FREDAGSGÄSTER!

Jag har bara tagit det lugnt i soffan sedan jag kom hem från K. Jag åkte dit efter skolan vid två och kom därifrån vid fyra då han skulle åka. Det kändes riktigt bra att få träffa honom en sväng innan. 
 
Vi ska få gäster på besök så denna fredag kommer bli riktigt bra. Jag är vrålhungrig och det är inte middag förrän de kommer. Tur att klockan börjar närma sig sju de dem skulle komma då kring. Tveksamt om det blir någon mer uppdatering idag, men vi får se!

TÅRAR RINNER NER FRÅN MINA KINDER. DOFTAR PÅ MIN ARM OCH FÅR FINA TILLBAKABLICKAR

Kommer aldrig aldrig (om inte som det känns för stunden) att tvätta min onepice. Det luktar sååååå enormt gott. Börjar nästan grina, det är dig den lutkar och det är vackert. Tänker tillbaka på allt fint du och jag har gjort och inser hur vackert detta fina mysterium är. Ett mycket vackert sådant. 
 
Att få höra fina ord från dig och efter att vi endast varit ifrån varandra ett par minuter så skriver du att du redan saker mig jättemycket. Det gör mig så glad, samtidigt som det gör mig ledsen. Vi kommer inte att kunna ses på ett tag. Vi har bestämt att jag ska komma ner och hälsa på dig om inte allt för länge och att vi ska smsa med varandra flitigt. Det känns som att det kommer bli bra. Alla val och steg i ens liv har alltid ett början och ett slut, detta känns som att det är ett förspel som inte riktigt har börjat än. 
 
 

BRÄNNBOLLEN INSTÄLLD...

I morgon var det egentligen planerat att skolan som jag går på skulle ha brännbollstunering, det vill säga inte ha några vanliga lektioner, men nu är det ändrat pga. att det tydligen skulle bli dåligt väder.. Tråkigt. Väldigt tråkigt. Min klass var peppade på att vinna denna studenttävling då vi inte lyckades kamma hem fösta plats på tävlingen vi hade i tisdags. Vi nådde upp till en andra plats, vilket vi är väldigt glada över men ni vet, det är alltid något speceillt att komma först!
 
Jag slutade i alla fall klockan två idag. Satt kvar med några härliga tjejer med ett arbete och fick sedan skjuts hem. Har sedan dess bara tagit det lugnt i soffan och myst med hunden. Fick även ett glädjande sms från min kära kompis om att jag var bjuden på middag hos henne och chilla. Låten som en härligt fredag tycker jag. Då min pojke fortfarande är sjuk så kommer jag boka upp min helg eftersom han inte har frågat mig om att ses och då utgår jag från att han kommer ligga hemma och vara dålig hela helgen!
 
Nu tänkte jag försöka få lite skolarbete gjort. Har bl.a. näthandel i morgon och ska finslipa och kolla igenom den uppgiften nu, fore skönt om den blev klar idag så jag kanske kan få sluta tidigare i morgon! Ha det bra så länge så hörs vi!

SOVDAGS

Har precis sett klart systrarna jeans och tänkte nu släcka ner för att sova. Vi hörs igen i morgon!

TRÄNAT OCH SNART DAGS FÖR ROBINSON

Kom för ett tag sedan in från en träningsrunda. Kände att jag hade en hel del energi att ge. Nu ska jag fixa lite fika och sedan sätta mig  i soffan för att mysa ner mig till robinson. Är besviken på att inte ha träffa P på hela veckan.. Lär nog ta några dagar till, kan inte få fram ord över hur jag känner... Men denna kväll blir bra ändå. Mys i soffan med familjen och min gosiga vovve i famnen.

YOU HAVE COME THIS FAR, DON´GIVE UP NOW

Begripger ingenting. Allt känns som bortblåst, något du och jag hade bara för några dagar sedan. Jag försöker begrupa och jag försöker förstå vad som är på väg att hända, men det är omöjligt. Jag vill veta om det "värsta" är på väg att hända. Mitt liv känns för stunden som upp och ner, men lika fort som den dök upp i mitt liv kan den försvinna.
 
