blev riktigt dundermätta och båda fick en stor fet paltkoma! Efter att vi hade ätit så låg vi i soffan och pratade ett tag innan det var dags för P att röra på sig. Och nu sitter jag här. Pojken min har nyligen åkt och jag försökter fortfarande att smälta maten, är riktigt mätt och belåten! Hahah hua. 

STRÅLANDE SOOL OCH DET KÄNNS ATT DENNA KVÄLL KOMMER BLI KUUNG!!

Hela dagen har varit riktigt bra! Har legat ute större delen av dagen och även gjort ett bilärende mitt på dagen. Pratat med K och P, samt massa kompisar som jag har planerat kvällen mer exakt med. Allt känns grymt och jag känner mig riktigt glad och lycklig! Har duschat och börjat lite lätt med att göra mig i ordning inför kvällen! Ska hämta upp fyra kompisar vid sju och efter det drar kvällen igång! Kanske hör sv mig en sväng innan jag drar iväg, annars hör ni från mig i morgon!

NYSS ÅKTE FINBESÖKEN VI HADE HÄR

Precis har gästerna våra åkt hem. Min kusin kom och hämtade och skjutsade hem dem. Var riktigt roligt att få se hennes bubbla på riktigt, jag har till och med provkört den, och oj så hemskt det var!! Den var riktigt svårstyrd och läskig men jag fick inget motorstopveller dyrligt, det gick lugnt och bra, men som sagt den var läskig att köra! Ska snart sätta på film och mysa till det ihop med M. Kanske tar lite kvällsfika till hihi. Hör av mig igen i morgon! Sov så gott kram!

KÄNNER MGI ENSAMMAST I VÄRLDENS FÖR TILLFÄLLET

Hehe skämt å sido. Men nästan. Men i morgon ska jag ut och partaja! Då j*klar hehe! 
 
Dagen idag har varit grym. Har legat vid havet och fått solen på mig hela dagen. Himlen har varit klarblå och det har inte varit ett moln- underbart! Åkte in mot staden framot eftermiddagn och fick middagsbesök. De är fortfarande kvar men nu har de alla gått ut på promenad och tagit med sig piknickkorgen och assa mys. Kände inte för att fäöja med, det enda jag känner för att göra nu är att hitta på lite raj raj men det får vänta till i morgon och det känns bra ändå, att vänta till i morgon vill säga. 
 
Nu ska jag nog fixa lite gotta och sätta på någon bra film, eller om jag inte får för mig att ge mig ut och springa! 

KVÄLLEN

Klockan har alldeles för lätt för att råka rinna iväg. Då kvällarna är som bäst märker man det som mest och bäst. Tråkigt men sant. Denna kväll är en sådann, men gårdagen var ännu mer än sådan. Denna dag och kväll har varit fylld med massa känslor, irritation, sårande och missförstånd. Trots det så slutar det ändå bra. Dock får jag sova själv men det känns som att det inte gör något, inte ikväll i alla fall. Men kvällen har blivit helt okej ändå. Mer än okej, faktaiskt- riktigt bra! Snart ska jag lägga mig i sängen och sätta på en film tror jag. Mysa till det och har det gött!

JAG HÖR DIN RÖST MED INGET MER ÄN SÅ.

Jag förstår ingenting. Du har visat allt sämre och sämre sidor för mig, känns som att ditt riktiga du har "kommit fram". Förstår inte alls. Är riktigt tråkigt, hoppas på att få möta den du som jag lärade känna, för den personen är riktigt fin. Och det var den personen jag blev kär i. 
 
Vet inte hur detta kan ske igen, men om du inte slutar med detta förfärliga beteende som du ibland visar mot mig så känns det som att det är över. Jag har pratat med dig och hoppas på att se förbättringar. Vi får se vad tiden visar och hur allt blir. Jag hoppas det blir fint och bra. 

FEL.

Såg nu att den "vävde samman" vissa ord. Man fattar ändå vad det ska stå. 

DET DÄR MED ATT FÖRSÖKA LYCKAS, OCH MAN GÖR DET.

Wohoow!! Har försökt som en galning att komma in på blogg-appen men det har integått så bra.Antar att alla harmärkte sammaproblem som brukar använda sig av den då de uppdaterar. Jag fick i alla fall nu på morgonen för mig att testa gå in via "safari-appen" och därifrån gå in på blogg.se- och woila jagänkan uppdatera utan attbehöva ha användning till dator!! 
 
Gårdagenblev grym! Kan inte med ord få fram hur bra det kändes och roligt det var. OJag avslutar med att skriva om gårdagen som jag skulle sagt inatt ifall jag hade kommit in: "Ute och kör bil mitt i natten. Spelar hög och bra musik, får fina flashbacks och tänker tillbaka. Det bubblar omkring inom mig, jag vill ibland skrika av lycka och möjligen en annan sekund gråta. Allt känns så bra. Gryyymt. Tom på ord, fylld av lycka och känslor."
 
Ska komma upp och göra något att äta innan klockan hinner dra iväg allt för mycket. 

KVÄLLEN SPENDERAS MED EN SPECIELL PERSON VID HAVET.

Dagen har börjat glidit över och börjat gå mot kväll. Denna kväll ska spänderas med någon speciell. En kille som ni säkert kan gissa ut vem, inte P utan.. med *.
 
Ska snart glida ut mot vattnet för att se vad vi hittar på för något roligt. Ska bli roligt att umgås, var ett tag sedan vi umgicks endast vi två. Jag hör möjligen av mig någon gång inatt eller så hör ni från mig i morgon. Besvärligt att uppdatera då inte bloggappen fungerar. Men oavsett så hör ni snart från mig. Hej så länge!

GOD MORGON!

Det är tisdag och jag vaknade senare än normalt! Tokigt det kan bli ibland. Jag är nu uppe, har ätit frukost och funderar på att slå igång the sims. Det var riktigt länge sedan jag spelade det och det är ett väldigt roligt och mysigt spel i omgångar. 
 
Blev dåligt med uppdateringar i går kväll. Låg i sängen och såg på film och tillslut så somnade jag hehe. En långnattsömn är härliga grejer!

HÄNDERNA FYLLDA MED SHOPPINGPÅSAR.

Åkte ut och shoppade en del efter middagen. Blev borta en par timmar och kom hem med en massa shoppingpåsar fyllda med en massa fint. Nu har jag krypit ner under en filt på sängen och har slagit på t:n. Känns som att det är söndag, men det är måndag och veckan har börjat om på nytt. 
 
Det är den 2 juli och det betyder att jag och hjärtat har varit tillsammans i 9 månader. Helt otroigt, men oj så underbart det känns. Tiden har bara rusat förbi och vi har hunnit gjort en massa och mycket mer ska det bli. Jag är fortfarande som nykär men att jag känner honom som utan och innan och kan säga och göra vad jag vill med/ till honom- och det känna helt fantastiskt! ♥

KAFFE OCH FIKA

Har nu kommit hem efter att ha varit och hälsa på en föredetta klasskamrat som det var ett bra dag sedan vi sågs. Riktigt roligt och trevligt att få träffa varandra. Saknat henne massor. Vi pratade på som bara den, för det är ju trots allt en hel del som man missat då vi inte setts så ofta.
 
Jag har precis ätit middag och funderar på att dra ut på en shoppingsväng, har en del saker jag har velat köpt och införskaffat. Och även bara för nöjes-skull och kolla in grejer! 

I STAN IGEN EFTER EN LÅNGHELG VID HAVET MED ÄLSKLINGEN

-

RSS 2.0