 Börjar nästa grina, kanske är det barnsligt men det är en känsla och det är viktigt att visa sina känslor lite som stor, ung som gammal! Jag skäms inte över det, och skäms heller inte över någon annan. Men jag är besviken- besviken på dig!

BACK IN SCHOOL

 

FORTFARANDE KVAR PÅ SKOLAN

Är fortfarande kvar i skolans byggnader och jobbar med tjejerna! Försöker få lite ordning på ett skolarbete som snart ska vara klart. Känns som att skolan lägger i högsta växeln med skolsaker med detsamma! Hej och hå. Magen kurrar som bara den och jag försöker koncentrera mig det sista innan jag dra hemöver för att äta och plugga lite, ska även bara ta det lugnt. 

FÅTT SKJUTS AV ÄLSKLINGEN TILL SKOLAN

Nu sitter jag på skolan och är redo för att ha mina första lektoiner för dagen. 

JAG ÄR KLAR OCH P ÄR PÅ VÄG

Har kommit hem och ätit middag, duschat och pluggat. Är inte så värt mycket kvar på min näthandelsupg. och det känns köng!
 
Fick även nyss ett sms från min pojke att han precis skulle sätta sig i bilen och komma. En söndag som denna kan inte sluta bättre. Hela denna helg har varit underbar! Börjar till och med morgondagen med sovmorgon, gryymt!
 
Vi hörs helt enkelt i morgon!

MYSSÖNDAG

Blev lite off här på bloggen igår. Ska försöka ta igen det nu genom att återberätta gårdagenskväll. 
 
Så well well, lördag och sista helgen i augusti vilket betyder lyslördag. Massa maschaller, ljus och lycktor var tända. Var så fint att kolla på. Vi släppte även upp sådana där "ljuslycktor" upp i luften, vet inte riktigt vad man kallar dem. 
 
Vi fick även besök av P´s föräldrar ett tag. Satt och snackade och bjöd på lite gotta. Riktigt trevligt var det. 
 
När de hade åkte hem så gick vi över till grannbryggan. Var där ett tag men blev så kallt så vi gick in till oss och myste ner oss i soffan framför en film. Ett skönt avslut på kvällen. 
 
Vaknade i morse vid nio. Gick upp och arbetade lite på min näthandelupg. den börjar ta fart och det är inte så mycket kvar på den. Har även bara tagit det lugnt och chillat. Och kom in för ett tag sedan från att ha varit ute och plockat ännu mer blåbär. Sicktar på att göra en blåbärspaj ikväll!

NYSS KOMMIT HEM FRÅN EN ÅKTUR.

Hallluuu! 
 
Åkte iväg en sväng. Stannade till på lite olika butiker och myste. Innan vi åkte tillbaka igen så stannade vi och handlade och på vägen ut igen svängde vi upp till älsklingen för att säga grattis till hans pappa som fyller år idag. Fick pussa på min bubbe och blev levande och glad igen hihi! Han ska umgås med några kompisar ikväll och jag stannar kvar här ute, känner att jag måste vila upp mig och bli frisk. Är fortfarande så jävla förkyld och känner mig halvrisig hela tiden.. Annars så skulle jag åkte in till stan och umgåttas med dem. Men jag ska ha en kanonkväll, det blir en mysig familjekväll, åker troligtvis bor till en restaurang där det är "pubafton" ikväll och träffar lite härligt folk. Kollar på alla ljus och lycker som kommer bli tända ikväll, för det är nämöligen lyslördag idag! 
 
Ska bara ta det lugnt med datorn nu. Chilla och bara mysa. Vi hörs senare. 

SITTER UTE PÅ ALTANEN VID HAVET OCH MYSER

Min pojke kom till mig i går fram mot tidiga kvällen. Vi myste framför fångarna på fortet, grillade marshmallows, myste och rådde om varandra. 
 
Vi kom i säng i ganska bra tid då P skulle upp och jobba klockan sex i morse. Han åkte från mig vid tjogo över sex. Sedan dess hade jag lite sårt att sova så låg och pillade på telefonen ett tag och somnade efter ett tag. Vaknade igen vid tio och gick ut och satte mig och åt frukost. 
 
Har sedan frukosten och nu hunnit varit ute och plockat blåbär. Har blivit en hel del men nu är vi tillbaka och jag tar det lugnt i solen. Riktigt mysigt med finväder. Tänkte försöka sitta ute och göra en läxa jag fick i näthandeln igår. Vore skönt om jag påbörjar den och att den blir klar till på fredags, trots att vi kommer ha flera veckor på oss med denna uppgift. 

NU HAR TJEJERNA DRAGIT OCH JAG ÅKER TILL HJÄRTAT

.

NU HAR TJEJERNA DRAGIT OCH JAG ÅKER TILL HJÄRTAT

.

LUNCHEN GJORD

-

LÄGGDAGS 0CH LADDA INFÖR SKOLDAG TIDIGT I MORGON BITTI

Skulle egentligen ha studdsat i säng för länge sedan. Men så kan det gå ibland, speciellt efter ett lång sommarlov då man kommit i säng efter tolv det flesta dagarna (i o för sig så börjar hon närma tolv haha). 
 
Ska släcka ner alldeles strax. Sova och ladda inför skola innehållande vanliga lektion. Hej och hå! Efter skolan så blir det i alla fall att umgås med mina kära brudar, men inte allt för långe. För framåt tidiga kvälle drar jag och är med min pojke då vi inte kommer kunna ses så mycket i helgen.. 
 
Nu ska jag inte sluddra på något mer utan sova. Ha det så bra så hörs vi igen i morgon, natti natti!

OMGJROT PÅ BLOGGEN

Nu har jag suttit och busat lite med koderna på bloggen och gjort om en del. Känns som att den som är här nu är bättre än som det såg ut innan. Blev så less på att rubrikerna blev som det blev på den förra designen.
 
Får se hur länge denna kommer att vara haha!

HEMMA

Trots min första skoldag och alla känslor som bara väller över en så är jag riktigt glad och lycklig! Har återförenats med alla fina vännder, som jag saknat en massa trots att vi har sätts en del under sommaren. Vi satte oss efter vår "låånga" skoldag på 30 minter på ett café och satt där och pratade i ca två timmar.
 
Hade mycket att prata med varandra om och munnarna våra var svårta att få tysta! Men det är väl lite så det ska vara. Är så glad att komma tillbaka till dem, för de betyder väldigt mycket för mig!
 
Jag kom nästan precis hem och tänke bara ta det lugnt. Min nästa är fortfarande täppt och jag känner mig inte helt hundra. Imorgon är det vanlig skoldag, det vill säga morgon till eftermiddag. Ganska OK att vi trots allt endast går till lite efter lunch. Så redan i morgon börjar skolan efter riktigt schemat- helt OK ändå!

SKOLSTART

Om en timme kommer jag sitta innanför skolansbyggnader som jag vid ett flertal gånger gått förbi i sommar då skolan jag går på ligger mitt i stan. 
 
Det känns overkligt på något sätt att sommaren är över, sommaren 2012, en sommar jag det har hänt en massa på. Man skulle bland annat kunna säga att det är det första sommaren som jag har haft ett seriöst förhållande. Jag och P har hittat på en massa underbara saker och även nya saker. Jag tycker om det. Jag älskar det. Jag älskar honom. 
 
Men just tanken över att skolan ska ta start igen begriper jag nog inte riktigt. Känns nyss som att jag och fyra till tjejer från klassen var utomlands tillsammans då resten av skolan tävlade vår första studenttävling och sedan gick ur andra året. Att vi nu ska börja tredjeåret är .. obeskrivbart med ord!! 
 
Det är helt nya regler som skapats. Vi är de äldsta årskursen på skolan vilket betyder att vi måste uppföra oss och visa ettorna (och även tvåorna för den delen) ett gottföredömme och hur man lyckas! Vi ska ta hand om alla andra på skolan och visa att alla är välkommnna osv. 
 
Jag tror och vet att det här året kommer vara fyllt av känslor och hårda prestationer och lyckade betyg! Jag har inställningen att verkligen prestera på topp detta år och en sak vet jag- och det är att jag kommer att klara det! Jag har viljan och är envis. Att de tidigare två åren har gått så fort är skrämmande, på något sätt så hoppas jag att trean kommer att göra det, men ändå inte. Detta år är speiellt och det är mycket roliga saker vi har framför oss! Jag önskar att man skulle kunna stanna upp och pausa vid sådanna där magiska ögonblick. Det jag mest ser framemot just nu är studenten! FÖR DET ÄR MIN TUR NÄSTA GÅNG- WOOOOHOOOOW!!!!

NYSS HAR A ÅKT HEM.

Min goding A kom vid lunchdags. Vi har pratat och myst en massa och innan hon åkte så gick vi ut och sprang. Nu har hon nyss åkt hem och vi höll bollen i luften om att kanske köra samma sväng idag i morgon!
 
Har precis borstat klart tänderna och ska krypa till sängs. Klockan är ställd på åtta i morgon. Skolan börjar efter lunch. Oj oj.. Och i morgon, I MORGON- kommer inlägget om känslorna min inför skolstarten!!

STORSTÄDNING!

Kom hem från mötet för ca. en timme sedan. Har nu satt igång med att städa, men det går lite segt. Känner mig ganska seg idag. Men bättre segt och att det görs än att det inte blir något av alls känner jag just nu hehe!

SOLEN LYSER, FAST DET ÄR FROST OCH FUKTIGT PÅ FÖNSTERRUTERNA PÅ BILEN

God morgon! Har varit vaken sedan kvart i sju och ligger nu i soffan och myser med täcke framför tv:n. Väntar nu på ett samtal. 
 
Ska idag förhoppningsvis iväg på ett möte och sedan möjligen vara med A. Kanske blir det K också. Det är idag min sista dag på sommarlovet och ska framförallt njuta av den! Känner mig fortfarande inte helt kry. Blev riktigt dåligt när jag och P var iväg och har inte blivit helt bra än. Känns även som det är bäst att jag bara tar det lugnt och försöker piggna på mig! Min underbara pojke var riktigt gullig mot mig när vi var borta. Han blev så orolig då jag blev så dålig. Låg en kväll typ alldeles borta i soffan, hostade hemskt och fick knappt något luft ... Nu är det i alla fall bättre, men inte bra än- men det är på bättringsvägen, tack och lov! 
 
Ska nu bara ta det lugnt. Verkar som att det blir finväder idag så blir nog att gå ut ta vara på solen och njuta idag!

SOVDAGS OCH LYSSNA TILL MUSIKERS VACKRA TONER

Ska nu hoppa till sängs och vakna upp alldeles för tidigt i morgon med tanke på att det är min sista dag på mitt sista sommarlov då jag sedan intar mitt tredje år i gymnasiet. Visst får jag sommarlov senare då jag börjar på högstola men det är inte "sommarlov" på samma sätt! 
 
Har en massa spridda känslor inför att inta tredje året i gymnasiet. Tänkte ta ett eget och enskilt inlägg om det i morgon, för nu måste jag försöka sova. Klockan har paserat elva och jag ska upp för sju.
 
Vi hörs helt enkelt i morgon, sov gått alla!

HOME AGAIN

Har haft riktiga härliga dagar med mitt hjärta i huvudstaden. Vi åkte dit i fredags och har varit där till i dag. Vi har gått runt på stan (shoppat en massa), gått på bio- snabba cash 2. RIKTIGT RIKTIGT HEMSK FILM!!! Gått på ett nöjesfält två gånger och åkt en massa karuseller. Myst och haft det härligt med varandra. Vi har helt enkelt haft en massa härliga stunder ihop, magiska dagar helt enkelt! 
 
Vi kom hem idag på eftermiddagen. Åkte hem till mig, visade upp de vi har shoppat och åt middag nästan med detsamma. Sedan slängde vi bara ner oss i soffan. Vi båda känner av i benen då vi gått en massa dessa fem dagar! Så det var skönt att bara slappna av och sumera våra dagar ihop. 
 
Han åkte nyss hem och jag laddar inför Robinson. Är riktigt mysigt att det börjat igen då jag tycker det är ett bra program att slötitta på. 

ÄLSKLINGEN PÅ INGÅNG

Nu är vi redo för spännande äventyr ihop!


GÅR OCH LÄGGER MIG MED ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA

Har träffat min underbara människa K idag. Han åker tillbaka igen i morgon och det känns tråkigt, riktigt tråkigt. Har är en sådan fin människa. Min kusin ska också åka iväg och börja plugga på annan ort nu och det känns tungt. Kommer sakna min älskade människor.
 
Det var riktigt roligt att få träffa K. Han kom och hämtade upp mig, vi åkte till subway men såg att de hade stängt. Drog istället vidare till till Max och satte oss där. Satt länge och pratade och umgicks. Fick skjuts av honom hem för ca en halvtimme sedan. Han ska upp vid fyra i morgon bitti så tyckte att han skulle få åka ut igen och packa färdigt det sista och få sova hihi.
 
Tänkte även jag snart krypa till sängs. Känns som att jag har haft en lång dag. Känns även att solen har lyst på en idag. Känner mig lite småseg hehe. Men vi hörs igen i morgon. Ha en fortsatt trevlig kväll och sov så gott!

MITT LIV FLYTER PÅ SOM ALDRIG FÖRR!

-

TAGGAD. MER TAGGAD. MEST TAGGAD.

Sådär ja, då var det vuxna nere på stan och jag börjar känna mig redo inför kvällen! P är på väg och sedan drar vi ner. Ska bli kÖng. Massa roliga och mysiga artiser. G.Y.M.M.M.M.M.T.

HEMMA FRÅN EN KAONDAG TILLSAMMANS MED K

Skulle bli bowling, slutade med golf och massa mys. Dagen har hittills bilivit riktigt lyckad, hoppas det fortsätter bli lika bra. 
 
Ska skjutsa hunden om ett tag. Kanske drar till K efter det, får se hur det blir. Ska i alla fall träffa P vid sju tiden så tills det får jag se vad som händer. 
 
Ska i alla fall börja fixa mig för kvällen gala. Ska bli riktigt roligt och hoppas att kvällen blir kanon! 

BOWLING

Hallå där! Kom i säng alldeles för sent i går då jag skulle upp vid nio i morse. Illa. Ila då jag ska vara uppe länge ikväll. Men det är sommar och jag är ung. 
 
Jag var med A väldigt länge i går. Det började med att vi gick runt och shoppade en massa och åt, åkte sedan hem till henne. Köpte med oss glass och jordgubbar på vägen. Gick ut och sprang 6 km och gick sedan in och tog det lugnt. Fortsatte sedan till mig och slutade med att hon åkte hem vid tolv ett hehe. 
 
Vaknade och klev upp vid nio för att göra en del telefonärenden. Ringde sedan och väckte K vid tio och då bestämde vi att åka och bowla. Han ringde mig nu och sa att han var klar och vi bestämde att han skulle komma och hämta upp mig nu.
 
Men vi höra under eftermiddagen. Ha det gött!

DRAR NER MOT STAN FÖR ATT LUNCHA MED BRA SÄLLSAP

Nu blir det att glida in mot stan för att luncha och sedan vara med en kompis. Vädret är lite fiffti fiffti och hoppas på att det ska klarna upp lite mer. Klär mig i kortbyxor och hoppas på att inte frysa. 

HAR SKEDAT OCH GOSAT OM MITT HJÄRTA I 24 TIMMAR. UNDERART.

Igår möttes jag av en varm och go fanmn från mitt hjärta. En massa kärlek och mys. Det var skönt att komma hem, hem till allt det vanliga, inser att jag nog inte uppskattade denna resa lika mycket från början som jag borde har gjort. Den var mysig och precis som den ska vara, förutom mina humörsvängningar som jag gärna nu i efterhand inte skulle ha haft. Trots det så var resa härligt, mysig och med de bästa sällskapet!

RSS 2.0